NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 994
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
hát az úgy van, hogy a Panini kiküldi a játékosnak a kártyákat akkor, ha nem ér rá (mint Prescott esetében is volt) és a visszakapottakat nem ellenőrzi. ha lehet tippelnem, akkor a menedzsment úgy gondolta, hogy senki nem veszi észre...És ezért miért Prescottot veszik elő?a Panini minden évben ad ki aláírt gyűjtő kártyákat is nem csak simákat.A kis agytröszt. Tudjátok, aki hülye....Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
100yard
Ez a Prescott-os ügy mi, nem vágom?
Milyen machine?
Cowboykarcsi90
egy aláírás szakértő most azt mondta, hogy egyes gyűjtők olyan kártyákat kaptak a Panini-től, amin géppel készült az aláírás.
ilyen AutoPen géppel:
youtu.be/-oY9Z_m0aF0
rva
Cowboykarcsi90
az a helyzet, hogy Prescott hatalmas sikere azt eredményezte, hogy rengeteg merchandising gyártó akart (és akar is még) aláírt memorabilia-t eladni és Prescottnak egyszerűen nincs se ereje gondolom, se ideje, hogy egész nap autgrammot osszon mindenféle tárgyakra.
lehet, hogy nem az ő döntése volt, hogy az autopen írja alá. az is lehet, hogy nem is tudott róla, hogy ilyenek kikerünek. de ettől még nem kevéssbé felelős sajnos, hiszen a menedzsmentje kezelte az ügyet.
kivéve, ha rá tudják húzni a Panini-re.
több mint 8 éve
Nem tudom volt-e ez draft idején, most az újoncok highlightjait nézegetem és kicsit csodálkozom, hogy ez eddig elkerülte a figyelmemet:Itt nem, de volt. Meg a statjai. Meg Hárbó sem ócsárolta. Meg a cég 11 játékost adott a draftnak, ha jól néztem, a legtöbbet.
www.espn.com/blog/bigten/post/_/id/137133/inside-the-play-jourdan-lewis-one-handed-interception-that-sealed-michigans-win
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nem tudom volt-e ez draft idején, most az újoncok highlightjait nézegetem és kicsit csodálkozom, hogy ez eddig elkerülte a figyelmemet:blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
intensönelli backed, az mit takar?sutianapSzándékosan beletolatott. Elgurult a gyógyszer, szedheti a sátorfáját.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
És ezért miért Prescottot veszik elő?a Panini minden évben ad ki aláírt gyűjtő kártyákat is nem csak simákat.A kis agytröszt. Tudjátok, aki hülye....Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
100yard
Milyen machine?
Cowboykarcsi90
egy aláírás szakértő most azt mondta, hogy egyes gyűjtők olyan kártyákat kaptak a Panini-től, amin géppel készült az aláírás.
ilyen AutoPen géppel:
youtu.be/-oY9Z_m0aF0
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Of course, we don't know all the details of Wilson's situation in Frisco. According to the police report, he intentionally backed into a female tailgater, then brandished a rifle at a man.Nekitolatott (kocsival).
ez a mai
intensönelli backed, az mit takar?
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Of course, we don't know all the details of Wilson's situation in Frisco. According to the police report, he intentionally backed into a female tailgater, then brandished a rifle at a man.Azért ez ennél súlyosabbnak tűnik. Állítólag fegyverrel hadonászott a vita hevében.Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Hát még csak most gyönnek a részletek, melyekben lakozik az ördög ugyi.
gyeek
Eddig,
Leparkolt, belefutott egy tailgate-páréba s kereste merrre van az ünnepi meccs meg a tüzijáték, onnantól összeszotyódtak az események, szerintem ügyvédesdi lesz az, a hivatalos közlemény is azt várja. Persze azér nem egyszerű ijen streetfightering kérdésbe, mer alapesetben aszongya a csokesz, hogy noname afroamerikáner, itt meg, hogy pörzse a Dellás hátvéd vót, ő csinálta az egészet.
Utyhoty várjuk mi leszen...
sutianap
100yard
ez a mai
intensönelli backed, az mit takar?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
a Panini minden évben ad ki aláírt gyűjtő kártyákat is nem csak simákat.A kis agytröszt. Tudjátok, aki hülye....Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
100yard
Milyen machine?
Cowboykarcsi90
ilyen AutoPen géppel:
youtu.be/-oY9Z_m0aF0
több mint 8 éve
Azért ez ennél súlyosabbnak tűnik. Állítólag fegyverrel hadonászott a vita hevében.Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Hát még csak most gyönnek a részletek, melyekben lakozik az ördög ugyi.
gyeek
Eddig,
Leparkolt, belefutott egy tailgate-páréba s kereste merrre van az ünnepi meccs meg a tüzijáték, onnantól összeszotyódtak az események, szerintem ügyvédesdi lesz az, a hivatalos közlemény is azt várja. Persze azér nem egyszerű ijen streetfightering kérdésbe, mer alapesetben aszongya a csokesz, hogy noname afroamerikáner, itt meg, hogy pörzse a Dellás hátvéd vót, ő csinálta az egészet.
sutianap
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Hát még csak most gyönnek a részletek, melyekben lakozik az ördög ugyi.
gyeek
Eddig,

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
A kis agytröszt. Tudjátok, aki hülye....Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
100yard
Milyen machine?
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.Valószínű. Kár érte.
gyeek
több mint 8 éve
Wilson leiratkozott a rosterről ezzel az ámokfutással szerintem.
több mint 8 éve
Zeke egy esztendeje tartó DV ügyével kapcsolatban beugrott Adam Schefter, az NFL star-insidere, hogy jégágyúként oszlassa el a nyomozás kimenetelével kapcsolatos kérdéseket és ezzel sikerült sommáznia a szituációt:Nothing may well happen there, but something could happen there. We just don’t know right now. It’s just sort of out there.Adam SchefterVagy-vagy. Köszönjök! 😛
több mint 8 éve
Ez az a RileyEz aza Riley aki régebben a Skins LB sorában volt? Vagy csak névrokon.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Lewis is aláírt ezek szerint rendeződött az ügye.
Blevi
ami Orr-t illeti, nem véletlen, hogy nem íírt alá sehová eddig. a Ravens stábja anno megállapította, hogy nem alkalmas a játékra ezzel a nyakkal. benne van a pakliban ilyen sérüléseknél, hogy teljesen lebénul nyaktól lefelé, és ez egy olyan kockázat, amit egyik szervezet sem szívesen vállal fel.
érdeklődés persze van, most a Lions-nál éppen, utána a Jets-hez megy meg állnak sorban még páran
nfltraderumors.co/free-agent-lb-zachary-orr-5-visits-lined-contacted-15-teams/
ha valakit, akkor én inkább Perry Riley-t nézném meg, nem tudom mi ez a huzavona a Raiders részéről vele.
rva
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ez aza Riley aki régebben a Skins LB sorában volt? Vagy csak névrokon.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Blevi
ami Orr-t illeti, nem véletlen, hogy nem íírt alá sehová eddig. a Ravens stábja anno megállapította, hogy nem alkalmas a játékra ezzel a nyakkal. benne van a pakliban ilyen sérüléseknél, hogy teljesen lebénul nyaktól lefelé, és ez egy olyan kockázat, amit egyik szervezet sem szívesen vállal fel.
érdeklődés persze van, most a Lions-nál éppen, utána a Jets-hez megy meg állnak sorban még páran
ha valakit, akkor én inkább Perry Riley-t nézném meg, nem tudom mi ez a huzavona a Raiders részéről vele.
rva
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀a harmadik körös játékosoknak tart általában a legtovább a szerződés aláírása (nem számítva ugye Bosa-t LOL) mert ott van a legnagyobb játéktér a garantált fizuval a CBA szerint.
Blevi
több mint 8 éve
Nézzük a jó oldalát, így viszont több hús jut Moore-nak, meg Tapper-nek.Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀most legalább nem valamelyik kezdő END lett elmeszelve(kopp-kopp). Ez is valami.
Blevi
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀Júliusban rendeződik el, reméljük a vezetőség tényleg tud valamit.
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/6/29/15890744/wish-the-cowboys-chased-david-harris-heres-someone-better-zachary-orr-ravens-linebackerVélemények?
Egy jó kis kockázat kerülő szerződéssel, normális áron, megérne egy próbát. Már persze ha vissza akar térni egyáltalán a footballhoz.
több mint 8 éve
Fellebezés elutasítva Irving 4 meccsre elmeszelve. Szokásos év eleji hír. 😀most legalább nem valamelyik kezdő END lett elmeszelve(kopp-kopp). Ez is valami.
Blevi
több mint 8 éve
Bleacher Report Minőség ™Blícserriport, az amerikai sportújságírás joógabija
gyeek
több mint 8 éve
Bleacher Report Minőség ™twitter.com/BleacherReport/status/878294578826104832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
És a vicces reakciók. Nekem Jourdan Lewisé tetszik, úgy kezeli a Bleachert mint én Awesomeot, kevesebb kommentárral. 😀
twitter.com/Birddog26/status/878460493983363072?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
twitter.com/JourdanJD/status/878299472274391040?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins
twitter.com/rjochoa/status/878299749585084417?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F6%2F24%2F15867318%2Fcowboys-news-underrated-draft-pick-war-daddy-dak-prescott-ezekiel-elliott-dez-bryant-malike-collins