NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Na, ez is pipa:
Jury finds Cowboys rookie CB Jourdan Lewis not guilty of misdemeanor domestic violence charges.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
La'el Collins hirtelen megkapta a szerződés hosszabítását.
gyeek
Yesss! 2 év, 15,4 milla, az egy jó falemberért nem sok.
Martinra írják, hogy 13 millió/év körüli szerződést kap majd.
Charlie Firpo
csak maradjon egészséges! | ha csak a papírformát nézem, brutál lesz ez a fal idén is |
Cowboykarcsi90
meg Green is, és akkor nem lesz baj a Leary és Free távozása
Cooper folyamatosan centerként dolgozik, ami azt jelentené nekem, hogy backup center/guard pozícióban ő maradna, és akkor a swing tackle az egyetlen kiadó hely a TC alatt meg azt is, hogy biztos, hogy nem több, mint 8 OL-el megyünk neki a szezonnak.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
gyeek
Charlie Firpo
csak maradjon egészséges! | ha csak a papírformát nézem, brutál lesz ez a fal idén is |

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Jason Garrett eddigi legjobb Parcells/Belichik imperszonációja:

www.dallascowboys.com/video/2017/07/25/garrett-lucky-whitehead-follow

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Ma van/volt Jourdan Lewis meghallgatása, döntés is születhet az ügyében.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
gyeek
Charlie Firpo
Ezek szerint meg vannak vele elégedve.
több mint 8 éve
gyeek

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
 twitter.com/BryanBroaddus/status/889915197464489985
így akkor Jaylon Smith kezdhet PUP-on
rva
Szerintem jó eséllyel így is ott kezd majd, Moore inkább falember, de hát a hibridek korát éljük
(egy ilyen hangtalan genya úgy átsuhant a rollerozó kisfiam előtt keresztben, elsőbbséget sem adva egy csendes balatonparti üdülőövezetben, hogy az csak na! 😊 ).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Whitehead ellen minden vádat ejtettek, rossz embert kaptak el a kékek. Gondolom azért is lett kivágva mert kiderült hogy ártatlan 😀😀
Borbinho
Lucky ebbe kicsit 'belenézett', pont rossz hangulatban kapta a FO-t az ügyének híre. Egyfelől nem reagált a júniusi rendőrségi megkeresésre (én így olvastam), másfelől meg létszám feletti volt már.
Up: meg nem is biztos, hogy jogilag kirúgtuk már.
Charlie Firpo
úgysem élte volna meg az 53-at, így legalább nem kell osztozni a visszahordás gyakorláson a TC alatt Switzernek senkivel... 😀

www.dallascowboys.com/news/2017/07/25/scouts-notebook-early-thoughts-left-guard-gathers-opportunity-more
rva
Volt olyan is, aki egyenesen Beasley - Switz csatát vízionált, annyira jó a kis tökös.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
 twitter.com/BryanBroaddus/status/889915197464489985
így akkor Jaylon Smith kezdhet PUP-on
több mint 8 éve
Whitehead ellen minden vádat ejtettek, rossz embert kaptak el a kékek. Gondolom azért is lett kivágva mert kiderült hogy ártatlan 😀😀
Borbinho
Lucky ebbe kicsit 'belenézett', pont rossz hangulatban kapta a FO-t az ügyének híre. Egyfelől nem reagált a júniusi rendőrségi megkeresésre (én így olvastam), másfelől meg létszám feletti volt már.
Charlie Firpo
úgysem élte volna meg az 53-at, így legalább nem kell osztozni a visszahordás gyakorláson a TC alatt Switzernek senkivel... 😀

www.dallascowboys.com/news/2017/07/25/scouts-notebook-early-thoughts-left-guard-gathers-opportunity-more

Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Borbinho

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
mondjuk nekem ég a pofámról a bőr ettől a dupla standardtól (Whitehead bolti lopása mivel rosszabb, mint Carroll részegen vezetése?)
rva
Ugyan nem vagyok a részeg vezetés pártolója, de azért az nálam némiképp enyhébb kategóriába esik. Egyébként talán jogilag is - bár ennek végképp nem vagyok szakértője -, az egyik szabálysértés a másik bűncselekmény.
Ami viszont tényleg kettős mérce nálam az az asszonyverés.
Egyébként még a cut-tal sem lenne semmi bajom, mert a csapatnak tényleg joga van eldönteni kivel akar dolgozni, kivel nem, hanem az az álszent duma ami a nyilatkozatokban lejött a csapat "fegyelemről" meg a "szigorról" amikkel ezeket az off-field eseményeket kezelik.
több mint 8 éve
mondjuk nekem ég a pofámról a bőr ettől a dupla standardtól (Whitehead bolti lopása mivel rosszabb, mint Carroll részegen vezetése?)
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
ha már a "rossz fiúkról" van szó, Whitehead ellen letartóztatási parancs lett kiadva. Bolti lopásért..... A másik agysebész...
Mondjuk Ő mehet is isten hírével, Switzer meg köszöni szépen. Nem mintha egyébként nem sorította volna ki a keretből.
Cowboykarcsi90
Repült is. Lucky is too fast 😂.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
ha már a "rossz fiúkról" van szó, Whitehead ellen letartóztatási parancs lett kiadva. Bolti lopásért..... A másik agysebész...
Mondjuk Ő mehet is isten hírével, Switzer meg köszöni szépen. Nem mintha egyébként nem sorította volna ki a keretből.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 549 — Chiefs GM
Megelőzték a Bengalst? 😮
Már értem a Mixon-húzást 😀
Wyatt
Barom 😀
Hangosan felnevettem 😀
Borbinho
Vikings csalt, a hajókázós sztoriban asszem 17 játékost tartóztattak le egyszerre. 😊

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Megelőzték a Bengalst? 😮
Wyatt
Barom 😀
Hangosan felnevettem 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megelőzték a Bengalst? 😮

több mint 8 éve
Ezt most loptam egy fórumról, talán nem csalás:

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 940 — Cowboys fan
 www.cbssports.com/nfl/news/nfl-owners-reportedly-pressuring-roger-goodell-to-suspend-cowboys-zeke-elliott/

Nem John Mara, tuti nem! Ő sosem próbálna meg ilyen eszközökkel előnyt szerezni! 😀
gyeek
Minek kene barmivel is probalkozni? Igy is oda-vissza verte a Giants Zeke-el a Cowboyst.
NightBoY
aztán a division banner mégsem lett meg, vagy mi
több mint 8 éve
NightBoY New York Giants 616
 www.cbssports.com/nfl/news/nfl-owners-reportedly-pressuring-roger-goodell-to-suspend-cowboys-zeke-elliott/

Nem John Mara, tuti nem! Ő sosem próbálna meg ilyen eszközökkel előnyt szerezni! 😀
gyeek
Minek kene barmivel is probalkozni? Igy is oda-vissza verte a Giants Zeke-el a Cowboyst.

You should know I bleed blue...
több mint 8 éve