Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Wyattal értek egyett.Rush tegnap először a második sorral edzet. Bár JJ is erősen ködösített amikor kérdezték a QB depthről, szerintem ez egyértelmű jele, hogy most már bizony harc van a #2 helyért.
Kíváncsi vagyok, hátha már az Oakland ellen sem a 3.-4. sorral fogják felkűldeni, hanem a meccs elején amikor még tényleg a cserék játszanak, nem csak az ilyen "campbody-ik".
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
ha minden esetben a legjobb ötöst akarod a pályán, akkor az aki már kimaxolta a plafonját 80-nál és annyin van jelenleg is, az jobb játékos mint egy projekt akinek lehet 110 a plafonja de most csak 70-en van még.És akkor hagyod a sokkal magasabb plafonnal bírót a padon, hogy ne fejlődjön, és cserébe megrekedtek az alacsonyabb szinten? Nem vagyok benne biztos, hogy ez a jobb megoldás
Garrett ezerszer elmondta a mantrát: a mindenkor legjobb ötöst akarja a pályán, és szerintem ha a sérülékenységet nem számoljuk, akkor a Smith-Collins-Frederick-Martin-Green sor jobb, mint a Smith-Cooper-Frederick-Martin-Collins
rva

több mint 8 éve
ha minden esetben a legjobb ötöst akarod a pályán, akkor az aki már kimaxolta a plafonját 80-nál és annyin van jelenleg is, az jobb játékos mint egy projekt akinek lehet 110 a plafonja de most csak 70-en van még.Vitatkozok. Az egész preseason alatt azt olvastam, Broddaus mestertől, a BTB bloggereitől, hogy kb. abban a percben látták hogy Collins lesz a RT, amint első alakalommal ki lett próbálva a poszton, még valamelyik első OTA egyikén. Azt lehetett hallani, hogy vannak még hiányosságai, de ezek leginkább a tapasztalatlanságából adódnak, de ez ahogy nő a meccs szám szépen eltűnik majd. Miért adnának hosszabbítást(mmint olyat amlyet La'el kapott) egy olyan játékosnak, akiről ugy gondolják hogy nem a legjobb a csapatban az adott posztján?ez így jól is hangzana, de Green jobb tackle Collinsnál is, ami már baj, mert nem tud egészséges maradni.BTBn is volt egy hasonló felvetés, hogy ez lenne a legideálisabb, mert Green jobb tackle mint Cooper, Cooper pedig jobb guard mint Green. Plusz Chez mindig sérült, a csere T meg - legalábbis ideális esetben - keveset van pályán, azt a snapp számot nagyobb valószínüséggek birja ki egészségesen ő is.Én is ránéztem, és hát Jonathan Cooper tényleg jó volt. Érik a Smith-Cooper-Freddy-Martin-Collins fal.Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
A jövő heti Okland elleni már jobb értékmérő lehet. Ott a kezdők is fenn lesznek várhatóan legalább egy félidőt.
100yard
rva
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
rva
Technikailag lehet hogy jelenleg valamibel jobb Green, de ezzel a gyorsaság-erő kombinációval nemigen veszi fel egyik csapattársa sem a harcot.
Cowboykarcsi90
Garrett ezerszer elmondta a mantrát: a mindenkor legjobb ötöst akarja a pályán, és szerintem ha a sérülékenységet nem számoljuk, akkor a Smith-Collins-Frederick-Martin-Green sor jobb, mint a Smith-Cooper-Frederick-Martin-Collins
több mint 8 éve
Vitatkozok. Az egész preseason alatt azt olvastam, Broddaus mestertől, a BTB bloggereitől, hogy kb. abban a percben látták hogy Collins lesz a RT, amint első alakalommal ki lett próbálva a poszton, még valamelyik első OTA egyikén. Azt lehetett hallani, hogy vannak még hiányosságai, de ezek leginkább a tapasztalatlanságából adódnak, de ez ahogy nő a meccs szám szépen eltűnik majd. Miért adnának hosszabbítást(mmint olyat amlyet La'el kapott) egy olyan játékosnak, akiről ugy gondolják hogy nem a legjobb a csapatban az adott posztján?ez így jól is hangzana, de Green jobb tackle Collinsnál is, ami már baj, mert nem tud egészséges maradni.BTBn is volt egy hasonló felvetés, hogy ez lenne a legideálisabb, mert Green jobb tackle mint Cooper, Cooper pedig jobb guard mint Green. Plusz Chez mindig sérült, a csere T meg - legalábbis ideális esetben - keveset van pályán, azt a snapp számot nagyobb valószínüséggek birja ki egészségesen ő is.Én is ránéztem, és hát Jonathan Cooper tényleg jó volt. Érik a Smith-Cooper-Freddy-Martin-Collins fal.Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
A jövő heti Okland elleni már jobb értékmérő lehet. Ott a kezdők is fenn lesznek várhatóan legalább egy félidőt.
100yard
rva
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
rva
Technikailag lehet hogy jelenleg valamibel jobb Green, de ezzel a gyorsaság-erő kombinációval nemigen veszi fel egyik csapattársa sem a harcot.
több mint 8 éve
ez így jól is hangzana, de Green jobb tackle Collinsnál is, ami már baj, mert nem tud egészséges maradni.BTBn is volt egy hasonló felvetés, hogy ez lenne a legideálisabb, mert Green jobb tackle mint Cooper, Cooper pedig jobb guard mint Green. Plusz Chez mindig sérült, a csere T meg - legalábbis ideális esetben - keveset van pályán, azt a snapp számot nagyobb valószínüséggek birja ki egészségesen ő is.Én is ránéztem, és hát Jonathan Cooper tényleg jó volt. Érik a Smith-Cooper-Freddy-Martin-Collins fal.Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
100yard
rva
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
BTBn is volt egy hasonló felvetés, hogy ez lenne a legideálisabb, mert Green jobb tackle mint Cooper, Cooper pedig jobb guard mint Green. Plusz Chez mindig sérült, a csere T meg - legalábbis ideális esetben - keveset van pályán, azt a snapp számot nagyobb valószínüséggek birja ki egészségesen ő is.Én is ránéztem, és hát Jonathan Cooper tényleg jó volt. Érik a Smith-Cooper-Freddy-Martin-Collins fal.Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
100yard
rva
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Én is ránéztem, és hát Jonathan Cooper tényleg jó volt. Érik a Smith-Cooper-Freddy-Martin-Collins fal.Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
100yard
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.a Colts Luck nélkül egy Jets vagy Browns, szóval ez nem meglepő
100yard
több mint 8 éve
Na megnéztem a meccset. Míg a kezdők voltak fenn nem egy ligában fociztunk a Coltssal. Az Offense úgy ment át mint kés a vajon. Nem is nagyon volt harmadik down-unk míg DAK játszott. Ha nincs az a szerencsétlen fumbli akkor még nagyobb lehetett volna a kontraszt a két csapat között. Sok más következtetést ezen kívül nem nagyon lehet levonni a meccsből.A jövő heti Okland elleni már jobb értékmérő lehet. Ott a kezdők is fenn lesznek várhatóan legalább egy félidőt.
több mint 8 éve
Switzer rásérült az előző hamstring nyűgjére. Fasza... Most már akkor, három thai szépség törzsölje neki szep. 11-ig. De megállás nélkül ám! | kisebb probléma, de így a mai piccs-puccson se lesz aktív |
több mint 8 éve
hát Zamárdiban nem... de nem is a a Balaton központja, hanem Füred meg Siófok.azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:ilyen 150+ centis bringa nem tűnik fel zamárdiban', az tuti
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-51-05-pm.jpg
rva
ozibozi
ott azért már akadnak ilyen szintű és működési elvű k... isasszonyok
több mint 8 éve
Zeke helyében énis jobb csajokat | ütnék | dugnék. 😀azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:ilyen 150+ centis bringa nem tűnik fel zamárdiban', az tuti
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-51-05-pm.jpg
rva
ozibozi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:ilyen 150+ centis bringa nem tűnik fel zamárdiban', az tuti
rva
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Ez stimt, de mégis elmond valamit az 'áldozatról'.a probléma ugye ott van, hogy attól, hogy azt megpróbálod bizonyítani, hogy a lány nem 100% szavahihető még azt nem bizonyítod, hogy a bántalmazás nem történt meg ... ilyen a kifordított CBA amit az NFLPA is aláírt, és ezzel Zeke is elfogadja.ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
Blevi
"The woman who accused Dallas Cowboys star Ezekiel Elliott of domestic violence admitted to NFL investigators having a text exchange in which she discussed leveraging sex videos featuring her and Elliott for money from the player, according to documents obtained by Yahoo Sports."
És a dialógus külön megér egy klisét...😊 😊
sports.yahoo.com/documents-ezekiel-elliotts-accuser-admitted-talk-leveraging-sex-videos-rb-money-120034705.html
Charlie Firpo
biztosan újra kell majd tárgyalni a vonatkozó részeket, mert így ugye nagyon könnyen válhat áldozattá bárki, aki nem elég figyelmes vagy elhiszi, hogy a lány érzelmekkel teli vág neki ennek a csodaszép kapcsolatnak és nem a pénzért amit majd ki tud zsarolni.
nem mondom, hogy Zeke nem bűnös, de egyelőre az sincs bizonyítva, hogy az lenne.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
a probléma ugye ott van, hogy attól, hogy azt megpróbálod bizonyítani, hogy a lány nem 100% szavahihető még azt nem bizonyítod, hogy a bántalmazás nem történt meg ... ilyen a kifordított CBA amit az NFLPA is aláírt, és ezzel Zeke is elfogadja.ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
Blevi
"The woman who accused Dallas Cowboys star Ezekiel Elliott of domestic violence admitted to NFL investigators having a text exchange in which she discussed leveraging sex videos featuring her and Elliott for money from the player, according to documents obtained by Yahoo Sports."
sports.yahoo.com/documents-ezekiel-elliotts-accuser-admitted-talk-leveraging-sex-videos-rb-money-120034705.html
Charlie Firpo
biztosan újra kell majd tárgyalni a vonatkozó részeket, mert így ugye nagyon könnyen válhat áldozattá bárki, aki nem elég figyelmes vagy elhiszi, hogy a lány érzelmekkel teli vág neki ennek a csodaszép kapcsolatnak és nem a pénzért amit majd ki tud zsarolni.
nem mondom, hogy Zeke nem bűnös, de egyelőre az sincs bizonyítva, hogy az lenne.
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Egyrészt eleve, most hogy már tudom milyen ember, nekem visszataszító, nem tud vonzó lenni (már csak ilyen szentimentális vagyok 😊 ). Másrészt amúgy se jönnek be ezek a 40 kilós, pirított picsák, de hát ugye ez meg már izlés kérdése, ezt belátom 😊 .
rva
több mint 8 éve
A Válogatott Meccsre kilátogat valaki?Én nem
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
több mint 8 éve
Senki nem mondta itt hogy Cooper akármilyen ász. A két előszezon meccsen eddig egyértelműen jobb volt, ennyi.ha Cowboys beatwritereket olvasol twitteren, akkor ott azért van ilyenről szó 😉
Ahogy Wong is írta, egyáltalán nem biztos hogy Moore megtarthatja az állását.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
bizonyKezd begyorsulni Jaylon, bár tudom, hogy csak mese lenne az ő játéka.Jerry azt nyilatkozta a Colts ellen be fog mutatkozni. Nyilván limitáltan, de elindul az úton legalább.
twitter.com/jonmachota/status/897258823953432576/video/1
Charlie Firpo
Blevi
twitter.com/HelmanDC/status/897630254419849217
több mint 8 éve
Kezd begyorsulni Jaylon, bár tudom, hogy csak mese lenne az ő játéka.Jerry azt nyilatkozta a Colts ellen be fog mutatkozni. Nyilván limitáltan, de elindul az úton legalább.
twitter.com/jonmachota/status/897258823953432576/video/1
Charlie Firpo
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
A Válogatott Meccsre kilátogat valaki?
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)