Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Eltiltásokkal miazmással egy Cowboys claimet kérek Kony Ealyre, por favor!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
nem az a fontos, hogy Zeke szintjén tudnak-e futni, hanem hogy vele/velük jönnek-e a first downok és a pontok. ha igen, akkor mehet ugyanaz a taktika.Reálisan nézve, Zeke szintjén egyikük se tud és fog futni.Zeke eltiltás miatt úgy is passzok lesznek túlsúlyban az első pár meccsen, szerepet is kaphat, aztán bizonyítson.Tehenészcsak akkor, ha nem megy a futás DMC-vel meg Morris-szal
slowmotion
Tehenész
több mint 8 éve
Reálisan nézve, Zeke szintjén egyikük se tud és fog futni.Zeke eltiltás miatt úgy is passzok lesznek túlsúlyban az első pár meccsen, szerepet is kaphat, aztán bizonyítson.Tehenészcsak akkor, ha nem megy a futás DMC-vel meg Morris-szal
slowmotion
több mint 8 éve
Zeke eltiltás miatt úgy is passzok lesznek túlsúlyban az első pár meccsen, szerepet is kaphat, aztán bizonyítson.Tehenészcsak akkor, ha nem megy a futás DMC-vel meg Morris-szal
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Egyik leghasznosabb pickünk leszNa végre hogy:Már hogy hiányzik. 😊 Pedig milyen rossz/luxus picknek tartottuk a draft napján.
"Ryan Switzer back on the practice field and working in more than just drills. To my eyes, it appears that he has his quickness back from the earlier practices..." - Broaddus
Charlie Firpo
100yard
+ cikkből idézve:
"The format of this is going to be a little different. The Dallas Cowboys have as many as five players starting the season suspended. Since suspended players don’t count against the roster, they will essentially have an equal number of temporary roster spots available to them"
Így simán bekerülhet Brown is, Zeke eltiltás miatt úgy is passzok lesznek túlsúlyban az első pár meccsen, szerepet is kaphat, aztán bizonyítson.
Szerkesztette: Tehenész
több mint 8 éve
Na végre hogy:Már hogy hiányzik. 😊 Pedig milyen rossz/luxus picknek tartottuk a draft napján.
"Ryan Switzer back on the practice field and working in more than just drills. To my eyes, it appears that he has his quickness back from the earlier practices..." - Broaddus
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Na végre hogy:"Ryan Switzer back on the practice field and working in more than just drills. To my eyes, it appears that he has his quickness back from the earlier practices..." - Broaddus
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Mintha Hanson olvasna minket:alacsony, balkezes, és a sérülése óta megállta fejlődésbenMoore rajtunk kívül nem kell senkinek. Alacsony és ráadásul balkezes. Attól én nem tartanék hogy a PS-ből elviszi valaki. Ha valakit elvisznek az Rush, mert fiatal és viszonylag jól teljesített az előszezonban.www.bloggingtheboys.com/2017/8/24/16195066/should-dallas-cowboys-keep-noah-brown-on-the-53-man-roster-cooper-rush-kellen-moore-practice-squadMoore mehet PS-be, közben el kell zizzenteni, hogy a bokája még nem tökéletes, így nem is viszik el onnan.
Még két preseason meccs úgyis hátra van, de azért érdekes felvetés. Kit tartanátok meg az 53as keretre? Mooret QB#3nek, vagy Brownt WR#6nek?
Eleve, lesz három irányító a rosteren?
Cowboykarcsi90
Noah meg elkaphat az 53-ban, főleg, hogy Switz ki tudja, mennyire lesz sérülékeny (most az). Vagy titkoljuk a csodafegyvert?
Charlie Firpo
100yard
lehet, hogy tökéletesen vágja az elméletet, de nincs kar ereje hozzá
remek position coach lenne szerintem
rva
sportdfw.com/2017/08/25/dallas-cowboys-53-man-roster-prediction-big-moves-way/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
alacsony, balkezes, és a sérülése óta megállta fejlődésbenMoore rajtunk kívül nem kell senkinek. Alacsony és ráadásul balkezes. Attól én nem tartanék hogy a PS-ből elviszi valaki. Ha valakit elvisznek az Rush, mert fiatal és viszonylag jól teljesített az előszezonban.www.bloggingtheboys.com/2017/8/24/16195066/should-dallas-cowboys-keep-noah-brown-on-the-53-man-roster-cooper-rush-kellen-moore-practice-squadMoore mehet PS-be, közben el kell zizzenteni, hogy a bokája még nem tökéletes, így nem is viszik el onnan.
Még két preseason meccs úgyis hátra van, de azért érdekes felvetés. Kit tartanátok meg az 53as keretre? Mooret QB#3nek, vagy Brownt WR#6nek?
Cowboykarcsi90
Noah meg elkaphat az 53-ban, főleg, hogy Switz ki tudja, mennyire lesz sérülékeny (most az). Vagy titkoljuk a csodafegyvert?
Charlie Firpo
100yard
lehet, hogy tökéletesen vágja az elméletet, de nincs kar ereje hozzá
remek position coach lenne szerintem
több mint 8 éve
Moore rajtunk kívül nem kell senkinek. Alacsony és ráadásul balkezes. Attól én nem tartanék hogy a PS-ből elviszi valaki. Ha valakit elvisznek az Rush, mert fiatal és viszonylag jól teljesített az előszezonban.www.bloggingtheboys.com/2017/8/24/16195066/should-dallas-cowboys-keep-noah-brown-on-the-53-man-roster-cooper-rush-kellen-moore-practice-squadMoore mehet PS-be, közben el kell zizzenteni, hogy a bokája még nem tökéletes, így nem is viszik el onnan.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
több mint 8 éve
ha kettő közül kell választani, akkor az irányítót kell megtartani, mert a) abból kevesebb van rosteren b) azt nehezebb jót találnién amúgy elengedném Brown kezét, ha megvan a PS akkor jó, ha nem akkor majd lesz másik WR hasonló képességekkel. Devin Street megvan? na ugye.
red zone targetnek meg van rajta kívül más is (Gathers? 6'6", Witten, Dez stbstb)
Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/8/24/16195066/should-dallas-cowboys-keep-noah-brown-on-the-53-man-roster-cooper-rush-kellen-moore-practice-squadMoore mehet PS-be, közben el kell zizzenteni, hogy a bokája még nem tökéletes, így nem is viszik el onnan.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/8/24/16195066/should-dallas-cowboys-keep-noah-brown-on-the-53-man-roster-cooper-rush-kellen-moore-practice-squadMég két preseason meccs úgyis hátra van, de azért érdekes felvetés. Kit tartanátok meg az 53as keretre? Mooret QB#3nek, vagy Brownt WR#6nek?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
hát ez azt jelenti, hogy ha csere tackle, akkor lehet abban bízni, hogy azon a pár alkalommal, amikor véletlenül szükség van rá azt a pár snap-et kibírjade érted, ő tipikusan az, aki nem tud egészséges maradni.szerintem azzal nem lesz baj, hogy Cowboy maradjonsőt, lassan cowboy semChaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.na ezért nem lesz soha kezdő
gyeek
rva
slowmotion
kicsit drága egy harmadik kör egy csere tackle-ért de lehet az lesz a megoldás
(amúgy azt olvastam, hogy most is, mint az egyetemi évei alatt többször a dehidratáltsággal volt baj, amiatt történt a húzódás)
rva
ha Lee üveg, akkor ő nem is tudom, mi.
onnantól meg lehet akármekkora ígéret, sérültlistáról nem tudja megvédeni az irányítót.
slowmotion
tudom, lutri de nem ő lenne az első, akinek a tehesége miatt esélyt ad az FO
nyilván ha hosszabb távon kerül IR-re akkor elköszönnek tőle valami injury settlement-el.
több mint 8 éve
de érted, ő tipikusan az, aki nem tud egészséges maradni.szerintem azzal nem lesz baj, hogy Cowboy maradjonsőt, lassan cowboy semChaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.na ezért nem lesz soha kezdő
gyeek
rva
slowmotion
(amúgy azt olvastam, hogy most is, mint az egyetemi évei alatt többször a dehidratáltsággal volt baj, amiatt történt a húzódás)
rva
ha Lee üveg, akkor ő nem is tudom, mi.
onnantól meg lehet akármekkora ígéret, sérültlistáról nem tudja megvédeni az irányítót.
több mint 8 éve
szerintem azzal nem lesz baj, hogy Cowboy maradjonsőt, lassan cowboy semChaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.na ezért nem lesz soha kezdő
gyeek
rva
slowmotion
több mint 8 éve
sőt, lassan cowboy semChaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.na ezért nem lesz soha kezdő
gyeek
rva
több mint 8 éve
Chaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.na ezért nem lesz soha kezdő
gyeek
több mint 8 éve
Chaz Green nem vesztegette az idejét, ismét megsérült.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Sziasztok!!12 snappet. Volt egy szép szerelése. Az atlétikussága látszott ebből a pár játékból is, egyáltalán nem látszott hogy bármi gondja lenne fizikálisan.
Aki látta a colts elleni mecset attól kérdezném Jaylon Smith mennyit volt fent a pályán??
És hogy mozgott??
Barbek
Kicsit rozsdás volt még, volt pár elrontott szerelése mikor túlszaladt, de ez valamennyire érthető tekintve hogy két éve nem játszott.
Nevezzük biztatónak az első Dallasi mezben töltött játékát.
több mint 8 éve
Sziasztok!!Aki látta a colts elleni mecset attól kérdezném Jaylon Smith mennyit volt fent a pályán??
És hogy mozgott??
több mint 8 éve
Teher alatt nő a pálma, ugye. A legjobb lehetőség arra, hogy egy játékos fejlődjön, szerintem igenis az hogy játszik. Nem mondom hogy az egyetlen, de a legjobb.szerintem nem csak "élesben" lehet fejlődni, és ki lehet az edzések alatt játszani a kezdő keretből azt, akinél jobb leszel.ha minden esetben a legjobb ötöst akarod a pályán, akkor az aki már kimaxolta a plafonját 80-nál és annyin van jelenleg is, az jobb játékos mint egy projekt akinek lehet 110 a plafonja de most csak 70-en van még.És akkor hagyod a sokkal magasabb plafonnal bírót a padon, hogy ne fejlődjön, és cserébe megrekedtek az alacsonyabb szinten? Nem vagyok benne biztos, hogy ez a jobb megoldás
Garrett ezerszer elmondta a mantrát: a mindenkor legjobb ötöst akarja a pályán, és szerintem ha a sérülékenységet nem számoljuk, akkor a Smith-Collins-Frederick-Martin-Green sor jobb, mint a Smith-Cooper-Frederick-Martin-Collins
rva
Wyatt
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Nem mondom, hogy feltétlenül jobb az egyik út a másiknál, de élesben talán valamivel könnyebben, gyorsabban lehet. Lehet, nem. Collins szerintem már tavaly is csak Free miatt nem volt RT, neki ez tűnik ideálisabb posztjának, OG-ben annyira nem is értékelték túl jóra a teljesítményét. Szerintem elvesztegetett év lenne őt ott próbálgatni megint, miközben benne van, hogy RT-ként állat legyen (a hosszabbítása alapján szerintem a csapat is így vélekedik). Lehet, hogy most egy nagyon picivel még jobb lenne Greennel és Collinsszal OG-ként, de szerintem legkésőbb a szezon felére azért Cooperrel és Collinsszal is eléritek ezt a szintet, csak innen még lehet feljebb is lépni. Mindegy, én szurkolok önös mocsok érdekből Collinsnak és Jaylonnak is, úgyhogy hajrá 😀

több mint 8 éve
szerintem nem csak "élesben" lehet fejlődni, és ki lehet az edzések alatt játszani a kezdő keretből azt, akinél jobb leszel.ha minden esetben a legjobb ötöst akarod a pályán, akkor az aki már kimaxolta a plafonját 80-nál és annyin van jelenleg is, az jobb játékos mint egy projekt akinek lehet 110 a plafonja de most csak 70-en van még.És akkor hagyod a sokkal magasabb plafonnal bírót a padon, hogy ne fejlődjön, és cserébe megrekedtek az alacsonyabb szinten? Nem vagyok benne biztos, hogy ez a jobb megoldás
Garrett ezerszer elmondta a mantrát: a mindenkor legjobb ötöst akarja a pályán, és szerintem ha a sérülékenységet nem számoljuk, akkor a Smith-Collins-Frederick-Martin-Green sor jobb, mint a Smith-Cooper-Frederick-Martin-Collins
rva
Wyatt