Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?
Cowboykarcsi90
Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
gyeek
Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕
100yard
Tuti nem fogják kirakni. Őszintén egyáltalán nem értem, jó jó tudja a playbookot de fizikálisan alkalmatlan az NFL-re, és nem hiszem el, hogy ezt mi itt Magyarországról látjuk, ott meg nem.
Vicc
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Cowboykarcsi90
gyeek
Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Cowboykarcsi90

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Elmarad az utolsó - ma hajnali - preseason meccsünk a Texans ellen.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hitch:

MRI results did not show any ligament damage, meaning it’s unlikely the team will place him on an eight-week IR list.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Kicsit már hangolódva, mit vártok Giants elleni meccstől?
Tehenész
csak a szokásos körömrágós,hajkitépős,szobában némán rohangálós ,utolsó
playben eldőlő thrillert...😊
és nagy vonalakban a szezontól is ugyanezt!
annyi változással hogy jusson be bárki (bárkik) a PO-ba idén az NFC East végre újra ott is
komoly tényező lesz szerintem!
yooker
Ez olyan Romo idejére hajazó gondolat, szted Prescottal nem lesz más?
Wong
szerintem a két csapat ismeri egymást annyira, hogy tíz meccsből minimum nyolc az utolsó pillanatig nyílt marad
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Tehenész
annyi változással hogy jusson be bárki (bárkik) a PO-ba idén az NFC East végre újra ott is
yooker
Wong
Hát a tavalyi meccseket látva nem gondolnám... ☺️
több mint 8 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Tehenész
yooker
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Tehenész
több mint 8 éve
 www.espn.com/espn/now?nowId=21-0693579549383858767-4

Left guard candidate Chaz Green has a minor ankle sprain but not clear when he will practice. Cornerback Duke Thomas has a high ankle sprain as well as a sprained medial collateral ligament.

rva
Szerencsétlen Duke Thomas azon kevés DBk egyike volt eddig aki egészséges és még játszani is tud úgy-ahogy, feszegette az 53at.
gyeek
Belerokkant egy visszahordásba.
Egyébként én ezt az egész visszahordást nem nagyon értem minek erőltetni ? Ha touchback van akkor 25-ről indul a játék, ha visszahordás akkor meg ahogy látom minden szökőévben jutnak el a 25-ön túlra. Szóval sok értelmét nem látom a sérülést kockáztatni.
több mint 8 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ezt az első 6 hetet a bye weekig nagyon ki kellene húzni sok sérülttel meg eltiltottal valahogy, mert csak 1-2 lépésre vagyunk az idei beszakadástól.

Szerkesztette: Tehenész
több mint 8 éve

Left guard candidate Chaz Green has a minor ankle sprain but not clear when he will practice. Cornerback Duke Thomas has a high ankle sprain as well as a sprained medial collateral ligament.

rva
Szerencsétlen Duke Thomas azon kevés DBk egyike volt eddig aki egészséges és még játszani is tud úgy-ahogy, feszegette az 53at.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!

Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Ja, amúgy Chaz Green a kiszáradása után ISMÉT megsérült, most nem a folyadékkal van a gond. Ügyes...
gyeek
mondtam, hogy ő rövid időn belül nem lesz tehenész.
Lee-re mondták, hogy üveg, de ő legalább a pályán volt. no de Green? két hétnél tovább csak az offseasonben egészséges...
több mint 8 éve
Ja, amúgy Chaz Green a kiszáradása után ISMÉT megsérült, most nem a folyadékkal van a gond. Ügyes...

több mint 8 éve
Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recover

Az első hat hetet Ő is kihagyja. Kicsit jobb hír mint amitől tartottunk.
100yard
Igy van, jöhet vissza Hitch.
Na de addig? Jaylon fel? Vagy jön még valaki? Vagy Lee - Durant - Wilber LB sor lesz?
Charlie Firpo
Jaylon-ra azt nyilatkozták hogy nem akarják siettetni. Valószínű nem lesz starter még az első pár meccsen. Ő valószínű csak szituációs játékos lesz egyelőre.
Durant-Nzeocha kettősből mondják most valamelyiket kezdő MLB-nek.
Meg ott van még Wilson is míg el nem tiltják. Addig meg talán Hitch visszajön.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recover

100yard
Igy van, jöhet vissza Hitch.
Na de addig? Jaylon fel? Vagy jön még valaki? Vagy Lee - Durant - Wilber LB sor lesz?

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

100yard
nem kicsit jobb hír.
ebcsont beforr, de ebínszalag nem annyira könnyen.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
A meccs azt hozta ami várható volt. Az első félidő egy contender csapattal küzdelmes kiegyenlített játékot hozott. A D fal olyan mint tavaly "solid", de nem is a liga egyik legjobb O fala ellen volt várható sack parádé. Az eltiltottakért (Irving, Moore ) nagy kár ahogy a második félidőben látszott.
Az LB sorban Wilson egyre jobb kár hogy Őt is el fogják tiltani Hitch kiesésével meg duplán. 😕
A secondary hagyott kívánni valót maga után. Nekem itt Heath nagyon súlytalannak tűnik, és sajnos mögötte lévők se nagyon villogtak eddig.
Az Offense jó volt bár a szélső elkapók nem nagyon brillíroztak. Bryant-nak pl. nem volt elkapása. Az öregnek kellett meccsben tartani bennünket. 😊
több mint 8 éve
Hitchensnél valószínüleg torn ACL. Na akkor Lee vissza mike-ba? Vagy Smith-t teszik be a 30 snapes NFL(preseason) tapasztalatával? Ráadásul ugy Wilson is fog kapni büntit ez szinte biztos. Na akkor hogy fogunk felállni a Giants ellen? Durant-Lee-Wilber? Ja és amugy Brown is lejött valami boka sérüléssel, csak arról még nincs hír.
A kezdő O most sem volt rossz, bár közel sem volt olyan parádé mint a Colts ellen. A kezdő D viszont nagyon hülyén nézett ki, nulla passrush, és a secondary is rengetegszer volt out of position, vagy valamilyen misscommuniation. Byron Jones olyan szar szöget választott a Cooper TD-nél, azt hittem Wilcox játszik megint a Cowboysnál.
Ahogy Gyeek is írts Rush megint jó volt, hülye a vezetőség ha nem ö lesz a csere QB. Smith szépen helyt állt most is, Charlton sack, a csered D talán most volt a legjobb az előszezonban.
Megvan az eslő kezdőnk aki IR-re került, remélem a Houston ellen csak a cseréket küldik fel a pályára.
Cowboykarcsi90
Egyelőre csak annyit nyilatkoztak hogy nem fogják Rush-t kitenni a keretből. A csere QB kérdését még nyitva hagyták.
több mint 8 éve
Hitchensnél valószínüleg torn ACL. Na akkor Lee vissza mike-ba? Vagy Smith-t teszik be a 30 snapes NFL(preseason) tapasztalatával? Ráadásul ugy Wilson is fog kapni büntit ez szinte biztos. Na akkor hogy fogunk felállni a Giants ellen? Durant-Lee-Wilber? Ja és amugy Brown is lejött valami boka sérüléssel, csak arról még nincs hír.
A kezdő O most sem volt rossz, bár közel sem volt olyan parádé mint a Colts ellen. A kezdő D viszont nagyon hülyén nézett ki, nulla passrush, és a secondary is rengetegszer volt out of position, vagy valamilyen misscommuniation. Byron Jones olyan szar szöget választott a Cooper TD-nél, azt hittem Wilcox játszik megint a Cowboysnál.
Ahogy Gyeek is írts Rush megint jó volt, hülye a vezetőség ha nem ö lesz a csere QB. Smith szépen helyt állt most is, Charlton sack, a csered D talán most volt a legjobb az előszezonban.
Megvan az eslő kezdőnk aki IR-re került, remélem a Houston ellen csak a cseréket küldik fel a pályára.

több mint 8 éve
Cooper Rush QB2 lock.

több mint 8 éve
IR-re egy agyrázkódás miatt? vagy lemaradtam valamiről?
Vagy játszanak Garrették a roster helyekkel? Mert IR-ről nem lehet elvinni játékost másik csapatnak, gondolom. Bár akkor se értem, visszahozzák IR-ről valamikor októberben, a szezon első negyede után. Ilyen kevés szerepet szánnak még neki idén?

több mint 8 éve
Gathers egy darabig offszki lesz. 😕

twitter.com/BryanBroaddus/status/901409584073539584?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F8%2F26%2F16208420%2Fdallas-cowboys-tight-end-rico-gathers-to-possibly-start-season-on-injured-reserve