Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Tuti nem fogják kirakni. Őszintén egyáltalán nem értem, jó jó tudja a playbookot de fizikálisan alkalmatlan az NFL-re, és nem hiszem el, hogy ezt mi itt Magyarországról látjuk, ott meg nem.Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
gyeek
100yard
Vicc
több mint 8 éve
Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
gyeek
több mint 8 éve
Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Elmarad az utolsó - ma hajnali - preseason meccsünk a Texans ellen. Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hitch:MRI results did not show any ligament damage, meaning it’s unlikely the team will place him on an eight-week IR list.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
szerintem a két csapat ismeri egymást annyira, hogy tíz meccsből minimum nyolc az utolsó pillanatig nyílt maradEz olyan Romo idejére hajazó gondolat, szted Prescottal nem lesz más?Kicsit már hangolódva, mit vártok Giants elleni meccstől?csak a szokásos körömrágós,hajkitépős,szobában némán rohangálós ,utolsó
Tehenész
playben eldőlő thrillert...😊
és nagy vonalakban a szezontól is ugyanezt!
annyi változással hogy jusson be bárki (bárkik) a PO-ba idén az NFC East végre újra ott is
komoly tényező lesz szerintem!
yooker
Wong
több mint 8 éve
Hát a tavalyi meccseket látva nem gondolnám... ☺️Ez olyan Romo idejére hajazó gondolat, szted Prescottal nem lesz más?Kicsit már hangolódva, mit vártok Giants elleni meccstől?csak a szokásos körömrágós,hajkitépős,szobában némán rohangálós ,utolsó
Tehenész
annyi változással hogy jusson be bárki (bárkik) a PO-ba idén az NFC East végre újra ott is
yooker
Wong
több mint 8 éve
Ez olyan Romo idejére hajazó gondolat, szted Prescottal nem lesz más?Kicsit már hangolódva, mit vártok Giants elleni meccstől?csak a szokásos körömrágós,hajkitépős,szobában némán rohangálós ,utolsó
Tehenész
yooker
több mint 8 éve
Kicsit már hangolódva, mit vártok Giants elleni meccstől?csak a szokásos körömrágós,hajkitépős,szobában némán rohangálós ,utolsó
Tehenész
több mint 8 éve
Belerokkant egy visszahordásba.www.espn.com/espn/now?nowId=21-0693579549383858767-4Szerencsétlen Duke Thomas azon kevés DBk egyike volt eddig aki egészséges és még játszani is tud úgy-ahogy, feszegette az 53at.
Left guard candidate Chaz Green has a minor ankle sprain but not clear when he will practice. Cornerback Duke Thomas has a high ankle sprain as well as a sprained medial collateral ligament.
rva
gyeek
Egyébként én ezt az egész visszahordást nem nagyon értem minek erőltetni ? Ha touchback van akkor 25-ről indul a játék, ha visszahordás akkor meg ahogy látom minden szökőévben jutnak el a 25-ön túlra. Szóval sok értelmét nem látom a sérülést kockáztatni.
több mint 8 éve
www.espn.com/espn/now?nowId=21-0693579549383858767-4Szerencsétlen Duke Thomas azon kevés DBk egyike volt eddig aki egészséges és még játszani is tud úgy-ahogy, feszegette az 53at.
Left guard candidate Chaz Green has a minor ankle sprain but not clear when he will practice. Cornerback Duke Thomas has a high ankle sprain as well as a sprained medial collateral ligament.
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
www.espn.com/espn/now?nowId=21-0693579549383858767-4Left guard candidate Chaz Green has a minor ankle sprain but not clear when he will practice. Cornerback Duke Thomas has a high ankle sprain as well as a sprained medial collateral ligament.
Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Ja, amúgy Chaz Green a kiszáradása után ISMÉT megsérült, most nem a folyadékkal van a gond. Ügyes...mondtam, hogy ő rövid időn belül nem lesz tehenész.
gyeek
Lee-re mondták, hogy üveg, de ő legalább a pályán volt. no de Green? két hétnél tovább csak az offseasonben egészséges...
több mint 8 éve
Ja, amúgy Chaz Green a kiszáradása után ISMÉT megsérült, most nem a folyadékkal van a gond. Ügyes...
több mint 8 éve
Jaylon-ra azt nyilatkozták hogy nem akarják siettetni. Valószínű nem lesz starter még az első pár meccsen. Ő valószínű csak szituációs játékos lesz egyelőre.Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recoverIgy van, jöhet vissza Hitch.
Az első hat hetet Ő is kihagyja. Kicsit jobb hír mint amitől tartottunk.
100yard
Na de addig? Jaylon fel? Vagy jön még valaki? Vagy Lee - Durant - Wilber LB sor lesz?
Charlie Firpo
Durant-Nzeocha kettősből mondják most valamelyiket kezdő MLB-nek.
Meg ott van még Wilson is míg el nem tiltják. Addig meg talán Hitch visszajön.
több mint 8 éve
Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recoverIgy van, jöhet vissza Hitch.
100yard
Na de addig? Jaylon fel? Vagy jön még valaki? Vagy Lee - Durant - Wilber LB sor lesz?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recovernem kicsit jobb hír.
100yard
ebcsont beforr, de ebínszalag nem annyira könnyen.
több mint 8 éve
Cowboys MLB Anthony Hitchens suffered a tibial plateau fracture in his right knee and will need 8 weeks to recoverAz első hat hetet Ő is kihagyja. Kicsit jobb hír mint amitől tartottunk.
több mint 8 éve
A meccs azt hozta ami várható volt. Az első félidő egy contender csapattal küzdelmes kiegyenlített játékot hozott. A D fal olyan mint tavaly "solid", de nem is a liga egyik legjobb O fala ellen volt várható sack parádé. Az eltiltottakért (Irving, Moore ) nagy kár ahogy a második félidőben látszott.Az LB sorban Wilson egyre jobb kár hogy Őt is el fogják tiltani Hitch kiesésével meg duplán. 😕
A secondary hagyott kívánni valót maga után. Nekem itt Heath nagyon súlytalannak tűnik, és sajnos mögötte lévők se nagyon villogtak eddig.
Az Offense jó volt bár a szélső elkapók nem nagyon brillíroztak. Bryant-nak pl. nem volt elkapása. Az öregnek kellett meccsben tartani bennünket. 😊
több mint 8 éve
Hitchensnél valószínüleg torn ACL. Na akkor Lee vissza mike-ba? Vagy Smith-t teszik be a 30 snapes NFL(preseason) tapasztalatával? Ráadásul ugy Wilson is fog kapni büntit ez szinte biztos. Na akkor hogy fogunk felállni a Giants ellen? Durant-Lee-Wilber? Ja és amugy Brown is lejött valami boka sérüléssel, csak arról még nincs hír.Egyelőre csak annyit nyilatkoztak hogy nem fogják Rush-t kitenni a keretből. A csere QB kérdését még nyitva hagyták.
A kezdő O most sem volt rossz, bár közel sem volt olyan parádé mint a Colts ellen. A kezdő D viszont nagyon hülyén nézett ki, nulla passrush, és a secondary is rengetegszer volt out of position, vagy valamilyen misscommuniation. Byron Jones olyan szar szöget választott a Cooper TD-nél, azt hittem Wilcox játszik megint a Cowboysnál.
Ahogy Gyeek is írts Rush megint jó volt, hülye a vezetőség ha nem ö lesz a csere QB. Smith szépen helyt állt most is, Charlton sack, a csered D talán most volt a legjobb az előszezonban.
Megvan az eslő kezdőnk aki IR-re került, remélem a Houston ellen csak a cseréket küldik fel a pályára.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Hitchensnél valószínüleg torn ACL. Na akkor Lee vissza mike-ba? Vagy Smith-t teszik be a 30 snapes NFL(preseason) tapasztalatával? Ráadásul ugy Wilson is fog kapni büntit ez szinte biztos. Na akkor hogy fogunk felállni a Giants ellen? Durant-Lee-Wilber? Ja és amugy Brown is lejött valami boka sérüléssel, csak arról még nincs hír. A kezdő O most sem volt rossz, bár közel sem volt olyan parádé mint a Colts ellen. A kezdő D viszont nagyon hülyén nézett ki, nulla passrush, és a secondary is rengetegszer volt out of position, vagy valamilyen misscommuniation. Byron Jones olyan szar szöget választott a Cooper TD-nél, azt hittem Wilcox játszik megint a Cowboysnál.
Ahogy Gyeek is írts Rush megint jó volt, hülye a vezetőség ha nem ö lesz a csere QB. Smith szépen helyt állt most is, Charlton sack, a csered D talán most volt a legjobb az előszezonban.
Megvan az eslő kezdőnk aki IR-re került, remélem a Houston ellen csak a cseréket küldik fel a pályára.
több mint 8 éve
Cooper Rush QB2 lock.
több mint 8 éve
IR-re egy agyrázkódás miatt? vagy lemaradtam valamiről?Vagy játszanak Garrették a roster helyekkel? Mert IR-ről nem lehet elvinni játékost másik csapatnak, gondolom. Bár akkor se értem, visszahozzák IR-ről valamikor októberben, a szezon első negyede után. Ilyen kevés szerepet szánnak még neki idén?
több mint 8 éve
Gathers egy darabig offszki lesz. 😕twitter.com/BryanBroaddus/status/901409584073539584?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bloggingtheboys.com%2F2017%2F8%2F26%2F16208420%2Fdallas-cowboys-tight-end-rico-gathers-to-possibly-start-season-on-injured-reserve