Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Na, a Moore megtette, a mór mehetett.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Óccsóért persze! 😊Ócsoér' jöhet.Tj wardot kivágta a broncos, szerintem rá kéne repülni, őt elnézném én itt. Szerintetek?Néhány napja már írogatják...öreg és sérülékeny - a fő ellenérvek.
Barbek
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ócsoér' jöhet.Tj wardot kivágta a broncos, szerintem rá kéne repülni, őt elnézném én itt. Szerintetek?Néhány napja már írogatják...öreg és sérülékeny - a fő ellenérvek.
Barbek
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Tj wardot kivágta a broncos, szerintem rá kéne repülni, őt elnézném én itt. Szerintetek?Néhány napja már írogatják...öreg és sérülékeny - a fő ellenérvek.
Barbek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Tj wardot kivágta a broncos, szerintem rá kéne repülni, őt elnézném én itt. Szerintetek?
több mint 8 éve
TRADE: Bengals Trading CB Bene Benwikere To Cowboys For Late-Round Pick - cserének tán jó lesz.Blanton meg ahogy éreztük, nem vált be.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jerry Jones: No comment on Zeke Elliott situation, but 'believe you me ... I've got a lot to say'u don't fuk wit JJ
Az öreg is nagy forma.
100yard
több mint 8 éve
Jerry Jones: No comment on Zeke Elliott situation, but 'believe you me ... I've got a lot to say'Az öreg is nagy forma.
több mint 8 éve
Elliott képviselői és az NFLPA nem is pöcsölt sokat, indul a per.According to the suit filed in U.S. District Court in Plano, just outside the Cowboys’ Frisco headquarters, the NFLPA said Elliott was subject to one of “the most fundamentally unfair arbitral processes conceivable.”
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article170646832.html
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Friel SE találta szavahihetőnek a vádlót.Ráadásul ez a Kia Roberts háromszor is meghallgatta ezt a csajt aki megvádolta Zeke-t és az alapján jutott arra a megállapításra hogy a csaj össze-vissza beszél nem szavahihető és ezért nem kellene Zeke-t eltiltani.A valóság majdnem ezen a szinten, van ez az amitől leesik az állam. Clarence Hill cikkje alapján amiben a "barred" szót használta, pont az NFL nyomozási osztályának az igazgatóját sikerült távol tartatnia. Goodellt ez úgy tűnik nem zavarta...Aha, így világosabb. A négy vizsgáló közül ő javasolta büntetésként a halált és a kasztrálást, a másik három felmentést, így jött ki átlagban a 6 meccses eltiltás.á dehogy 😊Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
www.bloggingtheboys.com/2017/8/31/16237788/nfl-lead-investigator-kia-wright-roberts-recommended-no-suspension-for-ezekiel-elliott
Ilyen apróságok vannak benne, hogy az értekezleten ahol megvitatták az NFL nyomozói Goodell előtt az ügyet, az a nő aki 6 meccses eltiltást javasolt, távol tartatta azt a nőt aki nem javasolt volna büntetést. B+ ...
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
Lisa Friel is a life long Giants fan. She is also a Met-Life season ticket holder. She has also provided legal support to Mara in regards to NFLPA contract interpretation. She is definitely in Mara’s pocket. I hope this is the begininng of the end for Jolley Roger and his kangaroo court.
en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Friel
gyeek
slowmotion
Charlie Firpo
gyeek
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Ráadásul ez a Kia Roberts háromszor is meghallgatta ezt a csajt aki megvádolta Zeke-t és az alapján jutott arra a megállapításra hogy a csaj össze-vissza beszél nem szavahihető és ezért nem kellene Zeke-t eltiltani.A valóság majdnem ezen a szinten, van ez az amitől leesik az állam. Clarence Hill cikkje alapján amiben a "barred" szót használta, pont az NFL nyomozási osztályának az igazgatóját sikerült távol tartatnia. Goodellt ez úgy tűnik nem zavarta...Aha, így világosabb. A négy vizsgáló közül ő javasolta büntetésként a halált és a kasztrálást, a másik három felmentést, így jött ki átlagban a 6 meccses eltiltás.á dehogy 😊Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
www.bloggingtheboys.com/2017/8/31/16237788/nfl-lead-investigator-kia-wright-roberts-recommended-no-suspension-for-ezekiel-elliott
Ilyen apróságok vannak benne, hogy az értekezleten ahol megvitatták az NFL nyomozói Goodell előtt az ügyet, az a nő aki 6 meccses eltiltást javasolt, távol tartatta azt a nőt aki nem javasolt volna büntetést. B+ ...
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
Lisa Friel is a life long Giants fan. She is also a Met-Life season ticket holder. She has also provided legal support to Mara in regards to NFLPA contract interpretation. She is definitely in Mara’s pocket. I hope this is the begininng of the end for Jolley Roger and his kangaroo court.
gyeek
slowmotion
Charlie Firpo
gyeek
több mint 8 éve
A valóság majdnem ezen a szinten, van ez az amitől leesik az állam. Clarence Hill cikkje alapján amiben a "barred" szót használta, pont az NFL nyomozási osztályának az igazgatóját sikerült távol tartatnia. Goodellt ez úgy tűnik nem zavarta...Aha, így világosabb. A négy vizsgáló közül ő javasolta büntetésként a halált és a kasztrálást, a másik három felmentést, így jött ki átlagban a 6 meccses eltiltás.á dehogy 😊Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
gyeek
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Aha, így világosabb. A négy vizsgáló közül ő javasolta büntetésként a halált és a kasztrálást, a másik három felmentést, így jött ki átlagban a 6 meccses eltiltás.á dehogy 😊Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
gyeek
slowmotion
Komolyra fordítva: ez az egész 'ügy' lost-lost felé halad, valaki/sokak bukni fognak rajta. Mi pedig már buktunk, hiszen foglalkozni kell vele.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
á dehogy 😊Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
Erre gondolsz? 😊a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
Szerkesztette: gyeek
több mint 8 éve
a nőszervezetes, akinek szezonbérlete van a MetLife-ba, és nem a zöld szektorbaZeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Zeke meghallgatás:Az a nőszervezetes volt, mi? Azt az elfogulatlan mindenségit!
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
stmedia.startribune.com/images/ows_141030236898426.jpg
több mint 8 éve
Zeke meghallgatás:www.bloggingtheboys.com/2017/8/31/16237788/nfl-lead-investigator-kia-wright-roberts-recommended-no-suspension-for-ezekiel-elliott
több mint 8 éve
Nagyon én sem értem, kiehetnék nyugodtan practice squadba ( még eligible ), a kutya se vinné el, és ha bármi sérülés közbe jönne simán vissza lehetne hozni. Annak idején a félig "rokkant" Romo-val simán nekivágtak a szezonnak két irányítóval, most meg viszonylag fiatalokkal, akik talán kevésbé sérülékenyek miért nem mernek nem értem ezt se.amúgy meg szerintem pont megfelel, ha egy játékosról (meg amúgy a roster összetételéről) a front office mondja meg a véglegest, és nem az itthoni szurkolók. a két fogalomkör között az a különbség, hogy a front office-nak az állása és/vagy a haszna forog kockán, nekünk meg legfeljebb a GamePass előfizetés, már akinek.Mindig onnan lehet hallani, hogy a legjobb játékosok kerülnek be az 53ba. Moore teljesítménye olyan rossz, hogy nézni is rossz. Csak és kizárólag Linehannek köszönheti hogy még mindig a Cowboysnál van, és nekem nem tetszik, hogy egy élesben használhatatlan kivételezett játékos foglaljon egy helyet. Kb. mint tavaly Dunbar vs Jackson. Rendben, nem váltotta meg a világot utóbbi sem, de az még nyilvánvalóbb volt, hogy Dunbarból sem lesz már semmi. Most is ez van.
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
amúgy meg szerintem pont megfelel, ha egy játékosról (meg amúgy a roster összetételéről) a front office mondja meg a véglegest, és nem az itthoni szurkolók. a két fogalomkör között az a különbség, hogy a front office-nak az állása és/vagy a haszna forog kockán, nekünk meg legfeljebb a GamePass előfizetés, már akinek.Mindig onnan lehet hallani, hogy a legjobb játékosok kerülnek be az 53ba. Moore teljesítménye olyan rossz, hogy nézni is rossz. Csak és kizárólag Linehannek köszönheti hogy még mindig a Cowboysnál van, és nekem nem tetszik, hogy egy élesben használhatatlan kivételezett játékos foglaljon egy helyet. Kb. mint tavaly Dunbar vs Jackson. Rendben, nem váltotta meg a világot utóbbi sem, de az még nyilvánvalóbb volt, hogy Dunbarból sem lesz már semmi. Most is ez van.
slowmotion
több mint 8 éve
lesz pár eltiltott ember, szóval egyelőre nem akkora probléma a roster kialakításaaz első 4-6 meccsre meg kikristályosodik, hogy ki marad és ki menjen.
több mint 8 éve
Kicsit félreértettetek úgy látom. Nem edzősködni akarok, és sose kockáztatnám meg, hogy egy profi NFL csapat döntéseit ÉN, komoly szándékkal megkérdőjelezzem. Inkább arra utaltam, hogy azt az egy helyet lehetne hasznosabban is használni, a lyukas posztokra, mert az van most. Másrészt ha Dak lesérül, szerintem teljesen mindegy, hogy ki dobálgat mögötte jelenleg. A jövőbe tekintve viszont Rushtól talán már többet láttunk (mi lehet belőle) mint Moore-tól eddig összesen a 3 éve? alatt.Persze nekik az a dolguk hogy összerakják a rostert, nekünk meg szurkolóknak az hogy véleményünk róla. 😊ha már mindenáron akarnak harmadik QB-t tartani, aki viszont optimális esetben úgysem lép pályára, akkor pont megfelel egy olyan, aki jól ismeri az offense-t, és nagyon light módon eldobálgat.Tuti nem fogják kirakni. Őszintén egyáltalán nem értem, jó jó tudja a playbookot de fizikálisan alkalmatlan az NFL-re, és nem hiszem el, hogy ezt mi itt Magyarországról látjuk, ott meg nem.Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
gyeek
100yard
Vicc
Tehenész
ez a McCown sem váltotta meg a világot, Showers meg már rég max safety prospect. marad Moore. max annyiban necces, hogy balkezes, tehát a gyengébbik tackle-t nem látja alaphelyzetben. de mint mondtam, nem az a terv, hogy bármikor is pályára kerüljön.
amúgy meg szerintem pont megfelel, ha egy játékosról (meg amúgy a roster összetételéről) a front office mondja meg a véglegest, és nem az itthoni szurkolók. a két fogalomkör között az a különbség, hogy a front office-nak az állása és/vagy a haszna forog kockán, nekünk meg legfeljebb a GamePass előfizetés, már akinek.
slowmotion
100yard
több mint 8 éve
Persze nekik az a dolguk hogy összerakják a rostert, nekünk meg szurkolóknak az hogy véleményünk róla. 😊ha már mindenáron akarnak harmadik QB-t tartani, aki viszont optimális esetben úgysem lép pályára, akkor pont megfelel egy olyan, aki jól ismeri az offense-t, és nagyon light módon eldobálgat.Tuti nem fogják kirakni. Őszintén egyáltalán nem értem, jó jó tudja a playbookot de fizikálisan alkalmatlan az NFL-re, és nem hiszem el, hogy ezt mi itt Magyarországról látjuk, ott meg nem.Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
gyeek
100yard
Vicc
Tehenész
ez a McCown sem váltotta meg a világot, Showers meg már rég max safety prospect. marad Moore. max annyiban necces, hogy balkezes, tehát a gyengébbik tackle-t nem látja alaphelyzetben. de mint mondtam, nem az a terv, hogy bármikor is pályára kerüljön.
amúgy meg szerintem pont megfelel, ha egy játékosról (meg amúgy a roster összetételéről) a front office mondja meg a véglegest, és nem az itthoni szurkolók. a két fogalomkör között az a különbség, hogy a front office-nak az állása és/vagy a haszna forog kockán, nekünk meg legfeljebb a GamePass előfizetés, már akinek.
slowmotion
több mint 8 éve
ha már mindenáron akarnak harmadik QB-t tartani, aki viszont optimális esetben úgysem lép pályára, akkor pont megfelel egy olyan, aki jól ismeri az offense-t, és nagyon light módon eldobálgat.Tuti nem fogják kirakni. Őszintén egyáltalán nem értem, jó jó tudja a playbookot de fizikálisan alkalmatlan az NFL-re, és nem hiszem el, hogy ezt mi itt Magyarországról látjuk, ott meg nem.Egy véleményen vagyunk de sajnos nem fogják kitenni. 😕Az 53as keretszűkítés deadlineja mikor lesz?Szombat. Moore remélem messzebb repül mint a passzai.
Cowboykarcsi90
gyeek
100yard
Vicc
Tehenész