NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:ilyen 150+ centis bringa nem tűnik fel zamárdiban', az tuti
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-51-05-pm.jpg
rva
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Ez stimt, de mégis elmond valamit az 'áldozatról'.a probléma ugye ott van, hogy attól, hogy azt megpróbálod bizonyítani, hogy a lány nem 100% szavahihető még azt nem bizonyítod, hogy a bántalmazás nem történt meg ... ilyen a kifordított CBA amit az NFLPA is aláírt, és ezzel Zeke is elfogadja.ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-51-05-pm.jpg
rva
Blevi
"The woman who accused Dallas Cowboys star Ezekiel Elliott of domestic violence admitted to NFL investigators having a text exchange in which she discussed leveraging sex videos featuring her and Elliott for money from the player, according to documents obtained by Yahoo Sports."
És a dialógus külön megér egy klisét...😊 😊
sports.yahoo.com/documents-ezekiel-elliotts-accuser-admitted-talk-leveraging-sex-videos-rb-money-120034705.html
Charlie Firpo
biztosan újra kell majd tárgyalni a vonatkozó részeket, mert így ugye nagyon könnyen válhat áldozattá bárki, aki nem elég figyelmes vagy elhiszi, hogy a lány érzelmekkel teli vág neki ennek a csodaszép kapcsolatnak és nem a pénzért amit majd ki tud zsarolni.
nem mondom, hogy Zeke nem bűnös, de egyelőre az sincs bizonyítva, hogy az lenne.
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
a probléma ugye ott van, hogy attól, hogy azt megpróbálod bizonyítani, hogy a lány nem 100% szavahihető még azt nem bizonyítod, hogy a bántalmazás nem történt meg ... ilyen a kifordított CBA amit az NFLPA is aláírt, és ezzel Zeke is elfogadja.ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
Blevi
"The woman who accused Dallas Cowboys star Ezekiel Elliott of domestic violence admitted to NFL investigators having a text exchange in which she discussed leveraging sex videos featuring her and Elliott for money from the player, according to documents obtained by Yahoo Sports."
sports.yahoo.com/documents-ezekiel-elliotts-accuser-admitted-talk-leveraging-sex-videos-rb-money-120034705.html
Charlie Firpo
biztosan újra kell majd tárgyalni a vonatkozó részeket, mert így ugye nagyon könnyen válhat áldozattá bárki, aki nem elég figyelmes vagy elhiszi, hogy a lány érzelmekkel teli vág neki ennek a csodaszép kapcsolatnak és nem a pénzért amit majd ki tud zsarolni.
nem mondom, hogy Zeke nem bűnös, de egyelőre az sincs bizonyítva, hogy az lenne.
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Egyrészt eleve, most hogy már tudom milyen ember, nekem visszataszító, nem tud vonzó lenni (már csak ilyen szentimentális vagyok 😊 ). Másrészt amúgy se jönnek be ezek a 40 kilós, pirított picsák, de hát ugye ez meg már izlés kérdése, ezt belátom 😊 .
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A Válogatott Meccsre kilátogat valaki?Én nem
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ÓÓ bassza meg ...az áldozat:azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:Ja csak egy őrült szuka, aki szex videóval is akart zsarolni...
rva
több mint 8 éve
azért Zeke-nek nincs rossz ízlése, a kislány akivel a balhéba keveredett:heavyeditorial.files.wordpress.com/2016/07/screen-shot-2016-07-25-at-7-46-49-pm.jpg
több mint 8 éve
Senki nem mondta itt hogy Cooper akármilyen ász. A két előszezon meccsen eddig egyértelműen jobb volt, ennyi.ha Cowboys beatwritereket olvasol twitteren, akkor ott azért van ilyenről szó 😉
Ahogy Wong is írta, egyáltalán nem biztos hogy Moore megtarthatja az állását.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
bizonyKezd begyorsulni Jaylon, bár tudom, hogy csak mese lenne az ő játéka.Jerry azt nyilatkozta a Colts ellen be fog mutatkozni. Nyilván limitáltan, de elindul az úton legalább.
twitter.com/jonmachota/status/897258823953432576/video/1
Charlie Firpo
Blevi
twitter.com/HelmanDC/status/897630254419849217
több mint 8 éve
Kezd begyorsulni Jaylon, bár tudom, hogy csak mese lenne az ő játéka.Jerry azt nyilatkozta a Colts ellen be fog mutatkozni. Nyilván limitáltan, de elindul az úton legalább.
twitter.com/jonmachota/status/897258823953432576/video/1
Charlie Firpo
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
A Válogatott Meccsre kilátogat valaki?
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Jól mozog ki a zsebből ,de szerintem nem lesz második.Tetszett a védelem,kezd harapni 😊 Moore mindenképpen 2. számú QB nálam, meg tán a csapatnál is.hogy jön ki a három? pont hgy azt írja 100yard hogy se Moore se McCown, tehát Prescott mögött maradna Cooper Rush. Az kettő darab QB.Ez nekem is feltűnt, viszont ez azt jelenti, hogy akkor 3 QB-val megyünk az 53-ba, és a harmadik az Rush lenne. Olyan Tony-s történet.Én láttam a meccset Ő jó volt, de ez tényleg csak egy meccs semmit se jelent, ráadásul tartalékok tartalékjai ellen játszott.Ezzel én is egyetértek, csak az zavaró, hogy kint megy az összehasonlítrgatás, hogy a bezzeg a Watt gyerek, az meg milyen jó. Majd szezonban. Én ugyan csak részeleteket láttam belőle, de most X Woods-ot dícsérik. Az se lenne rossz, ha ő is hozzá tudna tenni valamit.Így a második meccs után kinek mi a véleménye Taco Charltonról? A HOF meccs után nagyon negatív véleménnyel volt róla a nagyközönség, most 3 tackle, 1 sack.Éppen az mint az első meccs után. Majd a szezonban meglátjuk.
Wong
Ez most nem volt rossz teljesítmény de ugyanúgy nem kell még túlzásokba esni mint az első meccs után.
Van egy két biztató teljesítmény a fiatalok között, és ebben Ő is benn van, szerintem most ez a lényeg. A többit majd még eldönti az idő. Emlékszem tavaly Zeke-et az első meccs után hogy lehúzta mindenki, aztán belerázódott és milyen szezont futott. 😊 Azt mondom várjunk még az értékeléssel.
100yard
(Ja és várhatóan a Colts ellen otthon mutatkozik be Jaylon, többek között. Már, ha.)
Charlie Firpo
Aki jó volt még és megkavarhatja az állóvizet a QB srác Cooper Rush. Előtte se mutatott az Offense semmit utána se Ő viszont villogott. Ráadásul úgy hogy Moornak gyakorlatilag még oda volt adva a kezdő O fel, de neki már ez a kiváltság nem járt.
Jó lenne ha megtalálnánk DAK mögé a megfelelő backupot olcsón. 😊 Moore nem megoldás se a veterán akit hoztak.
100yard
ebben az esetben viszont valahol hiányozna egy ember (OL, TE ??).
Charlie Firpo
TE poszton nem hiszem hogy spórol a csapat, a Witten-Swaim-Hanna-Gathers négyesből mindenkinek megvan a maga szerepe a csapatban. OLnél meg jobban kell a depth mint valaha az elmúlt években, eddig eleve a kezdő LG sincs meg.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Kezd begyorsulni Jaylon, bár tudom, hogy csak mese lenne az ő játéka.twitter.com/jonmachota/status/897258823953432576/video/1
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Szegény Lucky nagyon nem lucky az idei évben. Előbb valaki felhasználta a nevét egy bolti lopásnál, most meg eltörte a lábát.Közte meg ellopták a kutyáját, váltságdíjat követeltek érte értelmes emberek, és felszedte a Jets. Nagyon érik csórikámnak egy névváltás...
100yard

több mint 8 éve
Elliott fellebbez
több mint 8 éve
Senki nem mondta itt hogy Cooper akármilyen ász. A két előszezon meccsen eddig egyértelműen jobb volt, ennyi. Ahogy Wong is írta, egyáltalán nem biztos hogy Moore megtarthatja az állását.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Szegény Lucky nagyon nem lucky az idei évben. Előbb valaki felhasználta a nevét egy bolti lopásnál, most meg eltörte a lábát.
több mint 8 éve
Biztos jól emlékszel, de nekem sosem tetszett a játéka.most akkor én emlékszem rosszul, hogy 2 éve kb ekkora twitter felhajtás volt körülötte, mint most Rush körül?3 éve Vaughan is ekkora ász volt, róla is áradozott mindenki, még az 53-as keretszűkítést is megérteAzért olyan nagy ász sose volt.
most meg kivágták a Ravens-ből is. Előtte a Billsből meg a Steelersből is.
rva
100yard
dal.247sports.com/Bolt/Will-Cowboys-keep-QB-Dustin-Vaughan-on-53-man-roster-39152457
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboysheadlines/2015/09/03/dustin-vaughan-i-think-i-did-enough-to-make-cowboys-53-man-roster
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article3869574.html
nekem továbbra is az az érzésem, hogy Rush = Vaughan 2.0
rva
Rush-ról sem mondom még hogy tuti jó lesz, eddig még két meccs volt az is az előszezonban, csak annyi róla hogy egyelőre ígéretes, és hogy nehéz lesz kitenni a PS-be ha így nyomja tovább.
több mint 8 éve
most akkor én emlékszem rosszul, hogy 2 éve kb ekkora twitter felhajtás volt körülötte, mint most Rush körül?3 éve Vaughan is ekkora ász volt, róla is áradozott mindenki, még az 53-as keretszűkítést is megérteAzért olyan nagy ász sose volt.
rva
100yard
dal.247sports.com/Bolt/Will-Cowboys-keep-QB-Dustin-Vaughan-on-53-man-roster-39152457
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboysheadlines/2015/09/03/dustin-vaughan-i-think-i-did-enough-to-make-cowboys-53-man-roster
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/article3869574.html
nekem továbbra is az az érzésem, hogy Rush = Vaughan 2.0
több mint 8 éve
3 éve Vaughan is ekkora ász volt, róla is áradozott mindenki, még az 53-as keretszűkítést is megérteAzért olyan nagy ász sose volt.
rva
több mint 8 éve
3 éve Vaughan is ekkora ász volt, róla is áradozott mindenki, még az 53-as keretszűkítést is megértemost meg kivágták a Ravens-ből is. Előtte a Billsből meg a Steelersből is.
több mint 8 éve
Félreértés ne legyen, én sem szeretem Moore játékát, de minimális esélyt adok annak, hogy valaki beelőzze az adott gárdából. Néhány éve már építik a csávót, nehezen hiszem, hogy két elrontott meccs alapján visszasorolják. Ráadásul a felkészülés alatt - ha jól olvastam - elég jól teljesített, dícsérték is. De persze minden megtörténhet, meg az ellenkezője is.Tonyban is volt jó pár év és sokkal több meló... Ez nem menti meg a seggét.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Félreértés ne legyen, én sem szeretem Moore játékát, de minimális esélyt adok annak, hogy valaki beelőzze az adott gárdából. Néhány éve már építik a csávót, nehezen hiszem, hogy két elrontott meccs alapján visszasorolják. Ráadásul a felkészülés alatt - ha jól olvastam - elég jól teljesített, dícsérték is. De persze minden megtörténhet, meg az ellenkezője is.Azt én se nagyon hiszem, viszont ha Cooper így teljesít tovább nem hiszem hogy ki merik tenni PS-be ( ráadásul úgy hogy most a Rams testközelből látta akiknek távolról sem mondható rendezettnek az irányító helyzete).
Charlie Firpo