NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Gathers-nek nem a kezével (az elkapásaival) hanem az útvonal futással meg a blokkolással lesz (van) baja.nagy kérdés, hogy megmarad-e 53-ban vagy megpróbálják elsütni PS-ben megint
több mint 8 éve
én félálomba néztem, Butler, és Gathers neve marad meg még reggel a fejemben.

több mint 8 éve
egy sérülttel lehoztuk, Anthony Brown hamstring, de nem gondolják komolynakmindenki más egészben maradt.
több mint 8 éve
www.profootballhof.com/events/2017-hall-of-fame-game/Nem hétvégén, hanem már csütörtökön !twitter.com/toddarcher/status/891825005276700673Azért hátha - ez jellemzi Green eddigi karrierjét.
ki gondolta volna? Green sérült? nahát!
rva
Rico jobban zavar, mert júniusban is blokkolási problémái voltak, és az a rövid videó, ha jellemző rá, nem sok jót ígér.
Amúgy meg minden jól halad a felkészülésben, hétvégén már meccs!
Charlie Firpo
100yard
bizony, mindjárt foci!! (még ha játékból is, de na...)
több mint 8 éve
Nem hétvégén, hanem már csütörtökön !twitter.com/toddarcher/status/891825005276700673Azért hátha - ez jellemzi Green eddigi karrierjét.
rva
Rico jobban zavar, mert júniusban is blokkolási problémái voltak, és az a rövid videó, ha jellemző rá, nem sok jót ígér.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
twitter.com/toddarcher/status/891825005276700673Azért hátha - ez jellemzi Green eddigi karrierjét.
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/toddarcher/status/891825005276700673ki gondolta volna? Green sérült? nahát!
több mint 8 éve
Ajjaj...Rico gyenge, La'el is, Green megsérült, Jourdan Lewis és még páran húzódoznak...
www.bloggingtheboys.com/2017/7/30/16061360/dallas-cowboys-training-camp-risers-and-fallers-byron-jones-flying-high-lael-collins-chaz-green
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
mondjuk kell is neki...nyilván ez egy utolsó lehetőség lehet nála...azért korábban nem erről volt híres a ligábanDe a jelene bíztató. Minden elemző kiemeli, hogy megfeszül a felkészülés alatt. Meglátjuk, ez mire lesz elég.Nem is a Cowboys-nak volt meglepetés, legalább ők tudták. Moore múltja lassan már vicc.Meglepetés!Meglepetés! :
Damontre Moore suspended two games
Klaci79
"The Cowboys knew Moore could be suspended for DWI last Dec. when signed him. They still feel really good about him and how he's worked."
Charlie Firpo
(legközelebb felemelem az irónia táblát 😊 )
Klaci79
Charlie Firpo
több mint 8 éve
De a jelene bíztató. Minden elemző kiemeli, hogy megfeszül a felkészülés alatt. Meglátjuk, ez mire lesz elég.Nem is a Cowboys-nak volt meglepetés, legalább ők tudták. Moore múltja lassan már vicc.Meglepetés!Meglepetés! :
Klaci79
"The Cowboys knew Moore could be suspended for DWI last Dec. when signed him. They still feel really good about him and how he's worked."
Charlie Firpo
Klaci79
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nem is a Cowboys-nak volt meglepetés, legalább ők tudták. Moore múltja lassan már vicc.Meglepetés!Meglepetés! :
Klaci79
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Így legalább nem kerülünk abba a kényelmetlen szituba, hogy átrohan valamelyik szélén a falnak.
több mint 8 éve
Meglepetés!Meglepetés! :
Klaci79
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nem baj, nem baj.Adjon csak életjeleket a védelem, Prescott jó lesz.
Az megvan, hogy az edzőtábor előtt San Diego-ban extra fizikális felkészítőn volt a Pats korábbi trénerével?
Mert úgy érezte, hogy vannak hiányosságai. Na ez az, ez a mentalitás ami viszi előre a fiút.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Még úgy is, hogy Moore dobta mindkettőt 😊"Cowboys CB Chidobe Awuzie has two interceptions in two padded practiced." - jó start.Prescott elindult a leejtőn 😀
Switz meg meghúzódott.
Charlie Firpo
beltazor
több mint 8 éve
Prescott labdáját Anthony Brown húzta le. 😀"Cowboys CB Chidobe Awuzie has two interceptions in two padded practiced." - jó start.Prescott elindult a leejtőn 😀
Switz meg meghúzódott.
Charlie Firpo
beltazor
több mint 8 éve
Ronnie Hillman RB jön a biztosító biztosítékának a biztosítására.5'9" 200lbs (175 centi, 91 kg) a Broncos választotta 2012-ben a harmadik körben (67-edikként) úgy, hogy oda adták a negyedik körösüket is, hogy feljöhessenek érte.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
"Cowboys CB Chidobe Awuzie has two interceptions in two padded practiced." - jó start.Prescott elindult a leejtőn 😀
Switz meg meghúzódott.
Charlie Firpo

több mint 8 éve
"Cowboys CB Chidobe Awuzie has two interceptions in two padded practiced." - jó start.Switz meg meghúzódott.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ronnie Hillman RB jön a biztosító biztosítékának a biztosítására.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/PatDoneyNBC5/status/890349689928785920nyilván fejlettebb brace-t használ, mert a térdénél már semmi nincs
állítólag még 6-9 hónap mire teljesen visszatér az idegek működése a lábában, de nagyon jó jel, hogy az orvosok szerint vissza fog térni.
több videó itt:
cowboyswire.usatoday.com/2017/07/26/dallas-cowboys-jaylon-smith-training-camp-first-padded-practice-watch-video/
több mint 8 éve
Mai híreket olvasgatva volt Jourdan Lewis ügyének prezentálásban egy érdekes mondat: "Lewis had maintained his innocence throughout and decided to go to trial rather than entertaining any kind of settlement deal."Az ügyvédje úgy magyarázta korábban az eseményt, hogy nem DV-ről van szó, éppen az ellenkezőjéről, ugyanis Lewis távozni akart és az ex-nője volt az aki meg akarta ebben akadályozni, aztán mikor kiértek a rendőrök úgy állította be a dolgot mintha ő lett volna az áldozat. Lewis mint látjuk beleállt a dologba és még ha csúszott is egy kört emiatt a drafton, hivatalosan is tisztázta a nevét. Ennek Cowboys szurkolóként lehet örülni, de ami engem alapvetően eléggé bosszant az az, hogy a köz-hisztériát meglovagolva hány ilyen számító némber van, aki ezzel az újkeletű fegyverrel akarja megzsarolni a játékosokat. Tényleg örülök, hogy Lewis így kezelte a helyzetet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Jaylon:twitter.com/_/status/889631854273417221
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/Caliboy_95/status/890022583596232704?s=09