BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amugy vágjátok hogy a a végén Mayowa lett a házi savk király 8 sackkel? Én nagyon meglepődtem, oké év végére egész jol játszott de igy fejből 5 sacknél többet biztos nem adtam volna neki a szezonra.
Cowboykarcsi90
nfl.com szerint 6 sackje van idén. A 8 az az egész karrier.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Meg az a kulcs ami azon a meccsen is volt hogy 3 pontokon tartottuk a Green Bay-t. Az utolsó öt percben sikerült csak TD-t szerezniük.
Pedig sokat tettünk azon a meccsen hogy ne mi nyerjünk. DAK-nak volt két fumblija ( az egyik amikor futás közben egyszerűen elhagyta a labdát), meg egy INT-je a mi 15 yardunkon.
Meg összeszedtünk vagy 60 yardot büntetésből is.
Rogers egyébként nem volt rossz azon a meccsen. 70%-kal dobált. Az O faluk jó volt megvédték rendesen. Lacy is játszott még, igaz nem tudom mennyire volt egészséges, de hozott egy elfogadható teljesítmény.
100yard
Most, hogy mondod, volt ott esélye a GB-nek? Nekem úgy rémlik, nem sok. Az után a meccs után kezdték a Dallas-t komolyan venni, ha jól emlékszem rögtön fel is ugrottunk a póvarenkingen. De az a GB nagyon más volt.
Ha a 4 kulcsszereplőnek nem remeg meg a térde nálunk, akkor meglehet.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Hat kemeny melo lesz,sokkal nehezebb mint legutóbb.
Pass rush nem várható szinte semmi, vmi mast kell kitalalni. Nyilván futni,futni, rövid passzok Beaslye,Witten fele es 1-2 nagy elkapás Dez,T Will,Butlertől.
D Law kerdeses, 4 meccses eltiltása utan, meg egez evben csak limitaltan edzett,nem tudom mennyit tud játszani majd,illetve újabb műtét utén jövőre is ki tudja mennyire fogja a háta bírni.

Tyron es Mo is edzett ma. Mo nem tudom milyen állapotban lesz félek h nem 100%osan megégetik.,remelem az idei arcat mutatja, és nem az előzőket.
Kroos
Emlékszem amikor Lawrence visszatért az eltiltásból, a Bengals ellen, még azon a kevés snappen is amit kapott, nagyon jol nézett ki, többször is ott volt Daltonon, nem sokon mulott hogy egy 1-2 sackkes meccsel térjen vissza. Aztán rögtön a következő meccsen összeszedte (vagy kiújult, a fene se tudja) ezt a hátsérülését, és azóta alig észre vehető. Én sajnálom a srácot, mert amikor egészséges volt és ki is jött a lépés (tavaly év vége, vagy a 2014es PO) meg meg villant, látszott hogy van benne potenciál, csak nem tudni valaha a pályára is tudja e tenni.
Amugy vágjátok hogy a a végén Mayowa lett a házi savk király 8 sackkel? Én nagyon meglepődtem, oké év végére egész jol játszott de igy fejből 5 sacknél többet biztos nem adtam volna neki a szezonra.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hat kemeny melo lesz,sokkal nehezebb mint legutóbb.
Pass rush nem várható szinte semmi, vmi mast kell kitalalni. Nyilván futni,futni, rövid passzok Beaslye,Witten fele es 1-2 nagy elkapás Dez,T Will,Butlertől.
D Law kerdeses, 4 meccses eltiltása utan, meg egez evben csak limitaltan edzett,nem tudom mennyit tud játszani majd,illetve újabb műtét utén jövőre is ki tudja mennyire fogja a háta bírni.

Tyron es Mo is edzett ma. Mo nem tudom milyen állapotban lesz félek h nem 100%osan megégetik.,remelem az idei arcat mutatja, és nem az előzőket.

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
. Lacy is játszott még, igaz nem tudom mennyire volt egészséges, de hozott egy elfogadható teljesítmény.
100yard
sérülten kezdett, és a második félidőben már nem is nagyon ment fel.
és akkor még nem volt Kriszti sem náluk, szóval a receiver csóka volt a running back.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Ha még nem lett volna...

vpi
nekem nem mutatja, de itt van az eredeti:

twitter.com/dallascowboys/status/818935714905735169
rva
Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?
Cowboykarcsi90
Második talan Smith a FB negyediket nem tudom.
Blevi
Benson Mayowa asszem.
gyeek
Anthony Brown 😉
speeedy1
Lebuktam, még bandwagonre se vagyok elég jó. 😕

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000772748/article/elliott-on-car-crash-ive-been-in-bigger-collisions?campaign=fb-nf-sf50384156-sf50384156
Szerintem ne üljön autóba vasárnapig! Sőt, maradjon otthon! Az ütő megállt bennem!
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Mondjuk balról a másodikat én se ismerem meg. Meg a jobb szélsőbe se vagyok biztos. Wilson talán?
Cowboykarcsi90
Blevi
Benson Mayowa asszem.
gyeek
Minden rasszista felhang nélkül Ő szerintem feketébb fekete 😀
Blevi
 bleacherreport.com/articles/2072574-seattle-seahawks-benson-mayowa-primed-for-breakout-year-in-2014
régi cikk, de a képeken látszik amit mondasz 😉
(egyben érdekes is a cikk)
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Cowboykarcsi90
Blevi
Jaja Keith Smith 😉
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Cowboykarcsi90
Blevi
Benson Mayowa asszem.
gyeek
Anthony Brown 😉
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Cowboykarcsi90
Blevi
Benson Mayowa asszem.
gyeek
Minden rasszista felhang nélkül Ő szerintem feketébb fekete 😀
több mint 8 éve
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Cowboykarcsi90
Blevi
Benson Mayowa asszem.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Ha még nem lett volna...

vpi

rva
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Ha még nem lett volna...

vpi

rva

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Ha még nem lett volna...

vpi

Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 396 — Patriot
Ha még nem lett volna...

Szerkesztette: vpi
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Meg az a kulcs ami azon a meccsen is volt hogy 3 pontokon tartottuk a Green Bay-t. Az utolsó öt percben sikerült csak TD-t szerezniük.
Pedig sokat tettünk azon a meccsen hogy ne mi nyerjünk. DAK-nak volt két fumblija ( az egyik amikor futás közben egyszerűen elhagyta a labdát), meg egy INT-je a mi 15 yardunkon.
Meg összeszedtünk vagy 60 yardot büntetésből is.
Rogers egyébként nem volt rossz azon a meccsen. 70%-kal dobált. Az O faluk jó volt megvédték rendesen. Lacy is játszott még, igaz nem tudom mennyire volt egészséges, de hozott egy elfogadható teljesítmény.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 543 — Chiefs GM
 www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-secondaries-this-season/

namost ha a liga második secondary-nek (aminek szintén top5 front sevenje van) Aaron majdnem 40 pontot dobált, akkor sz@rul nézünk ki a hétvégére... 😕 remekül néz ki a PFF szerinti legjobb secondary, de ki van zárva, hogy igaz legyen és izzadni fog a tenyerem végig, hogy Dak győzi e pontokkal azt, amit a másik oldal a táblára tesz.
rva
Giants ellen 14 drive-ot vitt a Green Bay, ellenetek az alapszakaszban 11-et, ráadásul úgy, hogy a ti támadósorotok 3 db 3rd down kísérletet csinált meg 11-ből, vagyis messze nem maxoltátok ki a labdabirtoklás idejét a ti oldalatokon. Ha ezen még tudtok javítani, akkor 10 alatt tudjátok tartani a drive-ok számát Green Bay részről, szerintem ez az egyik kulcs.

több mint 8 éve
 www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-secondaries-this-season/

namost ha a liga második secondary-nek (aminek szintén top5 front sevenje van) Aaron majdnem 40 pontot dobált, akkor sz@rul nézünk ki a hétvégére... 😕 remekül néz ki a PFF szerinti legjobb secondary, de ki van zárva, hogy igaz legyen és izzadni fog a tenyerem végig, hogy Dak győzi e pontokkal azt, amit a másik oldal a táblára tesz.

Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Ezt Giants drukkerek csak saját felelősségre nézzék! 😊

sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/01/08/odell-beckham-left-hands-miami-twitter-hold-back-giants-lose-miss-chance-cowboys-rematch
gyeek
Legszebb öröm a káröröm...

Egyedül azt sajnálom, hogy így soha nem derül ki, hogy egy harmadik meccsen sikerült volna-e visszavágnotok, illetve így már a Pats-nek sincs esélye ugyan erre. No nem baj, majd jövőre, egy resetelés utáni első szezonnak ez egyáltalán nem volt rossz 😊

Sok sikert a Packers-höz, előre az NFC East becsületéért!
Awesome88
reset majd akkor lesz, ha Elishának végre ajtót mutattok 😉 addig max. refurb
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/01/08/odell-beckham-left-hands-miami-twitter-hold-back-giants-lose-miss-chance-cowboys-rematch
gyeek
Legszebb öröm a káröröm...

Egyedül azt sajnálom, hogy így soha nem derül ki, hogy egy harmadik meccsen sikerült volna-e visszavágnotok, illetve így már a Pats-nek sincs esélye ugyan erre. No nem baj, majd jövőre, egy resetelés utáni első szezonnak ez egyáltalán nem volt rossz 😊

Sok sikert a Packers-höz, előre az NFC East becsületéért!
több mint 8 éve
mondjuk úgy tűnik, hogy a legerősebb, még elméletben az alapszakasz bármelyik felállását felülmúlóan egészséges kerettel megyünk neki a hazai (fedett) mérkőzésnek.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nelson kidűlt.

több mint 8 éve
De jó is lenne ha a Wunderwaffe passrush beindulna... 8]

Szerkesztette: gyeek