BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
az erősebb csapatot kaptátok...
ozibozi
2 meccsbol 2x megvertetek a Dallast, egyertelmu, hogy nekik ti voltatok a rosszabb parositas.

GB-nek gyengebb a futs elleni vedelme, a Zeke/Prescott kettosnek ennyi eleg kell, hogy legyen.
undisputedly
azért háromszor csak nem tudtak volna megverni... bár az tény, hogy úgy ismeri egymást a két csapat, mint a tenyerét, nem túl jellemző az olyan meccs, ami több, mint hét pont különbséggel zárul, onnan meg nüanszokon múlik, hogy ki nyer.
mondjuk ha Nelson nem játszik vasárnap, akkor könnyebb dolgunk lehet, de ez majd kiderül. ajándékba nem szabad adni pontokat Áronnak, hadd dolgozzanak csak meg érte.
slowmotion
Szvsz jobb allaround csapat a Dallas, mitn a Giants, de ők pont nagyon jól matchelnek veletek, mert képesek kivenni a futójátékot.

Bill Bellichicknek volt egy legendássá vált gameplanje a Kosok elleni SB-on. Bullseye volt a neve (  www.espn.com/nfl/news/story?id=5546261 )

A korszakosnak számító Kurt Warner-Marshall Faulk kettőst kellett legyőzni. A Kosok támadójátékának sarokköve Faulk volt, így BB úgy döntött, hogy a gameplan abból fogg állni, hogy minden áron elveszi a legjobb fegyverét az ellenfélnek (Faulkot).

Ez egy olyan alapvetéshez visz el minket, amit rengeteg meccsen lehetne alkalmazni, de sokszor szerintem túlgondolják magukat a koordinátorok. Pedig egyszerű játék lenne ez.

1. Csináld azt amiben a legjobb vagy (Gameplan O# oldalon)
2. Ne engedd az ellenfélnek, hogy azt csinálja amiben a legjobb (Gameplan D# oldalon)

A GB nehezebben valósítja meg a 2. pontot, mint a Giants tette volna, és mivel a Dallasnál a futójáték nem csak a támadójáték origója, de az egész csapaté, ami kihat a védelemre is, így szerintem az a logikusabb, ha örültök, hogy nem a Giants jött.
undisputedly
Logikus amit írsz, de akkor se látom hogy ezt a Rodgerst hogy tudná a védelem menedzselhető szinten tartani. Szerintem nem gondolják túl a koordinátorok, csak akármilyen egyszerűen hangzik is, nagyon sokszor amit te leírtál azt a legnehezebb végre hajtani. Ezt írták amugy a Cowboysra is egész évben, nem kell feltalálni a spanyol viaszt, "csak" meg kell állítani a runing game-et. Igen, csak ezt a 16 meccsből kb. csak a Giants meg a Vikings tudta megcsinálni.
Rohadt nehéz meccs lesz, és bár reális esély van a győzelemre, jelenleg nem a Dallas lesz az esélyesebb, még otthon sem.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
ozibozi
2 meccsbol 2x megvertetek a Dallast, egyertelmu, hogy nekik ti voltatok a rosszabb parositas.

GB-nek gyengebb a futs elleni vedelme, a Zeke/Prescott kettosnek ennyi eleg kell, hogy legyen.
undisputedly
azért háromszor csak nem tudtak volna megverni... bár az tény, hogy úgy ismeri egymást a két csapat, mint a tenyerét, nem túl jellemző az olyan meccs, ami több, mint hét pont különbséggel zárul, onnan meg nüanszokon múlik, hogy ki nyer.
mondjuk ha Nelson nem játszik vasárnap, akkor könnyebb dolgunk lehet, de ez majd kiderül. ajándékba nem szabad adni pontokat Áronnak, hadd dolgozzanak csak meg érte.
slowmotion
Szvsz jobb allaround csapat a Dallas, mitn a Giants, de ők pont nagyon jól matchelnek veletek, mert képesek kivenni a futójátékot.

Bill Bellichicknek volt egy legendássá vált gameplanje a Kosok elleni SB-on. Bullseye volt a neve (
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2010%2F0908%2Fnfl_g_belichik_sy_576.jpg
Bill Belichick and the Bullseye Gameplan
In "The Games That Changed the Game: The Evolution of the NFL in Seven Sundays," Ron Jaworski takes an in-depth look at seven coaches who exhibited both creativity and courage in bucking established football strategies.
)

A korszakosnak számító Kurt Warner-Marshall Faulk kettőst kellett legyőzni. A Kosok támadójátékának sarokköve Faulk volt, így BB úgy döntött, hogy a gameplan abból fogg állni, hogy minden áron elveszi a legjobb fegyverét az ellenfélnek (Faulkot).

Ez egy olyan alapvetéshez visz el minket, amit rengeteg meccsen lehetne alkalmazni, de sokszor szerintem túlgondolják magukat a koordinátorok. Pedig egyszerű játék lenne ez.

1. Csináld azt amiben a legjobb vagy (Gameplan O# oldalon)
2. Ne engedd az ellenfélnek, hogy azt csinálja amiben a legjobb (Gameplan D# oldalon)

A GB nehezebben valósítja meg a 2. pontot, mint a Giants tette volna, és mivel a Dallasnál a futójáték nem csak a támadójáték origója, de az egész csapaté, ami kihat a védelemre is, így szerintem az a logikusabb, ha örültök, hogy nem a Giants jött.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
ozibozi

undisputedly
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
ozibozi

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 305
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Blevi...
rva
Ha értenék, hogy a bírózásnak nincs sok köze a meccs érdemi alakulásához, akkor nem csinálnák. Ez egy külön sport, kb olyan szimbiózisban él a focival mint a fantasy football. Hagyd csak rájuk! 😊
gyeek
Szarra lett tegnap a Lions verve, de az elmúlt 5 évben annyi fos Meccset toltak a sporik a Lions ellen hogy kapásból 5-10 között tudnék mondani amin ordító hiba született. Semmi nem múlott ezen de az teny hogy sosem fognak egy anyagilag liga alján levő csapatnak fújni egy aktuális high profile csapat ellen. Ez van ennek ellenére kell nyerni, de zavaró ha folyton a farok rosszabb végen vagy.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Blevi...
rva
Ha értenék, hogy a bírózásnak nincs sok köze a meccs érdemi alakulásához, akkor nem csinálnák. Ez egy külön sport, kb olyan szimbiózisban él a focival mint a fantasy football. Hagyd csak rájuk! 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Packers vagy Giants, Giants vagy Packers?? Egy biztos este minden pofon jó helyre megy. 😛
Blevi
A Packersel nekem nincs bajom, nyilván a Giantset nem sajnálom 😀 😀
Próbáltam magamban mérlegelni, hogy melyik csapat lenne jobb nekünk, de végül a Garrett féle mantra igazságára találtam rá. Mindegy kivel játszunk, csak arra az egy meccsre kell koncentrálni, és a lehető legjobban játszani.
Olyan kicsi a különbség a két csapat között, olyan szempontból hogy melyik lenne nehezebb ellenfél, hogy úgyis néhány play, nünszok fognak dönteni. Más összetételben, de mind a két csapat ellen megvannak azok a matchupok amik nagyon nem kedveznek a Cowboysnak, meg vannak olyanok is amiket ki tudnak használni, és reális esély van a győzelemre.
Összességében én megpróbálok úgy tekinteni a PO minden egyes percére, mint egy jutalom játék, óriási dolog idáig (és ilyen eredménnyel) eljutni egy rookie backfieldel.
Komoly sérülés ne legyen senkinél, aztán győzzön a jobbik 😊
| Azért a telhetetlen énem csak látna egy győzelmet már most Prescottéktól, főleg ha a Giants ellen jönne össze, aztán újonc évben már nem szégyen kikapni a konferencia döntőben 😀 |
Cowboykarcsi90
Én a Giants-nek örülnék,mert akkor nem mondhatnák,hogy bezzeg Ők oda vissza a Bajnokot 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Packers vagy Giants, Giants vagy Packers?? Egy biztos este minden pofon jó helyre megy. 😛
Blevi
A Packersel nekem nincs bajom, nyilván a Giantset nem sajnálom 😀 😀
Próbáltam magamban mérlegelni, hogy melyik csapat lenne jobb nekünk, de végül a Garrett féle mantra igazságára találtam rá. Mindegy kivel játszunk, csak arra az egy meccsre kell koncentrálni, és a lehető legjobban játszani.
Olyan kicsi a különbség a két csapat között, olyan szempontból hogy melyik lenne nehezebb ellenfél, hogy úgyis néhány play, nünszok fognak dönteni. Más összetételben, de mind a két csapat ellen megvannak azok a matchupok amik nagyon nem kedveznek a Cowboysnak, meg vannak olyanok is amiket ki tudnak használni, és reális esély van a győzelemre.
Összességében én megpróbálok úgy tekinteni a PO minden egyes percére, mint egy jutalom játék, óriási dolog idáig (és ilyen eredménnyel) eljutni egy rookie backfieldel.
Komoly sérülés ne legyen senkinél, aztán győzzön a jobbik 😊
| Azért a telhetetlen énem csak látna egy győzelmet már most Prescottéktól, főleg ha a Giants ellen jönne össze, aztán újonc évben már nem szégyen kikapni a konferencia döntőben 😀 |

több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
Blevi nem akarod elmondani a cimboráidnak a Lions topicban, hogy nem azért kaptak ki, mert volt pár ellenük rosszul fújt (vagy nem fújt) ítélet, hanem mert nem volt passrush és Wilson folyton nickelbe kényszerítette őket, ahol meg nem tudták fogni a futást? a Lions az egész meccsen lelketlenül játszott, és képtelenek voltak TD-t csinálni, vagy csak sima 3rd downt.. akárhogy nézem, ez nem PO kaliber. (mellesleg a mostani PO csapatok ellen ezzel a meccsel együtt 0-6 a mérlegük?)

az egész meccsen nem volt esélyük, fújástól függetlenül.

gondoltam (sőt, éjszaka ki is tweeteltem), hogy minden Lions drukker azzal lesz elfoglalva, hogy a bírók elcsalták a meccset, és, hogy ők mindig milyen szerencsétlenek, mert veri őket a sors, meg a bírók.
közben meg az is csoda, hogy eddig eljutottak.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Green amennyire sérülékeny nem lesz Free helyettese... Collins inkább guard mint tackle, szóval egy első vagy második körös tackle nem ártana 😊 persze ilyen nem lesz, de reménykedni lehet.

Ami Coopert illeti, ha pályára lép akkor az ötből négy első körös lesz az O falban 😊
rva
Tehát a drafton: 1. kör - Jaylon Smith, 1. kör - DE, 2. kör - RT, 3. kör - CB, 4. kör - TE ? (valahol megbújva egy SS)
Charlie Firpo
ezt mondjuk nem értem, hogy jön ide Jaylon Smith?
rva
Ő lesz jövőre a legjobb újoncunk! 😊
Charlie Firpo
nyugtával a napot!
egyelőre még azt sem tudni hogy tényleg mennyire egészséges(az egy dolog hogy Ő mit mond). Arról nem is beszélve hogy még egy snappet nem játszott le az NFLben.
Cowboykarcsi90
Na pont ezért lesz újonc! És máris meglesz a védelem első új embere. Az meg hogy jó lesz, az természetesen remény.
Ja és lehetne egy végre egészséges Tapper is. Akkor már lehetne a támadókat tovább erősíteni. 😊
Azt olvastam, hogy a tavayli draftunk történeti léptékben is egész erősnek számít. Csak el ne szipkázzák fekete skótot.
Charlie Firpo
Meg Lawrence is végig játszhatna már 16 meccset, teljesen egészségesen hogy lássuk valóban mire is képes.
Cowboykarcsi90
Jogos elvárás.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Green amennyire sérülékeny nem lesz Free helyettese... Collins inkább guard mint tackle, szóval egy első vagy második körös tackle nem ártana 😊 persze ilyen nem lesz, de reménykedni lehet.

Ami Coopert illeti, ha pályára lép akkor az ötből négy első körös lesz az O falban 😊
rva
Tehát a drafton: 1. kör - Jaylon Smith, 1. kör - DE, 2. kör - RT, 3. kör - CB, 4. kör - TE ? (valahol megbújva egy SS)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
nyugtával a napot!
egyelőre még azt sem tudni hogy tényleg mennyire egészséges(az egy dolog hogy Ő mit mond). Arról nem is beszélve hogy még egy snappet nem játszott le az NFLben.
Cowboykarcsi90
Na pont ezért lesz újonc! És máris meglesz a védelem első új embere. Az meg hogy jó lesz, az természetesen remény.
Ja és lehetne egy végre egészséges Tapper is. Akkor már lehetne a támadókat tovább erősíteni. 😊
Azt olvastam, hogy a tavayli draftunk történeti léptékben is egész erősnek számít. Csak el ne szipkázzák fekete skótot.
Charlie Firpo
Meg Lawrence is végig játszhatna már 16 meccset, teljesen egészségesen hogy lássuk valóban mire is képes.

több mint 8 éve

rva
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
nyugtával a napot!
Cowboykarcsi90

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

rva
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
nyugtával a napot!

több mint 8 éve

rva
Charlie Firpo
rva

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve

rva
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Megérdemlik mind az öten. Leenek sokkal hamarabb meg kellett volna adják.

több mint 8 éve
 twitter.com/TheCowboysWire/status/817418831069147137
több mint 8 éve
Gregory Collins csere meg is történt.
Blevi
Jó hír. Kellett a depth az Olineba is. Mondjuk Leary karrierje legjobb évet hozza eddig, talán még jobb mint 2014ben volt. Furcsa humora van a sorsnak, tavaly ugye meg Collins játszotta ki a kezdöböl Learyt, most meg Ö a cseréje.
Jövöre bizonyíthat újra La'el 😊

több mint 8 éve
Gregory Collins csere meg is történt.
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Ha valaki esetleg reménykedett volna h Randy Gregorynak megjön az esze, az ne nyissa meg:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000770201/article/gregory-suspended-one-year-for-violating-substance-abuse-policy
Általános Doktor
Jó négy hónapos (ha nem több) hír az eltiltása. A fellebbezés procedúra volt csak most tartva.

Ééésss a hét híre (számomra mindenképp)... Jaylon Smith térdében elkezdtek regenerálódni az idegek... Remélem jövőre megcsillantja, miért tartották első körös választásnak a sérülése előttig. Biztos vagyok benne, hogy nagyot dobna a védelmen. Claiborne, és La'el is felépül a divíziós körre. Bizakodó vagyok. 😊
SBalázs
 twitter.com/toddarcher/status/817066923930374144?ref_src=twsrc%5Etfw

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Igen elvileg Lawrence is azt nyilatkozta, hogy ha végig is tudja játszani a rájátszást a sürülésével, szezon után meg kell műteni a hátát megint.
Ha játszik is, vajon hány százalékon? Vékonyka a Dline nagyon.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Ha valaki esetleg reménykedett volna h Randy Gregorynak megjön az esze, az ne nyissa meg:

www.nfl.com/news/story/0ap3000000770201/article/gregory-suspended-one-year-for-violating-substance-abuse-policy
Általános Doktor
Az esze még csak-csak, de hát aki függő. Nem fogadták el a fellebbezést....bmeg Randy!
Charlie Firpo
hát ha jövő ilyenkor még nálunk lesz, akkor lesz egy megkímélt állapotban levő pass rusherünk, hátproblémák nélkül.
több mint 8 éve

Általános Doktor
Az esze még csak-csak, de hát aki függő. Nem fogadták el a fellebbezést....bmeg Randy!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.