Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Felteve, hogy Seattle kiszenvedi otthon, ki lenne jobb nekunk, GB vagy Giants?egyik sem. de a szomszédokat talán meg tudnánk verni végre harmadik nekifutásra. Rodgers szerintem nem tud még egyszer olyan szarul játszani, mint amikor a tundrára kirándultunk.
Needa
több mint 8 éve
Felteve, hogy Seattle kiszenvedi otthon, ki lenne jobb nekunk, GB vagy Giants?
több mint 9 éve
pontosan.Fent vannak a jövő évi ellenfeleink... Valaki aki nálam okosabb (szóval bárki) elmagyarázná nekem, hogy kaphattunk ilyen leosztást? AFC West, NFC West, természetesen NFC East, és mindemellé megkaptuk a másik 2 NFC csoportgyőztest... Ez hogy finoman fogalmazzak sem egy sétagalopp...Az AFC és NFC csoport rotációban változik, ez adott, a két győztest meg azért kapja a Dallas, mert csoportgyőztes. Ez mindenkinél így van. A saját csoportján, valamint a rotációban soron következő egy NFC - tehát konferenciabeli - és egy AFC - másik konferencia - soron következő csoportján kívül azzal a két csapattal játszik a csapat, aki a konferenciában a rotációval nem érintett két csoportban azonos helyen végez. A Pats játszik jövőre a Steelers és a Houston ellen, mert idén csoportgyőztesek. A Miami ugyanezen két csoport második helyezettjével játszik. Azt meg majd a jövő évi forma mutatja meg, hogy ez a sorsolás nehéz-e vagy sem.
SBalázs
Burkus
azért kaptuk idén a teljes NFCN-t, mert ők voltak a sorosak, és azért a Ninerst meg a Bucs-ot, mert tavaly ők lettek rajtunk kívül csoportutolsók a két másik csoportban.
több mint 9 éve
Fent vannak a jövő évi ellenfeleink... Valaki aki nálam okosabb (szóval bárki) elmagyarázná nekem, hogy kaphattunk ilyen leosztást? AFC West, NFC West, természetesen NFC East, és mindemellé megkaptuk a másik 2 NFC csoportgyőztest... Ez hogy finoman fogalmazzak sem egy sétagalopp...Az AFC és NFC csoport rotációban változik, ez adott, a két győztest meg azért kapja a Dallas, mert csoportgyőztes. Ez mindenkinél így van. A saját csoportján, valamint a rotációban soron következő egy NFC - tehát konferenciabeli - és egy AFC - másik konferencia - soron következő csoportján kívül azzal a két csapattal játszik a csapat, aki a konferenciában a rotációval nem érintett két csoportban azonos helyen végez. A Pats játszik jövőre a Steelers és a Houston ellen, mert idén csoportgyőztesek. A Miami ugyanezen két csoport második helyezettjével játszik. Azt meg majd a jövő évi forma mutatja meg, hogy ez a sorsolás nehéz-e vagy sem.
SBalázs
több mint 9 éve
Fent vannak a jövő évi ellenfeleink... Valaki aki nálam okosabb (szóval bárki) elmagyarázná nekem, hogy kaphattunk ilyen leosztást? AFC West, NFC West, természetesen NFC East, és mindemellé megkaptuk a másik 2 NFC csoportgyőztest... Ez hogy finoman fogalmazzak sem egy sétagalopp...
több mint 9 éve
Igen.Akkor, a Seahawksal csak a konferencia döntőn találkozhatunk, vagyis ha nyernek a Lions ellen, biztos hogy a Packers-Giants meccs nyertesét fogadjuk. Ha meg a Detroit nyer Seattleben, akkor mindenképpen ők látogatnak Arlingtonba, a másik meccstől függetlenül, hisz ők a 6. seed. Jol mondom?Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?Az utóbbi. A leggyengébbet a továbbjutók közül.
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
BizonyAkkor, a Seahawksal csak a konferencia döntőn találkozhatunk, vagyis ha nyernek a Lions ellen, biztos hogy a Packers-Giants meccs nyertesét fogadjuk. Ha meg a Detroit nyer Seattleben, akkor mindenképpen ők látogatnak Arlingtonba, a másik meccstől függetlenül, hisz ők a 6. seed. Jol mondom?Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?Az utóbbi. A leggyengébbet a továbbjutók közül.
Cowboykarcsi90
Blevi
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Akkor, a Seahawksal csak a konferencia döntőn találkozhatunk, vagyis ha nyernek a Lions ellen, biztos hogy a Packers-Giants meccs nyertesét fogadjuk. Ha meg a Detroit nyer Seattleben, akkor mindenképpen ők látogatnak Arlingtonba, a másik meccstől függetlenül, hisz ők a 6. seed. Jol mondom?Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?Az utóbbi. A leggyengébbet a továbbjutók közül.
Cowboykarcsi90
Blevi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?Az utóbbi. A leggyengébbet a továbbjutók közül.
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?
több mint 9 éve
Nem akarok menőzni de én megjósoltam a 13-3-at, még azt is hogy a utolsó két vereség a Giantstől meg az Eaglestől fog jönni 😀
több mint 9 éve
BUEKestere egy HD link nektek a meccshez
www.youtube.com/watch?v=s6TPcLu4Ezw
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
ja, nekem még az volt meg, hogy végig hajnali meccsünk lesz. akkor jó 😊hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
slowmotion
dande
bár a gyerekeket attól még meg kell fürdetni meg le kell fektetni, legfeljebb kicsit csúsztatva nézem
kösz a tippet!
több mint 9 éve
Ennyire nem volt rossz ST játékos, és tűrhetően blokkol.Vincent Mayle-t kitették a keretből, kell egy OL ember Smith helyére (MCL sprain) aki nem fog felöltözni az Eagles ellen.Mayle... Mayle... az az a játékos, aki több offensive holdingot csinált, mint ST tackle-t?
valószínűleg a practice squad-ból jön fel valaki, vagy G Ryan Seymour vagy T Clay DeBord
profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/29/cowboys-cut-wide-receiver-vince-mayle/rva
slowmotion
Csak fából van a keze.
Nem kár érte, claimelte amúgy a Baltimore.
több mint 9 éve
Tehénszaros? ez szép volt,nehéz elfogadni,hogy két más dimenzióban játszó csapat találkozott,ok megértem Én is azt mondtam Dez passza már megalázó volt ..de nem kéne elveszteni a realitásérzékedet....jaj dehogynem akartál bejönni.Akart a faszom, még tehénszaros lesz a cipőm.
(i) a korrekt fújás az, ha vagy (1) engedik, hadd bokszolják le; vagy (2) offsetting penaltyt fújnak. nem azt mondtam, hogy nem az offsetting penalty lett volna a megfelelőbb, csak azt, hogy ha a bíró úgy gondolja, hogy az első elvet követi, akkor nem fogja befújni - és itt ez történt. és ezt az elvet elég gyakran követik, ugyanis ha nagyon szigorúan vennék a szabály betűjét a bírók, akkor lényegében minden play után zászlóerdő lenne a pályán. jobb lett volna az offset? igen. sokat engedtek a bírók? igen. előfordul gyakran? igen.
gondolom a jog is ismer olyat, amikor a törvény szellemét követik, nem a betűjét, és itt a szabály szelleme az, hogy egyik játékos se szerezzen jogosulatlanul előnyt a másikkal szemben.
(ii) a bírónak nem lett volna semmi baja Robinsonnal, ha nem döntött volna úgy, hogy átmegy pankrátorba, és a földhöz bassza Elliottot. így meg pont mondhatja a bíró, hogy neki kötelessége a labdát holtnak nyilvánítani, ha a futót úgy fogják, hogy nem tud előrehaladni (7-2-1b), és ő már fújta is a sípot, amikor Robinson ledobta Elliottot (12-2-6f). és ha ezt mondja, akkor akárki akármit mond, ezt fogja fújni.
slowmotion
Tehát az (i)-re nem sikerült szabályt találni, szuper. Facemaskot mindig befújnak. Period. Akkor is befújják ha nincs (Packers hailmary tavaly).
(ii)-nél pedig apró hangyányi probléma, hogy nem volt sípszó, ergo nem volt halott a labda, annál is inkább mivel Zeke nem volt down, a védőnek meg az a dolga, hogy tacklet csináljon
MacPhisto
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Akkor yuppi 😊 addigra már csak kijózanodik az ember 😀7 órás lesz,amit átraktak az a Tampa elleni meccs voltHa jol tudom áttették a meccset prime timera, még valamikor december elején. Akkor még nem lehetett tudni(biztosan)hogy ekkorra a Dallas számára már nem lesz tétje a meccsnek.hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
slowmotion
dande
Cowboykarcsi90
Tehenész
Én is mindenképpen megnézem Romo utolsó meccsét(de szar ezt leírni) Cowboyként.
Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy egy pár év múlva, vajon milyen helye lesz az emberek szerint, a dallasi irányítók között? Mert ugye nagyon sokan csak akkor rakják egy szintre Aikmannel meg Staubachel, ha lesz gyűrűje(ami sajnos jelenleg nagyon valószínűtlennek tűnik).
Nekem az a véleményem, hogy egyértelműen ő a harmadik FR irányító a Cowboys történetében number 12 és 8 óta.
Annyira peches volt egész karrierje során, mire összeállt volna egy bajnok esélyes csapat körülötte, addigra Ő használódik el fizikailag. Pedig simán benne lett volna egy Elway féle karrier, hogy egy évtizedes kínlódás után, végre csapat is kerül köré, és nyer két bajnoki címet a két utolsó szeonjában( mondjuk tavaly, meg idén).
Persze mindig irjuk mi is, meg tudjuk, hogy ez a sport ilyen, nem nyer mindenki bajnoki címet, aki megérdemelné(sajnos).
Csak tényleg ennél szarabb szeritem nem nagyobb lehet, hogy végig nyomsz gyakorlatilag egy karriert úgy, hogy a csapat csak addig jut el ameddig te viszed a válladon, amikor meg összeáll a kirakós, az élet azt mondja hogy most ülj le fiam és add oda a játékot az újoncnak.....
több mint 9 éve
De se a Browns, se a Jaguars, vagy akár a Lions, nem azért nem neyert bajnoki címet mondjuk az elmult 30 évben, mert azok a mocskos bírók direkt kiejtették őket mindig. Hanem mert nem voltak elég jók egy döntőhöz. Mintahogy a Pats, a Steelers, vagy a Giants sem azért nyert többet is az elmult évtizedben, mert a liga nyomja őket, hanem mert meghatározó csapatok voltak a kétezres évek elején-közepén.Mivel tényleg nem akartam itt széttrollkodni a fórumot, a Lionsban válaszolok.
Cowboykarcsi90
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
7 órás lesz,amit átraktak az a Tampa elleni meccs voltHa jol tudom áttették a meccset prime timera, még valamikor december elején. Akkor még nem lehetett tudni(biztosan)hogy ekkorra a Dallas számára már nem lesz tétje a meccsnek.hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
slowmotion
dande
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Ha jol tudom áttették a meccset prime timera, még valamikor december elején. Akkor még nem lehetett tudni(biztosan)hogy ekkorra a Dallas számára már nem lesz tétje a meccsnek.hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
slowmotion
dande
több mint 9 éve
hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
slowmotion
több mint 9 éve
Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
nando89
több mint 9 éve
Vincent Mayle-t kitették a keretből, kell egy OL ember Smith helyére (MCL sprain) aki nem fog felöltözni az Eagles ellen.Mayle... Mayle... az az a játékos, aki több offensive holdingot csinált, mint ST tackle-t?
valószínűleg a practice squad-ból jön fel valaki, vagy G Ryan Seymour vagy T Clay DeBord
profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/29/cowboys-cut-wide-receiver-vince-mayle/rva
több mint 9 éve
Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊Az lenne a szép ha egy gyűrűt is kapna,és vissza vonulhatna.
nando89
több mint 9 éve
Vincent Mayle-t kitették a keretből, kell egy OL ember Smith helyére (MCL sprain) aki nem fog felöltözni az Eagles ellen.valószínűleg a practice squad-ból jön fel valaki, vagy G Ryan Seymour vagy T Clay DeBord
profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/29/cowboys-cut-wide-receiver-vince-mayle/
Jerry Poppins:
twitter.com/HelmanDC/status/814873459968929797
még egy védő IR-en
twitter.com/NFLCharean/status/814165093592297476
heti practice report:
twitter.com/NFLCharean/status/814567407805198336