Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Most akkor nem tudom kire gondoltál. De a Cowboys nem tud tenni az ügyért ha lefekszik akkor sem.Azaz a Lions kezében hogy kiejtse a GB-t.Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Vajon gondolnak e arra,hogy kiejtsek a GB-t?
Janek
Blevi
Janek
több mint 9 éve
Azaz a Lions kezében hogy kiejtse a GB-t.Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Janek
Blevi
több mint 9 éve
Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Janek
több mint 9 éve
Mennyire fontos ez a meccs?Garrett most nyilatkozta, hogy neki fontos, hogy Dak játsszon, és úgy egyáltalán is nem tervezi a játékosok padoztatását.
Janek
ha a GB kiesik, akkor vagy a Tampa lesz helyette vagy a Washington?
több mint 9 éve
Mennyire fontos ez a meccs?Vajon gondolnak e arra,hogy kiejtsek a GB-t?
több mint 9 éve
Most őszintén, ennek mi értelme van? Ez a Dallas topic, gyerekek.Térjünk vissza a csapatunkhoz, van róla elég írni-olvasni való, bár most elvben jan. 14-ig téli álmot alszunk, de ne kelljen már ezt olvasni, mert nem sok értelme van.
Feldobom: a pro bowl jelölés miatt is, meg a mostanában nézett meccsek miatt is azt hiszem Prescott-tal elég jól beletrafáltunk, akármi is lesz a rájátszásban. Persze, az egész támadó szekció jó, de mégis. Nagyon kíváncsi leszek, hogy előjönnek-e új, speciálisan rá írt játékok, meg hogy elereszt-e majd néhány bombát (akár a Lions ellen is) gyakorlás képpen (lásd LA meccs).
Engem nagyon megvett a csávó, meg emberileg is nagyon ott van (lásd. Emmitt gesztus).
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Te is büszke lehetsz magadra, az ilyen hszekre úgy repülnek a trollok mint szarra a légy, kell ez nagyon! Nézd csak! Egy már rá is szállta lájkra!Ne tedd! Maradj és harcolj utolsó leheletedig!Menj már..nehéz megérteni!Mert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok. Most is próbálok normálisan beszélgetni, de semmit nem érek el vele. Most is csak arra regaáltam amit ti írtatok. Előbb gyeek szólt oda a Giants-nek, nem értem min csodálkoztok, hogy ezt nem mindenki hagyja szó nélkül. Aztán Blevi forgatta ki a szavaimat, amiket a saját topic-ba írtam, és próbált odaszúrni. Ennyi, kész passz. Azóta pedig én vagyok elhordva fűnek fának. Szerintem te sem hagynád szó nélkül ha a csapatodanak odaszólnának (ahogy nem is szoktátok), kiforgatnák a mondandódat, ezzel próbálva lejáratni téged, majd még ezek után téged küldenek el a fenébe.figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
Nem kicsit vagy lenéző, holott most az égegyadta világon semmi rosszat nem tettem. Észt nem osztottam, csak megvédtem magam, kekeckedéshez meg megint nézz tükörbe, mert ezt a lavinát is te indítottad el, de én húzzak el a fenébe, mert szúrom a szemed... LOL 😀
a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀De Boldog Karácsonyt neked is! 😊
gyeek
Awesome88
Javaslom hanygold ezt a részét a fórumnak koszi. Mert nem vagy vicces.
Blevi
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Awesome88
azért általában csebi, Szeze meg ozibozi meg a régi arcok egyáltalán nem szokták rázni a pofonfát. Neked az idő nagy részében sikerül. szerinted miért?
slowmotion
Ha az általad említettek írtak volna vissza annyit amennyit én, hogy "Pats - Giants SB-lesz (Smiley val!!!!!) ott senki nem támadott volna egyből, mert tudjátok hogy ők sem a bajt keresni jönnek ide. Én se. De mint írtam, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Egy hete Charlie Firpo-ék is átjöttek a Giants topicka a walkie-talki balhé miatt, mégsem lett ekkora közutálat a vége, hogy gyeek már az Eagles topick-ban próbál lejáratni!!!! Ez mi? Azért mert reagáltam egy odaszólására? Ez már tényleg nevetséges, nem hittem hogy idáig süllyed.
Mielőtt megint elküldene a fél topic a fenébe, csak azért reagáltam erre, mert te kérdeztél.
Awesome88
sztaking
peach
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ne tedd! Maradj és harcolj utolsó leheletedig!Menj már..nehéz megérteni!Mert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok. Most is próbálok normálisan beszélgetni, de semmit nem érek el vele. Most is csak arra regaáltam amit ti írtatok. Előbb gyeek szólt oda a Giants-nek, nem értem min csodálkoztok, hogy ezt nem mindenki hagyja szó nélkül. Aztán Blevi forgatta ki a szavaimat, amiket a saját topic-ba írtam, és próbált odaszúrni. Ennyi, kész passz. Azóta pedig én vagyok elhordva fűnek fának. Szerintem te sem hagynád szó nélkül ha a csapatodanak odaszólnának (ahogy nem is szoktátok), kiforgatnák a mondandódat, ezzel próbálva lejáratni téged, majd még ezek után téged küldenek el a fenébe.figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
Nem kicsit vagy lenéző, holott most az égegyadta világon semmi rosszat nem tettem. Észt nem osztottam, csak megvédtem magam, kekeckedéshez meg megint nézz tükörbe, mert ezt a lavinát is te indítottad el, de én húzzak el a fenébe, mert szúrom a szemed... LOL 😀
a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀De Boldog Karácsonyt neked is! 😊
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
azért általában csebi, Szeze meg ozibozi meg a régi arcok egyáltalán nem szokták rázni a pofonfát. Neked az idő nagy részében sikerül. szerinted miért?
slowmotion
Ha az általad említettek írtak volna vissza annyit amennyit én, hogy "Pats - Giants SB-lesz (Smiley val!!!!!) ott senki nem támadott volna egyből, mert tudjátok hogy ők sem a bajt keresni jönnek ide. Én se. De mint írtam, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Egy hete Charlie Firpo-ék is átjöttek a Giants topicka a walkie-talki balhé miatt, mégsem lett ekkora közutálat a vége, hogy gyeek már az Eagles topick-ban próbál lejáratni!!!! Ez mi? Azért mert reagáltam egy odaszólására? Ez már tényleg nevetséges, nem hittem hogy idáig süllyed.
Mielőtt megint elküldene a fél topic a fenébe, csak azért reagáltam erre, mert te kérdeztél.
Awesome88
sztaking
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Őszintén szólva a tököm tele a konok ostobaságoddal, csak írok még egy utolsót és egyúttal teszlek is a tiltó listára, mert nem várom meg amíg benő a fejed lágya (javaslom egyébként ezt mindenkinek itt): a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀gyeekEz volt az a kurvanagy beszólás amit a te önérzeted képtelen volt helyben hagyni. Kurvára nem hívott ezzel senki, te mégis magadra vetted az igazságosztó szerepét, de utána még le is álltál egy piti adok-kapokra amit még én is szégyellnék, most meg megint jössz az esszéiddel amikor már kb mindenki megmondta, hogy ne trollkodj már. Ja és még ha csak az arcoskodásod lenne, de ha visszagondolok a szezon kezdeti agymenésedre (amihez itt sokaknak kellett megidézni a magukban rejlő Buddhát, de akkor még nem lettél a helyedre téve, mert reméltük hátha felveszed majd a fórum ritmusát) még most is elkap a facepalm reflex és bizony az nem csak egy izolált eset volt amikor totál fogalmatlanul ugyan, de óriási volumennel és meggyőződéssel prezentáltad a véleményed.
Nem fiam, valójában te vagy szánalmas. Gondolom most röhög rajtam a Giants topik fele, de azt borítékolhatod, hogy pár arcot már ott is fárasztasz, szóval tartsd csak fent ez a nagypofájú attitűdöt és szépen lassan onnan is kiutáltatod magad!Srácok, korábban elmulasztottam, de most bepótlom: köszönet a Giants csapatának egyes játékosainak és szurkolóinak a reality checkjéért, ez jót tesz mindenkinek, ahogy láttam a magunk háza táján is. Persze ennek is megvannak a maga hátulütői, például prof. Dr. Ószám88-at annyira megzavarta ez a vereség, azóta azt hallucinálja, hogy valaki hívogatja és ezért a Cowboys topikban trollkodik. De hát ezt is el kell viselni a magasabb célért. 😊Szánalmas vagy...
És békés karácsonyt mindenkinek! 😀
gyeek
Awesome88
ENNYI!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Menj már..nehéz megérteni!Mert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok. Most is próbálok normálisan beszélgetni, de semmit nem érek el vele. Most is csak arra regaáltam amit ti írtatok. Előbb gyeek szólt oda a Giants-nek, nem értem min csodálkoztok, hogy ezt nem mindenki hagyja szó nélkül. Aztán Blevi forgatta ki a szavaimat, amiket a saját topic-ba írtam, és próbált odaszúrni. Ennyi, kész passz. Azóta pedig én vagyok elhordva fűnek fának. Szerintem te sem hagynád szó nélkül ha a csapatodanak odaszólnának (ahogy nem is szoktátok), kiforgatnák a mondandódat, ezzel próbálva lejáratni téged, majd még ezek után téged küldenek el a fenébe.figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
slowmotion
Awesome88
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Mert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok.mert ők is érlelődtek pár évet, mire elkezdtek merészeket mondani. ezt máshogy nem lehet.
Awesome88
sorry, ebben a ligában ez a szokás. ha új vagy, és túlzottan ugrálsz, akkor meghallgatják, amit mondasz, aztán a helyedre küldenek. evvan.
több mint 9 éve
Nincs ebben jó megoldás. Eleve ugye nem elvárható hogy két nekünk tét nélküli meccsen ne a PO járjon a fejekben.Egy kicsit eljátszva akkor a gondolattal, hogy kit és hogyan kéne ültetni.Itthon mindenkit játszatnék, kiemelt tv-s meccs, meg minden, viszont az északi fagyban, egy erős philly védelem ellen, na az más tészta. Ott Szancsi játszhatna, sok futással, kevés Zekével.
Az első név, ak aki nekem eszembe jut az Smith. Végig szenvedte a szezont ezzel a hátsérüléssel, ráférne a pihenés bőven( az más kérdés hogy ezzel a "szenvedős" játékkal is olyan szintet nyújtott, ami a liga tackle-jeinek a többségének egészségesen se menne). Viszont elég problémás lenne megoldani, mert Green IRre kerülésével nincs ki a helyérre álljon. Meg kéne bontani az egész falat, egyedül Frederick és Leary maradna a hellyén, ki tudja milyen hatása lenne ennek. Ez ugye egy kicsit azt is jelentené, hogy kvázi "veszélyeztetnék" a fal mögött játszókat. Leginkább az irányítót ugye. Apropó irányító, abban viszont biztos vagyok hogy ha valaki hát Prescott végig játsza az alapszakaszt bármi legyen is. Az ő "cseréje" ráadásul Romo, ha beállítják, és mondjuk jól játszik az utolsó két meccsen, csak olajat öntenek a tűzre, kózvetlen a PO előtt. Akkor meg játszassák direkt Sanchezt? Szerintem ez az a szintű geciség, amit már nem tenne meg a Cowboys Romoval.
Elliott nyilván kevesebb carryt fog kapni, ott van Morris meg McFadden is, van kinek osztani a labdát. Bryant se az igazi idén, szerintem ő is csökkentett terhelést fog már kapni, de ezekkel a játékosokkal ez sokkal könnyebben megoldható ez, itt nem lesz gond.
Védő oldalon szerintem egyértelmű a név, aki először felbukkan. Lee. Amilyen peches szegény, abszolút rá vallana ha egy ilyen szezon után, kidőlne egy sérüléssel, még a PO előtt. A védelem egyik legfontosabb embere -ha nem a legfontosabb - én leültetném. Bár idén eddig szépen megúszta - kopp-kopp - de McClain is elég injury prone és nagyon nagy szarba lenne a D nélküle. Scandrickmis pihenhetne szerintem, bár igy is kevés CB van a csapatba, ez igaz a Dline-ra is. Willcoxot meg Claibornet se hoznám már vissza, majd csak januárba.
Cowboykarcsi90
Ezt már csak kiszurkoljuk, aztán jöhet az új lap (könyv).
Ja, a Smith témában teljesen jogos, a bostoni csávót írják cseréjének, ő pihen 3 hétig.
Charlie Firpo
Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Uncsi 😊 smiley-valMert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok. Most is próbálok normálisan beszélgetni, de semmit nem érek el vele. Most is csak arra regaáltam amit ti írtatok. Előbb gyeek szólt oda a Giants-nek, nem értem min csodálkoztok, hogy ezt nem mindenki hagyja szó nélkül. Aztán Blevi forgatta ki a szavaimat, amiket a saját topic-ba írtam, és próbált odaszúrni. Ennyi, kész passz. Azóta pedig én vagyok elhordva fűnek fának. Szerintem te sem hagynád szó nélkül ha a csapatodanak odaszólnának (ahogy nem is szoktátok), kiforgatnák a mondandódat, ezzel próbálva lejáratni téged, majd még ezek után téged küldenek el a fenébe.figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
slowmotion
Awesome88
Köszönjük hogy megtiszteltél a véleményeddel, béke veled. 😊 (smiley)
több mint 9 éve
Mert nekik már van respect-jük. Én bármit írok, abba azonnal a rosszat kell belelátni, mert nem ismertek, és rögtön ellenségnek gondoltok. Most is próbálok normálisan beszélgetni, de semmit nem érek el vele. Most is csak arra regaáltam amit ti írtatok. Előbb gyeek szólt oda a Giants-nek, nem értem min csodálkoztok, hogy ezt nem mindenki hagyja szó nélkül. Aztán Blevi forgatta ki a szavaimat, amiket a saját topic-ba írtam, és próbált odaszúrni. Ennyi, kész passz. Azóta pedig én vagyok elhordva fűnek fának. Szerintem te sem hagynád szó nélkül ha a csapatodanak odaszólnának (ahogy nem is szoktátok), kiforgatnák a mondandódat, ezzel próbálva lejáratni téged, majd még ezek után téged küldenek el a fenébe.figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
slowmotion
több mint 9 éve
Terence Newman valószínűleg visszavonul a szezon végén. A DB-k fellázadtak Zimmer ellen, a hálátlan Newman akarta fogni Jordy Nelsont, az edző mondta hogy tegye a dolgát inkább, nem hallgatott rá és Nelson lealázta. Szép kis hála Newman részéről...
több mint 9 éve
Egy kicsit eljátszva akkor a gondolattal, hogy kit és hogyan kéne ültetni.Itthon mindenkit játszatnék, kiemelt tv-s meccs, meg minden, viszont az északi fagyban, egy erős philly védelem ellen, na az más tészta. Ott Szancsi játszhatna, sok futással, kevés Zekével.
Az első név, ak aki nekem eszembe jut az Smith. Végig szenvedte a szezont ezzel a hátsérüléssel, ráférne a pihenés bőven( az más kérdés hogy ezzel a "szenvedős" játékkal is olyan szintet nyújtott, ami a liga tackle-jeinek a többségének egészségesen se menne). Viszont elég problémás lenne megoldani, mert Green IRre kerülésével nincs ki a helyérre álljon. Meg kéne bontani az egész falat, egyedül Frederick és Leary maradna a hellyén, ki tudja milyen hatása lenne ennek. Ez ugye egy kicsit azt is jelentené, hogy kvázi "veszélyeztetnék" a fal mögött játszókat. Leginkább az irányítót ugye. Apropó irányító, abban viszont biztos vagyok hogy ha valaki hát Prescott végig játsza az alapszakaszt bármi legyen is. Az ő "cseréje" ráadásul Romo, ha beállítják, és mondjuk jól játszik az utolsó két meccsen, csak olajat öntenek a tűzre, kózvetlen a PO előtt. Akkor meg játszassák direkt Sanchezt? Szerintem ez az a szintű geciség, amit már nem tenne meg a Cowboys Romoval.
Elliott nyilván kevesebb carryt fog kapni, ott van Morris meg McFadden is, van kinek osztani a labdát. Bryant se az igazi idén, szerintem ő is csökkentett terhelést fog már kapni, de ezekkel a játékosokkal ez sokkal könnyebben megoldható ez, itt nem lesz gond.
Védő oldalon szerintem egyértelmű a név, aki először felbukkan. Lee. Amilyen peches szegény, abszolút rá vallana ha egy ilyen szezon után, kidőlne egy sérüléssel, még a PO előtt. A védelem egyik legfontosabb embere -ha nem a legfontosabb - én leültetném. Bár idén eddig szépen megúszta - kopp-kopp - de McClain is elég injury prone és nagyon nagy szarba lenne a D nélküle. Scandrickmis pihenhetne szerintem, bár igy is kevés CB van a csapatba, ez igaz a Dline-ra is. Willcoxot meg Claibornet se hoznám már vissza, majd csak januárba.
Cowboykarcsi90
Ezt már csak kiszurkoljuk, aztán jöhet az új lap (könyv).
Ja, a Smith témában teljesen jogos, a bostoni csávót írják cseréjének, ő pihen 3 hétig.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A Blogging The Boys szerint Lions első félidő a kezdőké(Prescottal és Zekével), a második játékrész a cseréké. A sasok ellen padoznak a kezdők,Sancez és Romo fog játszani. Dez és Lee pihiznek. www.bloggingtheboys.com/2016/12/24/14076982/dallas-cowboys-should-rest-their-starters-injury-dak-prescott-ezekiel-elliott-tony-romo-sean-lee
több mint 9 éve
Egy kicsit eljátszva akkor a gondolattal, hogy kit és hogyan kéne ültetni.Az első név, ak aki nekem eszembe jut az Smith. Végig szenvedte a szezont ezzel a hátsérüléssel, ráférne a pihenés bőven( az más kérdés hogy ezzel a "szenvedős" játékkal is olyan szintet nyújtott, ami a liga tackle-jeinek a többségének egészségesen se menne). Viszont elég problémás lenne megoldani, mert Green IRre kerülésével nincs ki a helyérre álljon. Meg kéne bontani az egész falat, egyedül Frederick és Leary maradna a hellyén, ki tudja milyen hatása lenne ennek. Ez ugye egy kicsit azt is jelentené, hogy kvázi "veszélyeztetnék" a fal mögött játszókat. Leginkább az irányítót ugye. Apropó irányító, abban viszont biztos vagyok hogy ha valaki hát Prescott végig játsza az alapszakaszt bármi legyen is. Az ő "cseréje" ráadásul Romo, ha beállítják, és mondjuk jól játszik az utolsó két meccsen, csak olajat öntenek a tűzre, kózvetlen a PO előtt. Akkor meg játszassák direkt Sanchezt? Szerintem ez az a szintű geciség, amit már nem tenne meg a Cowboys Romoval.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Hess innen ,nem vagy vicces csak simán irritálsz itt mindenkit..a nagy almában Csapat csak egy van az meg a Jets.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
több mint 9 éve
Valaki nézte a Raiders-Colts meccset? Ugye a feketéknek is megvan már a biztos PO meg minden, 20 ponttal mentek a negyedik negyedben, Carrt meg fenn hagyták.... broken fibula out for the season az eredménye... azért szívszorító volt nézni. Egyrészt bírom a Raiderst, másrészt elgondolkodik rajta az ember hogy a Dallas is valószínűleg játszatni fogja a kezdőit az utolsó két tét nélküli meccsen...Láttam,mi remélem csak edzésnek fogjuk fel a maradékot...
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Po résztvevők,az első kiemelésért vannak harcban a Patriotsal. Talán elgondolkodnak a tegnapi sérülés hullàmot látva,bár kétlem.
több mint 9 éve
Valaki nézte a Raiders-Colts meccset? Ugye a feketéknek is megvan már a biztos PO meg minden, 20 ponttal mentek a negyedik negyedben, Carrt meg fenn hagyták.... broken fibula out for the season az eredménye... azért szívszorító volt nézni. Egyrészt bírom a Raiderst, másrészt elgondolkodik rajta az ember hogy a Dallas is valószínűleg játszatni fogja a kezdőit az utolsó két tét nélküli meccsen...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
boldogat mindenkinek. remélem, a február is boldog lesz.
több mint 9 éve
figyi, csak egy kérdés, függetlenül attól, hogy min ment itt a szájkarate.Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Awesome88
Blevi
Awesome88
több mint 9 éve
Boldog karácsonyt minden fórumozónak! - Attila
- Gyíkká?
- De már elmúlt.