Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Jonathan Cooper a barnáktól a következő szezonra??
Charlie Firpo
Spot on! 😊
gyeek
Nem tudom mire megyünk vele, nem sok jót jelent hogy a barnáktól is kidobták.
100yard
Nem ugy volt Collins visszatérhet a PO-ra? Eszerint mégse
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Charlie Firpo
Spot on! 😊
gyeek
Nem tudom mire megyünk vele, nem sok jót jelent hogy a barnáktól is kidobták.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Charlie Firpo
Spot on! 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 590 — Me for President!
 twitter.com/1053thefan/status/816663246795108352
több mint 9 éve
Ha a D-lineba nem tudnak a sérültek visszatérni nekünk reszeltek akárki is jön. Számomra Lawrence a legkérdésesebb pedig nagyon kene egy jo D-Law a PO-ra.

Claibourne-rol van info?
Blevi
Claiborne tuti játszik 15-én, D-Law esélyes. Lesz edzés csütörtökön meg pénteken, utána okosabbak leszünk.

meglepő amúgy, de szerintem a defense kezd egyre jobban játszani (összeérni?) így én az Atlantától tartok a legkevésbé. Akitől tartok az még mindig az, aki meg tudja állítani a mi offense-ünket.

Legnehezebb a Giants és a GreenBay ellen lesz (szerencse, hogy az egyik kiüti a másikat) legkönnyebb a Seahawks és a Lions ellen. (tudom, úúú Seahawks, de mióta a fél Legion of Boom nincs a pályán azért nem sebezhetetlenek)
több mint 9 éve
Érdekes de nem merült fel egyik kordinatorunk neve sem HC állással kapcsolatosan. Jo van negatív tapasztalat mindkét edzőnek de azert fura.
több mint 9 éve
Ha a D-lineba nem tudnak a sérültek visszatérni nekünk reszeltek akárki is jön. Számomra Lawrence a legkérdésesebb pedig nagyon kene egy jo D-Law a PO-ra.

Claibourne-rol van info?

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Felteve, hogy Seattle kiszenvedi otthon, ki lenne jobb nekunk, GB vagy Giants?
Needa
Giants, feltétlenül.
Két dolog:
1.: Az első vereségünk necces volt, ráadásul otthon bizonyítási kényszer alatt. Prescott debütálása és Zeke sérülésből lábadozása súlyosbította (utóbb Zeke elárulta, nem volt száz szászalékos).
2.: Már bejutottunk, ráadásul mivel látszott, jön a Giants is, feltételezem nem terítettünk ki minden kártyalapot.

Ehhez képest majd jön a GB.
Charlie Firpo
Amúgy is tatozunk nekik 2007 óta. Simán megvertük őket kétszer az alapszakaszban, majd a rájátszásban kipottyantottak bennünket. Remélem most fordítva lesz. 😊
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Needa
Giants, feltétlenül.
Két dolog:
1.: Az első vereségünk necces volt, ráadásul otthon bizonyítási kényszer alatt. Prescott debütálása és Zeke sérülésből lábadozása súlyosbította (utóbb Zeke elárulta, nem volt száz szászalékos).
2.: Már bejutottunk, ráadásul mivel látszott, jön a Giants is, feltételezem nem terítettünk ki minden kártyalapot.

Ehhez képest majd jön a GB.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Én egy ideje úgy gondolom, hogy a playoff-ba jutott csapatok közül az Atlanta lenne ránk a legveszélyesebb. Nagyon ponterős az Offens-ük a védelmük meg elfogadható. Kicsit hasonlítanak ránk. Szerintem egy sok pontos meccs lenne a végén kevés pont különbséggel, és végén a szerencsésebb nyerne. Hál istennek velük csak a konferencia döntőben találkozhatunk.
A többi csapat is nehéz lesz de egy hajszállal talán nyerhetőbbek a meccsek, pláne hazai pályán.
A konkrét két csapat közül talán a NYG lenne jobb. Az utolsó öt meccsen nem tudtak 20 pont fölé vergődni. Talán ellenük több a keresni valónk a két vereség ellenére is.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Needa
egyik sem. de a szomszédokat talán meg tudnánk verni végre harmadik nekifutásra. Rodgers szerintem nem tud még egyszer olyan szarul játszani, mint amikor a tundrára kirándultunk.
több mint 9 éve
Needa Dallas Cowboys 336
több mint 9 éve
Fent vannak a jövő évi ellenfeleink... Valaki aki nálam okosabb (szóval bárki) elmagyarázná nekem, hogy kaphattunk ilyen leosztást? AFC West, NFC West, természetesen NFC East, és mindemellé megkaptuk a másik 2 NFC csoportgyőztest... Ez hogy finoman fogalmazzak sem egy sétagalopp...
SBalázs
Az AFC és NFC csoport rotációban változik, ez adott, a két győztest meg azért kapja a Dallas, mert csoportgyőztes. Ez mindenkinél így van. A saját csoportján, valamint a rotációban soron következő egy NFC - tehát konferenciabeli - és egy AFC - másik konferencia - soron következő csoportján kívül azzal a két csapattal játszik a csapat, aki a konferenciában a rotációval nem érintett két csoportban azonos helyen végez. A Pats játszik jövőre a Steelers és a Houston ellen, mert idén csoportgyőztesek. A Miami ugyanezen két csoport második helyezettjével játszik. Azt meg majd a jövő évi forma mutatja meg, hogy ez a sorsolás nehéz-e vagy sem.
Burkus
pontosan.
azért kaptuk idén a teljes NFCN-t, mert ők voltak a sorosak, és azért a Ninerst meg a Bucs-ot, mert tavaly ők lettek rajtunk kívül csoportutolsók a két másik csoportban.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Fent vannak a jövő évi ellenfeleink... Valaki aki nálam okosabb (szóval bárki) elmagyarázná nekem, hogy kaphattunk ilyen leosztást? AFC West, NFC West, természetesen NFC East, és mindemellé megkaptuk a másik 2 NFC csoportgyőztest... Ez hogy finoman fogalmazzak sem egy sétagalopp...
SBalázs
Az AFC és NFC csoport rotációban változik, ez adott, a két győztest meg azért kapja a Dallas, mert csoportgyőztes. Ez mindenkinél így van. A saját csoportján, valamint a rotációban soron következő egy NFC - tehát konferenciabeli - és egy AFC - másik konferencia - soron következő csoportján kívül azzal a két csapattal játszik a csapat, aki a konferenciában a rotációval nem érintett két csoportban azonos helyen végez. A Pats játszik jövőre a Steelers és a Houston ellen, mert idén csoportgyőztesek. A Miami ugyanezen két csoport második helyezettjével játszik. Azt meg majd a jövő évi forma mutatja meg, hogy ez a sorsolás nehéz-e vagy sem.
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?
Cowboykarcsi90
Az utóbbi. A leggyengébbet a továbbjutók közül.
Blevi
Akkor, a Seahawksal csak a konferencia döntőn találkozhatunk, vagyis ha nyernek a Lions ellen, biztos hogy a Packers-Giants meccs nyertesét fogadjuk. Ha meg a Detroit nyer Seattleben, akkor mindenképpen ők látogatnak Arlingtonba, a másik meccstől függetlenül, hisz ők a 6. seed. Jol mondom?
Cowboykarcsi90
Igen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Most hogy működik ez? Az egyik konkrét párosítás nyertesét(tehát mondjuk a Lionst verő Seahwkst) fogadjuk, vagy a két meccsből győztesen kikerülő két csapatból, a "gyengébbik seed-et"?
Cowboykarcsi90
Blevi
Akkor, a Seahawksal csak a konferencia döntőn találkozhatunk, vagyis ha nyernek a Lions ellen, biztos hogy a Packers-Giants meccs nyertesét fogadjuk. Ha meg a Detroit nyer Seattleben, akkor mindenképpen ők látogatnak Arlingtonba, a másik meccstől függetlenül, hisz ők a 6. seed. Jol mondom?
Cowboykarcsi90
Bizony
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Cowboykarcsi90
Blevi

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve

több mint 9 éve
 twitter.com/richeisen/status/815781899788353536
több mint 9 éve
Nem akarok menőzni de én megjósoltam a 13-3-at, még azt is hogy a utolsó két vereség a Giantstől meg az Eaglestől fog jönni 😀

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
BUEK
estere egy HD link nektek a meccshez
 www.youtube.com/watch?v=s6TPcLu4Ezw

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊
nando89
no igen, ritkán maradok fent hajnali meccsre, de ha így van, akkor sajnos fel kell kelnem, akárhogy is az év legnehezebb időszaka jön utána
slowmotion
hajnali meccsre? este 7-kor játszunk magyar idő szerint, bár ugye ki meddig bulizik előző éjszaka 😊
dande
ja, nekem még az volt meg, hogy végig hajnali meccsünk lesz. akkor jó 😊
bár a gyerekeket attól még meg kell fürdetni meg le kell fektetni, legfeljebb kicsit csúsztatva nézem

kösz a tippet!