Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
több mint 9 éve
Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉
több mint 9 éve
Azt nyilatkozták eddig mindenhol hogy nem fognak a kezdők pihenni.Ilyenkor válik el egy jó főedző egy közepestől, vagy egy rossztól. Neki pont ez a fő feladata. Koordinálni a csapatot.
Gondolom azért a sérülteket leültetik hogy a lehető legjobb összetételben kezdhessen neki a csapat a rájátszásnak. Innentől azért az majdnem egy hónap, az biztos jól jön sokaknak.
A fiatalokat viszont nem hiszem, hogy kiveszik a ritmusból.
100yard
Garrettnek kell látnia, hogy ki milyen személyiség, milyen játékos, kire miként hat a pihentetés, kinek van rá szüksége és kinek nincs.
Azért egy frencsájz futónál szerintem sejthető, hogy teljes mellőzés nem lesz, mert elveszik a touch, a vision stb, de én arra számítok, hogy -hacsak nem akarnak vele valami rekordot megdöntetni-, akkor a szokásos workloadjának max a felét kapja. A PO-ban jól jön a friss láb.
Prescott már más kérdés. Nála is a fenti metódust érvényesíteném, viszont az ő cseréje meg ugyebár Romo. Mi lesz, ha felosztják 2/2 negyedre a játékidőt, és Tony jobban -esetleg sokkal jobban- teljesít. Akkor aztán meegint rákezd a média. Éppen ezért szerintem játszatják majd utolsó negyedig. Ha véletlenül megsérül, akkor meg ott van Tony.
A falból mondjuk a LT-t alapból pihentetném. Egy allpro ligaelit LT-nél szerintem nem kell félni attól, hogy 2 hét kihagyással gyengébben játszik, viszont az idény közbeni sérülései miatt pihentetném.
Dez és Witten esetében meg kb 1-1 negyedet engednék, csak hogy ne essenek ki a ritmusból. Ők azért már benne járnak a korban, mindkettőnél az átlagnál nagyobb esély van a kisebb sérülésekre.
A védelemnél szintén az injury history a döntő. Lee-t például nem játszatnám, csak 1-1 negyedet. Azokat akik idén már voltak concussion protokollban, szintén pihentetném.
több mint 9 éve
Azt nyilatkozták eddig mindenhol hogy nem fognak a kezdők pihenni. Gondolom azért a sérülteket leültetik hogy a lehető legjobb összetételben kezdhessen neki a csapat a rájátszásnak. Innentől azért az majdnem egy hónap, az biztos jól jön sokaknak.
A fiatalokat viszont nem hiszem, hogy kiveszik a ritmusból.
több mint 9 éve
Romo elcserélését most kell megalapozni ! 2 meccs, 800 yard, 6 TD . Persze, csak ha nem akarnak Daknak 4000-es első szezont, bár ahogy néztem, eddig sem a rekordokra hajtottunk
több mint 9 éve
Hékabéka!!NFC East bajnok a Cowboys, lejátszott meccs nélkül és itt senki nem örül? 😛 ja meg így megvan az NFC 1st seed is 😊 2007 óta először, mondjuk reméljük most több sikert hoz.
Nagyon fontos dolog ez, föleg az első kiemelés mert biza szükség lesz arra az egy hét pihenőre (Lawrence ugy néz ki komoly hát problémával küszködik, így őt akár már ki is ültethetnénk a rájátszásig) arról nem is beszélve hogy akárkivel kell majd játszani, ők utaznak az AT&Tbe nem a Cowboys fog megfagyni Wisconsinba vagy New Yorkba 😊 .
Innentől vajon ülnek a kezdőink? Jön két tétnélküli meccs.
Ja és azért köszi Eagles 😉 nem gondoltam hogy megverik a Giants-t, de így se rossz, nem a csapatnak kell kikaparnia gesztenyét a Lions ellen 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Csak úgy, komment nélkül:"Travis Frederick hasn’t given up a sack since Nov. 2, 2014."
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A cap miatt én is aggódtam/aggódom, de elolvasva a lenti cikket nem sok gond lehet:Nyilván megoldják csak azt akartam jelezni hogy nagy nevű szabad ügynököt nem fogunk hozni.2. Szabad ügynök piacon mozgásterünk nem lesz, örülhetünk ha valahogy a sapka alá be tudjuk magunkat préselni. Ha Tony-val tudnak kezdeni valamit - ennek sok esélyét most nem nagyon látom - akkor kicsit könnyebben ha nem akkor viszont a jelenlegi keret együtt tartása is nehézségekbe fog ütközni.Nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Tonyval 100%, hogy kezdeni fognak valamit, méghozzá simán el lesz tradelve miután paycut/atstruktúrálás megtörténik, hogy a leendő - érdeklődök közül általa kiválasztott - csapat capje alá beférjen. (Olyasmi mint amit Kaep-nek akart tolni a Denver csak Romo el fogja fogadni) Ebben a kérdésben egyébként az lesz szinte amit Romo akar és kétlem, hogy maradni akar padozni, azt is kétlem, hogy Jonesék itt akarják ennyiért padoztatni. Lesz ajánlat nem is kevés és valószínű jó csapatoktól is. Tony és Jonesék is rengeteget köszönhetnek egymásnak, kölcsönös tisztelet stb. Nem lesz itt gond.
3. A drafton meg szerintem ennél fontosabb hiányposztokat kell majd pótolni. Szabad ügynök lesz a két kezdő CB, a kezdő SS, a backup is ( három kezdő szintű ember marad a secondary-ban és ebben már benn van a 6. körös újonc is ), meg a második számú WR. A TE poszttal is kell majd kezdeni valamit, mert Excobar gondolom nem marad de nem is megoldás ha marad is.
100yard
Carr és Mo közül az egyik tuti marad 100% Mo-t a sérülések miatt nem kell és nem is fogják agyonfizetni de Carrt sem kell úgyhogy ha akarják ő is simán maradhat. Church és Wilcox közül is tuti marad az egyik vagy akár mindkettő szerintem, ők sem megfizethetetlenek. Szerintem Williamset elengedik, van mögötte depth is és draftról is lehet egy fasza mélységit hozni, azért Butlert ne felejtsük el. TE poszttal szinte semmit nem kell kezdeni ugyanis Witten 100%, hogy marad méghozzá új csapatbarát szerződéssel, Hanna, Swaim simán jók ( ne felejtsd Swaim Escobar előtt volt) Ez 3 TE + a kosaras legény.
A cap. Na minden éven jön a sajtó és ömleszti a szart, így meg úgy szar a helyzet, a Cowboysnak a legszarabb a capje bla bla bla, most is olvasom, hogy Wittennel mi lesz úristen 12 millió lesz a cap hitje, lehet kivágják meg elküldik meg lefejezik. Most mondom, hogy nem megy sehova és nem is lesz 12 a caphitje. FA-n nem lesz nagy igazolás, akkor sem lenne ha lenne lóvé, tavaly is lett volna, az éven is és mégsem fizettünk túl senkit, helyesen.
Úgyhogy keep calm Stephen Jones / Will McClay megoldja 😉
speeedy1
Egyébként Carr-t benéztem. Jövőre még minket boldogít. 😊 2018-ban lesz szabad.
Romo már más kérdés. Abban nem vagyok biztos hogy egy sérülékeny irányítónak bárki is fog nagy pénzt adni. Igaz lehet Romo sem fog annyira ragaszkodni a pénzhez. Azon Ő már túl van. Jól meglett itt fizetve. Szerintem neki már a gyűrű a fontos. Majd meglátjuk. Ami biztosnak tűnik hogy ennyi pénzért mi már nem tudjuk megtartani pláne tartalékként.
100yard
cowboyswire.usatoday.com/2016/12/11/dallas-cowboys-nfl-projects-2017-salary-cap-163-165-million-11-over-dont-care/
Átrendezik Tyron, Frederick, Bryant, esetleg Crawford szerződését, Witten kap egy újat, talán Tony után is szabadul fel egy kis cap, és máris van 20-25 M elkölthető dollárja a csapatnak. Nekem csak egy félelmem van, hogy ezekkel a folyamatos struktúrálásokkal előbb-utóbb úgy járunk, mint Carr-ral akinek jövőre nincs is szerződése, mégis 2,7 M-t elfoglal a sapkából...
több mint 9 éve
Nyilván megoldják csak azt akartam jelezni hogy nagy nevű szabad ügynököt nem fogunk hozni.2. Szabad ügynök piacon mozgásterünk nem lesz, örülhetünk ha valahogy a sapka alá be tudjuk magunkat préselni. Ha Tony-val tudnak kezdeni valamit - ennek sok esélyét most nem nagyon látom - akkor kicsit könnyebben ha nem akkor viszont a jelenlegi keret együtt tartása is nehézségekbe fog ütközni.Nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Tonyval 100%, hogy kezdeni fognak valamit, méghozzá simán el lesz tradelve miután paycut/atstruktúrálás megtörténik, hogy a leendő - érdeklődök közül általa kiválasztott - csapat capje alá beférjen. (Olyasmi mint amit Kaep-nek akart tolni a Denver csak Romo el fogja fogadni) Ebben a kérdésben egyébként az lesz szinte amit Romo akar és kétlem, hogy maradni akar padozni, azt is kétlem, hogy Jonesék itt akarják ennyiért padoztatni. Lesz ajánlat nem is kevés és valószínű jó csapatoktól is. Tony és Jonesék is rengeteget köszönhetnek egymásnak, kölcsönös tisztelet stb. Nem lesz itt gond.
3. A drafton meg szerintem ennél fontosabb hiányposztokat kell majd pótolni. Szabad ügynök lesz a két kezdő CB, a kezdő SS, a backup is ( három kezdő szintű ember marad a secondary-ban és ebben már benn van a 6. körös újonc is ), meg a második számú WR. A TE poszttal is kell majd kezdeni valamit, mert Excobar gondolom nem marad de nem is megoldás ha marad is.
100yard
Carr és Mo közül az egyik tuti marad 100% Mo-t a sérülések miatt nem kell és nem is fogják agyonfizetni de Carrt sem kell úgyhogy ha akarják ő is simán maradhat. Church és Wilcox közül is tuti marad az egyik vagy akár mindkettő szerintem, ők sem megfizethetetlenek. Szerintem Williamset elengedik, van mögötte depth is és draftról is lehet egy fasza mélységit hozni, azért Butlert ne felejtsük el. TE poszttal szinte semmit nem kell kezdeni ugyanis Witten 100%, hogy marad méghozzá új csapatbarát szerződéssel, Hanna, Swaim simán jók ( ne felejtsd Swaim Escobar előtt volt) Ez 3 TE + a kosaras legény.
A cap. Na minden éven jön a sajtó és ömleszti a szart, így meg úgy szar a helyzet, a Cowboysnak a legszarabb a capje bla bla bla, most is olvasom, hogy Wittennel mi lesz úristen 12 millió lesz a cap hitje, lehet kivágják meg elküldik meg lefejezik. Most mondom, hogy nem megy sehova és nem is lesz 12 a caphitje. FA-n nem lesz nagy igazolás, akkor sem lenne ha lenne lóvé, tavaly is lett volna, az éven is és mégsem fizettünk túl senkit, helyesen.
speeedy1
Egyébként Carr-t benéztem. Jövőre még minket boldogít. 😊 2018-ban lesz szabad.
Romo már más kérdés. Abban nem vagyok biztos hogy egy sérülékeny irányítónak bárki is fog nagy pénzt adni. Igaz lehet Romo sem fog annyira ragaszkodni a pénzhez. Azon Ő már túl van. Jól meglett itt fizetve. Szerintem neki már a gyűrű a fontos. Majd meglátjuk. Ami biztosnak tűnik hogy ennyi pénzért mi már nem tudjuk megtartani pláne tartalékként.
több mint 9 éve
2. Szabad ügynök piacon mozgásterünk nem lesz, örülhetünk ha valahogy a sapka alá be tudjuk magunkat préselni. Ha Tony-val tudnak kezdeni valamit - ennek sok esélyét most nem nagyon látom - akkor kicsit könnyebben ha nem akkor viszont a jelenlegi keret együtt tartása is nehézségekbe fog ütközni.Nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Tonyval 100%, hogy kezdeni fognak valamit, méghozzá simán el lesz tradelve miután paycut/atstruktúrálás megtörténik, hogy a leendő - érdeklődök közül általa kiválasztott - csapat capje alá beférjen. (Olyasmi mint amit Kaep-nek akart tolni a Denver csak Romo el fogja fogadni) Ebben a kérdésben egyébként az lesz szinte amit Romo akar és kétlem, hogy maradni akar padozni, azt is kétlem, hogy Jonesék itt akarják ennyiért padoztatni. Lesz ajánlat nem is kevés és valószínű jó csapatoktól is. Tony és Jonesék is rengeteget köszönhetnek egymásnak, kölcsönös tisztelet stb. Nem lesz itt gond.
100yard
több mint 9 éve
ki a faszt érdekel a Pro Bowl, ha úgysem tudnak a fiúk elmenni?A lényeg 😊
slowmotion
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Nem lenne baj ha beválna, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Elvileg top10 talentnek tartották tavaly, igaz a drogozásban is az.Egyrészt az idén is nagyon kellene mert sok a sérült a D line-ban, másrészt van egy olyan érzésem, hogy jövőre sem fogunk érdemben semmit hozzátenni ehhez a falhoz.
Okok :
1. elég elfogadható teljesítményt nyújt a D line így is. Ahhoz képest hogy nem nagyon blitzelünk a liga átlagot hozzuk sack-ek számában, a futást meg liga elsőként fogjuk. Tudom ebben van szerepe az LB sornak is de azért az elsődleges felelősség mégiscsak a D line-é.
2. Szabad ügynök piacon mozgásterünk nem lesz, örülhetünk ha valahogy a sapka alá be tudjuk magunkat préselni. Ha Tony-val tudnak kezdeni valamit - ennek sok esélyét most nem nagyon látom - akkor kicsit könnyebben ha nem akkor viszont a jelenlegi keret együtt tartása is nehézségekbe fog ütközni.
több mint 9 éve
Gregory a csapattal edz és hétvégén pass rush szitukban játszani is fog. Ahogy ilyenkor az lenni szokott az öltözőben mindenki excited, meg, hogy milyen jól mozog és alig várják, hogy játsszon, a Young Bull visszatért stb. Végig edzett az eltiltása alatt az erőnléti edzőkkel ami elég jól sikerült mert felpattintottak rá +10 fontot, jelenleg 245 lbs ami már közelít az emberi méretekhez (Mack, Miller 250) Valahogy én még mindig titkon bízom benne, azért Miller is elég seggarc volt a pályafutása elején, hátha ő is kinövi. A 10 meccses eltiltásáról még annyi derült ki, hogy elvileg folyamatosan elvonón volt és hétvégére kapott eltávot amikor pont lett volna egy pisi amit kihagyott (tehát ELVILEG nem mariskázott). Mondjuk azt nem értem, hogy ok, hogy kihagy valaki egy pisit de akkor nem lehet megismételni másnap, hogy legalább az bebizonyosodjon, hogy akkor tiszta volt vagy nem? Ok persze hibázott mert a faszért hagyja ki de na.
több mint 9 éve
ki a faszt érdekel a Pro Bowl, ha úgysem tudnak a fiúk elmenni?
több mint 9 éve
Srácok, fölösleges foglalkozni egyáltalán vele 😊 Süt róla hogy egy meccset nem látott Prescottról. Aki pedig ilyen kevés információ alapján, ilyen felszínes, és ilyen sarkos véleményt alkot egy játékosról, azzal nincs miről érdemben diskurálni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...Ülj le fiam, egyes!
számomra komikus.
cikesz
több mint 9 éve
Az mondjuk pont nem, hiszen 10-el van több INT-je mint Dak-nak, viszont 14-el van több TD-je, és 1100-al több passzolt yard-ja.Stafford nem volt jobb semmivel, inkább egy hajszállal rosszabb.Nézz már utána a teljesítményeknek, mielőtt beírsz.Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
benne viszont a többiek, akiket sejteni lehetett: a két rookie meg az o-line 3/5-öde
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
Prescott mégiscsak a rájátszásba vezette csapatát, jelenleg a 3. az irányítómutatóban, BBen újonc rekordjára hajt, mellesleg megdöntötte Brady újoncrekordját, stb, stb...
Finoman fogalmazva: .... nem tudok, sajnos igaza van Gyeek-nek.
Charlie Firpo
Brees esetében meg talán a 14 INT húzta le a teljesítményét, illetve nem kéne hogy számítson de nyilván az se mindegy hova jutott vele a csapat.
100yard
Viszont felesleges Prescott-ról vitázni, mert ő megérdemli, ellenben Rodgers-ről (Stafford-al szemben) v. BigBen-ről (Luck-al szemben) már inkább eshetne pár szó...
több mint 9 éve
Stafford idén az NFC legjobb irányítója volt. 8 gw drive, 0 futó játék mellett.Stafford nem volt jobb semmivel, inkább egy hajszállal rosszabb.Nézz már utána a teljesítményeknek, mielőtt beírsz.Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
benne viszont a többiek, akiket sejteni lehetett: a két rookie meg az o-line 3/5-öde
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
Prescott mégiscsak a rájátszásba vezette csapatát, jelenleg a 3. az irányítómutatóban, BBen újonc rekordjára hajt, mellesleg megdöntötte Brady újoncrekordját, stb, stb...
Charlie Firpo
Brees esetében meg talán a 14 INT húzta le a teljesítményét, illetve nem kéne hogy számítson de nyilván az se mindegy hova jutott vele a csapat.
100yard
Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Stafford nem volt jobb semmivel, inkább egy hajszállal rosszabb.Nézz már utána a teljesítményeknek, mielőtt beírsz.Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Baszki mindenki Prescottba köt bele? Teljesítmény alapján több köze van a jelenléthez mint Rodgersnek, szóval fogd magad és reklamálj a Packers topkiban is, kösz!Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Nézz már utána a teljesítményeknek, mielőtt beírsz.Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Breest számokkal támaszd alá kérlek.Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
Blevi
számomra komikus.
cikesz
több mint 9 éve
Ha az idei év teljesítményéről szólna, akkor Prescott se lenne ott... hype ennyi...Stafford es Brees helyett, hogy ő van ott...kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
Blevi
számomra komikus.
több mint 9 éve
kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)Stafford nem került az egesz évben magánál jóval gyengébb Rodgers igen. Ez nem az adott évi teljesítményről szól.
rva
több mint 9 éve
kinn van a ProBowl-erek névsora, nincs benne Sean Lee (igen, tudom, sack-király 3-4 ILB-k ellen kellett volna jól szerepelni, de 140 tackle nem elég?!)benne viszont a többiek, akiket sejteni lehetett: a két rookie meg az o-line 3/5-öde