Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
A hideget nem bírják a fiatalok,el vannak már puhulva 😊Azért az a meccs valószínűleg itthon lesz jó időben. Ahogy nézem az idei évet itthon jobban megy talán a csapatnak. DAK-nak borzasztó meccse volt, talán ezzel az idei szezonra letudta a szar meccseket, a többit meg Irwing elintézi. 😊Pontosan ez jutott eszembe TW TD-je nagyon könnyen ment az elején😊Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
sztaking
100yard
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Ezt egész másképp gondoltam. DAK negyedik a netto pass sorban. Eddig azt hittem hogy sokkal több rövid passzt nyomunk. Wentz átlaga pélául sokkal gyengébb.Nem azért jok Prescott statja, mert egy captain checkdown, és 10 yardnál távolabb nem is lát. Ezt eddig is tudtuk 😉
www.teamrankings.com/nfl/player-stat/net-yards-per-passing-play
100yard
Az esetek többségében jó döntéseket hoz, ha kell rövid passz, de ha ugy diktálja a coverage meglövi hosszút is 😊
Csak az ilyen passzok pontosságával vannak még gondok, ezen kell majd még dolgoznia.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ezt egész másképp gondoltam. DAK negyedik a netto pass sorban. Eddig azt hittem hogy sokkal több rövid passzt nyomunk. Wentz átlaga pélául sokkal gyengébb.www.teamrankings.com/nfl/player-stat/net-yards-per-passing-play
több mint 9 éve
szerencsével lehet azt később is, az első kör vége felé 😉Olyat ált. TOP5-ben húznak.Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
(Azért ez a Maliek gyerek, ez kezd faktor lenni. Bódosság)
Charlie Firpo
Blevi
empty taxi
több mint 9 éve
Azért az a meccs valószínűleg itthon lesz jó időben. Ahogy nézem az idei évet itthon jobban megy talán a csapatnak. DAK-nak borzasztó meccse volt, talán ezzel az idei szezonra letudta a szar meccseket, a többit meg Irwing elintézi. 😊Pontosan ez jutott eszembe TW TD-je nagyon könnyen ment az elején😊Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
sztaking
több mint 9 éve
Pontosan ez jutott eszembe TW TD-je nagyon könnyen ment az elején😊Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Ezzel tisztában vagyok ettől meg a legnagyobb need. Majd Gregory 😀Olyat ált. TOP5-ben húznak.Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Charlie Firpo
Blevi
empty taxi
több mint 9 éve
Majd feltradelünk 😊Olyat ált. TOP5-ben húznak.Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Charlie Firpo
Blevi
empty taxi
Vagy elterjesztjük fekete Garrett-ről, hogy pipázik!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Olyat ált. TOP5-ben húznak.Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Charlie Firpo
Blevi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jövőre?Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Charlie Firpo
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kene egy pass rush állat. Khalil Mack fele...A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Charlie Firpo
több mint 9 éve
A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊Ha emlékszel, a szezonban korábban is lehetett volna így, csak 'azapárcentihiányzott', és meccsenként elejtett a back 1-2 intert. Most meg nem, végre!
speeedy1
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ott a pont! 😊van megint TTN, bár én most kicsit feleslegesnek érzemSokan várták hogy "fejjel bele álljunk a földbe" de valóban most annyira nem adja.
slowmotion
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A védelem egyre jobban felveszi a ritmust. Én úgy gondolom, hogy jövőre egy egészséges jó Jaylon Smith-re, egy egészséges jó Mo-ra és egy 10+ sackes DE-re vagyunk a top 10 védelemtől. Az megvan, hogy No.1 futás elleni védekezésünk (jó persze tudom igazi kemény futó csapattal nem találkoztunk bla bla bla) Most láttuk, hogy milyen lenne ha konzisztensen ilyen pass rush lenne, csak úgy repkedtek a turnoverek és a 3 and out-ok. A DT-ink szerintem nagyon rendben vannak, futás ellen főleg de ha lenne egy brutál domináns DE akkor onnan is több sack/nyomás jönne. Én még kicsit bízok Gregoryban is, elvileg szedett fel magára egy kicsit (azt hallottam a haverom egyik haverjától, hogy az emberek beszívva össze vissza zabálnak) Hátha... 😊
Szerkesztette: speeedy1
több mint 9 éve
van megint TTN, bár én most kicsit feleslegesnek érzemSokan várták hogy "fejjel bele álljunk a földbe" de valóban most annyira nem adja.
slowmotion
több mint 9 éve
Ha ebben a tempóban fejlődik (még csak másodéves és tavaly sok mindent nem játszott ) akkor nem sokára nem fogjuk tudni megfizetni. Ha jól láttam akkor ERFA lesz jövőre, így alku pozícióban vagyunk vele szemben.valóban. de meccsről meccsre észre lehet venni, csak a statjai nem mindig vannak ott. ja, és hát ugye spec teamben is mutatott már ezt-azt.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
1, Irvingnek hosszabbítást, gyorsan
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
3, jó lenne elfelejteni a tök fasz szabálytalanságokat.
4,csütörtök estepéntek reggel kiderül, hogy győzelem kell-e a homefield-hez, merthogy akkor megy a Giants a Linc-re. jó lenne, ha az Eagles összekapná magát, de túl sokat nem várok tőlük.
5, Lee-t fénymásolni kéne, és beállítani SLB, WLB-be is
slowmotion
rva
slowmotion
több mint 9 éve
van megint TTN, bár én most kicsit feleslegesnek érzem
több mint 9 éve
valóban. de meccsről meccsre észre lehet venni, csak a statjai nem mindig vannak ott. ja, és hát ugye spec teamben is mutatott már ezt-azt.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
4,csütörtök estepéntek reggel kiderül, hogy győzelem kell-e a homefield-hez, merthogy akkor megy a Giants a Linc-re. jó lenne, ha az Eagles összekapná magát, de túl sokat nem várok tőlük.
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Kellett az előző pár hét lazsálása az O-tól, a védelmet jól gatyába rázta. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hát azért amit a negyedik negyedben előadott az nem volt semmi, gyakorlatilag egymaga leterorizálta az egész Tampa O-t. Nyilán nem fog menni mindenki ellen, de ritkán látható teljesítmény volt a legfontosabb periódusban.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Egyik legjobb ember a D-lineban.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
rva
több mint 9 éve
na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
több mint 9 éve
Az is benn van, valóban elég jó formába kerültek, de azért az is benn van hogy mindkettőt bukják. Az eddigi hat idegenbeli meccsből hármat elvesztettek.
több mint 9 éve
Csak veszít a Giants egy meccset a kettőből. Mindkettő idegenben lesz és a WAS remélhetőleg még továbbjutásért megy, a sasok meg otthon csak megerőltetik magukat már csak becsületből is.Szerintem simán benne van a pakliban,föleg a jelenlegi formájukat nézve, hogy akár hozzák mindkét meccsüket. Az ugye 12-4, ugyhogy a hátrá lévőből nekünk is mimdenképp hozni kell eggyet, a 13-3-hoz.
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Csak veszít a Giants egy meccset a kettőből. Mindkettő idegenben lesz és a WAS remélhetőleg még továbbjutásért megy, a sasok meg otthon csak megerőltetik magukat már csak becsületből is.