Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Mintha ti nem vasvillával jönnétek, ha valaki egy rossz szót tesz a Dallas-ra. Nem értem ez miben más, attól eltekintve, hogy ezek szerint ti 1000x érzékenyebbek vagytok erre, mint amikor ti csináljátok 😊Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
Nem kicsit vagy lenéző, holott most az égegyadta világon semmi rosszat nem tettem. Észt nem osztottam, csak megvédtem magam, kekeckedéshez meg megint nézz tükörbe, mert ezt a lavinát is te indítottad el, de én húzzak el a fenébe, mert szúrom a szemed... LOL 😀
a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀De Boldog Karácsonyt neked is! 😊
gyeek
Awesome88
Javaslom hanygold ezt a részét a fórumnak koszi. Mert nem vagy vicces.
Blevi
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
több mint 9 éve
Te jöttél ide trollkodni... mit vártál?Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
Nem kicsit vagy lenéző, holott most az égegyadta világon semmi rosszat nem tettem. Észt nem osztottam, csak megvédtem magam, kekeckedéshez meg megint nézz tükörbe, mert ezt a lavinát is te indítottad el, de én húzzak el a fenébe, mert szúrom a szemed... LOL 😀
a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀De Boldog Karácsonyt neked is! 😊
gyeek
Awesome88
Javaslom hanygold ezt a részét a fórumnak koszi. Mert nem vagy vicces.
több mint 9 éve
Az megvan, hogy ti "hívtatok ide"? Konkrétan Blevi azzal a beszólás kísérlettel. Még jó hogy nem hagyom annyiba, ha valaki megpróbálja kiforgatni a szavaimat, és ezzel próbál rajtam viccelődni. Lejjebb, még normálisan el is lehetett beszélgetni másokkal, csak vannak akik nem érzik ha viccelődik az ember, csak mert rivális csapatnak szurkol, és egyből le nagyképűzik. Másoknak meg a világon mindenki szúrja a szemét 😉Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
gyeek
gyeek
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt Mindekinek!!
több mint 9 éve
Sokáig próbálod még osztani itt az észt? Csak azért mert akkor ritkábban nézek erre, nem vagyok kiváncsi a kekeckedésedre.Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
Awesome88
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ha azt hiszed, hogy egy percig is komolyan gondoltam ezt, vagy az ez előtti írásomat, akkor te még nagyon új vagy a nethuszárkodásban, drága hirtelenharagú barátom 😀Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
krisz0621
több mint 9 éve
Te mit szedsz? Adjál már belőle nekem is. Szerintem elég nagyképű kijelentés ez. 😊 Bár idén elvileg az NFC Eastet is megnyertétek. Ja nemEgy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
Szerkesztette: dinkaaa
több mint 9 éve
Valami nagyobb autót is vehetett volna, alig férnek be a fiúk...
több mint 9 éve
Amugy két het van PO-ig addig annyi minden történhet. Meg a mezőny sem végleges szóval egyenlőre legyen meg ki jon Arlingtonba, az SB mindenkinek nagyon messze van.
több mint 9 éve
😥 jaj nekem megyek a hideg viz alá ha mar ekkorát égtem.Öszefoglalom neked, mert látom nem láttad át a lényeget.Jol van jol van... 😊Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
Olyan ez mint a tegnapi nullázás?
Blevi
"Nem kellene, hogy gondot jelentsen a jelenlegi formákat nézve az Eagles, de egy csoportrangadót, idegenben, pláne csütörtökön elég nehéz megjósolni."
"Papíron a defense-ünk annyival jobb a támadósoruknál, hogy akár egy lenullázás sem lehetetlen..."
"Másrészről otthon egész jók, mi nem is szeretünk ott játszani, és amúgy is voltak gondok idén távol NewYork-tól, mégha ez nem is a lambeau, v. a heinz field."
"Kérdés mennyire javulnak fel ők, és vajon meg szeretnénk e verni magunkat így a PO kapujában..."
Szóval valami gond van a szövegértéseddel. Ferdítés nélkül, mint azt láthatod egy pillanatig nem gondoltam hogy egyszerű meccs lesz, és én nem azt mondtam, hogy nullázni fogunk, hanem hogy papíron annyiva jobbak a védőink. Ezt vitatta volna bárki is a meccs előtt, mikor ezt megelőzően 2 meccsen összesen 1 TD-t engedtünk az NFC két legjobb offense-ének, köztük a super Dallas-al? Egy összeső, gyenge WR sorú Eagles ellen? NEM, aki mást állít az tényleg hazudik.
Awesome88
több mint 9 éve
Ez a giants most simán matchelne a pats ellen,egyedüli pont ahol bajos az McAdoo-Belichick kettős,mert ott azért van még egy nagy szakadék 😀Egyébként, ha Pats-Boys döntő lenne, amire van esély, simán a legnézettebb SB lehetne.Az tuti, és 1000% hogy utána Brady visszavonulna. Vagy egy sima 50 pontos Pats győzelem lenne a vége, hero Brady üzemmódban, aki végre megmutathatja, hogy karrierje talán 2 legnagyobb "szégyenfoltja" (legalábbis ő biztos így érzi) csak a véletlen műve volt, vagy egy remegős alig pontot szerző Pats-et intézne el simán a Giants. Sajnos előbbire nagyobb esély lenne 😀
dande
Awesome88
több mint 9 éve
Egyébként, ha Pats-Boys döntő lenne, amire van esély, simán a legnézettebb SB lehetne.Az tuti, és 1000% hogy utána Brady visszavonulna. Vagy egy sima 50 pontos Pats győzelem lenne a vége, hero Brady üzemmódban, aki végre megmutathatja, hogy karrierje talán 2 legnagyobb "szégyenfoltja" (legalábbis ő biztos így érzi) csak a véletlen műve volt, vagy egy remegős alig pontot szerző Pats-et intézne el simán a Giants. Sajnos előbbire nagyobb esély lenne 😀
dande
több mint 9 éve
Öszefoglalom neked, mert látom nem láttad át a lényeget.Jol van jol van... 😊Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
Blevi
"Nem kellene, hogy gondot jelentsen a jelenlegi formákat nézve az Eagles, de egy csoportrangadót, idegenben, pláne csütörtökön elég nehéz megjósolni."
"Papíron a defense-ünk annyival jobb a támadósoruknál, hogy akár egy lenullázás sem lehetetlen..."
"Másrészről otthon egész jók, mi nem is szeretünk ott játszani, és amúgy is voltak gondok idén távol NewYork-tól, mégha ez nem is a lambeau, v. a heinz field."
"Kérdés mennyire javulnak fel ők, és vajon meg szeretnénk e verni magunkat így a PO kapujában..."
Szóval valami gond van a szövegértéseddel. Ferdítés nélkül, mint azt láthatod egy pillanatig nem gondoltam hogy egyszerű meccs lesz, és én nem azt mondtam, hogy nullázni fogunk, hanem hogy papíron annyiva jobbak a védőink. Ezt vitatta volna bárki is a meccs előtt, mikor ezt megelőzően 2 meccsen összesen 1 TD-t engedtünk az NFC két legjobb offense-ének, köztük a super Dallas-al? Egy összeső, gyenge WR sorú Eagles ellen? NEM, aki mást állít az tényleg hazudik.
több mint 9 éve
Egyébként, ha Pats-Boys döntő lenne, amire van esély, simán a legnézettebb SB lehetne.
több mint 9 éve
Második kör - Schmásodik kör, mindenki a magas labdára koncentrált. 😉Persze azért nem árt a második körben sem előrébb lenni nem?A Wentz-csere miatt az a Clevelandnél van. 😉Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
slowmotion
empty taxi
Eazzy
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Karácsonyi a hangulat... Aztán GI Joe szet helyett sapka-sál lesz. 😀Jol van jol van... 😊Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
Blevi
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
A többi meccs már indifferens,buta az aki győzelmet vár,lényeg a sérülés mentes SB!!!!
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Jol van jol van... 😊Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
Awesome88
Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀Jaja, bár nincs miről beszélni, Pats - Giants 3.0 lesz 😊
gyeek
több mint 9 éve
Persze azért nem árt a második körben sem előrébb lenni nem?A Wentz-csere miatt az a Clevelandnél van. 😉Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
slowmotion
empty taxi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀dobd fel BTB-n 😊
gyeek
több mint 9 éve
Egy ilyen volumenű csoportrangadó után kéne egy speciális TTN... Óperencián innen és túl meghsadhat a tudata az Eagles drukkereknek akik hozzásegítették a Cowboyst a 1st seedhez, a Giants meg már azt nézte kb ki lenne a legjobb ellenfél a Super Bowlon. 😀
több mint 9 éve
ja, szóval akkor a w17 lesz az Eagles Super Bowl-ja? így már értem 😊Beelőztél. 😛A Wentz-csere miatt az a Clevelandnél van. 😉Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
slowmotion
empty taxi
gyeek
több mint 9 éve
Beelőztél. 😛A Wentz-csere miatt az a Clevelandnél van. 😉Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
slowmotion
empty taxi
több mint 9 éve
A Wentz-csere miatt az a Clevelandnél van. 😉Azért, hogy az Eagles kaparja ki nektek a gesztenyét, cserébe jövő vasárnap kikaphattok 😛 😉nem hiszem, hogy jobban járnátok azzal, ha nyertek - Nektek nem kell a magasabb draft pick?
dande
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...