Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Mindenki a két csoda újoncról beszél de azért szép lassan Maliek Collins is kezd bevállni DT pozícióban. Újonc évében 5 sackje van már. Azért ez nem tipikus egy rookie esetében.Ja, kiváncsi is vagyok a netes szagértők mint pl. Walter Cherepinsky (hogy a legröhejesebbet említsem) mikor dobja el a szaros közhelyeit és az öreg Jones szapulását a draft és a csapat irányítását illetően. Ez a draft minimum elgondolkodtatná még a legmegrözöttebbeket is. Will McClay és Stephen Jones a liga legjobbjai közt vannak draft tehetség és veteránok képességeinek beazonosításában.
Brown is jó cornerbackként, erős volt nagyon ez az idei draft. És akkor Smith-et nem is láttuk a pályán. 😊
100yard
Amúgy kb. egy hete írta valaki, hogy TE pozíció elég vékony az öregedő (de sziklaszilárd) Witten mögött. Én nagyon nem szeretném, ha megint beruházna a csapat. Escobarnak nincs nagyon maradása, de mögötte Swaim nagyon hasznos volt amíg ki nem dőlt, James Hanna visszatér és ki tudja, tán még Ricoból is lesz valami...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Érdekes. Igaz ugyan hogy Bryant első TD-je kérdéses körülmények között született, de azért legalább olyan kérdéses volt Stafford "futott" TD-je is.Mindenki beszél összevissza mindent ,de a második félidő maga volt a mennyországmert Jerry megvette a bírókat (már megint).
sztaking
legalábbis Tekszaszon kívül mindenki erről beszél, kivéve néhány Detroit szurkert a Pride Of Detroiton.
slowmotion
Ezen kívül tényleg volt néhány véleményes ítélet de ilyen meg van minden meccsen. Nem emiatt nyertünk.
A Detroit fanoknak tanulni kéne Jerry bácsitól aki a NYG meccs után mondta, volt ugyan tiltott walkie-talkie-zás a meccsen, de nem emiatt vesztett a csapat. Szerintem ez a sportszerű hozzáállás.
több mint 9 éve
Mindenki beszél összevissza mindent ,de a második félidő maga volt a mennyországmert Jerry megvette a bírókat (már megint).
sztaking
legalábbis Tekszaszon kívül mindenki erről beszél, kivéve néhány Detroit szurkert a Pride Of Detroiton.
több mint 9 éve
Mindenki a két csoda újoncról beszél de azért szép lassan Maliek Collins is kezd bevállni DT pozícióban. Újonc évében 5 sackje van már. Azért ez nem tipikus egy rookie esetében.Brown is jó cornerbackként, erős volt nagyon ez az idei draft. És akkor Smith-et nem is láttuk a pályán. 😊
több mint 9 éve
Mindenki beszél összevissza mindent ,de a második félidő maga volt a mennyország
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Azt azért még várjuk meg. Jelenleg igen, de az majd a rájátszás lesz.Hát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez van
sztakingHát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez vanjelenleg nincs senki akit nem tudunk széttörni..
sztaking
sztaking
Már az érdekes lehet, hogy kit nem akarunk lenullázni ,a Pats lesz a szenvedő fél a végén..Charlie Firpo
több mint 9 éve
Most olvasom:nem volt sok esélye, védő csávó nem akart gif alapanyag lenni, úgyhogy átment full kamikaze üzemmódba, és direkt Tyron térdére ment.
Tyron Smith suffered an MCL sprain after a shot to the knee, source said. He'll miss this week, but be ready for the playoffs.
Charlie Firpo
csak akkor lett volna egál, ha közben Tyron fejbe térdeli, mert akkor a csávó még most is szédülne... de nem ez történt.
több mint 9 éve
Most olvasom:Tyron Smith suffered an MCL sprain after a shot to the knee, source said. He'll miss this week, but be ready for the playoffs.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ne arcoskodjunk, nem ér semmitHát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez vanjelenleg nincs senki akit nem tudunk széttörni..
sztaking
sztaking
A hidegben nem ment a Giants ellen, és hidegbe megyünk a Philly ellen is.... az a szerencsénk, hogy a playoffban nem kell hóban játszani.
Most néztem amúgy meg felvételről, és amikor az elején nyeltük a futott yardokat mint kacsa a nokedlit akkor kicsit meg voltam ijjedve, de a második félidőre felszívta magát a védelem is, meg Marinelli többször szívatta Staffordot a 6 defensive back-es dime formációval amiből blitzeltünk, amibol lett sack, lett INT... az egészen jól működött.
több mint 9 éve
Azt azért még várjuk meg. Jelenleg igen, de az majd a rájátszás lesz. Már az érdekes lehet, hogy kit kapunk.Hát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez van
sztakingHát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez vanjelenleg nincs senki akit nem tudunk széttörni..
sztaking
sztaking
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez van
sztaking
Hát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez vanjelenleg nincs senki akit nem tudunk széttörni..
sztaking
több mint 9 éve
Hát a második félidőre széttörtük őket,lehet nem kellett volna...de ez van
több mint 9 éve
De, ezért játszatnám Szancsót. Tony meg egy biztos csere.Az hogy azért nem játszatok egy játékost nehogy megsérüljön ? Akkor minek nekem a játékos ? Akkor nem bízok benn hogy le tud húzni egy szezont. Nem éppen az első számú irányítóra kellene vigyázni nehogy megsérüljön ?Jerry Jones said playing Tony Romo Week 17 is "not worth the risk."Vagy azt, hogy "nem éri meg a kockázatot", mert még kell nekünk. Emlékszel 2015 őszére? (bár a philly védőfala mostanság koránt sincs olyan jó formában).
Ha az öreg ilyeneket mond akkor lehet már a jövő évi trade-n gondolkodik. Mást nem nagyon tudok elképzelni.
100yard
Charlie Firpo
100yard
(Én nem bízom benne, hogy pályán látom még Tony-t, ezt tartom nyár vége óta.)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az hogy azért nem játszatok egy játékost nehogy megsérüljön ? Akkor minek nekem a játékos ? Akkor nem bízok benn hogy le tud húzni egy szezont. Nem éppen az első számú irányítóra kellene vigyázni nehogy megsérüljön ?Jerry Jones said playing Tony Romo Week 17 is "not worth the risk."Vagy azt, hogy "nem éri meg a kockázatot", mert még kell nekünk. Emlékszel 2015 őszére? (bár a philly védőfala mostanság koránt sincs olyan jó formában).
Ha az öreg ilyeneket mond akkor lehet már a jövő évi trade-n gondolkodik. Mást nem nagyon tudok elképzelni.
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Jerry Jones said playing Tony Romo Week 17 is "not worth the risk."Vagy azt, hogy "nem éri meg a kockázatot", mert még kell nekünk. Emlékszel 2015 őszére? (bár a philly védőfala mostanság koránt sincs olyan jó formában).
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jerry Jones said playing Tony Romo Week 17 is "not worth the risk."Ha az öreg ilyeneket mond akkor lehet már a jövő évi trade-n gondolkodik. Mást nem nagyon tudok elképzelni.
több mint 9 éve
Én láttam a meccset😊 A D az első másfél negyedben iszonyat homály volt. Passz illetve futás ellen is. O oldalról negatívumot nem nagyon tudok felsorolni. Talán a sérülés. Tyron 1 futásnál ment blokkolni, majd ott kapott 1-et a térdére. Nem tudni mennyire komoly. Sántikálva ment le majd kapott rá 1 kötést. Egy biztos ő nem fog játszani az Eagles ellen. Van kb 3 hete gyógyulgatni. Gregory: Oldalához kapott. 1-2 playt kihagyott. Nem tűnik súlyosnak. A. Brown lenn maradt egy szerelés után, agyrázkodási protokollt végeztek rajta a meccs közben.
több mint 9 éve
Azt nem tudom mennyire komoly, gondolom nem annyira, de ha őket is pihentetjük akkor lassan nem marad senki aki játsszon.A sérültek : McClain Terrell, Brown, Anthony, Davis, Ryan, Smith, Tyron
Nyilván jó lenne őket pihentetni nehogy rásérüljenek, de lassan már nincs aki a helyükre lépne. A D line-ból eddig is volt három sérült. Gregory ugyan végigjátszotta a meccset de neki is volt valami izom húzódása.
több mint 9 éve
Meggyőző győzelem volt, némi véráldozattal. Kíváncsi leszek hogy állunk ki a hétvégén. Garett azt nyilatkozta hogy négy egészséges D line embere maradt a meccs végére. Meg az O is kérdés lesz. Falemberből hét van rosteren, abból most egy sérült. Oda is kell valakit hozni.Ki sérült komolyabban? Én reggel azt láttam, semmi gond by JJ.
Lehet egyszerűen fel kellene adni a meccset, hogy ne legyen több sérült. 😊
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Meggyőző győzelem volt, némi véráldozattal. Kíváncsi leszek hogy állunk ki a hétvégén. Garett azt nyilatkozta hogy négy egészséges D line embere maradt a meccs végére. Meg az O is kérdés lesz. Falemberből hét van rosteren, abból most egy sérült. Oda is kell valakit hozni. Lehet egyszerűen fel kellene adni a meccset, hogy ne legyen több sérült. 😊
több mint 9 éve
Este hattól adják ismétlésben...Dez: balkezes TD passza Jason-nak,
Rayne: 148.3-as qb ratingje,
Chris Jones: szerelése.
Lesz mit megnézni!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A hajnali meccs ismeretében.... 😀Most akkor nem tudom kire gondoltál. De a Cowboys nem tud tenni az ügyért ha lefekszik akkor sem.Azaz a Lions kezében hogy kiejtse a GB-t.Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Vajon gondolnak e arra,hogy kiejtsek a GB-t?
Janek
Blevi
Janek
Blevi
több mint 9 éve
Sajnos nem tuti a gb wc kör , mert ha lions nyer az utcsó fordulóban , akkor ha skins veri a new yorkot ők jutnak be.Ha ma kikap a lions akkor mar tuti a gb wc kor arra gondoltam de nem szamolgattam utana szoval lehet rosszul gondolom.Most akkor nem tudom kire gondoltál. De a Cowboys nem tud tenni az ügyért ha lefekszik akkor sem.Azaz a Lions kezében hogy kiejtse a GB-t.Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Janek
Blevi
Janek
Blevi
Janek
több mint 9 éve
Ha ma kikap a lions akkor mar tuti a gb wc kor arra gondoltam de nem szamolgattam utana szoval lehet rosszul gondolom.Most akkor nem tudom kire gondoltál. De a Cowboys nem tud tenni az ügyért ha lefekszik akkor sem.Azaz a Lions kezében hogy kiejtse a GB-t.Mennyire fontos ez a meccs?GB-nek vsz saját kezében a sorsa ha nyer jövő heten a Ford fielden.
Janek
Blevi
Janek
Blevi