BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
Romo valszeg játszik a hétvégén , megérdemelne egy meccset egy szép búcsút , remélem így lesz 😊
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
nem unjátok még?

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Akart a faszom, még tehénszaros lesz a cipőm.
Tehát az (i)-re nem sikerült szabályt találni, szuper. Facemaskot mindig befújnak. Period. Akkor is befújják ha nincs (Packers hailmary tavaly).
(ii)-nél pedig apró hangyányi probléma, hogy nem volt sípszó, ergo nem volt halott a labda, annál is inkább mivel Zeke nem volt down, a védőnek meg az a dolga, hogy tacklet csináljon
MacPhisto
Facemask-et nem mindig "fújnak" be sajnos. Például a bizonyos felszedett zászlónál sem tették 😉
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
(i) ha ott nincs meg a Dez TD akkor nem 42-21 a vége, hanem 35-21? Vagy 38-21?
(ii) ha a pankrációzásra (sípszó utáni felesleges erőfitogtatásra) nem fújnak semmit, akkor a következő down-al ment volna tovább a Dallas, és ha ha előző pontot is bele veszem, akkor is 35-21 a vége. vagy 38-21.

tulajdonképpen mi a mondandód szummája? ha ezek nincsenek, akkor nyertek? vagy akkor sikerül a második félidőben pontot tenni a táblára? ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna akkor trolibusz lett volna?

rva
De ugyanezt mantráztátok a felszedett zászló után.
MacPhisto
Meg egy héttel később a Bryant catchnél is(ahol egyébként nagyon éretten rögtön át is jöttetek kárörvendeni). Nem azt mondom hogy mindenki örült a döntésnek, nyilván senki, meg azt is leírtuk hogy szar a szabály, de senki nem kezdett el itt úgy bírózni ahogy ti szoktaktok. Én legalábbis biztos nem, ha kell vissza is lehet keresni. Lett volna rá lehetőség hogy megállitsa a védelem Rodgerséket, nem sikerült mert nullla pass rush nem sok, annit se birtak generálni. Arról se a bírók tehettek, hogy Murray biztos TD helyzetben kielytette a labdát. Ezért kapott ki a Cowboys, nem azért mert a bírok kompenzálni akartak az előző heti Detroitért.
Szerintem beteges amit csináltok, minden meccsen vannak szar ítéletek, minden csapat ellen. Nyilván amikor az ember saját csapatával történik a dolog az jobban "fáj", de a 32 csapattopicba mindenki azt mondaná hogy az ő bandáját fújják szarul mindig. Csak van aki ezen tul tud lendülni, mert belátja hogy nonszensz a dolog, van aki meg nem.
De se a Browns, se a Jaguars, vagy akár a Lions, nem azért nem neyert bajnoki címet mondjuk az elmult 30 évben, mert azok a mocskos bírók direkt kiejtették őket mindig. Hanem mert nem voltak elég jók egy döntőhöz. Mintahogy a Pats, a Steelers, vagy a Giants sem azért nyert többet is az elmult évtizedben, mert a liga nyomja őket, hanem mert meghatározó csapatok voltak a kétezres évek elején-közepén.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
jaj dehogynem akartál bejönni.
(i) a korrekt fújás az, ha vagy (1) engedik, hadd bokszolják le; vagy (2) offsetting penaltyt fújnak. nem azt mondtam, hogy nem az offsetting penalty lett volna a megfelelőbb, csak azt, hogy ha a bíró úgy gondolja, hogy az első elvet követi, akkor nem fogja befújni - és itt ez történt. és ezt az elvet elég gyakran követik, ugyanis ha nagyon szigorúan vennék a szabály betűjét a bírók, akkor lényegében minden play után zászlóerdő lenne a pályán. jobb lett volna az offset? igen. sokat engedtek a bírók? igen. előfordul gyakran? igen.
gondolom a jog is ismer olyat, amikor a törvény szellemét követik, nem a betűjét, és itt a szabály szelleme az, hogy egyik játékos se szerezzen jogosulatlanul előnyt a másikkal szemben.

(ii) a bírónak nem lett volna semmi baja Robinsonnal, ha nem döntött volna úgy, hogy átmegy pankrátorba, és a földhöz bassza Elliottot. így meg pont mondhatja a bíró, hogy neki kötelessége a labdát holtnak nyilvánítani, ha a futót úgy fogják, hogy nem tud előrehaladni (7-2-1b), és ő már fújta is a sípot, amikor Robinson ledobta Elliottot (12-2-6f). és ha ezt mondja, akkor akárki akármit mond, ezt fogja fújni.
slowmotion
Tehát az (i)-re nem sikerült szabályt találni, szuper. Facemaskot mindig befújnak. Period. Akkor is befújják ha nincs (Packers hailmary tavaly).
(ii)-nél pedig apró hangyányi probléma, hogy nem volt sípszó, ergo nem volt halott a labda, annál is inkább mivel Zeke nem volt down, a védőnek meg az a dolga, hogy tacklet csináljon
MacPhisto
aztán vigyázz, mert alacsony a szemöldökfa a tehénistállóban, nehogy beverd az orrod, ha már ilyen magasra emeled.

(i) facemaskot nem fújnak be mindig. period. be kéne, de nem fújják be mindig. vagy nem akarják, vagy nem veszik észre. majd Te eldöntheted, hogy miért. nem érdekel.

(ii) ezt magyarázd meg a bírónak. ha ő úgy gondolja, hogy megállt a támadás, akkor az ő agyában már dead ball van.
a pankrációt meg nem szoktak tolerálni a ligában. ha lefogod a másik kezeit, és a földhöz vágod, akkor jön a zászló.

(nem) örülünk, hogy benéztél.
több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 993 — Detroit vs. everybody
(i) a korrekt fújás az, ha vagy (1) engedik, hadd bokszolják le; vagy (2) offsetting penaltyt fújnak. nem azt mondtam, hogy nem az offsetting penalty lett volna a megfelelőbb, csak azt, hogy ha a bíró úgy gondolja, hogy az első elvet követi, akkor nem fogja befújni - és itt ez történt. és ezt az elvet elég gyakran követik, ugyanis ha nagyon szigorúan vennék a szabály betűjét a bírók, akkor lényegében minden play után zászlóerdő lenne a pályán. jobb lett volna az offset? igen. sokat engedtek a bírók? igen. előfordul gyakran? igen.
gondolom a jog is ismer olyat, amikor a törvény szellemét követik, nem a betűjét, és itt a szabály szelleme az, hogy egyik játékos se szerezzen jogosulatlanul előnyt a másikkal szemben.

(ii) a bírónak nem lett volna semmi baja Robinsonnal, ha nem döntött volna úgy, hogy átmegy pankrátorba, és a földhöz bassza Elliottot. így meg pont mondhatja a bíró, hogy neki kötelessége a labdát holtnak nyilvánítani, ha a futót úgy fogják, hogy nem tud előrehaladni (7-2-1b), és ő már fújta is a sípot, amikor Robinson ledobta Elliottot (12-2-6f). és ha ezt mondja, akkor akárki akármit mond, ezt fogja fújni.
slowmotion

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
(ii) ha a pankrációzásra (sípszó utáni felesleges erőfitogtatásra) nem fújnak semmit, akkor a következő down-al ment volna tovább a Dallas, és ha ha előző pontot is bele veszem, akkor is 35-21 a vége. vagy 38-21.

tulajdonképpen mi a mondandód szummája? ha ezek nincsenek, akkor nyertek? vagy akkor sikerül a második félidőben pontot tenni a táblára? ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna akkor trolibusz lett volna?

rva
A mondandóm szummája, hogy NEM TUDJUK. És már nem is derülhet ki, mi lett volna - az biztos, hogy nem pont minden ugyanúgy történik.

De ugyanezt mantráztátok a felszedett zászló után.

Meg mindenki annál a százkét esetnél, ahol mi húztuk a rövidebbet, minden további következmény nélkül.

DET UM
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Bryant első TD-jénél hagyták, hadd bokszolják le (lehetett volna offsetting penalty is valóban), azon felül volt egy kérdéses DPI, egy abszolút megadható pankrációzás, és egy teljesen jogos defensive holding.

na igen, sírtak a labdák letétele miatt, ott speciel egyetlen olyanra nem emlékszem, amikor ők jártak volna rosszul vagy mi jól.

slowmotion
Jajj nem akartam bejönni, de nem bírom ki.

Idézd már be a szabályt, ami alapján
(i) a facemask nem befújandó, ha van másik penalty
(ii) mitől megadható a "pankrációzás"
MacPhisto
...
Garrett azt mantrázza mindig, amivel minden W és minden L után egyet kell értsek: ha elég jól játszol akkor nem tudsz okot adni arra, hogy a bírókra lehessen kenni a vereséget. ha szarul játszol, akkor meg ne a bírókra kend, hanem magadban keresd a hibát - miért nem játszottál olyan jól, hogy ne a bírók legyenek a hibásak. Ennyi. minden más csak felesleges szó- és karakter pazarlás.
rva
A lényeg(egyébként én ezt Romotól is hallottam már többször). És ezzel szerintem zárhatnánk is ezt a tök fölösleges és meddő vitát.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Bryant első TD-jénél hagyták, hadd bokszolják le (lehetett volna offsetting penalty is valóban), azon felül volt egy kérdéses DPI, egy abszolút megadható pankrációzás, és egy teljesen jogos defensive holding.

na igen, sírtak a labdák letétele miatt, ott speciel egyetlen olyanra nem emlékszem, amikor ők jártak volna rosszul vagy mi jól.

slowmotion

MacPhisto

szerintem kár ezen sopánkodni, a meccs képe alapján a Dallas egyértelműen jobb volt, és mivel ez nem NCAA hogy a győzelem szépségére meg a pontkülönbségre is figyelni kell, így nektek is mindegy, hogy szép vagy csúnya a L ahogy a másik oldalon is mindegy, hogy szép vagy csúnya a W.
Garrett azt mantrázza mindig, amivel minden W és minden L után egyet kell értsek: ha elég jól játszol akkor nem tudsz okot adni arra, hogy a bírókra lehessen kenni a vereséget. ha szarul játszol, akkor meg ne a bírókra kend, hanem magadban keresd a hibát - miért nem játszottál olyan jól, hogy ne a bírók legyenek a hibásak. Ennyi. minden más csak felesleges szó- és karakter pazarlás.
rva
rva!
Számból vetted ki a szót!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!

slowmotion

MacPhisto

szerintem kár ezen sopánkodni, a meccs képe alapján a Dallas egyértelműen jobb volt, és mivel ez nem NCAA hogy a győzelem szépségére meg a pontkülönbségre is figyelni kell, így nektek is mindegy, hogy szép vagy csúnya a L ahogy a másik oldalon is mindegy, hogy szép vagy csúnya a W.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
DeMarcus Ware IR a Broncosban. Azt hiszem neki is itt az út vége. Remélem innen vonul majd vissza.
Blevi
Mai napig vérzik a szívem, amikor nem dallas mezben látom. Én is remélem, tőlünk vonul vissza.
Charlie Firpo
Üzletileg ez volt a jo döntés. Nyert egy gyűrűt emiatt nem sajnálom hogy elment.
Más Dez állítólag részt akart venni a QB meetingen a hétvégi TD passza után 😂.

www.cowboyspodcast.com/2016/11/19/dear-9-thank-im-sorry/
Bar még messze nincs szezon vége kezdődnek a búcsúk...

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
DeMarcus Ware IR a Broncosban. Azt hiszem neki is itt az út vége. Remélem innen vonul majd vissza.
Blevi
Mai napig vérzik a szívem, amikor nem dallas mezben látom. Én is remélem, tőlünk vonul vissza.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
Úgy nézem, DT Richard Ash-t elhoznánk a jaguárok PS-éből. Kell erősítés a védőfalba.
Charlie Firpo
Mincey és Selvie óta nagyon szeretik itt az ex-jaguár védőfalembereket. Biztos Ryan Davis ajánlotta be.
iktriad
Hát, ha olyan lenne, mint ők, akkor feltétlenül jöhet!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy nézem, DT Richard Ash-t elhoznánk a jaguárok PS-éből. Kell erősítés a védőfalba.
Charlie Firpo
Mincey és Selvie óta nagyon szeretik itt az ex-jaguár védőfalembereket. Biztos Ryan Davis ajánlotta be.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

slowmotion

MacPhisto

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

slowmotion

MacPhisto
a második félidőben már csak a repülőt keresték az oroszlánok 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Detroit Penalties (Number-Yards) 5 - 62
Dallas Penalties (Number-Yards) 8 - 47

Csak hogy a tények talaján maradjunk. Ez azért nem olyan eget verő különbség. Jó tudom nem mindegy hogy mikor és hol, de talán a 22 pont diferencia nem ebből jött össze.

Talán ebből ?

Detroit Average Gain per Offensive Play 4.6
Dallas Average Gain per Offensive Play 7.2

Lehet erről kellene többet beszélni és nem a bírókról.
több mint 9 éve

slowmotion

MacPhisto
Lehet én nem tudom jól de az offsetting penalty az nem "befújt" és egymást kioltott büntetés és down újrajátszás?
több mint 9 éve
Mindenki beszél összevissza mindent ,de a második félidő maga volt a mennyország
sztaking
mert Jerry megvette a bírókat (már megint).
legalábbis Tekszaszon kívül mindenki erről beszél, kivéve néhány Detroit szurkert a Pride Of Detroiton.
slowmotion
Érdekes. Igaz ugyan hogy Bryant első TD-je kérdéses körülmények között született, de azért legalább olyan kérdéses volt Stafford "futott" TD-je is.
Ezen kívül tényleg volt néhány véleményes ítélet de ilyen meg van minden meccsen. Nem emiatt nyertünk.
A Detroit fanoknak tanulni kéne Jerry bácsitól aki a NYG meccs után mondta, volt ugyan tiltott walkie-talkie-zás a meccsen, de nem emiatt vesztett a csapat. Szerintem ez a sportszerű hozzáállás.
100yard
Stafford TD-je megvolt, ott később mutattak egy olyan kamerát, ami alapján simán megvolt.

aztán lehet, hogy nem gyorsítva kellett volna néznem..
slowmotion
Már én is elkezdtem nézegetni:
Dez elkapása - véleményes, ha befújják, azon sem lehetett volna csodálkozni (mivel pontszerzés volt, a világhíres new york-i központ nem csekkolta, bájdövéj?)
A Dez-en befújt DPI-t mi is rendszeresen kapjuk (lásd Carr-t a szezon nagy részében), ezt kb. az esetek 1/3-ában be is fújják.
A Beasley-n elkövetettet (gondolom ez is vitatott volt) a szpíker úr nem értette, mert elcsúszott, viszont onnan a támadás még ment 2 másodpercet, ott valami történhetett, de ezt jó érzékkel nem mutatta a visszajátszás.
Elliott dzsúdós eldobása - véleményes, a bíró így döntött.

Persze, össze lehet erre állítani egy összesküvés-elméletet, csak minek. Marha unalmas már az eredménykövetőben is minden meccsen ez a csalódallasz szöveg, mikor meg mi kapjuk a véleményes büntetést, az meg láthatatlan.

Ja és az utóbbi két év legnézettebb MNF-je volt, amúgy meg a szezon 9 legnézettebb meccséből 7 dallas-i volt.

És az elmúlt 10 év draftjait nézve a Dallas volt a legjobb, ha jól emlékszem 13 prow bowler játékossal.

Most nem jut más az eszembe.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

slowmotion

DET UM
több mint 9 éve
Mindenki beszél összevissza mindent ,de a második félidő maga volt a mennyország
sztaking
mert Jerry megvette a bírókat (már megint).
legalábbis Tekszaszon kívül mindenki erről beszél, kivéve néhány Detroit szurkert a Pride Of Detroiton.
slowmotion
Érdekes. Igaz ugyan hogy Bryant első TD-je kérdéses körülmények között született, de azért legalább olyan kérdéses volt Stafford "futott" TD-je is.
Ezen kívül tényleg volt néhány véleményes ítélet de ilyen meg van minden meccsen. Nem emiatt nyertünk.
A Detroit fanoknak tanulni kéne Jerry bácsitól aki a NYG meccs után mondta, volt ugyan tiltott walkie-talkie-zás a meccsen, de nem emiatt vesztett a csapat. Szerintem ez a sportszerű hozzáállás.
100yard
Stafford TD-je megvolt, ott később mutattak egy olyan kamerát, ami alapján simán megvolt.

aztán lehet, hogy nem gyorsítva kellett volna néznem..
több mint 9 éve
Ja, kiváncsi is vagyok a netes szagértők mint pl. Walter Cherepinsky (hogy a legröhejesebbet említsem) mikor dobja el a szaros közhelyeit és az öreg Jones szapulását a draft és a csapat irányítását illetően. Ez a draft minimum elgondolkodtatná még a legmegrözöttebbeket is. Will McClay és Stephen Jones a liga legjobbjai közt vannak draft tehetség és veteránok képességeinek beazonosításában.

Amúgy kb. egy hete írta valaki, hogy TE pozíció elég vékony az öregedő (de sziklaszilárd) Witten mögött. Én nagyon nem szeretném, ha megint beruházna a csapat. Escobarnak nincs nagyon maradása, de mögötte Swaim nagyon hasznos volt amíg ki nem dőlt, James Hanna visszatér és ki tudja, tán még Ricoból is lesz valami...
gyeek
Az lesz, hogy véletlen volt XD XD Ez a Cowboys, ahogy kint hívják, Amerika Csapata, a legtöbbek által szeretett, a legtöbbek által gyűlölt, a sajtóban legtöbbet emlegetett csapat. Ha valamit jól csinál a FO az véletlen, ha valamit rosszul akkor mindenki megmondta és hahaha. Jó a Gurley alá 1000-el helyezett rookey futó - a fal miatt, jó a 4. körös halál véletlenül draftolt (draft előtt kb. 5x interjúzott) QB - a fal miatt, jah tavaly is ez a fal volt és 4-12, az meg azért mert a fal még nem volt ennyire összeszokott XD XD XD
Én örömmel olvasom az ilyeneket, magamban mindig jót nevetek és abszolút nem zavar mert mi itt tudjuk, hogy nem így van 😉

Most majd jön az esetleges PO-ból kiesés után a mi megmondtuk, hogy nem elég jó ez a csapat hahaha vagy a megnyert SB után a JJ megvette a bírókat...
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Mindenki a két csoda újoncról beszél de azért szép lassan Maliek Collins is kezd bevállni DT pozícióban. Újonc évében 5 sackje van már. Azért ez nem tipikus egy rookie esetében.
Brown is jó cornerbackként, erős volt nagyon ez az idei draft. És akkor Smith-et nem is láttuk a pályán. 😊
100yard
Ja, kiváncsi is vagyok a netes szagértők mint pl. Walter Cherepinsky (hogy a legröhejesebbet említsem) mikor dobja el a szaros közhelyeit és az öreg Jones szapulását a draft és a csapat irányítását illetően. Ez a draft minimum elgondolkodtatná még a legmegrözöttebbeket is. Will McClay és Stephen Jones a liga legjobbjai közt vannak draft tehetség és veteránok képességeinek beazonosításában.

Amúgy kb. egy hete írta valaki, hogy TE pozíció elég vékony az öregedő (de sziklaszilárd) Witten mögött. Én nagyon nem szeretném, ha megint beruházna a csapat. Escobarnak nincs nagyon maradása, de mögötte Swaim nagyon hasznos volt amíg ki nem dőlt, James Hanna visszatér és ki tudja, tán még Ricoból is lesz valami...
gyeek
Lehet én voltam. Második kört semmiképp nem gondolnék. Escobar talán a harmadik második körös akivel megbuktunk. Talán egy harmadikat tudnék elképzelni. 😊