Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
na, észrevételek:1, Irvingnek hosszabbítást, gyorsan
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
3, jó lenne elfelejteni a tök fasz szabálytalanságokat.
4,
5, Lee-t fénymásolni kéne, és beállítani SLB, WLB-be is
több mint 9 éve
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article121710152.htmlGregory hétfőn (ma) edzésbe áll
több mint 9 éve
Jó volt ez ! Végre megint uraltuk a meccset, mind yardokban, mind first down-ok számát illetően, mind az órát tekintve. Ha Carr a harmadik negyed elején "évtizedes" NFL rutinjával nem elkapni akarja a labdát hanem csak egyszerűen leüti akkor a meccs is sokkal simább lett volna. Ott kicsit vissza hoztuk őket a képbe.Azért most látszott hogy miért kellene az első kiemelést megcsípni, mert azért az itthoni játék egész más volt mind hóban-fagyban idegenben. Főleg DAK pontossága.
több mint 9 éve
szerintem az is nagyon pozitív volt, hogy a TB jó videózás után váltani tudott -számukra jó irányba -, mi viszont a 4. negyedre erre tudtunk válaszolni D oldalról
több mint 9 éve
A W a lényeg, kiemelném még pozitivumként hogy végre Prescottnak is jó meccse volt ismét 😊 . Illetve, a védelem megint akkor csinálta meg a stopokat meg a labdaszerzéseket, amikor a legjobban kellett. Egy hónapja mondjuk sokkal simább mérközésnek gondoltam volna, de egy nagyon fontos győzelem jött, kellett.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Adom.Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
Blevi
több mint 9 éve
Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
De ez az NFL...
Wong
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Más:
De ez az NFL...
több mint 9 éve
Bazi fontos lenne este nyerni...
több mint 9 éve
Majd a rájátszásban. Most még kijátszunk pár már ismert gameplant, aztán újak jönnek. Ezért is kéne az első kiemelés, hogy begyakorolhassunk náhány teljesen új elemet is.Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
gyeek
(kellene, de szerintem azt inkább Romoval tudnánk kiaknázni.)
slowmotion
Tehenész
Ráadásul - ha láttátok - elég sok cikk firtatja áttételesen ezt a problámát azzal, hogy ezek a játékok - logikusan - Tony-ra vannak írva. Épp ezért remélem jönnek majd a Prescott-féle játékok, több trükkössel, qb-futással, stb.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
Jó hír: Dez játszani fog
rossz hír: Lawrence nem
rossz hír2: Green IR (helyét a ps-ből felhozott DE, Zach Moore veszi át, 6'5" 269lbs, 2014-ben a Patriots draftolta a 6-ik körben)
érdekes hír: Morris lesz az inaktív és DMC lesz a második számú futó helyette (!) már a héten így edzettek
több mint 9 éve
Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Az biztos, hogy ezt könnyebb lehet kihasználnia egy irányítónak, nem véletlenül mondja mindenki, hogy álmodni sem tudott volna jobb helyet magának Prescott (vagy bármelyik újonc irányító) 😊

több mint 9 éve
Nem rossz. Csak mondjuk meg lehetne nezni, hogy Bell a nyolcemberes boxok ellen mennyit hoz elkapasokbol es Zeke mennyit. Nem lepodnek meg, ha az jonne ki, hogy osszessegeben a 8 emberes box ellen hatekonyabb Bell. Ettol persze Elliott meg kurva jo, csak ez nagyon egyoldalu stat igy 😊Ilyen erővel meg azt is meg lehetne nézni, hogy melyik hogy blokkol. Meg sokminden mást is.
Wyatt
Nekem nem is a teljesítménye, hanem a 41 %-os arány gondolkoztat el. Erre már lehet építeni egy másfajta támadási sémát.
Ráadásul úgy emlékszem, hogy Zeke Ohio-ban is elég jól kapott el.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem tudom, nem én csináltam. 😊Nem tudtan nem berakni az összehasonlítást:David Johnsonról is van ilyen stat?
Le'Veon Bell sees a 8+ man box 28% of the time.
Ezekiel Elliott sees a 8+ man box 41% of the time.
Bell vs 8+ man box = 61 carries for 226 yards (3.7 YPC)
Elliott vs 8+ man box = 117 carries for 498 yards (4.3 YPC)
Charlie Firpo
gordon
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem tudtan nem berakni az összehasonlítást:David Johnsonról is van ilyen stat?
Le'Veon Bell sees a 8+ man box 28% of the time.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Nem rossz. Csak mondjuk meg lehetne nezni, hogy Bell a nyolcemberes boxok ellen mennyit hoz elkapasokbol es Zeke mennyit. Nem lepodnek meg, ha az jonne ki, hogy osszessegeben a 8 emberes box ellen hatekonyabb Bell. Ettol persze Elliott meg kurva jo, csak ez nagyon egyoldalu stat igy 😊

több mint 9 éve
Nem tudtan nem berakni az összehasonlítást:Le'Veon Bell sees a 8+ man box 28% of the time.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Lawrence out hétvégére :/.
több mint 9 éve
Ahogy nézem, Green-t elvesztettük. Nem jó hír, bár idén eleve is sokat volt sérült, de Free sem egy életbiztosítás. Looney a nextmanup?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem lehet már tudni róla, hogy Willcox vajon fog e játszani vasárnap? Jó lenne ha lenne rá esély hogy Evans legalább kapjon egy párat a szájára a paintraintől 😀 mekkora az a faszi, vagy 6'5? Carr talán felér az orráig.esély van rá, de tegnap csak korlátozottan edzett.
Amare