BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
na, észrevételek:
1, Irvingnek hosszabbítást, gyorsan
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
3, jó lenne elfelejteni a tök fasz szabálytalanságokat.
4, csütörtök este péntek reggel kiderül, hogy győzelem kell-e a homefield-hez, merthogy akkor megy a Giants a Linc-re. jó lenne, ha az Eagles összekapná magát, de túl sokat nem várok tőlük.
5, Lee-t fénymásolni kéne, és beállítani SLB, WLB-be is
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
 www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article121710152.html
Gregory hétfőn (ma) edzésbe áll
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Jó volt ez ! Végre megint uraltuk a meccset, mind yardokban, mind first down-ok számát illetően, mind az órát tekintve. Ha Carr a harmadik negyed elején "évtizedes" NFL rutinjával nem elkapni akarja a labdát hanem csak egyszerűen leüti akkor a meccs is sokkal simább lett volna. Ott kicsit vissza hoztuk őket a képbe.
Azért most látszott hogy miért kellene az első kiemelést megcsípni, mert azért az itthoni játék egész más volt mind hóban-fagyban idegenben. Főleg DAK pontossága.
több mint 9 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 885
szerintem az is nagyon pozitív volt, hogy a TB jó videózás után váltani tudott -számukra jó irányba -, mi viszont a 4. negyedre erre tudtunk válaszolni D oldalról
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
A W a lényeg, kiemelném még pozitivumként hogy végre Prescottnak is jó meccse volt ismét 😊 . Illetve, a védelem megint akkor csinálta meg a stopokat meg a labdaszerzéseket, amikor a legjobban kellett.
Egy hónapja mondjuk sokkal simább mérközésnek gondoltam volna, de egy nagyon fontos győzelem jött, kellett.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?

Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.

De ez az NFL...
Wong
Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Charlie Firpo
Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.
Blevi
Adom.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan

Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.

De ez az NFL...
Wong
Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Charlie Firpo
Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Más:

De ez az NFL...
Wong

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan

Más:

De ez az NFL...
több mint 9 éve
Bazi fontos lenne este nyerni...
több mint 9 éve
Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.
gyeek
azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.
gyeek
viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.
(kellene, de szerintem azt inkább Romoval tudnánk kiaknázni.)
slowmotion
Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.
Tehenész
Majd a rájátszásban. Most még kijátszunk pár már ismert gameplant, aztán újak jönnek. Ezért is kéne az első kiemelés, hogy begyakorolhassunk náhány teljesen új elemet is.
Ráadásul - ha láttátok - elég sok cikk firtatja áttételesen ezt a problámát azzal, hogy ezek a játékok - logikusan - Tony-ra vannak írva. Épp ezért remélem jönnek majd a Prescott-féle játékok, több trükkössel, qb-futással, stb.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.
gyeek
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.
gyeek
slowmotion
Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.
több mint 9 éve
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
gyeek
rva

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
gyeek

Jó hír: Dez játszani fog
rossz hír: Lawrence nem
rossz hír2: Green IR (helyét a ps-ből felhozott DE, Zach Moore veszi át, 6'5" 269lbs, 2014-ben a Patriots draftolta a 6-ik körben)
érdekes hír: Morris lesz az inaktív és DMC lesz a második számú futó helyette (!) már a héten így edzettek
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az biztos, hogy ezt könnyebb lehet kihasználnia egy irányítónak, nem véletlenül mondja mindenki, hogy álmodni sem tudott volna jobb helyet magának Prescott (vagy bármelyik újonc irányító) 😊

több mint 9 éve
Nem rossz. Csak mondjuk meg lehetne nezni, hogy Bell a nyolcemberes boxok ellen mennyit hoz elkapasokbol es Zeke mennyit. Nem lepodnek meg, ha az jonne ki, hogy osszessegeben a 8 emberes box ellen hatekonyabb Bell. Ettol persze Elliott meg kurva jo, csak ez nagyon egyoldalu stat igy 😊
Wyatt
Ilyen erővel meg azt is meg lehetne nézni, hogy melyik hogy blokkol. Meg sokminden mást is.
Nekem nem is a teljesítménye, hanem a 41 %-os arány gondolkoztat el. Erre már lehet építeni egy másfajta támadási sémát.
Ráadásul úgy emlékszem, hogy Zeke Ohio-ban is elég jól kapott el.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem tudtan nem berakni az összehasonlítást:

Le'Veon Bell sees a 8+ man box 28% of the time.
Ezekiel Elliott sees a 8+ man box 41% of the time.

Bell vs 8+ man box = 61 carries for 226 yards (3.7 YPC)
Elliott vs 8+ man box = 117 carries for 498 yards (4.3 YPC)
Charlie Firpo
David Johnsonról is van ilyen stat?
gordon
Nem tudom, nem én csináltam. 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Charlie Firpo
David Johnsonról is van ilyen stat?
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem rossz. Csak mondjuk meg lehetne nezni, hogy Bell a nyolcemberes boxok ellen mennyit hoz elkapasokbol es Zeke mennyit. Nem lepodnek meg, ha az jonne ki, hogy osszessegeben a 8 emberes box ellen hatekonyabb Bell. Ettol persze Elliott meg kurva jo, csak ez nagyon egyoldalu stat igy 😊

több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Lawrence out hétvégére :/.
több mint 9 éve
Ahogy nézem, Green-t elvesztettük. Nem jó hír, bár idén eleve is sokat volt sérült, de Free sem egy életbiztosítás. Looney a nextmanup?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem lehet már tudni róla, hogy Willcox vajon fog e játszani vasárnap? Jó lenne ha lenne rá esély hogy Evans legalább kapjon egy párat a szájára a paintraintől 😀 mekkora az a faszi, vagy 6'5? Carr talán felér az orráig.
Amare
esély van rá, de tegnap csak korlátozottan edzett.