BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Nem lehet már tudni róla, hogy Willcox vajon fog e játszani vasárnap? Jó lenne ha lenne rá esély hogy Evans legalább kapjon egy párat a szájára a paintraintől 😀 mekkora az a faszi, vagy 6'5? Carr talán felér az orráig.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Darius Jackson cutolva, McFadden került fel a helyére az active rosteren. Elvileg azért hozzák mert RunDmC jobb 3rd down RB opció mint Dunbar. Amit meg is értek, csak mi van Morrissal? Vagy ő nincs akkora threat a passzjátékban, azért nem használják harmadik downokon?
Amare
valószínűleg igen, egyértelmű 3rd and long (passz) szituációban Dunbar-ról nem hiszik el, hogy tényleg futni fogunk.
szinte amúgy nem is használjuk, hiába volt 2014-ben egy villanásnyi jó szezonja a backfield-en elkapott labdákkal, ha azok nagyrészét most Elliott kapja, teljesen haszontalan lesz.
McFadden 6"1' 220lbs (185 centi 100 kiló)
Dunbar 5"9' 195 lbs (173 centi, 88 kiló)
úgy gondolom blitz pickup-ra is McFadden jobb, már csak a testfelépítését nézve is.
rva
Egyértelműen jobb 3rd down opció mint bármelyik másik futó, talán Zeke-t kivéve. Jól kap el, jól blokkol. Egyértelmű passz szituációkban legtöbbet Ő tud segíteni a csapatnak.
100yard
az mindig jó, ha nem kell empty backfield-el felállni
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Darius Jackson cutolva, McFadden került fel a helyére az active rosteren. Elvileg azért hozzák mert RunDmC jobb 3rd down RB opció mint Dunbar. Amit meg is értek, csak mi van Morrissal? Vagy ő nincs akkora threat a passzjátékban, azért nem használják harmadik downokon?
Amare
valószínűleg igen, egyértelmű 3rd and long (passz) szituációban Dunbar-ról nem hiszik el, hogy tényleg futni fogunk.
szinte amúgy nem is használjuk, hiába volt 2014-ben egy villanásnyi jó szezonja a backfield-en elkapott labdákkal, ha azok nagyrészét most Elliott kapja, teljesen haszontalan lesz.
úgy gondolom blitz pickup-ra is McFadden jobb, már csak a testfelépítését nézve is.
rva
Egyértelműen jobb 3rd down opció mint bármelyik másik futó, talán Zeke-t kivéve. Jól kap el, jól blokkol. Egyértelmű passz szituációkban legtöbbet Ő tud segíteni a csapatnak.
több mint 9 éve
Amare
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...
Blevi
Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Mi nem fogunk bennetek 3x elverni idén, max legyen W a PO meccs!😉
nagir
Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.
sztaking
nemtom ez annak minősíthető-e a te szótáradban 😊 És légy erős a PO-ba jutó csapatok (Atlanta/(Tampa), Detroit/GB, Seattle, Giants/Redskins) közül MINDEGYIK képes lesz/lehet rá.. (sőt, többségük ellen nem is rátok fogadnék az amúgy nagy elismerést érdemlő mérlegetek ellenére)
Szesze
persze mindenki megverhet mindenkit...nagy bölcsesség...meg a labda tojás alakú...nagy tétekben azért ne fogadj.
sztaking
meglátjuk 😊
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...
Blevi
Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Mi nem fogunk bennetek 3x elverni idén, max legyen W a PO meccs!😉
nagir
Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.
sztaking
nemtom ez annak minősíthető-e a te szótáradban 😊 És légy erős a PO-ba jutó csapatok (Atlanta/(Tampa), Detroit/GB, Seattle, Giants/Redskins) közül MINDEGYIK képes lesz/lehet rá.. (sőt, többségük ellen nem is rátok fogadnék az amúgy nagy elismerést érdemlő mérlegetek ellenére)
Szesze
persze mindenki megverhet mindenkit...nagy bölcsesség...meg a labda tojás alakú...nagy tétekben azért ne fogadj.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Nekem szombaton koponya- és arccsont törésem volt, úgyhogy nem tudtam meccset nézni valaki dióhéjban nem túlreagálva tudná vázolni mi történt? 8|
gyeek
Megpróbálom érzelem mentesen.
Viszonylag gyorsan hétpontos vezetést szereztünk egy szép TD-vel, onnan viszont az Offense teljesen impotens volt. Ez egyrészt DAK hibája volt most mer elég össze-vissza dobált, másrészt Dez-é, nem volt elkapása, illetve egy volt az meg elfumblizta. A futás elfogadható volt 100 yard felett. Elég sok hiba volt mindkét oldalon, nálunk két INT, meg két fumbli amiből egyet elvesztettünk, a másik oldalon egy INT ( meg kettő ott volt konkrétan Church kezében, de elejtette ), meg két fumbli ott is amiből az egyik a miénk lett.
A védelmünk odatette magát, tíz pontot engedett és labdákat is szerzett ezúttal. Lee kiemelkedő volt de a többiek is jók voltak a D-ben. Az egy TD-t Carr-on kaptuk slant-ből, meg még néhányan árnyékra vetődtek utána.
A yard-ok tekintetében nagyjából ugyanazt tudtuk, most nekik jött ki jobban. Ami viszont nagy probléma azt a mellékelt mondat foglalja össze talán legjobban : "Perhaps most concerning stat regarding offense's sudden struggles -- Dallas has converted two of 24 third downs in last two games."
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
Nekem szombaton koponya- és arccsont törésem volt, úgyhogy nem tudtam meccset nézni valaki dióhéjban nem túlreagálva tudná vázolni mi történt? 8|
gyeek
Erős volt a bulika? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Egyébként én azt se bánnám, ha csak az Eagles ellen nyerne a csapat (bár nyilván jobb lenne, ha nem így alakulna), mert így valószínűleg sikerülne a Packerst távol tartani a PO-tól. Ez pedig azért lenne jó, mert az utóbb 3 (4?) hétben Rodgers megint átkapcsolt God modeba, úgyhogy én eléggé elkezdtem félni tőlük. 😉
Jughead
Én fontosabbnak tartom mindennel hogy otthon tolhassuk vegig. Nagyobb az esélyünk nyerni ha nem kel menni mondjuk megint a metlife-ba szét fagyni.
Blevi
- ha verjük a Lions-t, és jobb mérleggel végzünk, mint a Giants akkor 1st seed
- ha megver minket a Lions és a GreenBay-t is meg a Giants-et is, de jobb mérleggel végzünk, mint a Giants akkor 2nd seed
- ha rosszabb vagy egyenlő mérleggel végzünk, mint a Giants akkor nincs kiemelés
asszem ez az összes lehetséges verzió 😊
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Egyébként én azt se bánnám, ha csak az Eagles ellen nyerne a csapat (bár nyilván jobb lenne, ha nem így alakulna), mert így valószínűleg sikerülne a Packerst távol tartani a PO-tól. Ez pedig azért lenne jó, mert az utóbb 3 (4?) hétben Rodgers megint átkapcsolt God modeba, úgyhogy én eléggé elkezdtem félni tőlük. 😉
Jughead
Én fontosabbnak tartom mindennel hogy otthon tolhassuk vegig. Nagyobb az esélyünk nyerni ha nem kel menni mondjuk megint a metlife-ba szét fagyni.

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Külsős szemmel nézve, én kizártnak tartom, hogy elvegyék Dak-tól a kormányt, viszont az megint más kérdés, hogy ki mennyire "örülne" ha esetleg kényszerből lehetne váltani...

Ha most leültetnék annak garantáltan rossz vége lenne. Ő már végig tolt egy szezont, nagyon is jól, és amikor Romo felépült, ott el is dőlt, hogy ki az igazi irányítója ennek a csapatnak. Innentő nincs vissza út, olyan pedig nincs, hogy egy csapatnak két QB-ja legyen. Dak a Dallas irányítója, innentől epdig tűzön vizen át ki kell tartani mellette, hiszen az 100%, hogy ővé a jövő. Ha katasztrófa lesz a PO-ban akkor is, nem lehet, hogy majd Romo bácsi visszajön ha ég a ház. Ez komoly törést eredményezhetne nála, bármennyire is inteligens és megértené az okokat.

Itt csak akkor lesz váltás ha Dak lesérül, eltiltják, v. kiállítják a meccsen. Máskülönben még ha 5 INT-et dob is, akkor is ő marad a pályán, mert nem lehet azzal elbizonytalanítani a csapatba és a magába vetett hitét, és veszélyeztetni az egész karriejét, hogy viszacserélik Romo-ra. Pedig lehet sokan örülnének ennek, hiszen egy elit irányítóról beszélünk, aki a sérülékenysége ellenére jobb játékos mint Dak. Ez per pillanat vitathatatlan, mégha 2 év kihagyás után is jön vissza. Márpedig vele csak erősödne a csapat, hiszen a futójáték 90%, hogy akkor is ugyan így működne, míg a passzjáték újra életre kelne.

Egyszó mint száz, ez a döntés már akkor megszületett amikor Tony felépült, és maradt a kispadon.
több mint 9 éve
Szerintem ez nem DAK-ról szól. Ő része egy jól felépített Offensnek. Mondanám hogy nem csak Ő határozza meg a játékunkat, ha nem lett volna a tavalyi év, de annak fényében azért mégis kicsit másképp látom.
Nálam a az igazi kérdés az hogy mennyire ismerték ki a DAK-kal felálló offense stratégiánkat ? Mennyire tudnak belőle felkészülni a PO-ra? Mennyire lehet használni blueprint-ként az utolsó két meccset?
Mondjuk erre a következő három meccs úgyis megadja a választ.
Nyilván lenne meglepetés faktor ha Romo beszállna a playoff-ra. Dobhatná el minden edző a kazettákat a Dallasról.
Meg lenne kockázat abban is nem kevés ha Romo a padról két év után beállna.
Ez az a kérdés amit nem tudunk előre, meg utólag is csak okoskodni tudunk majd hogy mi lett volna ha. Ez egy ilyen "bicikli".
több mint 9 éve
Én se temetném még, se a csapatot, se Prescottot.
Igen az elmúlt hetekben döcög a szekér, de azt is nézzük meg milyen védelmek ellen. Az utolsó 4 meccsből 3 a liga legjobbjai ellen volt. Amugy a Skins D se rossz.
A kövi meccs lesz érdekes, kiváncsi vagyok Prescottra, én arra számítok hogy ösztönözni fogja ez.

Szerintetek Prescottal mekkora esélyünk van PO-ban? Romonak adnak még esélyt a szezonban ?
silye
Nagyon, de nagyon össze kéne zuhannia. Nem tudom, ha mondjuk az első félidö végén tartana ilyen 2-3 intnél, nagy hátrányban lenne már a csapat, és abszolut kilátástalan lenne a játéka. Talán. Az alapszakaszban csak sérülés esetén fogjuk látni Romot.
Persze meg volt még ilyen helyzet, Dez is nyilatkozta hogy ezek a jópofa égi manók felsíkosították neki a pályát és az első INT-nél valami jégfolton csúszott el, meg Odell elejtett puntja is pattanhatott volna másképp, de azért lássuk be azt is ha az utolsó három meccset zsinórban elveszítjük akkor se lehetne egy szavunk se. A WAS majdnem 200 yardot ránk vert, a MIN meg ha nincs a végén az elejtett punjuk szintén bedarál bennünket, a NYG meccsen meg az tizenötből egy megcsinált harmadik down magáért beszél és azért ezt mégse írhatjuk a balszerencse számlájára.
Sajnos ettől a védelemtől nem várhatjuk minden meccsen hogy 10 ponton tartsa az ellent, szerintem ezért kell majd az O oldalon kitalálni valamit. A PO-ban már csak ilyen csapatok, vagy ilyenebbek jönnek majd szembe.
100yard
ja persze. viszont most tudatosulhatott mindenkiben, hogy nem csúszik mindig ki a W, ha nem megy a játék. érett a pofon már a Vikings ellen is*, de most nem csak ráztuk a pofonfát.

* a Skins hiába vert ránk 200 yardot, egy percig nem voltunk hátrányban emlékeim szerint, annyit meg mindig megcsinált a támadósor, amennyit kellett.
slowmotion
- Detroit nem
rva
A Lionsnak egyáltalán nincs rossz védelme. Söt a Green Bayénél szerintem, jobb.

több mint 9 éve
silye Dallas Cowboys 11
Szerintetek Prescottal mekkora esélyünk van PO-ban? Romonak adnak még esélyt a szezonban ?
több mint 9 éve
Persze meg volt még ilyen helyzet, Dez is nyilatkozta hogy ezek a jópofa égi manók felsíkosították neki a pályát és az első INT-nél valami jégfolton csúszott el, meg Odell elejtett puntja is pattanhatott volna másképp, de azért lássuk be azt is ha az utolsó három meccset zsinórban elveszítjük akkor se lehetne egy szavunk se. A WAS majdnem 200 yardot ránk vert, a MIN meg ha nincs a végén az elejtett punjuk szintén bedarál bennünket, a NYG meccsen meg az tizenötből egy megcsinált harmadik down magáért beszél és azért ezt mégse írhatjuk a balszerencse számlájára.
Sajnos ettől a védelemtől nem várhatjuk minden meccsen hogy 10 ponton tartsa az ellent, szerintem ezért kell majd az O oldalon kitalálni valamit. A PO-ban már csak ilyen csapatok, vagy ilyenebbek jönnek majd szembe.
100yard
ja persze. viszont most tudatosulhatott mindenkiben, hogy nem csúszik mindig ki a W, ha nem megy a játék. érett a pofon már a Vikings ellen is*, de most nem csak ráztuk a pofonfát.

* a Skins hiába vert ránk 200 yardot, egy percig nem voltunk hátrányban emlékeim szerint, annyit meg mindig megcsinált a támadósor, amennyit kellett.
slowmotion
még mindig áll a kérdésem, kivel tudunk találkozni a PO-ban akiknek ilyen g*tszi kemény a védelme?
- Giants igen (kétszer is bebizonyosodott idén)
- Seahawks talán (Earl Thomas kiesése azért még nekik is érvágás)
- Atlanta nem
- TampaBay talán (de még a PO előtt gyakorlatilag tét nélkül kiderülhet)
- Detroit nem
- GreenBay talán (már láttuk mire képesek, de a PO-ban nyilván összeszedettebbek)
persze ez csak az SB-be vezető úton felmerülhető ellenfelek listája 😊 ott meg már bármi lehet.

ezek mellett ha nem lesz mákunk, ha elpártol a szerencse akkor mindegy ki jön szembe, akkor is lábon lőjük magunkat....
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
100yard

több mint 9 éve
ja, és Free mostmár meccsek óta sz*r. Okwara-ból JPP-t csinálni.... csak neki megy.
Első körben lehetne, hogy egy másik RT-t draftoljunk a helyére 2017-ben? Köszönöm.
rva
nem biztos. amikor Dak letette a labdát, akkor pont passzjáték ment Looney-val TE-ben, és Okwara Looney-ról csinálta a sack+FF-t
slowmotion
Futonak meg atkepezhetjuk. Milyen ugyesen szalad a labdaval. 😀
több mint 9 éve
na megnéztem, nem volt ez olyan nagy blama. persze, vereség meg minden, de hát annyira röfögött valami a közvetítés alatt, hogy ha falun lettem volna, akkor veszem elő a disznóölő kést meg az üveg pálinkát.

eleve Bailey kimaradt gólja pár centin múlt csak (ha mondjuk öt centivel hosszabb a rúgás, akkor a lefelé csapódó csücsök találja telibe a kapufát, és jó eséllyel átpörög). amellett ott volt az, hogy Elisha két interceptionje is Church gipszén múlt, ebből a második a harminc yardos vonalon, 7-0-nál. (Durant lehetőségét nem mondom, mert ott azért átment a kezei között a labda). Prescottnak volt egy jó passza, meg két rettenetes, ebből lett két INT. Eli-nek volt három rettenetes, ebből lett egy INT.
a Giants secondary háromból két labdát elkapott, amire volt esélye, az utolsót nem, mondjuk az necces is lett volna.

a tipikus Cowboys-Giants meccs volt, ahol annyi döntött, hogy kinek van több szerencséje. ezt a Giantset meg tudjuk verni, és nem azért, mert csúnya lenne harmadszor is kikapni, hanem mert tényleg képesek vagyunk rá.

majd egyszer sikerül is megmutatni.
slowmotion
több mint 9 éve
na megnéztem, nem volt ez olyan nagy blama. persze, vereség meg minden, de hát annyira röfögött valami a közvetítés alatt, hogy ha falun lettem volna, akkor veszem elő a disznóölő kést meg az üveg pálinkát.

eleve Bailey kimaradt gólja pár centin múlt csak (ha mondjuk öt centivel hosszabb a rúgás, akkor a lefelé csapódó csücsök találja telibe a kapufát, és jó eséllyel átpörög). amellett ott volt az, hogy Elisha két interceptionje is Church gipszén múlt, ebből a második a harminc yardos vonalon, 7-0-nál. (Durant lehetőségét nem mondom, mert ott azért átment a kezei között a labda). Prescottnak volt egy jó passza, meg két rettenetes, ebből lett két INT. Eli-nek volt három rettenetes, ebből lett egy INT.
a Giants secondary háromból két labdát elkapott, amire volt esélye, az utolsót nem, mondjuk az necces is lett volna.

a tipikus Cowboys-Giants meccs volt, ahol annyi döntött, hogy kinek van több szerencséje. ezt a Giantset meg tudjuk verni, és nem azért, mert csúnya lenne harmadszor is kikapni, hanem mert tényleg képesek vagyunk rá.

slowmotion
eddig ezek a kipattanó, felpattanó, elpattanó labdák, a mellément, aláment, elément passzok, a majdnem INT-ek, a majdnem elkapások, kimaradt FG-k mind velünk voltak. Most nem.

Emellé Lee 18 tackles, 1 TFL, 1 QB hit, és egy fumble recovery... én is azt hiszem, hogy a védelem kezd felkeményedni, Mo visszatérésével ligaközép védelmünk lehetne. Turnoverünk volt elég a győzelemhez most is.

ja, és Free mostmár meccsek óta sz*r. Okwara-ból JPP-t csinálni.... csak neki megy.
Első körben lehetne, hogy egy másik RT-t draftoljunk a helyére 2017-ben? Köszönöm.
rva
Green eleg jol szállt be Tyron helyett. En inkabb Őt próbálnám be, es egy swing tacklet húzni.
Igazából nem akarok draftra gondolni de egy monster (inkabb 2) rusher kell ide az sokatdobna a D-n.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
rva
nem biztos. amikor Dak letette a labdát, akkor pont passzjáték ment Looney-val TE-ben, és Okwara Looney-ról csinálta a sack+FF-t
több mint 9 éve

slowmotion
eddig ezek a kipattanó, felpattanó, elpattanó labdák, a mellément, aláment, elément passzok, a majdnem INT-ek, a majdnem elkapások, kimaradt FG-k mind velünk voltak. Most nem.

Emellé Lee 18 tackles, 1 TFL, 1 QB hit, és egy fumble recovery... én is azt hiszem, hogy a védelem kezd felkeményedni, Mo visszatérésével ligaközép védelmünk lehetne. Turnoverünk volt elég a győzelemhez most is.

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve

slowmotion
Legyen igy 😊. Btw Brown INT-je azert ott volt. Kezdi beváltani azt a 6.kort 😊.
A két meccsen összesen 4 pont volt a különbség elhanyagolható.