BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Zeke vs David Johnson:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/lehet-e-zeke-elliott-az-mvp-ha-meg-a-posztjan-sem-o-a-legjobb
Sugar611
Zeke keresztbe szarja az MVP-címet, ő inkább gyűrűt szeretne. még akkor is, ha nem ő a legjobb RB.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Zeke vs David Johnson:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/lehet-e-zeke-elliott-az-mvp-ha-meg-a-posztjan-sem-o-a-legjobb
Sugar611
A BTBn van erre egy "válasz" cikk, olvasd el, ott az igazság 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Zeke vs David Johnson:
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ez rohadt vicces... 😀

twitter.com/Cover4/status/806991592586260480?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
Wilber, a 40 éves Prescott...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Ez rohadt vicces... 😀

twitter.com/Cover4/status/806991592586260480?ref_src=twsrc%5Etfw

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Cowboys (be)at Chiefs SB-t látok......... 😐 😊 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ha jönne a Boys Londonba, én biztos megyek és mindenkinek ajánlom, nagy élmény, vagy mi.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
Cowboys leaders in QB pressures after 12 games:
David Irving with 16
Tyrone Crawford has 15
DeMarcus Lawrence with 12.

Ahhoz képest hogy úgy kukáztuk, és nem is játszott minden meccsen, nem rossz.
100yard
Meg hogy DLaw ezt 8 meccsen hozta össze nem tizenkettőn 😊
Amugy a ligához hasonlítva ezek milyen számoknak számítanak?
Amare
 www.sportingcharts.com/nfl/stats/defensive-hurries/2016/
empty taxi
itt Crawford-ra 20-at ír, tuti nem egy a forrás
rva
Jah.
Hogy mi számít pressure-nek/hurrynek annak a megítélése kb. annyira objektív mint h mi számít dropnak 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
David Irving with 16
Tyrone Crawford has 15

100yard
Amare
empty taxi
itt Crawford-ra 20-at ír, tuti nem egy a forrás
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Kicsit nézegetve a statisztikákat DAK azért elhúzott Wentz mellett szépen. Wentz-nek kétszer volt 100 felett a QBR mutatója DAK-nak meg kétszer nem. Azért nem mindegy ahogy szokták mondani. 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 095 — Lájkold a zsűrit!
David Irving with 16
Tyrone Crawford has 15

100yard
Amare

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
David Irving with 16
Tyrone Crawford has 15

100yard

több mint 9 éve
Az megvan srácok, hogy JPP valószínűleg nem fog játszani vasárnap? 😊
Amare
Állítólag reggel meg is műtötték, így elég biztos hogy nem játszik.
több mint 9 éve
David Irving with 16
Tyrone Crawford has 15

több mint 9 éve
 twitter.com/clarencehilljr/status/806282141151719424

twitter.com/fishsports/status/806239274777645058
több mint 9 éve
Az megvan srácok, hogy JPP valószínűleg nem fog játszani vasárnap? 😊

több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Erre sose gondoltam volna:
Gregory in da house!

Lions ellen játszhat.
Charlie Firpo
Valami olyasmit olvastam hogy azert nem jelent meg a drog teszten mert elvonón volt. 😀
Blevi
Elvileg újabb eltiltás fenyegeti, de ha legalább edzésbe tudna állni, akkor talán sikeres volta a riháb...
Charlie Firpo
Igen de pont ezt olvastam. Ugye mulasztott drog teszt miatt jon most neki az éves csücsülés, de azon a rehab miatt nem jelent meg. ÁLLÍTÓLAG
Blevi
Úgy volt,hogy ma már edzésbe is állhat,de elvileg liga gyorsan megüzente,hogy lassabban ott lent délen .. 😊
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Gregory in da house!

Lions ellen játszhat.
Charlie Firpo
Valami olyasmit olvastam hogy azert nem jelent meg a drog teszten mert elvonón volt. 😀
Blevi
Elvileg újabb eltiltás fenyegeti, de ha legalább edzésbe tudna állni, akkor talán sikeres volta a riháb...
Charlie Firpo
Igen de pont ezt olvastam. Ugye mulasztott drog teszt miatt jon most neki az éves csücsülés, de azon a rehab miatt nem jelent meg. ÁLLÍTÓLAG
több mint 9 éve
Gregory in da house!

Lions ellen játszhat.
Charlie Firpo
Blevi

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Gregory in da house!

Lions ellen játszhat.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Gregory in da house!

Lions ellen játszhat.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
PO-ban vagyunk hivatalosan, de jövő héten egy bazi kemény D ellen kell pályára lépni megint.
Nem mi leszünk a jövő héten az esélyesek, de ha behuznánk akkor első seed is közel kerülne. Nagy meccs lesz.
Blevi
Már hogy a búba nem a Cowboys lenne az esélyes jövő héten? Steelers meccs óta kőkemény védelmekkel ellett szembenézniük és jól is játszottak, mégse tudtak nyerni. A Giants eközben meg beült egy hullámvasútra, Túlélték a Bengalst, a Bears megszorongatta őket, a Cleveland autómatikus győzelem, a Steelers meg simán lekezelte őket most. Ez volt egy bő hónap altatás után. Álszent dolog underdogként vizionálni ezt a Cowboyst.
gyeek
Lehet a csak mindig pesszimista énem szól belőlem. Na mindegy előre az első kiemelésért.
Blevi
kettőt kell nyerni négyből. nem lehetetlen, majd meglátjuk. a Bucs meglepően felkeményedett, bár legutóbb csak erős bírói segítséggel tudtak minket Tampában legyőzni, és azóta van irányítónk is, és otthon is játszunk velük.
slowmotion
Szerintem egy is elég. Gondolom egyet még mindenki fog bukni az ellenfelek közül. Akkor elég lesz egy.
100yard
nem jó dolog külső tényezőkre várni. csináljuk meg magunknak, a többi meccs meg le van szarva.
több mint 9 éve
PO-ban vagyunk hivatalosan, de jövő héten egy bazi kemény D ellen kell pályára lépni megint.
Nem mi leszünk a jövő héten az esélyesek, de ha behuznánk akkor első seed is közel kerülne. Nagy meccs lesz.
Blevi
Már hogy a búba nem a Cowboys lenne az esélyes jövő héten? Steelers meccs óta kőkemény védelmekkel ellett szembenézniük és jól is játszottak, mégse tudtak nyerni. A Giants eközben meg beült egy hullámvasútra, Túlélték a Bengalst, a Bears megszorongatta őket, a Cleveland autómatikus győzelem, a Steelers meg simán lekezelte őket most. Ez volt egy bő hónap altatás után. Álszent dolog underdogként vizionálni ezt a Cowboyst.
gyeek
Lehet a csak mindig pesszimista énem szól belőlem. Na mindegy előre az első kiemelésért.
Blevi
kettőt kell nyerni négyből. nem lehetetlen, majd meglátjuk. a Bucs meglepően felkeményedett, bár legutóbb csak erős bírói segítséggel tudtak minket Tampában legyőzni, és azóta van irányítónk is, és otthon is játszunk velük.
slowmotion
Szerintem egy is elég. Gondolom egyet még mindenki fog bukni az ellenfelek közül. Akkor elég lesz egy.
több mint 9 éve
Sajnos a Vikings ellen ez se volt elmondható. Ott egyértelműen megállították az addig megállíthatatlannak tűnő O-t. És még nem is az a legnagyobb baj hogy majdnem kikaptunk mert az megesik néha meg annyira az nem is volt fontos meccs, hanem az hogy most innentől minden D edző ezzel a szalaggal kel és fekszik aki ellenünk készül. Kicsit ettől azért tartok hogy megtalálják a nyitját a sikereinknek. Csak abban bízom, hogy talán Linehanék se ülnek a babérjaikon és kitalálnak valami újat amivel a PO-ban meglephetik az ellenfeleket.
100yard
mondjuk az, hogy megvan a recept meg az, hogy meg tudod valósítani a receptet a meglévő emberállományoddal az egészen más tészta (hogy kajás hasonlattal élhessek)
hiába néztük mi is a Ravens védelmét, ha közben 500 yardot nyelünk be attól a Washingtontól akinek a Ravens 250 passzolt meg 50 futott yardot engedett csak, pedig ott is megvolt a recept...

lényeg: ne legyen sérült, és ne legyen turnover, a többit kimozogjuk és lesz ami lesz.
több mint 9 éve
Blevi
gyeek
Blevi