Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
van megint TTN, bár én most kicsit feleslegesnek érzemSokan várták hogy "fejjel bele álljunk a földbe" de valóban most annyira nem adja.
slowmotion
több mint 9 éve
Ha ebben a tempóban fejlődik (még csak másodéves és tavaly sok mindent nem játszott ) akkor nem sokára nem fogjuk tudni megfizetni. Ha jól láttam akkor ERFA lesz jövőre, így alku pozícióban vagyunk vele szemben.valóban. de meccsről meccsre észre lehet venni, csak a statjai nem mindig vannak ott. ja, és hát ugye spec teamben is mutatott már ezt-azt.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
1, Irvingnek hosszabbítást, gyorsan
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
3, jó lenne elfelejteni a tök fasz szabálytalanságokat.
4,csütörtök estepéntek reggel kiderül, hogy győzelem kell-e a homefield-hez, merthogy akkor megy a Giants a Linc-re. jó lenne, ha az Eagles összekapná magát, de túl sokat nem várok tőlük.
5, Lee-t fénymásolni kéne, és beállítani SLB, WLB-be is
slowmotion
rva
slowmotion
több mint 9 éve
van megint TTN, bár én most kicsit feleslegesnek érzem
több mint 9 éve
valóban. de meccsről meccsre észre lehet venni, csak a statjai nem mindig vannak ott. ja, és hát ugye spec teamben is mutatott már ezt-azt.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
2, egész furcsa volt ez a győzelem. ott volt hiba, ahol kevesen várták volna, és onnan jött a segítség, ahonnan... kevesen várták.
4,csütörtök estepéntek reggel kiderül, hogy győzelem kell-e a homefield-hez, merthogy akkor megy a Giants a Linc-re. jó lenne, ha az Eagles összekapná magát, de túl sokat nem várok tőlük.
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Kellett az előző pár hét lazsálása az O-tól, a védelmet jól gatyába rázta. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hát azért amit a negyedik negyedben előadott az nem volt semmi, gyakorlatilag egymaga leterorizálta az egész Tampa O-t. Nyilán nem fog menni mindenki ellen, de ritkán látható teljesítmény volt a legfontosabb periódusban.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Egyik legjobb ember a D-lineban.na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
rva
több mint 9 éve
na, észrevételek:nem fog minden alkalommal egy gyenge csere-tackle és egy még gyengébb csere-csere tackle ellen játszani 😉
slowmotion
több mint 9 éve
Az is benn van, valóban elég jó formába kerültek, de azért az is benn van hogy mindkettőt bukják. Az eddigi hat idegenbeli meccsből hármat elvesztettek.
több mint 9 éve
Csak veszít a Giants egy meccset a kettőből. Mindkettő idegenben lesz és a WAS remélhetőleg még továbbjutásért megy, a sasok meg otthon csak megerőltetik magukat már csak becsületből is.Szerintem simán benne van a pakliban,föleg a jelenlegi formájukat nézve, hogy akár hozzák mindkét meccsüket. Az ugye 12-4, ugyhogy a hátrá lévőből nekünk is mimdenképp hozni kell eggyet, a 13-3-hoz.
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Csak veszít a Giants egy meccset a kettőből. Mindkettő idegenben lesz és a WAS remélhetőleg még továbbjutásért megy, a sasok meg otthon csak megerőltetik magukat már csak becsületből is.
több mint 9 éve
na, észrevételek:1, Irvingnek hosszabbítást, gyorsan
4,
több mint 9 éve
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article121710152.htmlGregory hétfőn (ma) edzésbe áll
több mint 9 éve
Jó volt ez ! Végre megint uraltuk a meccset, mind yardokban, mind first down-ok számát illetően, mind az órát tekintve. Ha Carr a harmadik negyed elején "évtizedes" NFL rutinjával nem elkapni akarja a labdát hanem csak egyszerűen leüti akkor a meccs is sokkal simább lett volna. Ott kicsit vissza hoztuk őket a képbe.Azért most látszott hogy miért kellene az első kiemelést megcsípni, mert azért az itthoni játék egész más volt mind hóban-fagyban idegenben. Főleg DAK pontossága.
több mint 9 éve
szerintem az is nagyon pozitív volt, hogy a TB jó videózás után váltani tudott -számukra jó irányba -, mi viszont a 4. negyedre erre tudtunk válaszolni D oldalról
több mint 9 éve
A W a lényeg, kiemelném még pozitivumként hogy végre Prescottnak is jó meccse volt ismét 😊 . Illetve, a védelem megint akkor csinálta meg a stopokat meg a labdaszerzéseket, amikor a legjobban kellett. Egy hónapja mondjuk sokkal simább mérközésnek gondoltam volna, de egy nagyon fontos győzelem jött, kellett.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Adom.Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
Blevi
több mint 9 éve
Most a Giants és a D tűnik a team to beatnek ezért lenne fontos az első kiemelés Dallasban nagyobb az esélyünk szerintem.Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
Mi a kiváló O teljesítményünk miatt tartunk ott ahol. A Giants főleg a D# teljesítménye miatt.
Ha két ilyen csapat összeakad, akkor az a csapat ahol jobb a D# teljesítmény, nagyobb eséllyel megy tovább. Ha valamiben látom a vesztünket, akkor az ez.
De ez az NFL...
Wong
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Biztos mindent kijátszottunk a Giants ellen? Várjunk még azzal, mert ez az NFL. 😊
Más:
De ez az NFL...
Wong
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az megvan, hogy kb 5 év múlva Jerry Jones unokája irányíthatja a Dallast?Más:
De ez az NFL...
több mint 9 éve
Bazi fontos lenne este nyerni...
több mint 9 éve
Majd a rájátszásban. Most még kijátszunk pár már ismert gameplant, aztán újak jönnek. Ezért is kéne az első kiemelés, hogy begyakorolhassunk náhány teljesen új elemet is.Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
gyeek
(kellene, de szerintem azt inkább Romoval tudnánk kiaknázni.)
slowmotion
Tehenész
Ráadásul - ha láttátok - elég sok cikk firtatja áttételesen ezt a problámát azzal, hogy ezek a játékok - logikusan - Tony-ra vannak írva. Épp ezért remélem jönnek majd a Prescott-féle játékok, több trükkössel, qb-futással, stb.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem kifejezetten hianyzik az elmult par meccsbol a screen jatek.Ilyen atletikus fallal + Beasley+Dunbar+Zeke harmassal,akik siman elfutkaroznak ures zonakba nem is ertem.viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
abban a sorban, hol még 10 jelentkező volt (Jackson ügynöke szerint - de simán el tudom képzelni)
rva
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
viszont futónk volt, Dunbar a passzjáték miatt kell.Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
Hát ez az, benne van potenciál, ellenben Dunbarral aki egy jó meccset tud 5 év alatt felmutatni.Darius Jacksont időközben claimelte a Browns... Valaki magyarázza már meg nekem miért kell Dunbart a csapatban tartani? Eddig 1 misi, egy roster spot és egy 6. körös pick volt az ára a nagy nullának. Ha a playoffban lehetőséget kap egy kritikus fumble-lel fogja meghálálni a bizalmat.azért a Browns claim-elte, mert ők voltak az elsők a sorban.
gyeek
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass