Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Lehet a csak mindig pesszimista énem szól belőlem. Na mindegy előre az első kiemelésért.PO-ban vagyunk hivatalosan, de jövő héten egy bazi kemény D ellen kell pályára lépni megint.Már hogy a búba nem a Cowboys lenne az esélyes jövő héten? Steelers meccs óta kőkemény védelmekkel ellett szembenézniük és jól is játszottak, mégse tudtak nyerni. A Giants eközben meg beült egy hullámvasútra, Túlélték a Bengalst, a Bears megszorongatta őket, a Cleveland autómatikus győzelem, a Steelers meg simán lekezelte őket most. Ez volt egy bő hónap altatás után. Álszent dolog underdogként vizionálni ezt a Cowboyst.
Nem mi leszünk a jövő héten az esélyesek, de ha behuznánk akkor első seed is közel kerülne. Nagy meccs lesz.
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
PO-ban vagyunk hivatalosan, de jövő héten egy bazi kemény D ellen kell pályára lépni megint.Már hogy a búba nem a Cowboys lenne az esélyes jövő héten? Steelers meccs óta kőkemény védelmekkel ellett szembenézniük és jól is játszottak, mégse tudtak nyerni. A Giants eközben meg beült egy hullámvasútra, Túlélték a Bengalst, a Bears megszorongatta őket, a Cleveland autómatikus győzelem, a Steelers meg simán lekezelte őket most. Ez volt egy bő hónap altatás után. Álszent dolog underdogként vizionálni ezt a Cowboyst.
Nem mi leszünk a jövő héten az esélyesek, de ha behuznánk akkor első seed is közel kerülne. Nagy meccs lesz.
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Na ezzel hogy a Giants kikapott, jol gondolom hogy ha nyerünk a jövőhéten, nyerjük a csoportot is?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
PO-ban vagyunk hivatalosan, de jövő héten egy bazi kemény D ellen kell pályára lépni megint.Nem mi leszünk a jövő héten az esélyesek, de ha behuznánk akkor első seed is közel kerülne. Nagy meccs lesz.
több mint 9 éve
Reméljük ma a NYG is megbotlik. Igazán komoly problémát az alapszakaszban már csak Ők tudnak okozni nekünk.
több mint 9 éve
Nem bizony. Én is várnék még az alapszakaszban egy pofánverést. Mivel mindig ugye nem nyerhetünk, valamikor ki kell, hogy kapjunk, akkor az meg legyen az alapszakaszban.Mondjuk ha Vikings picsán rúgott volna csütörtök este szavunk nem lehetne...Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Blevi
Mi nem fogunk bennetek 3x elverni idén, max legyen W a PO meccs!😉
nagir
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
sztaking
Blevi
több mint 9 éve
A sötét trollja... 😀cdn0.vox-cdn.com/thumbor/m5ygYVjafx00TWbnTsbtyAg-EX4=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7582145/Mayowa.0.jpeg
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Azert egy atl,hox,pats vagy egy ho vasas erdekes lesz.PO mar nem kerdes szerintem max a seed 1
több mint 9 éve
Hát hasonló kommentek jöttek a GB ellen aztán lett ami lett...nem látok csapatot akik megtudnának verni,most.A tisztességes küzdelmet meg Dez elkapására értettem amit NyY-ból visszahívtak talán emlékszel...bár a Trump győzelem segíthet ....Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.Na, ez például egy kicsit sok. Egyrészt nem igaz, mert rengeteg csapat meg tud minket verni, ez a tisztességes küzdelemben dolog a végén pedig teljesen értelmezhetetlen. Ezt hívják magas lónak, erről kéne gyorsan leszállni.
sztaking
gorbel
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Az utolsó két meccs egyáltalán nem nekünk állt. Ha jól emlékszem a WAS 500 yard körül termelt mi meg olyan 300 körül. De ott még rá lehetett fogni, hogy magabiztosan vezettünk végig, ha kellett volna biztos többet tesz le az O, meg garbage time-ban jött a sok yard, stb.Azért kétségbe esni se kell. Nincs itt szó semmiféle megfejtésről. A Washington személyében a liga egyik legjobb offenseével találkoztunk,szopott is a védelem rendesen, a Vikingsé meg az egyik legjobb védelem a ligában. Ennyi a nagy "megfejtés". Egy ligaelit védelem ellen döcögött a szekér, na bumm. Van a ligában még kb 3 ilyen, nem fogunk minden héten ilyennel deffenseel találkozni. A rájátszás persze más lesz, de ott idég még amugy se vagyunk esélyesek.
Sajnos a Vikings ellen ez se volt elmondható. Ott egyértelműen megállították az addig megállíthatatlannak tűnő O-t. És még nem is az a legnagyobb baj hogy majdnem kikaptunk mert az megesik néha meg annyira az nem is volt fontos meccs, hanem az hogy most innentől minden D edző ezzel a szalaggal kel és fekszik aki ellenünk készül. Kicsit ettől azért tartok hogy megtalálják a nyitját a sikereinknek. Csak abban bízom, hogy talán Linehanék se ülnek a babérjaikon és kitalálnak valami újat amivel a PO-ban meglephetik az ellenfeleket.
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Az utolsó két meccs egyáltalán nem nekünk állt. Ha jól emlékszem a WAS 500 yard körül termelt mi meg olyan 300 körül. De ott még rá lehetett fogni, hogy magabiztosan vezettünk végig, ha kellett volna biztos többet tesz le az O, meg garbage time-ban jött a sok yard, stb.Azért feltételezhetjük, hogy van még egy-két variációs lehetőség a szisztémában, ráadásul a rájátszásban úgyis új lapot kellene nyitnunk.
Sajnos a Vikings ellen ez se volt elmondható. Ott egyértelműen megállították az addig megállíthatatlannak tűnő O-t. És még nem is az a legnagyobb baj hogy majdnem kikaptunk mert az megesik néha meg annyira az nem is volt fontos meccs, hanem az hogy most innentől minden D edző ezzel a szalaggal kel és fekszik aki ellenünk készül. Kicsit ettől azért tartok hogy megtalálják a nyitját a sikereinknek. Csak abban bízom, hogy talán Linehanék se ülnek a babérjaikon és kitalálnak valami újat amivel a PO-ban meglephetik az ellenfeleket.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az utolsó két meccs egyáltalán nem nekünk állt. Ha jól emlékszem a WAS 500 yard körül termelt mi meg olyan 300 körül. De ott még rá lehetett fogni, hogy magabiztosan vezettünk végig, ha kellett volna biztos többet tesz le az O, meg garbage time-ban jött a sok yard, stb.Sajnos a Vikings ellen ez se volt elmondható. Ott egyértelműen megállították az addig megállíthatatlannak tűnő O-t. És még nem is az a legnagyobb baj hogy majdnem kikaptunk mert az megesik néha meg annyira az nem is volt fontos meccs, hanem az hogy most innentől minden D edző ezzel a szalaggal kel és fekszik aki ellenünk készül. Kicsit ettől azért tartok hogy megtalálják a nyitját a sikereinknek. Csak abban bízom, hogy talán Linehanék se ülnek a babérjaikon és kitalálnak valami újat amivel a PO-ban meglephetik az ellenfeleket.
több mint 9 éve
Mondjuk ha Vikings picsán rúgott volna csütörtök este szavunk nem lehetne...Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Blevi
nagir
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
sztaking
több mint 9 éve
Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.Na, ez például egy kicsit sok. Egyrészt nem igaz, mert rengeteg csapat meg tud minket verni, ez a tisztességes küzdelemben dolog a végén pedig teljesen értelmezhetetlen. Ezt hívják magas lónak, erről kéne gyorsan leszállni.
sztaking
több mint 9 éve
Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Blevi
nagir
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Blevi
nagir
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Blevi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...Készülj fel rá lélekben, hogy ezt nem adjuk meg nekik. 😊
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Én amondó vagyok, hogy inkább ízlelgessük az eddigiek édes gyümölcsét: 11-1 !!!csapategység!!!
Ez nagyon szép, jó a csapategység, jók a játékosok, mindig más/mások adnak hozzá (most tán Wilber a fumbli-val, meg Hitch úgy amblokk)
Előre kell nézni, most némi plusz pihenőidővel jöhet a Giants.
Charlie Firpo
Ebbe a szezonba nekem most ez a legfeltűnőbb,két rookie hatalmas energiát hozott magával,nagyon bíznak egymásban a srácok és ez meg is látszik.
több mint 9 éve
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...
több mint 9 éve
Én amondó vagyok, hogy inkább ízlelgessük az eddigiek édes gyümölcsét: 11-1 !!!Ez nagyon szép, jó a csapategység, jók a játékosok, mindig más/mások adnak hozzá (most tán Wilber a fumbli-val, meg Hitch úgy amblokk)
Előre kell nézni, most némi plusz pihenőidővel jöhet a Giants.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azert igy latszott hogy lehet 30 pont alatt tartani a dallas O-t.Most elég volt ennyi is az O-tól, ezen a meccsen a védelmünk játszott jól - persze önmagához képest.
Mas kerdes hogy nem sok ilyen D van de azert akad par.
Janek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azert igy latszott hogy lehet 30 pont alatt tartani a dallas O-t.Mas kerdes hogy nem sok ilyen D van de azert akad par.
több mint 9 éve
nyilván nekem sincs fingom se, és a statisztika mindig tud igazolni bármit és annak az ellenkezőjét isazt én is szeretném tudni, hogy Gil Brandt hogy számolja a statisztikáit. 😊 de erre még twitteren sem válaszolt eddig senkinek. aki tudja ne tartsa magában.szerintem ha mindenképpen kell valami értelmesebb statisztika cornerbackről, akkor ott van az opponent pass rating, már eleve kifejezőbb, mint egy egyáltalán nem használt statisztika. (egyébként ha lekettőzik a receivert, és a corner alul védekezik, akkor az is burn-nek minősül?)
szerintem benne van az összes olyan elszakadás is, amikor nem a WR felé megy a labda, és nyilván legalább 1-2 yard "üresen maradás" kellhet ahhoz, hogy a "burn"-ként legyen értékelve - legalábbis én így csinálnám
mindenesetre ha ez csak részben is igaz, akkor sz.rban leszünk, ha egy jobb irányító elkezdni szétszedni a rookie CB-t...
rva
slowmotion
ettől függetlenül nem szeretem, ha van olyan stat, amiben kiemelkedően rossz a csapat vagy egy adott játékos.
mert az általában nem véletlenül van úgy.