BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Nem akarok riogatni, de 92-ben a JAX 14-2-vel jutott PO-ba, az idényben a két vereségét a csoportban a Titanstől sz*pta be, majd a főcsoport döntőben a TT megnyerte a harmadikat is és ment a Bufflákok ellen az SB-be...
legyen inkább 13-3 biztos, ami biztos 😊
Ppistike
hát '92-ben szinte biztos nem, mert emlékeim szerint a Jags '95 körül lépett be a ligába. a '99-es szezon után viszont tényleg lehetett ilyen.
slowmotion
'99-ben volt  en.wikipedia.org/wiki/Jacksonville_Jaguars
rva
nagyjából biztos voltam benne, mert akkor jutott először (és utoljára) a Tennessee a döntőbe eddig, utána jött a salary cap probléma, amiből kb mostanra álltak fel úgy-ahogy.
több mint 9 éve
na megnéztem, nem volt ez olyan nagy blama. persze, vereség meg minden, de hát annyira röfögött valami a közvetítés alatt, hogy ha falun lettem volna, akkor veszem elő a disznóölő kést meg az üveg pálinkát.

eleve Bailey kimaradt gólja pár centin múlt csak (ha mondjuk öt centivel hosszabb a rúgás, akkor a lefelé csapódó csücsök találja telibe a kapufát, és jó eséllyel átpörög). amellett ott volt az, hogy Elisha két interceptionje is Church gipszén múlt, ebből a második a harminc yardos vonalon, 7-0-nál. (Durant lehetőségét nem mondom, mert ott azért átment a kezei között a labda). Prescottnak volt egy jó passza, meg két rettenetes, ebből lett két INT. Eli-nek volt három rettenetes, ebből lett egy INT.
a Giants secondary háromból két labdát elkapott, amire volt esélye, az utolsót nem, mondjuk az necces is lett volna.

a tipikus Cowboys-Giants meccs volt, ahol annyi döntött, hogy kinek van több szerencséje. ezt a Giantset meg tudjuk verni, és nem azért, mert csúnya lenne harmadszor is kikapni, hanem mert tényleg képesek vagyunk rá.

majd egyszer sikerül is megmutatni.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Nagy baj nincs a tegnapi eredménnyel, mert ha nekem választani kellene akkor inkább a NYG vinném a két vereség ellenére is magunkkal ebből a csoportból mint a WAS-t. Jelen állás szerint egy wild card-os lesz ebből a csoportból és ezzel a győzelemmel inkább a NYG áll a zászló.
A mutatott játékkal viszont annál több DAK harmadik hete nem jut 200 yard fölé és azért ez némiképp probléma. Az ahogy tegnap össze-vissza dobálta a labdákat az az eddigi teljesítmény fényében minimum érthetetlen ( bár lehet volt valami tegnap a levegőben mert Eli is elég indiszponált volt, az egy INT-jén kívül kettő még ott volt Church kezében és ha nincs a kevlár merevítés a törött kezén akkor lehet meg is fogja ). A harmadik down-os kísérleteknél is szembeötlő a visszaesés, ahhoz hogy eddig majdnem 50%-kal hozta a csapat, a MIN ellen 1-9 volt most egy talán 1-15. Azért ez sok mindent elárul az utóbbi hetek Offense teljesítményéről. Lesz min dolgoznia az edzőknek.
Ami viszont örömteli volt az a védelem. Church ott folytatta ahol abba hagyta a kéztörése előtt, és az meg is látszott a secondary-n. Reméljük MO is visszajön és akkor még előrébb tudunk lépni, de azért ez most is látszott, hogy nem a védelem fog bennünket SB-be juttatni, ezért mindenképpen meg kell keresni az O impotenciájának az okát.
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Nem akarok riogatni, de 92-ben a JAX 14-2-vel jutott PO-ba, az idényben a két vereségét a csoportban a Titanstől sz*pta be, majd a főcsoport döntőben a TT megnyerte a harmadikat is és ment a Bufflákok ellen az SB-be...
Ppistike
hát '92-ben szinte biztos nem, mert emlékeim szerint a Jags '95 körül lépett be a ligába. a '99-es szezon után viszont tényleg lehetett ilyen.
slowmotion
'99-ben volt  en.wikipedia.org/wiki/Jacksonville_Jaguars
több mint 9 éve
Ppistike
több mint 9 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 804 — i'm batman
több mint 9 éve
nyugi van, nyerni kell hétvégén, mert a két csapat, amelyik onnan esetleg utolérhet minket (9-4 Lions, 9-4 Giants) egymás ellen játszik.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:
12. hét otthon Redskins: nincs jó előérzetem, a csoport rangadók mindig extra kemények, és hálaadáson tradicionálisan sz*rok vagyunk. Kelley tud futni, Cousins épp MVP formába kezd lendülni és a jövő évi nagy lóvéért játszik, ez most egy L
13. hét idegenben Vikings: saját pályán Bradford megtáltosodik a lyukas secondary-nk ellen, és a combos védelmük elég lesz a pár pontos győzelemhez, ez nálam egy másik L
14. hét idegenben Giants: megmutatták mit tudnak, jobbak nem sokkal lettek, visszavágunk az első heti vereségért, ez egy W
15. hét otthon Buccaneers: ez szerintem egy sima W
16. hét otthon Lions: Stafford is szét tud passzolni minket ha akar, de Calvin Johnson inkább a Dancing with the Stars-ban remekel nem itt, ez egy 60 pontnál többet hozó meccsen egy karcsú de W
17. hét idegenben Eagles: tét nélkül egy sima L pihentetve pár kezdőt
A vége 12-4 és kiemelés

Jöhetnek a vélemények és az ellenvélemények 😊
rva
eddig még egyik sem jött be 😀
ha így folytatjuk (mind az ellenkezője lesz annak, amit tippeltem) akkor 12-4 a vége
el tudom fogadni 😊
rva
igazából tényleg van rá reális esély, h teljesen fordított legyen a vége ami azért a maga nemében nagy bravúr lenne 😊
mondjuk a két hazaiból minimum egyet biztos, h behúztok sztem
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:
12. hét otthon Redskins: nincs jó előérzetem, a csoport rangadók mindig extra kemények, és hálaadáson tradicionálisan sz*rok vagyunk. Kelley tud futni, Cousins épp MVP formába kezd lendülni és a jövő évi nagy lóvéért játszik, ez most egy L
13. hét idegenben Vikings: saját pályán Bradford megtáltosodik a lyukas secondary-nk ellen, és a combos védelmük elég lesz a pár pontos győzelemhez, ez nálam egy másik L
14. hét idegenben Giants: megmutatták mit tudnak, jobbak nem sokkal lettek, visszavágunk az első heti vereségért, ez egy W
15. hét otthon Buccaneers: ez szerintem egy sima W
16. hét otthon Lions: Stafford is szét tud passzolni minket ha akar, de Calvin Johnson inkább a Dancing with the Stars-ban remekel nem itt, ez egy 60 pontnál többet hozó meccsen egy karcsú de W
17. hét idegenben Eagles: tét nélkül egy sima L pihentetve pár kezdőt
A vége 12-4 és kiemelés

Jöhetnek a vélemények és az ellenvélemények 😊
rva
eddig még egyik sem jött be 😀
ha így folytatjuk (mind az ellenkezője lesz annak, amit tippeltem) akkor 12-4 a vége
el tudom fogadni 😊
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
semmi gond, már nagyon ugrált ez a 12 meccses majom a hátunkon, most legfeljebb nevelni kell egy hét meccsest.
majd megnézem valamikor a meccset, hogy tényleg olyan szar volt-e a játék, hogy innen csak jobb lehet, vagy tényleg van ok az aggodalomra.

meg most Irvin is megnyugodhat, hogy megvan a L.
slowmotion
Mind a két O szar volt, csak míg a miénk alap beállításon is az, addig a tiéteket a mi védelmünk, és a tét igazi hiánya rontotta el. Így védelmi csata lett belőle, abban pedig mi tapasztaltabbak vagyunk, mert eddig is minden meccsünket a D hozta le.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
semmi gond, már nagyon ugrált ez a 12 meccses majom a hátunkon, most legfeljebb nevelni kell egy hét meccsest.
majd megnézem valamikor a meccset, hogy tényleg olyan szar volt-e a játék, hogy innen csak jobb lehet, vagy tényleg van ok az aggodalomra.

slowmotion
Kellett a fejeknek szerintem, nem jo ha elhiszi a csapat hogy a bab is hús. Reméljük nem töri meg legfőképp Dak barátunkat ez az egész, mert kétség se legyen nem lesz változás bármi történik itt (kivéve sérülés). Extra motivációt is jelenthet adott esetben ez a vereség.
Lényeg hogy 2 meccset nyerni kell a háromból es első kiemelés megvan. Hetvegen Bucs az sem lesz egyszerű :/
több mint 9 éve
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...
Blevi
Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
Mi nem fogunk bennetek 3x elverni idén, max legyen W a PO meccs!😉
nagir
Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
Most senki nincs aki megtudna verni minket,tisztességes küzdelemben.
sztaking
nemtom ez annak minősíthető-e a te szótáradban 😊 És légy erős a PO-ba jutó csapatok (Atlanta/(Tampa), Detroit/GB, Seattle, Giants/Redskins) közül MINDEGYIK képes lesz/lehet rá.. (sőt, többségük ellen nem is rátok fogadnék az amúgy nagy elismerést érdemlő mérlegetek ellenére)
Szesze
Kellett ez is jo hogy enni után ki tudott jönni? Karma var rátok is légy erős... 😊
Blevi
nem trollkodni jöttem, csak visszaolvastam és ez szemet szúrt 😊
Szesze
Mondjuk pont tőled meglepett volna a trollkodás ... ráadásul 99%-a az embereknek itt nem is ezen a véleményen van.
Blevi
tudom 😊
több mint 9 éve
Egy dolog miatt várok már egy L az alapszakaszban, hogy végre a sok frusztrált ellendrukkerek elmondhassa: na ugye 😊...
Blevi
Nem csak az. Egy L a földön tart. Persze minél előbb, hogy ki lehessen heverni a PO előtt! 14-2 az betyáros és jöhet akárki...
nagir
Nem nagyon olvastam semelyik játékosunktól sem olyat, hogy el lennének szállva. Mivel fiatal a csapat, inkább csodálkoznak és élvezik a helyzetet. Persze ez változhat, de ennek még nincs jele.
Ezért nem kell kikapni, max. ha már megvan az első kiemelés, ami jövő héten már meg is lehet.
Charlie Firpo
sztaking
nemtom ez annak minősíthető-e a te szótáradban 😊 És légy erős a PO-ba jutó csapatok (Atlanta/(Tampa), Detroit/GB, Seattle, Giants/Redskins) közül MINDEGYIK képes lesz/lehet rá.. (sőt, többségük ellen nem is rátok fogadnék az amúgy nagy elismerést érdemlő mérlegetek ellenére)
Szesze
Kellett ez is jo hogy enni után ki tudott jönni? Karma var rátok is légy erős... 😊
Blevi
Szesze
Mondjuk pont tőled meglepett volna a trollkodás ... ráadásul 99%-a az embereknek itt nem is ezen a véleményen van.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Blevi
nagir
Charlie Firpo
sztaking
Szesze
Blevi
több mint 9 éve
Blevi
nagir
Charlie Firpo
sztaking
Szesze
Blevi
Karma? Semmi rosszat nem csináltunk. A Romo karma érik inkább...
több mint 9 éve
Blevi
nagir
Charlie Firpo
sztaking
Szesze
több mint 9 éve
Blevi
nagir
Charlie Firpo
sztaking
több mint 9 éve
Az megvan srácok, hogy JPP valószínűleg nem fog játszani vasárnap? 😊
Amare
Megvolt 😊
Awesome88
Már vártam is....
több mint 9 éve
Az megvan srácok, hogy JPP valószínűleg nem fog játszani vasárnap? 😊
Amare
Megvolt 😊
több mint 9 éve
Nem lehet mindig nyerni. Azt mondtam belefér egy L ezt tartom is azt meg méginkább tartom hogy ha összefutunk harmadszor akkor kell nyerni.
Összefoglaló alapján rengeteg balfaszkodas volt offenseben. Mindenesetre ebből tényleg tanulni kell. Elso seed fontos hogynotthon játszunk a PO-ban.

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Motivacio nelkul nehez nyerni

több mint 9 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 885
Nekem fura volt az egész, mintha nem is akartunk volna nyerni. Olyan minden mindegy alapon ment ez. Ne legyen sérülés és teszteljük a védelmet. De lehet, hogy csak én látom/érzem így
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Botrány szar meccs volt megint. Nem akarom itt a vészharangokat kongatni, de ha a Bucs ellen is ilyen "teljesítményt" nyújt Prescott (amire van esély láttuk, hogy Breeseket is, hogy szétszedték), akkor lehet mégiscsak meglátjuk, hogy mit tud Romo, ha más nem pihentetés címszó alatt.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Zeke vs David Johnson:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/lehet-e-zeke-elliott-az-mvp-ha-meg-a-posztjan-sem-o-a-legjobb
Sugar611
Jól gondolom, hogy nem a 'legjobb futó' cím az MVP? | (ráadásul Zeke a legjobb futó idén) | .

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.