NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 761
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy mi
több mint 9 éve
😊 főleg abban a 2 pufiban ott középen...Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)Ne olvass álmoskönyveket, azok azért vannak, hogy megcáfolódjanak.
ozibozi
Bízni meg lehet.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)Ne olvass álmoskönyveket, azok azért vannak, hogy megcáfolódjanak.
ozibozi
Bízni meg lehet.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)
több mint 9 éve
Jól látom, Church jön vissza?Hurrááá!
Durant meg hamstring.
Nem hurrá.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Willcoxról még mindig semmi hír?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
nagyon fura, hogy a Ravens után a Redskins a második csapat, akik kijöttek, és a legjobb focijukat játszották (a Ravens defense oldalon, a Redskins offense oldalon volt kiemelkedő) és kevés volt.Túl szép, hogy igaz legyen kategória. És nem önsajnáltatás, de Cowboys drukkernek lenni kisebb közösségben kissé paranoid dolog, az első bukfencnél előbújnak a trollok, a nagyobb bukfencnél meg még teóriákkal is előhozakodnak, hogy miért szar a franchise. 😛
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nagyon fura, hogy a Ravens után a Redskins a második csapat, akik kijöttek, és a legjobb focijukat játszották (a Ravens defense oldalon, a Redskins offense oldalon volt kiemelkedő) és kevés volt.
több mint 9 éve
Van, de Ő nem igazán mélységi elkapó. Nagyon jó WR, fizikális meg minden de nem mélységi elkapó. Olyan Desean Jackson típus aki a fénykorában volt.Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit...Van a csapatban egy Dez Bryant nevű srác, ő szerintem elég jó. 😀
100yard
Jughead
több mint 9 éve
Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit...Van a csapatban egy Dez Bryant nevű srác, ő szerintem elég jó. 😀
100yard
több mint 9 éve
Irvingnak vannak egyedül nagyobb momentumai ,csak limitáltan van fenn, nem teljes játéko,ha ebben fejlődne..Még bőven fejlődhet. Csak 23 éves második szezonos játékos.
Kroos
több mint 9 éve
Irvingnak vannak egyedül nagyobb momentumai ,csak limitáltan van fenn, nem teljes játéko,ha ebben fejlődne..
több mint 9 éve
jaj már régót akarta említeni Irvinget. Mióta tolja itt Aldon Smith? 😀 Két tojás.Hat hasonló meccsre számítottam.Nekem Irving a D lineban védelemben nagyon biztató. 3 Pdef, 3FF, 1 Sack. Mindez elég limitált snap számmal.
Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
Védelemből kiemelni nem tudok,Wilcox továbbra is meglepően jó, Lee az Lee,Wilson is fejlődik,Brown a nagy játékot leszámítva nem rossz,. Hat ennyi kb.
De nagyon fontos és értékes győzelem volt.
Kroos
100yard
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Hat hasonló meccsre számítottam.Nekem Irving a D lineban védelemben nagyon biztató. 3 Pdef, 3FF, 1 Sack. Mindez elég limitált snap számmal.
Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
Védelemből kiemelni nem tudok,Wilcox továbbra is meglepően jó, Lee az Lee,Wilson is fejlődik,Brown a nagy játékot leszámítva nem rossz,. Hat ennyi kb.
Kroos
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)megtalálta a zsákja a foltját tipikus esete.
Asbee
több mint 9 éve
Hat hasonló meccsre számítottam.Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
több mint 9 éve
Érdekes meccs volt, mert ahhoz képest hogy számolatlanul nyeltük a yardokat a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Nagyon jól össze lett rakva ez az O az évek során. Óramű pontossággal működik. Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit most az Offenz oldalon, fal, futó, TE, elkapók, és még az irányító is.
A védelem is jól összerakott csak ott kezdünk kifutni az amúgy sem bombaerős emberanyagból, és legfőképp a secondary fogyogat. Az eddigi sérültek mellett akik azért láthatóan nagyon hiányoznak, továbbá Scandrick sérülten játszik, Wilcox megsérült, és én Heath-et sem láttam játszani a meccs végén.
PO azért már megvan elég nagy eséllyel és talán még az első sheed is meglesz és akkor van még másfél hónapja a sérülteknek hogy felépüljenek. Talán MO-t is összedrótozzák arra, bár róla nem jó hírek jönnek.
több mint 9 éve
Nekem ami tetszett és feltűnt, hogy Dak ezen a meccsen volt lábon idén a legveszélyesebb sokat is futott, plusz voltak option playek is. Nem tudom ez miert igy alakult talan jobban ismeri fel mikor lehet futni vagy csak most a Redskins elleni gameplan része volt.
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)Josh megpróbálta, nem jött be. Végig üvöltözött, játék után keménykedett, stb. Volt már ilyen, meg biztos lesz is.
Asbee
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)
több mint 9 éve
Dez +OBJ nagy haverok...twitter.com/DezBryant/status/801954041018380288Azért ez a nyomi norman gyerek Dezzel is megcsinálta a feszkót!😠
baggio
nagir
több mint 9 éve
twitter.com/DezBryant/status/801954041018380288Azért ez a nyomi norman gyerek Dezzel is megcsinálta a feszkót!😠
baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Meg van a dáböljú és ez a legfontosabb, de az utolsó negyedben beszopott 3 TD(!) sehogy sem mutat jól.Nem tudom ti figyeltétek e, de az első félidőben igazából egész pofás volt a pressure Cousinson, főleg a redzoneban. Ez meg is látszott. Aztán valamiért a második félidőre ez teljesen elszált. Onnan jöttek is a gondok. Na mindegy igazából ezt mind tudtuk/láttuk eddig is.
Wilcoxról tud valaki valamit, hogy egyáltaán mi történt vele?
A Giants ellen nagyon fogunk szívni. Gyakorlatilag ugyan ilyen veszélyes passzjáték, mégjobb védelemmel, idegenbe....
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!