NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 754
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
azért a 15-1, nekem még így is erősnek tűnik... ha mást nem néztek srácok, mikor volt utoljára hogy söpörtük a csoportot? Kurva rég, én most hirtelen nem is tudok visszaemlékezni, szerintem valamikor a 2000es évek előtt. Talán a 90'-es évek eleji dinasztia csinálta meg utoljára.Egy botlason mar tulvagyunk.
Ja és az elmúlt 10 év legjobb NFC Eastje ellen kéne most ezt összehozni.
Amare
több mint 9 éve
azért a 15-1, nekem még így is erősnek tűnik... ha mást nem néztek srácok, mikor volt utoljára hogy söpörtük a csoportot? Kurva rég, én most hirtelen nem is tudok visszaemlékezni, szerintem valamikor a 2000es évek előtt. Talán a 90'-es évek eleji dinasztia csinálta meg utoljára.Ja és az elmúlt 10 év legjobb NFC Eastje ellen kéne most ezt összehozni.
Szorgalmas voltam, utána jártam. 1998ban söpörtük először és eddig utoljára a csoportot(akkor ez divízió rekord is volt, mert addig ez csoport riválisnak se sikerült). Nem ma volt, 18 éve, és liga szinten is ritka szerintem hogy egy csapat söpörje a csoportját.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ha nincs sérülés senki nem tud megverni 😊 15-1
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Bár nem vagyok nagy híve a jósolgatásnak, de akkor én is dobok egyet 😊13-3. Kikapunk még a Giantstől, meg a másik két csoport rivális egyikétől. Lehet én is a Redskinst mondanám most inkább. A Northot söpörjük, a Buccs meg elvérzik Fredbeardék nyomása alatt.
Ja igen azt nem írtam ide, természetesen én is arra számítok, hogy ez elég lesz a 1-2 seed valamelyikére 😀
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Az a csapat tudna megverni benneteket, amelyik képes hosszú driveokat vezetni, pontokat elérni, és ezzel a második félidőre frissen tartani a defensét. Talán a Skins, meg otthon az Eagles. Mi szerintem nem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/news/2016/11/22/sullivan-opponents-know-cowboys%E2%80%99-identity-they-just-can%E2%80%99t-stop-itKedvenc részem:
"What you are seeing now is the same identity of the 2014 Cowboys. Somehow, someway, with a different quarterback and a bunch of difference faces, Garrett has maintained that mentality. I’m honestly not sure if the Cowboys’ record would be any different right now if they gave the game plan to the opposition the day before kickoff. Everyone more or less knows what’s coming; they just can’t stop it."
több mint 9 éve
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:Én realista vagyok - elnézve ezt a csapatot, változatlan feltételek mellett nem látom, ki verhetne meg minket. Ez 15-1 lesz.
12. hét otthon Redskins: nincs jó előérzetem, a csoport rangadók mindig extra kemények, és hálaadáson tradicionálisan sz*rok vagyunk. Kelley tud futni, Cousins épp MVP formába kezd lendülni és a jövő évi nagy lóvéért játszik, ez most egy L
13. hét idegenben Vikings: saját pályán Bradford megtáltosodik a lyukas secondary-nk ellen, és a combos védelmük elég lesz a pár pontos győzelemhez, ez nálam egy másik L
14. hét idegenben Giants: megmutatták mit tudnak, jobbak nem sokkal lettek, visszavágunk az első heti vereségért, ez egy W
15. hét otthon Buccaneers: ez szerintem egy sima W
16. hét otthon Lions: Stafford is szét tud passzolni minket ha akar, de Calvin Johnson inkább a Dancing with the Stars-ban remekel nem itt, ez egy 60 pontnál többet hozó meccsen egy karcsú de W
17. hét idegenben Eagles: tét nélkül egy sima L pihentetve pár kezdőt
A vége 12-4 és kiemelés
Jöhetnek a vélemények és az ellenvélemények 😊
rva
A Redskins ellen én Callahan mestertől félek egyedül, ő alapozta meg a támadófalat, tehát elvben még emlékszik a gyengeségeire is (bár Pollack jó munkát végez, az már szentigaz).
Ettől még mind W.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:Én a Giants passzjátékától nagyon fázom, a Viking L-t inkább ide húznám, valamint szerintem a Bucs meccs nem lesz sima. A Skins meccsel egyetértek, ott én is vereséget várok.
12. hét otthon Redskins: nincs jó előérzetem, a csoport rangadók mindig extra kemények, és hálaadáson tradicionálisan sz*rok vagyunk. Kelley tud futni, Cousins épp MVP formába kezd lendülni és a jövő évi nagy lóvéért játszik, ez most egy L
13. hét idegenben Vikings: saját pályán Bradford megtáltosodik a lyukas secondary-nk ellen, és a combos védelmük elég lesz a pár pontos győzelemhez, ez nálam egy másik L
14. hét idegenben Giants: megmutatták mit tudnak, jobbak nem sokkal lettek, visszavágunk az első heti vereségért, ez egy W
16. hét otthon Lions: Stafford is szét tud passzolni minket ha akar, de Calvin Johnson inkább a Dancing with the Stars-ban remekel nem itt, ez egy 60 pontnál többet hozó meccsen egy karcsú de W
A vége 12-4 és kiemelés
rva
több mint 9 éve
TTN alertwww.bloggingtheboys.com/2016/11/22/13708340/trolling-the-nation-during-ravens-cowboys
több mint 9 éve
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:Ez azért nem így van hogy tradicionálisan sz*rok vagyunk. Az legutolsó pár meccsen voltunk rosszak. Előtte hatszor nyertünk sorozatban. 😊
A vége 12-4 és kiemelés
rva
több mint 9 éve
azon gondolkoztam megnyitnám a hivatalos találgatós részt a szezon maradék részére:12. hét otthon Redskins: nincs jó előérzetem, a csoport rangadók mindig extra kemények, és hálaadáson tradicionálisan sz*rok vagyunk. Kelley tud futni, Cousins épp MVP formába kezd lendülni és a jövő évi nagy lóvéért játszik, ez most egy L
A vége 12-4 és kiemelés
több mint 9 éve
ja, de érted hogy akartam 😀 😀 😀Futásblokkolni a támadófal szokott, futás ellen védekezni szokott a front four(vagy three). 😉Leary élete formájában játszik, ezért valaki nagy lóvét fog neki adni jövőreLeary nem engedett pressurt idén ha jol emlékszem.de Norman csak egy védő.ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
szerk: pillanatnyilag a Seahawks ellen vagy 10 pontos underdogok vagyunk, és a Pats ellen is azok lennénk.
a Vikes, a Miami vagy a Rams ellen nagyon-nagyon megszenvednénk, az összes NFCE csoportellenfél atom kemény lenne playoffban....
bár a jelenlegi állás szerint a PO-ban a Lions, a Giants, a Redskins és a Falcons egyike vár ránk, mint no1 seed (home field advantage, meg kutyafüle)
rva
két dolog nálunk is változott támadófronton az első (második) meccs óta: Zeke összeszokott a fallal, és Dak jobban érzi a 11-82-88 hármason kívüli elkapókat is.
ja nem, három, Collins helyett Leary játszik, aki szerintm futásblokkolásban jobb, mint Collins.
meg azóta kezdő C, kezdő NT, kezdő FS plusz Doctson IR-en, kezdő LT felfüggesztve. ők sem fognak teljes létszámban kiállni.
slowmotion
Blevi
futás blokkolásban mondjuk nem erős a Redskins, szóval földön lehet keresnivalónk
de pass védekezésben a footballoutsiders szerint negyedikek a ligában, az nem véletlen.
lehet nem a washingtoni secondary-nek fog Dak megint 300+ yardot dobálni
rva
Amare
több mint 9 éve
Futásblokkolni a támadófal szokott, futás ellen védekezni szokott a front four(vagy three). 😉Leary élete formájában játszik, ezért valaki nagy lóvét fog neki adni jövőreLeary nem engedett pressurt idén ha jol emlékszem.de Norman csak egy védő.ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
szerk: pillanatnyilag a Seahawks ellen vagy 10 pontos underdogok vagyunk, és a Pats ellen is azok lennénk.
a Vikes, a Miami vagy a Rams ellen nagyon-nagyon megszenvednénk, az összes NFCE csoportellenfél atom kemény lenne playoffban....
bár a jelenlegi állás szerint a PO-ban a Lions, a Giants, a Redskins és a Falcons egyike vár ránk, mint no1 seed (home field advantage, meg kutyafüle)
rva
két dolog nálunk is változott támadófronton az első (második) meccs óta: Zeke összeszokott a fallal, és Dak jobban érzi a 11-82-88 hármason kívüli elkapókat is.
ja nem, három, Collins helyett Leary játszik, aki szerintm futásblokkolásban jobb, mint Collins.
meg azóta kezdő C, kezdő NT, kezdő FS plusz Doctson IR-en, kezdő LT felfüggesztve. ők sem fognak teljes létszámban kiállni.
slowmotion
Blevi
futás blokkolásban mondjuk nem erős a Redskins, szóval földön lehet keresnivalónk
de pass védekezésben a footballoutsiders szerint negyedikek a ligában, az nem véletlen.
rva
több mint 9 éve
Leary élete formájában játszik, ezért valaki nagy lóvét fog neki adni jövőreLeary nem engedett pressurt idén ha jol emlékszem.de Norman csak egy védő.ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
rva
slowmotion
Blevi
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Leary nem engedett pressurt idén ha jol emlékszem.de Norman csak egy védő.ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
rva
slowmotion
több mint 9 éve
de Norman csak egy védő.ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
rva
több mint 9 éve
Az megvan hogy 2013 ó1ta nem nyertünk hálaadásnapi meccsen? Ráadásul az utolsó pulykás meccset is buktuk a 'Skins ellen, még árdzsiszrí vezette őket. Mennyit változott minden 4 év alatt.
több mint 9 éve
ott a védelemmel is lesz baj, Norman is úgy játszik mint amennyit fizettek érte...Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
100yard
slowmotion
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
3 éves, 8,3 (?) milliósat.Ahogy nézem, Hanna jövőre jön vissza, megint műtik.Hanna egy éves szerződést kötött nyáron, nem?
Charlie Firpo
gorbel
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ahogy nézem, Hanna jövőre jön vissza, megint műtik.Hanna egy éves szerződést kötött nyáron, nem?
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Árnyaltabb PC korrekt megfogalmazásban 😊Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
a.espncdn.com/combiner/i?img=/photo/2016/1121/PrescottWeek11.jpg&cquality=80
Charlie Firpo
15 yard felett 6 kísérletből 2 sikeres passz... azért azon még nagyon van mit javítani.
AmareVagy a második félidőre a dallasz-i védelem kicsit megtalálta a futás elleni védekezést, ez is lehet ok.Kicsit árnyaltabb lett volna a kép,ha a Ravens O a 2.félidőben többet hagyja pihenni a D-t.Számomra érthetetlen módon feladtuk a futást.Eléggé egyoldalú csapat vagyunk.Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek
kátrány
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
Charlie Firpo
15 yard felett 6 kísérletből 2 sikeres passz... azért azon még nagyon van mit javítani.
Amare
Vagy a második félidőre a dallasz-i védelem kicsit megtalálta a futás elleni védekezést, ez is lehet ok.Kicsit árnyaltabb lett volna a kép,ha a Ravens O a 2.félidőben többet hagyja pihenni a D-t.Számomra érthetetlen módon feladtuk a futást.Eléggé egyoldalú csapat vagyunk.Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek
kátrány
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Széttörték Őket .Ezt be lehet ismerniKicsit árnyaltabb lett volna a kép,ha a Ravens O a 2.félidőben többet hagyja pihenni a D-t.Számomra érthetetlen módon feladtuk a futást.Eléggé egyoldalú csapat vagyunk.Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek
kátrány
több mint 9 éve
nyilván ez is benne van, nem vitatom.Ez a csapat játéka. Idő ölése folyamatos haladás. Nem is akarunk szerintem gyorsan haladni. De ez az en véleményem.Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
Charlie Firpo
Amare
Blevi
több mint 9 éve
Kicsit árnyaltabb lett volna a kép,ha a Ravens O a 2.félidőben többet hagyja pihenni a D-t.Számomra érthetetlen módon feladtuk a futást.Eléggé egyoldalú csapat vagyunk.Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related