Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.ilyenkor szokott az ilyen NEM megtörténni 😊
több mint 9 éve
Nyilván mindenkitől tartunk a playoffban illetve senki sincs leírva mert egy meccsen tényleg bármi lehet.azért a playoffban nem tartani a jó védelmektől enyhén badarság 😛 A "defense wins championships" mondás se véletlenül lett kitalálva.hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
vagy az Eagles össze szedi magát?
A megállítás alatt azt értem, hogy 20-nál kevesebb pontot nyelnek be a 2 félidő alatt és nyernek is.
rva
Szerintem nem is ez a nagyobb kérdés, hanem az hogy lesz-e olyan Offense a másik oldalon aki több pontot szerez mint a miénk. Én csak azoktól a csapatoktól tartanék akikben megvan ez a potenciál, és ezek között nincs benn NYG sem a MIN, sem a SEA.
Szerintem akik potenciálisan veszélyesek ránk az a NE, DEN, OAK, WAS körből kerülhet ki.
Szóval csak azok a csapatok veszélyesek ránk akik képesek elegendő pontot is szerezni.
100yard
Seattle sem jo matchup nekünk sztem.sztem minket megtudnátok fogni a futással, a statok ellenére, eléggé tudjuk nyelni a yardokat futásban.
Blevi
braxa88
Azért a mi védelmünket se írnám le. Ötödikek vagyunk az engedett pontokban. Tudom hogy az Offensnek is köszönhető, de a playoffban is ez az Offense lesz, illetve jön még vissza elvileg Church és MO is a playoffra.
több mint 9 éve
azért a playoffban nem tartani a jó védelmektől enyhén badarság 😛 A "defense wins championships" mondás se véletlenül lett kitalálva.hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
A megállítás alatt azt értem, hogy 20-nál kevesebb pontot nyelnek be a 2 félidő alatt és nyernek is.
rva
Szerintem nem is ez a nagyobb kérdés, hanem az hogy lesz-e olyan Offense a másik oldalon aki több pontot szerez mint a miénk. Én csak azoktól a csapatoktól tartanék akikben megvan ez a potenciál, és ezek között nincs benn NYG sem a MIN, sem a SEA.
Szerintem akik potenciálisan veszélyesek ránk az a NE, DEN, OAK, WAS körből kerülhet ki.
Szóval csak azok a csapatok veszélyesek ránk akik képesek elegendő pontot is szerezni.
100yard
Seattle sem jo matchup nekünk sztem.sztem minket megtudnátok fogni a futással, a statok ellenére, eléggé tudjuk nyelni a yardokat futásban.
Blevi
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Azert a Giants-et nem írnám le. Jo a D-jük és ki tudja Eli melyik arcával megy PO-ba. Seattle sem jo matchup nekünk sztem. Ezért lenne jo az első kieemeles legalabb nem kene a Centurylinkre vagy a Metlifeba menni nem mindegy...
több mint 9 éve
hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
rva
több mint 9 éve
hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Giants megint?
Seahawks?
több mint 9 éve
"Ball's don't lie!" 😊lehet, hogy látens Blazers vagy Pistons szurkoló.Ez a felmuveltseg.😆Bocsi, de már harmadjára látod tőled, nem tudom megállni 😊na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy miIgen ha megvan az a két meccs akkor már majdnem biztos az első sheed is.
slowmotion
100yard
Első seed nem sheed. 😉
Amare
100yard
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
lehet, hogy látens Blazers vagy Pistons szurkoló.Ez a felmuveltseg.😆Bocsi, de már harmadjára látod tőled, nem tudom megállni 😊na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy miIgen ha megvan az a két meccs akkor már majdnem biztos az első sheed is.
slowmotion
100yard
Első seed nem sheed. 😉
Amare
100yard
több mint 9 éve
Ez a felmuveltseg.😆Bocsi, de már harmadjára látod tőled, nem tudom megállni 😊na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy miIgen ha megvan az a két meccs akkor már majdnem biztos az első sheed is.
slowmotion
100yard
Első seed nem sheed. 😉
Amare
több mint 9 éve
Bocsi, de már harmadjára látom tőled, nem tudom megállni 😊na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy miIgen ha megvan az a két meccs akkor már majdnem biztos az első sheed is.
slowmotion
100yard
Első seed nem sheed. 😉
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy miIgen ha megvan az a két meccs akkor már majdnem biztos az első sheed is.
slowmotion
több mint 9 éve
na. meg kéne nyerni a következő két meccset. a Seattle kiszívott a Tampától, úgyhogy ha nem basszuk el, akkor az út a Super Bowl-ba mégiscsak Arlingtonon keresztül vezet majd az út, vagy mi
több mint 9 éve
😊 főleg abban a 2 pufiban ott középen...Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)Ne olvass álmoskönyveket, azok azért vannak, hogy megcáfolódjanak.
ozibozi
Bízni meg lehet.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)Ne olvass álmoskönyveket, azok azért vannak, hogy megcáfolódjanak.
ozibozi
Bízni meg lehet.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Irigylésre méltó zökkenőmentes játék, ami azért az álmoskönyvek szerint a szezon 2/3-nál nem szokott szerencsét hozni... mi csak ebben és a videó elemzésekben bízhatunk, amire azért kellő idő fog a rendelkezésre állni... Összerakott csapat, mi ellenfélként bízunk benne, hogy túl hamar állt össze... és lesznek résen a pajzson... (ha nem csoport rivális lenne, még nézni is jó lenne 😊)
több mint 9 éve
Jól látom, Church jön vissza?Hurrááá!
Durant meg hamstring.
Nem hurrá.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Willcoxról még mindig semmi hír?
több mint 9 éve
nagyon fura, hogy a Ravens után a Redskins a második csapat, akik kijöttek, és a legjobb focijukat játszották (a Ravens defense oldalon, a Redskins offense oldalon volt kiemelkedő) és kevés volt.Túl szép, hogy igaz legyen kategória. És nem önsajnáltatás, de Cowboys drukkernek lenni kisebb közösségben kissé paranoid dolog, az első bukfencnél előbújnak a trollok, a nagyobb bukfencnél meg még teóriákkal is előhozakodnak, hogy miért szar a franchise. 😛
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nagyon fura, hogy a Ravens után a Redskins a második csapat, akik kijöttek, és a legjobb focijukat játszották (a Ravens defense oldalon, a Redskins offense oldalon volt kiemelkedő) és kevés volt.
több mint 9 éve
Van, de Ő nem igazán mélységi elkapó. Nagyon jó WR, fizikális meg minden de nem mélységi elkapó. Olyan Desean Jackson típus aki a fénykorában volt.Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit...Van a csapatban egy Dez Bryant nevű srác, ő szerintem elég jó. 😀
100yard
Jughead
több mint 9 éve
Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit...Van a csapatban egy Dez Bryant nevű srác, ő szerintem elég jó. 😀
100yard
több mint 9 éve
Irvingnak vannak egyedül nagyobb momentumai ,csak limitáltan van fenn, nem teljes játéko,ha ebben fejlődne..Még bőven fejlődhet. Csak 23 éves második szezonos játékos.
Kroos
több mint 9 éve
Irvingnak vannak egyedül nagyobb momentumai ,csak limitáltan van fenn, nem teljes játéko,ha ebben fejlődne..