BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Most nektek all de messze meg a vege.
De nem latni ki es hogy nyerne ellenetek.
Janek
Igen érdekes szinte az összes csoportot vezetnétek a mostani stattal,most pedig vélhetően wc hely max..Mi vagyunk a halál csoport.
sztaking
Kell ez.
Itt lehet fejlődni .
Egyszer csak meglesz az az sb

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Janek
Igen érdekes szinte az összes csoportot vezetnétek a mostani stattal,most pedig vélhetően wc hely max..Mi vagyunk a halál csoport.

Szerkesztette: sztaking

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 9 éve
Tisztelt Uraim,ha sérülés nem lesz ,borítékolható a gyűrű,vessetek meg de most így gondolom...tudom nagyon messze van,de ez előtt a meccs előtt rossz érzéseim voltak(Amare Szurkertárssal együtt).Hál Istennek nem igazolódtak,a Csapat működik.

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Megnéztem még egyszer 😊 1 50 körül a végén Dak kidobja az üres poharat a kukába,nem megy be ,feláll beteszi a helyére,ez nekem nagyon sokat mond az Emberről,remélem nem rontja el a média.
sztaking
ezt én is láttam 😀 és külön tetszett hogy nem vette észre hogy őt mutatják, szóval biztos nem ezért volt jó fiú.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Megnéztem még egyszer 😊 1 50 körül a végén Dak kidobja az üres poharat a kukába,nem megy be ,feláll beteszi a helyére,ez nekem nagyon sokat mond az Emberről,remélem nem rontja el a média.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.
100yard
Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
Jatekbol melyik eagles O tag kene cserébe és ki helyett?
Janek
Ez igaz de a keret nagyjából ugyanaz mint tavaly. Akkor meg ment a szenvedés Cassel félékkel. Pont a tegnapi meccs volt a vízválasztó. Mert a Ravens fizikális volt es fogta a futást es Daknak kellett előlépnie.

Ettől független jogos amit felvetsz. Talan egy Free Lane Johnson csere amit igy mondanék. Kb ennyi.
Blevi
egyébként Lane Johnson egy lépésre van a tízmeccses eltiltástól
slowmotion
Most kapta meg a 10 meccset, a következő már 2 év 😀, azzal gyakorlatilag vége is lenne a pályafutásának.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
 twitter.com/EzekielElliott/status/800484242648166406?ref_src=twsrc%5Etfw

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.
100yard
persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
slowmotion
Jó kis meccs lesz a pulyka mellé. 😊
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Nézve a schedule-t nem sok egyszerű meccsünk maradt. Hála istennek a NYG most még elmegy Cleveland-be és utána az Ő sorsolásuk is felkeményedik. A többiek meg talán már nem veszélyesek ránk a csoport elsőség szempontjából, illetve ahhoz nagy összeomlásnak kellene jönni.
100yard
persze. de nekünk a Redskinsen is túl kellene jutnunk, és Kuzin elkezdte emberhez dobálni a labdákat, csak szólok.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
 nfltraderumors.co/cowboys-will-activate-rb-darren-mcfadden-nfi-list-week/

Jerry Poppins belebegtette, hogy DMC-t aktiváljuk NFI-ről
kérdés mi lesz vele?
rva
Ő fogja Garrettet Gatoradedel locsolni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve

kérdés mi lesz vele?
rva
Már így is négy futó van a rosteren. Nem tudom kinek a helyére jönne ? Ráadásul év végéig van csak szerződése.
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!

kérdés mi lesz vele?
több mint 9 éve
100yard
Janek
hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint Prescotté
(ettől függetlenül jól játszik a srác)
braxa88
Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...
Blevi
hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀
braxa88
Azt az érvelést azert kicsit sarkítja hogy csak a tutiba ült bele. Mert igen beleult de ehhez kell Ő is.
Blevi
Brice Butler mondta szezon kezdet előtt: amikor tavaly Weeden állt a kalécsképével a huddlebe, sokan gondolták "tényleg ez a csóka fog minket győzelemre vezetni"? A kulcsszó ami totál nem kvantifikálható, de nagyon meglátszik az önbizalom. Lásd Steelers elleni meccs. 46 másodperc, 75 yard? No problem. Tavaly semmi ilyen nem volt.

több mint 9 éve
3 biztoskezű célpont
braxa88
ez már itt volt két éve is, meg egy éve is, mondjuk nem véletlen, hogy két éve is 12-4 lett a vége. persze ettől még a tutiba ült bele, de oda is kell dobni a labdát. meg hát Dez idén is hiányzott szezon elején sok meccsről, Witten sem lesz gyorsabb, csak hát ugye tudni kell használni is.
több mint 9 éve
100yard
Janek
braxa88
Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...
Blevi
azért ezt árnyalja néhány dolog.
egyrészt: igen, ehhez kell ő is, mert ha csak egy kicsivel jobban játszik Weedennél és Casselnél, az már azt jelenti, hogy nem 4th&1 lesz, hanem first down. hogy nem punt lesz, hanem FG. hogy nem FG lesz, hanem TD.
tavaly hányszor volt olyan, hogy "nadecsakegykurvagóltrúgjanakmár"? a különbség a 4-12 és a 12-4, 11-5 (minimum) között az volt, hogy Hicks összehajtogatta Tonyt a második meccs kétharmadánál. Dak kezében ugyanez minimum 9-7, de talán 10-6 lett volna.
kettő: igenis, Zeke ennyivel jobb, mint akár Randle, akár Run DMC. Randle ingadozó volt, McFadden-hez képest meg legalább egy yarddal többet tud átlagban csinálni kontakt után, az szintén rengeteget számít hosszú távon.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
100yard
Janek
braxa88
Blevi
hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀
braxa88
Azt az érvelést azert kicsit sarkítja hogy csak a tutiba ült bele. Mert igen beleult de ehhez kell Ő is.
Blevi
történelmileg jó futójáték
3 biztoskezű célpont
legjobb OL, passzblokkolásban is sima top3
nagyonsokszor kurvasok ideje van,

DE nyilván kell ehhez ő is, mert jó döntéseket hoz, nem csinál hülyeséget, pontos, önbizalommal játszik, és nyer.
a statok, QB rating, TD-INT arány, W-k, magukért beszélnek.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
100yard
Janek
braxa88
Blevi
braxa88
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
100yard
Janek
braxa88
Blevi
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Cowboys cornerback Morris Claiborne said he broke part of his pelvis when he was knocked out of the Philadelphia game on Oct. 30 in addition to the groin injury. He said he hopes to be back late in the regular season and started doing resistance training last week.
Todd Archer, ESPN Staff Writer
o_o... az szar. szóval a Super Bowlig el kell jutni, ha még akarjuk látni idén játszani.
slowmotion
Hülyén hangzik, de talán öröm az ürömben, hogy igy legalább - ha akarjuk - meg tudjuk tartani. Ez a sérülés azért redesen lenyomja az árát.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
100yard
Janek
braxa88
több mint 9 éve
100yard
Janek
Ez igaz de a keret nagyjából ugyanaz mint tavaly. Akkor meg ment a szenvedés Cassel félékkel. Pont a tegnapi meccs volt a vízválasztó. Mert a Ravens fizikális volt es fogta a futást es Daknak kellett előlépnie.

Ettől független jogos amit felvetsz. Talan egy Free Lane Johnson csere amit igy mondanék. Kb ennyi.
Blevi
egyébként Lane Johnson egy lépésre van a tízmeccses eltiltástól
több mint 9 éve
Cowboys cornerback Morris Claiborne said he broke part of his pelvis when he was knocked out of the Philadelphia game on Oct. 30 in addition to the groin injury. He said he hopes to be back late in the regular season and started doing resistance training last week.
Todd Archer, ESPN Staff Writer
o_o... az szar. szóval a Super Bowlig el kell jutni, ha még akarjuk látni idén játszani.
több mint 9 éve
100yard
Janek