Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Természetesen jött az eredmény Boys utáló Sándornak nyilván görcsöt okozott...töröljétek ezt is..faxkalapok!
sztaking
de kit érdekelnek a kommentátorok?
innen senkit se. nem azért nyerünk vagy nem nyerünk a végén, mert egy fiszemfaszom ország csatornájának a kommentátora szeret vagy nem szeret minket.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Természetesen jött az eredmény Boys utáló Sándornak nyilván görcsöt okozott...töröljétek ezt is..faxkalapok!
sztaking
Csak azért szurkoltak ellenünk, mert van egy ilyen szurkoljavesztesnek fíling a stúdióban, ez rendszeres, ne húzd fel magad rajta. A csapat a lényeg.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hát, ez is megvolt.
Azért a védelem nem állt a helyzet magaslatán, de most enniy is elég volt. Remélem JJ visszajön, most másfél hét pihenés.

Church baby, come back!
Charlie Firpo
jó a Skins támadósora, csak nekik nem Elliotjuk van, hanem egy jól dobó Kuzin, meg leginkább Crowder és Reed.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
szóval matematikailag még nincs playoff, de a lottóötösnek nagyobb esélye van, mint hogy ne jussunk be
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hát, ez is megvolt.
Azért a védelem nem állt a helyzet magaslatán, de most enniy is elég volt. Remélem JJ visszajön.

Church baby, come back!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 830 — no es importante
A cenzúra szó mellett majd a meccs egyik reklámszünetében a "floodolás" kifejezésre is keress rá google-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Miért durcázol? Ez csapat topik, meccsnézéssel kapcsolatos hozzászólásoknak eredménykövetőben a helye. Sanyit meg itt szerintem senkit se érdekel.
gyeek
Na két Fradista Testvéremet szétüték előzőhéten ,ok nem tudtam ennyire megy a cenzúra itt is...

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Miért durcázol? Ez csapat topik, meccsnézéssel kapcsolatos hozzászólásoknak eredménykövetőben a helye. Sanyit meg itt szerintem senkit se érdekel.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Egy élmény volt,üdv mindenkinek,bár lehet ezt is törlik.
sztaking

több mint 9 éve
Egy élmény volt,üdv mindenkinek,bár lehet ezt is törlik.

Szerkesztette: sztaking

több mint 9 éve
Uraim itt törölnek? akkor mellőzöm a részvételt!

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Hali! Ha valaki nem szereti a magyar közvetítést, akkor hamisítatlan amcsi változathoz király stream:
 live.robinwidget.com/streamvideo8/washington-redskins-vs-dallas-cowboys-live-stream-live-stream-60089.html

Szerkesztette: sebidani1990
több mint 9 éve
Isten velünk ,ki ellenünk?

több mint 9 éve
hát nézzük csak.
reggel elbambultam a buszon, egy megállóval tovább mentem, gyalogolhattam vissza egy fél lágymányosi campusnyit.
délután kiderült, hogy Stevie G visszavonult.
nem is tudom, várom-e ezt a meccset... de legalább legrosszabb esetben minden rosszat letudok ma.

szerk: ja, és ma 25 éve hunyt el Freddie is...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Uraim,meccs nap van!Megverjük Őket is 😊 Utoljára tán 77-ben volt ilyen széria akkor SB lett a végén ,ha jól emlékszem 😊

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Go Boys ! Bedaráljuk a Redskinst is. ! Az a lényeg hogy mindig legyen egy TD előnyünk. Úgy biztos nyerünk.
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Fázok az esti meccstől. Nem látom hogy bír el majd a D a Redkins O-val.
Kicsit talan a skins védelme jobb is mint a miénk.
Blevi
Az nem azért van, csak hideg van így november tájt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Nem nagyon értem miért szidjátok a D-teket. Teljesen rendben van. Ezt az eredményt nemcsak az O érte el. Kaptok 30-40 pontokat akkor Dakék is bajban lettek volna. Amikor kellett odatették magukat.
dande
szerintem ez ilyen negatív jinx. néha én is szoktam csinálni, de most megelőztek 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 517 — …not me…Im in my prime!
Nem nagyon értem miért szidjátok a D-teket. Teljesen rendben van. Ezt az eredményt nemcsak az O érte el. Kaptok 30-40 pontokat akkor Dakék is bajban lettek volna. Amikor kellett odatették magukat.
dande
Igen az átlag engedett 18 pont egyáltalán nem rossz(asszem ennyit átlagolunk), ebben csak annyi a csalóka, hogy ebben rengeteget segít az offense. Keveset kell a pályán lenniük,és ebböl is rengeteget úgy hogy az ellenfél már hátrányban van. Ezzel már jelentősen ki is véve a futás lehetőségét az ellen repertoárjából.
Marinelli ugye viszonylag sokat rotálja a Dlinet, egyszerűen nincs kiemelkedő sztár játékosunk. Ezért azokkal akink van, az a legjobb esélyünk ha minél inkább "frissen" tartjuk őket(míg ugye az ellenfél védelme pont hogy belefárad a meccs végére Fredbeardékkel meg Elliottal bírkózni). Ezt sem tudnánk így megoldani, egy ilyen offense nélkül.
Nem mondom, az alapszakaszra elég ez a védelem, a mérleg is ezt mutatja, mert a csapatok nagyrésze ellen működik a dolog. Csak amikor összetalálkozunk egy olyan támadósorral, mint a Giantsé, a Steelersé, vagy pont most a Redskinsé, na akkor nagyon könnyen bajba kerülhetünk.
A rájátszásba meg nem nagyon fogunk másmilyennekkel találkozni.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
egyik kedvenc rovatom a BTBről, amikor valamelyik másik SB Nation-ös, rivális csapat bloggereit kérdezik az aktuális meccsről.
Most a Skins bloger csapatát, a Hogs Haven-t kérdezték a pulykás meccsről. Én pl. nem is tudtam hogy idén ennyire jó a Washington OL is, még Trrent Williams nélkül is.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/23/13720934/dallas-vs-washington-kirk-cousins-will-likely-get-a-five-year-deal-worth-anywhere-from-100m-to-115m
Amare
Blevi
Szerintem egyértelmüen jobb. Ha csak mást nem nézel, van három egészen jó passrusherük(Kerrigan, Murphy, Smith), eddig Norman is megéri a nagy dellát amit kapott.
Tőlünk kit tudnál kiemelni? Lee és kb ennyi, a többiek nagyrészt a liga átlag vagy az alatt. Még esetleg McClain.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
egyik kedvenc rovatom a BTBről, amikor valamelyik másik SB Nation-ös, rivális csapat bloggereit kérdezik az aktuális meccsről.
Most a Skins bloger csapatát, a Hogs Haven-t kérdezték a pulykás meccsről. Én pl. nem is tudtam hogy idén ennyire jó a Washington OL is, még Trrent Williams nélkül is.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/23/13720934/dallas-vs-washington-kirk-cousins-will-likely-get-a-five-year-deal-worth-anywhere-from-100m-to-115m
Amare
több mint 9 éve

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Ha mar valakitől tartani kell akkor én inkább a NYG-től tartok, és ezzel a csoport elsőség is úszhat. Mos két meccs előnyünk van, de velük még játszunk idegenben, és ha az nincs meg akkor egyre olvad az előny, meg még a divisio mérlegünknek is betesz. Innen már elég egy botlás és elénk kerülhetnek.