BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
McLain baratunk kihagyott egy tesztet. 1 év lesz az érdemjegy.
Blevi
Jerry mondta, hogy nem fogjuk visszarakni aktív névsorba, szóval ezzel kb nem változott semmi, csak hogy nem tőlünk lesz felfüggesztve, hanem a FA listáról
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Blevi
Már lassan neki is irreleváns. Amilye van, azzal megy nyugdíjba, azaz addig elszívja/elissza a pénzét.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Mas tema: Jaylon Smithrol van valami insider info, vagy az a par napos JJ nyilatkozat a legfrissebb?
undisputedly
semmi exra, arra vár, hogy az idegek végre "visszanőjenek" a lábában - biztos van erre egy hivatalos orvosi fogalom, csak nem tudom mi, szóval ugye az idegek sérültek és állítólag azok képesek regenerálódni, csak itt sokkal több időbe telik

ha lesz infó róla, akkor azonnal tele lesz vele a média, mert úgy tűnik azon kívül minden más 100%-os

a QB vita dologban meg peterk2005 leírta a véleményem: nincs még meg a következő 10 év franchise QB-je, csak megyünk a "hot hand"-el. ennyi. nem akarok túl negatív lenni, de pont akiket peterk felemlegetett: Kap, RGIII, Foles ők jutottak eszembe ahogy a korábbi hsz-eket olvastam.
nem lesz itt SB győzelem, és az a vicc, hogy jövőre eltradeljük Romo-t Denverbe és ott SB-t nyer mi meg itt leszünk egy leolvadt Prescott-al, akinek addigra kifogják a szelet a vitorlájából a defensive coordinatorok...
több mint 9 éve
gedam 6 293
és mit csináltok akkor, ha az utolsó meccseket 2-5-tel, 3-4-el hozza le és így juttok a rájátszásba?
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ebben a vitában az a legérdekesebb, hogy mindkét oldalnak bőven van alapja és érve, hogy miért az lenne a jó.
Slow, a Pats-párhuzamoddal annyiban kell vitatkoznom, hogy akármennyire is szeretjük, Romo nem említhető egy lapon Bradyvel, arról nem is beszélve, hogy a három év "fórja" ellenére lényegesen jobb fizikális állapotban van, mint Tony.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Mas tema: Jaylon Smithrol van valami insider info, vagy az a par napos JJ nyilatkozat a legfrissebb?
undisputedly
Még mindig szüksége van arra a térdfogóra (nem tudom pontosan, mi a szakmai elnevezése), hogy egyáltalán járjon. Idén már biztos nem látjuk, augusztusban bízunk.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Olvastam ezt a hosszu, negativ hozzaszolast, es vegig azt talalgattam, hogy ki a szerzoje (telefonon eltartott egy ideig amig legorgettem). El is talaltam 😀

Ugy tunik az ido mulasa sokak emlekezetere jotekony hatast gyakorol. Romo mikor csinalt 8 gyozelbol allo sorozatot? Mutass mar egy olyan sormintat, ahol elit vedelmeket vert meg jo jatekkal. Nem fogsz talalni. Ez a team by team elemzes meg szanalmas. Brady mennyi elit vedelemmel talalkozott iden, es mennyit vert meg kozuluk?

Romo alulertekelt frencsajz qb, de a realitasnal maradva sem tobb egy jobb kepessegu frencsajz iranyitonal. X ev alatt mennyi po gyozelme volt? Ugy tesztek, mintha egy po meno qb padoztatasarol lenne szo a rajatszas kozeledtevel. Hany meccset jatszott az elmult ket evben Romo?

Tegyuk fel, hogy lecserelik Prescottot:

-Romo szarul jatszik. Mit csinalsz? Segget a szadbol? Megtorod a rookie magabiztossagat?

-Romo jol jatszik. (Egy eve nem jatszott kb, szoval ebben kevesebb raciot latok) mi van ha ismet megserul? Eleg jo esely van ra. Akkor meg lasd scenario 1.

En birom Romo jatekat, kb Stafforddal egyutt a legalulertekeltebb iranyito az elmult par evbol, de semmi olyat nem nyujt, ami miatt le kellene cserelned Prescottot. Maximum majd a PO-ban, ha elobbi elFitzeli a meccset, amire nem sok eselyt latok, mert a srac eleg clutch.

Az meg miota erv, hogy hatso koros, es azok evtizedebkent egyszer valnak be? ...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Wow, ez ám a...
peterk2005
Bob the Turd-nek nincs agya a játékhoz. megy neki az option (ment, amíg nem szakadt ronggyá a térde), de ebbe a ligában azzal nem élsz sokáig.

neki sem sikerült, end of the story.
több mint 9 éve
Ne keverjünk össze szituációkat:

1. Nekünk akkor a nála is öregebb Leftwich és Charlie Batch volt a csere QB-nk, így esély sem volt, hogy új franchise QB-ra bukkanjunk.
2. BB akkor ideális korban volt.

Ezek nagyon komoly különbségek. De válaszolok a kérdésedre is: ha most 2016-ban így jártunk volna és van egy rookie QB-nk, aki Prescotthoz hasonló fantasztikus játékkal csinál nekünk egy 8-1-et, akkor bizony ő kezdő. Én Steelers-szurkoló vagyok, nem Big Ben-fan, emellett igyekszem racionális maradni. Tudom, hogy működik az NFL és elfogadom azt.

szerk.: A Cowboys célja nem az, hogy Romóval SB-t nyerjen, hanem az, hogy minél több SB-t nyerjen. Most úgy tűnik, hogy Prescott-tal (és Zekével) 10 évre domináns csapat lehet a Cowboys, egyetlen évet sem fog beáldozni arra a Cowboys, hogy Romóval legyen bajnok. Inkább arra koncentrál, hogy a köv 4-5-akár 10 évben minél többet nyerhessen. Ahhoz pedig Prescottnak kell játszania, hogy minél hamarabb megszerezze az ehhez szükséges tapasztalatot.
Soldados
oké. akkor vonatkoztassunk el az "elsősorban Steelers-fan" kitételtől, fordítsuk át mondjuk "elsősorban Patriots-fan" felé.
ha Garoppolo Brady négymeccses eltiltását űrszámokkal kezdte volna, és nem sérül meg (egyébként másfél meccsen Gronk nélkül 4/0, 115-120 körüli rating), akkor vajon szerinted felmerült volna Belichick-ben, hogy a 4-0-s, nagyon jól játszó Garoppolo mögött kispadoztassa a 39 éves Brady-t? elvégre Garoppolo a Patriots jövője, nem? akkor ha jól menne neki, miért térnének vissza a nála jobb, de kiöregedő irányítóhoz? na szerintem azért térnének vissza, mert Brady adja nekik a legjobb nyerési esélyt.

fordítsuk vissza Cowboys-ra, még mindig nem kvantifikálta senki, hogy mennyire félelmetesen jó Prescott, és hogy mennyi köszönhető ebből annak, hogy pl. 3rd downra sokszor 3rd&1, 3rd&2 marad, ha egyáltalán eljut odáig a dolog, mert ott van mögötte Zeke meg előtte a fel, ami eljuttatja odáig (a meccsenként legalább 15 carry-t kapó futók közül Zeke-nek a legjobb az átlaga, előtte csak Ajayi van meg Jordan Howard, csak Elliott náluk másfélszer-kétszer többet cipelte a disznóbőrt).

meg lehet ezt úgy is nézni, hogy Hamilton a kezdő szezonjában megvert rengeteg tapasztaltabb versenyzőt, de ő egyből megkapta a top2 autó egyikét. ja, hogy úgy annyira azért talán mégsem nehéz, mintha mondjuk egy Minardihoz került volna?
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
szerk.: A Cowboys célja nem az, hogy Romóval SB-t nyerjen, hanem az, hogy minél több SB-t nyerjen. Most úgy tűnik, hogy Prescott-tal (és Zekével) 10 évre domináns csapat lehet a Cowboys, egyetlen évet sem fog beáldozni arra a Cowboys, hogy Romóval legyen bajnok. Inkább arra koncentrál, hogy a köv 4-5-akár 10 évben minél többet nyerhessen. Ahhoz pedig Prescottnak kell játszania, hogy minél hamarabb megszerezze az ehhez szükséges tapasztalatot.
Soldados
Wow, ez ám a bold prediction. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a Brady féle történetből, amikor középső, hátsó körös rookie QB-ból végül a franchise irányító lett, az elmúlt 2-3 évtizedben van összesen 2. A másik Wilson. Az ellenkezőjéből meg kb 50.

Láttunk mi már 1/2-es RGIII-at remek rookie szezont futni, aztán eltűnni a semmibe. Pedig RGIII-ba 2-3 évnyi draftját ráköltötte a Redskins, ő tényleg a jövő irányítójának érkezett, nem a 4. körből, "ingyen". És láttuk már Nick Foles-t is 27TD, 2INT-es szezont produkálni, és az NFL élén végezni QB ratingben közel 120(!!!!) as ratinggel .... megelőzve még azt a Peyton Manning-et is, aki abban az évben döntötte meg az all time TD és yard rekordot. Aztán utána láttuk Folest, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnni a süllyesztőben.

Szóval szuper amit Prescott csinál eddig, de ne vicceljünk már. Kilenc meccsen van túl a srác, legyőzte eddig a Redskins-t, a Bears-,t a Niners-t, a Clevelandet, a Bengalst, a Packers-t, Eagles-t és Steelers-t. Azaz nyert egy közepesen jó Redskins, egy mélyrepülésben levő Packers, egy negatív mérlegű, mélyen önmaga alatt játszó Steelers, egy szintén nagyon küszködő Bengals ellen. Ezen kívül nyert a szintén rookie QB-val felálló Eagles ellen, és elverte a liga legrosszabb 4 csapatát (mínusz Jaguars). Mindezt egy félelmetes formában játszo oline mögött óriásit játszó Zeke segítségével. Ha nem lett volna a Philly meccs, akkor azt mondanám, a srác még egy rendes, jobb formában játszó NFL védelmet se látott. Azon az egy Philly meccsen egyébként mindjárt bele is szaladt egy hetvenes ratingbe, rögtön nem volt szó sehol százas ratingről. És nem csak statban, de szemmel láthatóan is keményen küszködött azon a meccsen.

Elnézést a Dallas fanoktól, nem akarom Prescottot kritizálni, vagy az érdemeit csökkenteni, de ő egyelőre pontosan az a Dallas számára, amit a rekordja és a helyzete mutat. Egy negyedik körös csere irányító, aki remekül pótolja a kiesett franchise QB-t. Ennyi. Ennél egy fikarcnyival sem több. Azt majd a jövő dönti el, hogy lehet-e belőle valami, vagy beáll a RGIII, Foles, Kaepernick sorba, sokadikként. De az biztos, hogy egy ilyen srácra nem rakja fel egy franchise a jövőjét úgy, ahogy RGIII-ra a Redskins, Luck-ra a Colts, Mariota-ra a Titans .... vagy akár Wentz-re az Eagles. Vagy akár Big Ben-re annak idején a Steelers. Legalábbis még nem most. A Dallas irányítója még most is Romo. Ő az akiről tudják, hogy mire képes nyomás alatt, mire képes playoffban, mire képes elit defense-ek ellen, stb. Persze a képletet megbonyolítja, hogy már idősödik, és nagyon sérülékeny szerencsétlen. Emiatt komolyan gondolkodni kell az utódlásán. De arról szó nincs egyelőre, hogy meg is lenne az utód. Legfeljebb egyelőre reménykedni lehet benne, hogy talán igen.

Ettől még természetesen - ahogy többször le is írtam - nem lesz könnyű a döntés, ha a sráccal a csapat továbbra is nyer, és a srác is hozza magát. Ha így lesz, előfordulhat, hogy tényleg Prescott marad a kezdő. De az NFL-ben baromi gyorsan meg tud változni minden. Az idény előtt 1 héttel mindenki leírta a Vikingeket, hogy nekik annyi az idényre. Aztán az 5. hét után meg már a legtöbb helyen a Vikes volt a power rankingek élén, Bradfordról pedig nem csak azt írták, hogy nagyon jó, de egyenesen arról cikkeztek, hogy ő lehet a hosszú távú megoldás Minnesota-ban. Aztán eltelt újabb 4 hét, és tessék megnézni, hogy most hol tartunk.

Szóval várjuk csak meg a következő heteket legalább. Mindjárt most vasárnap itt a Ravens. Még mindig nem egy contender szint (ebben a pillanatban), de egy tisztességesen jól játszó védelem. Aztán nézzük meg mi lesz Minnesotaban, mi lesz New Yorkban, mi lesz Philly-ben. Idegenben, már nagyobb tétért, jobb csapatok ellen. Aztán utána lesz érdemes visszatérni arra, hogy vajon kivel menjen neki a csapat a playoffnak.
peterk2005
Megkérhetném az idelátogató vendégeket,hogy Brady eszmecserét hagyják meg a Pats oldalára,nem releváns,a megértéseteket előre is köszönöm 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 439 — The only discipline that lasts, is self discipline
Soldados
Wow, ez ám a bold prediction. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy a Brady féle történetből, amikor középső, hátsó körös rookie QB-ból végül a franchise irányító lett, az elmúlt 2-3 évtizedben van összesen 2. A másik Wilson. Az ellenkezőjéből meg kb 50.

Láttunk mi már 1/2-es RGIII-at remek rookie szezont futni, aztán eltűnni a semmibe. Pedig RGIII-ba 2-3 évnyi draftját ráköltötte a Redskins, ő tényleg a jövő irányítójának érkezett, nem a 4. körből, "ingyen". És láttuk már Nick Foles-t is 27TD, 2INT-es szezont produkálni, és az NFL élén végezni QB ratingben közel 120(!!!!) as ratinggel .... megelőzve még azt a Peyton Manning-et is, aki abban az évben döntötte meg az all time TD és yard rekordot. Aztán utána láttuk Folest, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnni a süllyesztőben.

Szóval szuper amit Prescott csinál eddig, de ne vicceljünk már. Kilenc meccsen van túl a srác, legyőzte eddig a Redskins-t, a Bears-,t a Niners-t, a Clevelandet, a Bengalst, a Packers-t, Eagles-t és Steelers-t. Azaz nyert egy közepesen jó Redskins, egy mélyrepülésben levő Packers, egy negatív mérlegű, mélyen önmaga alatt játszó Steelers, egy szintén nagyon küszködő Bengals ellen. Ezen kívül nyert a szintén rookie QB-val felálló Eagles ellen, és elverte a liga legrosszabb 4 csapatát (mínusz Jaguars). Mindezt egy félelmetes formában játszo oline mögött óriásit játszó Zeke segítségével. Ha nem lett volna a Philly meccs, akkor azt mondanám, a srác még egy rendes, jobb formában játszó NFL védelmet se látott. Azon az egy Philly meccsen egyébként mindjárt bele is szaladt egy hetvenes ratingbe, rögtön nem volt szó sehol százas ratingről. És nem csak statban, de szemmel láthatóan is keményen küszködött azon a meccsen.

Elnézést a Dallas fanoktól, nem akarom Prescottot kritizálni, vagy az érdemeit csökkenteni, de ő egyelőre pontosan az a Dallas számára, amit a rekordja és a helyzete mutat. Egy negyedik körös csere irányító, aki remekül pótolja a kiesett franchise QB-t. Ennyi. Ennél egy fikarcnyival sem több. Azt majd a jövő dönti el, hogy lehet-e belőle valami, vagy beáll a RGIII, Foles, Kaepernick sorba, sokadikként. De az biztos, hogy egy ilyen srácra nem rakja fel egy franchise a jövőjét úgy, ahogy RGIII-ra a Redskins, Luck-ra a Colts, Mariota-ra a Titans .... vagy akár Wentz-re az Eagles. Vagy akár Big Ben-re annak idején a Steelers. Legalábbis még nem most. A Dallas irányítója még most is Romo. Ő az akiről tudják, hogy mire képes nyomás alatt, mire képes playoffban, mire képes elit defense-ek ellen, stb. Persze a képletet megbonyolítja, hogy már idősödik, és nagyon sérülékeny szerencsétlen. Emiatt komolyan gondolkodni kell az utódlásán. De arról szó nincs egyelőre, hogy meg is lenne az utód. Legfeljebb egyelőre reménykedni lehet benne, hogy talán igen.

Ettől még természetesen - ahogy többször le is írtam - nem lesz könnyű a döntés, ha a sráccal a csapat továbbra is nyer, és a srác is hozza magát. Ha így lesz, előfordulhat, hogy tényleg Prescott marad a kezdő. De az NFL-ben baromi gyorsan meg tud változni minden. Az idény előtt 1 héttel mindenki leírta a Vikingeket, hogy nekik annyi az idényre. Aztán az 5. hét után meg már a legtöbb helyen a Vikes volt a power rankingek élén, Bradfordról pedig nem csak azt írták, hogy nagyon jó, de egyenesen arról cikkeztek, hogy ő lehet a hosszú távú megoldás Minnesota-ban. Aztán eltelt újabb 4 hét, és tessék megnézni, hogy most hol tartunk.

Szóval várjuk csak meg a következő heteket legalább. Mindjárt most vasárnap itt a Ravens. Még mindig nem egy contender szint (ebben a pillanatban), de egy tisztességesen jól játszó védelem. Aztán nézzük meg mi lesz Minnesotaban, mi lesz New Yorkban, mi lesz Philly-ben. Idegenben, már nagyobb tétért, jobb csapatok ellen. Aztán utána lesz érdemes visszatérni arra, hogy vajon kivel menjen neki a csapat a playoffnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,
slowmotion
Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.

Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Soldados
persze. és ha 2010-ben BB eltiltása alatt valaki jól vitte volna a boltot, akkor azt mondod, egyebassza, cseréljük el BB-t, mert avval is jobbak leszünk?
slowmotion
Ne keverjünk össze szituációkat:

1. Nekünk akkor a nála is öregebb Leftwich és Charlie Batch volt a csere QB-nk, így esély sem volt, hogy új franchise QB-ra bukkanjunk.
2. BB akkor ideális korban volt.

Ezek nagyon komoly különbségek. De válaszolok a kérdésedre is: ha most 2016-ban így jártunk volna és van egy rookie QB-nk, aki Prescotthoz hasonló fantasztikus játékkal csinál nekünk egy 8-1-et, akkor bizony ő kezdő. Én Steelers-szurkoló vagyok, nem Big Ben-fan, emellett igyekszem racionális maradni. Tudom, hogy működik az NFL és elfogadom azt.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,
slowmotion
Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.

Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Soldados
persze. és ha 2010-ben BB eltiltása alatt valaki jól vitte volna a boltot, akkor azt mondod, egyebassza, cseréljük el BB-t, mert avval is jobbak leszünk?
több mint 9 éve
Jó, de te leszarod az üzletet, lelki szempontból nézed a dolgot. Az NFL-ben viszont ez általában nem így megy, mint látjuk állandóan a példákat. Itt next man up van és most jött valaki, aki Romo koporsójába erősen beleverte az első jó pár szöget.

Oké, ez kicsit erős megfogalmazás, de valljuk be, eléggé így áll a helyzet jelenleg, ha a Dallas ugyanis zár egy 12-4-es alapszakaszt mondjuk Prescottal, és jön Romo PO-ra, de nem lesz gyűrű, akkor meg azért kívánják halál faszára az FO-t, hogy Prescottal folyton jött a W, miért kellett ezt most.Stez
én bizony le, és ez így helyes. a szigorú üzlet a FO dolga, én megtehetem, hogy kissé szubjektívebb szemmel nézzem a dolgokat. persze, más faszával könnyű verni a csalánt.

de mondok én valamit. itt sokan a 2014-es szezonhoz hasonlítják a mostanit. mi változott?
OL - na az jobb, mint akkor (az évek meg a tapasztalat, ugye)
RB - az is jobb (minden tiszteletem, Murray-nek, de Elliott ugyanazt megcsinálja, mint Murray, csak két fokozattal gyorsabb ehhez)
összes többi lényegében változatlan (ja nem, a védelem mintha idén összekapta volna magát, bár most jön a sérülthullám)

mik voltak ott a vesztes meccsek?
- w1: vereség a még nem olyan szar Niners ellen, Romo az előző évi hátsérülése miatt nem volt training campben, nkei lényegében ez volt a preseason w3.
- w8: Skins ellen, hátba térdelték, csonttörés a hátában, a meccs elment hosszabbításban.
- w9: Cardinals, nem is játszott
- w13: Eagles, rövid héten, nem kapott fájdalomcsillapítót meccs előtt, olyan pontossággal dobált, mint Prescott néha idén
- po2: na azt mindenki látta, az nem rajta ment el, inkább Murray-n, a replay booth-on, meg azon, hogy nem volt 3. CB szintű cornerünk.

persze, Dak nyer most, örülés van. de egész pontosan hol kvantifikálható, hogy ebből mennyi Dak érdeme, és mennyi mondjuk az, hogy a védelem erőn (és képességen) felül teljesít, és hogy van egy Elliott, aki idén kétszer tette le a labdát, viszont hoz meccsenként átlag 140 yardot és 8 pontot? elárulom, Murray-nek ilyenkor már 5 fumble-je volt, viszont csak 7 TD-je.
szóval azt meg lehet érteni, hogy a FO nem akarja megbolygatni a csapategységet, de akkor legalább ne jelentsük ki azt, hogy Dakkal jobb a csapat, mint Romóval, amíg nincs bizonyíték, ami alátámasztaná...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És Bledsoe? Hmm?

Ez az NFL rendje. Jött egy rookie, aki pazar, zsinórban nyert vele 8 meccset a csapat, innentől nincs visszaút, ő a QB és a veterán (hiába épült fel) a csere. Pont. Ez így volt TB-nél, BB-nél és most Prescottnál is. Teljesen mindegy ki van mögötte. De elmondom neked, ha Osweiler ennyire jó lett volna, PM-et se tették volna vissza. De Osweiler nem volt jó, csak nem b.szta el. 😉 Azért mert lesz 1-2 rosszabb meccse, nem fogják kivenni Prescottot, ugyanis ő a jövő, minden egyes snap, amit a pályán van, az a Dallas elkövetkezendő 15 évét szolgálja. Nagyon nagy visszaesésnek kellene lennie ahhoz, hogy Romo visszakerüljön. Ugyanis Romónak hideg a keze és ezen nem tudsz változtatni, tehát azért mert van 1-2 rosszabb meccs, nem nyúlsz a bizonytalanhoz, mert láttad az első 9 meccset is, ahol a rookie pazar volt.

Nagyon tisztelem Romót, de pontosan az van, amit a sajtótájékoztatóján megfogalmazott. Prescott ezt kiérdemelte, hogy kezdő legyen. Pont. Romo ezt pontosan tudja, ő is így került be. Így működik az NFL.
Soldados
Bledsoe nem volt jó. egy felső középkategóriás irányító volt a kezdőirányítók körében átlagosnál sokkal jobb kézzel, de átlag alatti aggyal. egy gunslinger, Favre 2.0, csak rosszabb számokkal. beteszed Brady-t, simán hozta Bledsoe számait, csak mondjuk ő a szar szezonjai is jobbak voltak, mint Bledsoe legjobbjai. sima liba, hogy Brady bent maradt.
slowmotion
Itt is sima liba, hogy Prescott bennmarad. 100 feletti QB-ratinggel és sorozatban aratott 8 győztes meccsel nem veszel ki irányítót. Ennyi a történet. Innentől a franchise köv 15 évét kell építeni Prescott-tal.

És ezt Romo is tudja, ezt mondta el a sajtón: Prescott kiérdemelte, hogy kezdő legyen. És ez pontosan így van. Romo tudja, hogy működik az NFL. Nem lehetett könnyű kiállni és ezt mondani, de így van, ettől csak tovább nőtt a szememben, ahogy azt annó le is írtam itt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 414 — no es importante
slowmotion

Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik.
Soldados
 www.slate.com/articles/sports/sports_nut/2001/12/bledsoe_vs_brady.html (2001-es cikk)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
slowmotion

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
És Bledsoe? Hmm?

Ez az NFL rendje. Jött egy rookie, aki pazar, zsinórban nyert vele 8 meccset a csapat, innentől nincs visszaút, ő a QB és a veterán (hiába épült fel) a csere. Pont. Ez így volt TB-nél, BB-nél és most Prescottnál is. Teljesen mindegy ki van mögötte. De elmondom neked, ha Osweiler ennyire jó lett volna, PM-et se tették volna vissza. De Osweiler nem volt jó, csak nem b.szta el. 😉 Azért mert lesz 1-2 rosszabb meccse, nem fogják kivenni Prescottot, ugyanis ő a jövő, minden egyes snap, amit a pályán van, az a Dallas elkövetkezendő 15 évét szolgálja. Nagyon nagy visszaesésnek kellene lennie ahhoz, hogy Romo visszakerüljön. Ugyanis Romónak hideg a keze és ezen nem tudsz változtatni, tehát azért mert van 1-2 rosszabb meccs, nem nyúlsz a bizonytalanhoz, mert láttad az első 9 meccset is, ahol a rookie pazar volt.

Nagyon tisztelem Romót, de pontosan az van, amit a sajtótájékoztatóján megfogalmazott. Prescott ezt kiérdemelte, hogy kezdő legyen. Pont. Romo ezt pontosan tudja, ő is így került be. Így működik az NFL.
Soldados
Bledsoe nem volt jó. egy felső középkategóriás irányító volt a kezdőirányítók körében átlagosnál sokkal jobb kézzel, de átlag alatti aggyal. egy gunslinger, Favre 2.0, csak rosszabb számokkal. beteszed Brady-t, simán hozta Bledsoe számait, csak mondjuk ő a szar szezonjai is jobbak voltak, mint Bledsoe legjobbjai. sima liba, hogy Brady bent maradt.
több mint 9 éve
BB is csereként kezdte a szezont és csak Maddox sérülése miatt lett kezdő és azért maradt ott, mert 4-t nyert vele a csapat zsinórban és jól játszott. Igen Prescott épp úgy sérülés miatt lett kezdő, mint BB, vagy éppen TB. De miután vele nem kap ki a csapat, többé már nem a veterán a kezdő. Mert azt a QB-t nem veszed ki a többet a csapatból, aki rookie-ként 4, vagy akár 8 meccset nyer zsinórban és +100-as ratinggel játszik.Soldados
Soldi, ne viccelj már, Maddox soha nem volt Romo szintjén, aki 86-os rating és 1,25:1-es TD:Int arány fölé nem tudott menni. az nem franchise irányító, az csak egy stopgap. nyilván nem véletlenül ilyen tartalék ligából hoztátok, és nyilván megvan az oka, amiért tíz évvel a draftolása után még csak az ötödik kezdő meccse volt Nálatok.
Romo teljesen más kávéház, ő már az első kezdős szezonjában körökkel verte Maddoxot. más szóval BB és Maddox között kisebb volt a különbség (ha nem egyenesen BB javára), mint Romo és Prescott között.
slowmotion
Félreértesz. Nem Maddox a lényeg. Hanem maga a szitu. Sérülés miatt került kezdőbe TB, BB, Romo és most Prescott is. És mindannyian azért maradtak bent a kezdőben, mert nyert a csapat és ők nagyon jók voltak. Ennyi a történet. Tök mindegy ki a sérült veterán. A gyenge Maddox pont ugyanúgy került ki, mint a nagyon is jó Bledsoe. És ha tetszik, ha nem, most Romo is így került ki. És ez így van jól, ez a rendszer így működik.

A bizonytalant nem fogod betenni a biztos jó helyett. Mert korántsem biztos, hogy Romo hozná a 2014-es énjét 1 év szünet után. De minek is néznéd meg, ha van egy biztosan jól gépezeted, ahhoz nem nyúlsz hozzá. Én ennyit mondok.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.
peterk2005
Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.Soldados
itt nem erről van szó. ha azt vesszük, Prescottnak van még rengeteg éve arra, hogy nyerjen - főleg egy ilyen fal és futó mellett.
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg, mert hiába mondja minden nem-Dallas-szurkoló hét év kollektív agyfasz után, hogy "ú, Romo azért jó irányító", neki ez kell a legitimációhoz. az embernek, aki lyukas tüdővel meg porckorongsérvvel csinált game-winning drive-ot (érted, olyannal, amivel más moccanni sem tudna), annak erre van szüksége ahhoz, hogy Cantonban akár említés szintjén szóba kerülhessen egyszer a neve - és lehet, hogy még a gyűrű sem lenne elég.
a másik Witten, akinek - ha van igazság a földön - a legelső adandó alkalommal be kellene kerülnie a Hall-ba, és neki sincsen túl sok lehetősége már. hiába lebeg ott Gonzalez példája meg a karrierje hossza mindenki előtt, Witten nem egy túlméretezett receiver, ő is bármikor lerobbanhat már. neki is KELL a gyűrű.

jól játszik Prescott, de azzal, hogy most 8-1-re állunk, igazából csak azt értük el, hogy megváltozott az elvárás: vagy Lombardi vagy kudarc. ha Prescott most megszerzi a kurva fontos tapasztalatot, de elszalasztja Witten utolsó esélyét (és elvesztegeti Romóét), akkor én nem lennék a front office helyében.

Prescott ari, imádjuk, de Romo az, aki egészen konkrétan a várható élettartama jelentős részét tette kockára Jerry bácsi öröméért. ha jobb, mint Prescott, akkor nem kell megvárni, amíg nem kerülünk az egyenes kieséses szakaszban megoldhatatlan helyzetbe.
slowmotion
Jó, de te leszarod az üzletet, lelki szempontból nézed a dolgot. Az NFL-ben viszont ez általában nem így megy, mint látjuk állandóan a példákat. Itt next man up van és most jött valaki, aki Romo koporsójába erősen beleverte az első jó pár szöget.

Oké, ez kicsit erős megfogalmazás, de valljuk be, eléggé így áll a helyzet jelenleg, ha a Dallas ugyanis zár egy 12-4-es alapszakaszt mondjuk Prescottal, és jön Romo PO-ra, de nem lesz gyűrű, akkor meg azért kívánják halál faszára az FO-t, hogy Prescottal folyton jött a W, miért kellett ezt most.

Akkor erről szól majd a nyár, végig az lesz, hogy egy Prescottot, aki ilyen alapszakaszt nyomott, nagyon nem kellene padoztatni.

És az dallasi FO is az üzletet nézi szerintem, nem pedig azt, hogy Romo mit csinált itt x évig. Ha a csapat Prescottal folyton nyer (márpedig nyer), akkor nem fogja lecserélni, Romo hattyúdala ide vagy oda. Ha úgy ítélik meg, hogy a Super Bowlra nagyobb esély van Prescottal, mint Romóval, akkor maradni fog az újonc.

Belichick sem szarzott sokat, amikor jött Brady például. Big Ben esetében sem szórakoztak a Steelersnél. Favre-t is hagyta a fenébe a Packers, hiába volt ekkora legendája a csapatnak. Azóta már nyertek is egy Super Bowlt.

De igazából így kívülről nézve, ez eléggé róka fogta csuka szitu. Ha Romóval nincs gyűrű, akkor jön a sírás Prescott padoztatása miatt. Ha Prescott játszik és no gyűrű, jön a sírás Romo hanyagolása miatt. Úgy érzem, hogy csak akkor úszhatja meg az FO, ha bajnokságot nyer a csapat, bárkivel is teszi. Vagy ha most Prescott hirtelen rohadtul visszaesik, mert akkor Romo még a PO előtt visszakerül a kezdőbe, úgy viszont a rájátszásra már nem marad nyitott kérdés.

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.
peterk2005
Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.Soldados
itt nem erről van szó. ha azt vesszük, Prescottnak van még rengeteg éve arra, hogy nyerjen - főleg egy ilyen fal és futó mellett.
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg, mert hiába mondja minden nem-Dallas-szurkoló hét év kollektív agyfasz után, hogy "ú, Romo azért jó irányító", neki ez kell a legitimációhoz. az embernek, aki lyukas tüdővel meg porckorongsérvvel csinált game-winning drive-ot (érted, olyannal, amivel más moccanni sem tudna), annak erre van szüksége ahhoz, hogy Cantonban akár említés szintjén szóba kerülhessen egyszer a neve - és lehet, hogy még a gyűrű sem lenne elég.
a másik Witten, akinek - ha van igazság a földön - a legelső adandó alkalommal be kellene kerülnie a Hall-ba, és neki sincsen túl sok lehetősége már. hiába lebeg ott Gonzalez példája meg a karrierje hossza mindenki előtt, Witten nem egy túlméretezett receiver, ő is bármikor lerobbanhat már. neki is KELL a gyűrű.

jól játszik Prescott, de azzal, hogy most 8-1-re állunk, igazából csak azt értük el, hogy megváltozott az elvárás: vagy Lombardi vagy kudarc. ha Prescott most megszerzi a kurva fontos tapasztalatot, de elszalasztja Witten utolsó esélyét (és elvesztegeti Romóét), akkor én nem lennék a front office helyében.

Prescott ari, imádjuk, de Romo az, aki egészen konkrétan a várható élettartama jelentős részét tette kockára Jerry bácsi öröméért. ha jobb, mint Prescott, akkor nem kell megvárni, amíg nem kerülünk az egyenes kieséses szakaszban megoldhatatlan helyzetbe.
slowmotion
Remekül összefoglaltad, ezekkel a szavakkal is nagyon egyet tudok érteni. Én részemről le is zártam ezt a "vitát". Aztán többet meg ugyse tehetünk, reméljük a legjobbakat. Go Cowboys most a Ravens ellen is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
BB is csereként kezdte a szezont és csak Maddox sérülése miatt lett kezdő és azért maradt ott, mert 4-t nyert vele a csapat zsinórban és jól játszott. Igen Prescott épp úgy sérülés miatt lett kezdő, mint BB, vagy éppen TB. De miután vele nem kap ki a csapat, többé már nem a veterán a kezdő. Mert azt a QB-t nem veszed ki a többet a csapatból, aki rookie-ként 4, vagy akár 8 meccset nyer zsinórban és +100-as ratinggel játszik.Soldados
Soldi, ne viccelj már, Maddox soha nem volt Romo szintjén, aki 86-os rating és 1,25:1-es TD:Int arány fölé nem tudott menni. az nem franchise irányító, az csak egy stopgap. nyilván nem véletlenül ilyen tartalék ligából hoztátok, és nyilván megvan az oka, amiért tíz évvel a draftolása után még csak az ötödik kezdő meccse volt Nálatok.
Romo teljesen más kávéház, ő már az első kezdős szezonjában körökkel verte Maddoxot. más szóval BB és Maddox között kisebb volt a különbség (ha nem egyenesen BB javára), mint Romo és Prescott között.
több mint 9 éve
peterk2005

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Hát ezt a QB vitát már nem fogjuk tudni eldönteni, és valószínűleg az élet sem fogja ( "kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet lépni").
Lehet hasonlatot hozni Manning és Osweiler, de aki látta azt a meccset az tudja hogy az nagyon nem Manningen múlott. Azt a meccset kis költői túlzással bármilyen QB lehozta volna, így nem sok értelme van azt példaként ide citálni.
A vezetés hozott egy döntést, amivel maximum emberi oldalról lehet vitatkozni. Maximális respect Romo-nak azért amit tett a csapatért, és ezt szerintem a vezetéstől is megkapta/megkapja.
Ha a csapat szempontjából, illetve üzletileg nézzük ez volt a jó döntés.
Most megy a szekér nem hiszem hogy sokan lettek volna akik ebbe bele mernek nyúlni. Garett biztos nem. Gondoljátok el beteszi Romot elmegy két-három meccs, esetleg úszik a playoff, mint kapott volna a szurkolóktól, a vezetéstől. Ez az állásába is kerülhetett volna. Ha viszont DAK-nak csúszik be pár vereség akkor még mindig ott van a B terv és még pajzsra is emelik ha Romoval esetleg javít.
Üzletileg meg egyértelmű hogy DAK a jövő. Négy évig szinte ingyen van. Amit Romo-n megspórolnak abból meg lehet fizetni egy Fredericket, egy Zack Martin-t, egy Lawrencet. Ha így nézitek és a vezetésnek így is kell akkor mindenképpen DAK.
Azontúl hogy tényleg max. tisztelet Romonak és mindenkinek aki sokat tett a csapatért, de most már szerintem mi is tegyük azt amit Garett mondott : koncentráljunk a hétvégi meccsre.