NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 720
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Jatekbol melyik eagles O tag kene cserébe és ki helyett?
Janek
(ettől függetlenül jól játszik a srác)
több mint 9 éve
Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Jatekbol melyik eagles O tag kene cserébe és ki helyett?
több mint 9 éve
Az elmúlt jó pár év meccsét láttuk!!! Kibaszott nagy meccs volt,és hoztuk.www.bloggingtheboys.com
Na nem olyan szerencse playekkel,hanem irányítva az ellenfelet egy kőkemény véselem ellen. A D#ünk ellen is le a kalappal. Itt jut eszembe ha valaki tudna egy jó linket küldeni ahol a D#ünkna téma, statisztikák,rotációk,play elemzések azt megköszönném.
Go boys, go D!
Wong
itt szokott lenni snap count, videoelemzés stb
több mint 9 éve
Aki még nem látta a Breakfast Club videót a Dc.com-on az nézze meg, mert nagyon beteg 😀.
több mint 9 éve
Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.
több mint 9 éve
Az elmúlt jó pár év meccsét láttuk!!! Kibaszott nagy meccs volt,és hoztuk. Na nem olyan szerencse playekkel,hanem irányítva az ellenfelet egy kőkemény véselem ellen. A D#ünk ellen is le a kalappal. Itt jut eszembe ha valaki tudna egy jó linket küldeni ahol a D#ünkna téma, statisztikák,rotációk,play elemzések azt megköszönném.
Go boys, go D!
több mint 9 éve
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?hát futni így se-úgy se tudtunk, de elkapásban Dunbar jobb
Erről tud valaki valamit?
Amare
több mint 9 éve
Romót nem elit, de nagyon is jó QB-nak tartom, csak loser típusnak. Ezt nem bántónak szánom. Vannak emberek, játékosok, akik jók, de vhogy mindig megszívják. És valahogy ez is annyira passzol a karrierjébe. Amikor lett egy contender csapata, akkor megsérült és a rokkie parádézik, így el is vesztette a csapatot.Pre-season alatt voltak kétkedők, akik azt mondták "ez csak pre..." Természetesen nem rád gondolok személy szerint mivel nem tudom te mit gondoltál akkor, csak arra emlékszem, hogy Romot sosem tartottad különösebben jó QBnak. Most (jelenleg) 8-1nél mindenki el van szállva Daktől, most jött el a külsős szemlélők elszállásának ideje. Lehet, hogy Prescott egy korszakos újonc évet produkál, de még nem egy 10 éves kezdő tapasztalattal rendelkező QB aki ez idő alatt minden idők 3. legjobb QB mutatójával bír. Én is Romo párti vagyok, de azért, mert Romot még mindig jobbnak tartom. Értem, hogy ilyen sorozat közepén nem lehet kivenni Daket a kezdőből, de ha gáz van jön Tony. Ha pedig érdekel milyen hibái vannak az újoncnak amiket eddig megúszott itt egy jó cikk amit rva és Amare is linkelt már korábban:itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.
slowmotion
Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Soldados
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
gyeek
Dak nem hibátlan, hogy is lehetne az újoncként. De nekem ismét bebizonyította, hogy ha nem lesz komplett, azaz 180 fokos fordulat 4-5 meccsen át, akkor Tony soha többé nem lesz kezdő Dallasban. Qrva jól játszik, ő a Dallas kezdő QB-ja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
"Dak 8/16-tal kezdte a meccset, azóta 19/20."Szünetben biztos megmondták neki ha nem szeded össze magad akkor jön Tony. 😊
több mint 9 éve
és akkor kijelenthetjük,nem bomlott meg a Csapategység ! semmi hiszti a padnál,Dez is mosolyog...öröm volt nézni.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Na akkor Elliott megérte az 1/4et vagy nem? 😀igen Én is kérdezni akartam,remélem nem sérült le.
Nyilván egyértelmű hogy Fredbeardék nélkül ez nem jöhetne össze, de az valami pazar volt ahogy a második félidő után szépen lassan Elliott kifárasztotta a Ravens védelmét.
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?
Amare
több mint 9 éve
Na akkor Elliott megérte az 1/4et vagy nem? 😀Nyilván egyértelmű hogy Fredbeardék nélkül ez nem jöhetne össze, de az valami pazar volt ahogy a második félidő után szépen lassan Elliott kifárasztotta a Ravens védelmét.
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Mindeg yardert meg kellett harcolni, ezek a statement winek igazán. Lövészárkos igazi torkon lenyomos foci volt egy kemény front 7 ellen. Igen Dak ezt most az első negyed után odatette.
több mint 9 éve
Igen jól emlékszel vezet,de vélhetően Dez megelőzi majd 😊Mindezek mellett felhívnám a figyelmet Beas-ra,idén még nem hibázott és elég sok kulcsjátéka volt ismét 😊Csak hogy szőrszáll hasogassak volt azért dropja nem is egy 😀 😛
sztaking
De komolyra fordítva Beasley valóban carrier best eddig, ha jol tudom vezeti is a csapatot elkapásokban 😊
Amare
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Írja a maga kis történelmét, az SMU-fan Stez-nek is innen üzenem: nagyon jó kis játékos draftolatlanul...Mindezek mellett felhívnám a figyelmet Beas-ra,idén még nem hibázott és elég sok kulcsjátéka volt ismét 😊Csak hogy szőrszáll hasogassak volt azért dropja nem is egy 😀 😛
sztaking
De komolyra fordítva Beasley valóban carrier best eddig, ha jol tudom vezeti is a csapatot elkapásokban 😊
Amare
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mindezek mellett felhívnám a figyelmet Beas-ra,idén még nem hibázott és elég sok kulcsjátéka volt ismét 😊Csak hogy szőrszáll hasogassak volt azért dropja nem is egy 😀 😛
sztaking
több mint 9 éve
Egyszerűen pazar! 😊
több mint 9 éve
Mindezek mellett felhívnám a figyelmet Beas-ra,idén még nem hibázott és elég sok kulcsjátéka volt ismét 😊
több mint 9 éve
Hálisten abszolut rácáfolt a félelmeimre a csapat, a harmadik negyedtől igazából nem volt kérdés. A liga egyik legkeményebb front7-je torkán nyomták le a labdát Elliotték 😊A pozitív mérleg már biztos megvan 😀
több mint 9 éve
tietek a gyűrű nem kérdés 😉
több mint 9 éve
Pl. ma vert meg elit védelmet jó játékkal. A Ravens már csak elég jó ? 😊Ugy tunik az ido mulasa sokak emlekezetere jotekony hatast gyakorol. Romo mikor csinalt 8 gyozelbol allo sorozatot? Mutass mar egy olyan sormintat, ahol elit vedelmeket vert meg jo jatekkal. Nem fogsz talalni. Ez a team by team elemzes meg szanalmas. Brady mennyi elit vedelemmel talalkozott iden, es mennyit vert meg kozuluk?gondodlom nekem írtad.
undisputedly
Prescott egyébként mikor vert meg elit védelmeket jó játékkal?
meg mikor volt ilyen csapat mögé rakva? Romonak mikor volt ilyen csapat a segge alatt? 2014-ben? nem, akkor nem volt ilyen. még 2007-ben sem, amikor egy ötös és egy hetes sorozatot csinált. megírtam, 2014-ben volt egy olyan nyolcmeccses sorozata, ahol egyetlen egy veresége volt, egy jó védelem ellen közel sem száz százalékos fizikai állapotban. persze attól még a L az L, e az még mindig egy ettől kevesebb csapat volt.
nem baj, az idő majd mindent megold. vagy egy Lombardi. kiafasztérdekel.
slowmotion
Nyomot egy 127-es QB ratingot a liga első védelem ellen.
több mint 9 éve
egyebassza, lehet Dak a kezdő irányító😊 😊 😊
(de Tony 400 yardot passzolt volna 😛)
slowmotion
Prescott: 301y, 127.2-es rate...
Szeretjük Tony-t, innen a cél, hogy legyen végre gyűrűje!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
egyebassza, lehet Dak a kezdő irányító(de Tony 400 yardot passzolt volna 😛)
több mint 9 éve
Pre-season alatt voltak kétkedők, akik azt mondták "ez csak pre..." Természetesen nem rád gondolok személy szerint mivel nem tudom te mit gondoltál akkor, csak arra emlékszem, hogy Romot sosem tartottad különösebben jó QBnak. Most (jelenleg) 8-1nél mindenki el van szállva Daktől, most jött el a külsős szemlélők elszállásának ideje. Lehet, hogy Prescott egy korszakos újonc évet produkál, de még nem egy 10 éves kezdő tapasztalattal rendelkező QB aki ez idő alatt minden idők 3. legjobb QB mutatójával bír. Én is Romo párti vagyok, de azért, mert Romot még mindig jobbnak tartom. Értem, hogy ilyen sorozat közepén nem lehet kivenni Daket a kezdőből, de ha gáz van jön Tony. Ha pedig érdekel milyen hibái vannak az újoncnak amiket eddig megúszott itt egy jó cikk amit rva és Amare is linkelt már korábban:itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.
slowmotion
Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Soldados
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ugy tunik az ido mulasa sokak emlekezetere jotekony hatast gyakorol. Romo mikor csinalt 8 gyozelbol allo sorozatot? Mutass mar egy olyan sormintat, ahol elit vedelmeket vert meg jo jatekkal. Nem fogsz talalni. Ez a team by team elemzes meg szanalmas. Brady mennyi elit vedelemmel talalkozott iden, es mennyit vert meg kozuluk?gondodlom nekem írtad.
undisputedly
Prescott egyébként mikor vert meg elit védelmeket jó játékkal?
meg mikor volt ilyen csapat mögé rakva? Romonak mikor volt ilyen csapat a segge alatt? 2014-ben? nem, akkor nem volt ilyen. még 2007-ben sem, amikor egy ötös és egy hetes sorozatot csinált. megírtam, 2014-ben volt egy olyan nyolcmeccses sorozata, ahol egyetlen egy veresége volt, egy jó védelem ellen közel sem száz százalékos fizikai állapotban. persze attól még a L az L, e az még mindig egy ettől kevesebb csapat volt.
nem baj, az idő majd mindent megold. vagy egy Lombardi. kiafasztérdekel.