NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 712
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-doVótmá'.
Azoknak akik szerint ez Prescott csapata, meg nem akarják megbontani a "chemistry" -t. Ezek tipikusan azok a hibák amik a rájátszásban nagyon vissza fognak ütni. De még véletlenül se adjunk esélyt Romonak...
Amare
ez meg egy remek olvasmány angolosoknak:
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-doAzoknak akik szerint ez Prescott csapata, meg nem akarják megbontani a "chemistry" -t. Ezek tipikusan azok a hibák amik a rájátszásban nagyon vissza fognak ütni. De még véletlenül se adjunk esélyt Romonak...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ez nem is lenne kérdés, de egy plusz védő, S, CB vagy DE elférne a helyén. Vagy egy LB.nem ez lenne az első év, hogy 3 QB van az 53 keretbenElképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88
empty taxi
annyi lesz a különbség most Sanchonak, hogy ő veszi fel a susogós melcsit és a Bose fülest a pálya szélén, hogy hallgassa az offense hívásokat és Romo öltözik be nem fordítva mint eddig volt.
rva
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nem ez lenne az első év, hogy 3 QB van az 53 keretbenElképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88
empty taxi
annyi lesz a különbség most Sanchonak, hogy ő veszi fel a susogós melcsit és a Bose fülest a pálya szélén, hogy hallgassa az offense hívásokat és Romo öltözik be nem fordítva mint eddig volt.
több mint 9 éve
Az megvan hogy a Ravens ellen nem nyert még a csapat? Ráadásul az utobbi két vereség a legfájobbak között vannak szerintem(a Texas Stadium elspoilerezése, meg a 2012es vereség).Sajnos ugyanazt érezzük és közben "bilibe lóg a kezed" ha megengeded ,hogy idézzelek
Valahogy most sincsjo érzésem. Szerintem meg lesz a második vereség. De ez csak női megérzés.
Amare
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Logikus, kösz.Elképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88
empty taxi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Elképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
empty taxi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Apropó játékosmozgás:Arról olvasott valaki valamit, hogy mi lesz Szancsival? Megy PS-be vagy maradunk 3 QB-val a rosteren?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
már csak Church és Claiborne nem edz (mindenki más igen) és úgy tűnik Church jöhet vissza hamarabb.ami ugye azért vicces, mert eltört az alkarja. az mindenképpen több hetes felépülés, mert ha siet, még úgy fog járni, mint Roy Williams (nem az elkapó, hanem az igazi)
rva
több mint 9 éve
Nekem is rossz az erzesem....nem fer bele, mert Giants nagyon nyakunkon van,es lesz is, könnyű meccsekkel.az utolsó tévében nézett Dallas meccsemen (és egyben az idei egyetlenen) kikaptunk.
Kroos
gondolkoztam, hogy holnap megnézzem-e 😊
több mint 9 éve
www.bloggingtheboys.com/2016/11/16/13657232/dallas-cowboys-make-roster-move-orlando-scandrick-practices-geoff-swaim-vince-mayle-barry-churchSwaim, aki a második blokkoló TE volt Witten mögött (mellett 02 meg 12 personnel felállásokban) IR-re került, helyette a PS-ből jött Vincent Mayle (Cleveland 2015 draft negyedik körös választottja) aki ha nem is a 2TE-es felállásokban, de a special teams-ben helyettesítheti Swaim-et. (azt olvastam twitteren: hands of stone, but could help blocking he's a big dude at 6'4" 240 lbs)
már csak Church és Claiborne nem edz (mindenki más igen) és úgy tűnik Church jöhet vissza hamarabb.
ez meg egy remek olvasmány angolosoknak:
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Nekem is rossz az erzesem....nem fer bele, mert Giants nagyon nyakunkon van,es lesz is, könnyű meccsekkel.
több mint 9 éve
Az megvan hogy a Ravens ellen nem nyert még a csapat? Ráadásul az utobbi két vereség a legfájobbak között vannak szerintem(a Texas Stadium elspoilerezése, meg a 2012es vereség).Valahogy most sincsjo érzésem. Szerintem meg lesz a második vereség. De ez csak női megérzés.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Eli Manning praises Tony Romo for handling Cowboys QB situationManning understands that Romo's decision is going to help the Cowboys, especially in today's media landscape, where a quarterback controversy could certainly the Cowboys' chemistry as a team.
nyg.247sports.com/Bolt/Eli-Manning-praises-Tony-Romo-for-handling-Cowboys-QB-situation-49046609
több mint 9 éve
ez igaz nalunk is. toronymagas eselyesek vagytok. A def-unk alkalmas is lehet, de az Off elozetes varakozas szerint nem fog palyan maradni sokat, bar bizakodom hogy tudunk futni es abbol felepitve dobni. Nekunk ez egy ingyenmecs lett a mult heti eredmenyek utan, de kalkulalt veresegbol jo lenne egy gyozelmet kivarazsolni.Most akár egy vereség is belefér. Nem ez a szezon legfontosabb meccse. Nyugodtan lehet nézni. Majd a hálaadás napi. Az már izgalmasabb lesz.A következő meccstől félek idén először,a Csapat körül kialakult feszültség miatt.nincs feszkó, de ha Prescottnak nem megy, akkor még mindig jöhet Romo 😊
sztaking
slowmotion
100yard
Azert csodalkoznek ha hatradolve tudnam nezni 😊
több mint 9 éve
Én a védelemtől vagyok elájulva ütnek mint a légkalapács😊 De nem tudom mit okoz ez a hajcihő.Most akár egy vereség is belefér. Nem ez a szezon legfontosabb meccse. Nyugodtan lehet nézni. Majd a hálaadás napi. Az már izgalmasabb lesz.A következő meccstől félek idén először,a Csapat körül kialakult feszültség miatt.nincs feszkó, de ha Prescottnak nem megy, akkor még mindig jöhet Romo 😊
sztaking
slowmotion
100yard
több mint 9 éve
Én se tudtam..bevallom ,de biztos így van?Úgy tűnik azt sokan nem tudják, hogy Romo saját elhatározásából tette amit tett és nem szólt előre másnak róla. Ő akarta ezt megtenni és nagyon jól meg is csinálta.1) Garrett Romo első teljes évében lett Off/Cord ha jól emlékszem, 2007ben. Phillips alatt Romo szép lassan a csapat igazi arca, vezére lett és Witten mellett kb akkora tekintéjre tett szert mint az időközben HC-vá avanzsált Garrettnek van. Épp ezért a férfias és a méltóságteljes megoldás 10 évnyi vér és veríték, törött csontok, nehezen lenyelhető vereségek után az volt, hogy ezeket a szavakat ő mondja ki. Garrett nagyon jól tudja mi munkát tett le Tony az asztalra és ha van valaki aki osztozik a fájdalmában ebben a furcsa helyzetben az ő.Nagyrészt egyetértek amit leírtál,de ezzel nem tudok teljesen azonosulni.NFLbe azért vannak head coachok,hogy a csapattal kapcsolatban,főleg egy ilyen sportban ahol 53+ fős keretekkel dolgoznak hétről hétre,meghozza a döntéseket.Az lett volna az opcionális szerintem,ha JG jelenti be először,és utána jött volna Romo nyilatkozata.
gyeek
Tehenész
gyeek
több mint 9 éve
Most akár egy vereség is belefér. Nem ez a szezon legfontosabb meccse. Nyugodtan lehet nézni. Majd a hálaadás napi. Az már izgalmasabb lesz.A következő meccstől félek idén először,a Csapat körül kialakult feszültség miatt.nincs feszkó, de ha Prescottnak nem megy, akkor még mindig jöhet Romo 😊
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
A következő meccstől félek idén először,a Csapat körül kialakult feszültség miatt.nincs feszkó, de ha Prescottnak nem megy, akkor még mindig jöhet Romo 😊
sztaking
több mint 9 éve
Prescott ligaelső a droppolt passzok sorában (7db) ami vagy baromi jó elkapókat, vagy tökéletes passzokat feltételez (jó elkapók mellett) - szerintem azonban a drop-hoz is szerencse kellhány olyan majdnem pick volt, ami incomplete lett? az Eagles ellen vagy 3 legalább pl.Ennyi minden QB-nek van.
azok meccseket döntenek el
rva
100yard
mindegy, a véleményem változatlan, Prescott szerencsésebb az átlagnál perpill, de ne írjuk le Romo-t
több mint 9 éve
A következő meccstől félek idén először,a Csapat körül kialakult feszültség miatt.
több mint 9 éve
Ha így van,akkor nem szóltam 😊Úgy tűnik azt sokan nem tudják, hogy Romo saját elhatározásából tette amit tett és nem szólt előre másnak róla. Ő akarta ezt megtenni és nagyon jól meg is csinálta.1) Garrett Romo első teljes évében lett Off/Cord ha jól emlékszem, 2007ben. Phillips alatt Romo szép lassan a csapat igazi arca, vezére lett és Witten mellett kb akkora tekintéjre tett szert mint az időközben HC-vá avanzsált Garrettnek van. Épp ezért a férfias és a méltóságteljes megoldás 10 évnyi vér és veríték, törött csontok, nehezen lenyelhető vereségek után az volt, hogy ezeket a szavakat ő mondja ki. Garrett nagyon jól tudja mi munkát tett le Tony az asztalra és ha van valaki aki osztozik a fájdalmában ebben a furcsa helyzetben az ő.Nagyrészt egyetértek amit leírtál,de ezzel nem tudok teljesen azonosulni.NFLbe azért vannak head coachok,hogy a csapattal kapcsolatban,főleg egy ilyen sportban ahol 53+ fős keretekkel dolgoznak hétről hétre,meghozza a döntéseket.Az lett volna az opcionális szerintem,ha JG jelenti be először,és utána jött volna Romo nyilatkozata.
gyeek
Tehenész
gyeek
UI.: Én nem szeretem Flaccot,de próbáltam konzervatívan kifejteni véleményem 😀