Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Brice Butler mondta szezon kezdet előtt: amikor tavaly Weeden állt a kalécsképével a huddlebe, sokan gondolták "tényleg ez a csóka fog minket győzelemre vezetni"? A kulcsszó ami totál nem kvantifikálható, de nagyon meglátszik az önbizalom. Lásd Steelers elleni meccs. 46 másodperc, 75 yard? No problem. Tavaly semmi ilyen nem volt.Azt az érvelést azert kicsit sarkítja hogy csak a tutiba ült bele. Mert igen beleult de ehhez kell Ő is.hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Jatekbol melyik eagles O tag kene cserébe és ki helyett?
Janek
(ettől függetlenül jól játszik a srác)
braxa88
Blevi
braxa88
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
3 biztoskezű célpontez már itt volt két éve is, meg egy éve is, mondjuk nem véletlen, hogy két éve is 12-4 lett a vége. persze ettől még a tutiba ült bele, de oda is kell dobni a labdát. meg hát Dez idén is hiányzott szezon elején sok meccsről, Witten sem lesz gyorsabb, csak hát ugye tudni kell használni is.
braxa88
több mint 9 éve
azért ezt árnyalja néhány dolog.Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
braxa88
Blevi
egyrészt: igen, ehhez kell ő is, mert ha csak egy kicsivel jobban játszik Weedennél és Casselnél, az már azt jelenti, hogy nem 4th&1 lesz, hanem first down. hogy nem punt lesz, hanem FG. hogy nem FG lesz, hanem TD.
tavaly hányszor volt olyan, hogy "nadecsakegykurvagóltrúgjanakmár"? a különbség a 4-12 és a 12-4, 11-5 (minimum) között az volt, hogy Hicks összehajtogatta Tonyt a második meccs kétharmadánál. Dak kezében ugyanez minimum 9-7, de talán 10-6 lett volna.
kettő: igenis, Zeke ennyivel jobb, mint akár Randle, akár Run DMC. Randle ingadozó volt, McFadden-hez képest meg legalább egy yarddal többet tud átlagban csinálni kontakt után, az szintén rengeteget számít hosszú távon.
több mint 9 éve
történelmileg jó futójátékAzt az érvelést azert kicsit sarkítja hogy csak a tutiba ült bele. Mert igen beleult de ehhez kell Ő is.hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
braxa88
Blevi
braxa88
Blevi
3 biztoskezű célpont
legjobb OL, passzblokkolásban is sima top3
nagyonsokszor kurvasok ideje van,
DE nyilván kell ehhez ő is, mert jó döntéseket hoz, nem csinál hülyeséget, pontos, önbizalommal játszik, és nyer.
a statok, QB rating, TD-INT arány, W-k, magukért beszélnek.
több mint 9 éve
Azt az érvelést azert kicsit sarkítja hogy csak a tutiba ült bele. Mert igen beleult de ehhez kell Ő is.hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
braxa88
Blevi
braxa88
több mint 9 éve
hát nem tudom mennyire erős érv az Prescott mellett, h Weedennel meg Casselel nem nyertetek, vele meg igen 😀Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
braxa88
Blevi
több mint 9 éve
Hülyén hangzik, de talán öröm az ürömben, hogy igy legalább - ha akarjuk - meg tudjuk tartani. Ez a sérülés azért redesen lenyomja az árát.Cowboys cornerback Morris Claiborne said he broke part of his pelvis when he was knocked out of the Philadelphia game on Oct. 30 in addition to the groin injury. He said he hopes to be back late in the regular season and started doing resistance training last week.o_o... az szar. szóval a Super Bowlig el kell jutni, ha még akarjuk látni idén játszani.
Todd Archer, ESPN Staff Writer
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ugyanazt tudom mondani Oke itt van Zeke de tavaly kb ugyanez a keret volt. Casselel meg Weeden...hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
braxa88
több mint 9 éve
egyébként Lane Johnson egy lépésre van a tízmeccses eltiltástólEz igaz de a keret nagyjából ugyanaz mint tavaly. Akkor meg ment a szenvedés Cassel félékkel. Pont a tegnapi meccs volt a vízválasztó. Mert a Ravens fizikális volt es fogta a futást es Daknak kellett előlépnie.Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
Ettől független jogos amit felvetsz. Talan egy Free Lane Johnson csere amit igy mondanék. Kb ennyi.
Blevi
több mint 9 éve
Cowboys cornerback Morris Claiborne said he broke part of his pelvis when he was knocked out of the Philadelphia game on Oct. 30 in addition to the groin injury. He said he hopes to be back late in the regular season and started doing resistance training last week.o_o... az szar. szóval a Super Bowlig el kell jutni, ha még akarjuk látni idén játszani.
Todd Archer, ESPN Staff Writer
több mint 9 éve
Ez igaz de a keret nagyjából ugyanaz mint tavaly. Akkor meg ment a szenvedés Cassel félékkel. Pont a tegnapi meccs volt a vízválasztó. Mert a Ravens fizikális volt es fogta a futást es Daknak kellett előlépnie.Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
Ettől független jogos amit felvetsz. Talan egy Free Lane Johnson csere amit igy mondanék. Kb ennyi.
több mint 9 éve
hát igen, kevés könnyebb állás van most az NFLben mint PrescottéAzért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Janek
több mint 9 éve
Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
több mint 9 éve
Az elmúlt jó pár év meccsét láttuk!!! Kibaszott nagy meccs volt,és hoztuk.www.bloggingtheboys.com
Na nem olyan szerencse playekkel,hanem irányítva az ellenfelet egy kőkemény véselem ellen. A D#ünk ellen is le a kalappal. Itt jut eszembe ha valaki tudna egy jó linket küldeni ahol a D#ünkna téma, statisztikák,rotációk,play elemzések azt megköszönném.
Go boys, go D!
Wong
itt szokott lenni snap count, videoelemzés stb
több mint 9 éve
Aki még nem látta a Breakfast Club videót a Dc.com-on az nézze meg, mert nagyon beteg 😀.
több mint 9 éve
Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.
több mint 9 éve
Az elmúlt jó pár év meccsét láttuk!!! Kibaszott nagy meccs volt,és hoztuk. Na nem olyan szerencse playekkel,hanem irányítva az ellenfelet egy kőkemény véselem ellen. A D#ünk ellen is le a kalappal. Itt jut eszembe ha valaki tudna egy jó linket küldeni ahol a D#ünkna téma, statisztikák,rotációk,play elemzések azt megköszönném.
Go boys, go D!
több mint 9 éve
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?hát futni így se-úgy se tudtunk, de elkapásban Dunbar jobb
Erről tud valaki valamit?
Amare
több mint 9 éve
Romót nem elit, de nagyon is jó QB-nak tartom, csak loser típusnak. Ezt nem bántónak szánom. Vannak emberek, játékosok, akik jók, de vhogy mindig megszívják. És valahogy ez is annyira passzol a karrierjébe. Amikor lett egy contender csapata, akkor megsérült és a rokkie parádézik, így el is vesztette a csapatot.Pre-season alatt voltak kétkedők, akik azt mondták "ez csak pre..." Természetesen nem rád gondolok személy szerint mivel nem tudom te mit gondoltál akkor, csak arra emlékszem, hogy Romot sosem tartottad különösebben jó QBnak. Most (jelenleg) 8-1nél mindenki el van szállva Daktől, most jött el a külsős szemlélők elszállásának ideje. Lehet, hogy Prescott egy korszakos újonc évet produkál, de még nem egy 10 éves kezdő tapasztalattal rendelkező QB aki ez idő alatt minden idők 3. legjobb QB mutatójával bír. Én is Romo párti vagyok, de azért, mert Romot még mindig jobbnak tartom. Értem, hogy ilyen sorozat közepén nem lehet kivenni Daket a kezdőből, de ha gáz van jön Tony. Ha pedig érdekel milyen hibái vannak az újoncnak amiket eddig megúszott itt egy jó cikk amit rva és Amare is linkelt már korábban:itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.
slowmotion
Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Soldados
www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
gyeek
Dak nem hibátlan, hogy is lehetne az újoncként. De nekem ismét bebizonyította, hogy ha nem lesz komplett, azaz 180 fokos fordulat 4-5 meccsen át, akkor Tony soha többé nem lesz kezdő Dallasban. Qrva jól játszik, ő a Dallas kezdő QB-ja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
"Dak 8/16-tal kezdte a meccset, azóta 19/20."Szünetben biztos megmondták neki ha nem szeded össze magad akkor jön Tony. 😊
több mint 9 éve
és akkor kijelenthetjük,nem bomlott meg a Csapategység ! semmi hiszti a padnál,Dez is mosolyog...öröm volt nézni.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Na akkor Elliott megérte az 1/4et vagy nem? 😀igen Én is kérdezni akartam,remélem nem sérült le.
Nyilván egyértelmű hogy Fredbeardék nélkül ez nem jöhetne össze, de az valami pazar volt ahogy a második félidő után szépen lassan Elliott kifárasztotta a Ravens védelmét.
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?
Amare
több mint 9 éve
Na akkor Elliott megérte az 1/4et vagy nem? 😀Nyilván egyértelmű hogy Fredbeardék nélkül ez nem jöhetne össze, de az valami pazar volt ahogy a második félidő után szépen lassan Elliott kifárasztotta a Ravens védelmét.
Csak nekem tűnt fel hogy Dunbar gyakorlatilag megkapta Morris labdáit?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Mindeg yardert meg kellett harcolni, ezek a statement winek igazán. Lövészárkos igazi torkon lenyomos foci volt egy kemény front 7 ellen. Igen Dak ezt most az első negyed után odatette.
több mint 9 éve
Igen jól emlékszel vezet,de vélhetően Dez megelőzi majd 😊Mindezek mellett felhívnám a figyelmet Beas-ra,idén még nem hibázott és elég sok kulcsjátéka volt ismét 😊Csak hogy szőrszáll hasogassak volt azért dropja nem is egy 😀 😛
sztaking
De komolyra fordítva Beasley valóban carrier best eddig, ha jol tudom vezeti is a csapatot elkapásokban 😊
Amare
Szerkesztette: sztaking