NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 705
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
És mit mondanátok akkor, ha Romo most visszavenné a kezdőt, és hozná a klasszist még két és fél évig. Aztán Dak 2019-ben, szerződésének utolsó évében lenne kezdő, és hozna egy Super Bowlt a csapatnak, majd megköszönné az elvett két és fél szezont, és aláírna a Giantshez ( Eli szavideje akkorra ép lejár ), hogy aztán a következő 10 évben halálba álázzon minket. Akkor is jó ötletnek tartanátok Romot a kezdőbe ? Most úgy néz ki, megoldódtak az irányító gondjaink 10-15 évre, nem kéne elszúrni !hát persze, több okból sem.
Tyrion1899
1, Tony 2017 után vagy visszavonul, vagy cut (akkorra lesz elfogadható a dead money)
2, szóval Dak-nek maradna simán két éve
3, kétlem, hogy Jerry/Stephen engedné, hogy a leendő franchise QB 2019-et hosszabbítás nélkül játssza végig
4, de ha mégis igen, akkor marad a franchise tag. nem kötelező aláírni, de akkor no edzés, no játék egy évig, meg utána még egyig. két évig meg nem jó pihenni.
5, Dak ennél értelmesebb
6, Romo nem fogja viszavenni a kezdőt, mert Dak nem fog megsérülni.
több mint 9 éve
És mit mondanátok akkor, ha Romo most visszavenné a kezdőt, és hozná a klasszist még két és fél évig. Aztán Dak 2019-ben, szerződésének utolsó évében lenne kezdő, és hozna egy Super Bowlt a csapatnak, majd megköszönné az elvett két és fél szezont, és aláírna a Giantshez ( Eli szavideje akkorra ép lejár ), hogy aztán a következő 10 évben halálba álázzon minket. Akkor is jó ötletnek tartanátok Romot a kezdőbe ? Most úgy néz ki, megoldódtak az irányító gondjaink 10-15 évre, nem kéne elszúrni !
több mint 9 éve
Hozzá tenném amit itt írunk csak nekünk fontos,rajtunk kívül senkit nem érdekell.Ezt tudnunk kell.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Ott nincs sok év,kivételes ha bejön..de nem kérdés a Vezetőség döntött,már csak a reakciók kérdésesek.már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
mivel vinnék? feldobnák a pickup tetejére, és elmennének vele? négy évig szerződés köti a csapathoz, addig nem ugrál. elcserélni meg el lehet, biztos lenne csapat, amelyiket ki lehetne fosztani egy franchise QB-ért cserébe
slowmotion
sztaking
huszonpár éves, előtte van még sok-sok jó év. a türelem is fontos erény.
slowmotion
több mint 9 éve
Egyébként nem is az az arc aki nagyon türelmetlen lenne. Csak nem kell elrontani/elkapatni.már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
mivel vinnék? feldobnák a pickup tetejére, és elmennének vele? négy évig szerződés köti a csapathoz, addig nem ugrál. elcserélni meg el lehet, biztos lenne csapat, amelyiket ki lehetne fosztani egy franchise QB-ért cserébe
slowmotion
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
nem is kell megfizetni. Prescott megkaphatja 2017 után is a fizuemelést (valszeg nem fogja, csak 2018 körül), Romo szerződése meg 2017 után szinte kiált a cut-ért, főleg most, hogy kész terv van a folytatásra.Egyről beszélünk,kettőt nem tud megfizetni senki,dönteni kell,nem könnyű de kell.Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking
empty taxi
sztaking
több mint 9 éve
már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
slowmotion
sztaking
több mint 9 éve
Egyről beszélünk,kettőt nem tud megfizetni senki,dönteni kell,nem könnyű de kell.Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking
empty taxi
több mint 9 éve
Elment két év ,most megy a szekér,most Tony a beugró ez a helyzet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Én ezt nem jelenteném ki hogy DAK az első számú, csak annyit hogy van két nagyon jó (FR) QB-nk. Jelenleg DAK kezd, de tapasztalatát, képességeit figyelembe véve szerintem Tony a jobb QB most még, ami persze az idő múlásával rohamosan fog változni. Tony innen már csak lefele megy különösen a sérülékenységére tekintettel, DAK meg reméljük felfele ahogy tapasztalatot szerez az NFL-ben.
sztaking
100yard
több mint 9 éve
Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
több mint 9 éve
Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Én ezt nem jelenteném ki hogy DAK az első számú, csak annyit hogy van két nagyon jó (FR) QB-nk. Jelenleg DAK kezd, de tapasztalatát, képességeit figyelembe véve szerintem Tony a jobb QB most még, ami persze az idő múlásával rohamosan fog változni. Tony innen már csak lefele megy különösen a sérülékenységére tekintettel, DAK meg reméljük felfele ahogy tapasztalatot szerez az NFL-ben.
sztaking
több mint 9 éve
Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
több mint 9 éve
Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
több mint 9 éve
Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Azért szerintem Romo is kapott nem keveset a csapattól. Az öreg sose volt szűkmarkú mikor a kedvenc irányítójáról volt szó. Továbbá felépített neki egy olyan falat amit kevés irányító kap az NFL-ben ( az elhíresült Romo friendly kijelentésre biztos emlékeztek még ).Dezzel példálóznék az utolsó mondatodra,most még nem láttam hisztizni,ami régebben mindennapos volt .
Most viszont van egy helyzet ahol döntést kellett hozni. Ahány ember annyiféle döntést hozott volna. És itt minden párhuzam sántít. Más csapat, más helyzet, más edzők, más tulajdonos, stb.
Az egyik serpenyőben van a múlt, a megbecsülés, a tisztesség egy jobb képességű irányító, a másikban a jövő, a jelenlegi csapat kialakítás, mert nyilván szabták már DAK-ra a csapatot valamennyire, és az hogy Romo lassan már két éve nem játszott. Itt mindenki vérmérséklete alapján döntött volna. Nincs jó vagy rossz megoldás, és ahogy az öreg is mondta ezt a dolgot valószínűleg sosem tudják elrendezni mindenki megelégedésére.
Hoztak egy döntést ami szerintem nem is végleges, mert nincs kétségem afelől ha DAK-nak lesz két gyengébb meccse akkor minden szívfájdalom nélkül vissza adják a csapatot Romo-nak.
Sajnálom én is Tony-t mert szeretem a játékát, szeretem az emberségét a küzdeni tudását, és minden respectem az övé. Remélem jut még szerephez nálunk, de hangsúlyozom itt nincs jó meg rossz megoldás. Itt született egy döntés amit mi vérmérsékletünk alapján kritizálunk, de valószínűleg még minden információnak nem is vagyunk birtokában ami befolyásolhatta a döntést. Például lehet az is hogy a csapat jobban elfogadja - nem gondolom hogy így van - DAK-ot mint Tony-t. Nem tudom ezt csak belülről lehet látni. És még lehet ezer ilyen szempont.
100yard
több mint 9 éve
Azért szerintem Romo is kapott nem keveset a csapattól. Az öreg sose volt szűkmarkú mikor a kedvenc irányítójáról volt szó. Továbbá felépített neki egy olyan falat amit kevés irányító kap az NFL-ben ( az elhíresült Romo friendly kijelentésre biztos emlékeztek még ).Most viszont van egy helyzet ahol döntést kellett hozni. Ahány ember annyiféle döntést hozott volna. És itt minden párhuzam sántít. Más csapat, más helyzet, más edzők, más tulajdonos, stb.
Az egyik serpenyőben van a múlt, a megbecsülés, a tisztesség egy jobb képességű irányító, a másikban a jövő, a jelenlegi csapat kialakítás, mert nyilván szabták már DAK-ra a csapatot valamennyire, és az hogy Romo lassan már két éve nem játszott. Itt mindenki vérmérséklete alapján döntött volna. Nincs jó vagy rossz megoldás, és ahogy az öreg is mondta ezt a dolgot valószínűleg sosem tudják elrendezni mindenki megelégedésére.
Hoztak egy döntést ami szerintem nem is végleges, mert nincs kétségem afelől ha DAK-nak lesz két gyengébb meccse akkor minden szívfájdalom nélkül vissza adják a csapatot Romo-nak.
Sajnálom én is Tony-t mert szeretem a játékát, szeretem az emberségét a küzdeni tudását, és minden respectem az övé. Remélem jut még szerephez nálunk, de hangsúlyozom itt nincs jó meg rossz megoldás. Itt született egy döntés amit mi vérmérsékletünk alapján kritizálunk, de valószínűleg még minden információnak nem is vagyunk birtokában ami befolyásolhatta a döntést. Például lehet az is hogy a csapat jobban elfogadja - nem gondolom hogy így van - DAK-ot mint Tony-t. Nem tudom ezt csak belülről lehet látni. És még lehet ezer ilyen szempont.
több mint 9 éve
Mint írtam volt respect Tonynak,ugyanakkor nem Tony szurker vagyok,hanem Boys,az a fontos csak, mi a legjobb a Csapatnak,azt meg rég leírtam,nem fognak cserélni míg megy a szekér. JG-től meg ilyen kiállásokat nem lehet várni,csak dolgozzanak továbbra is a koordinátorok.
több mint 9 éve
Úgy gondoltam h Garrett jelenti be és Romo ugyanazokat elmondja utána, amiket elmondott most szólóban.Ha Romo az üzenet közvetítője a sajtótájékoztatón, akkor szerintem az lett volna a legrosszabb felállás. A főnök jelenléte csak aláássa az üzenet(hozó) hitelességét, ő itt a "felügyelő".Teljes kívülállóként el tudok képzelni, olyan forgatókönyvet, hogy a FO meghozta a döntést és tudatosan engedték, hogy Romo álljon ki. Ha valamelyik fejes jelenti be, úgyis azon ment volna a hisztérikus ötletelés, hogy hogyan fogadta Romo.Van igazság benne, de elejét lehetett volna venni az egésznek ha Romo Garrett-tel vagy vmelyik Jones-szal közös sajttájt tart.
tomi-tomi
empty taxi
Ennek az egésznek nem mi vagyunk a címzettjei, hanem a csapat. Van két (k.rva)jó irányítónk, s mindketten csak a győzelmeinkért dolgoznak, nyilvánosan elkötelezték magukat, hogy nem egymás kinyírásával foglalkoznak. (Emlékezzünk Prescott korábbi nyilatkozataira.)
tomi-tomi
A szerepcserés felállás valóban szerencsétlen lenne.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ha Romo az üzenet közvetítője a sajtótájékoztatón, akkor szerintem az lett volna a legrosszabb felállás. A főnök jelenléte csak aláássa az üzenet(hozó) hitelességét, ő itt a "felügyelő".Teljes kívülállóként el tudok képzelni, olyan forgatókönyvet, hogy a FO meghozta a döntést és tudatosan engedték, hogy Romo álljon ki. Ha valamelyik fejes jelenti be, úgyis azon ment volna a hisztérikus ötletelés, hogy hogyan fogadta Romo.Van igazság benne, de elejét lehetett volna venni az egésznek ha Romo Garrett-tel vagy vmelyik Jones-szal közös sajttájt tart.
tomi-tomi
empty taxi
Ennek az egésznek nem mi vagyunk a címzettjei, hanem a csapat. Van két (k.rva)jó irányítónk, s mindketten csak a győzelmeinkért dolgoznak, nyilvánosan elkötelezték magukat, hogy nem egymás kinyírásával foglalkoznak. (Emlékezzünk Prescott korábbi nyilatkozataira.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Teljes kívülállóként el tudok képzelni, olyan forgatókönyvet, hogy a FO meghozta a döntést és tudatosan engedték, hogy Romo álljon ki. Ha valamelyik fejes jelenti be, úgyis azon ment volna a hisztérikus ötletelés, hogy hogyan fogadta Romo.Van igazság benne, de elejét lehetett volna venni az egésznek ha Romo Garrett-tel vagy vmelyik Jones-szal közös sajttájt tart.
tomi-tomi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Trade esetén a játékosnak mennyi beleszólása van? Úgy értem, ha mondjuk pont a Jets ajánlaná a legjobb csomagot érte, de Romo nem akarna menni, az általad említett okok miatt, attól még a csapat eltradeelheti nem?Természetesen. A játékos játékjoga alapesetben a szerződés idejére korlátozás nélkül a csapaté. Néhány szerződésben kiköti a játékos, hogy nem cserélhetik el. De "X" csapathoz nem cserélhetik el kikötésről nem tudok. (Nem is lenne sok értelme, 2-3 év alatt sokat változhat a nem kívánt csapatok listája.)
Amare
Teljesen más kérdés, hogy konkrétan Romo esetében - ha csere szóba jönne - mennyire figyelnének oda Romo elvárásaira. Szerintem nagyon. Megérdemelné.
Az igazán drámai párhuzamhoz még hiányzik egy csavar. Bledsoe 2001-ben beállt (s hozta a győzelmet) a konferencia döntőben Brady sérülése miatt. Ezek után kellett dönteni, hogy ki kezdjen a SB-ban.
Teljes kívülállóként el tudok képzelni, olyan forgatókönyvet, hogy a FO meghozta a döntést és tudatosan engedték, hogy Romo álljon ki. Ha valamelyik fejes jelenti be, úgyis azon ment volna a hisztérikus ötletelés, hogy hogyan fogadta Romo.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Igen ezt irtuk már többen is hogy eddig úgy néz ki, amikor a legjobban kell Prescott meg tudja csinálni a GW driveokat. Jó feje van, olyan mint egy szivacs, emelett karakterileg is az irányitó posztra lett kitalálva. Most még vannak hiányosságai amot a körülötte lévő csapat jol tud palástolni, ezzel se lenne gond. Láttuk már más, azóta top irányítótol hogy igy kezdte a karrierjét(Wilson, Roethlisberger). Az alap amire "építhet" bíztató.
Számomra a 10 szezont megharcolt, a franchise egyik legjobjának tartott veterán ilyen szintű mellőzése az érthetetlen. Hogy még esélyt se kap hogy bizonyítson.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Dak védelmében jegyezzük meg hogy az Eagles es a Steelers meccsen is szenvedett, de ahogy egy másik klisé is mondja amikor ütött az óra akkor összepakolt szepen két mértani drive-ot. Gorbel pedig hatalmas +1 arra amit írtál.