Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Jó, de te leszarod az üzletet, lelki szempontból nézed a dolgot. Az NFL-ben viszont ez általában nem így megy, mint látjuk állandóan a példákat. Itt next man up van és most jött valaki, aki Romo koporsójába erősen beleverte az első jó pár szöget.én bizony le, és ez így helyes. a szigorú üzlet a FO dolga, én megtehetem, hogy kissé szubjektívebb szemmel nézzem a dolgokat. persze, más faszával könnyű verni a csalánt.
Oké, ez kicsit erős megfogalmazás, de valljuk be, eléggé így áll a helyzet jelenleg, ha a Dallas ugyanis zár egy 12-4-es alapszakaszt mondjuk Prescottal, és jön Romo PO-ra, de nem lesz gyűrű, akkor meg azért kívánják halál faszára az FO-t, hogy Prescottal folyton jött a W, miért kellett ezt most.Stez
de mondok én valamit. itt sokan a 2014-es szezonhoz hasonlítják a mostanit. mi változott?
OL - na az jobb, mint akkor (az évek meg a tapasztalat, ugye)
RB - az is jobb (minden tiszteletem, Murray-nek, de Elliott ugyanazt megcsinálja, mint Murray, csak két fokozattal gyorsabb ehhez)
összes többi lényegében változatlan (ja nem, a védelem mintha idén összekapta volna magát, bár most jön a sérülthullám)
mik voltak ott a vesztes meccsek?
- w1: vereség a még nem olyan szar Niners ellen, Romo az előző évi hátsérülése miatt nem volt training campben, nkei lényegében ez volt a preseason w3.
- w8: Skins ellen, hátba térdelték, csonttörés a hátában, a meccs elment hosszabbításban.
- w9: Cardinals, nem is játszott
- w13: Eagles, rövid héten, nem kapott fájdalomcsillapítót meccs előtt, olyan pontossággal dobált, mint Prescott néha idén
- po2: na azt mindenki látta, az nem rajta ment el, inkább Murray-n, a replay booth-on, meg azon, hogy nem volt 3. CB szintű cornerünk.
persze, Dak nyer most, örülés van. de egész pontosan hol kvantifikálható, hogy ebből mennyi Dak érdeme, és mennyi mondjuk az, hogy a védelem erőn (és képességen) felül teljesít, és hogy van egy Elliott, aki idén kétszer tette le a labdát, viszont hoz meccsenként átlag 140 yardot és 8 pontot? elárulom, Murray-nek ilyenkor már 5 fumble-je volt, viszont csak 7 TD-je.
szóval azt meg lehet érteni, hogy a FO nem akarja megbolygatni a csapategységet, de akkor legalább ne jelentsük ki azt, hogy Dakkal jobb a csapat, mint Romóval, amíg nincs bizonyíték, ami alátámasztaná...
több mint 9 éve
Itt is sima liba, hogy Prescott bennmarad. 100 feletti QB-ratinggel és sorozatban aratott 8 győztes meccsel nem veszel ki irányítót. Ennyi a történet. Innentől a franchise köv 15 évét kell építeni Prescott-tal.És Bledsoe? Hmm?Bledsoe nem volt jó. egy felső középkategóriás irányító volt a kezdőirányítók körében átlagosnál sokkal jobb kézzel, de átlag alatti aggyal. egy gunslinger, Favre 2.0, csak rosszabb számokkal. beteszed Brady-t, simán hozta Bledsoe számait, csak mondjuk ő a szar szezonjai is jobbak voltak, mint Bledsoe legjobbjai. sima liba, hogy Brady bent maradt.
Ez az NFL rendje. Jött egy rookie, aki pazar, zsinórban nyert vele 8 meccset a csapat, innentől nincs visszaút, ő a QB és a veterán (hiába épült fel) a csere. Pont. Ez így volt TB-nél, BB-nél és most Prescottnál is. Teljesen mindegy ki van mögötte. De elmondom neked, ha Osweiler ennyire jó lett volna, PM-et se tették volna vissza. De Osweiler nem volt jó, csak nem b.szta el. 😉 Azért mert lesz 1-2 rosszabb meccse, nem fogják kivenni Prescottot, ugyanis ő a jövő, minden egyes snap, amit a pályán van, az a Dallas elkövetkezendő 15 évét szolgálja. Nagyon nagy visszaesésnek kellene lennie ahhoz, hogy Romo visszakerüljön. Ugyanis Romónak hideg a keze és ezen nem tudsz változtatni, tehát azért mert van 1-2 rosszabb meccs, nem nyúlsz a bizonytalanhoz, mert láttad az első 9 meccset is, ahol a rookie pazar volt.
Nagyon tisztelem Romót, de pontosan az van, amit a sajtótájékoztatóján megfogalmazott. Prescott ezt kiérdemelte, hogy kezdő legyen. Pont. Romo ezt pontosan tudja, ő is így került be. Így működik az NFL.
Soldados
slowmotion
És ezt Romo is tudja, ezt mondta el a sajtón: Prescott kiérdemelte, hogy kezdő legyen. És ez pontosan így van. Romo tudja, hogy működik az NFL. Nem lehetett könnyű kiállni és ezt mondani, de így van, ettől csak tovább nőtt a szememben, ahogy azt annó le is írtam itt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
www.slate.com/articles/sports/sports_nut/2001/12/bledsoe_vs_brady.html (2001-es cikk)itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.
slowmotion
Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik.
Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg,Na ez az az érv, amivel nehéz vitába szállni. Én a magam részéről nem BB-, vagy Troy-fan, hanem Steelers-fan vagyok.
slowmotion
Amit Te írtál az Cowboys-fan helyett, inkább Romo-fanságnak tűnik. Ugyanis a Cowboys érdeke már nem Tony Romo, hanem hogy Dak Precott legyen az irányító. Ezt nehéz elfogadni, mert klublegendáról van szó, de az NFL így működik. A szurkoló érzelmi döntést hozna, a szakember pedig racionálisat.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
És Bledsoe? Hmm?Bledsoe nem volt jó. egy felső középkategóriás irányító volt a kezdőirányítók körében átlagosnál sokkal jobb kézzel, de átlag alatti aggyal. egy gunslinger, Favre 2.0, csak rosszabb számokkal. beteszed Brady-t, simán hozta Bledsoe számait, csak mondjuk ő a szar szezonjai is jobbak voltak, mint Bledsoe legjobbjai. sima liba, hogy Brady bent maradt.
Ez az NFL rendje. Jött egy rookie, aki pazar, zsinórban nyert vele 8 meccset a csapat, innentől nincs visszaút, ő a QB és a veterán (hiába épült fel) a csere. Pont. Ez így volt TB-nél, BB-nél és most Prescottnál is. Teljesen mindegy ki van mögötte. De elmondom neked, ha Osweiler ennyire jó lett volna, PM-et se tették volna vissza. De Osweiler nem volt jó, csak nem b.szta el. 😉 Azért mert lesz 1-2 rosszabb meccse, nem fogják kivenni Prescottot, ugyanis ő a jövő, minden egyes snap, amit a pályán van, az a Dallas elkövetkezendő 15 évét szolgálja. Nagyon nagy visszaesésnek kellene lennie ahhoz, hogy Romo visszakerüljön. Ugyanis Romónak hideg a keze és ezen nem tudsz változtatni, tehát azért mert van 1-2 rosszabb meccs, nem nyúlsz a bizonytalanhoz, mert láttad az első 9 meccset is, ahol a rookie pazar volt.
Nagyon tisztelem Romót, de pontosan az van, amit a sajtótájékoztatóján megfogalmazott. Prescott ezt kiérdemelte, hogy kezdő legyen. Pont. Romo ezt pontosan tudja, ő is így került be. Így működik az NFL.
Soldados
több mint 9 éve
Félreértesz. Nem Maddox a lényeg. Hanem maga a szitu. Sérülés miatt került kezdőbe TB, BB, Romo és most Prescott is. És mindannyian azért maradtak bent a kezdőben, mert nyert a csapat és ők nagyon jók voltak. Ennyi a történet. Tök mindegy ki a sérült veterán. A gyenge Maddox pont ugyanúgy került ki, mint a nagyon is jó Bledsoe. És ha tetszik, ha nem, most Romo is így került ki. És ez így van jól, ez a rendszer így működik.BB is csereként kezdte a szezont és csak Maddox sérülése miatt lett kezdő és azért maradt ott, mert 4-t nyert vele a csapat zsinórban és jól játszott. Igen Prescott épp úgy sérülés miatt lett kezdő, mint BB, vagy éppen TB. De miután vele nem kap ki a csapat, többé már nem a veterán a kezdő. Mert azt a QB-t nem veszed ki a többet a csapatból, aki rookie-ként 4, vagy akár 8 meccset nyer zsinórban és +100-as ratinggel játszik.SoldadosSoldi, ne viccelj már, Maddox soha nem volt Romo szintjén, aki 86-os rating és 1,25:1-es TD:Int arány fölé nem tudott menni. az nem franchise irányító, az csak egy stopgap. nyilván nem véletlenül ilyen tartalék ligából hoztátok, és nyilván megvan az oka, amiért tíz évvel a draftolása után még csak az ötödik kezdő meccse volt Nálatok.
Romo teljesen más kávéház, ő már az első kezdős szezonjában körökkel verte Maddoxot. más szóval BB és Maddox között kisebb volt a különbség (ha nem egyenesen BB javára), mint Romo és Prescott között.
slowmotion
A bizonytalant nem fogod betenni a biztos jó helyett. Mert korántsem biztos, hogy Romo hozná a 2014-es énjét 1 év szünet után. De minek is néznéd meg, ha van egy biztosan jól gépezeted, ahhoz nem nyúlsz hozzá. Én ennyit mondok.

több mint 9 éve
Jó, de te leszarod az üzletet, lelki szempontból nézed a dolgot. Az NFL-ben viszont ez általában nem így megy, mint látjuk állandóan a példákat. Itt next man up van és most jött valaki, aki Romo koporsójába erősen beleverte az első jó pár szöget.itt nem erről van szó. ha azt vesszük, Prescottnak van még rengeteg éve arra, hogy nyerjen - főleg egy ilyen fal és futó mellett.A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.Soldados
peterk2005
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg, mert hiába mondja minden nem-Dallas-szurkoló hét év kollektív agyfasz után, hogy "ú, Romo azért jó irányító", neki ez kell a legitimációhoz. az embernek, aki lyukas tüdővel meg porckorongsérvvel csinált game-winning drive-ot (érted, olyannal, amivel más moccanni sem tudna), annak erre van szüksége ahhoz, hogy Cantonban akár említés szintjén szóba kerülhessen egyszer a neve - és lehet, hogy még a gyűrű sem lenne elég.
a másik Witten, akinek - ha van igazság a földön - a legelső adandó alkalommal be kellene kerülnie a Hall-ba, és neki sincsen túl sok lehetősége már. hiába lebeg ott Gonzalez példája meg a karrierje hossza mindenki előtt, Witten nem egy túlméretezett receiver, ő is bármikor lerobbanhat már. neki is KELL a gyűrű.
jól játszik Prescott, de azzal, hogy most 8-1-re állunk, igazából csak azt értük el, hogy megváltozott az elvárás: vagy Lombardi vagy kudarc. ha Prescott most megszerzi a kurva fontos tapasztalatot, de elszalasztja Witten utolsó esélyét (és elvesztegeti Romóét), akkor én nem lennék a front office helyében.
Prescott ari, imádjuk, de Romo az, aki egészen konkrétan a várható élettartama jelentős részét tette kockára Jerry bácsi öröméért. ha jobb, mint Prescott, akkor nem kell megvárni, amíg nem kerülünk az egyenes kieséses szakaszban megoldhatatlan helyzetbe.
slowmotion
Oké, ez kicsit erős megfogalmazás, de valljuk be, eléggé így áll a helyzet jelenleg, ha a Dallas ugyanis zár egy 12-4-es alapszakaszt mondjuk Prescottal, és jön Romo PO-ra, de nem lesz gyűrű, akkor meg azért kívánják halál faszára az FO-t, hogy Prescottal folyton jött a W, miért kellett ezt most.
Akkor erről szól majd a nyár, végig az lesz, hogy egy Prescottot, aki ilyen alapszakaszt nyomott, nagyon nem kellene padoztatni.
És az dallasi FO is az üzletet nézi szerintem, nem pedig azt, hogy Romo mit csinált itt x évig. Ha a csapat Prescottal folyton nyer (márpedig nyer), akkor nem fogja lecserélni, Romo hattyúdala ide vagy oda. Ha úgy ítélik meg, hogy a Super Bowlra nagyobb esély van Prescottal, mint Romóval, akkor maradni fog az újonc.
Belichick sem szarzott sokat, amikor jött Brady például. Big Ben esetében sem szórakoztak a Steelersnél. Favre-t is hagyta a fenébe a Packers, hiába volt ekkora legendája a csapatnak. Azóta már nyertek is egy Super Bowlt.
De igazából így kívülről nézve, ez eléggé róka fogta csuka szitu. Ha Romóval nincs gyűrű, akkor jön a sírás Prescott padoztatása miatt. Ha Prescott játszik és no gyűrű, jön a sírás Romo hanyagolása miatt. Úgy érzem, hogy csak akkor úszhatja meg az FO, ha bajnokságot nyer a csapat, bárkivel is teszi. Vagy ha most Prescott hirtelen rohadtul visszaesik, mert akkor Romo még a PO előtt visszakerül a kezdőbe, úgy viszont a rájátszásra már nem marad nyitott kérdés.
több mint 9 éve
Remekül összefoglaltad, ezekkel a szavakkal is nagyon egyet tudok érteni. Én részemről le is zártam ezt a "vitát". Aztán többet meg ugyse tehetünk, reméljük a legjobbakat. Go Cowboys most a Ravens ellen is.itt nem erről van szó. ha azt vesszük, Prescottnak van még rengeteg éve arra, hogy nyerjen - főleg egy ilyen fal és futó mellett.A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.Soldados
peterk2005
itt mindenki az üzletről papol, de én telibe szarom, nekem az kell, hogy ha Super Bowl, akkor Tony nyerje meg, mert hiába mondja minden nem-Dallas-szurkoló hét év kollektív agyfasz után, hogy "ú, Romo azért jó irányító", neki ez kell a legitimációhoz. az embernek, aki lyukas tüdővel meg porckorongsérvvel csinált game-winning drive-ot (érted, olyannal, amivel más moccanni sem tudna), annak erre van szüksége ahhoz, hogy Cantonban akár említés szintjén szóba kerülhessen egyszer a neve - és lehet, hogy még a gyűrű sem lenne elég.
a másik Witten, akinek - ha van igazság a földön - a legelső adandó alkalommal be kellene kerülnie a Hall-ba, és neki sincsen túl sok lehetősége már. hiába lebeg ott Gonzalez példája meg a karrierje hossza mindenki előtt, Witten nem egy túlméretezett receiver, ő is bármikor lerobbanhat már. neki is KELL a gyűrű.
jól játszik Prescott, de azzal, hogy most 8-1-re állunk, igazából csak azt értük el, hogy megváltozott az elvárás: vagy Lombardi vagy kudarc. ha Prescott most megszerzi a kurva fontos tapasztalatot, de elszalasztja Witten utolsó esélyét (és elvesztegeti Romóét), akkor én nem lennék a front office helyében.
Prescott ari, imádjuk, de Romo az, aki egészen konkrétan a várható élettartama jelentős részét tette kockára Jerry bácsi öröméért. ha jobb, mint Prescott, akkor nem kell megvárni, amíg nem kerülünk az egyenes kieséses szakaszban megoldhatatlan helyzetbe.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
BB is csereként kezdte a szezont és csak Maddox sérülése miatt lett kezdő és azért maradt ott, mert 4-t nyert vele a csapat zsinórban és jól játszott. Igen Prescott épp úgy sérülés miatt lett kezdő, mint BB, vagy éppen TB. De miután vele nem kap ki a csapat, többé már nem a veterán a kezdő. Mert azt a QB-t nem veszed ki a többet a csapatból, aki rookie-ként 4, vagy akár 8 meccset nyer zsinórban és +100-as ratinggel játszik.SoldadosSoldi, ne viccelj már, Maddox soha nem volt Romo szintjén, aki 86-os rating és 1,25:1-es TD:Int arány fölé nem tudott menni. az nem franchise irányító, az csak egy stopgap. nyilván nem véletlenül ilyen tartalék ligából hoztátok, és nyilván megvan az oka, amiért tíz évvel a draftolása után még csak az ötödik kezdő meccse volt Nálatok.
Romo teljesen más kávéház, ő már az első kezdős szezonjában körökkel verte Maddoxot. más szóval BB és Maddox között kisebb volt a különbség (ha nem egyenesen BB javára), mint Romo és Prescott között.
több mint 9 éve
itt nem erről van szó. ha azt vesszük, Prescottnak van még rengeteg éve arra, hogy nyerjen - főleg egy ilyen fal és futó mellett.A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.Soldados
peterk2005
több mint 9 éve
Hát ezt a QB vitát már nem fogjuk tudni eldönteni, és valószínűleg az élet sem fogja ( "kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet lépni"). Lehet hasonlatot hozni Manning és Osweiler, de aki látta azt a meccset az tudja hogy az nagyon nem Manningen múlott. Azt a meccset kis költői túlzással bármilyen QB lehozta volna, így nem sok értelme van azt példaként ide citálni.
A vezetés hozott egy döntést, amivel maximum emberi oldalról lehet vitatkozni. Maximális respect Romo-nak azért amit tett a csapatért, és ezt szerintem a vezetéstől is megkapta/megkapja.
Ha a csapat szempontjából, illetve üzletileg nézzük ez volt a jó döntés.
Most megy a szekér nem hiszem hogy sokan lettek volna akik ebbe bele mernek nyúlni. Garett biztos nem. Gondoljátok el beteszi Romot elmegy két-három meccs, esetleg úszik a playoff, mint kapott volna a szurkolóktól, a vezetéstől. Ez az állásába is kerülhetett volna. Ha viszont DAK-nak csúszik be pár vereség akkor még mindig ott van a B terv és még pajzsra is emelik ha Romoval esetleg javít.
Üzletileg meg egyértelmű hogy DAK a jövő. Négy évig szinte ingyen van. Amit Romo-n megspórolnak abból meg lehet fizetni egy Fredericket, egy Zack Martin-t, egy Lawrencet. Ha így nézitek és a vezetésnek így is kell akkor mindenképpen DAK.
Azontúl hogy tényleg max. tisztelet Romonak és mindenkinek aki sokat tett a csapatért, de most már szerintem mi is tegyük azt amit Garett mondott : koncentráljunk a hétvégi meccsre.
több mint 9 éve
gedam
6 478
majd ha már lesz tét kijön, hogy rookie. meggyőződésem, hogy az első rájátszás meccsen besül. romoval ez a csapat sb-ért menneNem értem az összefüggést, sőt, igazából csak belekötöttél egy félmondatba, ami neked nem tetszett, akkor meg már kiforgattad.Stez nem tudom hány meccset láthattál a Dallastól az utóbbi években, de ezt leírni......sem azt, amit a pályán pluszban hozzáad a Dallashoz a jelenlegi Prescotthoz képest, sem pedig azt, amit mentálisan. Prescottban ugyanis már nagyon is hisznek a társakSoldadospeterk2005
Stez
Éveken át konkrétan Romo volt az akin múlott hogy ez a csapat PO közel volt, nem pedig egy stabil top10ről draftoló gárda.
Amare
Én a jelenlegi Romóról és a jelenlegi Prescottról beszéltem. Márpedig Prescottot jelenleg felülmúlni nem könnyű, semmilyen téren sem, olyan sorozatban van a Dallas. Az meg mind szép, hogy mi volt X éven keresztül, de most viszont nem az van. Mert most nem Cassell és Weeden dobál, hanem olyasvalaki, akivel a Dallas nyer. Nem egyet, nem kettőt. És nem véletlenül nyer. És nem szar csapatokat ver meg. És nem mázlival.
Szóval nem véletlen szerintem.
Ha ebből indulok ki, akkor ki kell mondanom, hogy Prescott nem marad el Romótól (és ezalatt is a jelenlegi állapotokat értem).
Stez
több mint 9 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/800022007215636480

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem értem az összefüggést, sőt, igazából csak belekötöttél egy félmondatba, ami neked nem tetszett, akkor meg már kiforgattad.Stez nem tudom hány meccset láthattál a Dallastól az utóbbi években, de ezt leírni......sem azt, amit a pályán pluszban hozzáad a Dallashoz a jelenlegi Prescotthoz képest, sem pedig azt, amit mentálisan. Prescottban ugyanis már nagyon is hisznek a társakSoldadospeterk2005
Stez
Éveken át konkrétan Romo volt az akin múlott hogy ez a csapat PO közel volt, nem pedig egy stabil top10ről draftoló gárda.
Amare
Én a jelenlegi Romóról és a jelenlegi Prescottról beszéltem. Márpedig Prescottot jelenleg felülmúlni nem könnyű, semmilyen téren sem, olyan sorozatban van a Dallas. Az meg mind szép, hogy mi volt X éven keresztül, de most viszont nem az van. Mert most nem Cassell és Weeden dobál, hanem olyasvalaki, akivel a Dallas nyer. Nem egyet, nem kettőt. És nem véletlenül nyer. És nem szar csapatokat ver meg. És nem mázlival.
Szóval nem véletlen szerintem.
Ha ebből indulok ki, akkor ki kell mondanom, hogy Prescott nem marad el Romótól (és ezalatt is a jelenlegi állapotokat értem).
több mint 9 éve
Az első mondatoddal nem értek egyet .Két legjobb volt eddig Troy és Montana !Jön Garoppolo, lehozza mondjuk 8-2-vel, vagy 9-1 a meccseket. Akkor is ekkora felhajtás lenne, hogy BB a 11. meccsen mindenféle szemrebbenés nélkül visszarakná Brady-t a csapatba? Megkérdőjelezné bárki is a döntését?Brady minden idők legjobb irányítója, még mindig jól bírja a terhelést, viszonylag keveset keres és kb. BB oldalbordája... Nem lenne kérdés és BB egyébként is úgy sz.rná nyakon a kérdező újságírókat egy yes-el vagy egy no-val mint a picsa. 😊
SBalázs
Romo miatt szerettem meg a csapatot anno, rettentően sajnálom, hogy így alakult az egész de lehet pro - kontra érveket hozni ide is oda is. Meg kell szoknunk, hogy Dak jelenleg nem a jövő hanem a jelen irányítója és Tony a múlt, nem tudom Dak-nek mit kellene csinálnia, hogy ez változzon... Napokig nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem Tony sajtótájékoztatóját és azt sem, hogy ide írjak valamit, megszakad a szívem de ez van...
Az biztos, hogy ilyen csapatot (CSALÁDOT) ami most van még gurulós fociban sem tapasztaltam, kb. meghalnának egymásért a srácok és remélem ez így is marad. Dez néhány éve még 2000 yardról meg 20 TD-s szezonról áradozott, most beáll a sorba és csapatról, családról beszél. (igen tudom biztos azért mert szarul megy neki) Witten azt nyilatkozza, hogy a két fiatal hatására újra a réginek, fiatalnak érzi magát és a pályán ugrál és táncol velük mint egy gyerek. A next man up talán először működik mióta szurkolok a csapatnak. Egyszerűen mindenki 110%-on ég. Azt akarom, hogy ez így maradjon bárki is az irányítónk!!!!
Go Cowboys!!!!! 😊
speeedy1
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Stez nem tudom hány meccset láthattál a Dallastól az utóbbi években, de ezt leírni......sem azt, amit a pályán pluszban hozzáad a Dallashoz a jelenlegi Prescotthoz képest, sem pedig azt, amit mentálisan. Prescottban ugyanis már nagyon is hisznek a társakSoldadospeterk2005
Stez
több mint 9 éve
És Bledsoe? Hmm?Osweiler épp ezért nem jó példa. Ő ugyanis nem játszott ennyire jól, mint Prescott. Osweiler csak nem rontotta el a meccset, kevesebb TD, több INT, roszabb passzhatékonyság jellemezte, mint Prescottot, de 8-as győzelmi szériája sem volt.SoldadosNem akarom beidézni, mert hosszú, csak kérdezek: Soldi, elolvasod te rendesen amit írok? 😊 Azzal kezdtem, hogy ha Prescott nyom egy folyamatosan kiváló teljesítményt, akkor nagyon-nagyon nehéz lesz a döntés. (Ha ilyen teljesítmény nyújt, arra jegyeztem meg, hogy az meg azért veszélyes, mert ennyire turbó alapszakasz után a playoffra leülhet a csapat.) És azzal, hogy mi várható, ha lesz 1-2 gyengébb teljesítménye.
Maddoxot meg hagyjuk. Egy karrier backup, aki a QB hiánnyal küzdő Steelersben kapott 1+1 évet. Ha itt egy Hoyer lenne Prescott előtt, nem pedig Romo, nem lenne miről beszélnünk.
peterk2005
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Végre valaki. Minden szavaddal egyet értek.BB rookie-ként a 15-1-es alapszakasz után botrányosan játszott élete első két PO-meccsén, majd 2015-ben, 2. évében megnyerte az SB-t és az első három meccsen parádésan játszott. Prescottot nem szabad megfosztani ezektől a rendkívül fontos tapasztalatoktól, mert ő a franchise jövője.BB a Steelers egyetlen opciója volt, teljesen más helyzet. Egy első körös franchise irányítónak szánt fiatalt senki nem padoztat, nemhogy első évében, de még második, harmadik évben is ritkán (hacsak nem totális bust, mint Manziel). Viszont egy SB aspiráns csapat nem építgeti a QB-ját, ha van alternatíva is. BB-t se építgette volna senki 2004-ben, ha akkor van Pittsburghben egy veterán franchise irányító. Dak se kapott volna esélyt itt, ha nem sérül le Romo, tök mindegy, hogy edzéseken mennyire lett volna szuper.
Soldados
Tavaly láttunk egyébként hasonló esetet, a Denver majdnem ugyanezen ment át. Osweiler hozott egy 7-2-t, egy brutálisan erős év végi schedule mellett. Mégis, ha Osweilerrel elbukja az utolsó alapszakasz meccsét, aztán vele kiesik a playoffban (akkor nem lett volna home field, teljesen más helyzet lett volna), akkor a denveri sajtó szétszedte volna Kubiakot, hogy miért nem a felépült Manning-et kezdette. Pedig azon az utolsó alapszakasz meccsen Oswi egyébként maga jól játszott. És mégis, még húsz év múlva is fejére szórták volna, hogy hogy padoztathatta PM-et. Ráadásul az idei éve se lett volna könnyű, mert Manning már nem lenne, Osweiler meg az a QB lenne, aki kvázi elbukta a playoffot, mert PM helyén játszott. (Akkor is, ha jól játszik, lásd az említett meccset.)
Így, hogy Kubiak Manninget betette, ha buktak volna, akkor is csak annyi történt volna, hogy mindenki elkönyveli, hogy Manning már sz*r, ennyit tud. Legfeljebb lett volna egy kis hiszti - ami minden playoff vereség után van amúgy is -, hogy miért nem Oswi, de pár hét alatt feledésbe merült volna az egész. Ez a helyzet itt is. Sőt könnyebb, mert Manning esetében már tényleg erősen kérdéses volt, hogy bírja-e egyáltalán még a teste. Romo "csak" sérülékeny, de kétség nincs felőle, hogy legalább annyira jó (ebben a pillanatban még), mint Prescott. Sőt, jelenleg még valószínűleg jobb is.
peterk2005
több mint 9 éve
Osweiler épp ezért nem jó példa. Ő ugyanis nem játszott ennyire jól, mint Prescott. Osweiler csak nem rontotta el a meccset, kevesebb TD, több INT, roszabb passzhatékonyság jellemezte, mint Prescottot, de 8-as győzelmi szériája sem volt.SoldadosNem akarom beidézni, mert hosszú, csak kérdezek: Soldi, elolvasod te rendesen amit írok? 😊 Azzal kezdtem, hogy ha Prescott nyom egy folyamatosan kiváló teljesítményt, akkor nagyon-nagyon nehéz lesz a döntés. (Ha ilyen teljesítmény nyújt, arra jegyeztem meg, hogy az meg azért veszélyes, mert ennyire turbó alapszakasz után a playoffra leülhet a csapat.) És azzal, hogy mi várható, ha lesz 1-2 gyengébb teljesítménye.
Maddoxot meg hagyjuk. Egy karrier backup, aki a QB hiánnyal küzdő Steelersben kapott 1+1 évet. Ha itt egy Hoyer lenne Prescott előtt, nem pedig Romo, nem lenne miről beszélnünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
BB a hasznos tapasztalatra volt példa, amitől nem szabad megfosztani Prescottot - éppen a jövő érdekében. Az meg teljes butaság, hogy első körös QB-t nem lehet padoztatni. Gondolom Rodgers is viccből ült a padon 2-3 éven át első körösként. 😉 Simán lehet padoztatni. BB is csereként kezdte a szezont és csak Maddox sérülése miatt lett kezdő és azért maradt ott, mert 4-t nyert vele a csapat zsinórban és jól játszott. Igen Prescott épp úgy sérülés miatt lett kezdő, mint BB, vagy éppen TB. De miután vele nem kap ki a csapat, többé már nem a veterán a kezdő. Mert azt a QB-t nem veszed ki a többet a csapatból, aki rookie-ként 4, vagy akár 8 meccset nyer zsinórban és +100-as ratinggel játszik.BB rookie-ként a 15-1-es alapszakasz után botrányosan játszott élete első két PO-meccsén, majd 2015-ben, 2. évében megnyerte az SB-t és az első három meccsen parádésan játszott. Prescottot nem szabad megfosztani ezektől a rendkívül fontos tapasztalatoktól, mert ő a franchise jövője.BB a Steelers egyetlen opciója volt, teljesen más helyzet. Egy első körös franchise irányítónak szánt fiatalt senki nem padoztat, nemhogy első évében, de még második, harmadik évben is ritkán (hacsak nem totális bust, mint Manziel). Viszont egy SB aspiráns csapat nem építgeti a QB-ját, ha van alternatíva is. BB-t se építgette volna senki 2004-ben, ha akkor van Pittsburghben egy veterán franchise irányító. Dak se kapott volna esélyt itt, ha nem sérül le Romo, tök mindegy, hogy edzéseken mennyire lett volna szuper.
Soldados
Tavaly láttunk egyébként hasonló esetet, a Denver majdnem ugyanezen ment át. Osweiler hozott egy 7-2-t, egy brutálisan erős év végi schedule mellett. Mégis, ha Osweilerrel elbukja az utolsó alapszakasz meccsét, aztán vele kiesik a playoffban (akkor nem lett volna home field, teljesen más helyzet lett volna), akkor a denveri sajtó szétszedte volna Kubiakot, hogy miért nem a felépült Manning-et kezdette. Pedig azon az utolsó alapszakasz meccsen Oswi egyébként maga jól játszott. És mégis, még húsz év múlva is fejére szórták volna, hogy hogy padoztathatta PM-et. Ráadásul az idei éve se lett volna könnyű, mert Manning már nem lenne, Osweiler meg az a QB lenne, aki kvázi elbukta a playoffot, mert PM helyén játszott. (Akkor is, ha jól játszik, lásd az említett meccset.)
Így, hogy Kubiak Manninget betette, ha buktak volna, akkor is csak annyi történt volna, hogy mindenki elkönyveli, hogy Manning már sz*r, ennyit tud. Legfeljebb lett volna egy kis hiszti - ami minden playoff vereség után van amúgy is -, hogy miért nem Oswi, de pár hét alatt feledésbe merült volna az egész. Ez a helyzet itt is. Sőt könnyebb, mert Manning esetében már tényleg erősen kérdéses volt, hogy bírja-e egyáltalán még a teste. Romo "csak" sérülékeny, de kétség nincs felőle, hogy legalább annyira jó (ebben a pillanatban még), mint Prescott. Sőt, jelenleg még valószínűleg jobb is.
peterk2005
Osweiler épp ezért nem jó példa. Ő ugyanis nem játszott ennyire jól, mint Prescott. Osweiler csak nem rontotta el a meccset, kevesebb TD, több INT, roszabb passzhatékonyság jellemezte, mint Prescottot, de 8-as győzelmi szériája sem volt.
Romo biztos, hogy összességében még jobb, mint Prescott, de az speciel engem meglepne, ha Romo jelenleg jobb lenne Prescottnál. Sérülésből jön és egyáltalán nincs meccsben/játékban. Egy éve nem játszott. Prescott pedig +100-as ratinggel irányít. Nincs az az Isten, hogy kivegyék a bizonytalanért. Merthogy semmi garancia nincs arra, hogy Romo 2014-es önmagát hozná idén is. A Dallas most a biztos jót élvezi és hatalmas kockázatot vállal, ha másnak adja a stafétát.

több mint 9 éve
Egyáltalán nem értek egyet.BB rookie-ként a 15-1-es alapszakasz után botrányosan játszott élete első két PO-meccsén, majd 2015-ben, 2. évében megnyerte az SB-t és az első három meccsen parádésan játszott. Prescottot nem szabad megfosztani ezektől a rendkívül fontos tapasztalatoktól, mert ő a franchise jövője.BB a Steelers egyetlen opciója volt, teljesen más helyzet. Egy első körös franchise irányítónak szánt fiatalt senki nem padoztat, nemhogy első évében, de még második, harmadik évben is ritkán (hacsak nem totális bust, mint Manziel). Viszont egy SB aspiráns csapat nem építgeti a QB-ját, ha van alternatíva is. BB-t se építgette volna senki 2004-ben, ha akkor van Pittsburghben egy veterán franchise irányító. Dak se kapott volna esélyt itt, ha nem sérül le Romo, tök mindegy, hogy edzéseken mennyire lett volna szuper.
Soldados
peterk2005
1. Manning a liga valaha volt egyik legjobb, ha nem a legjobb játékosa. Bírom Romót meg minden, de ne hasonlítsuk már kettejüket.
2. Abban sem hasonló az eset, hogy Osweiler ugyan nyert néhány meccset, amikor kezdett, de a teljesítménye? Abszolút nem volt annyira elsöprő, mint jelen esetben mondjuk Prescotté.
Romo nagyon jó játékos, de nem lehet összehasonlítani Manninggel, sem azt, amit a pályán pluszban hozzáad a Dallashoz a jelenlegi Prescotthoz képest, sem pedig azt, amit mentálisan. Prescottban ugyanis már nagyon is hisznek a társak, hiába teszik ugyanezt Romóval is, de nem billen a mérleg toronymagasan Romo felé. Ellenben számomra viszont kifejezetten rossz üzenet lenne JJ-éktől, ha a menetelő Prescott dobálna az alapszakaszban, majd aztán bepakolnák Romót.
Soldival értek egyet, Prescott a jövő, hiába van itt Romo, hiába egészséges papíron, teljes mértékig kiérdemelte Prescott, hogy a PO-ban is ő dobáljon. És nem csak megérdemli, szerintem ez lenne okos a dallasi FO-tól is. A fiatal hadd szokja a légkörét a rájátszásnak, amikor már nem lehet hibázni, ezek a plusz tapasztalatok aranyat érnek majd a jövőben, akár már a következő szezonban.
Egy legenda esetében, mint Manning, meghúzható, hogy változtatsz a győztes csapaton, de hiába gondolom Romót playmakernek, Prescott is megmutatta, hogy amikor kell, az tud lenni, így nem tudom azt mondani, hogy Romót kell játszatni. Tapasztalat? Romo hat meccset játszott playoffban kezdőként, nem látom, hogy ez annyira döntő lehetne.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
BB rookie-ként a 15-1-es alapszakasz után botrányosan játszott élete első két PO-meccsén, majd 2015-ben, 2. évében megnyerte az SB-t és az első három meccsen parádésan játszott. Prescottot nem szabad megfosztani ezektől a rendkívül fontos tapasztalatoktól, mert ő a franchise jövője.BB a Steelers egyetlen opciója volt, teljesen más helyzet. Egy első körös franchise irányítónak szánt fiatalt senki nem padoztat, nemhogy első évében, de még második, harmadik évben is ritkán (hacsak nem totális bust, mint Manziel). Viszont egy SB aspiráns csapat nem építgeti a QB-ját, ha van alternatíva is. BB-t se építgette volna senki 2004-ben, ha akkor van Pittsburghben egy veterán franchise irányító. Dak se kapott volna esélyt itt, ha nem sérül le Romo, tök mindegy, hogy edzéseken mennyire lett volna szuper.
Soldados

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Elég neki 2 rosszabb meccs. Romo egy kipróbált, vén róka, mindenki tudja, hogy mire képes. A hibáival együtt is. Ha Dak nagyon magas szinten képes lenne végignyomni a szezont, gyenge meccs nélkül, akkor nagyon nehéz lenne a döntés. Szerintem a csapat számára ez lenne a legrosszabb scenario. Én még olyan csapatot nem láttam, amelyik ilyen formában, ilyen hőfokon végignyom egy alapszakaszt, és utána a playoffra sem esik vissza. Jobb az, ha inkább most jön majd 1-2 gyengébb meccs, hogy a playoffra ismét éles legyen mindenki.
Ha lesz 1-2 gyengébb meccs, akkor szerintem nem lesz kérdés, hogy jön vissza Romo. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo. Abból óriási balhé lenne, sose mosná le magáról a franchise. Ráadásul Prescottnak is nagyon rosszat tenne hosszabb távon. Most nincs rajta nyomás, de ha elbukna egy playoff meccset, és utána éven vissza kéne ülnie Romo mögé (mert akkor minden bizonnyal vissza kéne), akkor a karrierje simán megtörhet. Romoval sokkal kisebb a kockázat. Ha jól játszik, mindenki örül, nyertek is, Romo is van, és van egy tehetséges fiatal cseréje. Ha meg nem játszik jól és vele estek ki, akkor könnyebb a válás, ott a fiatal Prescott, aki jól mutatkozott be, nem cipeli a playoff bukta terhét.
peterk2005
Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.De jó, hogy ezeket írtátok, pont erről beszéltem pro - kontra.... a mi van ha? Mi van ha Prescott megnyeri a SB-? Mi van ha Romo? Ha lecserélik Prescottot és Romo-val kiesünk a PO-ban akkor nem jó döntés, miért nem hagyták Prescottot. Ha Prescottal esünk ki, nem jó döntés, miért nem cserélték be Romot. 😊 Itt mindenképpen szar döntés lesz főleg a nyáladzó újságírók részéről ha bármelyik irányítóval kiesünk a PO-ból, mert akkor jön a fenti és meg is fogják magyarázni. Csak akkor lesz jó döntés ha SB-t nyerünk vagy ha esetleg bármelyikükkel úgy kapunk ki, hogy 300+ yard 3 TD 0 INT és a védelem elbaltázza. 😊
Prescottnak ráadásul semmit sem ártana egy PO-vereség, hisz ő még csak épül, ráadásul rookie QB-ként senki nem nyert még SB-t, így nem lenne rajta extra nyomás, hogy elvárás megnyernie már most. Sőt olyan értékes tapasztalatokat szerezne, amiből sokat tanulhat (a PO-hangulatról) és később kamatoztathat. Romón qrva nagy nyomás lenne, ha ezt a Prescottot leültetnék a padra és neki "most vagy soha" mentalitással kell játszania, mert vagy most megnyeri a gyűrűt vagy soha többé nem lesz kezdő Dallasban és ilyen jó csapatban. Ha pedig elbukik, mindenki szemében ez lesz a főok, hogy lecserélték azt a QB-t, akivel nyertek 8 meccset. Ráadásul Romo egy éve nem játszott normális tétmeccset, megint sérülés után van, meglepne, ha csúcsformában lenne. Konkrétan sztem nem is lehet, mert kell(enek) a meccs(ek), hogy ritmusba jöjjön egy QB.
Soldados
több mint 9 éve
A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo.Ezt nagyon fordítva látjuk. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg egy playoff meccs Romón menjen el, miközben ott ül a padon a franchise jövője, akivel 8 (still counting) meccset nyertek zsinórban.
peterk2005
Prescottnak ráadásul semmit sem ártana egy PO-vereség, hisz ő még csak épül, ráadásul rookie QB-ként senki nem nyert még SB-t, így nem lenne rajta extra nyomás, hogy elvárás megnyernie már most. Sőt olyan értékes tapasztalatokat szerezne, amiből sokat tanulhat (a PO-hangulatról) és később kamatoztathat. Romón qrva nagy nyomás lenne, ha ezt a Prescottot leültetnék a padra és neki "most vagy soha" mentalitással kell játszania, mert vagy most megnyeri a gyűrűt vagy soha többé nem lesz kezdő Dallasban és ilyen jó csapatban. Ha pedig elbukik, mindenki szemében ez lesz a főok, hogy lecserélték azt a QB-t, akivel nyertek 8 meccset. Ráadásul Romo egy éve nem játszott normális tétmeccset, megint sérülés után van, meglepne, ha csúcsformában lenne. Konkrétan sztem nem is lehet, mert kell(enek) a meccs(ek), hogy ritmusba jöjjön egy QB.
BB rookie-ként a 15-1-es alapszakasz után botrányosan játszott élete első két PO-meccsén, majd 2015-ben, 2. évében megnyerte az SB-t és az első három meccsen parádésan játszott. Prescottot nem szabad megfosztani ezektől a rendkívül fontos tapasztalatoktól, mert ő a franchise jövője.
Mondom, én nagyon tisztelem Romót, de itt nem számítanak a múlt érdemei. Jött egy rookie, aki fantasztikusan játszik és folyamatosan nyer vele a csapat. Bledsoe is így került ki a kezdőből, ez az NFL rendje. Next man up.

több mint 9 éve
Romo miatt szerettem meg a csapatot anno, rettentően sajnálom, hogy így alakult az egész de lehet pro - kontra érveket hozni ide is oda is. Meg kell szoknunk, hogy Dak jelenleg nem a jövő hanem a jelen irányítója és Tony a múlt, nem tudom Dak-nek mit kellene csinálnia, hogy ez változzon... speeedy1Elég neki 2 rosszabb meccs. Romo egy kipróbált, vén róka, mindenki tudja, hogy mire képes. A hibáival együtt is. Ha Dak nagyon magas szinten képes lenne végignyomni a szezont, gyenge meccs nélkül, akkor nagyon nehéz lenne a döntés. Szerintem a csapat számára ez lenne a legrosszabb scenario. Én még olyan csapatot nem láttam, amelyik ilyen formában, ilyen hőfokon végignyom egy alapszakaszt, és utána a playoffra sem esik vissza. Jobb az, ha inkább most jön majd 1-2 gyengébb meccs, hogy a playoffra ismét éles legyen mindenki.
Ha lesz 1-2 gyengébb meccs, akkor szerintem nem lesz kérdés, hogy jön vissza Romo. A stáb nem kockáztathatja meg, hogy esetleg pont egy playoff meccs Prescotton menjen el, és közben a padon ül egy egészséges Romo. Abból óriási balhé lenne, sose mosná le magáról a franchise. Ráadásul Prescottnak is nagyon rosszat tenne hosszabb távon. Most nincs rajta nyomás, de ha elbukna egy playoff meccset, és utána éven vissza kéne ülnie Romo mögé (mert akkor minden bizonnyal vissza kéne), akkor a karrierje simán megtörhet. Romoval sokkal kisebb a kockázat. Ha jól játszik, mindenki örül, nyertek is, Romo is van, és van egy tehetséges fiatal cseréje. Ha meg nem játszik jól és vele estek ki, akkor könnyebb a válás, ott a fiatal Prescott, aki jól mutatkozott be, nem cipeli a playoff bukta terhét.
Az lenne a felvetésem, hogy vajon akkor is akkora vitát generálna egy ilyen kérdés, ha mondjuk ez a Pats topic lenne, és legyük fel Brady kap egy 10 meccses eltiltást. Jön Garoppolo, lehozza mondjuk 8-2-vel, vagy 9-1 a meccseket. Akkor is ekkora felhajtás lenne, hogy BB a 11. meccsen mindenféle szemrebbenés nélkül visszarakná Brady-t a csapatba? Megkérdőjelezné bárki is a döntését?Ez egy érdekes felvetés, mert Brady lényegében így váltotta le Bledsoe-t, ahogy most Dak váltja Romo-t, csak anny a különbség, hogy Bledsoe az alapszakasz 2 meccsén sérült le, nem az előszezonban. Bledsoe legalább akkora név volt akkoriban, mint most Romo, sőt, annak az évnek a nyarán hosszabbított a csapattal, akkori NFL rekordot jelentő 100+ milliós szerződést kötve. Úgyhogy gyakorlatilag beton kezdője volt a csapatnak.. És mégsem került vissza Brady helyére a playoffra sem. Illetve, az az érdekes, hogy visszakerült, mert a konf döntőben Brady megsérült, és a végét Bledsoe hozta le (jól játszva), de a SB-ra ennek ellenére megint Brady volt a kezdő. És a következő évben Bledsoe-t a friss 100 millás szerződésével együtt el is tradelték.
SBalázs
Szóval pont Brady példája mutatja, hogy előfordulhat. De ahhoz tényleg úgy is kell játszani, hogy ne adjon esélyt a visszacserére. És a Pats helyzete kicsit más is volt, mert ott a védelem állt össze az idény alatt úgy, hogy az vitte a társaságot. Az offense-nek elég volt game managelni a meccseket. Itt Dallasban azért az offense-nek kell még most is vinnie, ilyen helyzetben nagyobb teher a QB személyéről dönteni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond