Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Jön Garoppolo, lehozza mondjuk 8-2-vel, vagy 9-1 a meccseket. Akkor is ekkora felhajtás lenne, hogy BB a 11. meccsen mindenféle szemrebbenés nélkül visszarakná Brady-t a csapatba? Megkérdőjelezné bárki is a döntését?
SBalázs
Brady minden idők legjobb irányítója, még mindig jól bírja a terhelést, viszonylag keveset keres és kb. BB oldalbordája... Nem lenne kérdés és BB egyébként is úgy sz.rná nyakon a kérdező újságírókat egy yes-el vagy egy no-val mint a picsa. 😊

Romo miatt szerettem meg a csapatot anno, rettentően sajnálom, hogy így alakult az egész de lehet pro - kontra érveket hozni ide is oda is. Meg kell szoknunk, hogy Dak jelenleg nem a jövő hanem a jelen irányítója és Tony a múlt, nem tudom Dak-nek mit kellene csinálnia, hogy ez változzon... Napokig nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem Tony sajtótájékoztatóját és azt sem, hogy ide írjak valamit, megszakad a szívem de ez van...

Az biztos, hogy ilyen csapatot (CSALÁDOT) ami most van még gurulós fociban sem tapasztaltam, kb. meghalnának egymásért a srácok és remélem ez így is marad. Dez néhány éve még 2000 yardról meg 20 TD-s szezonról áradozott, most beáll a sorba és csapatról, családról beszél. (igen tudom biztos azért mert szarul megy neki) Witten azt nyilatkozza, hogy a két fiatal hatására újra a réginek, fiatalnak érzi magát és a pályán ugrál és táncol velük mint egy gyerek. A next man up talán először működik mióta szurkolok a csapatnak. Egyszerűen mindenki 110%-on ég. Azt akarom, hogy ez így maradjon bárki is az irányítónk!!!!

Go Cowboys!!!!! 😊
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
A QB témához lenne egy felvetésem. Előre leszögezem imádom Dak játékát (ahogy Tonyét is), és próbálok megbízni a Cowboysban, mint szervezetben, az idei év eddig mindenben őket igazolja.

Az lenne a felvetésem, hogy vajon akkor is akkora vitát generálna egy ilyen kérdés, ha mondjuk ez a Pats topic lenne, és legyük fel Brady kap egy 10 meccses eltiltást. Jön Garoppolo, lehozza mondjuk 8-2-vel, vagy 9-1 a meccseket. Akkor is ekkora felhajtás lenne, hogy BB a 11. meccsen mindenféle szemrebbenés nélkül visszarakná Brady-t a csapatba? Megkérdőjelezné bárki is a döntését? Nyilván a két szituációt nem lehet összehasonlítani, de szerintem ha rákérdeznének egy hasonló arckifejezést vágna csak, mint a kérdésre, hogy kiégett-e Brady, és a dolog le is lenne rendezve.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Oké hogy nem nagyon nyertünk volna többet Romoval se, én se erről beszélek. Hanem arról, hogy a rájátszásba nem egy ujonccal kellene bemenni akkor, ha van egy veterán irányítód. Talán csak talán, meg lehezne nézni tudja e még amit az utolsó egészséges évében produkált. A mérleg is abszolut megengedné hogy esetleg becsússzon 1-2 vereség.
Ezt sem értem, hogy Daknak elmennem az önbizalma. Legrosszabb esetben jol játszik Romo, és lehuz nálunk még kezdőként 1 nagyon max 2 szezont. Persze ebben az esetben ö padozik, de az az utáni 10 évben övé a poszt. Ha meg Romo behomorít két szar meccsel, leültetik, jöhet vissza Dak és még annyira se kellene tartania Romotól mint eddig. Ráadásul Prescott eddig se volt az a könnyen zavarba hozható gyerek....
A win now dologgal egyetértek, bár igazábol az NFLben ez minden évben igaz, mert sosem tudhatod mit hoz a következő szezon. Számomra pont ezért is lenne egyértelmű most Romoval próbálkozni, ö a jelen, Prescott a jövő.
Dakkal idén biztos nem nyerünk super bowlt, erről bárkivel hajlandó vagyok fogadni bármiben. A SB érában nem nyert még újonc irányító bajnokságot, nem véletlen, pedig voltak már az első szezonjukban is jol játszó QBk,az elmult ccka 60 évben.
Amare
Ezt tökéletes, logikus levezetés, csak
1. még nem vagyunk a rájátszásban sem, elvileg ott simán visszajöhet Tony, szerintem várjuk meg, várják meg legalább az alapszakasz végét a következő (esetleges) változtatással.
2. a vezetőség, az edzők kockáztatni fognak, csak azért, mert Romo visszajönne? Itt azért súlyos pénzekről - is szó van. Szerintem ha szignifikánsan jobbnak látná a vezetőség Tony-t, akkor inkább lenne esélye. Ők látják, hogy edzésen hogy mozog.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 517 — …not me…Im in my prime!
Oké hogy nem nagyon nyertünk volna többet Romoval se, én se erről beszélek. Hanem arról, hogy a rájátszásba nem egy ujonccal kellene bemenni akkor, ha van egy veterán irányítód. Talán csak talán, meg lehezne nézni tudja e még amit az utolsó egészséges évében produkált. A mérleg is abszolut megengedné hogy esetleg becsússzon 1-2 vereség.
Ezt sem értem, hogy Daknak elmennem az önbizalma. Legrosszabb esetben jol játszik Romo, és lehuz nálunk még kezdőként 1 nagyon max 2 szezont. Persze ebben az esetben ö padozik, de az az utáni 10 évben övé a poszt. Ha meg Romo behomorít két szar meccsel, leültetik, jöhet vissza Dak és még annyira se kellene tartania Romotól mint eddig. Ráadásul Prescott eddig se volt az a könnyen zavarba hozható gyerek....
A win now dologgal egyetértek, bár igazábol az NFLben ez minden évben igaz, mert sosem tudhatod mit hoz a következő szezon. Számomra pont ezért is lenne egyértelmű most Romoval próbálkozni, ö a jelen, Prescott a jövő.
Dakkal idén biztos nem nyerünk super bowlt, erről bárkivel hajlandó vagyok fogadni bármiben. A SB érában nem nyert még újonc irányító bajnokságot, nem véletlen, pedig voltak már az első szezonjukban is jol játszó QBk,az elmult ccka 60 évben.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Lehet mondani, hogy a csapat magja fiatal, tehetséges, a cap helyzet sem olyan szörnyű, mint eddig.
gorbel
Minden relatív, de ha helyes az OTC becslése és jövőre tényleg 166 millió $ körül lesz a cap, akkor kb. 10,8 misivel vagytok felette, a ligában a 2. legszarabbul a Jets áll ilyen tekintetben, ők jelenleg 1 millióval lennének a jövő évi sapi felett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azt kell erre mondani, illetve meglátni, hogy igen Presscott valóban nagyon jol teljesít eddig, főleg egy negyedik körös ujonchoz képest. Viszont van egy olyan irányítónk a rosteren, aki az itt kiemelt hibákat jóval kissebb százalékban követi el. Médse kap lehetőséget hogy bizonyítson. Azt hogy Prescott Beaslyt nem találja meg amikor egy linebackerrel van 1-on-1, már nem tudom hányszor lett idén kiemelve, pedig ennél nagyobb missmatchet nem fog találn a pályán. A többről nem is beszélve. Egy egy ilyen playen mulhat majd a rájátszás is.Ezeket Romo már snapp előtt kiszurja és kegyetlenül ki is használja.
Nem láttam valoban, hogy be lett már linkelve cikk, bocsi.
Amare
Én tényleg nem Romo ellen érvelek most, de két dolog: nyertél 8 meccset zsinórban. Csapatként, tök mindegy, hogy statisztikák meg egyebek alapján ki hogy áll. Ennél többet se Romóval, se Bradyvel, se az Atyaúristennel nem nyersz. És ez fix, mert megtörtént. Hogy Romóval mi lenne más, rosszabb, jobb, mind csupán találgatás egyelőre, de jobb nem lehet. legjobb esetben is dob 50-100 yarddal többet meccsenként. És kit érdekel? Viszont rossz esetben elszór néhány labdát, elveszítünk egy-két meccset, megsérül (neadjisten komolyabban), akkor Dak gyorsan vissza, de így az önbizalma már nem ugyanaz, megszűnik a flow...Az egésznek az a lényege, hogy ami most van, azt nem szabad megpiszkálni, mert csak rontani lehet rajta.
A másik: Beasley 9 meccs után annyi elkapásnál jár (48) aminél csak egy (teljes) idényében szerzett többet (2015, 52). Ugyanez igaz a TD-k számára is (idén 4 van neki egyelőre, tavaly 5 volt). 2014-ben Romo és a csapat gigaidényében Cole számai a következők voltak. 37 rec, 420 yard, 4 TD. Nyilván ki lehet emelni, hogy néha mit néz el, de azt pont Dak erősségei között szokták sorolni, mennyire jól használja a kis szöszit.
Idén egyre inkább az az érzésem, hogy must win év van. Lehet mondani, hogy a csapat magja fiatal, tehetséges, a cap helyzet sem olyan szörnyű, mint eddig. De szerintem ilyen lehetőségünk nem lesz még egy. Jövőre (és azután) Packers nem lesz ilyen sebezhető, a Vikingsnak nem lesz sérült az összes kezdőembere skill posztokon támadásban, és még sorolhatnám. Az NFC-ben idén nincs igazi powerhouse csapat, én konkrétan most 3 csapatot tudnék mondani, akik ellen van realitása, hogy kikapunk: Hawks, Giants, és jobb napján a Falcons. De nekik is megvannak a maguk gyengeségei, egyikük ellen sem lennénk esélytelenek. Úgyhogy nekem édes mindegy, milyen felállásban és hogyan, de valahogy oda kell érnünk, mert úgy gondolom, hogy ez az év páratlan lehetőségeket tartogat a kis tehenészeinknek. És amúgy nyerünk Dakkel, maradjon ő.
gorbel
Én kétszer kezdtem ezt beírni ugyan így, de mindkétszer meggondoltam magam. Kösz, Gorbel.
Halkan jegyezném meg, hogy Scott Linehan már összefoglalta ezt tömören, valahogy úgy, hogy most így kerek egész a támadóoldal, ezt nem lenne jó megbontani. És ezt nem Tony ellen mondta, hanem mert így gondolja. Tony is megcsinálná, még jobban észrevenné. De most így jó.
És ha szó esett Tony beszédéről, akkor Rayne értékelése is max. reszpekt, nem szállt el magától (még?), az is rendben volt.
Prescott gyámánt a sárból (vagy szebben: disznószarból), összetehetjük a két kezünket.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Azt kell erre mondani, illetve meglátni, hogy igen Presscott valóban nagyon jol teljesít eddig, főleg egy negyedik körös ujonchoz képest. Viszont van egy olyan irányítónk a rosteren, aki az itt kiemelt hibákat jóval kissebb százalékban követi el. Médse kap lehetőséget hogy bizonyítson. Azt hogy Prescott Beaslyt nem találja meg amikor egy linebackerrel van 1-on-1, már nem tudom hányszor lett idén kiemelve, pedig ennél nagyobb missmatchet nem fog találn a pályán. A többről nem is beszélve. Egy egy ilyen playen mulhat majd a rájátszás is.Ezeket Romo már snapp előtt kiszurja és kegyetlenül ki is használja.
Amare
Én tényleg nem Romo ellen érvelek most, de két dolog: nyertél 8 meccset zsinórban. Csapatként, tök mindegy, hogy statisztikák meg egyebek alapján ki hogy áll. Ennél többet se Romóval, se Bradyvel, se az Atyaúristennel nem nyersz. És ez fix, mert megtörtént. Hogy Romóval mi lenne más, rosszabb, jobb, mind csupán találgatás egyelőre, de jobb nem lehet. legjobb esetben is dob 50-100 yarddal többet meccsenként. És kit érdekel? Viszont rossz esetben elszór néhány labdát, elveszítünk egy-két meccset, megsérül (neadjisten komolyabban), akkor Dak gyorsan vissza, de így az önbizalma már nem ugyanaz, megszűnik a flow...Az egésznek az a lényege, hogy ami most van, azt nem szabad megpiszkálni, mert csak rontani lehet rajta.
A másik: Beasley 9 meccs után annyi elkapásnál jár (48) aminél csak egy (teljes) idényében szerzett többet (2015, 52). Ugyanez igaz a TD-k számára is (idén 4 van neki egyelőre, tavaly 5 volt). 2014-ben Romo és a csapat gigaidényében Cole számai a következők voltak. 37 rec, 420 yard, 4 TD. Nyilván ki lehet emelni, hogy néha mit néz el, de azt pont Dak erősségei között szokták sorolni, mennyire jól használja a kis szöszit.
Idén egyre inkább az az érzésem, hogy must win év van. Lehet mondani, hogy a csapat magja fiatal, tehetséges, a cap helyzet sem olyan szörnyű, mint eddig. De szerintem ilyen lehetőségünk nem lesz még egy. Jövőre (és azután) Packers nem lesz ilyen sebezhető, a Vikingsnak nem lesz sérült az összes kezdőembere skill posztokon támadásban, és még sorolhatnám. Az NFC-ben idén nincs igazi powerhouse csapat, én konkrétan most 3 csapatot tudnék mondani, akik ellen van realitása, hogy kikapunk: Hawks, Giants, és jobb napján a Falcons. De nekik is megvannak a maguk gyengeségei, egyikük ellen sem lennénk esélytelenek. Úgyhogy nekem édes mindegy, milyen felállásban és hogyan, de valahogy oda kell érnünk, mert úgy gondolom, hogy ez az év páratlan lehetőségeket tartogat a kis tehenészeinknek. És amúgy nyerünk Dakkel, maradjon ő.
több mint 9 éve
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
Azoknak akik szerint ez Prescott csapata, meg nem akarják megbontani a "chemistry" -t. Ezek tipikusan azok a hibák amik a rájátszásban nagyon vissza fognak ütni. De még véletlenül se adjunk esélyt Romonak...
Amare
Szerintem senki nem állította, hogy Dak tökéletes, vagy akár azt, hogy jobb, mint Romo. Viszont nyertünk vele nyolc meccset zsinórban, dobott 2, azaz kettő darab interceptiont, és 106.2 a ratingje. A stábból és a beatwriterek közül mindenki szerelmes Tonyba, de még ők is belátják, hogy most hagyni kell az újoncot.
Mindamellett én szinte biztosra veszem, hogy látjuk még idén Romót éles meccsen irányítani.
gorbel
persze. Dilfer is Super Bowl-t nyert egy atom védelem és atom futójáték mellett, de nála mondjuk nem volt jobb opció.
slowmotion
Meg a mi védelmünk nagyon messze van az atomtól.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/18/13674996/dallas-cowboys-quarterback-dak-prescott-has-a-lot-of-growing-left-to-do
Azoknak akik szerint ez Prescott csapata, meg nem akarják megbontani a "chemistry" -t. Ezek tipikusan azok a hibák amik a rájátszásban nagyon vissza fognak ütni. De még véletlenül se adjunk esélyt Romonak...
Amare
Szerintem senki nem állította, hogy Dak tökéletes, vagy akár azt, hogy jobb, mint Romo. Viszont nyertünk vele nyolc meccset zsinórban, dobott 2, azaz kettő darab interceptiont, és 106.2 a ratingje. A stábból és a beatwriterek közül mindenki szerelmes Tonyba, de még ők is belátják, hogy most hagyni kell az újoncot.
Mindamellett én szinte biztosra veszem, hogy látjuk még idén Romót éles meccsen irányítani.
gorbel
Nem is nagyon tudom mit mondjak erre a cikkre? Mas iranyto is beleesik ezekbe a hibakba. Hanyszor latni kozvetiteseken hogy egy-egy elkapo tok uresen van es nem ot dobja meg az iranýito. Neki van x masodperce es amerre nez ott viszonylag tisztan all az elkapo azt meg fogja dobni. Nem fog meg korbenezegetni hatha valaki meg jobb helyzetben van mert akkor er aktalaban oda a vedo. A homalyoknak meg lehet sok oka. Siettetik vagy persze egyszeruen csak szart dob, de a 66 szazalekos passz pontossag szerintem mindent elmond. Az liga szinten is jonak szamit. Emlekszem Elit mennyit ostoroztak a palyafutasa elejen hogy nem kepes 60 szazalek fole menni, aztan megis lett ket gyuruje.
100yard

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 258 — Cowboys fan
Amare
gorbel
persze. Dilfer is Super Bowl-t nyert egy atom védelem és atom futójáték mellett, de nála mondjuk nem volt jobb opció.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Amare
gorbel
Nem is nagyon tudom mit mondjak erre a cikkre? Mas iranyto is beleesik ezekbe a hibakba. Hanyszor latni kozvetiteseken hogy egy-egy elkapo tok uresen van es nem ot dobja meg az iranýito. Neki van x masodperce es amerre nez ott viszonylag tisztan all az elkapo azt meg fogja dobni. Nem fog meg korbenezegetni hatha valaki meg jobb helyzetben van mert akkor er aktalaban oda a vedo. A homalyoknak meg lehet sok oka. Siettetik vagy persze egyszeruen csak szart dob, de a 66 szazalekos passz pontossag szerintem mindent elmond. Az liga szinten is jonak szamit. Emlekszem Elit mennyit ostoroztak a palyafutasa elejen hogy nem kepes 60 szazalek fole menni, aztan megis lett ket gyuruje.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Amare
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Amare
Vótmá'.

ez meg egy remek olvasmány angolosoknak:
rva

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sanchez ahhoz már szvsz nagyon veterán h PS-be lehessen tenni.
empty taxi
Akkor elküldjük? most már csak a helyet foglalja, ezért kérdezem.
Charlie Firpo
Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.
Awesome88
Elképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.
empty taxi
nem ez lenne az első év, hogy 3 QB van az 53 keretben
annyi lesz a különbség most Sanchonak, hogy ő veszi fel a susogós melcsit és a Bose fülest a pálya szélén, hogy hallgassa az offense hívásokat és Romo öltözik be nem fordítva mint eddig volt.
rva
Ez nem is lenne kérdés, de egy plusz védő, S, CB vagy DE elférne a helyén. Vagy egy LB.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva 4 590 — Me for President!
empty taxi
Charlie Firpo
Szerintem egyértelműen meg kell tartani, és meg is fogjátok. Ha esetleg (persze nem kívánom) Dak lesérülne, akkor ugyan még ott lenne Romo, de ő ugye elég sérülékeny alkat. Szóval amíg van Dak, addig minden oké, de ha ő lesérül, akkor rögtön 2 tartalékban kell gondolkozni. Ha meg kivágjátok, akkor 100%, hogy elviszi valaki.
Awesome88
Elképzelhető, hogy ha beüt a sérüléshullám egy csapatrészbe, akkor Sanchez lesz a collateral damage, de pusztán azért, mert most már csak 3. számú QB, sztem nem küldik el.
empty taxi
nem ez lenne az első év, hogy 3 QB van az 53 keretben
annyi lesz a különbség most Sanchonak, hogy ő veszi fel a susogós melcsit és a Bose fülest a pálya szélén, hogy hallgassa az offense hívásokat és Romo öltözik be nem fordítva mint eddig volt.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Az megvan hogy a Ravens ellen nem nyert még a csapat? Ráadásul az utobbi két vereség a legfájobbak között vannak szerintem(a Texas Stadium elspoilerezése, meg a 2012es vereség).
Valahogy most sincsjo érzésem. Szerintem meg lesz a második vereség. De ez csak női megérzés.
Amare
Sajnos ugyanazt érezzük és közben "bilibe lóg a kezed" ha megengeded ,hogy idézzelek

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88
empty taxi
Logikus, kösz.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
empty taxi
Charlie Firpo
Awesome88

Madden hates me.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
empty taxi
Charlie Firpo
több mint 9 éve
empty taxi

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Apropó játékosmozgás:
Arról olvasott valaki valamit, hogy mi lesz Szancsival? Megy PS-be vagy maradunk 3 QB-val a rosteren?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 258 — Cowboys fan
már csak Church és Claiborne nem edz (mindenki más igen) és úgy tűnik Church jöhet vissza hamarabb.
rva
ami ugye azért vicces, mert eltört az alkarja. az mindenképpen több hetes felépülés, mert ha siet, még úgy fog járni, mint Roy Williams (nem az elkapó, hanem az igazi)
több mint 9 éve
Nekem is rossz az erzesem....nem fer bele, mert Giants nagyon nyakunkon van,es lesz is, könnyű meccsekkel.
Kroos
az utolsó tévében nézett Dallas meccsemen (és egyben az idei egyetlenen) kikaptunk.
gondolkoztam, hogy holnap megnézzem-e 😊
több mint 9 éve
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/16/13657232/dallas-cowboys-make-roster-move-orlando-scandrick-practices-geoff-swaim-vince-mayle-barry-church

Swaim, aki a második blokkoló TE volt Witten mögött (mellett 02 meg 12 personnel felállásokban) IR-re került, helyette a PS-ből jött Vincent Mayle (Cleveland 2015 draft negyedik körös választottja) aki ha nem is a 2TE-es felállásokban, de a special teams-ben helyettesítheti Swaim-et. (azt olvastam twitteren: hands of stone, but could help blocking he's a big dude at 6'4" 240 lbs)
már csak Church és Claiborne nem edz (mindenki más igen) és úgy tűnik Church jöhet vissza hamarabb.

ez meg egy remek olvasmány angolosoknak:

Szerkesztette: rva