NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 702
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Mr.Breaker
1 933
Nagyon érdekes ez a QB helyzet itt.Véleményem szerint Dakkal "csak" playoff contenderek vagytok,Romoval viszont Super bowl.Eddig Dak csak utazott a vonaton,nem volt vagy alig volt olyan meccse mikor fel kellett venni a mozdony szerepet és kihúzni a csapatot a gondból.Lehet képes lesz rá nagy nyomás alatt meglépni ezt egy Playoff meccsen,de itt jön a képbe Romo.Ő már megmutatta számtalanszor,hogy ha szarban a haza betudja lendíteni a csapat szekerét.Itt a nagy lehetőség a Cowboys előtt,olyan csapat állt össze akik komoly sikerekre képesek és ha ehhez a csapathoz van egy All-time top20as QB-d szerintem pazarlás padoztatni.Ott van a tavaly Denver példa,Oswi jobban játszott Manningnél,de végül Kubiak csak Manning mellett döntött,a biztosabb sikerért.Nyílván az egy könnyebb döntés volt,viszont a helyzet hasonló.
több mint 9 éve
Egyetértek Igorral és azokkal, akik Garrett felelősségét firtatják ebben a kérdésben. Én még a múlt héten említettem meg, hogy a Vörös akármennyire is jó mérleget pakolt össze (bár az ő érdeme ebben a szezonban szerintem sokkal nagyobb kérdőjel, mint Dak kontribúciója), félelmetes, mennyire nincs semmilyen karaktere az embernek. Illetve dehogy nincs, pontosan az a forma, aki fülét-farkát behúzva durrogtatja a kliséket, Oravecz Nóri hozzá képest James Joyce, viszont amikor probléma/komoly súlyú döntéshelyzet van, sunnyogva várja, hogy valaki megtegye azt, ami az ő felelőssége.Én személy szerint amellett voltam, hogy most már menjünk végig Prescottal ezen a szezonon. De azt látni, hogy az az ember, aki az elmúlt tíz évben gyakorlatilag az egészségét áldozta fel a csapatért, és szerintem sokszor egymaga clevelandi (bocsánat, de ide egy súlyos hasonlat kellett) mélységektől mentette meg a csapatot, kénytelen kiállni, és a világ arcába mondani, hogy ugyan erre a lehetőségre vártam egész életemben, de most beülök egy negyedik körös újonc mögé, és végignézem, ahogy a csapat a kétezres évek óta soha ennyire reálisnak nem tűnő (a konferencia erőssége/gyengesége miatt érzem idén elérhetőbbnek, mint két éve) SB felé masírozik a csapat...Romo játszott lyukas tüdővel, nem fog nekiállni bőgni a pódiumon, de szerintem megtették ezt sokan helyette. Hihetetlen emberségről tesz tanúbizonyságot ez a sajtótájékoztató a részéről, ugyanakkor végtelenül mérges vagyok Garrettre, hogy ilyen helyzetbe hozta.
Akik ismerik a hozzászólásaimat, tudják rólam, hogy nálam az eredményességnél vannak sokkal fontosabb szempontok a sportban. JG-vel kapcsolatban eddig is komoly fenntartásaim voltak, de ezzel végleg hitelét vesztette nálam. Tony előtt viszont maximális tisztelettel adózom, szerintem páratlan dolgot tett.
több mint 9 éve
A Mi falunk mögé betenni Tonyt pénzkidobás lenne elég erősen 😊 Atomraira törne szerencsétlen pár meccs alatt.Cardinals, Jets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
cowboyswire.usatoday.com/2016/11/15/dallas-cowboys-total-2017-salary-cap-impact-if-cowboys-trade-tony-romo-in-offseason/
SBalázs
AmareTexansA Texans annyi lóvét adott Osweilernek h nem fogják 1 év után feladni a projektet, nem mellesleg azért capkovászba is kerülnének egy Romo-cserével.
sztaking
A Broncos a Lynch-draft után szvsz nem tradel QB-ért.
A Chiefsnek és a Jetsnek komoly capgondjai vannak a köv szezonra (náluk komolyabb csak pont a Cowboysnak, persze ez Romo elpasszolásával egy csapásra megoldódna).
A Cardinals valid tipp, ott a legerősebb roster, QB gond van és pénz is lenne rá.
Nekem a 49es volt az első ötlet, ami eszembe jutott, Baalke az állását mentendő lehet felvázol a tulajoknak egy gyors visszatérést az NFC elitjébe Romo vezetésével.
Ránézve a jövő évi cap space-ekre még a QB gondokra, ugye a Bearsnél téma még Cutler lecserélése és ott még lóvé is lenne Romora.
Ugye Clevelandben van még komolyabb QB-gond a nagy cap space-szel rendelkező csapatok közül, de mivel gyanúsan övék lesz az 1/1 meg moneyball, nem hiszem h rámennének a rapid sikerre Romoval, ink a drafton húznak ők irányítót sztem. Mondjuk persze a Cowboysnak pedig ink érdeke lenne egy AFC-s csapatba elsózni Romot.
Kicsit sci-fi már, de még TALÁN a Phins elképzelhető, ha Gase úgy gondolja h Tannehill nem elég jó. Pénzük nekik is lenne Romóra, ráadásul a Tanny cuttal 10 misit spórolnának.
empty taxi
több mint 9 éve
Való igaz túloztam, 166 millió cappel számolva a jövő évet 9.4 millióval vagytok a cap felett, a Romo-trade 5.1 millió szabadítana fel.A Texans annyi lóvét adott Osweilernek h nem fogják 1 év után feladni a projektet, nem mellesleg azért capkovászba is kerülnének egy Romo-cserével.szerintem Romo elpasszolása sem feltétlenül oldja meg a cap gondjainkat, mert sok lenne a dead money. Tony szerződése olyan, hogy 2017 után lehet viszonylag kevés veszteséggel felbontani.
A Chiefsnek és a Jetsnek komoly capgondjai vannak a köv szezonra (náluk komolyabb csak pont a Cowboysnak, persze ez Romo elpasszolásával egy csapásra megoldódna).
A Cardinals valid tipp, ott a legerősebb roster, QB gond van és pénz is lenne rá.
Nekem a 49es volt az első ötlet, ami eszembe jutott, Baalke az állását mentendő lehet felvázol a tulajoknak egy gyors visszatérést az NFC elitjébe Romo vezetésével.
Ránézve a jövő évi cap space-ekre még a QB gondokra, ugye a Bearsnél téma még Cutler lecserélése és ott még lóvé is lenne Romora.
Ugye Clevelandben van még komolyabb QB-gond a nagy cap space-szel rendelkező csapatok közül, de mivel gyanúsan övék lesz az 1/1 meg moneyball, nem hiszem h rámennének a rapid sikerre Romoval, ink a drafton húznak ők irányítót sztem. Mondjuk persze a Cowboysnak pedig ink érdeke lenne egy AFC-s csapatba elsózni Romot.
Kicsit sci-fi már, de még TALÁN a Phins elképzelhető, ha Gase úgy gondolja h Tannehill nem elég jó. Pénzük nekik is lenne Romóra, ráadásul a Tanny cuttal 10 misit spórolnának.
empty taxi
slowmotion
Ahogy nézem igazából Lee szerződését érdemes lenne megpiszkálni és a Dez, TS, Crawford trióból még egyét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Trade esetén a játékosnak mennyi beleszólása van? Úgy értem, ha mondjuk pont a Jets ajánlaná a legjobb csomagot érte, de Romo nem akarna menni, az általad említett okok miatt, attól még a csapat eltradeelheti nem?azért ha megy, ő is szeretne olyan helyre menni, ahol van esély a gyűrűre, és ez biztos, hogy nem NY zöldebbik felén lenneCardinals,Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
cowboyswire.usatoday.com/2016/11/15/dallas-cowboys-total-2017-salary-cap-impact-if-cowboys-trade-tony-romo-in-offseason/
SBalázsJets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.
Amare
slowmotion
A 49ers szerintem jelenleg nagyon lent van, Romoval sem lennének kontenderek. WR sor nagyon gyenge, én ugy tudom a támadó fal sem az ami pár éve volt. A domináns védelemről nem is beszélve.empty taxi
A Bears meg szerintem egy fiatal irányítót próbálna meg, amúgy is, szvsz elég hasonló erőt képvisel a San Francisoval.
AmareNekem a 49es volt az első ötlet, ami eszembe jutott, Baalke az állását mentendő lehet felvázol a tulajoknak egy gyors visszatérést az NFC elitjébe Romo vezetésével.SBalázs
empty taxi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
A Texans annyi lóvét adott Osweilernek h nem fogják 1 év után feladni a projektet, nem mellesleg azért capkovászba is kerülnének egy Romo-cserével.szerintem Romo elpasszolása sem feltétlenül oldja meg a cap gondjainkat, mert sok lenne a dead money. Tony szerződése olyan, hogy 2017 után lehet viszonylag kevés veszteséggel felbontani.
empty taxi
több mint 9 éve
Annyit még a Patriots-Brady párhuzamhoz, ott azért már akkor volt egy klasszis védelem, ami nem elhanyagolható tényező. A dallasi védelem akármennyire szimpatikus, meg felülmúlja eddig, a szezon előtti várakozásokat, nem hogy azt a szintet nem üti meg, de egyelőre abban sem vagok biztos hogy egy konferencia elődöntőben megállnák e a helyüket. Lehet BB se lett volna ennyire "tökös", ha nincs egy kiemelkedő védelem a csapatnál, ami támogat egy fiatal, inkonzisztensebb irányítót.itt meg a liga legjobb fala van, meg egy kiváló fiatal futó. ez egy olyan biztonsági háló, ami Tonynak is csak 2014-ben volt meg, ott meg láttuk, hogy mennyin múlt az egész. egész konkrétan nem tudom, Dak mikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy tényleg csak az ő irányítói képességein múljon a győzelem, szerintem két eset lehetséges:
Amare
1, a falból még két ember megsérül (mert a next man up most is Joe Looney meg Emmett Cleary, mert Chaz Green megint nem edz, La'el meg playoffig nem lesz)
2, Zeke megsérül, és marad Morris meg Dunbar futónak
és őszintén szólva egyiket sem kívánom, viszont így meg nem lesz esélye bizonyítani Tony-nak. ja de, ha Dak-ot fejbe verik, és kiveszik a meccsből a concussion protocol miatt.
több mint 9 éve
Én mellőzném,de az Úr betalál ,ilyen hüle labdarugás hasonlatokkal,lehet összetalálkoztunk más fórumon....Sajna az egész diskurzusotok egy kicsit zavaró, mikor - szerintem - az elmúlt év (több?) legfontosabb szövege hangzott el.OK,de ,hogy jön ide a Magyar Csapat?Az egy zarojeles resz. Vicc akart lenni. 8-1re kaptunk ki a hollandoktol. Total lenyegtelen.
sztaking
ulpianus
Bocs
Charlie Firpo
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Cardinals, Jets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
SBalázs
Amare
TexansA Texans annyi lóvét adott Osweilernek h nem fogják 1 év után feladni a projektet, nem mellesleg azért capkovászba is kerülnének egy Romo-cserével.
sztaking
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
A Texans-t sem látom kizártnak.Cardinals, Jets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
SBalázs
Amare
több mint 9 éve
Wittennel 10, viszont 13 éve nagyon jó barátok (kb azóta, hogy a rookie camp felé menet egymás mellé ültek a buszon. tisztára int Forrest meg Jenny.)Ezzel a résszel is maximálisan egyetértek.Nem tudom, sztem Romo inkább hatalmas sportemberi nagyságról tett tanúbizonyságot.Ertheto, hogy eleg nehez dontes lenne benchelni (plane ha Romo nyit mondjuk 2 szar meccsel), de igazabol ez lenne a head coach dolga.
Soldados
De ez nem Prescottrol es nem Romorol szol, hanem Garrettrol.. ez egyszeruen csak egy "allasmegtarto" dontes... olyan mint negyedikre nem nekimenni, es puntolni mondjuk az ellenfel 40 yardosarol.
Igor
Garett dolga, hogy egy olyan csapatot rakjon össze, aminek a legjobb esélye van a győzelemre. A 2014es Romo jobb mint most Dak? Igen. Van rá reális esély, hogy Romo ezt most is tudja hozni? Van. Akkor miért nem lehet meglépni. Ugyanúgy ahogy most Romo érzéseivel nem foglalkozik senki, ugyan ez nem történik meg Prescott felé. Mert ő rakta össze a 8-1et, nem, a Cowboys rakta össze, nem Dak Prescott.
Amikor meg jönnek az emberek ezzel a ne bontsuk meg a chemistryt, meg ilyenek, azon csak röhögni tudok. Bryanttel 6 ève, Williamsel 3, Beaslyve 4, Wittennel 10 éve együtt játszik Romo. Prescott lenyomott velük 9 alapszakasz meccset.
Nem tudom, ennél szerintem még az is jobb lenne, ha azt mondják Romonak hogy két meccset kapsz mondjuk, bizonyíts. Mert legalább kapna lehetőséget. De így....
Amare
több mint 9 éve
azért ha megy, ő is szeretne olyan helyre menni, ahol van esély a gyűrűre, és ez biztos, hogy nem NY zöldebbik felén lenneCardinals,Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
SBalázsJets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.
Amare
több mint 9 éve
Cardinals, Jets, Chiefs. Esetleg a Broncos. Bár cap ügyben nem tudom hogy állnak a csapatok.Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
SBalázs
több mint 9 éve
Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.Az még nincs, de cap hatástanulmány már van.
empty taxi
több mint 9 éve
Várom, hogy mikor jelenik meg az első cikk arról, hogy hova tradelhetik Romót.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ezzel a résszel is maximálisan egyetértek.Nem tudom, sztem Romo inkább hatalmas sportemberi nagyságról tett tanúbizonyságot.Ertheto, hogy eleg nehez dontes lenne benchelni (plane ha Romo nyit mondjuk 2 szar meccsel), de igazabol ez lenne a head coach dolga.
Soldados
De ez nem Prescottrol es nem Romorol szol, hanem Garrettrol.. ez egyszeruen csak egy "allasmegtarto" dontes... olyan mint negyedikre nem nekimenni, es puntolni mondjuk az ellenfel 40 yardosarol.
Igor
Garett dolga, hogy egy olyan csapatot rakjon össze, aminek a legjobb esélye van a győzelemre. A 2014es Romo jobb mint most Dak? Igen. Van rá reális esély, hogy Romo ezt most is tudja hozni? Van. Akkor miért nem lehet meglépni. Ugyanúgy ahogy most Romo érzéseivel nem foglalkozik senki, ugyan ez nem történik meg Prescott felé. Mert ő rakta össze a 8-1et, nem, a Cowboys rakta össze, nem Dak Prescott.
Amikor meg jönnek az emberek ezzel a ne bontsuk meg a chemistryt, meg ilyenek, azon csak röhögni tudok. Bryanttel 6 ève, Williamsel 3, Beaslyve 4, Wittennel 10 éve együtt játszik Romo. Prescott lenyomott velük 9 alapszakasz meccset.
Nem tudom, ennél szerintem még az is jobb lenne, ha azt mondják Romonak hogy két meccset kapsz mondjuk, bizonyíts. Mert legalább kapna lehetőséget. De így....
több mint 9 éve
Én azt nem értem,miért kellett,már a sajttáj egyálltalán ?Ezzel kifogta a szelet a média vitorlájából, amelyik hetek óta azon csámcsog, hogy Romo vagy Dak, csere, nem csere. A csapat vezetésének mondatai is csak szították a tüzet.
sztaking
Erre ő kiállt, és elmondta a frankót, amit egyébként a helyzet tisztázása érdekében nem neki kellett volna, hanem minimum Garrettnek. Ez az igazán becsülendő Romoban, hogy kiállt és befogta a média pofáját ebben a témában.
Szerkesztette: gyurczi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Charlie, nem tudom hogy tudod úgy látni a dolgot ahogy írtad, Romo tett a leginkább a csapategysègèrt, ezzel a nyilatkozattal. Nem tudom melyik FR QB lett volna hajlandó, hogy kiálljon és Ő maga mondja ki, hogy a továbbiakban csereirányító vagyok. Nem sok. Ahogy Igor is írta, ez a vezetőedző feladata lett volna, hogy egy ilyen döntést, "hivatalossá" tegyen. Úgyis feljön a tèma minden sajtótájèkoztatóján, elitnèzhette volna az egyik szokásos egy mondatosával. Amennyire eddig meg voltam elègedve, az idei szinte összes döntésével és megmozdulásával, ez most az én szememben egy roppant balfasz dolog így Garrettől. Az amúgy is szar helyzetben lévő játékossal, még jobban lenyeletni a keserű pirulát.
Nálam továbbra is Romo kezdene, amint egészséges, függetlenül attól Dak hogy játszik. Prescott igy is kb nem tud már rosszul kijönni a dologból, jött látott nyert. A jövő ugyis az övé, ezt ő is tudja.
Mindenestre arra kíváncsi vagyok, hogy azok akik most annyira szajkózzák, hogy ez márpedig Prescott csapata, ezt mondják majd egy esetleges PO one and done utan is?
Nekem a legnagyobb bajom az, ezzel az egésszel, hogy így kilökünk egy franchise irányítót egy olyan fiatalért, aki LEHET hogy maga is az lesz majd. Ne legyenek kétségeink, Romo a szezon után lép, meg is értem. Akármennyire "sérülékeny", akármennyire öreg, a liga egyik legjobb írányítója. Olyat meg nem lelsz minden bokorban, lesznek kérői, higgyètek el.
Persze csapatérdek mindenek felett, meg ilyen az NFL meg minden, de egyrészt, én abban sem vagyok biztos hogy ez a move szolgálja a legjobbban a csapatérdekeket. Abban meg egészen biztos vagyok, hogy ha már ez a döntés megszületett, akkor ezt lehetett volna sokkal korrektebb módon kifelé kommunikálni és lebonyolítani.
Annyit még a Patriots-Brady párhuzamhoz, ott azért már akkor volt egy klasszis védelem, ami nem elhanyagolható tényező. A dallasi védelem akármennyire szimpatikus, meg felülmúlja eddig, a szezon előtti várakozásokat, nem hogy azt a szintet nem üti meg, de egyelőre abban sem vagok biztos hogy egy konferencia elődöntőben megállnák e a helyüket. Lehet BB se lett volna ennyire "tökös", ha nincs egy kiemelkedő védelem a csapatnál, ami támogat egy fiatal, inkonzisztensebb irányítót.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Szerintem teljesen korrekt volt amit csinált.A csapat elmondta már hogy egyelőre tartalék QB-ként számítanak rá. Fél Amerika azon csámcsogott hogy akkor most mi lesz, distraction meg egyebek. Tony csak megadta a szurkolóknak amire kíváncsiak voltak. Azért az NLF a közönség szórakoztatásról szól és szerintem ennek a része az is hogy a szurkolók kapjanak információt a csapat körül történő dolgokról.
Elmondta hogy DAK kiérdemelte hogy Ő legyen a csapat QB-ja egyelőre, és Ő nem fog emiatt zavart kelteni a csapatban. Azért jelzés értékű a szóhasználata is : "DAK a mi csapatunk QB-je" ( vagy valami ehhez hasonlót mondott ).
Az interjú többi részében meg az érzéseiről beszélt. Azt meg szerintem senki nem várhatja tőle hogy túl happy legyen ezzel a helyzettel. Nyilván egy álma foszlott szerte a sérüléseivel meg a kialakult szituációval.
A jövőt meg majd meglátjuk. Egyrészt sok minden változhat az NFL-ben, jöhet még DAK-nak is hullámvölgye, de jöhet sérülés is, amit persze nem kívánok, de DAK is így került képbe. Ki gondolta volna a szezon előtt hogy két QB kidől a előszezonban előle ? Tony is alszik még párat a dologra és végig gondolja hogy mit akar a karrierjével. Azért a gerinc törések nem játék dolgok, abba bele is lehet bénulni. Nyilván az öreggel meg tud egyezni ha úgy dönt visszavonul, ha meg nem akkor meglátjuk mit hoz neki a jövő és mit hoz a csapatnak is.
Szóval szerintem amit csinált az csak megsüvegelendő, szerintem ezzel tisztába akarta tenni a kialakult helyzetet a csapaton belül, hogy ne pletykákból és szóbeszédekből kelljen kiindulni. Az lett volna az igazán zavaró a csapat szempontjából.
több mint 9 éve
Respect Romo!!!!
több mint 9 éve
Nem tudom, sztem Romo inkább hatalmas sportemberi nagyságról tett tanúbizonyságot.Nagyjabol egyetertve, foleg az elso mondattal, en azert nagyon sajnalom.. mert ez meg egy mozzanat, ami ugymond "leertekeli" a gyakorlatilag HoF kozeli karrierjet.
Soldados
Es ha ebben a szezonban mondjuk gyuruhoz vezette volna a Dallast, es aztan vonul vissza, akkor meg plane garantalt a HoF, meg a legacy, meg minden...
Es bar eleg semleges csapat szamomra a Cowboys, de majdhogynem nekem forr a verem a press conf utan... mert eleg nagy parasztsag volt ot igy oda kikuldeni, s ezt vele nyilvanosan kimondatni egy sajtotajekoztaton... slowmotion mar leirta, hogy ez kinek a dolga lenne.
Az meg plane undorito, hogy celozgatnak a nyugdijazasara. Tobb mint undorito..
Es lehet hogy a kisebbseghez tartozom, de en meg mindig nem vagyok meggyozodve, hogy Dak jobb QB, es jobb valasztas (eleg lesz egy meccs amikor kicsit tobb pressuret kap majd az arcaba, es jon egy 0/3-as meccs... aztan ha ez a PO-ban tortenik, akkor mindenki majd jon a talalgatasokkal / utolagos okoskodassal) es 8 meccs alapjan ne koronazzunk mar Brady-ve mindenkit.. lattunk itt mar Foles-fele csodakat is. A PO-meccsnek pedig plane mas lesz az atmoszferaja..
Ertheto, hogy eleg nehez dontes lenne benchelni (plane ha Romo nyit mondjuk 2 szar meccsel), de igazabol ez lenne a head coach dolga.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Eagles fanként csak annyit fűznék hozzá, hogy...www.youtube.com/watch?v=6KPl6AYM60A
Amúgy igen... le a kalappal Romo előtt.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Slow, Gyeek, többiek? Gyula???rövidre zárta a sajtótájékoztatót, ennyi.
Mégiscsak ti értitek, követitek a csapatot legnkább.
Charlie Firpo
egy fél életnek tűnő idő után újra beöltözik meccsnapon, de nem ő lesz a kezdő. aki nem azt kérdezte volna, hogy ezt hogyan tűri, az azt kérdezte volna, hogy milyen érzés. ja, meg hogy hogyan tűri.
nyilván ő sem örül, és játszhatná a primadonnát, de nem fogja, teljesen korrekt nyilatkozatot adott. a hülye újságírók úgyis csak ezen tudnának rugózni, de akkor elébe megy, és lényegében azt mondta, hogy ha nincs értelmes kérdés, akkor inkább ne bomlasszanak.
Tony a belét kidolgozta, hogy ez a csapat oda kerüljön, ahova - direkt (mert ha game winning drive-ot vezetett törött bordával, lyukas tüdővel, gerincsérvvel, akkor a FO nyilván úgy érezte, hogy a backup QB poszton spórolhat, és máshova csoportosíthatja az erőforrásokat) és indirekt módon (két IR -> Tyron, Zeke) is - és most ő az egyetlen, aki ehhez a teljesítményhez nem tehet hozzá semmit, mert normál esetben a backup QB az, aki még spec teamben sem játszik. (simán elhinném, ha valaki azt mondaná, hogy Romo a holder pozícióért könyörög, hogy legalább pályára léphessen).
és ráadásul egy teljesen felesleges balszerencse miatt jutott oda, ahova, és ezért nem ő áll a Halálcsillag kapitányi hídjánál. mintha elvihetnél próbakörre egy csúcsmodell Mercedest, de a szalonnál vennéd észre, hogy valaki ellopta a tárcádat a jogosítványoddal együtt, jönne egy suhanc, és elvinné ő a szekeret.
őszintén remélem, hogy Tony még a szezon során lehetőséget kap, még ha csak egy tartalékolós meccsen is, mert ez az ember konkrétan az egészségét adta azért, hogy a Cowboys újra a térképen legyen. sajnos az amerikai futball nem szentimentális, a Minden héten háború is csak dajkamese, és d'Amato is csak azért tette vissza a legfontosabb meccsre Rooney-t, mert Willie Beamen bár iszonyat tehetséges, de emellett egy végtelenül önző faszkalap is volt. Dak meg nem ilyen, erre ő nem ad esélyt.
szóval faszkivan.
több mint 9 éve
Korrekt ajánlat ,el kell fogadni.Valakinek lépnie kellett, Garrett láthatóan nem akart, Jerry bá belengette a közeljövő QB coach-lehetőségét, Stephen a csereirányító posztot.Én azt nem értem,miért kellett,már a sajttáj egyálltalán ?Azért el tudtam volna képzelni másféle, papírból megírt beszédet is. Nem baj, maradjak csak egyedül a véleményemmel, kint a szakértők áradoznak, hogy milyen jó beszéd volt, a vezetői képesség, meg effélék.Ez a beszéd szerintetek erről szólt? Dakról, meg a csapatról?Ha nem mond semmit sem megoldás.
Nagyon nem, én egy vérig sértett élsportlót láttam, aki kijön a média elé olyan dolgokkal, amit belül kellene megoldani.
Természetesen igaza van, természetesen érzelmes is lehet, természetesen neki mindent lehet.
De a sport már csak ilyen, hamar kikerülhetsz a pikszisből.
Én nagyon aggódom, szerintem ez rossz húzás volt Tony-tól, félek tőle, hogy a csaptaegység rovására megy.
Charlie Firpo
Blevi
Szerintem hiba volt, egyre inkább úgy érzem, de cáfoljon rám az élet.
Charlie Firpo
sztaking
Charlie Firpo
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Nem tudom, sztem Romo inkább hatalmas sportemberi nagyságról tett tanúbizonyságot. Kimondta azt, amit 2-3 hete néhány Romo-fanon kívül mindenki tudott. Ez már Dak csapata és nem az övé. Romo -nagy valószínűséggel - már csak sérülés esetén lesz kezdő Dallasban. És ahogy Romo megfogalmazta, ezt Dak kiérdemelte. Az, hogy kiáll és ezt kimondja, óriási tett! Főleg a csapat érdekében, ezzel megszüntette a média találgatását, a sutyorgást. Ő csak kimondta, amit mindenki tudott. Bármelyik komoly szakembert kérdezték (legutóbb Tony Dungy), mindenki elmondta az elmúlt 2 hétben, hogy nem váltana. Valaki finomabban (most nem), valaki egyértelműbben (soha nem).New era begins. És nagyon szerencsések vagytok, mert ezzel a fallal és ezzel a két ifjú titánnal papíron nagyon szép évek állnak előttetek.
Romót lehet sajnálni, de az NFL így működik. (Ő is szó szerint ezt mondta). Én nem sajnálom, inkább nagyon becsülöm azért, amit most tett. Óriási terhet vett le a csapatról, a HC-ról, Jerry Jones-ról, Dakról és mindenkiről. Na ezért igazi Cowboy ő élete végéig. Respect!
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!