BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Huh hat nem volt jo érzés ezt végéig hallgatni.
Blevi
Dühös, frusztrált, csalódott - nekem ez ugrott be. Neked?

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Huh hat nem volt jo érzés ezt végéig hallgatni.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Lelép basszus??????????????????????????????????
Charlie Firpo
Máshol összefogják törni, ha elmegy.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Lelép basszus??????????????????????????????????

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tony sajtótájékoztat!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Nekem a védelmünk a legnagyobb meglepetés,harapnak a Fiúk,mintha vért innának meccs előtt és idén bírják a nagyobb terhelést is végig..nem tudom mit tett velük az "Öreg",egyszerűen nem szorul ökölbe a gyomrom mikor feljönnek 😊 Lehet Lee ennyit számít,hogy elkerülik a sérülések ,és igen hatékonyan rombol?

Szerkesztette: sztaking

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Az öreg nagy formában van mostanában :

Romoról : "Tony has the ability to be a great -- I'm not talking about a good one -- a great offensive coordinator." Már készíti elő a visszavonulását. 😊

Gregory : "He's our baby. He may be an ugly baby, but he's our baby." Ehhez nincs is mit hozzáfűzni.

Jaylon Smith : "I don't think he's ready to go against Baltimore." 😊
100yard
Van oka az örömre, na!
A Tony-ra vonatkozó rész érdekes, és merész is. Természetesen ez egy jó kimenetel lenne, de majd idővel. Most viszont nem válasz, kíváncsi vagyok, mire jutnak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Az öreg nagy formában van mostanában :

Romoról : "Tony has the ability to be a great -- I'm not talking about a good one -- a great offensive coordinator." Már készíti elő a visszavonulását. 😊

Gregory : "He's our baby. He may be an ugly baby, but he's our baby." Ehhez nincs is mit hozzáfűzni.

Jaylon Smith : "I don't think he's ready to go against Baltimore." 😊
több mint 9 éve
Draftról, egy negatívum: az elmúlt 2 év 2. köre kuka eddig, Gregory tuti, Smithben még reménykedhetünk jövőre,de lutri. Azert a védelembe nagyon kéne az a két játékos,nem kicsit doba a D-n.....
Kroos
Escobar ?
100yard
Nem véletlenül boltoltuk el többször is az a kört, nincs túl nagy szerencsénk vele 😀 Bár 2010-ben szépen bejött.
Jaylon Smith pedig idénre nem is volt betervezve, ott a jövő év lesz a vízválasztó, ha teljesen fel tud épülni, hatalmasat nyerünk vele, ugyanakkor én továbbra is úgy gondolom, hogy 34th overallnál ekkorát nem szabad kockáztatni.
gorbel
Esco-nak vaj keze van, de műtét után lábadozik, lesz ő még jó, csak ki kell várnunk.
(egész patentosan blokkolt az utolsó Zeke TD-nél)
Jaylon meg bejön majd a képbe, azt is ki kell várnunk. Ha igaz, ő lesz a közeljövő LB-je.
Bízzunk a fekete skótban.
(Tapper és Jaylon jó erősítés lesz a védelemnek és az egész csapatnak)
Gregory-ról meg az öreg mondta:
"He's our baby. He may be an ugly baby, but he's our baby."

Más: álltunk mi valaha is pova ranking élén, mióta megy a blog? Mert most igen!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Draftról, egy negatívum: az elmúlt 2 év 2. köre kuka eddig, Gregory tuti, Smithben még reménykedhetünk jövőre,de lutri. Azert a védelembe nagyon kéne az a két játékos,nem kicsit doba a D-n.....
Kroos
Escobar ?
100yard
Nem véletlenül boltoltuk el többször is az a kört, nincs túl nagy szerencsénk vele 😀 Bár 2010-ben szépen bejött.
Jaylon Smith pedig idénre nem is volt betervezve, ott a jövő év lesz a vízválasztó, ha teljesen fel tud épülni, hatalmasat nyerünk vele, ugyanakkor én továbbra is úgy gondolom, hogy 34th overallnál ekkorát nem szabad kockáztatni.
több mint 9 éve
Kroos
Escobar ?
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Dallas followed the blueprint we've come to expect this season: run Ezekiel Elliott between the tackles, try to get Dez Bryant involved, spell Zeke with Alfred Morris for a couple of series, play bend-but-don't-break defense and win in the kicking game. It was all there in an instant classic. Two One X-factors that helped the 'Boys come out on top: the shining light that is Scott Linehan's play calling and the recent resurgence of Jason Witten in the clutch. Dak Prescott has learned where his bread is buttered when he needs 8 yards.

Az Nfl.com-ról. A vajas kenyeres rész nagy duma.
100yard
javítva.
egyrészt Zeke-et bárhol lehet futtatni, tackle-en kívül is futott már nagyot, szóval a kitétel irreleváns. másrészt nem tudom, mit nézett ez az ürge az elmúlt pár évben, mégis mit gondol, Witten mit csinált eddig? vagy két éve a Lions elleni 20+ yardos elkapás 4th downnál nem az? vagy a tavalyi szezonnyitón a győztes TD-elkapás az utolsó percben? Witten mindig ott van, de nyilván kell egy értelmes QB is ahhoz, hogy meg lehessen játszani. de ha megjátsszák, akkor megcsinálja a playt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Kicsit nézegetve még a hátralévő meccseket azért még a csoport győzelemért nagyon meg kell dolgozni. A NYG-nek elég könnyű a hátralévő sorsolása. Valószínű idegenben ütni kell őket ahhoz hogy a csoportot vinni tudjuk.
100yard
Azért a Bucs, Lions, Vikings hármas nem egy teljesíthetetlen feladat (nem lebecsülve őket természetesen). A 3 csoportellenfélből pedig 1-et már csak el sikerül kapni... Ez a csapat eddig mindig megoldotta az elékerülő (egyre nehezebb) feladatokat... Pedig év elején megint mindenki lesajnált minket a védelem miatt.
SBalázs
Vikingsből pont most szállt ki a kezdő LT a szezon hátralevő részére (Jake Long, Achilles)
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Kicsit nézegetve még a hátralévő meccseket azért még a csoport győzelemért nagyon meg kell dolgozni. A NYG-nek elég könnyű a hátralévő sorsolása. Valószínű idegenben ütni kell őket ahhoz hogy a csoportot vinni tudjuk.
100yard
Azért a Bucs, Lions, Vikings hármas nem egy teljesíthetetlen feladat (nem lebecsülve őket természetesen). A 3 csoportellenfélből pedig 1-et már csak el sikerül kapni... Ez a csapat eddig mindig megoldotta az elékerülő (egyre nehezebb) feladatokat... Pedig év elején megint mindenki lesajnált minket a védelem miatt.
több mint 9 éve
Dallas followed the blueprint we've come to expect this season: run Ezekiel Elliott between the tackles, try to get Dez Bryant involved, spell Zeke with Alfred Morris for a couple of series, play bend-but-don't-break defense and win in the kicking game. It was all there in an instant classic. Two X-factors that helped the 'Boys come out on top: the shining light that is Scott Linehan's play calling and the recent resurgence of Jason Witten in the clutch. Dak Prescott has learned where his bread is buttered when he needs 8 yards.

Az Nfl.com-ról. A vajas kenyeres rész nagy duma.
több mint 9 éve
100yard
Az se erdekel ha kikapunk. Csak ha ugy alakul hogy talalkozunk 3x is, akkor húzzuk be. 😊
Blevi
Azért jobb lenne a playoff-ot homefield advantage birtokában játszani, mint megint elmenni esetleg a tundrára.
több mint 9 éve
100yard
Az se erdekel ha kikapunk. Csak ha ugy alakul hogy talalkozunk 3x is, akkor húzzuk be. 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Eszembe is jutott hogy meg kell jegyezni egy valakit akit nem emeltünk ki.
Blevi
Nekem is eszembe jutott valaki: JJ Wilcox! Nemzetközileg lesajnálva és még az 53ba való bejutás is kétségbe vonva olyan arcoktól is mint Bryan Broaddus, Wilcox szép csendben egy elég kemény szezont rakott össze eddig. Félő volt, hogy megint exponálják hogy Church kiesésével újra a kezdőbe került, ehelyett tegnapelőtt az év legjobb meccsét hozta (amit a pff a legjobb védő teljesítményre pontozott a csapaton belül). Neki is és Churchnek is lejár a szerződése év végén, ha ez a trend marad SB gyűrűig, akkor hatalmas meglepetésre Wilcox lesz jövőre a kezdő SS.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Most jutottam el a trollkodasig 😊.
Eszembe is jutott hogy meg kell jegyezni egy valakit akit nem emeltünk ki. Byron Jones egész évben megbízható, Steelers ellen is jo volt, mondhatjuk bejött a Safety-vé konvertálás.
Másik említésre méltó dolog az első körös draftoltak beválasi aránya eleg jónak nevezhető az elmúlt 6 évben.
2010 Dez legitim WR1
2011 Tyron top LT között van
2012 Mo kicsit kilóg a sorból de idén azert mutatott ezt azt
2013 Fredbeard Top 3 center vsz
2014 Martin első évében allpro
2015 Byron J fent dicsérve
2016 Zeke mondjuk nem erte meg az 1/4et 😛

Szóval ismét meg kell említeni a FO es Stephen Jones munkáját mert nagyon franko munkát végeznek. Jo irányba tart ez a csapat nagyon főleg ha Dak-ban megtaláljuk a következő fr QB-t is.

Összegezve jóság van 😊
több mint 9 éve
Azért, hogy ne örüljünk már sokáig:

Cowboys TE Geoff Swaim to have surgery on torn pectoral muscle
Charlie Firpo
Hanna-ról van valami hír esetleg? Csak annyit találtam, hogy PUP-on van még, de arról semmit, hogy mikorra várható vissza. Marad akkor a Drogbárónk, illetve Witten?
SBalázs
Hanna állítólag nem opció. Nincs még abban az állapotban hogy játszani tudjon. Kívülről akarnak hozni, mert Rico sem nőtt még fel az NFL-hez.
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63

Charlie Firpo
Hanna-ról van valami hír esetleg? Csak annyit találtam, hogy PUP-on van még, de arról semmit, hogy mikorra várható vissza. Marad akkor a Drogbárónk, illetve Witten?
több mint 9 éve
Látom nyerési kényszerben vagyunk. 😊 A csoporttársak sem tudnak botlani. 😕
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.