Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
a szerencse abból áll, hogy csak két labdáját kapták le eddig, meg hogy volt olyan fumble, ahol a lineman megvédte a valagát. van ilyen, Romo-nak volt olyan szezonja, ahol az interception-jeinek a fele a receiverről pattant fel. Prescottnak most ilyen a szerencséje, aztán ez vagy megváltozik, vagy nem.Én a szerencsét nem látom.egyszerre volt idézőjel és smiley IS a mondatban.Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
Eszembe is jutott hogy meg kell jegyezni egy valakit akit nem emeltünk ki. Byron Jones egész évben megbízható, Steelers ellen is jo volt, mondhatjuk bejött a Safety-vé konvertálás.
Másik említésre méltó dolog az első körös draftoltak beválasi aránya eleg jónak nevezhető az elmúlt 6 évben.
2010 Dez legitim WR1
2011 Tyron top LT között van
2012 Mo kicsit kilóg a sorból de idén azert mutatott ezt azt
2013 Fredbeard Top 3 center vsz
2014 Martin első évében allpro
2015 Byron J fent dicsérve
2016 Zeke mondjuk nem erte meg az 1/4et 😛
Szóval ismét meg kell említeni a FO es Stephen Jones munkáját mert nagyon franko munkát végeznek. Jo irányba tart ez a csapat nagyon főleg ha Dak-ban megtaláljuk a következő fr QB-t is.
Összegezve jóság van 😊
Blevi
oké, hogy 11/12 tackle (12 komplett, amiből 11 solo) de akkor is... ez nem "shutdown safety" 😊
rva
Jonesnak ez a második éve, első safetyként. Nem emlékszem se nagy benyelt passzra róla, misstackleökre se nagyon, jönnek a PDök is. Egy valami hiányzik még a játékából, ez pedig a labdaszerzés, ez meg bőven változhat még. Jones igenis egy jó safety, aki szinte bármit meg tesz amit egy secondary coach kárhet tőle, különösebb sallang és hiba nélkül.
A nyilvánvaló klasszisokat leszámítva( tehát mondjuk egy Earl Thomas) nem igen cserélném jelenleg senkire.
Amare
ami a Romo történetet illeti én miatta lettem Cowboys fan, nem tetszik amit látok, annak ellenére, hogy az agyam felfogja, hogy jelen pillanatban ez a jobb döntés.
meglepő amit mondok, de 3 dolog miatt tartunk ott, ahol:
- Elliott
- a defense erőn felül teljesít (Lee, Claiborne, Jones, DT-k)
- Prescott extrém módon vigyáz a labdára és baromi szerencsés mellé.
rva
100yard
de pl. az ilyenek, mint a 3-12-es állásnál, 2nd&18 helyzetben Zeke-nek dobott screen, amit Zeke 83 yardot cipel TD-re, ez is az ő teljesítményét erősíti, pedig ehhez neki annyi köze volt, hogy eltalálta a játékostársát a labdával. de attól még az ő TD-ja.
félreértés ne essék, örülök a csapat sikerének, csak azt nem vélem biztosnak, hogy ceteris paribus Romo-val nem lenne legalább ugyanilyen jó a csapat teljesítménye. de hát ezt ugye nehéz bizonyítani, mondhatni lehetetlen.
sokan példálóznak ugye Burgerrel meg Brady-vel. ott azért kicsit szembetűnőbb volt a különbség, mert az eredeti kezdők játszottak pár meccset, amíg lesérültek, tehát lehetett látni, hogy pl Big Ben jobb volt, mint Maddox, vagy hogy Brady egyáltalán nem volt rosszabb, mint Bledsoe.
itt most fordítva indult el a dolog, ha legalább az első meccsen láttuk volna Romo-t, akkor legalább megmutathatta volna, hogy Dak játszhat akármilyen jól, egyelőre még Tony a jobb. de nem így történt.
több mint 9 éve
Valoban picit erős pusztán "szerencsével" leírni őt. De valoban volt azért nem egy play a szezon során amikor bizony röfögött a disznóbőr.Én a szerencsét nem látom.egyszerre volt idézőjel és smiley IS a mondatban.Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
Eszembe is jutott hogy meg kell jegyezni egy valakit akit nem emeltünk ki. Byron Jones egész évben megbízható, Steelers ellen is jo volt, mondhatjuk bejött a Safety-vé konvertálás.
Másik említésre méltó dolog az első körös draftoltak beválasi aránya eleg jónak nevezhető az elmúlt 6 évben.
2010 Dez legitim WR1
Szóval ismét meg kell említeni a FO es Stephen Jones munkáját mert nagyon franko munkát végeznek. Jo irányba tart ez a csapat nagyon főleg ha Dak-ban megtaláljuk a következő fr QB-t is.
Összegezve jóság van 😊
Blevi
oké, hogy 11/12 tackle (12 komplett, amiből 11 solo) de akkor is... ez nem "shutdown safety" 😊
rva
Jonesnak ez a második éve, első safetyként. Nem emlékszem se nagy benyelt passzra róla, misstackleökre se nagyon, jönnek a PDök is. Egy valami hiányzik még a játékából, ez pedig a labdaszerzés, ez meg bőven változhat még. Jones igenis egy jó safety, aki szinte bármit meg tesz amit egy secondary coach kárhet tőle, különösebb sallang és hiba nélkül.
A nyilvánvaló klasszisokat leszámítva( tehát mondjuk egy Earl Thomas) nem igen cserélném jelenleg senkire.
Amare
ami a Romo történetet illeti én miatta lettem Cowboys fan, nem tetszik amit látok, annak ellenére, hogy az agyam felfogja, hogy jelen pillanatban ez a jobb döntés.
- Elliott
rva
100yard
Plusz Frederickéket nem lehet kihagyni, ha arrol beszélünk miért sikeres a csapat.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
hány olyan majdnem pick volt, ami incomplete lett? az Eagles ellen vagy 3 legalább pl.Én a szerencsét nem látom.egyszerre volt idézőjel és smiley IS a mondatban.Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
2010 Dez legitim WR1
Összegezve jóság van 😊
Blevi
rva
Amare
- Elliott
rva
100yard
azok meccseket döntenek el
több mint 9 éve
Én a szerencsét nem látom.egyszerre volt idézőjel és smiley IS a mondatban.Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
2010 Dez legitim WR1
Összegezve jóság van 😊
Blevi
rva
Amare
- Elliott
rva
több mint 9 éve
egyszerre volt idézőjel és smiley IS a mondatban.Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
2010 Dez legitim WR1
Összegezve jóság van 😊
Blevi
rva
Amare
- Elliott
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Attól én annyira nem tartottam/tartok. Tudom hogy van emberi oldala meg minden, de akitől felvettél 80 millió dollárt ( és ez valószínűleg több mert ez csak a garantált ) arra lehet nem kell erőset mondani.Sacc per kábé 70+ komment elolvasása után sok újat nem tudok hozzáfűzni,sikerült élőbe végignéznem a sajtótájékoztatóját Romonak,rám nagy benyomást tett,nem tudom sokan miért várják el,hogy mosolyogjon mellé.Ebbe az 5 percbe minden benne volt ami a karrierjét jellemzi.Amikor annyi sértődékeny,díva,unszimpatikus játékos után jön egy ilyen nyilatkozat,szívem megszakad,de komolyan.Nekem pont ezért nem tetszett. Én is arra számítok, hogy ő masszívan a csapat tagja, ezért nem tetszett. De mivel egyedül maradtam a véleményemmel, nem is erőltetem rátok. Én is élőben néztem, és féltem tőle, hogy mond valami erősset.
Abban egyetértek,hogy Garretnek lépnie kellett volna,de szerintem ő pont annyira nem tudja a jó megoldást,mint mi itt most,és az egyszerű lépésnek a még egyszerűbb változatát választotta.
UI.: Arra senki se gondol,vagy érzi,hogy Romonak idén még szerepe lesz? Őszintén én meg vagyok győződve róla,kulcsfontosságú helyzetben kap majd lehetőséget,és mondjatok álmodozónak,de Ő fogja megnyerni végső soron a gyűrűt idén,ha odáig eljutunk.Ezt nagyon érzem most.És ha így lesz,akkor minden további kérdés is megoldódik a jövőre nézve.Best scenario 😊
Tehenész
| A szövege egyébként nagy vonalakban korrekt volt, nekem a stílus nem feküdt, meg az, hogy ha itt van, akkor ez az egész minek, de ez van. |
Charlie Firpo
több mint 9 éve
De valakinek így a 11-ik hétre muszáj volt álláspontot foglalni azzal kapcsolatban,hogy ki is a kezdő.Már pár hete biztos tudják,csak mostanra jutott el odáig a dolog(Romo 100%osan bevethető),hogy lépni kellett.Sacc per kábé 70+ komment elolvasása után sok újat nem tudok hozzáfűzni,sikerült élőbe végignéznem a sajtótájékoztatóját Romonak,rám nagy benyomást tett,nem tudom sokan miért várják el,hogy mosolyogjon mellé.Ebbe az 5 percbe minden benne volt ami a karrierjét jellemzi.Amikor annyi sértődékeny,díva,unszimpatikus játékos után jön egy ilyen nyilatkozat,szívem megszakad,de komolyan.Nekem pont ezért nem tetszett. Én is arra számítok, hogy ő masszívan a csapat tagja, ezért nem tetszett. De mivel egyedül maradtam a véleményemmel, nem is erőltetem rátok. Én is élőben néztem, és féltem tőle, hogy mond valami erősset.
Abban egyetértek,hogy Garretnek lépnie kellett volna,de szerintem ő pont annyira nem tudja a jó megoldást,mint mi itt most,és az egyszerű lépésnek a még egyszerűbb változatát választotta.
UI.: Arra senki se gondol,vagy érzi,hogy Romonak idén még szerepe lesz? Őszintén én meg vagyok győződve róla,kulcsfontosságú helyzetben kap majd lehetőséget,és mondjatok álmodozónak,de Ő fogja megnyerni végső soron a gyűrűt idén,ha odáig eljutunk.Ezt nagyon érzem most.És ha így lesz,akkor minden további kérdés is megoldódik a jövőre nézve.Best scenario 😊
Tehenész
| A szövege egyébként nagy vonalakban korrekt volt, nekem a stílus nem feküdt, meg az, hogy ha itt van, akkor ez az egész minek, de ez van. |
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Sacc per kábé 70+ komment elolvasása után sok újat nem tudok hozzáfűzni,sikerült élőbe végignéznem a sajtótájékoztatóját Romonak,rám nagy benyomást tett,nem tudom sokan miért várják el,hogy mosolyogjon mellé.Ebbe az 5 percbe minden benne volt ami a karrierjét jellemzi.Amikor annyi sértődékeny,díva,unszimpatikus játékos után jön egy ilyen nyilatkozat,szívem megszakad,de komolyan.Nekem pont ezért nem tetszett. Én is arra számítok, hogy ő masszívan a csapat tagja, ezért nem tetszett. De mivel egyedül maradtam a véleményemmel, nem is erőltetem rátok. Én is élőben néztem, és féltem tőle, hogy mond valami erősset.
Tehenész
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sacc per kábé 70+ komment elolvasása után sok újat nem tudok hozzáfűzni,sikerült élőbe végignéznem a sajtótájékoztatóját Romonak,rám nagy benyomást tett,nem tudom sokan miért várják el,hogy mosolyogjon mellé.Ebbe az 5 percbe minden benne volt ami a karrierjét jellemzi.Amikor annyi sértődékeny,díva,unszimpatikus játékos után jön egy ilyen nyilatkozat,szívem megszakad,de komolyan.Abban egyetértek,hogy Garretnek lépnie kellett volna,de szerintem ő pont annyira nem tudja a jó megoldást,mint mi itt most,és az egyszerű lépésnek a még egyszerűbb változatát választotta.
több mint 9 éve
Bazz 😀 Patrick Petersonra gondoltam a Cardinalsból 😀Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.PatRob??? Ugye nem a Coltsos (ex Charger) PatRob? 😀
Amare
Borbinho
több mint 9 éve
Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.PatRob??? Ugye nem a Coltsos (ex Charger) PatRob? 😀
Amare
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Olyan hogy shutdown safety nincs. Egy safety sosem fog olyab statokat hozni mint Sherman, vagy PatRob,legyen akármilyen jó is, irreális ezt elvárni.Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
2010 Dez legitim WR1
Összegezve jóság van 😊
Blevi
rva
több mint 9 éve
Most jutottam el a trollkodasig 😊.Byron-t BigBen egész éjszaka tesztelte, 9 targetből 8 elkapás 70 yard.
2010 Dez legitim WR1
Összegezve jóság van 😊
Blevi
több mint 9 éve
És mit mondanátok akkor, ha Romo most visszavenné a kezdőt, és hozná a klasszist még két és fél évig. Aztán Dak 2019-ben, szerződésének utolsó évében lenne kezdő, és hozna egy Super Bowlt a csapatnak, majd megköszönné az elvett két és fél szezont, és aláírna a Giantshez ( Eli szavideje akkorra ép lejár ), hogy aztán a következő 10 évben halálba álázzon minket. Akkor is jó ötletnek tartanátok Romot a kezdőbe ? Most úgy néz ki, megoldódtak az irányító gondjaink 10-15 évre, nem kéne elszúrni !hát persze, több okból sem.
Tyrion1899
1, Tony 2017 után vagy visszavonul, vagy cut (akkorra lesz elfogadható a dead money)
2, szóval Dak-nek maradna simán két éve
3, kétlem, hogy Jerry/Stephen engedné, hogy a leendő franchise QB 2019-et hosszabbítás nélkül játssza végig
4, de ha mégis igen, akkor marad a franchise tag. nem kötelező aláírni, de akkor no edzés, no játék egy évig, meg utána még egyig. két évig meg nem jó pihenni.
5, Dak ennél értelmesebb
6, Romo nem fogja viszavenni a kezdőt, mert Dak nem fog megsérülni.
több mint 9 éve
És mit mondanátok akkor, ha Romo most visszavenné a kezdőt, és hozná a klasszist még két és fél évig. Aztán Dak 2019-ben, szerződésének utolsó évében lenne kezdő, és hozna egy Super Bowlt a csapatnak, majd megköszönné az elvett két és fél szezont, és aláírna a Giantshez ( Eli szavideje akkorra ép lejár ), hogy aztán a következő 10 évben halálba álázzon minket. Akkor is jó ötletnek tartanátok Romot a kezdőbe ? Most úgy néz ki, megoldódtak az irányító gondjaink 10-15 évre, nem kéne elszúrni !
több mint 9 éve
Hozzá tenném amit itt írunk csak nekünk fontos,rajtunk kívül senkit nem érdekell.Ezt tudnunk kell.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Ott nincs sok év,kivételes ha bejön..de nem kérdés a Vezetőség döntött,már csak a reakciók kérdésesek.már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
mivel vinnék? feldobnák a pickup tetejére, és elmennének vele? négy évig szerződés köti a csapathoz, addig nem ugrál. elcserélni meg el lehet, biztos lenne csapat, amelyiket ki lehetne fosztani egy franchise QB-ért cserébe
slowmotion
sztaking
huszonpár éves, előtte van még sok-sok jó év. a türelem is fontos erény.
slowmotion
több mint 9 éve
Egyébként nem is az az arc aki nagyon türelmetlen lenne. Csak nem kell elrontani/elkapatni.már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
mivel vinnék? feldobnák a pickup tetejére, és elmennének vele? négy évig szerződés köti a csapathoz, addig nem ugrál. elcserélni meg el lehet, biztos lenne csapat, amelyiket ki lehetne fosztani egy franchise QB-ért cserébe
slowmotion
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
nem is kell megfizetni. Prescott megkaphatja 2017 után is a fizuemelést (valszeg nem fogja, csak 2018 körül), Romo szerződése meg 2017 után szinte kiált a cut-ért, főleg most, hogy kész terv van a folytatásra.Egyről beszélünk,kettőt nem tud megfizetni senki,dönteni kell,nem könnyű de kell.Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking
empty taxi
sztaking
több mint 9 éve
már most tudja, hogy amikor Romo végleg összecsomagol, akkor övé a kulcs. és persze addig is tanulhat Tonytól. a feladatát már így is túlteljesítette, innentől nem nagyon veszíthet, kivéve ha belemegy egy negatív spirálba - de az ezzel a fallal meg Zeke-kel szinte művészet lenne.Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
slowmotion
sztaking
több mint 9 éve
Egyről beszélünk,kettőt nem tud megfizetni senki,dönteni kell,nem könnyű de kell.Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking
empty taxi
több mint 9 éve
Elment két év ,most megy a szekér,most Tony a beugró ez a helyzet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Én ezt nem jelenteném ki hogy DAK az első számú, csak annyit hogy van két nagyon jó (FR) QB-nk. Jelenleg DAK kezd, de tapasztalatát, képességeit figyelembe véve szerintem Tony a jobb QB most még, ami persze az idő múlásával rohamosan fog változni. Tony innen már csak lefele megy különösen a sérülékenységére tekintettel, DAK meg reméljük felfele ahogy tapasztalatot szerez az NFL-ben.
sztaking
100yard
több mint 9 éve
Leendő másodéves, potenciális franchise QB-t elengedni? Hol, mikor?Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig
sztaking

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megoldanák,de nem ez a főkérdés,meg kell tartani motiváltan!Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.hahaha
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
Ez aztán a motiváció,meg lehet oldani,láttunk már ilyet.Összegezve ,jelenleg Dak az első számú QB,Tonynak két választása van,elfogadja a csereszerepet a majdani QB edzői kilátásokkal,vagy lép,kérője lenne elég. Nyilván az elsőnek örülnék a legjobban,azonban ha a másodikat választja,annyit tehetek,hogy megköszönöm neki az eddigieket és sok sikert kívánok Neki.Abban már konszenzus alakult ki két elsőszámút senki nem tud megtartani,Dak-ot meg nem veszthetjük el,mert ha visszatennék cserének rövid úton vinnék.Anélkül, hogy állást foglalnék a Prescott vs. Romo kérdésben, de hogy a viharba vinnének el rövid úton egy 4 éves szerződéséből még 3 és fél visszalévő évvel rendelkező játékost?
sztaking
somoskovig