NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Az ÉV MECCSE!!!! Cowboys baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
Hirtelen bejöttek a keselyűk ,sima győzelem ,respect a Steelersnek ,eddig a legnagyobb ellenállást tanúsították.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Ja igen mar jövő hét van.Aztakurva gyerekek...mármint kedden?
Elliot megéri az 1/4et?
Jövő heten trolling the nation!!! 😊
Blevi
slowmotion
több mint 9 éve
Aztakurva gyerekek...mármint kedden?
Elliot megéri az 1/4et?
Blevi
több mint 9 éve
Aztakurva gyerekek...Elliot megéri az 1/4et?
több mint 9 éve
húbazz...
több mint 9 éve
Hat Nfc East nem piskóta.nyerni kell.Büszke vagyok a csoport teljesítményére. Az elmúlt 2-3 évben gyenge formában voltak a csapatok, be is indult a gúnyolódás. Most megint kuss vann. 😊
Talan az nyer aki kevesebb labdát veszít.
Go Cows.
Kroos
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hat Nfc East nem piskóta.nyerni kell.Talan az nyer aki kevesebb labdát veszít.
Go Cows.
több mint 9 éve
A masik dolog.Pár hete láttam egy összesített táblázatot QB ratingekről amit most az istenért se találtam meg. Prescott mutatói egyedül a pff túlértékelt statjai szerint rossz, a többinél jó, néhánynál ligaelső. Szóval az ember foghat bármilyen adatot és azt a saját kedvére illeszteheti a témájához.
Nagyon divatos a statisztikát fikázni. Ami egy passzolt yardoknal peldaul jogos.
De a PFF pont nem ebbe a kategoriaba esik.
Adirotor
De igazából azért írtam, amit írtam, mert nem bírom azokat, akik azért preferálják Dak-ot, mert Romo szerintük egy sérülékeny szar öregember...A Pats után a Cowboys simán a 2. az utált csapatok listáján, a torz kijelentések és a totális baromságok mindennaposak Romoval kapcsolatban. 😊
Chargers LT
Én is visszatenném amúgy Romot a kezdőbe, de igazán kihasználhatnák a szituációt az ellenfelek megzavarására. A csapatnak van két remek irányítója, lehetne mindkettőt használni.
Más. Mayowa vajon miért inaktív ma este? Sérült vagy csak szar...?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Úgy látszik a csoport ellenfelek ellenfeleiben nem lehet bízni. Magunknak kell hozni a meccset.😊
több mint 9 éve
Mondhatjuk hogy eddig nem alakult jol a forduló...
több mint 9 éve
FriscoPl?Lattam en mar jo par sokkal meglepobb dolgot is annal, minthogy picket adjanak egy 37 eves iranyitoert, serulekeny vagy sem. A liga fele iranyitot keres, sokan rengeteg eve szenvednek a hianya miatt, amikor errol a posztrol van szo, nem szamit a kor es az eloelet, lesz, aki szerencset probalna Romoval.Holt szezonban várok egyébként pletykát Romo elcseréléséről, páran szvsz bejelentkeznek majd érte, tudván, hogy a Cowboys fél lábbal már továbblépett.Nem tudják elcserélni. 19 millió garantált van. 5 milliót lehetne rajta spórolni, de az meg csereirányítóra menne úgy is.
Stez
Sérülékeny, 37 éves irányítóért pedig nem ad senki draftpicket. Szóval ez van, vagy ott ül a padon 2 évig, vagy játszik.
Adirotor
Stez
Mondj olyat akinek van capje ra
Adirotor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nyugi, itt biztos nincs ilyen.Természetesen, sok minden így van, bár nem azt írtam, mit várok, hanem mit láttam (Romotól). És persze, a Dallas most jól csinálja, meg next man up, stb. Bár a példák kicsit túlzóak, mert Favre papa visszavonult (elsőnek), Manning helyzetét meg kiválóan ismered...kb nem lehetett tudni, él-e vagy hal majd, a csapat előtt pedig nagy lehetőség volt. Romo meg játékra kész egészséges.Sok olyan ember állhat most Dak mellett, aki csak pár éve néz NFL-t, és nézi semmibe Romot... Én több, mint 10 éve NFL rajongó vagyok, és igenis sajnálom Romot a helyzet miatt, mert egy nagyszerű irányítóról beszélünk! Akik csak annyit tudtak meg róla, hogy sérülékeny, azok semmit nem tudnak róla! Igazi FR QB, akinek ahogy jelenlegi kemény példa is mutatja, mindig a Dallas volt az első. Big Ben után talán ő játszott legtöbbször sérüléssel a ligában az utóbbi 10 évben. És ha egyeseknek nem tűnt volna fel, vagy nem tudná róla, Romo egy bőven jó QB! Benne mindig megvolt/megvan egy 3TD-s meccs, meg 300 passzolt yard. Dak egyelőre teljesen más QB típust mutat...a legtöbb meccsen "csak" menedzselnie kellett. A csapat győzelmeivel pedig szorosan összefügg a liga legjobb OL-je, és ezzel párhuzamban erős futójátéka. Nem kérdés, hogy Romo a jobb QB, de a csapat most jó passzban van...53 ember, nem pedig Dak az, aki lényegében meccset nyer. Ezzel persze nincs ellentétben, hogy Dak jó alapanyag, és remekül vigyáz a labdára eddig.Ez mind szép és jó, de ha valóban ennyi ideje nézel NFL-t, tudhatod, hogy ez a liga pont nem arról szól, amit várnál. Next man up, és ez az elv nem egy esetben a legnagyobb sztárokat sem kerüli el, ha a cseréje az illetőnek tényleg jó.
Chargers LT
Favre sem úszta meg, Manning sem, illetőleg lehetne más példát is mondani erre. Az meg végképp alap, hogy nem bontjuk meg a csapatot a legfontosabb posztnál akkor, amikor ilyen szériában van a csapat.
És továbbra is tudjuk, Romo remek pali, jó irányító (senki sem mondta, hogy nem az), de egyre inkább tudatosul mindenki szemében, hogy a jövő már meg is van, Prescott személyében. A Dallas jelenleg luxusban van, de a nyártól már előre is tekinteni kell, úgy kezelni a helyzetet, hogyha Romo még kezdo lesz, Prescottot se „hanyagolják” el.
Romo nagyon jó irányító, de ne felejtsd el, hogy Prescott is remek eddig, szóval jelen esetben nem áll fent az, mint a Brady, Garoppolo párosnál, hogy még egy jó Garoppolónál is lazán kijelenthető volt, hogy Brady így is röhögve forradalmi plusz lesz.
A másik kérdésre pedig, hogy kinek lenne helye Romóra... Hány játékosnál tettük fel ugyanezt a kérdést, aztán mégis lett volna érdeklődő utána? Arról nem is beszélve, hogy a szerződést lehet strukturálni, Romo paycutolhat, stb, ezerféleképp el lehet intézni, hogy kevesebbet keressen ott, ahová elmegy.
Egy Romo-csere pedig egy rebuildingbe is tökéletesen illeszkedhet adott esetben. Ha te tudod, hogy irányítót húzol első körben, akit nem dobnál be a mély vízbe azonnal, hanem teszem azt az első évben pihen, akár első kettőben. Az ujjáépítés arról szól főleg, hogy a csapat gerincét a fiatalokra felépíted, de nem zárja ki azt, hogy idős játékos jöjjön, főleg ezen a poszton, ahol ez a Tombrédi nevű Justin Bieber klón 67 évesen és 234 naposan konkrétan alázza a ligát.
Stez
De igazából azért írtam, amit írtam, mert nem bírom azokat, akik azért preferálják Dak-ot, mert Romo szerintük egy sérülékeny szar öregember...
Chargers LT
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Természetesen, sok minden így van, bár nem azt írtam, mit várok, hanem mit láttam (Romotól). És persze, a Dallas most jól csinálja, meg next man up, stb. Bár a példák kicsit túlzóak, mert Favre papa visszavonult (elsőnek), Manning helyzetét meg kiválóan ismered...kb nem lehetett tudni, él-e vagy hal majd, a csapat előtt pedig nagy lehetőség volt. Romo meg játékra kész egészséges.Sok olyan ember állhat most Dak mellett, aki csak pár éve néz NFL-t, és nézi semmibe Romot... Én több, mint 10 éve NFL rajongó vagyok, és igenis sajnálom Romot a helyzet miatt, mert egy nagyszerű irányítóról beszélünk! Akik csak annyit tudtak meg róla, hogy sérülékeny, azok semmit nem tudnak róla! Igazi FR QB, akinek ahogy jelenlegi kemény példa is mutatja, mindig a Dallas volt az első. Big Ben után talán ő játszott legtöbbször sérüléssel a ligában az utóbbi 10 évben. És ha egyeseknek nem tűnt volna fel, vagy nem tudná róla, Romo egy bőven jó QB! Benne mindig megvolt/megvan egy 3TD-s meccs, meg 300 passzolt yard. Dak egyelőre teljesen más QB típust mutat...a legtöbb meccsen "csak" menedzselnie kellett. A csapat győzelmeivel pedig szorosan összefügg a liga legjobb OL-je, és ezzel párhuzamban erős futójátéka. Nem kérdés, hogy Romo a jobb QB, de a csapat most jó passzban van...53 ember, nem pedig Dak az, aki lényegében meccset nyer. Ezzel persze nincs ellentétben, hogy Dak jó alapanyag, és remekül vigyáz a labdára eddig.Ez mind szép és jó, de ha valóban ennyi ideje nézel NFL-t, tudhatod, hogy ez a liga pont nem arról szól, amit várnál. Next man up, és ez az elv nem egy esetben a legnagyobb sztárokat sem kerüli el, ha a cseréje az illetőnek tényleg jó.
Chargers LT
Favre sem úszta meg, Manning sem, illetőleg lehetne más példát is mondani erre. Az meg végképp alap, hogy nem bontjuk meg a csapatot a legfontosabb posztnál akkor, amikor ilyen szériában van a csapat.
És továbbra is tudjuk, Romo remek pali, jó irányító (senki sem mondta, hogy nem az), de egyre inkább tudatosul mindenki szemében, hogy a jövő már meg is van, Prescott személyében. A Dallas jelenleg luxusban van, de a nyártól már előre is tekinteni kell, úgy kezelni a helyzetet, hogyha Romo még kezdo lesz, Prescottot se „hanyagolják” el.
Romo nagyon jó irányító, de ne felejtsd el, hogy Prescott is remek eddig, szóval jelen esetben nem áll fent az, mint a Brady, Garoppolo párosnál, hogy még egy jó Garoppolónál is lazán kijelenthető volt, hogy Brady így is röhögve forradalmi plusz lesz.
A másik kérdésre pedig, hogy kinek lenne helye Romóra... Hány játékosnál tettük fel ugyanezt a kérdést, aztán mégis lett volna érdeklődő utána? Arról nem is beszélve, hogy a szerződést lehet strukturálni, Romo paycutolhat, stb, ezerféleképp el lehet intézni, hogy kevesebbet keressen ott, ahová elmegy.
Egy Romo-csere pedig egy rebuildingbe is tökéletesen illeszkedhet adott esetben. Ha te tudod, hogy irányítót húzol első körben, akit nem dobnál be a mély vízbe azonnal, hanem teszem azt az első évben pihen, akár első kettőben. Az ujjáépítés arról szól főleg, hogy a csapat gerincét a fiatalokra felépíted, de nem zárja ki azt, hogy idős játékos jöjjön, főleg ezen a poszton, ahol ez a Tombrédi nevű Justin Bieber klón 67 évesen és 234 naposan konkrétan alázza a ligát.
Stez
De igazából azért írtam, amit írtam, mert nem bírom azokat, akik azért preferálják Dak-ot, mert Romo szerintük egy sérülékeny szar öregember...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Sok olyan ember állhat most Dak mellett, aki csak pár éve néz NFL-t, és nézi semmibe Romot... Én több, mint 10 éve NFL rajongó vagyok, és igenis sajnálom Romot a helyzet miatt, mert egy nagyszerű irányítóról beszélünk! Akik csak annyit tudtak meg róla, hogy sérülékeny, azok semmit nem tudnak róla! Igazi FR QB, akinek ahogy jelenlegi kemény példa is mutatja, mindig a Dallas volt az első. Big Ben után talán ő játszott legtöbbször sérüléssel a ligában az utóbbi 10 évben. És ha egyeseknek nem tűnt volna fel, vagy nem tudná róla, Romo egy bőven jó QB! Benne mindig megvolt/megvan egy 3TD-s meccs, meg 300 passzolt yard. Dak egyelőre teljesen más QB típust mutat...a legtöbb meccsen "csak" menedzselnie kellett. A csapat győzelmeivel pedig szorosan összefügg a liga legjobb OL-je, és ezzel párhuzamban erős futójátéka. Nem kérdés, hogy Romo a jobb QB, de a csapat most jó passzban van...53 ember, nem pedig Dak az, aki lényegében meccset nyer. Ezzel persze nincs ellentétben, hogy Dak jó alapanyag, és remekül vigyáz a labdára eddig.Ez mind szép és jó, de ha valóban ennyi ideje nézel NFL-t, tudhatod, hogy ez a liga pont nem arról szól, amit várnál. Next man up, és ez az elv nem egy esetben a legnagyobb sztárokat sem kerüli el, ha a cseréje az illetőnek tényleg jó.
Chargers LT
több mint 9 éve
Nem kérdés, így marad. Viszont a rájátszásban (már ha) meggondolnám Tony-t.Kit tennel be ha te lennel az edzo?Egyebkent nem Prescottal van bajom. En mar egyetemen is szerettem. Csak a teny hogy egy elit iranyito fog padozni egeszsegesen, ezt nem ertem teljesen.Én statisztika fan vagyok. Ha valaki az irányító-mutatók közül a qb-rate-ben 4., az nekem megfelel.
A masik dolog.
Nagyon divatos a statisztikát fikázni. Ami egy passzolt yardoknal peldaul jogos.
Ez olyan mintha a gyozelmek szama mondana el hogy milyen jo egy iranyito.
Adirotor
www.espn.com/nfl/statistics/player/_/stat/passing/sort/quarterbackRating
Charlie Firpo
Adirotor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kit tennel be ha te lennel az edzo?Egyebkent nem Prescottal van bajom. En mar egyetemen is szerettem. Csak a teny hogy egy elit iranyito fog padozni egeszsegesen, ezt nem ertem teljesen.Én statisztika fan vagyok. Ha valaki az irányító-mutatók közül a qb-rate-ben 4., az nekem megfelel.
A masik dolog.
Adirotor
www.espn.com/nfl/statistics/player/_/stat/passing/sort/quarterbackRating
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Egyebkent nem Prescottal van bajom. En mar egyetemen is szerettem. Csak a teny hogy egy elit iranyito fog padozni egeszsegesen, ezt nem ertem teljesen.Én statisztika fan vagyok. Ha valaki az irányító-mutatók közül a qb-rate-ben 4., az nekem megfelel.
A masik dolog.
Adirotor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egyebkent nem Prescottal van bajom. En mar egyetemen is szerettem. Csak a teny hogy egy elit iranyito fog padozni egeszsegesen, ezt nem ertem teljesen.A masik dolog.
több mint 9 éve
Na látod, milyen szerencséje a világnak, hogy a döntéshozók nem PFF alapján döntenek. Inkonzisztens? Minden meccsen jó volt, szinte mindig másban - ha ez inkonzisztensnek számít.Chargers LTSzerintem egy egeszseges Romo szazszor jobb irányító jelenleg.
de pl PFF grade Prescottra:
vs Giants: 64.3
vs Redskins: 81.7
vs Bears: 82.1
vs 49ers: 50.9
vs Bengals: 86.7
vs Packers: 66.4
vs Eagles: 33.9
vs Browns: 82.0
Ebből az látszik, hogy eléggé inkonzisztens. a 4 meccséből amin kiváló volt abból 2: browns, bears.
Nem hiszem, hogy ez kéne a playoffra.
. talán a Cards,ott sincs pénz rá
Chargers LT
Adirotor
Azzal, hogy Tony jó, nagyon jó, jobb mint Rayne, itt mindenki tisztában van, erről kár is beszélni.
Néhány dologban viszont már jó Prescott is, nekem pl. nagyon tetszik a hand-off-ja, vagy hogy mondják, néha eldönthetetlen, hogy a három kimenetelből melyik lesz.
Viszont az utóbbi meccseken elkezdte mozgatni a csapatot, nem tudom mikor mit hív át, hívhat át, de már nem beugróként téblábol a fal mögött. Még nem vesz észre minden tiszta célpontot, de fejlődik ebben is.
Tony meg tényleg gyógyuljon meg teljesen, edzen, aztán majd ha kell, bedobják. Ez a szezon ígyis, úgyis elment neki.
Ja és én arra tippelek: Tony el nem megy, innen vonul vissza. Zsé megvan már, máshol meg nyomorékra töresse magát?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
"A Cowboysnál leosztották a QB szerepeket a jövő hétre, Prescott marad a kezdő, Romo pedig a cseréje lesz, de az újoncnak tartania kell az eddigi formáját, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját. Romo állítólag nehezen viselte a döntést, de a csapat érdeke számára a legfontosabb, és kivárja a sorát."Nyugodj meg, ez egy jó döntés. Végre két jó irányítónk van, ideális a szitu.
Szvsz ez szar dontes.
Playoffra mindenkepp Romo kene.
Adirotor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Chargers LTSzerintem egy egeszseges Romo szazszor jobb irányító jelenleg.
de pl PFF grade Prescottra:
vs Giants: 64.3
vs Redskins: 81.7
vs Bears: 82.1
vs 49ers: 50.9
vs Bengals: 86.7
vs Packers: 66.4
vs Eagles: 33.9
vs Browns: 82.0
Ebből az látszik, hogy eléggé inkonzisztens. a 4 meccséből amin kiváló volt abból 2: browns, bears.
Nem hiszem, hogy ez kéne a playoffra.
. talán a Cards,ott sincs pénz rá
Chargers LT
Szerkesztette: Adirotor
több mint 9 éve
Nyílván csak vicceltem, mert szegény Browns-al mindenki csak viccel. Kínjukban pedig már mindennel próbálkoznak.1. nem épp moneyball húzásBrowns.Pl?Lattam en mar jo par sokkal meglepobb dolgot is annal, minthogy picket adjanak egy 37 eves iranyitoert, serulekeny vagy sem. A liga fele iranyitot keres, sokan rengeteg eve szenvednek a hianya miatt, amikor errol a posztrol van szo, nem szamit a kor es az eloelet, lesz, aki szerencset probalna Romoval.Holt szezonban várok egyébként pletykát Romo elcseréléséről, páran szvsz bejelentkeznek majd érte, tudván, hogy a Cowboys fél lábbal már továbblépett.Nem tudják elcserélni. 19 millió garantált van. 5 milliót lehetne rajta spórolni, de az meg csereirányítóra menne úgy is.
Stez
Sérülékeny, 37 éves irányítóért pedig nem ad senki draftpicket. Szóval ez van, vagy ott ül a padon 2 évig, vagy játszik.
Adirotor
Stez
Mondj olyat akinek van capje ra
Adirotor
Ott mindig mindenre van hely.
A QB-k neve már így is térdig ér a meghekkelt mezeken... 😊
VIZILÓ
2. rebuilding van
3. van elég sérülékeny irányító a kereten
4. minek? mire lenne csapat körülötte romo 40 lesz
Adirotor
Idén több irányító kezdett már ott, mint máshol 15 év alatt....
Persze én sem gondolom komolyan, hogy odamenne...
több mint 9 éve
Romo elcserélése kb lehetetlen tényleg... A Browns nem akarja majd, ráálltak a moneyballra, és Bradfordért 1. kör + középső ment, szóval Romo sem egy 5. körért váltana csapatot. És főleg a cap dolog...Browns ugye kizárva, Jax szintén (ott van fiatal kezdő), Jetsnek kéne QB, de kb mínuszban vannak sapiban, és kb. ennyi, akinek lenne 15+millája, vagy kéne QB... talán a Cards, de csak akkor, ha lesérülne totál a szintén öreg Palmer, és okos hosszabbításokat tudnak kötni majd. De igazából kb. senki...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀