NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 694
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Mi kb kiszalltunk a csoportbol PO tekinteteben...Azért kár még temetkezni... elég erős a sorsolás hátralévő része.
Janek
A motiváció adott nyilván, de a karón varjú is látott már dolgokat...
több mint 9 éve
Mi kb kiszalltunk a csoportbol PO tekinteteben...
több mint 9 éve
pillanatnyilag mindenki 2-1 a divizióban kivéve az Eagles-t aki 0-3 de mi plusz 2 meccses előnyben vagyunka Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.Engem a Giants jobban zavar most. Hozzák a szoros meccseiket, és nem volt olyan meggyőző meccsük még.
rva
Blevi
félidőnél ezt az állapotot bármikor elfogadtam volna az után a hír után, hogy Romo kidőlt... 😉
több mint 9 éve
Azéért a 141.8 QB rating sem gyenge. 😊Nagyon nem!
100yard
De ez most JASON meccse volt, végre!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azéért a 141.8 QB rating sem gyenge. 😊
több mint 9 éve
a Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.Engem a Giants jobban zavar most. Hozzák a szoros meccseiket, és nem volt olyan meggyőző meccsük még.
rva
több mint 9 éve
a Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.
több mint 9 éve
Ezt most loptam a BTB-ről, remélem igaz is:az tuti. de csak azért, mert '93-ban 0-2 után csináltunk 7-0-t (a kettő között meg lett egy új szerződése Emmitt-nek)
This is the first time in franchise history that Dallas has started the season 0-1 and gone on to win the next seven games!
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Esélyeshez méltó játékkal. Innen lehet azért gazdálkodni a lehetőségekkel, meg a sérültekkel is.
Igaz a nehezebb része jön a szezonnak de ha a hátralévőkből egy egált hozunk akkor szinte biztos PO.
több mint 9 éve
Olyan sosem fordult elo, hogy egy nem teljesen 100%os allapotban levo kezdoiranyitot palyara kuldjenek. (Big Ben jatekarol erkezo hir is kamu, nem lehetseges es kesz.) Tehat ez az erv perdonto.Btw ha 2 irányítód van, akkor igazából nincs egy sem.
Viccen kivul viszont jo dontes, soha ne legyen nagyobb gondja a csapatnak, minthogy ket kivalo iranyitoja van.
ulpianus
több mint 9 éve
Ezt most loptam a BTB-ről, remélem igaz is:This is the first time in franchise history that Dallas has started the season 0-1 and gone on to win the next seven games!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem, a rájátszástól.Gyerekek, már csak két győzelemre vagyunk!a biztos pozitív mérlegtől?
Charlie Firpo
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gyerekek, már csak két győzelemre vagyunk!a biztos pozitív mérlegtől?
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Gyerekek, már csak két győzelemre vagyunk!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Marinelli sosem volt az a nagy blitzelős.A passrush még mindig lepkefing, ráadásul a secondary két legjobb játékosa egy hónapra kidőlt. Én még azért óvatos vagyok azzal a csillagos éggel.A secondary két hiányzójában egyetértünk,viszont tudatosan nem erőltetjük a passrush-t,inkább az elkapókat blokkoljuk meglátásom szerint,ezzel a D-vel pedig ez egy bölcs döntés és eddig hatékony is .
Amare
sztaking
több mint 9 éve
A passrush még mindig lepkefing, ráadásul a secondary két legjobb játékosa egy hónapra kidőlt. Én még azért óvatos vagyok azzal a csillagos éggel.A secondary két hiányzójában egyetértünk,viszont tudatosan nem erőltetjük a passrush-t,inkább az elkapókat blokkoljuk meglátásom szerint,ezzel a D-vel pedig ez egy bölcs döntés és eddig hatékony is .
Amare
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Olyan sosem fordult elo, hogy egy nem teljesen 100%os allapotban levo kezdoiranyitot palyara kuldjenek. (Big Ben jatekarol erkezo hir is kamu, nem lehetseges es kesz.) Tehat ez az erv perdonto.Viccen kivul viszont jo dontes, soha ne legyen nagyobb gondja a csapatnak, minthogy ket kivalo iranyitoja van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Pont azt fejtegettem, lehet hogy nem elég világosan, hogy most ezt nem teszik, tehetik meg, mert Tony még nincs 100%-os edzettségi állapotban - mondja róla a vezetőség, ami igaz is lehet.Szerintem meg a vezetőségnek rohadtul kapóra jön, hogy ezt mondhatják, mert fogalmuk sincsen, hogyan döntsenek. Illetve van, Romót akarják, de be vannak szarva az esetleges következményektől. Akármennyire megy most a Vörös alatt a szekerünk, én nagy összeget mernék tenni rá, hogy fülét-farkát behúzva arra vár, hogy valaki fentről meghozza ezt a döntést helyette, olyan tökös ő sosem lesz, hogy egy ilyen szituban határozott álláspontot vállal a vezetőség véleményének ismerete nélkül.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
ne szórakozz már, eddig is mindig ott volt Tony a meccsen, akkor nem volt gond?Én máshogy kérdezem: szerintetek kinek lesz rövidebb a póráza az irányítók közül? Az az érzésem, hogy Daket egy rossz meccs (ami vereséggel végződik) után nyugodt szívvel leültetnék, és sokan mintha erre is várnának, mert mindenki Tonyt akarja, de pontosan tudják, hogy ebben a pillanatban nem lehet leültetni Prescottot lelkiismeret-furdalás nélkül.Pont azt fejtegettem, lehet hogy nem elég világosan, hogy most ezt nem teszik, tehetik meg, mert Tony még nincs 100%-os edzettségi állapotban - mondja róla a vezetőség, ami igaz is lehet.
Romóról tudjuk, milyenek a képességei, simán SB képes QB szerintem, főleg ezzel az O-val. Viszont ne hallgassuk el, hogy gyakorlatilag két éve várunk rá, hogy egészséges legyen. Én ezt sokszor hangoztattam, hogy az amerikai fociban a sérülékenység legalább olyan fontos trait, mint a sebesség vagy passzpontosság, nem lehet csak a balszerencsére fogni.
Abszolút egyetértek Amare hozzászólásával, hogy ha a staff ennyire Romót akarja, akkor egy esetleges Cleveland (vagy Steelers) W után is ültessék le a Négyest, és vállalják a következményeket.
Ha viszont úgy gondoljak, hogy most annyira megy a csapatnak Prescottal, hogy nem akarják megpiszkálni, akkor tartsanak ki mellette a szezon végéig.
gorbel
Ráadásul, ha most kiveszed a jó megbízható rookie irányítódat, a régi, bevállt, elsőszámúért, lehet hogy annyira visszaesik, hogy az hosszú távon is gond lehet. Eddig minden meccsén hozott valami újat, fejlődött, ráadásul az öltözői hangulat is jó most.
Én inkább ilyen időtávokban gondolkoznék:
1. Következő két meccsre, ami idegenben lesz, el se vinném Tony-t, szerintem faktor volt a jelenléte abban, hogy a Philly ellen Rayne gyengébben muszikált, én úgy éreztem, zavarta őt Tony jelenléte.
2. Egy komplett orvosi vizsgálat után, ha egészséges és megfelelően edzett, akkor először Szancsi el, aztán Tony a kezdőbe, pont azért, hogy ez ne legyen büntetés Prescottnak.
3. Ilyen jó QB párossal határ a csillagos ég.
Charlie Firpo
mindössze annyi volt a szitu, hogy az elején megkergették párszor Prescottot, aztán onnantól óvatosabb/idegesebb volt.
mondjuk most jól jött a mozgékonysága, de lassan tényleg be kell ereszteni Tonyt is a vízbe, mert ez a csapat már a playoffra jelentkezett be, és az már egy teljesen másik szint...
több mint 9 éve
A passrush még mindig lepkefing, ráadásul a secondary két legjobb játékosa egy hónapra kidőlt. Én még azért óvatos vagyok azzal a csillagos éggel.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Én máshogy kérdezem: szerintetek kinek lesz rövidebb a póráza az irányítók közül? Az az érzésem, hogy Daket egy rossz meccs (ami vereséggel végződik) után nyugodt szívvel leültetnék, és sokan mintha erre is várnának, mert mindenki Tonyt akarja, de pontosan tudják, hogy ebben a pillanatban nem lehet leültetni Prescottot lelkiismeret-furdalás nélkül.Pont azt fejtegettem, lehet hogy nem elég világosan, hogy most ezt nem teszik, tehetik meg, mert Tony még nincs 100%-os edzettségi állapotban - mondja róla a vezetőség, ami igaz is lehet.
Romóról tudjuk, milyenek a képességei, simán SB képes QB szerintem, főleg ezzel az O-val. Viszont ne hallgassuk el, hogy gyakorlatilag két éve várunk rá, hogy egészséges legyen. Én ezt sokszor hangoztattam, hogy az amerikai fociban a sérülékenység legalább olyan fontos trait, mint a sebesség vagy passzpontosság, nem lehet csak a balszerencsére fogni.
Abszolút egyetértek Amare hozzászólásával, hogy ha a staff ennyire Romót akarja, akkor egy esetleges Cleveland (vagy Steelers) W után is ültessék le a Négyest, és vállalják a következményeket.
Ha viszont úgy gondoljak, hogy most annyira megy a csapatnak Prescottal, hogy nem akarják megpiszkálni, akkor tartsanak ki mellette a szezon végéig.
gorbel
Ráadásul, ha most kiveszed a jó megbízható rookie irányítódat, a régi, bevállt, elsőszámúért, lehet hogy annyira visszaesik, hogy az hosszú távon is gond lehet. Eddig minden meccsén hozott valami újat, fejlődött, ráadásul az öltözői hangulat is jó most.
Én inkább ilyen időtávokban gondolkoznék:
1. Következő két meccsre, ami idegenben lesz, el se vinném Tony-t, szerintem faktor volt a jelenléte abban, hogy a Philly ellen Rayne gyengébben muszikált, én úgy éreztem, zavarta őt Tony jelenléte.
2. Egy komplett orvosi vizsgálat után, ha egészséges és megfelelően edzett, akkor először Szancsi el, aztán Tony a kezdőbe, pont azért, hogy ez ne legyen büntetés Prescottnak.
3. Ilyen jó QB párossal határ a csillagos ég.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Én máshogy kérdezem: szerintetek kinek lesz rövidebb a póráza az irányítók közül? Az az érzésem, hogy Daket egy rossz meccs (ami vereséggel végződik) után nyugodt szívvel leültetnék, és sokan mintha erre is várnának, mert mindenki Tonyt akarja, de pontosan tudják, hogy ebben a pillanatban nem lehet leültetni Prescottot lelkiismeret-furdalás nélkül. Romóról tudjuk, milyenek a képességei, simán SB képes QB szerintem, főleg ezzel az O-val. Viszont ne hallgassuk el, hogy gyakorlatilag két éve várunk rá, hogy egészséges legyen. Én ezt sokszor hangoztattam, hogy az amerikai fociban a sérülékenység legalább olyan fontos trait, mint a sebesség vagy passzpontosság, nem lehet csak a balszerencsére fogni.
több mint 9 éve
Én valahol a kettő között lavíroznék, ahogy óvatosan a vezetőség is teszi.Tony a jobb, de nem biztos, hogy teljesen egészséges, ezért erősítem, viszont most Rayne-vel megy a szekér, tehát nem sürget semmi. Nem is az a kérdés, hogy ha Prescott kicsit szétesik, akkor visszajön-e Tony, mert akkor Szancsi repül és visszaáll.
Hanem mi van akkor, ha végigviszi a szezont kb. ezen a szinten. Rájátszás? Neki sincs túl sok jó tapasztalata benne.
Ráadásul, fordítsuk figyelmünket Romo felé is. Hogy hat rá a szitu? Mennyire zavarja meg, hogy ha visszajön, ő sem nagyon hibázhat, hiszen mögötte ott jön Rayne. Megremeg-e a keze?
Tényleg nem tehetünk mást, mint megvárjuk a Jerry-Stephen-JasonGarrett-Tony-(tán Feketeskót)-(tán Troy)-(tán Witten) alkotta agytröszt döntését.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Első a csapat. Ilyen egyszerű. Amúgy nyugodtan szokja csak meg ezt Dak is, mert erről szól az NFL, most épp ő tette Romot nélkülözhetővé, 20 év múlva őt fogja valaki más. 😊 Amúgy amíg Dak nem hoz egy kifejezetten rossz meccset ami ráadásul vereséget eredményez nincs mitől tartania. Ez a helyzet egy kisebb áldás tényleg, ne aggódjunk miatta, Garrették tudják kit mikor kell bevetni.Én meg azt mondom hogy ez a lehető legrosszabb hozzá állás. Nagyon remélem a vezetőség nem igy gondolkodik. Ha ugy döntenek, hogy Prescott maradjon, akkor is ha Romo már 100%ig egészséges, akkor az ne azért legyen, mert Dak most a ”hot hand". Ez milyen üzenetet hordoz Prescott és amugy a többi játékos felé? De leginkább Rayne felé, aki elvileg a következő FR irányítója lesz a csapatnak. Fasza amig jol játszol, addig kellesz nekünk, de ha becsúszik egy két rossz meccs, leültetünk, mert hát ugyis itt van nekünk Romo is....Egy db jó hír:Na végre valami 😊 nem értem a a szurkertársakat,Dak megdöntött mindent amit lehet ....most komolyan,ki cserélné le míg megy a szekér ? Ha lesérül akkor vagy ha nincs tét már tér vissza Romo.Erre mérget vehettek.
Morris Claiborne has a strained groin, which is a better prognosis than originally thought
Charlie Firpo
sztaking
Ha Prescott-ot akarják kezdőnek, no matter what, akkor legyen az, de akkor tényleg tartsanak ki mellette, ne azért legyen ö a kezdő mert most jol megy neki.
Másik, és részemről ezt utoljára irom le, Prescott akármennyire is biztató eddig, akármilyen gyorsan tanul, clutch stb., Romo ha egészséges, ma még jobb irányító nála, pont. Nem is kivcsivel. Aki nem látja egy ilyen különbségnek a jelentőségét, a csapat győzelmi esélyeit illetően, és még mindig egy kamaszfiú módjára el van bűvölve Daktól, annyi türelme sincs hogy lássa Romo mit tudna a csapattal, azzal erről a kérdésről én érdemben nem tudok vitatkozni.
Amare
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Én meg azt mondom hogy ez a lehető legrosszabb hozzá állás. Nagyon remélem a vezetőség nem igy gondolkodik. Ha ugy döntenek, hogy Prescott maradjon, akkor is ha Romo már 100%ig egészséges, akkor az ne azért legyen, mert Dak most a ”hot hand". Ez milyen üzenetet hordoz Prescott és amugy a többi játékos felé? De leginkább Rayne felé, aki elvileg a következő FR irányítója lesz a csapatnak. Fasza amig jol játszol, addig kellesz nekünk, de ha becsúszik egy két rossz meccs, leültetünk, mert hát ugyis itt van nekünk Romo is....Egy db jó hír:Na végre valami 😊 nem értem a a szurkertársakat,Dak megdöntött mindent amit lehet ....most komolyan,ki cserélné le míg megy a szekér ? Ha lesérül akkor vagy ha nincs tét már tér vissza Romo.Erre mérget vehettek.
Morris Claiborne has a strained groin, which is a better prognosis than originally thought
Charlie Firpo
sztaking
Ha Prescott-ot akarják kezdőnek, no matter what, akkor legyen az, de akkor tényleg tartsanak ki mellette, ne azért legyen ö a kezdő mert most jol megy neki.
Másik, és részemről ezt utoljára irom le, Prescott akármennyire is biztató eddig, akármilyen gyorsan tanul, clutch stb., Romo ha egészséges, ma még jobb irányító nála, pont. Nem is kivcsivel. Aki nem látja egy ilyen különbségnek a jelentőségét, a csapat győzelmi esélyeit illetően, és még mindig egy kamaszfiú módjára el van bűvölve Daktól, annyi türelme sincs hogy lássa Romo mit tudna a csapattal, azzal erről a kérdésről én érdemben nem tudok vitatkozni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!