Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Szegény Mo :/ persze szegény mi...Pedig idén nagyon meg lehetett szeretni a csávót.
Blevi
Ahogy nézem - ha minden jól megy - 4-6 hét múlva visszajöhet (T. Newman-t látom példának, neki 6 hét volt, hátha szerencsénk lesz). Na most milyen jó, hogy kincset leltünk Anthony Brown személyében.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/video/2016/10/31/exclusive-emotional-witten-presented-game-ballMost néztem meg. Mekkora már!!
Kommentár nélkül. Nem lehet Őt nem kedvelni....
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szegény Mo :/ persze szegény mi...
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/video/2016/10/31/exclusive-emotional-witten-presented-game-ballKommentár nélkül. Nem lehet Őt nem kedvelni....
több mint 9 éve
Cowboys CB Morris Claiborne facing surgery for sports hernia.
több mint 9 éve
Persze, szomorítsad a gyűrűtlenek szurkolóit még tovább 😊Grat, nagyon jó meccs volt! Sajnos nyerhetőt buktunk el, de hát ez van ha nincs egy épkézláb elkapód sem. Azért elég jó dolgotok van irányító, futó és elkapó poszton is. Nem beszélve a fantasztikus O falról...ennek fényében meg is lep, hogy ilyen szoros lett, de a mi D-nk is elég penge volt, ennek köszönhető.azt mondtam már, hogy a Linc-en jobban megy Ellenetek, mint Jerryworld-ben? 😊
Remélem a kövin legyalulunk titeket 😊
Eazzy
slowmotion
Azt én mondtam már, hogy nekünk meg szebb a fekete mezünk? : P
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Grat, nagyon jó meccs volt! Sajnos nyerhetőt buktunk el, de hát ez van ha nincs egy épkézláb elkapód sem. Azért elég jó dolgotok van irányító, futó és elkapó poszton is. Nem beszélve a fantasztikus O falról...ennek fényében meg is lep, hogy ilyen szoros lett, de a mi D-nk is elég penge volt, ennek köszönhető.azt mondtam már, hogy a Linc-en jobban megy Ellenetek, mint Jerryworld-ben? 😊
Eazzy
több mint 9 éve
biztos szóltak neki, hogy legyen tökösebb, és azóta próbál váratlant húzni.Eleg Garret idegen hívás volt.pedig Bailey simánSírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről?OT 4&1 az Eagles 28 yardosan. Nekiment Garret... kb ez leír sokmindent mennyire hisz a csapatban.
Az összefoglaló alapján: fake punt - mi vaaan??? Védelem összeállt? Rayne megnyugodott?
Charlie Firpo
Blevibetosszabeteszi onnan
slowmotion
Blevi
én még várok egy puntot 3rd down-ra, mert az milyen menő már
több mint 9 éve
Az Ol-ről ne is beszélj, benne van 3 db első kör (szemben a szár mock ajánlatokkal, ha emlékszel, pl. footballjánosra) meg Callahan és most Pollack munkája), egyáltalán méltatlanul kevés szó esik itt is róla, de az edzőink jók.Én teljesen mellette vagyok a ti építkezéseteknek, meg is lett az eredménye. Egy jó O-fal még az átlagos futókból is tud nagyot alakítani, időt ad a QB-nak akinek mondjuk több kell...nálam mindig is alapelv volt, hogy a meccset a két fal tudja megnyerni. Igen, jól jön ha vannak jó skill játékosaid, de látod, azt azért lehet találni, ha már rendben vannak a falak. Nálunk a D-fal nagyon erős, nálatok az O-line, kb fel is rajzolta ez a meccs képét, és ennek megfelelően szoros lett.
Marinelli is, akit az elején még szidtam, mára egész fáintos védelmet hozott össze. Mi lesz, ha jövőre még draftolhat is...
Charlie Firpo
Annak örülök viszont, hogy Wentz jobb volt, mint Dak, ha lennének elkapói, számokban is jobb lenne.
több mint 9 éve
Viszont ahogy nézem Church és Mo out. Most jön két (3?) könnyebb meccs, hátha elég nekik, de nem örülök.Mindenki nyugodjon meg, már csak néhány hét, és a csapat rendelkezésére áll a Vezér!
Charlie Firpo
Háromszoros hurrá, ROLANDO, ROLANDO, ROLANDO! <3
több mint 9 éve
Grat, nagyon jó meccs volt! Sajnos nyerhetőt buktunk el, de hát ez van ha nincs egy épkézláb elkapód sem. Azért elég jó dolgotok van irányító, futó és elkapó poszton is. Nem beszélve a fantasztikus O falról...ennek fényében meg is lep, hogy ilyen szoros lett, de a mi D-nk is elég penge volt, ennek köszönhető.Én csak az első felét láttam, addig Prescott elég ideges volt, eddig ez nem volt. Nem tudom, a hazai pálya, maga az Eagles-rivalizálás, a védelmetek nyomása vagy Tony esetleges visszatérése okozta, vagy mindez együtt, de nem volt jó.
Eazzy
Elkapó terén pedig már évek óta túltermelési válságban vagyunk felkészülési időszakban, ahhoz képest én Beasley hibára is emlékszem, de tény, hogy Agholor meg ez a ti Beckham-etek is hibázgatott.
Az Ol-ről ne is beszélj, benne van 3 db első kör (szemben a szár mock ajánlatokkal, ha emlékszel, pl. footballjánosra) meg Callahan és most Pollack munkája), egyáltalán méltatlanul kevés szó esik itt is róla, de az edzőink jók.
Marinelli is, akit az elején még szidtam, mára egész fáintos védelmet hozott össze. Mi lesz, ha jövőre még draftolhat is...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Grat, nagyon jó meccs volt! Sajnos nyerhetőt buktunk el, de hát ez van ha nincs egy épkézláb elkapód sem. Azért elég jó dolgotok van irányító, futó és elkapó poszton is. Nem beszélve a fantasztikus O falról...ennek fényében meg is lep, hogy ilyen szoros lett, de a mi D-nk is elég penge volt, ennek köszönhető. Remélem a kövin legyalulunk titeket 😊
több mint 9 éve
Eleg Garret idegen hívás volt.pedig Bailey simánSírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről?OT 4&1 az Eagles 28 yardosan. Nekiment Garret... kb ez leír sokmindent mennyire hisz a csapatban.
Az összefoglaló alapján: fake punt - mi vaaan??? Védelem összeállt? Rayne megnyugodott?
Charlie Firpo
Blevibetosszabeteszi onnan
slowmotion
több mint 9 éve
Jó ennyire ne vagyok modern hogy ezeket a kódokat értsem azért csodálkoztam is 😊
több mint 9 éve
pedig Bailey simánSírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről?OT 4&1 az Eagles 28 yardosan. Nekiment Garret... kb ez leír sokmindent mennyire hisz a csapatban.
Charlie Firpo
Blevi
több mint 9 éve
Köszönöm!Sírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről?OT 4&1 az Eagles 28 yardosan. Nekiment Garret... kb ez leír sokmindent mennyire hisz a csapatban.
Charlie Firpo
Blevi
Már várom a 45-perces összefoglalót. (az a Jason TD meg az őrjöngés a Jones family-nél...😊 )
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Viszont ahogy nézem Church és Mo out. Most jön két (3?) könnyebb meccs, hátha elég nekik, de nem örülök.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről?OT 4&1 az Eagles 28 yardosan. Nekiment Garret... kb ez leír sokmindent mennyire hisz a csapatban.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Gratula, megérdemeltétek, de segítettünk benne rendesen mi is idióta O hívásokkal. Sok sikert a visszavágóig. Jó a csapat!Igazából ennek a háromnak a kombinációja ami <3. Eleg nagy oltás lenne fikázni az NFL legjobb O-lineját. 😊 foleg saját szurkolótól.
Ezzel a fallal? Ha ezt, most negatív jellel írtad azt nem is értem, a fal nyerte meg nektek. Adott pont annyi időt Daknak, hogy el tudja dobni, és nyitott utat Zekének igaz ő anélkül is átment volna rajta 😊 Főleg T. Smith gyönyörűen terelgette Grahamet vagy bérkit aki arra járt.
dande
több mint 9 éve
Gratula, megérdemeltétek, de segítettünk benne rendesen mi is idióta O hívásokkal. Sok sikert a visszavágóig. Jó a csapat!<3 = láv, érted
Ezzel a fallal? Ha ezt, most negatív jellel írtad azt nem is értem, a fal nyerte meg nektek. Adott pont annyi időt Daknak, hogy el tudja dobni, és nyitott utat Zekének igaz ő anélkül is átment volna rajta 😊 Főleg T. Smith gyönyörűen terelgette Grahamet vagy bérkit aki arra járt.
dande
több mint 9 éve
Gratula, megérdemeltétek, de segítettünk benne rendesen mi is idióta O hívásokkal. Sok sikert a visszavágóig. Jó a csapat!Ezzel a fallal? Ha ezt, most negatív jellel írtad azt nem is értem, a fal nyerte meg nektek. Adott pont annyi időt Daknak, hogy el tudja dobni, és nyitott utat Zekének igaz ő anélkül is átment volna rajta 😊 Főleg T. Smith gyönyörűen terelgette Grahamet vagy bérkit aki arra járt.
több mint 9 éve
Sírok, hogy nem bírtam fent maradni, 10-20-nál feladtam. Írna valaki a meccsről? Az összefoglaló alapján: fake punt - mi vaaan??? Védelem összeállt? Rayne megnyugodott?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Megmérettetett és nem volt könnyű 😀 Dak es Elliott ezzel a fallal... <3
több mint 9 éve
Murray egesz jol szedegeti össze a yardokat Nashville-ben. Lehet mégsem használta az Eagles ahogy kell?ezt már mikor szarul ment neki is megírták, hogy Csip olyanba erőlteti ami neki nem megy. Várható volt ha vissza kerül ilyen fasza I formationbe shotgun helyett, termeli majd megint. Én örülök neki amúgy. Megmutatta, hogy nem feltétlen azért szar egy játékos mert agyilag nulla lenne, hanem mert nincs jól használva.
Blevi
több mint 9 éve
Azt nézem, hogy a védelemben sok (kulcs)játékosunk szerződése lejár (vagy eleve csak egyéves kontraktussal dolgoznak): Mo, Church, Wilcox, Durant, Gachkar, J Crawford, R McClain, T. McClain, Irving.Ezt a cikket múlt héten találtam, egy érdekes fejtegetés, hogy a szabadügynökeink közül ki és hogy maradhat.
Tudom, hogy szerencsére az idei szezon olyan, hogy október végén még nem kell 2017-el foglalkozni, de figyelembe véve a jelenlegi értéküket és emiatt várható fizetésüket, ti kiket tartanátok meg ebből a névsorból?
Nálam Church alap, vannak rossz meccsei, de soha nem lesz kirívóan drága, és egy átlag teljesítményt bőven hoz ligaszinten. Crawford szerintem a rotációba maradhat, szintén nem kell bankot robbantani, bár ha elengedik, nem fog összeomlani a csapat. A legfontosabb talán Terrell McClain, eddig is tudtuk, hogy van benne kakaó, csak az állandó sérülései, azonban idén szenzációs, amit a fal közepén nyújt, futás ellen nagyon jó, és néha még nyomást is tud generálni középről egy olyan falból, ahol a támadóknak nem nagyon kell a szélére figyelniük. Irvingben van ráció, szintén olcsón alá lehet íratni, a rotációba elfér szerintem.
A többieket értelemszerűen engedném. Wilcox az idei szezonja ellenére nálam az első 3 éve miatt elásta magát, Durant-Gachkar páros nem kezdő szint, esetleg olcsón az egyikük maradhat, de szerintem hasonlókat tudunk hozni a középső körökben a draftról. Rolando véleményem szerint kvázi befejezte a pályafutását, egyszerűen nem érdekli eléggé a foci, valami kisebb csapatban még kapni fog egy esélyt jövőre, aztán ott is lesz egy jó szezonja, azt cső. Aztán ugye Mo, vele kapcsolatban már korábban kifejtettem az aggodalmam, félek, hogy belefutunk egy tipikus korábbi szituációba, egy jó év miatt túlfizetünk valakit, amit aztán utána sokáig nyögünk majd.
gorbel
www.bloggingtheboys.com/2016/10/22/13365752/can-the-dallas-cowboys-keep-their-starters-next-year-dak-prescott-ezekiel-elliott