Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Randy Gregoryról gyakorlatilag letehetünk. Kár volt fogadkoznia a draftolása után, hogy nem lesz vele gond -- kivéve ha úgy értette, hogy nem lesz vele gond mert nem lesz a csapatnál sokáig. www.bloggingtheboys.com/2016/11/11/13600494/sources-dallas-cowboys-randy-gregory-missed-a-drug-test-faces-additional-year-long-suspension
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
A 7-1et meg nem a szél fújta ide. 😊 Stephen Jones, Will McClay, Jason Garrett, Rod Marinelli, Scott Linehan és a sokat szidott és gúnyolt Jerry Jones aki teret ad ezeknek az embereknek kibontakozni.A jóból sosem elég. 😊Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.A mohó mindenit neki. 7-1-el álltok, egy 4. körös tartalék rookie QB-val, és még több szerencse kéne? Nem-nem, ideje lesz végre kikapni 😊
100yard
Awesome88
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
A jóból sosem elég. 😊Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.A mohó mindenit neki. 7-1-el álltok, egy 4. körös tartalék rookie QB-val, és még több szerencse kéne? Nem-nem, ideje lesz végre kikapni 😊
100yard
Awesome88
több mint 9 éve
Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.A mohó mindenit neki. 7-1-el álltok, egy 4. körös tartalék rookie QB-val, és még több szerencse kéne? Nem-nem, ideje lesz végre kikapni 😊
100yard
több mint 9 éve
mindazoknak, akik nem a twitteren élik az életüket (mint én):www.instagram.com/p/BMmvTR2B4AI/
Romo az orvosok szerint mehet, de most Pittsburg ellen még nem lesz aktív
tegnap már edzett, és szerintem egész héten végig edzeni fog, de talán a Washington ellen léphet pályára először (attól függ Dak mennyire lesz sz.r a Steelers ellen)
több mint 9 éve
Egyre több helyen olvasni hogy a Zeke/Dak páros az O-line miatt ekkora király. Tavaly ugyanezek a "szakértők" 4-12nél miert nem szakértettek? Ugyanarról a falról beszélünk ugyanis...
több mint 9 éve
Lambeau-ra se győzni jártunk - eddig.Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.Steelers ellen nem szokott menni :/.
100yard
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.Steelers ellen nem szokott menni :/.
100yard
több mint 9 éve
Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.
több mint 9 éve
Az ember ilyeneket várna el Deztől néha:azé' szerintem más a leányzó fekvése, ha futva tudod elkapni, mint ha még vetődni is kell érte, de én nem értek a lovakhoz.
twitter.com/TheBenderNation/status/795810975966326784
gyeek
több mint 9 éve
Az ember ilyeneket várna el Deztől néha:twitter.com/TheBenderNation/status/795810975966326784
több mint 9 éve
Romo meg orvosilag is zöld utat kapott az edzésre. Bár valoszinüleg a héten még csak limitáltan fog edzeni.
Én egy 'Skins elleni, hálaadas napi visszatérésnek örülnék 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Leary jól van, nincs agyrázkódása.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mi kb kiszalltunk a csoportbol PO tekinteteben...Azért kár még temetkezni... elég erős a sorsolás hátralévő része.
Janek
A motiváció adott nyilván, de a karón varjú is látott már dolgokat...
több mint 9 éve
Mi kb kiszalltunk a csoportbol PO tekinteteben...
több mint 9 éve
pillanatnyilag mindenki 2-1 a divizióban kivéve az Eagles-t aki 0-3 de mi plusz 2 meccses előnyben vagyunka Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.Engem a Giants jobban zavar most. Hozzák a szoros meccseiket, és nem volt olyan meggyőző meccsük még.
rva
Blevi
félidőnél ezt az állapotot bármikor elfogadtam volna az után a hír után, hogy Romo kidőlt... 😉
több mint 9 éve
Azéért a 141.8 QB rating sem gyenge. 😊Nagyon nem!
100yard
De ez most JASON meccse volt, végre!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azéért a 141.8 QB rating sem gyenge. 😊
több mint 9 éve
a Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.Engem a Giants jobban zavar most. Hozzák a szoros meccseiket, és nem volt olyan meggyőző meccsük még.
rva
több mint 9 éve
a Colts összeszedte az utcáról Lavar Edwards-ot két hete, ma Rodgers ellen megvolt az első sack-je.
több mint 9 éve
Ezt most loptam a BTB-ről, remélem igaz is:az tuti. de csak azért, mert '93-ban 0-2 után csináltunk 7-0-t (a kettő között meg lett egy új szerződése Emmitt-nek)
This is the first time in franchise history that Dallas has started the season 0-1 and gone on to win the next seven games!
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Esélyeshez méltó játékkal. Innen lehet azért gazdálkodni a lehetőségekkel, meg a sérültekkel is.
Igaz a nehezebb része jön a szezonnak de ha a hátralévőkből egy egált hozunk akkor szinte biztos PO.
több mint 9 éve
Olyan sosem fordult elo, hogy egy nem teljesen 100%os allapotban levo kezdoiranyitot palyara kuldjenek. (Big Ben jatekarol erkezo hir is kamu, nem lehetseges es kesz.) Tehat ez az erv perdonto.Btw ha 2 irányítód van, akkor igazából nincs egy sem.
Viccen kivul viszont jo dontes, soha ne legyen nagyobb gondja a csapatnak, minthogy ket kivalo iranyitoja van.
ulpianus
több mint 9 éve
Ezt most loptam a BTB-ről, remélem igaz is:This is the first time in franchise history that Dallas has started the season 0-1 and gone on to win the next seven games!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem, a rájátszástól.Gyerekek, már csak két győzelemre vagyunk!a biztos pozitív mérlegtől?
Charlie Firpo
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.