Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/788719818539053056Nem is biztos hogy a kőkemény Eagles védelem ellen kellene bedobni a mély vízbe. Tavaly is ők dózerolták le. Talán a Cleveland jobb felvezető meccs lenne neki.
várható volt, hogy nem úgy nem hozzák vissza Romo-t, hogy Dak kijátszotta a kezdőből, hanem úgy, hogy még nm tökéletes a válla/háta/kulccsontja/bármije, és egy pár hetet még Dak kezd emiatt 😊
Rapoport szerint az Eagles ellen is Dak kezd majd
twitter.com/RapSheet/status/788717262194683904
rva
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/788719818539053056várható volt, hogy nem úgy nem hozzák vissza Romo-t, hogy Dak kijátszotta a kezdőből, hanem úgy, hogy még nm tökéletes a válla/háta/kulccsontja/bármije, és egy pár hetet még Dak kezd emiatt 😊
Rapoport szerint az Eagles ellen is Dak kezd majd
twitter.com/RapSheet/status/788717262194683904
több mint 9 éve
hirtelen megnőtt az ázsiója a csapatnakChris Simms B/R: 3 bleacherreport.com/articles/2670042-chris-simms-nfl-power-rankings-ahead-of-week-7/page/31
Associated Press AP Pro32: 3 pro32.ap.org/poll
CBS Power ranking: 4 www.cbssports.com/nfl/powerrankings/
NFL.com 3
USA Today: 5 www.usatoday.com/sports/nfl/rankings/
és a végére egy fogadó iroda power rankingja:
www.oddsshark.com/nfl/power-rankings
ez azért egészen más képet mutat, mint a firkászoké 😊
több mint 9 éve
Tud valaki valamit McFaddenről? Látom most cserélt a Packers Davisért, nálunk fel sem merül az elcserélése? Vagy Sanchez Pittsburghbe postázása? Erről már olvastam pletykákat...www.dallascowboys.com/video/2016/10/18/darren-mcfadden-health-update-anticipated-role?sf39235037=1
SBalázs
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Jo öreg Irvinnek mar sok lehetett a kóla. Azt nyilatkozta hogy attól ahogy Elliot fut magához támad kedve nyúlni... 😀
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/10/18/jerry-jones-on-making-eventual-qb-decision-i-dont-have-any-idea/Megy már a fejvakarás. 😊
több mint 9 éve
Ahogy olvasom, Tony nem áll edzésbe / tán holnap edz. Ha így lesz, akkor az elegáns kibújás is opció lehet, azaz a csigolyájára hivatkozva nem kockáztatják a játékát.Mellesleg a szezon után kérdés/megoldandó probléma lehet az is,
hogy míg Tony 20 millióért csinálja a mókát, addig Rayne potom 546 ezerért.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tud valaki valamit McFaddenről? Látom most cserélt a Packers Davisért, nálunk fel sem merül az elcserélése? Vagy Sanchez Pittsburghbe postázása? Erről már olvastam pletykákat...Sérült játékost nem lehet tradelni. Mindig ezt írják erre a kérdésre a külföldi fórumokon. Előbb vissza kellene rakni aktiv rosterre.
SBalázs
több mint 9 éve
Tud valaki valamit McFaddenről? Látom most cserélt a Packers Davisért, nálunk fel sem merül az elcserélése? Vagy Sanchez Pittsburghbe postázása? Erről már olvastam pletykákat...
több mint 9 éve
hát ott lesz Dez, Jason meg a GWOD, az már tíz ember. ha a tizenegyedikre Whitehead was Beasley közül kellene választani, akkor én inkább utóbbira szavaznék 😊Lucky nem fér el valahogy azon a backfielden? A védelmet totál kizökkentené annyi szaftos célpont, a bőség zavarában páran tuti árnyékra vetődnének! 😀nem, Romo lesz az, aki eljátssza, hogy rossz a snap, a mellette álló Dak kapja direktben a snapet, és eldöntheti, hogy ő fut-e, vagy odaadja Zeke-nek 😊És Romo fog blokkolni Prescottnak a fake után!Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
Még mindig azt hiszem, hogy Romo vissza fogja kapni a kezdő pozíciót, mert ő a jobb passzoló. A póráza viszont rövid lesz Dakkel a háta mögött. Nem tudom Linehan mennyire tökös, de ha egy meccsen helyzettől függetlenül mind a két QB játszana különböző driveokon... 😛
gyeek
sztaking
slowmotion
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
Hát azt nem tudom hogy olvassák-e, de hogy sűrűn vakargatják most a fejüket hogy mitévők legyenek az biztos. Ha visszakerül Romo és elkezd döcögni a csapat az nagy blama. Az is az ha tartják DAK-ot és Ő kerül hullámvölgybe. Mindig meglesznek az ellendrukkerek.
több mint 9 éve
Ezzel elvághatnák a gordiuszi csomót,ki játsszon? Remélem olvassák Dallasban is az oldalt 😊nem, Romo lesz az, aki eljátssza, hogy rossz a snap, a mellette álló Dak kapja direktben a snapet, és eldöntheti, hogy ő fut-e, vagy odaadja Zeke-nek 😊És Romo fog blokkolni Prescottnak a fake után!Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
Még mindig azt hiszem, hogy Romo vissza fogja kapni a kezdő pozíciót, mert ő a jobb passzoló. A póráza viszont rövid lesz Dakkel a háta mögött. Nem tudom Linehan mennyire tökös, de ha egy meccsen helyzettől függetlenül mind a két QB játszana különböző driveokon... 😛
gyeek
sztaking
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Lucky nem fér el valahogy azon a backfielden? A védelmet totál kizökkentené annyi szaftos célpont, a bőség zavarában páran tuti árnyékra vetődnének! 😀nem, Romo lesz az, aki eljátssza, hogy rossz a snap, a mellette álló Dak kapja direktben a snapet, és eldöntheti, hogy ő fut-e, vagy odaadja Zeke-nek 😊És Romo fog blokkolni Prescottnak a fake után!Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
gyeek
sztaking
slowmotion
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nekem meg pont mindegy, hova draftolnak, ha idén megnyerik a Lombardit. akkor draftolhatnak akár spec teambe is első három körben 😊A gondolatmenethez csatlakozva az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek, de legalábbis hasonlóan fontosnak tartanám, hogy most már a DEF kerüljön előtérbe a drafton. Free teljesítménye talán kezd visszaesni, de a helyére ott van Chaz Green,nem mozgott rosszul, illetve Leary-t kell majd pótolni + WR2 kell, ha Williams tesztelni akarja a piacot.Én kiváncsiságból végigklikkeltem az öszes rostert. Ha jól láttam, a Cowboys O-ra költött pénze a legmagasabb a ligában, furcsa mód a Redskins a 2. Spec team költekezés szintén az egyik legmagasabb. Ennek köszönhetően olcsó, de hatékony védőkre van szükség, szóval a következő draftokon szerintem a védőket fogják a magasabb körökben célozni.Ahol van franchise QB ott az arány gondolom mindenhol valami hasonló. A QB elviszi a sapka 15-20%-át. Ha ezek után nem O túlsúlyos a cap akkor valamelyik egységet elhanyagolják az Offensből.Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
overthecap.com/salary-cap/dallas-cowboys/
gyeek
sztaking
100yard
gyeek
A többi pozíciót úgy érzem felesleges lenne magas draftcetlikért upgradelni.
A DEF-ben viszont csak Lee, Scandrick és Crawford van akik már komolyabb szerződés alatt játszanak (Carr-t már nem veszem ide), a többi ember 1-2 éves prove-it vagy rookie szerződéssel játszik, ebből is fakad a hatalmas aránytalanság a két egységre fordított fizetések között. Úgyhogy remélem a első 3 kör minimum a DEF-be megy majd. 😊
SBalázs
több mint 9 éve
nem, Romo lesz az, aki eljátssza, hogy rossz a snap, a mellette álló Dak kapja direktben a snapet, és eldöntheti, hogy ő fut-e, vagy odaadja Zeke-nek 😊És Romo fog blokkolni Prescottnak a fake után!Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
gyeek
sztaking
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
A gondolatmenethez csatlakozva az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek, de legalábbis hasonlóan fontosnak tartanám, hogy most már a DEF kerüljön előtérbe a drafton. Free teljesítménye talán kezd visszaesni, de a helyére ott van Chaz Green,nem mozgott rosszul, illetve Leary-t kell majd pótolni + WR2 kell, ha Williams tesztelni akarja a piacot.Én kiváncsiságból végigklikkeltem az öszes rostert. Ha jól láttam, a Cowboys O-ra költött pénze a legmagasabb a ligában, furcsa mód a Redskins a 2. Spec team költekezés szintén az egyik legmagasabb. Ennek köszönhetően olcsó, de hatékony védőkre van szükség, szóval a következő draftokon szerintem a védőket fogják a magasabb körökben célozni.Ahol van franchise QB ott az arány gondolom mindenhol valami hasonló. A QB elviszi a sapka 15-20%-át. Ha ezek után nem O túlsúlyos a cap akkor valamelyik egységet elhanyagolják az Offensből.Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
gyeek
sztaking
100yard
gyeek
A többi pozíciót úgy érzem felesleges lenne magas draftcetlikért upgradelni.
A DEF-ben viszont csak Lee, Scandrick és Crawford van akik már komolyabb szerződés alatt játszanak (Carr-t már nem veszem ide), a többi ember 1-2 éves prove-it vagy rookie szerződéssel játszik, ebből is fakad a hatalmas aránytalanság a két egységre fordított fizetések között. Úgyhogy remélem a első 3 kör minimum a DEF-be megy majd. 😊
több mint 9 éve
És Romo fog blokkolni Prescottnak a fake után!Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
gyeek
sztaking
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Statue of Liberty option play?Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
gyeek
sztaking
több mint 9 éve
Vagy egyszerre 😊 lehetne jó trükkös hívásokat csinálni 😊Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
gyeek
több mint 9 éve
Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Talán ha egyszer összeütötték az öklüket ....
100yard
több mint 9 éve
Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.Az nem ugyanaz, hogy nem mutatta a kamera gratulálni Romot és hogy Romo nem gratulált Daknek. Emellett biztos tanácsot adott és nem kárörvendett amikor odament az INT után. Nyer a csapat és ennek mindenki örül. Spagnola mondta, hogy a repülőn hazafelé Romo, Witten és a többi nagy veterán átment a fiatalokhoz ünnepelni. Nem lenne rá jellemző és hatalmasat csalódnék -- de amúgy nem hiszem -- ha most kicsinyesen kezdene viselkedni.
100yard
Még mindig azt hiszem, hogy Romo vissza fogja kapni a kezdő pozíciót, mert ő a jobb passzoló. A póráza viszont rövid lesz Dakkel a háta mögött. Nem tudom Linehan mennyire tökös, de ha egy meccsen helyzettől
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.akkor csúnyán benézted, még a meccskövetőbe is beírtam, hogy (miután csináltak egy tesóköszöntést) még jó, hogy nem a bal vállával csinálta Tony, mert biztos megint beletört volna a kulcscsontja.
100yard
az meg, hogy odamegy az INT után magyarázni... Tony pontosan ismeri Wittent, elég sok mindent ennek köszönhet, többek között a tavalyi győztes TD-t a szezonnyitón, meg a 2014-es 4th down conversion-t a Lions elleni playoff meccsen, meg még sok mindent. lehet, hogy azt magyarázta, hogy mire kell figyelni Witten mozgásánál, ami árulkodik arról, mit csinál a következő pillanatban, vagy hogy hogyan gondolkozik (pl nem marad a védő előtt, hanem megpróbál minél jobban elszakadni.
több mint 9 éve
Jó ez a tábla ,nézegettem egy kicsit a Pats hasonló hozzánk(persze kevesebb),míg a Denver,a Vikingek és a GB ,D túlsúly .Ahol van franchise QB ott az arány gondolom mindenhol valami hasonló. A QB elviszi a sapka 15-20%-át. Ha ezek után nem O túlsúlyos a cap akkor valamelyik egységet elhanyagolják az Offensből.Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
gyeek
sztaking
100yard
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Én kiváncsiságból végigklikkeltem az öszes rostert. Ha jól láttam, a Cowboys O-ra költött pénze a legmagasabb a ligában, furcsa mód a Redskins a 2. Spec team költekezés szintén az egyik legmagasabb. Ennek köszönhetően olcsó, de hatékony védőkre van szükség, szóval a következő draftokon szerintem a védőket fogják a magasabb körökben célozni.Ahol van franchise QB ott az arány gondolom mindenhol valami hasonló. A QB elviszi a sapka 15-20%-át. Ha ezek után nem O túlsúlyos a cap akkor valamelyik egységet elhanyagolják az Offensből.Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
gyeek
sztaking
100yard