Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Megdöbbentő volt a mai meccs.
Remelem Mo es Church jol lesz kellenek az Eagles ellen
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért erős dézsa vú volt ez is, mintha 2014-ben száguldanánk megint.
Asszem Dez-ért is hajtott a csapat.
Rayne 117,4-es rating úgy, hogy INT-je is volt. Zeke meg 157y Fain!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha Lacy nem vagy csak limitáltan fog játszani, akkor jó esélyünk lesz, mert akkor Rodgers passzolni fog.
Vagyis ... ja, nem lesz esélyünk...
Jó meccs legyen, oszt hajrá BOYS! Ez is fontos meccs, mint mindegyik.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Nagy kedvencem a 14-es Seahawks elleni meccs, ahol aztán tényleg egy top D ellen kellett játszanunk idegenben, egy szintén futásorientált offense-zel. Ha akkor sikerült, most is sikerülhet...Go 'Boys!!!
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Azért a csapat héről-hétre jobb teljesítményt nyújt, és ezt nem csak az O-ra hanem a D-re is értem. Egy labdán belüli különbséget várok , és ott meg már minden megeshet, egy felpattanó labda, egy fumble, stb. Szurkoljunk aztán majd meglátjuk ! Akkor sincs tragédia ha ez a meccs elmegy akkor meg duplán örülünk ha megvan. Szóval ma a sérüléseken kívül rosszul nem jöhetünk ki ezért nyugodtan ülhetünk a TV elé. Go Cowboys !
100yard
Pontosan ugyanígy gondolom! 😉 Go Cowboys!!!
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Azért a csapat héről-hétre jobb teljesítményt nyújt, és ezt nem csak az O-ra hanem a D-re is értem. Egy labdán belüli különbséget várok , és ott meg már minden megeshet, egy felpattanó labda, egy fumble, stb. Szurkoljunk aztán majd meglátjuk ! Akkor sincs tragédia ha ez a meccs elmegy akkor meg duplán örülünk ha megvan. Szóval ma a sérüléseken kívül rosszul nem jöhetünk ki ezért nyugodtan ülhetünk a TV elé. Go Cowboys !
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
A prioritás mára szerintem az, hogy ne sérüljön meg/rá senki, és ne kapjunk ki nagyon. Két hét múlva sokkal fontosabb meccset játszunk, itt meg elég lesz majd januárban nyerni 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Rossz érzésem van a ma estevel kapcsolatosan. Mikor nyert a csapat Green Bay ellen idegenben?

Nem sok jóra számítok, végülis csak kellemes meglepetés érhet ugy érzem.
Blevi
2008 alapszakasz meccs. Majd tíz éve. Én már írtam, sima vereségre számítok, lehet nem is nézem mert a szakdolgozat határidő is egyre jobban szorít.
Ne sérüljön meg senki, nekem csak ennyi a kívánságom.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Rossz érzésem van a ma estevel kapcsolatosan. Mikor nyert a csapat Green Bay ellen idegenben?

Nem sok jóra számítok, végülis csak kellemes meglepetés érhet ugy érzem.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Martellus Bennett 😀 😀 😀 😀
beltazor
??
Amare
Egy Bennett-hez méltó visszatekintést adott régi csapatairól.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
beltazor
??

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
beltazor
jó, hát gyűrűt nem nyert neki Witten, viszont játszani sem tudott mögötte 😊

(mindketten jó játékosok, csak egy fontos különbség van közöttük: hogy az egyikük egy leendő HOF-er, a másikuk meg Martellus Bennett 😀)
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan

több mint 9 éve
Jerry Jones increasingly vague on Romo > Dak
Az öreg már ködösít.
több mint 9 éve
Smith nem edzett ma, reméljük hogy csak pihentetik és nem rosszabbodott a hátsérülése. Green meg továbbra sem edz, szóval ha Smith kidőlne, teljesen borulna a támadófal. Elvileg Free jönne a baloldalra, Martin menne RT-nek, az ő helyére meg beállna valamelyik UDFA rookie( én például a nevüket se tudom, Looney a csere C vagy ő a backup guard?). Szép lenne....
Amare
meg Mo sem, mert tegnap kicsit bibis lett a bokája. végülis tényleg túl sokáig volt egészséges...
slowmotion
mér' is ne....

több mint 9 éve
Smith nem edzett ma, reméljük hogy csak pihentetik és nem rosszabbodott a hátsérülése. Green meg továbbra sem edz, szóval ha Smith kidőlne, teljesen borulna a támadófal. Elvileg Free jönne a baloldalra, Martin menne RT-nek, az ő helyére meg beállna valamelyik UDFA rookie( én például a nevüket se tudom, Looney a csere C vagy ő a backup guard?). Szép lenne....
Amare
meg Mo sem, mert tegnap kicsit bibis lett a bokája. végülis tényleg túl sokáig volt egészséges...
több mint 9 éve

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Lehet nem leszek népszerű,azonban Én ezen a Csapaton(mert ez egy csapat most) nem változtatnék csak sérülés esetén.Ez a játék a Lambeau Field-en is elég lesz..Biztos vagyok benne.
sztaking
Szerintem meg nagyon bilibe lóg a kezed, de neked legyen igazad 😊
Nem is tudom ki irta már itt, de nagyon egyetértek vele, a Packers egy borzasztó matchup a Cowboysnak. Tudnak futni ők is, és van egy eddig elitnek tűnő runD mellette. A 'Boysé nagyon nem az. Ugy amblokk a GB védelme eddig nagyon egyben van, a miénk meg az 5 hét alatt igazából mult vasárnap mutatott először egy liga szinten jónak mondható játékot.
És akkor Rodgerst gondolom nem kell bemutatni, még akkor is ha idén eddig magához küpest gyengébben kezdett.
Ja és a Lembou-n, ahova azért nem nyerni jár a Cowboys sajna.Ha van csapat a ligában aki nagyon meg tudja szopatmi a Dallast jelenleg az a Packers.
Prescott nem tudom mikor fog először lehozni egy szar meccset, de jo esély van rá hogy most, Elliotot is kontrollálhatják annyira hogy az elég legyen a zöldeknek. Valoszinüleg Bryant se lesz még.
Én egy sima vereséget vizionálok most, valami 30-17 szerüséget.
Talán belefér, ne sérüljön meg senki, jön a bye week, az Eaglest kell majd ütni.
Amare
mondjuk ha run D, akkor azért a Bengals se számított kutyaütőnek, aztán mi lett belőle.
majd meglássuk, én mondjuk nem szeretem, ha a kibaszott tajgában kell játszani, de ha már mindenáron, akkor jobb most, hogy tizenpár fokot mondanak hétvégére, minthogy a mínuszokban kelljen rohangászni.

szerk: amúgy meg én azért egy olyan meccset várok, ahol ha esetleg nem is lenne sok esélyünk, azért max 7-10 pontos hátrányban maradunk - mert igen, ennyivel jobb Dak, mint Cassel, és mert a secondary önbizalma is megnőtt a múlt hét óta.
nem tudom, hogy jó lenne-e nyerni (hülye kérdés, nyerni mindig jó), mert szeretném, ha az Iggles ellen mi lennénk a challenger, nem pedig ők.
slowmotion
Beas nagy meglepi,nem rontott még,TW,levetkőzte a hüleségeit és olyan elkapásokat produkált😊,nem vállalta túl magát,Witten csúcsformában ismét,Claiborne-t mintha kicserélték volna,Zeke liga első és nincs veszekedés a padnál,nem hisztizik senki...bizakodó vagyok nagyon

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Esélyünk azért vastagon van. Egy TD különbségnél többet ln se gondolok a két csapat között az meg eldőlhet akár egy felpattanó labdán is.
Mondjuk érdekes lenne ha nyernénk a hétvégén, akkor 5-1-es mérleggel zárna DAK, Romot meg bedobnák a mély vízbe egy kőkemény Philly meccsen. Érdekes scenárió lenne.
több mint 9 éve
Lehet nem leszek népszerű,azonban Én ezen a Csapaton(mert ez egy csapat most) nem változtatnék csak sérülés esetén.Ez a játék a Lambeau Field-en is elég lesz..Biztos vagyok benne.
sztaking
Nem is tudom ki irta már itt, de nagyon egyetértek vele, a Packers egy borzasztó matchup a Cowboysnak. Tudnak futni ők is, és van egy eddig elitnek tűnő runD mellette. A 'Boysé nagyon nem az. Ugy amblokk a GB védelme eddig nagyon egyben van, a miénk meg az 5 hét alatt igazából mult vasárnap mutatott először egy liga szinten jónak mondható játékot.
És akkor Rodgerst gondolom nem kell bemutatni, még akkor is ha idén eddig magához küpest gyengébben kezdett.
Ja és a Lembou-n, ahova azért nem nyerni jár a Cowboys sajna.Ha van csapat a ligában aki nagyon meg tudja szopatmi a Dallast jelenleg az a Packers.
Prescott nem tudom mikor fog először lehozni egy szar meccset, de jo esély van rá hogy most, Elliotot is kontrollálhatják annyira hogy az elég legyen a zöldeknek. Valoszinüleg Bryant se lesz még.
Talán belefér, ne sérüljön meg senki, jön a bye week, az Eaglest kell majd ütni.
Amare
mondjuk ha run D, akkor azért a Bengals se számított kutyaütőnek, aztán mi lett belőle.
majd meglássuk, én mondjuk nem szeretem, ha a kibaszott tajgában kell játszani, de ha már mindenáron, akkor jobb most, hogy tizenpár fokot mondanak hétvégére, minthogy a mínuszokban kelljen rohangászni.

szerk: amúgy meg én azért egy olyan meccset várok, ahol ha esetleg nem is lenne sok esélyünk, azért max 7-10 pontos hátrányban maradunk - mert igen, ennyivel jobb Dak, mint Cassel, és mert a secondary önbizalma is megnőtt a múlt hét óta.
nem tudom, hogy jó lenne-e nyerni (hülye kérdés, nyerni mindig jó), mert szeretném, ha az Iggles ellen mi lennénk a challenger, nem pedig ők.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
sztaking

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
 fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2016/10/PR5_dal.png

FK! power ranking 😀
rva
Látod Höri milyen magas labdákat hagytál magad mögött?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
 fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2016/10/PR5_dal.png

FK! power ranking 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DE problémákról egyiknap a villamoson eszembe jutott: mi lett Anthony Spencer-rel? beltazor
32 éves, tönkrement a térde, ezzel a sebessége is megkopott, Saints mezben nem is tudott pályára lépni. hivatalosan még nem vonult vissza, de négy éve volt utoljára kezdő meccse, legfeljebb már csak mentorként lehetne faktor, a pályán nem hiszem, hogy hasznos tudna lenni.