Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Huu ez nem volt gyenge, volt hiba Daktol is pl Int, Free Peppers ellen, védelem pass rusht eltekintve jo volt.Elliot egy gyorsvonat, szenzációs. Beasley meg talan mar nem a szegény ember Wes Welkere... 😊
Irving viszont jol szallt be, sack, 3 fumble ! 😮
Nem tudom h vagytok vele de végig azt éreztem h nyerünk,nem izgultam egyszer se ,Rodgersben nem láttam a tüzet...
Pass rush javulna, sérültek épüljenek,es a labdara vigyazzunk jobban és akkor "zeketolunk" tovább.
Go Boys.
több mint 9 éve
Ugy voltam vele pedig nem baj ha kikapunk, latom Lambeau-t, de 25 fok, 8 ezer boldog Cowboys fan, nagy ivaszat a vegen.Tervezem Jerry world-t is, majd jovo jovore talan
több mint 9 éve
Eloben ez a meccs gyerekek, nem kivanhatok jobbat
több mint 9 éve
Ez egy NFC east rangadó. Ahol bárki megverhet bárkit. Akkor is ha egyik 1-14el a másik meg 14-1el állAz biztos visszatért a régi hangulat.Szerintem meg igen. Nagyon erős lett az NFC East. Szerintem csoporton belül minden győzelemért keményen meg kell küzdeni mindenkinek.Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)Ez most már annyira nem lesz fontos ,nem kell nagy erőnek lenni ,hogy ellenünk nyerjenek....
gyeek
Janek
100yard
Csak most nem nagyon látszik nálunk,hogy mi romlott el az első 3 meccshez képest és mi lenne a megoldása az edzőknek rá...
a skins otthon nem rossz csapat ki lehet tőlük kapni,de a lions meccs eleje nagyon siralmas volt....
Janek
több mint 9 éve
Az biztos visszatért a régi hangulat.Szerintem meg igen. Nagyon erős lett az NFC East. Szerintem csoporton belül minden győzelemért keményen meg kell küzdeni mindenkinek.Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)Ez most már annyira nem lesz fontos ,nem kell nagy erőnek lenni ,hogy ellenünk nyerjenek....
gyeek
Janek
100yard
Csak most nem nagyon látszik nálunk,hogy mi romlott el az első 3 meccshez képest és mi lenne a megoldása az edzőknek rá...
a skins otthon nem rossz csapat ki lehet tőlük kapni,de a lions meccs eleje nagyon siralmas volt....
több mint 9 éve
Szerintem meg igen. Nagyon erős lett az NFC East. Szerintem csoporton belül minden győzelemért keményen meg kell küzdeni mindenkinek.Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)Ez most már annyira nem lesz fontos ,nem kell nagy erőnek lenni ,hogy ellenünk nyerjenek....
gyeek
Janek
több mint 9 éve
Nagyon testszett tegnap a secondary teljesítménye. Jones remélem ha így fejlődik akkor egy meghatározó safety-vé növi ki magát. Tegnap is volt egy levédekezett hosszú passza meg a múlt héten is. Ezeket a játékokat rendre megettük az elmúlt években. Church is nagyon jó már két INT-nél tart az idén. Mo az idén kiemelkedő, remélem Lee nem ütötte agyon. 😊Carr meg tette a dolgát észrevétlenül. Az új fiúnak még tanulni kell de Ő is ígéretes. És akkor még Scandrick nem is játszik.
És mindez jelentős pass rush nélkül.
több mint 9 éve
igenmert minden évben jönnek ki a tehetségek, ugyeA CIN és a GB meccs előtt azt mondtuk hogy ezek lesznek az igazi értékmérői a csapatnak.Szerintem simán top 5!
Akkor most a meccs után fogadjuk el! 😊
Ez a csapat most biztos top10 de az is lehet hogy top5.
Jó meccs volt a szokásos domináns O teljesítménnyel, és folyamatosan javuló D munkával.
100yard
Elliot fantasztikus. Ha nem sérül meg hosszú éveking a liga egyik legjobb futója lehet. Öröm nézni a játékát.
Gratulálok a győzelemhez!
SBL
slowmotion
több mint 9 éve
Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)Ez most már annyira nem lesz fontos ,nem kell nagy erőnek lenni ,hogy ellenünk nyerjenek....
gyeek
több mint 9 éve
A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon.Innen látszik amúgy, hogy a 2014-est leszámítva az elmúlt 5-6 szezon, de különösen a tavalyi mennyire mély sebet tud hagyni egy szurkolóban. Én ugyanígy érzek, holott ez a csapat hétről-hétre bizonyítja, hogy itt most valami elindult. Még azt sem tudom, mivel lennék elégedett a szezon végén. De rápillantva az NFC jelenlegi állapotára, a Vikingsen kívül nem nagyon látom, kit ne tudnánk legyőzni akár idegenben is. Persze mondjuk egy januári Lambeau egy januári AR-el megint más kávéház, arról nem is beszélve, hogy 1-2 sérülés (O-line, Zeke) mennyire átírhat mindent.
gyeek
Én megpróbálom úgy felfogni, mint egy jó részegséget: élvezem, amíg tart, aztán a többivel (fejfájás) ráérünk később foglalkozni.
több mint 9 éve
mert minden évben jönnek ki a tehetségek, ugyeA CIN és a GB meccs előtt azt mondtuk hogy ezek lesznek az igazi értékmérői a csapatnak.Szerintem simán top 5!
Jó meccs volt a szokásos domináns O teljesítménnyel, és folyamatosan javuló D munkával.
100yard
Elliot fantasztikus. Ha nem sérül meg hosszú éveking a liga egyik legjobb futója lehet. Öröm nézni a játékát.
SBL
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
A CIN és a GB meccs előtt azt mondtuk hogy ezek lesznek az igazi értékmérői a csapatnak.Szerintem simán top 5!
100yard
Elliot fantasztikus. Ha nem sérül meg hosszú éveking a liga legjobb futója lehet. Öröm nézni a játékát.
több mint 9 éve
Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Sima SB 😊
több mint 9 éve
A CIN és a GB meccs előtt azt mondtuk hogy ezek lesznek az igazi értékmérői a csapatnak.Akkor most a meccs után fogadjuk el! 😊
több mint 9 éve
Azert meg ne szarjuk össze magunkat a gyonyortol szep amit elért a csapat. A mai meccset kb a Seahawks idegenbeli legyőzésével tudnám egy szintem említeni. De meg 10 meccs hatra van es reméljük onnan meg par 😊 de egyenlőre meg lógjanak bilibe azok a kezek a realitásba senki sem halt bele.Ahogy gondolod.Én kicsit másképp,drasztikus leszek Dez sem hiányzik.Ez most úgy jó ahogy van.
Blevi
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
30-17 azert majdnem jott 😉A bilit azért visszavonhatnád 😊Lehet nem leszek népszerű,azonban Én ezen a Csapaton(mert ez egy csapat most) nem változtatnék csak sérülés esetén.Ez a játék a Lambeau Field-en is elég lesz..Biztos vagyok benne.Szerintem meg nagyon bilibe lóg a kezed, de neked legyen igazad 😊
sztaking
Nem is tudom ki irta már itt, de nagyon egyetértek vele, a Packers egy borzasztó matchup a Cowboysnak. Tudnak futni ők is, és van egy eddig elitnek tűnő runD mellette. A 'Boysé nagyon nem az. Ugy amblokk a GB védelme eddig nagyon egyben van, a miénk meg az 5 hét alatt igazából mult vasárnap mutatott először egy liga szinten jónak mondható játékot.
És akkor Rodgerst gondolom nem kell bemutatni, még akkor is ha idén eddig magához küpest gyengébben kezdett.
Ja és a Lembou-n, ahova azért nem nyerni jár a Cowboys sajna.Ha van csapat a ligában aki nagyon meg tudja szopatmi a Dallast jelenleg az a Packers.
Prescott nem tudom mikor fog először lehozni egy szar meccset, de jo esély van rá hogy most, Elliotot is kontrollálhatják annyira hogy az elég legyen a zöldeknek. Valoszinüleg Bryant se lesz még.
Én egy sima vereséget vizionálok most, valami 30-17 szerüséget.
Talán belefér, ne sérüljön meg senki, jön a bye week, az Eaglest kell majd ütni.
Amare
sztaking
több mint 9 éve
Azert meg ne szarjuk össze magunkat a gyonyortol szep amit elért a csapat. A mai meccset kb a Seahawks idegenbeli legyőzésével tudnám egy szintem említeni. De meg 10 meccs hatra van es reméljük onnan meg par 😊 de egyenlőre meg lógjanak bilibe azok a kezek a realitásba senki sem halt bele.
több mint 9 éve
A bilit azért visszavonhatnád 😊Lehet nem leszek népszerű,azonban Én ezen a Csapaton(mert ez egy csapat most) nem változtatnék csak sérülés esetén.Ez a játék a Lambeau Field-en is elég lesz..Biztos vagyok benne.Szerintem meg nagyon bilibe lóg a kezed, de neked legyen igazad 😊
sztaking
Nem is tudom ki irta már itt, de nagyon egyetértek vele, a Packers egy borzasztó matchup a Cowboysnak. Tudnak futni ők is, és van egy eddig elitnek tűnő runD mellette. A 'Boysé nagyon nem az. Ugy amblokk a GB védelme eddig nagyon egyben van, a miénk meg az 5 hét alatt igazából mult vasárnap mutatott először egy liga szinten jónak mondható játékot.
És akkor Rodgerst gondolom nem kell bemutatni, még akkor is ha idén eddig magához küpest gyengébben kezdett.
Ja és a Lembou-n, ahova azért nem nyerni jár a Cowboys sajna.Ha van csapat a ligában aki nagyon meg tudja szopatmi a Dallast jelenleg az a Packers.
Prescott nem tudom mikor fog először lehozni egy szar meccset, de jo esély van rá hogy most, Elliotot is kontrollálhatják annyira hogy az elég legyen a zöldeknek. Valoszinüleg Bryant se lesz még.
Talán belefér, ne sérüljön meg senki, jön a bye week, az Eaglest kell majd ütni.
Amare
több mint 9 éve
Cowboys baby!!!!! 😊
több mint 9 éve
Nem szeretnék tetszelegni,de az jött amit írtam,nem szabad megbontani ezt a Csapatot! csak sérülés esetén!Beas nagy meglepi,nem rontott még,TW,levetkőzte a hüleségeit és olyan elkapásokat produkált😊,nem vállalta túl magát,Witten csúcsformában ismét,Claiborne-t mintha kicserélték volna,Zeke liga első és nincs veszekedés a padnál,nem hisztizik senki...bizakodó vagyok nagyonmondjuk ha run D, akkor azért a Bengals se számított kutyaütőnek, aztán mi lett belőle.Lehet nem leszek népszerű,azonban Én ezen a Csapaton(mert ez egy csapat most) nem változtatnék csak sérülés esetén.Ez a játék a Lambeau Field-en is elég lesz..Biztos vagyok benne.Szerintem meg nagyon bilibe lóg a kezed, de neked legyen igazad 😊
sztaking
Amare
majd meglássuk, én mondjuk nem szeretem, ha a kibaszott tajgában kell játszani, de ha már mindenáron, akkor jobb most, hogy tizenpár fokot mondanak hétvégére, minthogy a mínuszokban kelljen rohangászni.
szerk: amúgy meg én azért egy olyan meccset várok, ahol ha esetleg nem is lenne sok esélyünk, azért max 7-10 pontos hátrányban maradunk - mert igen, ennyivel jobb Dak, mint Cassel, és mert a secondary önbizalma is megnőtt a múlt hét óta.
nem tudom, hogy jó lenne-e nyerni (hülye kérdés, nyerni mindig jó), mert szeretném, ha az Iggles ellen mi lennénk a challenger, nem pedig ők.
slowmotion
sztaking
több mint 9 éve
Jihhháááá...
több mint 9 éve
hát ez... hát ez... na most minden sérül pihenjen nagyon, két hét múlva fontos meccs lesz