Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Kicsit más. Azt mondják hogy nincs QB controversy. Néztem a meccset Romo egyszer sem gratulált DAk-nak, viszont mikor INT-et dobott akkor mindjárt odament hozzá dumálni valamit. Nekem ebből nem a segítőkészsége jön le, hogy támogatná a rookie-t.
több mint 9 éve
Mai BTB hírekben is előjött az edzők fényezése. Clarence Hill egyenesen zseninek nevezte Linehant a 3&1 jumbo packeges play action passzért Luckynak. Nem szeretem az ilyen fellengzős szavakat, de mint már korábban is írtam (asszem többször 😛) Linehan az év segédedzője eddig. Plusz ismerkedjetek meg a "Hatalmas Árvákkal":
twitter.com/NFLCharean/status/787828814416142336?ref_src=twsrc%5Etfw
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ahol van franchise QB ott az arány gondolom mindenhol valami hasonló. A QB elviszi a sapka 15-20%-át. Ha ezek után nem O túlsúlyos a cap akkor valamelyik egységet elhanyagolják az Offensből.Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
overthecap.com/salary-cap/dallas-cowboys/
gyeek
sztaking
több mint 9 éve
Ez igaz mert az NFL átlag közel azonos az O és a D közt,nálunk meg vezet az O jelentősen.( túl vannak fizetve az O Fiuk 😊,egye fene ha nyerünk 😊 )Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
gyeek
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
az utóbbi 7 draft első körösei:Hát ezt másképp látjuk,de nem baj..van ez így,a védelem gyengébb anyagának kissé ellent mond,hogy első körben draftoltunk páréve CB-t,ami nem szokványos.A stratégiánkban egyetértünk,minél hosszabb ideig legyen fenn a O és minél rövidebb ideig a D.Én koncepcióról beszélek, nem aktuális felkészítésről. Marinelli védelme Chicagoban kifejezetten agresszív volt, a dallasi verzió max passzív-agresszívnek mondható. Linehan Detriotban alig futtatta a labdát és mindenki passz-túlsúlyos támadójátékot várt tőle, most meg Murray 1800+ yardja után Zeke egy negyed évszázados futórekordra pályázik. A kulcsember Garrett. Ő mondta meg HotRodnak és Linehannek is mit vár tőlük, ők pedig vették a lapot és megcsinálták.Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
Minden okunk megvan rá, hogy örüljünk. Hiába a hibák, ilyenek mindem meccsen vannak. A lényeg, hogy egy tradícionálisan kemény csapatot vert meg a Cowboys a saját otthonában ami még a gyengélkedő Áronnal is 3-1es mérleggel állt. Én nem akarom kicsinyíteni egy cseppet sem az elmúlt két hetet, mert két jó csapat ellen mutatott domináns játékot a Cowboys. Nagy szépen tudatosan megtervezett stratégia, remek kivitelezés, jó formában játszó újoncok és veteránok mindkét oldalon. Ez 100%osan az edzőket dícséri.
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
- 2010 Dez Bryant, WR
- 2011 Tyron Smith, OT
- 2012 Morris Claiborne, CB
- 2013 Travis Frederick, C
- 2014 Zack Martin, G
- 2015 Byron Jones, S
- 2016 Ezekiel Elliot, RB
van kettő defensive back meg 5 támadó játékos 😊
és ha mélyebbre megyünk és azokat nézzük akik megmaradtak akkor még rosszabb a helyzet.
az offense-re ahogy gyeek mondja nagyobb fókusz kerül, ez persze nem csodálható egy volt (csere)QB főedzővel...
több mint 9 éve
Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Claiborne rookie szerződése le is járt, és csak most kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Azóta Byron Jones érkezett (két drafttal a következő előtt a pontosság kedvéért 😊), előtte meg Mike Jenkinsig kell visszamenni ha első körös védőjátékost keresel. Ez akárhogy is nézem 6-3 az O javára 2008ig visszamenően, de a hangsúly továbbra sem ezen van.
2012 Claiborne 😊 CB 😊
sztaking
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Bocsi, benéztem 😀 Azt hittem abban az évben őt mondta hozzátok.Azért Ramsey nem egy bust, mint Milliner, legalábbis eddig. Ennek ellenére egyetértek veled.Milliner hogy jön ide? 0_o Walter viccesnek hiszi magát amikor ú.n. "Millen grade-eket" oszthat ki, egyik kedvenc célpontja e téren a Cowboys. Ramsey jó választás lett volna szerintem is, csak Zeke mégjobb. És itt jön a képbe Walter ostoba hübrisze: totál lehúzza megint az öreg Jonest (ennek sose tud ellenállni), ezáltal tanubizonyságot téve arról hogy halvány lila fingja sincs arról, hogy is megy a döntéshozatal a Cowboys front office-ánál és még Elliottot is csúnyán lehúzta.
winston
gyeek
több mint 9 éve
Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...2012 Claiborne 😊 CB 😊
több mint 9 éve
Azért Ramsey nem egy bust, mint Milliner, legalábbis eddig. Ennek ellenére egyetértek veled.Milliner hogy jön ide? 0_o Walter viccesnek hiszi magát amikor ú.n. "Millen grade-eket" oszthat ki, egyik kedvenc célpontja e téren a Cowboys. Ramsey jó választás lett volna szerintem is, csak Zeke mégjobb. És itt jön a képbe Walter ostoba hübrisze: totál lehúzza megint az öreg Jonest (ennek sose tud ellenállni), ezáltal tanubizonyságot téve arról hogy halvány lila fingja sincs arról, hogy is megy a döntéshozatal a Cowboys front office-ánál és még Elliottot is csúnyán lehúzta.
winston
több mint 9 éve
Azért Ramsey nem egy bust, mint Milliner, legalábbis eddig. Ennek ellenére egyetértek veled.Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Hát ezt másképp látjuk,de nem baj..van ez így,a védelem gyengébb anyagának kissé ellent mond,hogy első körben draftoltunk páréve CB-t,ami nem szokványos.Én koncepcióról beszélek, nem aktuális felkészítésről. Marinelli védelme Chicagoban kifejezetten agresszív volt, a dallasi verzió max passzív-agresszívnek mondható. Linehan Detriotban alig futtatta a labdát és mindenki passz-túlsúlyos támadójátékot várt tőle, most meg Murray 1800+ yardja után Zeke egy negyed évszázados futórekordra pályázik. A kulcsember Garrett. Ő mondta meg HotRodnak és Linehannek is mit vár tőlük, ők pedig vették a lapot és megcsinálták.Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
Minden okunk megvan rá, hogy örüljünk. Hiába a hibák, ilyenek mindem meccsen vannak. A lényeg, hogy egy tradícionálisan kemény csapatot vert meg a Cowboys a saját otthonában ami még a gyengélkedő Áronnal is 3-1es mérleggel állt. Én nem akarom kicsinyíteni egy cseppet sem az elmúlt két hetet, mert két jó csapat ellen mutatott domináns játékot a Cowboys. Nagy szépen tudatosan megtervezett stratégia, remek kivitelezés, jó formában játszó újoncok és veteránok mindkét oldalon. Ez 100%osan az edzőket dícséri.
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
Sapka eloszlása alapján:
Offense: $79,770,042
Defense: $45,224,001
Special: $5,920,000
Ha már szóba került a Trolling The Nation, hadd emlékeztessek mindenkit a mock draftok legönteltebb, egyben legostobább szagértőjőnek kommentárjára:
Dallas Cowboys: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State D Grade
For the past several years, the Cowboys have drafted very well. They had gotten away from the Jerry Jones-style of selecting players. Leading up to the 2016 NFL Draft, it's been rumored that Jones wanted Elliott, while everyone else was in favor of Jalen Ramsey. I don't know why, but the Cowboys are stupid again.
If you draft a running back No. 4 in this day and age, you better make sure that he's the next Emmitt Smith or Barry Sanders. Elliott is not that. He's not even as good as Todd Gurley. You can find very good running backs anywhere. Hell, the Cowboys found DeMarco Murray after the first round. This would be a Millen grade if I didn't like Elliott as a prospect, but selecting him in the top five is borderline insane. -- Walter Cherepinsky
Anno Millenezett a Frederick picknél, beledörgöltem azt is az arcába, következő draft előtt emlékeztetem erre a hülyeségére is.
gyeek
több mint 9 éve
Ellentmondásos mert tavalyelőtt egy DB-t draftoltak? Ahogy érzed...Hát ezt másképp látjuk,de nem baj..van ez így,a védelem gyengébb anyagának kissé ellent mond,hogy első körben draftoltunk páréve CB-t,ami nem szokványos.Én koncepcióról beszélek, nem aktuális felkészítésről. Marinelli védelme Chicagoban kifejezetten agresszív volt, a dallasi verzió max passzív-agresszívnek mondható. Linehan Detriotban alig futtatta a labdát és mindenki passz-túlsúlyos támadójátékot várt tőle, most meg Murray 1800+ yardja után Zeke egy negyed évszázados futórekordra pályázik. A kulcsember Garrett. Ő mondta meg HotRodnak és Linehannek is mit vár tőlük, ők pedig vették a lapot és megcsinálták.Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
Sapka eloszlása alapján:
Offense: $79,770,042
Defense: $45,224,001
Special: $5,920,000
Ha már szóba került a Trolling The Nation, hadd emlékeztessek mindenkit a mock draftok legönteltebb, egyben legostobább szagértőjőnek kommentárjára:
Dallas Cowboys: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State D Grade
For the past several years, the Cowboys have drafted very well. They had gotten away from the Jerry Jones-style of selecting players. Leading up to the 2016 NFL Draft, it's been rumored that Jones wanted Elliott, while everyone else was in favor of Jalen Ramsey. I don't know why, but the Cowboys are stupid again.
If you draft a running back No. 4 in this day and age, you better make sure that he's the next Emmitt Smith or Barry Sanders. Elliott is not that. He's not even as good as Todd Gurley. You can find very good running backs anywhere. Hell, the Cowboys found DeMarco Murray after the first round. This would be a Millen grade if I didn't like Elliott as a prospect, but selecting him in the top five is borderline insane. -- Walter Cherepinsky
Anno Millenezett a Frederick picknél, beledörgöltem azt is az arcába, következő draft előtt emlékeztetem erre a hülyeségére is.
több mint 9 éve
Hát ezt másképp látjuk,de nem baj..van ez így,a védelem gyengébb anyagának kissé ellent mond,hogy első körben draftoltunk páréve CB-t,ami nem szokványos.A stratégiánkban egyetértünk,minél hosszabb ideig legyen fenn a O és minél rövidebb ideig a D.Én koncepcióról beszélek, nem aktuális felkészítésről. Marinelli védelme Chicagoban kifejezetten agresszív volt, a dallasi verzió max passzív-agresszívnek mondható. Linehan Detriotban alig futtatta a labdát és mindenki passz-túlsúlyos támadójátékot várt tőle, most meg Murray 1800+ yardja után Zeke egy negyed évszázados futórekordra pályázik. A kulcsember Garrett. Ő mondta meg HotRodnak és Linehannek is mit vár tőlük, ők pedig vették a lapot és megcsinálták.Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
gyeek
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Én koncepcióról beszélek, nem aktuális felkészítésről. Marinelli védelme Chicagoban kifejezetten agresszív volt, a dallasi verzió max passzív-agresszívnek mondható. Linehan Detriotban alig futtatta a labdát és mindenki passz-túlsúlyos támadójátékot várt tőle, most meg Murray 1800+ yardja után Zeke egy negyed évszázados futórekordra pályázik. A kulcsember Garrett. Ő mondta meg HotRodnak és Linehannek is mit vár tőlük, ők pedig vették a lapot és megcsinálták.Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
sztaking
gyeek
sztaking
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Én nem tudom miért, de ezen röhögtem a legtrollosabbat:És az ünnephez méltóan: Trolling The Nation!végre, már akartam kérdezni, hogy miért nincs 😀
www.bloggingtheboys.com/2016/10/17/13303618/trolling-the-nation-during-cowboys-packers-i-hate-how-good-the-cowboys-look
gyeek
kedvencem:
Rodgers can hit all the throws. Under throw, thrown behind, over throws. All of themrva
Posted by gvtspook on Oct 16, 2016 | 5:41 PM
"97 yds in 34 seconds. That Packers D is looking real tough" -- Vikings fan
Talán a számok sokkoló ténye amin magam is kissé átsiklottam előzőleg, keverve a Packers D meccs előtti ázsiójával, mindez egy évek óta a Packers nagyszerűségét nyűgő csoportrivális prezentációjában... Kissé szokatlan volt, hogy ezúttal nem a Cowboys volt a főgonosz, hanem az ellenfele (köszönhetően a Bears és Vikes drukkereknek, furcsa mód egyetlen Lions fan kommentje se volt listára érdemes).
több mint 9 éve
Én a védelmet azóta látom alakulni mióta Marinelli itt van,Dak-nak meg igencsak Linehan magyarázott az időkérésnél, Jason csak bólogatott...de lehet neked van igazad.Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
sztaking
gyeek
több mint 9 éve
És az ünnephez méltóan: Trolling The Nation!végre, már akartam kérdezni, hogy miért nincs 😀
www.bloggingtheboys.com/2016/10/17/13303618/trolling-the-nation-during-cowboys-packers-i-hate-how-good-the-cowboys-look
gyeek
kedvencem:
Rodgers can hit all the throws. Under throw, thrown behind, over throws. All of them
Posted by gvtspook on Oct 16, 2016 | 5:41 PM
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
És az ünnephez méltóan: Trolling The Nation!www.bloggingtheboys.com/2016/10/17/13303618/trolling-the-nation-during-cowboys-packers-i-hate-how-good-the-cowboys-look
több mint 9 éve
Erős futójátékra építő, órát futtató és ellenfelet bedaráló támadójáték. Gyengébb emberanyagból gazdálkodó, turnoverekre és ellenfél hibáira építő védelem. Ez kb a stratégia koncepciója és ez Garrett érdeme.Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
sztaking
több mint 9 éve
azért kicsit javíthatna a hosszú passzain. meg a kimozgásosokon is.Huu ez nem volt gyenge, volt hiba Daktol is pl Int, Free Peppers ellen, védelem pass rusht eltekintve jo volt.Dak-nak az az egy hibája volt,kigondolta volna ,hogy Beas szerzi a legtöbb yardot idén és nem hibázik a két TD csak hab a tortán..nem véletlen,hogy a rövid passzok sem mentek Rodgersnek,minden elkapója félszemmel azt figyelte honnan jön Lee 200-al elkapás közben már....A GB 46 yard futást engedett eddig Zeke 60 -at bepakolt az első félidőben..amikor Witten a nyakában lógó védővel befordult hogy annak lógott a levegőben a lába hát 😊 A Pass rush-t pedig nem erőltettük,szerintem a taktika a célpontok semlegesítése volt.
Elliot egy gyorsvonat, szenzációs. Beasley meg talan mar nem a szegény ember Wes Welkere... 😊
Irving viszont jol szallt be, sack, 3 fumble ! 😮
Nem tudom h vagytok vele de végig azt éreztem h nyerünk,nem izgultam egyszer se ,Rodgersben nem láttam a tüzet...
Pass rush javulna, sérültek épüljenek,es a labdara vigyazzunk jobban és akkor "zeketolunk" tovább.
Go Boys.
Kroos
sztaking
most Whitehead-et és Williams-t dobta csúnyán alul, múltkor Beasley-t, kicsit mintha nem akarná túldobni az embereit.
az egyetlen hosszú passz, amire emlékszem, és jó volt, az Butlernek ment - na mondjuk ő el is ejtette.
mozgásból nagyon nem találta az embereket, és ez nem az első ilyen, csak óriási szerencséjére ott van mögötte a ligaelső futójáték.
mondom, nem rossz Dak, de ezeket a hibákat ki kell küszöbölni, mert a lehetőségeket akkor és ott kellene kihasználni, amikor adódnak - sosem biztos, hogy lesz még lehetőség az adott drive-ban a pontszerzésre.
mindegy, két hét pihi.
több mint 9 éve
Linehan és Marinelli dolgozzon Jason meg csak tapsikoljon akkor jók leszünk 😊azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
gyeek
több mint 9 éve
azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.Túl késő... 😊
rva
több mint 9 éve
Miért ne látszana mi romlott el? Johnson nélkül Vaitai-al gyakorlatilag nincs falunk a jobb oldalt, középen meg baloldalt meg úgy szedik a büntiket mintha muszáj volna.Az biztos visszatért a régi hangulat.Szerintem meg igen. Nagyon erős lett az NFC East. Szerintem csoporton belül minden győzelemért keményen meg kell küzdeni mindenkinek.Ez az utolsó két meccs egymás után két erős csapat elleni fölényes győzelem lett. Nemhogy a balszerencsés 2015ös szezon hagyja a háta mögött a csapat ezzel a játékkal, de ilyen győzelmek még 2014ben se voltak, mindezt pedig kulcsjátékosok nélkül elérve... A baj leginkább bennem van, mert még mindig nem tudok 100%osan hinni a csapat erejében, de egy Philly elleni győzelem két hét múlva segíthet ezen a gondon. Nemsokára szezon felénél járunk és nagyon jó érzés visszatekinteni az eddigi meccsekre, főleg a fokozatos javulás miatt. Egyébként meg külön öröm, hogy ilyen régimódi stílusú kemény játékkal éri el a csapat az eredményeit. (Plusz Linehan eddig az év segédedzője.)Ez most már annyira nem lesz fontos ,nem kell nagy erőnek lenni ,hogy ellenünk nyerjenek....
gyeek
Janek
100yard
Csak most nem nagyon látszik nálunk,hogy mi romlott el az első 3 meccshez képest és mi lenne a megoldása az edzőknek rá...
a skins otthon nem rossz csapat ki lehet tőlük kapni,de a lions meccs eleje nagyon siralmas volt....
Janek
Plusz kipukkant a Schwartz féle védelem, kidőlt Logan, és szarok a cornerek.
Nem kell nagyot álmodni Dallasban, lesimáztok minket most, főleg hogy a Vikings ellen az önbizalom csak tovább fog esni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Huu ez nem volt gyenge, volt hiba Daktol is pl Int, Free Peppers ellen, védelem pass rusht eltekintve jo volt.Dak-nak az az egy hibája volt,kigondolta volna ,hogy Beas szerzi a legtöbb yardot idén és nem hibázik a két TD csak hab a tortán..nem véletlen,hogy a rövid passzok sem mentek Rodgersnek,minden elkapója félszemmel azt figyelte honnan jön Lee 200-al elkapás közben már....A GB 46 yard futást engedett eddig Zeke 60 -at bepakolt az első félidőben..amikor Witten a nyakában lógó védővel befordult hogy annak lógott a levegőben a lába hát 😊 A Pass rush-t pedig nem erőltettük,szerintem a taktika a célpontok semlegesítése volt.
Elliot egy gyorsvonat, szenzációs. Beasley meg talan mar nem a szegény ember Wes Welkere... 😊
Irving viszont jol szallt be, sack, 3 fumble ! 😮
Nem tudom h vagytok vele de végig azt éreztem h nyerünk,nem izgultam egyszer se ,Rodgersben nem láttam a tüzet...
Pass rush javulna, sérültek épüljenek,es a labdara vigyazzunk jobban és akkor "zeketolunk" tovább.
Go Boys.
Kroos
több mint 9 éve
na végignéztem én is, kics csúszásal szokás szerint, és azért ne élvezzünk rögtön a gatyánkba.rendben, volt turnover, volt interception meg forced fumble is, Irving 19 snapjéből kihozta a legtöbbet, de
- Carr az első negyed végén homály volt
- Durant egyik sack-jét a facemask büntetés miatt, a másikat meg a második (!) "12th men on the field"-ért vették el...
- második negyedben Beasley-től vettek el nagyjátékot Butler "illegal block in the back"-ja miatt
- az első félidőben már 6 büntink volt 45 yardért
- Prescott interception-je egy atom szar dobás volt
meg a fumble-k, dropok... van mit javítani bőven.
Rodgers nem élete meccsét játszotta ellenünk, ennek hálát adhatunk, mert miután Lee kiütötte Claiborne-t (agyrázkódása van, épp jókor jön neki a bye week, hogy végig menjen a concussion protokol-on, és játszon az Eagles ellen) amikor dime package volt fenn akkor mind a 4 safety játszott, mert nem volt több corner.
több mint 9 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."