Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Pluszban azert minőségben a dallasi O-line másik kávéház. Mondjuk nem mondanám hogy mi vagyunk az esélyesek.Ez az iggles védelem atom kemény. Ez lesz az IGAZI tesztje Prescottnak.Azért ne feledjük, hogy Bradford ellen játszanak, akiről tudnak ezt-azt.
rva
gyeek
több mint 9 éve
Ez az iggles védelem atom kemény. Ez lesz az IGAZI tesztje Prescottnak.Azért ne feledjük, hogy Bradford ellen játszanak, akiről tudnak ezt-azt.
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ez az iggles védelem atom kemény. Ez lesz az IGAZI tesztje Prescottnak.
több mint 9 éve
Nincs meccs de a vasárnap is vezetni fogjuk a csoportot.
több mint 9 éve
tök furcsa, hogy nincs meccs. ilyenkor már mindig kezdek a vasárnap estén izgulni, erre fel...ááá
több mint 9 éve
Igen, nekem is ez jutott eszembe - egy csalódott DE pl?Hát mindenhol más van. Ennyit azért nem láttam, de ha így van ahogy írod akkor biztos készülnek valamire.10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
www.profootballrumors.com/2016/10/cowboys-doug-free-restructure-contract
rva
beltazor
Charlie Firpo
100yard
Innen vettem (persze hogy rosszul emlékeztem):
nfltraderumors.co/cowboys-restructured-ot-doug-frees-contract-created-1m-cap-space/
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hát mindenhol más van. Ennyit azért nem láttam, de ha így van ahogy írod akkor biztos készülnek valamire.10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
Charlie Firpo
több mint 9 éve
10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hanna ?Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
több mint 9 éve
twitter.com/fishsports/status/789305670604615680@beltazor: ha nem kell, akkor jövőre átvihető az 1m spórolás
több mint 9 éve
Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva

több mint 9 éve
Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattwww.profootballrumors.com/2016/10/cowboys-doug-free-restructure-contract
több mint 9 éve
Nem azért kapta a 70 millió dollárt hogy elszórja. Takarékosan otthon főz.😊Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Most erre lehet valamit mondani? :'D
Blevi
Erről meg nem tudom hogy maradtunk le:
www.bloggingtheboys.com/2016/10/10/13229052/trolling-the-nation-during-cowboys-vs-bengals-that-cowboys-o-line-is-unreal
gyeek
Értem hogy bye week meg minden, de azert na.
Blevi
gyeek
1. baszki, Dez főzni is tud?! 😊
2. amíg nem néz ki úgy a keze, mint JPP-nek, addig talán nincs nagy baj
slowmotion
Blevi
több mint 9 éve
amúgy meg ha nem vigyázunk a répával, akkor mindenféle nehézségbe szaladhat bele az emberfia. vagy lánya.Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
www.bloggingtheboys.com/2016/10/10/13229052/trolling-the-nation-during-cowboys-vs-bengals-that-cowboys-o-line-is-unreal
gyeek
Blevi
gyeek
slowmotion
Blevi
most újfent bebizonyosodott.
több mint 9 éve
Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onvan rá két szó: bye week
Blevi
több mint 9 éve
nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
sehogy. te magad posztoltad ki nem egész egy napjawww.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/dallas-cowboys/1542810
de ha pontosak akarunk lenni, akkor 22 órával és 40 perccel korábban 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
több mint 9 éve
David Irving 19 snapje elég volt, hogy NFC Defensive Player of The Week legyen. Ez valami rekord lehet... 😊
több mint 9 éve
tuti tv meccs a két rooki qb plusz csoportmeccs....
több mint 9 éve
Ugyanez jutott nekem is az eszembe.twitter.com/RapSheet/status/788719818539053056Nem is biztos hogy a kőkemény Eagles védelem ellen kellene bedobni a mély vízbe. Tavaly is ők dózerolták le. Talán a Cleveland jobb felvezető meccs lenne neki.
várható volt, hogy nem úgy nem hozzák vissza Romo-t, hogy Dak kijátszotta a kezdőből, hanem úgy, hogy még nm tökéletes a válla/háta/kulccsontja/bármije, és egy pár hetet még Dak kezd emiatt 😊
Rapoport szerint az Eagles ellen is Dak kezd majd
twitter.com/RapSheet/status/788717262194683904
rva
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!