BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Prescott és Wentz vitában nehéz igazságot tenni, nem is akarok. 😊
Meglátásom szerint, Wentz pontosabban passzol, de Prescott: jobban olvassa a védelmet, és lábbal jobb. 😊
Mindkettőjükben meg van a fejlődési lehetőség, és mindkettejüknek kell is.

több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
 www.espn.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4755263/why-dallas-trading-for-a-cornerback-makes-more-sense-than-a-pass-rusher
Trade deadline van. A hírek ilyenkor megsokszorozva jönnek 😀
rva
De szép is lenne. 😊
Scheldon és Haden is, tudna segíteni.
Most nem vagyok tisztában a cap helyzettel, de sztem nem tudnánk egyiküket sem berakni. 😊

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
de ahogy tenorx is írta Dak jobb befektetés ár-érték szempontjából.
gyeek
még három évig
slowmotion
+Elliott ugye és/vagy Jaylon Smith ha valaha felépül, és/vagy Maliek Collins.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0913%2Fr125373_1296x729_16-9.jpg
Why Dallas trading for a cornerback makes more sense than a pass-rusher
The Cowboys have shown they want to develop pass-rushers, not overpay for them, so a young CB might be a better fit for them at the trade deadline.

Trade deadline van. A hírek ilyenkor megsokszorozva jönnek 😀
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Másik topikból:

Dak vs Wentz a PFF szerint

Quarterback grade: Carson Wentz, 72.7

Wentz extremely accurate in loss

Carson Wentz had an efficient game on Sunday. He was very effective in the quick-passing game, hitting many screen passes and extending drives by hitting numerous slant routes. Wentz’s receivers could have made him look much better—he was 32-for-43 on the night, but six of those incompletions were drops. The rookie could have graded out much better if it were not for his dangerous throw that was dropped by Scandrick early in the fourth quarter.

Quarterback grade: Dak Prescott, 33.9

Despite comeback, Dak Prescott records poor performance overall

Just looking at the box score won’t show you how bad Prescott was on Sunday night. He was very fortunate that many of his mistakes did not end up costing the Cowboys in a pivotal division game. Prescott threw two turnover-worthy passes in scoring territory in the first half. His costly interception before the half was a badly-forced throw in the middle of the field where he failed to read the defense correctly. Prescott’s second half was just as bad, if not worse than the first; he fumbled a handoff exchange early and had two more potential interceptions. Leodis McKelvin dropped one and Terrance Williams had to interfere with McKelvin and take an offensive pass interference penalty in order to prevent another. Prescott also badly underthrew two easy touchdowns to Dez Bryant. This was easily Prescott’s worst performance in his very young NFL career. Even with his struggles throughout the game, however, the rookie came through in the end with a strong drive and game-winning touchdown to lead Dallas to the overtime victory.
Adirotor
Persze a lényeg valóban nem más, mint a W, és azt Dak tette fel a táblára. Meg egyébként is, ez a PFF, nem sokat ér a szavuk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
de ahogy tenorx is írta Dak jobb befektetés ár-érték szempontjából.
gyeek
még három évig
több mint 9 éve
Veszett fejsze nyele vita, mivel a Cowboys drukkerek túlnyomó többsége úgyis Dakre teszi a pénzét, az Eagles drukkerek meg Wentzre. Mindkét szurkoló csapat elégedett lehet az emberével. Nekünk annyi külön örömünk lehet, hogy ritka mákunk volt Dakkel (köszönhetően részben az AFC West felének), az Eagles fanok meg annak örülhettek, hogy a FO határozottan lépett és megszerezte az embereüket aki szerintük a franchise arca lehet. Az ő lépésük volt a racionális, de ahogy tenorx is írta Dak jobb befektetés ár-érték szempontjából.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Mind a kettő jol fest es akkor nincs vita.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
nem látom a különbséget Wentz és Dak között. teljesen más stratégiában játszanak, össze se lehet hasonlítani. persze Wentz is tud hosszút dobni, sőt valószínűleg pontosabban, mint Dak, csak ebből éppenséggel semmi sem látszott a meccsen, talán ha háromszor dobott 10 yardon túlra.
ami lényeges különbség volt még a meccsen az az, hogy Dak interceptionjét megfogta a linebacker, Wentzét meg elejtette Scandrick (pont ugyanakkora hiba volt, mint Dak első INT-je a múltkor, köze nem volt az elkapóhoz). jó, az Eagles receiverei dropoltak jó párat. tíz yardon belül, természetesen.

még azt sem lehet mondani, hogy Wentz statisztikái jobbak voltak, mert a legfontosabb statisztika a W-L.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Pont nem erdekel ki hogy játszott meg kit milyen wr-ek vesznek körül. Az Eagles D pont annyival jobb mint a dallasi, mint amennyire forditva igaz a tamdosorok esetében. De engem ez rohadtul hidegen hagy ameddig W a csillag melle kerül 😊
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
Az Ol-ről ne is beszélj, benne van 3 db első kör (szemben a szár mock ajánlatokkal, ha emlékszel, pl. footballjánosra) meg Callahan és most Pollack munkája), egyáltalán méltatlanul kevés szó esik itt is róla, de az edzőink jók.
Marinelli is, akit az elején még szidtam, mára egész fáintos védelmet hozott össze. Mi lesz, ha jövőre még draftolhat is...
Charlie Firpo
Én teljesen mellette vagyok a ti építkezéseteknek, meg is lett az eredménye. Egy jó O-fal még az átlagos futókból is tud nagyot alakítani, időt ad a QB-nak akinek mondjuk több kell...nálam mindig is alapelv volt, hogy a meccset a két fal tudja megnyerni. Igen, jól jön ha vannak jó skill játékosaid, de látod, azt azért lehet találni, ha már rendben vannak a falak. Nálunk a D-fal nagyon erős, nálatok az O-line, kb fel is rajzolta ez a meccs képét, és ennek megfelelően szoros lett.

Annak örülök viszont, hogy Wentz jobb volt, mint Dak, ha lennének elkapói, számokban is jobb lenne.
Eazzy
Végre megnézve a meccset: NEM (és nem az elfogultság miatt, Wentz is jó volt)
Az, amit ez a 4. körös irányító művelt a 4. negyedben és a hosszabbításban az nagyon rendben volt. Ráadásul úgy, hogy három harmad alatt elég bizonytalan volt.
A jövőre nézve meg biztató: ha Rayne így játszik vesztett helyzetben, nyomás alatt, akkor boldog időszak következik.
Charlie Firpo
Amikor Wentz-t meg Dak-ot hasonlítjuk össze, szerintem teljesen lényegtelen információ, hogy kit hol húztak, vagy "mennyiber került".
Amikor ezek a számok fontosak, az az ár/érték arány, ebben meg nagyságrendekkel jobb Dak.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Az Ol-ről ne is beszélj, benne van 3 db első kör (szemben a szár mock ajánlatokkal, ha emlékszel, pl. footballjánosra) meg Callahan és most Pollack munkája), egyáltalán méltatlanul kevés szó esik itt is róla, de az edzőink jók.
Marinelli is, akit az elején még szidtam, mára egész fáintos védelmet hozott össze. Mi lesz, ha jövőre még draftolhat is...
Charlie Firpo
Én teljesen mellette vagyok a ti építkezéseteknek, meg is lett az eredménye. Egy jó O-fal még az átlagos futókból is tud nagyot alakítani, időt ad a QB-nak akinek mondjuk több kell...nálam mindig is alapelv volt, hogy a meccset a két fal tudja megnyerni. Igen, jól jön ha vannak jó skill játékosaid, de látod, azt azért lehet találni, ha már rendben vannak a falak. Nálunk a D-fal nagyon erős, nálatok az O-line, kb fel is rajzolta ez a meccs képét, és ennek megfelelően szoros lett.

Annak örülök viszont, hogy Wentz jobb volt, mint Dak, ha lennének elkapói, számokban is jobb lenne.
Eazzy
Végre megnézve a meccset: NEM (és nem az elfogultság miatt, Wentz is jó volt)
Az, amit ez a 4. körös irányító művelt a 4. negyedben és a hosszabbításban az nagyon rendben volt. Ráadásul úgy, hogy három harmad alatt elég bizonytalan volt.
A jövőre nézve meg biztató: ha Rayne így játszik vesztett helyzetben, nyomás alatt, akkor boldog időszak következik.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Charlie Firpo

Eazzy
Hát Wentz jobb,viszont Dak nyer 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Külön köszönöm,hogy a nagy öreg kapta el,a végén 😊 ráadásul a Fiam jelezte " sajnos" tudja az eredményt,úgy néztem mint akit nyakon vágtak,aztán...Ő meg jót derült a sikeres húzáson...

több mint 9 éve
Hát gondoltam jelzem Dez visszatérése miatt ,mellőzzük Biast,aztán a végén mindent megcáfoltak,Dez elkapása 😊le a kalappal őrült meccs volt Claiborne az igazi veszteség,gerincsérv után sose lesz a régi,sajnos,a legnagyobb veszteség.
sztaking
Az a gerincsérv továbbra is lágyéksérv, az nem akkora para.
gyeek
Hál Istennek lemaradtam...az tényleg nem...

több mint 9 éve
Hát gondoltam jelzem Dez visszatérése miatt ,mellőzzük Biast,aztán a végén mindent megcáfoltak,Dez elkapása 😊le a kalappal őrült meccs volt Claiborne az igazi veszteség,gerincsérv után sose lesz a régi,sajnos,a legnagyobb veszteség.
sztaking
Az a gerincsérv továbbra is lágyéksérv, az nem akkora para.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Barry Church 3-5 hét, törött kar.
Mo Claiborne 5-6 hét, gerinc sérv

ez a "veszteség" lista a hétre.
fogynak a DB-k vészesen
rva
😕!! Mindkettő hatalmas érvágás úgy gondolom. Talán Mo-t könnyebben tudjuk pótolni. Scandrick fog a helyén játszani, és Brown mehet majd nickelbe? Nem hiszem, hogy Brown kész levenni a no1. elkapókat. Wilcox meg hát... cover képességei elég gyengék.. Vélemény?
krisz0621
Wilcox idén felszívta magát, nem lesz nagy esés a játékban Church hiányában.

több mint 9 éve

fogynak a DB-k vészesen
rva
😕!! Mindkettő hatalmas érvágás úgy gondolom. Talán Mo-t könnyebben tudjuk pótolni. Scandrick fog a helyén játszani, és Brown mehet majd nickelbe? Nem hiszem, hogy Brown kész levenni a no1. elkapókat. Wilcox meg hát... cover képességei elég gyengék.. Vélemény?
krisz0621
Az lagyek serv nem?
100yard
Alapvetően lágyék sélrüléssel ment le, idén még visszatérhet. PO-ra mondjuk...

több mint 9 éve
Szegény Mo :/ persze szegény mi...
Blevi
Hát, ha ez az ára, hogy meg tudják tartani, akkor bassza sas! Stephen Jones majd kiókumlál egy passzentos szerződést neki.

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

fogynak a DB-k vészesen
rva
krisz0621
Pontosan, bár ahogy írják, Mo kiesésével kiment szélre is és Orlando ment be slot-ba. De az az ő vadászterülete.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403

fogynak a DB-k vészesen
rva
krisz0621
Az lagyek serv nem?
több mint 9 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071

fogynak a DB-k vészesen
rva
több mint 9 éve

fogynak a DB-k vészesen
több mint 9 éve
Viszont ahogy nézem Church és Mo out. Most jön két (3?) könnyebb meccs, hátha elég nekik, de nem örülök.
Charlie Firpo
Mindenki nyugodjon meg, már csak néhány hét, és a csapat rendelkezésére áll a Vezér!

Háromszoros hurrá, ROLANDO, ROLANDO, ROLANDO! <3
Stez
nincs öltözője a Star-ban. ellentétben a szintén eltiltott Gregory-val pölö 😊