BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Számok a vasárnapi meccsről, a szezonról, Marinelli filozófiájának változásáról:
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/2/13500550/dallas-cowboys-vs-eagles-by-the-numbers-new-look-secondary-getting-it-done

Azt tudtátok, hogy a "gyenge" Cowboys D (7. engedett pontok terén) még nem engedett se futót, se elkapót 100 yard fölé idén? 😊
gyeek
Szerényen megjegyeztem,ez a védelem ,már nem a 14-es,kezd beérni M Mester munkája,még ha keveset is költünk a D-re,öröm nézni a Fiukat ,MC-hiányzik majd,de Lee olyan (vagy jobb) mint fénykorában 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Egy db jó hír:
Morris Claiborne has a strained groin, which is a better prognosis than originally thought
Charlie Firpo
Na végre valami 😊 nem értem a a szurkertársakat,Dak megdöntött mindent amit lehet ....most komolyan,ki cserélné le míg megy a szekér ? Ha lesérül akkor vagy ha nincs tét már tér vissza Romo.Erre mérget vehettek.

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Egy db jó hír:
Morris Claiborne has a strained groin, which is a better prognosis than originally thought

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Wilson most már hivatalosan is a kezdő SAM, még ha ez igazából csak korlátolt módon starter-ség is, hiszen csak kis százalékban van fent a D a base felállásban. Ezek szerint, most már ez a Lee-Hitchens-Wilson LB sorral fog működni.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
irányító mérés,teljesítmény:
 fuzovelkifele.com/2016/11/04/iranyito-qb-teljesitmeny-pff-qbr-passer-rating/

Ha Weeden lenne Romo visszajönne 60%osan összetörnie magat újra,így van ideje felépüülni 100%osan,így a legjobb.
Felek kicsit Browns meccstől,nem reménytelenek,ha futás megy, es nem adjuk el a labdat akkor nagy gond nem lehet.
Go Boys.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Egy kis Elliott Film Room:
 www.footballoutsiders.com/film-room/2016/film-room-ezekiel-elliott
Black_Adder
ráadásul rengeteg igazság van benne, főleg ami Prescottot illeti
eddig úgy voltam vele, hogy mivel tényleg jól játszik, valóban elképzelhető, hogy Romo már egészséges, de nem engedik vissza játszani, merthogy a "hot hand" elmélet él az edzőkben, de mivel Prescott-nak az utolsó 2 meccse egyértelműen gyenge volt most inkább úgy látom, hogy Romo csak azért nem jön vissza mert egyelőre megvan a W minden esetben. Ha az utolsó 2 meccs mindkettő L lett volna most hétvégén már Romo kezdene, az biztos. Most viszont van idejük kivárni, hogy a háta, a kulcscsontja meg mindene 101%-os legyen, nem kell már 90%-osan visszaküldeni a pályára.
rva
A Packers elleni meccse gyenge volt? 😀
Amare
hát nem olyan amit hazaviszel, hogy a mamád kirakja a frigó ajtajára.
rva
rva, ezt nem értem, az egy mintameccs volt, persze Zeke is kellett hozzá, de az int körüli bizonytalanságot leszámítva rendben volt. Amíg nem kérnek tőle emberfelettit, mert a csapat hozza magát, addig nincs baj.
De az előbbihez: amit Prescott a fili meccs 4. negyede végén és a hosszabbításban nyújtott - ahogy lent már írtam - nagyon bíztató volt. Ahogy emlékszem olyan 7/6 vagy 8/7 dobásmutató, de főle az, hogy megrázta magát és nem zavarodott bele végleg a meccsbe, és hát a győzelmet nem kell megmagyarázni, ugye.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Black_Adder
eddig úgy voltam vele, hogy mivel tényleg jól játszik, valóban elképzelhető, hogy Romo már egészséges, de nem engedik vissza játszani, merthogy a "hot hand" elmélet él az edzőkben, de mivel Prescott-nak az utolsó 2 meccse egyértelműen gyenge volt most inkább úgy látom, hogy Romo csak azért nem jön vissza mert egyelőre megvan a W minden esetben. Ha az utolsó 2 meccs mindkettő L lett volna most hétvégén már Romo kezdene, az biztos. Most viszont van idejük kivárni, hogy a háta, a kulcscsontja meg mindene 101%-os legyen, nem kell már 90%-osan visszaküldeni a pályára.
rva
A Packers elleni meccse gyenge volt? 😀
Amare
hát nem olyan amit hazaviszel, hogy a mamád kirakja a frigó ajtajára.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Black_Adder
rva
A Packers elleni meccse gyenge volt? 😀 sose legyen annál gyengébb meccse, én ezt most aláírnám 😛 😀
Az Eagles elleni is, szerintem eléggé tul van reagálva. Mert amikor a legfontosabb volt, és a leginkább szüksége volt rá a csapatnak, összerakott két GW drive-ot. Ez a legfontosabb, nem az hogy előtte három és fél negyedet szarul játszott. Egyébként ahogy megismertük Prescottot, szerintem azóta már, rongyosra nézte a meccset, hogy kijavítsa amit rosszul csinált.
Ahogy számomra az is egyértelmű volt mindig, függetlenül attol hogy Dak épp hogy játszott, hogy amikor egészséges lesz, Romo meg fogja kapni a lehetőséget, hogy megmutassa még mindig tud ugy játszani mint 2014-ben. És ez igy is van rendjén 😉 Nem lököd félre csak ugy, a 10 éves tapasztalattal rendelkező FR irányítódat egy rookie irányítóért, még ha eddig nagyon biztató is. Legalábbis a sikeres franchiseoknál nem igy müködnek a dolgok.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Black_Adder
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 329 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Számok a vasárnapi meccsről, a szezonról, Marinelli filozófiájának változásáról:
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/2/13500550/dallas-cowboys-vs-eagles-by-the-numbers-new-look-secondary-getting-it-done

Azt tudtátok, hogy a "gyenge" Cowboys D (7. engedett pontok terén) még nem engedett se futót, se elkapót 100 yard fölé idén? 😊

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ezt most tették fel:
A döntő játékban McLeod két dallaszi támadót (Williams és Witten) is szabadra játszott:

cdn-e1.streamable.com/video/mp4-mobile/gwl5.mp4?token=1479328614_c5767d0125f817d40a33e867c6af296eb8d8ba1f

Charlie Firpo
Collinsworth már a közvetítésen is mondta, hogy "friendly fire". 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Ezt most tették fel:
A döntő játékban McLeod két dallaszi támadót (Williams és Witten) is szabadra játszott:

cdn-e1.streamable.com/video/mp4-mobile/gwl5.mp4?token=1479328614_c5767d0125f817d40a33e867c6af296eb8d8ba1f

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
mivel se Mo se Church nem lesz egy ideig (a következő 3-4 meccsen tuti nem) így nem elképzelhetetlen, hogy egyikőjük IR-re kerül, és feljön valaki a PS-ből.
egy hónapos hír, hogy Jameill Showers safety-ként gyakorol a PS-ben, plusz van két CB, Sammy Seamster és Leon McFadden. (a Bills most küldte el Marcus Roberson-t aki tavaly végig kezdő volt a Saints-ben)
rva
Elég értékes mindkét játékos és még az alapszakaszban is lehet velük számolni ha minden jól megy. Ha helyet kell csinálni valakinek ott van Rod Smith, besuvaszthatják a PS-ba. Valakit kéne hozni míg Mo talpra nem áll mert 3 CB az semmi. Vannak még ilyen nevek az utcán, hogy Deji Olatoya, Dax Swanson, stb. A FO ügyesen szokott ilyenkor csipegetni.
gyeek
kezd sok lenni az aktiv rosteren csücsülő sérült.
akartam mondani, hogy a fullback helyett inkább a rookie futót teszik PS-be, de ha őt kitesszük valaki felszedi amennyi sérült futó van a ligában...
több mint 9 éve
mivel se Mo se Church nem lesz egy ideig (a következő 3-4 meccsen tuti nem) így nem elképzelhetetlen, hogy egyikőjük IR-re kerül, és feljön valaki a PS-ből.
egy hónapos hír, hogy Jameill Showers safety-ként gyakorol a PS-ben, plusz van két CB, Sammy Seamster és Leon McFadden. (a Bills most küldte el Marcus Roberson-t aki tavaly végig kezdő volt a Saints-ben)
rva
Elég értékes mindkét játékos és még az alapszakaszban is lehet velük számolni ha minden jól megy. Ha helyet kell csinálni valakinek ott van Rod Smith, besuvaszthatják a PS-ba. Valakit kéne hozni míg Mo talpra nem áll mert 3 CB az semmi. Vannak még ilyen nevek az utcán, hogy Deji Olatoya, Dax Swanson, stb. A FO ügyesen szokott ilyenkor csipegetni.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Egy olyat eltudnák képzelni a Browns ellen, hogy Dak kezd, és a végén kap egy kis játék lehetőséget Romo is. 😊

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Kicsit belenézve újra a Vasárnapi meccsbe DAK-ot már azért olyan rossznak nem láttam. Volt persze néhány gyenge dobása, de azért nyomás is volt rajt gazdagon. Meg sok rövid dobást ahogy láttam azért dobott, nehogy a DB elérje, csak a WR kaphassa el. Igaz így meg annyira rövidek lettek hogy senki se érte el.
100yard
A meccs QB / mutatói (Dak részéről) baromira csalókák szerintem is, mert kiváló O-line ide vagy oda, baromi sok volt a siettetés, az eagles eléggé jól pusholt, és emiatt nekem úgy jött át, hogy inkább választotta az incompletet az esetek 90%-ban a benyelt zsák helyett. Az OT meg a futott TD pedig tökéletes keretes szerkezetbe tette a meccset 😊
Ppistike
Ezt maga is nyilatkozta hogy néhányszor előbb dobta el a labdát mint szíve szerinte tette volna, de azért elég pontatlan volt olyankor is mikor nem siettették. Az INT az egy pocsék passz volt, aztán még volt Dez-nek menő passzból vagy három ami teljesen homály volt. Kicsit furcsa, hogy előtte egy majdnem 70%-kal passzoló irányító ilyen gyatrán dobott. Persze néhányra volt mentsége de amit nem értek hogy tiszta helyzetből hogy tudott méterekkel mellé dobni. Eddig nem ezt a DAK-ot ismertük.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Hetvegen Browns meccs. Kb csak nekünk van veszteni valónk, de ha a Browns, Steelers, Ravens hármasról csinálunk egy 2-1et, akkor egesz kellemesen fordulhatunk a hajrára.
több mint 9 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 804 — i'm batman
Kicsit belenézve újra a Vasárnapi meccsbe DAK-ot már azért olyan rossznak nem láttam. Volt persze néhány gyenge dobása, de azért nyomás is volt rajt gazdagon. Meg sok rövid dobást ahogy láttam azért dobott, nehogy a DB elérje, csak a WR kaphassa el. Igaz így meg annyira rövidek lettek hogy senki se érte el.
100yard
A meccs QB / mutatói (Dak részéről) baromira csalókák szerintem is, mert kiváló O-line ide vagy oda, baromi sok volt a siettetés, az eagles eléggé jól pusholt, és emiatt nekem úgy jött át, hogy inkább választotta az incompletet az esetek 90%-ban a benyelt zsák helyett. Az OT meg a futott TD pedig tökéletes keretes szerkezetbe tette a meccset 😊
több mint 9 éve
Kit érdekel a vita? Győztünk😊

több mint 9 éve
Most látom, Trent Williams nem játszik majd ellenünk, 4 meccses eltiltást kapott.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Az idétlen #BeatDallas mozgalomnak ezzel a sláger-rovattal mondok búcsút:

www.bloggingtheboys.com/2016/11/1/13482320/trolling-the-nation-during-eagles-cowboys-i-want-a-dallas-o-line-for-christmas

több mint 9 éve
Szerintem majd az idő fogja eldönteni melyikük jobb irányító. Ezt hét meccs alapján nem gondolom hogy el lehet dönteni.
Egyelőre mindkét irányító jól néz ki, de azért láttunk már nem kevés one year wondert is az NFL-ben.