BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Holt szezonban várok egyébként pletykát Romo elcseréléséről, páran szvsz bejelentkeznek majd érte, tudván, hogy a Cowboys fél lábbal már továbblépett.
Stez
Nem tudják elcserélni. 19 millió garantált van. 5 milliót lehetne rajta spórolni, de az meg csereirányítóra menne úgy is.
Sérülékeny, 37 éves irányítóért pedig nem ad senki draftpicket. Szóval ez van, vagy ott ül a padon 2 évig, vagy játszik.
Adirotor
Lattam en mar jo par sokkal meglepobb dolgot is annal, minthogy picket adjanak egy 37 eves iranyitoert, serulekeny vagy sem. A liga fele iranyitot keres, sokan rengeteg eve szenvednek a hianya miatt, amikor errol a posztrol van szo, nem szamit a kor es az eloelet, lesz, aki szerencset probalna Romoval.
Stez
Pl?
Mondj olyat akinek van capje ra
Adirotor
Browns.
Ott mindig mindenre van hely.
A QB-k neve már így is térdig ér a meghekkelt mezeken... 😊
VIZILÓ
1. nem épp moneyball húzás
2. rebuilding van
3. van elég sérülékeny irányító a kereten
4. minek? mire lenne csapat körülötte romo 40 lesz
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Sok olyan ember állhat most Dak mellett, aki csak pár éve néz NFL-t, és nézi semmibe Romot... Én több, mint 10 éve NFL rajongó vagyok, és igenis sajnálom Romot a helyzet miatt, mert egy nagyszerű irányítóról beszélünk! Akik csak annyit tudtak meg róla, hogy sérülékeny, azok semmit nem tudnak róla! Igazi FR QB, akinek ahogy jelenlegi kemény példa is mutatja, mindig a Dallas volt az első. Big Ben után talán ő játszott legtöbbször sérüléssel a ligában az utóbbi 10 évben. És ha egyeseknek nem tűnt volna fel, vagy nem tudná róla, Romo egy bőven jó QB! Benne mindig megvolt/megvan egy 3TD-s meccs, meg 300 passzolt yard. Dak egyelőre teljesen más QB típust mutat...a legtöbb meccsen "csak" menedzselnie kellett. A csapat győzelmeivel pedig szorosan összefügg a liga legjobb OL-je, és ezzel párhuzamban erős futójátéka. Nem kérdés, hogy Romo a jobb QB, de a csapat most jó passzban van...53 ember, nem pedig Dak az, aki lényegében meccset nyer. Ezzel persze nincs ellentétben, hogy Dak jó alapanyag, és remekül vigyáz a labdára eddig.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Holt szezonban várok egyébként pletykát Romo elcseréléséről, páran szvsz bejelentkeznek majd érte, tudván, hogy a Cowboys fél lábbal már továbblépett.
Stez
Nem tudják elcserélni. 19 millió garantált van. 5 milliót lehetne rajta spórolni, de az meg csereirányítóra menne úgy is.
Sérülékeny, 37 éves irányítóért pedig nem ad senki draftpicket. Szóval ez van, vagy ott ül a padon 2 évig, vagy játszik.
Adirotor
Lattam en mar jo par sokkal meglepobb dolgot is annal, minthogy picket adjanak egy 37 eves iranyitoert, serulekeny vagy sem. A liga fele iranyitot keres, sokan rengeteg eve szenvednek a hianya miatt, amikor errol a posztrol van szo, nem szamit a kor es az eloelet, lesz, aki szerencset probalna Romoval.
Stez
Pl?
Adirotor
Browns.
Ott mindig mindenre van hely.
A QB-k neve már így is térdig ér a meghekkelt mezeken... 😊
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Stez
Adirotor
Stez
Pl?
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Adirotor

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sokkal lényegesebb ennél, hogy most megy Prescottnak. Ha berakod Romót, és neadjisten nem megy neki, akkor visszarakod azt az irányítót, akit leszedtél, mikor jó volt. Utána ki tudja, mennyire megy el ettől az önbizalma, mennyire tud úgy teljesíteni, mint előtte. Aztán ha meg nem megy neki, akkor visszarakod Romót? Na így lehet kinyírni az irányítót 😊

Szerintem a lehető legjobban alakult a helyzet itt, a Steelers ellen nyugodtan jöhet egy zacsi, nem lesz para, ha Prescottnak nem megy, jövő héten emiatt már lehet egyet cserélni, és nem is kell semmit problémázni emiatt, addig meg csak felépül már Tonyka

több mint 9 éve
Stez
több mint 9 éve
"A Cowboysnál leosztották a QB szerepeket a jövő hétre, Prescott marad a kezdő, Romo pedig a cseréje lesz, de az újoncnak tartania kell az eddigi formáját, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját. Romo állítólag nehezen viselte a döntést, de a csapat érdeke számára a legfontosabb, és kivárja a sorát."

Szvsz ez szar dontes.
Playoffra mindenkepp Romo kene.
Adirotor
Szerintem meg nagyszeru dontes. A jatekosok hisznek Prescottban, a tarsai odaig vannak erte, a palyan is remekul megy minden. Ilyenkor nem nyulsz bele a gepezetbe. Plusz vegre van egy olyan helyzeted, hogy nem kell visszaerőltetned az utóbbi években nyolcezerszer sérült irányítód, aki hétről hétre fittebb állapotba jöhet.

Gondoljunk csak bele, hány csoda jött hasonló helyzetből, amikor a kezdő lesérült, a cseréje meg kihasználta a helyzetet és robbantott. Hadd játsszon a fiatal, hadd mutassa meg, mit tud. Tuti hagynám őt PO-ban is kezdeni, hadd szokja a terhet, ő a csapat jövője, s fél szezon alatt megmutatta, hogy ugyanakkora esély van vele nyernie a csapatának, mint Romóval.

És szerintem pont ez az NFL szépsége, hogy igenis bizonyított a pályán a fiatal, megküzdött azért, hogy maradhasson, nem pedig magától értetődő, hogy itt szarrá nyeri magát, aztán ahogy Romo nagyúr tud kettőt lépni, jön és learatja a babérokat. A Cowboys-FO az utóbbi években hozott pár(szerintem) kiváló döntést, ez megítélésem szerint egy újabb a sorban.

Romónak pedig el kell fogadnia, hogy Prescott talán elhozta a váltást a franchise-nál, aminek bizony Romo lehet az áldozata. Holt szezonban várok egyébként pletykát Romo elcseréléséről, páran szvsz bejelentkeznek majd érte, tudván, hogy a Cowboys fél lábbal már továbblépett.

több mint 9 éve
"A Cowboysnál leosztották a QB szerepeket a jövő hétre, Prescott marad a kezdő, Romo pedig a cseréje lesz, de az újoncnak tartania kell az eddigi formáját, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját. Romo állítólag nehezen viselte a döntést, de a csapat érdeke számára a legfontosabb, és kivárja a sorát."

Szvsz ez szar dontes.
Playoffra mindenkepp Romo kene.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Azert az is érdekes kérdés mennyi értelme van egy rehabnak. Mikor jott ki 1 hónapja? Oke ellenőrzést mulasztott ha jol emlékszem de akkoris.
több mint 9 éve
Randy Gregoryról gyakorlatilag letehetünk. Kár volt fogadkoznia a draftolása után, hogy nem lesz vele gond -- kivéve ha úgy értette, hogy nem lesz vele gond mert nem lesz a csapatnál sokáig.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/11/13600494/sources-dallas-cowboys-randy-gregory-missed-a-drug-test-faces-additional-year-long-suspension
gyeek
Valahogy mindig újra és újra meglepődnöm, hogy lehet egy-egy ember ekkora tök.

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Randy Gregoryról gyakorlatilag letehetünk. Kár volt fogadkoznia a draftolása után, hogy nem lesz vele gond -- kivéve ha úgy értette, hogy nem lesz vele gond mert nem lesz a csapatnál sokáig.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/11/13600494/sources-dallas-cowboys-randy-gregory-missed-a-drug-test-faces-additional-year-long-suspension
gyeek
A balfasz...
Nem tudom sajnálni az ilyet, aki hülye az haljon meg.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.
100yard
A mohó mindenit neki. 7-1-el álltok, egy 4. körös tartalék rookie QB-val, és még több szerencse kéne? Nem-nem, ideje lesz végre kikapni 😊
Awesome88
A jóból sosem elég. 😊
100yard
A 7-1et meg nem a szél fújta ide. 😊 Stephen Jones, Will McClay, Jason Garrett, Rod Marinelli, Scott Linehan és a sokat szidott és gúnyolt Jerry Jones aki teret ad ezeknek az embereknek kibontakozni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Most néztem a hétvégi schedule-t. Egy kis szerencsével akár három meccsre elléphetnénk.
100yard
A mohó mindenit neki. 7-1-el álltok, egy 4. körös tartalék rookie QB-val, és még több szerencse kéne? Nem-nem, ideje lesz végre kikapni 😊
Awesome88
A jóból sosem elég. 😊
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
100yard
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
mindazoknak, akik nem a twitteren élik az életüket (mint én):
 www.instagram.com/p/BMmvTR2B4AI/

Romo az orvosok szerint mehet, de most Pittsburg ellen még nem lesz aktív
tegnap már edzett, és szerintem egész héten végig edzeni fog, de talán a Washington ellen léphet pályára először (attól függ Dak mennyire lesz sz.r a Steelers ellen)
több mint 9 éve
Egyre több helyen olvasni hogy a Zeke/Dak páros az O-line miatt ekkora király. Tavaly ugyanezek a "szakértők" 4-12nél miert nem szakértettek? Ugyanarról a falról beszélünk ugyanis...
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
100yard
Steelers ellen nem szokott menni :/.
Blevi
Lambeau-ra se győzni jártunk - eddig.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard
Steelers ellen nem szokott menni :/.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Az ember ilyeneket várna el Deztől néha:

twitter.com/TheBenderNation/status/795810975966326784
gyeek
azé' szerintem más a leányzó fekvése, ha futva tudod elkapni, mint ha még vetődni is kell érte, de én nem értek a lovakhoz.
több mint 9 éve
Az ember ilyeneket várna el Deztől néha:

twitter.com/TheBenderNation/status/795810975966326784

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Romo meg orvosilag is zöld utat kapott az edzésre.
Bár valoszinüleg a héten még csak limitáltan fog edzeni.
Én egy 'Skins elleni, hálaadas napi visszatérésnek örülnék 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Leary jól van, nincs agyrázkódása.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.