NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Dez TD-je sem volt csúnya (szerintem ott fordult meg a meccs), meg úgy kompletten az egész, de azért az az utolsó TD, az nagyon odab...sz.Megható:És amit sokan vártunk:
www.dallascowboys.com/video/2016/11/14/emotional-dez-bryant-presented-game-ball
Kroos
www.bloggingtheboys.com/2016/11/14/13621698/trolling-the-nation-during-cowboys-steelers-so-jealous-of-this-o-line
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Megható:És amit sokan vártunk:
www.dallascowboys.com/video/2016/11/14/emotional-dez-bryant-presented-game-ball
Kroos
www.bloggingtheboys.com/2016/11/14/13621698/trolling-the-nation-during-cowboys-steelers-so-jealous-of-this-o-line
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Megható:www.dallascowboys.com/video/2016/11/14/emotional-dez-bryant-presented-game-ball
több mint 9 éve
De furcsa ez, de én is pont gondoltam erre.Vele nem csak ez a baj. Az idén vagy sérült vagy nem nyújt kiemelkedőt. MO nagyon hiányzott tegnap is.Scandrickel mi a helyzet? Mert Leó McFadden nem életbiztosítás.Szerintem "csak" konkássön volt, valszeg a jövőhéten már játszik.
Blevi
Legalábbis a fejét fogta a play után amikor a földön volt, aztán meg biciklizett az oldalvonal mellett.
Amare
100yard
Ja, Orlando-t is Lee zúzta le.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Vele nem csak ez a baj. Az idén vagy sérült vagy nem nyújt kiemelkedőt. MO nagyon hiányzott tegnap is.Scandrickel mi a helyzet? Mert Leó McFadden nem életbiztosítás.Szerintem "csak" konkássön volt, valszeg a jövőhéten már játszik.
Blevi
Legalábbis a fejét fogta a play után amikor a földön volt, aztán meg biciklizett az oldalvonal mellett.
Amare
több mint 9 éve
Scandrickel mi a helyzet? Mert Leó McFadden nem életbiztosítás.Szerintem "csak" konkássön volt, valszeg a jövőhéten már játszik.
Blevi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Huu mi meccs volt,Néha nekem is eszembe, hogy Romoval lehet simább lenne. Ezen a meccsen is meg a Philly ellenin is eszembe jutott, de végül is azt látom, hogy DAK-kal sokkal konzisztensebb a csapat.
Az O 1 félidőben nem volt az igazi,keves futás volt,keveset voltak fenn. Tudom a nagy jatek miatt is.
2 félidőbe futás beindult,Dak nem volt az igazi,először éreztem h Romoval ez sima lenne,de a végére amikor igazan kellett összekapta magat,igazi győztes típus.
A védelem hozott egy szintet,ami nem biztos h elég lesz főleg POban.. amikor Scandrik is kivált voltak bajok...Brown amugy nem reménytelen,nagyon szívós, de azert csak 6.körös rookie.
Dez faterja elhunyt ő kapta a meccs labdat Garrettől..nagyon egybe van a CSAPAT.
Kroos
Amennyivel több mint Romo, hogy vigyáz nagyon a labdára, tud futni ha kell, és talán ( de ez nagyon talán ), kulcs helyzetekben jobban teljesít. Amiben nem ér fel hozzá az a hosszú passzok és azok pontossága. Az viszont mindig elég lutri, és ezért láttunk Romonak 2-3 INT-es meccseit nem is egyet ( persze láttunk rengeteg bámulatos meccsét is), és emiatt érzem én konzisztensebbnek DAK-ot.
több mint 9 éve
Scandrickel mi a helyzet? Mert Leó McFadden nem életbiztosítás.
több mint 9 éve
Ha már labdarúgás,egy Debrecen meccs után ,befutottak a Fiuk és hátán inzultálták az ellen edzőjét,Szentes Lázárt aki ezt kimondottan nehezményezte.Storck elvileg behívta Nikolics kéztörése után, de Romo baszott elmenni Telkibe.Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
slowmotion
Csányi meg is büntette kétmillióra.
Stez
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Az en kis kedvenc csapatom a legerosebb diviziot vezeti, akkor tehat legjobb csapat a Chiefs. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Korrekció/pontosítás: A sérültek részt a Pats-re értettem.És a mondandóm summazva annyi, hogy egy ilyen győzelem esetén, habár felvethetne kérdéseket egy Hawks első hely, de mégis sokkal érthetőbb lenne (aka nem valóságtól elrugaszkodott), mint egy hete.
több mint 9 éve
persze. két dolog. inkább három.Na, most nem azért, de az AFc legjobb csapatát sikerült megverni úgy, hogy:egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a4/7c/f9/a47cf9dca9d460b45958230908a4cd65.jpg
(nem mintha sokat számítana)
slowmotion
gyeek
-idegenbe mentünk (a Dzsilett azért elég kemény terep, nem győzni járnak oda a csapatok)
-a Patriotsnak 2 hete volt felkészülni
-mi rövid hétről mentünk
-több a sérültünk
-a védelem az elmúlt hetekben annyit volt pályán, hogy abból +1 meccs kijönne
Szóval ezek után azért nem fair kikelni egy esetleges(!) első hely ellen. Ha amúgy nem is, de az e heti teljesítmény, a meglepő W miatt megérdemlik a srácok 😀
Amúgy nyilván a tiétek most az erősebb divízió, és a jobban balanceolt csapat (nekünk a fal az orosz rulett), plusz senki nem vonja kétségbe, hogy a Dak/Ezekiel páros lehet az "új" dupladinamit, ahogyan azt sem, hogy idén nagyon jól futtok.
HA emlékeztek, én már tavaly is írtam év elején, hogy ha nem lennének a sérülések, akkor a konferencia megnyerése lenne a tét, csak aztán kiesett Lee, R.Mc., Romo, Dez stb.
Az O-line-t amúgy különösen nagy tisztelettel figyelem, tekintve, hogy a Hawks hogyan áll e tekintetben.
undisputedly
1, viszont mi nyújtottuk a konzisztensebb teljesítményt, az egyetlen vereségünk is még az újonc kezdő irányító első meccsén jött, egyetlen(!) ponttal, ahol a kezdő receiver kicsit jobb helyzetfelismerése esetén még a GWFG-t is megpróbálhatta volna Bailey 60 körüli yardról. nála ez nem biztos, hogy lehetetlen.
2, ez az összehasonlítási alap nehéz is lesz a továbbiakban is, mert mi nem fogunk játszani a Pats-szel (cserébe be lehet vállalni az AFCN boldogabbik felét?)
3, kinek nem voltak sérültjei? (bár én inkább hiányzót mondanék) nálunk sem volt a legjobb CB meg a kezdő SS, meg a szezonban hiányzott a top WR, kezdő LT, meg ugye a franchise QB - mert volt ugye olyan meccsünk, ahol nem volt a szezon előtt várt QB1, WR1, blindside T, DE1, CB1. ez az öt kulcsposzt ugye a futballban -, viszont sikerült mindegyiket úgy pótolni, hogy meglegyenek a győzelmek.
mert azt lehet mondani, hogy Dak durván tolja, de a szezon előtt ugye csak abban reménykedtünk, hogy talán év végére eljut a clipboard holder státuszból a backup QB pozíciójába. mert volt olyan depth az OL-ban, hogy Collins helyére be tudott állni egy Leary, hogy Tyron helyére pont be tudott ugrani Chaz Green, hogy Dez hiányában a receiverek valahogy elvitték a szekeret, hogy Brown (6/198-as rookie corner egy nem túl acélos egyetemi csapatból) megfelelően be tud ugrani slotba és LCB-be is (Scandrick és Mo helyére).
persze, borotvás stadion nem egyszerű hely, de a ketchupos sem az, főleg ha Burger-Bryant-Bell játszik, ráadásul ők ugye a legnagyobb riválisuktól kaptak ki előtte, tehát megvolt az extra motiváció.
mindegy, nekem most az számít, hogy vasárnap a Ravens-t is kipipáljuk, az ő skalpjukra már 2008 óta fenjük a fogunkat.
több mint 9 éve
Huu mi meccs volt, Az O 1 félidőben nem volt az igazi,keves futás volt,keveset voltak fenn. Tudom a nagy jatek miatt is.
2 félidőbe futás beindult,Dak nem volt az igazi,először éreztem h Romoval ez sima lenne,de a végére amikor igazan kellett összekapta magat,igazi győztes típus.
A védelem hozott egy szintet,ami nem biztos h elég lesz főleg POban.. amikor Scandrik is kivált voltak bajok...Brown amugy nem reménytelen,nagyon szívós, de azert csak 6.körös rookie.
Dez faterja elhunyt ő kapta a meccs labdat Garrettől..nagyon egybe van a CSAPAT.
több mint 9 éve
Na, most nem azért, de az AFc legjobb csapatát sikerült megverni úgy, hogy:egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a4/7c/f9/a47cf9dca9d460b45958230908a4cd65.jpg
slowmotion
gyeek
-idegenbe mentünk (a Dzsilett azért elég kemény terep, nem győzni járnak oda a csapatok)
-a Patriotsnak 2 hete volt felkészülni
-mi rövid hétről mentünk
-több a sérültünk
-a védelem az elmúlt hetekben annyit volt pályán, hogy abból +1 meccs kijönne
Szóval ezek után azért nem fair kikelni egy esetleges(!) első hely ellen. Ha amúgy nem is, de az e heti teljesítmény, a meglepő W miatt megérdemlik a srácok 😀
Amúgy nyilván a tiétek most az erősebb divízió, és a jobban balanceolt csapat (nekünk a fal az orosz rulett), plusz senki nem vonja kétségbe, hogy a Dak/Ezekiel páros lehet az "új" dupladinamit, ahogyan azt sem, hogy idén nagyon jól futtok.
HA emlékeztek, én már tavaly is írtam év elején, hogy ha nem lennének a sérülések, akkor a konferencia megnyerése lenne a tét, csak aztán kiesett Lee, R.Mc., Romo, Dez stb.
Az O-line-t amúgy különösen nagy tisztelettel figyelem, tekintve, hogy a Hawks hogyan áll e tekintetben.
több mint 9 éve
egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a4/7c/f9/a47cf9dca9d460b45958230908a4cd65.jpg
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.(nem mintha sokat számítana)
több mint 9 éve
én mondjuk ilyenre nem emlékszem.Jessica idején,ha jól emlékszem két hetet késett,mert nyaraltak....Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
slowmotion
sztaking
én olyanra emlékszem, hogy 2007-ben, amikor a Giants ellen készültek a playoff-meccsre, akkor a szabad hétvégén elmentek Cabo-ba egy-két csapattárssal. hangsúly a szabad hétvégén...
több mint 9 éve
na de dollárra vagy forintra? hesteg nemmindegyStorck elvileg behívta Nikolics kéztörése után, de Romo baszott elmenni Telkibe.Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
Storck elvileg behívta Nikolics kéztörése után, de Romo baszott elmenni Telkibe.Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
Jessica idején,ha jól emlékszem két hetet késett,mert nyaraltak....Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
slowmotion
több mint 9 éve
Csak mázlitok volt meg jó az OL ennyi 😉 grat!!!
több mint 9 éve
Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?milyen összetartásra?
sztaking
több mint 9 éve
A másik,nem értem a sport tv Dallas utálatát,már nagyon régóta....
több mint 9 éve
Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?
több mint 9 éve
Sírni valóan jók vagyunk - üzeni Dzsoki.Már csak egy meccs!
(asszem Rayne prolongálta a qb kérdést, Zeke-re meg nincsenek szavak. Ez az Urbán Májer csak tud valamit...)
Mindenki örült, mi is, ök is:
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.