BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Megható:
 www.dallascowboys.com/video/2016/11/14/emotional-dez-bryant-presented-game-ball
Kroos
És amit sokan vártunk:
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/14/13621698/trolling-the-nation-during-cowboys-steelers-so-jealous-of-this-o-line
gyeek
Dez TD-je sem volt csúnya (szerintem ott fordult meg a meccs), meg úgy kompletten az egész, de azért az az utolsó TD, az nagyon odab...sz.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Megható:
Kroos
És amit sokan vártunk:
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/14/13621698/trolling-the-nation-during-cowboys-steelers-so-jealous-of-this-o-line

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Megható:

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Scandrickel mi a helyzet? Mert Leó McFadden nem életbiztosítás.
Blevi
Szerintem "csak" konkássön volt, valszeg a jövőhéten már játszik.
Legalábbis a fejét fogta a play után amikor a földön volt, aztán meg biciklizett az oldalvonal mellett.
Amare
Vele nem csak ez a baj. Az idén vagy sérült vagy nem nyújt kiemelkedőt. MO nagyon hiányzott tegnap is.
100yard
De furcsa ez, de én is pont gondoltam erre.
Ja, Orlando-t is Lee zúzta le.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Blevi
Legalábbis a fejét fogta a play után amikor a földön volt, aztán meg biciklizett az oldalvonal mellett.
Amare
Vele nem csak ez a baj. Az idén vagy sérült vagy nem nyújt kiemelkedőt. MO nagyon hiányzott tegnap is.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Blevi

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Huu mi meccs volt,
Az O 1 félidőben nem volt az igazi,keves futás volt,keveset voltak fenn. Tudom a nagy jatek miatt is.
2 félidőbe futás beindult,Dak nem volt az igazi,először éreztem h Romoval ez sima lenne,de a végére amikor igazan kellett összekapta magat,igazi győztes típus.
A védelem hozott egy szintet,ami nem biztos h elég lesz főleg POban.. amikor Scandrik is kivált voltak bajok...Brown amugy nem reménytelen,nagyon szívós, de azert csak 6.körös rookie.

Dez faterja elhunyt ő kapta a meccs labdat Garrettől..nagyon egybe van a CSAPAT.
Kroos
Néha nekem is eszembe, hogy Romoval lehet simább lenne. Ezen a meccsen is meg a Philly ellenin is eszembe jutott, de végül is azt látom, hogy DAK-kal sokkal konzisztensebb a csapat.
Amennyivel több mint Romo, hogy vigyáz nagyon a labdára, tud futni ha kell, és talán ( de ez nagyon talán ), kulcs helyzetekben jobban teljesít. Amiben nem ér fel hozzá az a hosszú passzok és azok pontossága. Az viszont mindig elég lutri, és ezért láttunk Romonak 2-3 INT-es meccseit nem is egyet ( persze láttunk rengeteg bámulatos meccsét is), és emiatt érzem én konzisztensebbnek DAK-ot.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?
sztaking
milyen összetartásra?
slowmotion
Storck elvileg behívta Nikolics kéztörése után, de Romo baszott elmenni Telkibe.
Csányi meg is büntette kétmillióra.
Stez
Ha már labdarúgás,egy Debrecen meccs után ,befutottak a Fiuk és hátán inzultálták az ellen edzőjét,Szentes Lázárt aki ezt kimondottan nehezményezte.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az en kis kedvenc csapatom a legerosebb diviziot vezeti, akkor tehat legjobb csapat a Chiefs. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Korrekció/pontosítás: A sérültek részt a Pats-re értettem.
És a mondandóm summazva annyi, hogy egy ilyen győzelem esetén, habár felvethetne kérdéseket egy Hawks első hely, de mégis sokkal érthetőbb lenne (aka nem valóságtól elrugaszkodott), mint egy hete.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.

(nem mintha sokat számítana)
slowmotion
 s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a4/7c/f9/a47cf9dca9d460b45958230908a4cd65.jpg
gyeek
Na, most nem azért, de az AFc legjobb csapatát sikerült megverni úgy, hogy:
-idegenbe mentünk (a Dzsilett azért elég kemény terep, nem győzni járnak oda a csapatok)
-a Patriotsnak 2 hete volt felkészülni
-mi rövid hétről mentünk
-több a sérültünk
-a védelem az elmúlt hetekben annyit volt pályán, hogy abból +1 meccs kijönne

Szóval ezek után azért nem fair kikelni egy esetleges(!) első hely ellen. Ha amúgy nem is, de az e heti teljesítmény, a meglepő W miatt megérdemlik a srácok 😀

Amúgy nyilván a tiétek most az erősebb divízió, és a jobban balanceolt csapat (nekünk a fal az orosz rulett), plusz senki nem vonja kétségbe, hogy a Dak/Ezekiel páros lehet az "új" dupladinamit, ahogyan azt sem, hogy idén nagyon jól futtok.
HA emlékeztek, én már tavaly is írtam év elején, hogy ha nem lennének a sérülések, akkor a konferencia megnyerése lenne a tét, csak aztán kiesett Lee, R.Mc., Romo, Dez stb.
Az O-line-t amúgy különösen nagy tisztelettel figyelem, tekintve, hogy a Hawks hogyan áll e tekintetben.
undisputedly
persze. két dolog. inkább három.
1, viszont mi nyújtottuk a konzisztensebb teljesítményt, az egyetlen vereségünk is még az újonc kezdő irányító első meccsén jött, egyetlen(!) ponttal, ahol a kezdő receiver kicsit jobb helyzetfelismerése esetén még a GWFG-t is megpróbálhatta volna Bailey 60 körüli yardról. nála ez nem biztos, hogy lehetetlen.
2, ez az összehasonlítási alap nehéz is lesz a továbbiakban is, mert mi nem fogunk játszani a Pats-szel (cserébe be lehet vállalni az AFCN boldogabbik felét?)
3, kinek nem voltak sérültjei? (bár én inkább hiányzót mondanék) nálunk sem volt a legjobb CB meg a kezdő SS, meg a szezonban hiányzott a top WR, kezdő LT, meg ugye a franchise QB - mert volt ugye olyan meccsünk, ahol nem volt a szezon előtt várt QB1, WR1, blindside T, DE1, CB1. ez az öt kulcsposzt ugye a futballban -, viszont sikerült mindegyiket úgy pótolni, hogy meglegyenek a győzelmek.

mert azt lehet mondani, hogy Dak durván tolja, de a szezon előtt ugye csak abban reménykedtünk, hogy talán év végére eljut a clipboard holder státuszból a backup QB pozíciójába. mert volt olyan depth az OL-ban, hogy Collins helyére be tudott állni egy Leary, hogy Tyron helyére pont be tudott ugrani Chaz Green, hogy Dez hiányában a receiverek valahogy elvitték a szekeret, hogy Brown (6/198-as rookie corner egy nem túl acélos egyetemi csapatból) megfelelően be tud ugrani slotba és LCB-be is (Scandrick és Mo helyére).

persze, borotvás stadion nem egyszerű hely, de a ketchupos sem az, főleg ha Burger-Bryant-Bell játszik, ráadásul ők ugye a legnagyobb riválisuktól kaptak ki előtte, tehát megvolt az extra motiváció.

mindegy, nekem most az számít, hogy vasárnap a Ravens-t is kipipáljuk, az ő skalpjukra már 2008 óta fenjük a fogunkat.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Huu mi meccs volt,
Az O 1 félidőben nem volt az igazi,keves futás volt,keveset voltak fenn. Tudom a nagy jatek miatt is.
2 félidőbe futás beindult,Dak nem volt az igazi,először éreztem h Romoval ez sima lenne,de a végére amikor igazan kellett összekapta magat,igazi győztes típus.
A védelem hozott egy szintet,ami nem biztos h elég lesz főleg POban.. amikor Scandrik is kivált voltak bajok...Brown amugy nem reménytelen,nagyon szívós, de azert csak 6.körös rookie.

Dez faterja elhunyt ő kapta a meccs labdat Garrettől..nagyon egybe van a CSAPAT.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
egyébként meg egyedül vezetjük a ligát eredmény tekintetében, de gondolom a sok hater úgyis a Seattle-t fogja a póverrankigsz tetejére tenni, "mindegy, csak ne a tehenészek" alapon.

slowmotion
gyeek
Na, most nem azért, de az AFc legjobb csapatát sikerült megverni úgy, hogy:
-idegenbe mentünk (a Dzsilett azért elég kemény terep, nem győzni járnak oda a csapatok)
-a Patriotsnak 2 hete volt felkészülni
-mi rövid hétről mentünk
-több a sérültünk
-a védelem az elmúlt hetekben annyit volt pályán, hogy abból +1 meccs kijönne

Szóval ezek után azért nem fair kikelni egy esetleges(!) első hely ellen. Ha amúgy nem is, de az e heti teljesítmény, a meglepő W miatt megérdemlik a srácok 😀

Amúgy nyilván a tiétek most az erősebb divízió, és a jobban balanceolt csapat (nekünk a fal az orosz rulett), plusz senki nem vonja kétségbe, hogy a Dak/Ezekiel páros lehet az "új" dupladinamit, ahogyan azt sem, hogy idén nagyon jól futtok.
HA emlékeztek, én már tavaly is írtam év elején, hogy ha nem lennének a sérülések, akkor a konferencia megnyerése lenne a tét, csak aztán kiesett Lee, R.Mc., Romo, Dez stb.
Az O-line-t amúgy különösen nagy tisztelettel figyelem, tekintve, hogy a Hawks hogyan áll e tekintetben.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan

slowmotion

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sokan elfelejtenek sok mindent,mikor az összetartásra nem érkezett meg Tony ,Én nem felejtek....nincs köze a mostani helyzethez..talán mégis ?
sztaking
milyen összetartásra?
slowmotion
Jessica idején,ha jól emlékszem két hetet késett,mert nyaraltak....
sztaking
én mondjuk ilyenre nem emlékszem.
én olyanra emlékszem, hogy 2007-ben, amikor a Giants ellen készültek a playoff-meccsre, akkor a szabad hétvégén elmentek Cabo-ba egy-két csapattárssal. hangsúly a szabad hétvégén...
több mint 9 éve
sztaking
milyen összetartásra?
slowmotion
Storck elvileg behívta Nikolics kéztörése után, de Romo baszott elmenni Telkibe.
Stez
na de dollárra vagy forintra? hesteg nemmindegy
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
sztaking
milyen összetartásra?
slowmotion

több mint 9 éve
sztaking
milyen összetartásra?
slowmotion
Jessica idején,ha jól emlékszem két hetet késett,mert nyaraltak....

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak mázlitok volt meg jó az OL ennyi 😉 grat!!!
több mint 9 éve
sztaking
milyen összetartásra?
több mint 9 éve
A másik,nem értem a sport tv Dallas utálatát,már nagyon régóta....

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Sírni valóan jók vagyunk - üzeni Dzsoki.
Már csak egy meccs!
(asszem Rayne prolongálta a qb kérdést, Zeke-re meg nincsenek szavak. Ez az Urbán Májer csak tud valamit...)

Mindenki örült, mi is, ök is:

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.