Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
DE problémákról egyiknap a villamoson eszembe jutott: mi lett Anthony Spencer-rel?
Ha jól rémlik Saints játékosa lett, ahol IR került nagyon hamar.
Akkori DL két széle nem volt rossz. Ware, Spencer duo.

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Én ezzel némileg vitatkoznék.
Az eddigi meccseket elnézve nekem pont az tetszik Rayne játékában, hogy mikor nő rajta a nyomás (és a célpontjai fedezve vannak), akkor inkább kidobja vagyis inkább ledobja, akár intergrand-ra is, minthogy eldobja, akár futásból is. Ez tegnap - ha jól emlékszem többször is megtörtént.
Egyébként, majd ha visszatér Tony, bizonyos nyugalmat hozhat a csapat életében, hogy nem cérnaszálon függ a csapat sorsa, emrt ott van mögötte Rayne.
Tony, come back!

(És még egy vélemény-troll: Halkan jegyzem meg, hogy az annak idején johhnyfootball helyett draftolt ZACK MARTIN mára a csapat legjobb játékosa lett, a posztján talán a ligában is a legjobb.)
Charlie Firpo
Tony ezeket röhögve lepasszolja, a karrierje fele a "zsebből menekülve rögtönzősen megoldjuk a szitut" játékokon alapszik.
mondjuk nála a first down ilyenkor alap, de ha nagyon felidegesítik, akkor td-t is passzol belőle 😊
slowmotion
Ez így is van, de én nem erre reagáltam, csak Rayne-re. Tony természetesen korszakos zseni, nem is hasonlítanám őket össze. Ha nem kapja vissza a helyét azt csak egészségügyi okokból tudnám elképzelni.
Csak tetszik - ahogy azt Dez még az előszezonban megfogalmazta - , hogy Rayne = calm.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Az eddigi meccseket elnézve nekem pont az tetszik Rayne játékában, hogy mikor nő rajta a nyomás (és a célpontjai fedezve vannak), akkor inkább kidobja vagyis inkább ledobja, akár intergrand-ra is, minthogy eldobja, akár futásból is. Ez tegnap - ha jól emlékszem többször is megtörtént.
Egyébként, majd ha visszatér Tony, bizonyos nyugalmat hozhat a csapat életében, hogy nem cérnaszálon függ a csapat sorsa, emrt ott van mögötte Rayne.
Tony, come back!

(És még egy vélemény-troll: Halkan jegyzem meg, hogy az annak idején johhnyfootball helyett draftolt ZACK MARTIN mára a csapat legjobb játékosa lett, a posztján talán a ligában is a legjobb.)
Charlie Firpo
Tony ezeket röhögve lepasszolja, a karrierje fele a "zsebből menekülve rögtönzősen megoldjuk a szitut" játékokon alapszik.
mondjuk nála a first down ilyenkor alap, de ha nagyon felidegesítik, akkor td-t is passzol belőle 😊
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Srácok!

Mi a plan Romo visszatérése után? Padozni fog Prescott?
silent7939
Bármilyen jól is játszik Prescott, nem kényszerítik bele 20+ yardos passzokba és egyéb olyan dolgokba ami neki még túl sok lehet, ellenben Romonak már meg kellett dobnia és sikerült is. Megvárják szerintem míg teljesen felépül, aztán visszatér a kezdőbe.
gyeek
Értem... illetve nem értem, de köszönöm 😊
Egyelőre úgy néz ki nincs szükség bombákra.
silent7939
Dak-nek három dologra kell figyelnie: 1, ne kockáztasson; 2, ne adja el a labdát; 3, ne kockáztasson.
nyilván ha a receiver két lépést ver a védőre, akkor mehet a hosszú passz, egyébként csak a biztos kell.

jól tolja, de látszik rajta a drukk, de jó is ez így egyelőre. hiába játszik, az ő elsődleges dimenziója egyelőre a tanulás, az hogy közben kapja a snapeket az a véletlenek együtt állása miatt van.

Tony még mindig jobban ismeri a playbookot, még mindig biztosabban látja a hot route-okat (bár tegnap a Beasley akármilyen linebacker ellen felállást egész jó százalékkal vette észre Dak), de Dak még mindig a szeme után megy, Tony meg egy lépéssel előrébb jár.

ja, és Dak annyira akar, hogy csomószor már éppen szerelik, de még megpróbálja odalöbbölni a labdát egy társának. most még csinálja ezt, de egyszer INT lesz belőle vagy grounding, és akkor majd leszokik róla.
slowmotion
Egyébként, majd ha visszatér Tony, bizonyos nyugalmat hozhat a csapat életében, hogy nem cérnaszálon függ a csapat sorsa, mert ott van mögötte Rayne.
Tony, come back!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
azért ez nem teljesen így van, mert YAC.
Bryant is csinált pl 50 yardos TD-t úgy, hogy egy 10 yardos underneath route-ot futott, csak éppen nem volt senki, aki megállítsa.
slowmotion
Persze ilyen a statisztika, valahol elvesz valahol odarak... Én például az elkapóról - jó dobás után - felpattanó inteket tartom igazságtalannak de még sok ilyen van. Értem ám, hogy miről beszélsz, amikor a statisztikával kapcsolatban - mindig - odaszúrsz de valamihez kell viszonyítani na! 😉
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
DAK-nak már csak 7 passzkísérlet kell ahhoz hogy megdöntse Brady INT nélküli rekordját.
Azért ez is jelent valamit........
több mint 9 éve
Azért 2014-es évben már Romo se dobott sok 20+ yardos passzot. Amire ez a csapat fel lett építve, sok és hatékony futójáték, ha kell akkor rövid és pontos passzok, valamint az óra ölése, hogy a D-nek könnyebb dolga legyen. Ezzel persze nem azt mondom hogy Romo nem tudna hosszút ha a helyzet így kívánja meg.
Ettől függetlenül nincs kétségem, hogy vissza fogják neki adni a kormánykereket. Az igazi kérdés talán nem is ez, hanem, hogy akkor mi van ha DAK odaadja a szekeret 4-2-vel ( 5-1? ) és Romo-nak esetleg lesz két-három rossz meccse. Akkor mi lesz a helyzet ? Mennyi türelem lesz vele szemben ?
100yard
Pontosan 49 db 20+ (13. legtöbb) és 10 db 40+ (holtversenyben 6. legtöbb) passz osztott ki Romo 2014-ben, szóval azért na... 😊 Kell ő nekünk vissza. Dak-nak is jó lesz, hogy lekerül a teher a válláról és nyugodtan tud fejlődni Romo mögött.
speeedy1
azért ez nem teljesen így van, mert YAC.
Bryant is csinált pl 50 yardos TD-t úgy, hogy egy 10 yardos underneath route-ot futott, csak éppen nem volt senki, aki megállítsa.
több mint 9 éve
Srácok!

silent7939
Bármilyen jól is játszik Prescott, nem kényszerítik bele 20+ yardos passzokba és egyéb olyan dolgokba ami neki még túl sok lehet, ellenben Romonak már meg kellett dobnia és sikerült is. Megvárják szerintem míg teljesen felépül, aztán visszatér a kezdőbe.
gyeek
silent7939
Dak-nek három dologra kell figyelnie: 1, ne kockáztasson; 2, ne adja el a labdát; 3, ne kockáztasson.
nyilván ha a receiver két lépést ver a védőre, akkor mehet a hosszú passz, egyébként csak a biztos kell.

jól tolja, de látszik rajta a drukk, de jó is ez így egyelőre. hiába játszik, az ő elsődleges dimenziója egyelőre a tanulás, az hogy közben kapja a snapeket az a véletlenek együtt állása miatt van.

Tony még mindig jobban ismeri a playbookot, még mindig biztosabban látja a hot route-okat (bár tegnap a Beasley akármilyen linebacker ellen felállást egész jó százalékkal vette észre Dak), de Dak még mindig a szeme után megy, Tony meg egy lépéssel előrébb jár.

ja, és Dak annyira akar, hogy csomószor már éppen szerelik, de még megpróbálja odalöbbölni a labdát egy társának. most még csinálja ezt, de egyszer INT lesz belőle vagy grounding, és akkor majd leszokik róla.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Azért 2014-es évben már Romo se dobott sok 20+ yardos passzot. Amire ez a csapat fel lett építve, sok és hatékony futójáték, ha kell akkor rövid és pontos passzok, valamint az óra ölése, hogy a D-nek könnyebb dolga legyen. Ezzel persze nem azt mondom hogy Romo nem tudna hosszút ha a helyzet így kívánja meg.
Ettől függetlenül nincs kétségem, hogy vissza fogják neki adni a kormánykereket. Az igazi kérdés talán nem is ez, hanem, hogy akkor mi van ha DAK odaadja a szekeret 4-2-vel ( 5-1? ) és Romo-nak esetleg lesz két-három rossz meccse. Akkor mi lesz a helyzet ? Mennyi türelem lesz vele szemben ?
100yard
Pontosan 49 db 20+ (13. legtöbb) és 10 db 40+ (holtversenyben 6. legtöbb) passz osztott ki Romo 2014-ben, szóval azért na... 😊 Kell ő nekünk vissza. Dak-nak is jó lesz, hogy lekerül a teher a válláról és nyugodtan tud fejlődni Romo mögött.
speeedy1
Ráadásul ezek közül sok, nagyon fontos szituációkban jött(Bryant féle elmebeteg elkapás a Texans ellen ami a GW FG kszítette elő, vagy ugye az ominózus "nem elkapás a tundrán, a Philly ellen a három TD is mind 20+ yardos volt).
Daknak ez még hiányzik a játékából, egyébként se pontosak a hosdzú passzai, hát még ha crunch time-ban kéne ezt összehozni. De nincs ezzel semmi gond, Romo se így kezdte, ráadásul a karrierje első felében ő azért osztotta az Int-eket is bőven. Dak eddig nagyon szépen vigyáz a labdára, de a többi dolgot is simán megtanulhatja még, ha az eddigi fejlődése sebességét nézzük, bizakodhatunk.
Nagy luxus amúgy ilyen"problémával" küzdeni, mennyi csapat van aki ölne érte hogy ilyen helyzetben lehessen.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
100yard
több mint 9 éve
pontosan ugyan ez a véleményem. remekül fogják a futást, összesen (!) eddig 171 yardok futottak ellenük 4 meccsen 86 play-ből ami 2.0 yard per play... és ott van egy Eddie Lacy aki meg 5,5 yardot átlagol futásonként.
lesz baj bőven.
rva
A leckét azért nem adták fel nekik eddig.... week 1 Jaguars - 30. run offense,
week 2 Vikings - 32. run offense, week 3 Lions - 23. run offense, week 4 bye, week 5 Giants 26. run offense 😉

Eddig a Cinci is jól fogta a futást 😊 Nagyon kemény meccs lesz de nem indulnék neki feltett kézzel, simán benne lehet a W. Nem kápráztatott el eddig a GB játéka, hogy összefossam magam és szerintem a csapat sem fog beszarni. Csak így tovább!!
speeedy1
Persze feladni semmiképp nem szabad, ráadásul ez nekünk nagyon fontos meccsnek tűnik. Ha nem lesz meg a csoport győzelem ( és erre lássuk be van esély a Philly nagyon jó eddig és az utolsó héten pont velük játszunk idegenben ), akkor a wild card helyeknél nagyon úgy tűnik hogy a GB lesz az egyik akivel versenyben leszünk.
több mint 9 éve
pontosan ugyan ez a véleményem. remekül fogják a futást, összesen (!) eddig 171 yardok futottak ellenük 4 meccsen 86 play-ből ami 2.0 yard per play... és ott van egy Eddie Lacy aki meg 5,5 yardot átlagol futásonként.
lesz baj bőven.
rva
A leckét azért nem adták fel nekik eddig.... week 1 Jaguars - 30. run offense,
week 2 Vikings - 32. run offense, week 3 Lions - 23. run offense, week 4 bye, week 5 Giants 26. run offense 😉

Eddig a Cinci is jól fogta a futást 😊 Nagyon kemény meccs lesz de nem indulnék neki feltett kézzel, simán benne lehet a W. Nem kápráztatott el eddig a GB játéka, hogy összefossam magam és szerintem a csapat sem fog beszarni. Csak így tovább!!
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Mi lesz Green Bayben?
Amare
gigantikus zakó 😊
rva
Sajnos a sajtfejüek nem a mi matchupunk. Jól fogják a futójátékot, ellenben ők jól futnak. Ha emlékeztek a NYG meccs is ezen ment el. Nagy reményeim nekem ezzel a meccsel kapcsolatban nincsenek, de ha nem is lesz meg akkor is szépen alakult a szezon első fele. Mikor Romo megsérült gondolom mindannyian aláírtunk volna egy 4-2-es kezdést ( és ez még lehet jobb is ).
100yard
lesz baj bőven.
több mint 9 éve
Mi lesz Green Bayben?
Amare
gigantikus zakó 😊
rva
Sajnos a sajtfejüek nem a mi matchupunk. Jól fogják a futójátékot, ellenben ők jól futnak. Ha emlékeztek a NYG meccs is ezen ment el. Nagy reményeim nekem ezzel a meccsel kapcsolatban nincsenek, de ha nem is lesz meg akkor is szépen alakult a szezon első fele. Mikor Romo megsérült gondolom mindannyian aláírtunk volna egy 4-2-es kezdést ( és ez még lehet jobb is ).
több mint 9 éve
Srácok!

silent7939
gyeek
több mint 9 éve

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Nincs ezen mit ragozni, Romo egy 10 szezont lehúzó veterán pro bowl-er irányító, Prescott pedig egy az ötödik alapszakasz meccsén túllevő, eddig ígéretesnek tűnő újonc. Reménykedünk hogy Dak a jövő, de az biztos hogy Romo a jelen.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Amúgy nem tudom ki figyelt fel Phil Sims egy újabb barna színű aranyköpésére. A faszi elég fogalmatlan... Próbálta megmagyarázni, hogy mitől ilyen jó idén a Cowboys secondary, jobb híján annyit tudott kinyögni, hogy mert sok press coveraget játszanak. Igazi szagértő! 😛
gyeek
azt még a Ricsiék is észrevették, hogy zónázunk 😀
tavaly erőltettük a cover2-ben a press-t, de Carr-t a bal oldalon teljesen fogalmatlan volt és Jones se igazi corner a jobb oldalon, ő inkább az a hibrid corner-safety amit most játszik szóval sikertelenek voltunk. most a Carr-Claiborne oldalcserével meg Jones safety-be mozgatásával egészen emberinek néz ki a secondary. persze se Mo se Carr nem shutdown corner, de csináltak interception-t, van fontos helyzetekben PBU (most kettő is) és nincsenek 30+ yardokkal égetve snap szinten, amiért valljuk be tavaly a fél karunkat oda adtuk volna.

passz: Romo >> Dak
futás: Romo < Dak
az egyszerűsített és átalakított gameplan ami kihozza Dak erősségeit nyilván megszűnik, és visszatérünk a kevésbé kiismerhető, és ezáltal komolyabb ellenfelek ellen sikeresebbnek tűnő offense-hez beleértve Romo védelem olvasási képességét, amivel át tud hívni egy játékot azonnal, illetve sok olyan passzot meg tud dobni, amiről Dak egyelőre csak álmodik. Romo úgy dob, hogy az elkapója helyzetbe kerüljön, Dak meg a helyzetbe került elkapóhoz dob. Nem mindegy... (persze tudom, sokan a másodikat sem tudják megcsinálni, lásd Fitzpatrick)

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Srácok!

silent7939
gyeek
silent7939
De ha szükség lenne bombákra, back-shoulder fadekre, stb. arra még mindig Romo az ember. Dak jó és jobb lesz, de még nem Tony. Dak tudja, hogy övé a jövő, eleget tett le eddig is az asztalra és a padról is tanulhat bőven.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Srácok!

silent7939
gyeek
több mint 9 éve
Srácok!

silent7939

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Amúgy nem tudom ki figyelt fel Phil Sims egy újabb barna színű aranyköpésére. A faszi elég fogalmatlan... Próbálta megmagyarázni, hogy mitől ilyen jó idén a Cowboys secondary, jobb híján annyit tudott kinyögni, hogy mert sok press coveraget játszanak. Igazi szagértő! 😛

több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Srácok!

több mint 9 éve
Claiborne továbbra is lights out idén.
Amare
pont mikor FA lesz. bírom az ilyeneket 😀
braxa88
Tavaly is úgy játszott, most egy eddigi munkájáért elég korrekt 3 misiért játszik. Ezzel a szezonnal viszont bankot készül robbantani...

több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Igen, valóban Wisconsinban azért más lesz, Rodgers és ez a védelem...
DE!
Amit idáig mutattunk, az előtt le a kalappal, amikor még JJ Wilcox sem kirívóan szar, akkor tudod, hogy megy a csapatnak. A D-line Tank visszatérésével nagyot ugrott, bár ez a Bengals támadófal nem ligaelit idén, de ne vegyük el az érdemet senkitől, szinte mindenki hozzátette a magáét (T. Crawford mondjuk nem, de ezt már szoktuk).
Az a baj ezzel a szezonnal, hogy én még mindig nem akarom túlreménykedni a dolgot, hogy PO meg ilyenek, de ezt a csapatot elnézve nehéz nem bizakodni. Ha a Lambeau-n össze tudunk hozni egy szoros meccset, én már elégedett leszek, aztán a bye után meg jöhet a szezon érdemi része, a lentebb említett húzós ellenfelekkel.
Mindenesetre köszönöm a csapatnak ezt a szezont, nem gondoltam volna!