Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Leary degeneratív térd sérülése miatt lassan minden nap ajándék amikor játszhat.La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.Pont emiatt nem rázott meg a sérülése. Jelenlegi állás szerint Leary jobb a posztján szerintem, nyilván Collins a jövő ezért volt ő a kezdő. Na meg persze ha Leary ilyen jól tolja és megdobják tavasszal egy zsíros szerződéssel (ami valószínű) kapunk egy jó kis kompenzációs picket 😉
gyeek
speeedy1
ha most nem kapott nagy ajánlatot (valószínűleg éppen emiatt) akkor minden hónappal/évvel csökken az esélye ennek
több mint 9 éve
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.Pont emiatt nem rázott meg a sérülése. Jelenlegi állás szerint Leary jobb a posztján szerintem, nyilván Collins a jövő ezért volt ő a kezdő. Na meg persze ha Leary ilyen jól tolja és megdobják tavasszal egy zsíros szerződéssel (ami valószínű) kapunk egy jó kis kompenzációs picket 😉
gyeek
több mint 9 éve
ja most nézem, hogy a mi meccsünk lesz vasárnap a tévés meccs. nájsz.
több mint 9 éve
Fredbeard és Martin korszakos tehetségek, 5 évente jön ki 2 ilyen interior lineman 😊 nem ez az általános és szerintem nem is fair minden első körös falembertől ezt várni. 😊igen, ahhoz képest, hogy első körösnek tartották messze nem olyan komplett játékos, mint Martin vagy Frederick volt a rookie évében.Fakit.twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
Charlie Firpo
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.
gyeek
rva
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
igen, ahhoz képest, hogy első körösnek tartották messze nem olyan komplett játékos, mint Martin vagy Frederick volt a rookie évében.Fakit.twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
Charlie Firpo
La'Elf leigazolása egy kétkezes ujjas köszönés volt a ligának, de nem ő tette ezt a falat azzá, ami. Leary volt az egyik. Bírom a fiatalt, de nem uzsizni érkezett és van hova fejlődnie.
gyeek
több mint 9 éve
Fakit.twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
azért Blount dolga sem egyszerű, ő a második, a harmadik és a sérült harmadik irányítóval játszott eddig kb.az megvan, hogy Elliott ellen tömik a legtöbbször 8 emberrel a box-ot az egész ligában?Erre ez a válaszom:
Romo mellett tuti nem mernék megcsinálni.
rva
RUSHING YARDS
1. Ezekiel Elliott, DAL 412
2. Isaiah Crowell, CLE 394
3. LeGarrette Blount, NE 352
4. Lamar Miller, HOU 351
5. DeMarco Murray, TEN 340
Akkor a tuto kombó a Tony-Zeke, nem?
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Idén es jövőre szerintem tuti megpróbálja. Szerintem is jo lesz csak azert na ahogy írtad csigolyák...Ránéztem a QB-k statjaira: Rayne a 6. a ligában a passzsikerességben, passer ratin-ben pedig 13.Mikor játszott vegig tétmeccset utoljára. Nem tudom milyen a formája.Arra leszek kiváncsi Romo mennyire lesz vajon rozsdás ha visszatér?Én inkább arra, hogy mennyire lesz ideges, mert a nyomás most rajta van. Bár lehet, hogy te is erre gondolsz.
Elvileg Eagles ellen jatszik először, ami eleg fontos meccs lesz.
Blevi
Charlie Firpo
Blevi
Nem rossz adatok, és még nyer is a csapat.
De Tony jó lesz, vérprofi. Csak tud-e még menekülni. Én is agyaltam már rajta, másfelől ha elegánsan visszavonulna (azaz megegyezne Jones-ékkal), én azon sem lepődnék meg. Azért a csigolyasérülés nem játék.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Ránéztem a QB-k statjaira: Rayne a 6. a ligában a passzsikerességben, passer ratin-ben pedig 13.Mikor játszott vegig tétmeccset utoljára. Nem tudom milyen a formája.Arra leszek kiváncsi Romo mennyire lesz vajon rozsdás ha visszatér?Én inkább arra, hogy mennyire lesz ideges, mert a nyomás most rajta van. Bár lehet, hogy te is erre gondolsz.
Blevi
Charlie Firpo
Blevi
Nem rossz adatok, és még nyer is a csapat.
De Tony jó lesz, vérprofi. Csak tud-e még menekülni. Én is agyaltam már rajta, másfelől ha elegánsan visszavonulna (azaz megegyezne Jones-ékkal), én azon sem lepődnék meg. Azért a csigolyasérülés nem játék.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mikor játszott vegig tétmeccset utoljára. Nem tudom milyen a formája.Arra leszek kiváncsi Romo mennyire lesz vajon rozsdás ha visszatér?Én inkább arra, hogy mennyire lesz ideges, mert a nyomás most rajta van. Bár lehet, hogy te is erre gondolsz.
Blevi
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Arra leszek kiváncsi Romo mennyire lesz vajon rozsdás ha visszatér?Én inkább arra, hogy mennyire lesz ideges, mert a nyomás most rajta van. Bár lehet, hogy te is erre gondolsz.
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Arra leszek kiváncsi Romo mennyire lesz vajon rozsdás ha visszatér? Elvileg Eagles ellen jatszik először, ami eleg fontos meccs lesz.
több mint 9 éve
az megvan, hogy Elliott ellen tömik a legtöbbször 8 emberrel a box-ot az egész ligában?2014ben ugyanigy megtették biza Romo ellen is (többek közt, az igy adódó rengeteg 1-on-1 miatt volt MVP like szezonja). Ugyanis nem igazán volt más választásuk, egyébként esélytelen volt 100 yard alatt tartani Murrayt.
rva
Legyen ez igy idén is, a running game az esetek többségében még igy is el fog döcögni, csak tudják kihasználni az így adódó lehetőségeket.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
az megvan, hogy Elliott ellen tömik a legtöbbször 8 emberrel a box-ot az egész ligában?Erre ez a válaszom:
rva
RUSHING YARDS
1. Ezekiel Elliott, DAL 412
2. Isaiah Crowell, CLE 394
3. LeGarrette Blount, NE 352
4. Lamar Miller, HOU 351
5. DeMarco Murray, TEN 340
Akkor a tuto kombó a Tony-Zeke, nem?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
az megvan, hogy Elliott ellen tömik a legtöbbször 8 emberrel a box-ot az egész ligában?Romo mellett tuti nem mernék megcsinálni.
több mint 9 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792De jó, hogy megtartottuk (=nem ment el, = másnak nem kellett) búbánatostekintetű Roni!
empty taxi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/783290027233185792

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az idei draft elég jónak tűnik egyelőre. Túl azon, hogy két rookie viszi a csapatot Collins is használható ( nála még azért nem lehet tudni mire lesz képes a jövőben ), és Brown is tetszett nagyon. Elég atlétikus és jól helyezkedik a pályán, volt két levédekezett passza, és a többiről meg centikkel maradt le. Smith a jövő zenéje de ha Ő is bejönne ( ha nem szerintem akkor is ) akkor szerintem bőven elégedettek lehetünk az idei drafttal.Én már akkor elégedett leszek,ha Dak innentől kezdve csak javuló formát mutat,mivel ez volt az egyik olyan kardinális kérdés a csapatnál,amit meg kellett oldani már sürgősen
100yard
És ha ezt a 4. körben sikerül,az még jobb,mert amúgy valószínűleg első 2 körbe kellett volna qb-t húzni,ami más egységektől vette volna el a magas draft picket.
több mint 9 éve
Az idei draft elég jónak tűnik egyelőre. Túl azon, hogy két rookie viszi a csapatot Collins is használható ( nála még azért nem lehet tudni mire lesz képes a jövőben ), és Brown is tetszett nagyon. Elég atlétikus és jól helyezkedik a pályán, volt két levédekezett passza, és a többiről meg centikkel maradt le. Smith a jövő zenéje de ha Ő is bejönne ( ha nem szerintem akkor is ) akkor szerintem bőven elégedettek lehetünk az idei drafttal.
több mint 9 éve
#1 wide receiver (Dez)ebből Scandrick egyelőre kérdéses, Smith még nem bizonyított, Nzeocha szintén, Gregory sem, Tapper sem, McFadden meg ugye eleve így is csak backup RB.
Starting quarterback (Romo)
Starting left tackle (Smith)
Best defensive lineman (Lawrence)
Potential #1 cornerback (Scandrick)
Best middle linebacker when he plays (McClain)
Best future middle linebacker (Smith)
Potentially second-best linebacker when he returns (Nzeocha)
Starting left guard (Collins)
Leading rusher from 2015 (McFadden)
Best blocking tight end (Hanna)
Fastest defensive lineman (Gregory)
Rookie fourth-round defensive end (Tapper).
SBalázs
szóval persze, lehet mindenkire jelzőket aggatni (egy háromindulós versenyen mindenki dobogós), de ebből a listából szerintem csak Romo, Lawrence, meg a támadófal bal széle kardinális, meg Hanna félig.
több mint 9 éve
de ha visszajön Romo, akkor 15 leugrik ebbőlIdei salary cap kb 30%-ka sérült :SFőleg akkor brutális, amikor az ember egyben látja, kik is hiányoznak. Ehhez ugye jön egy (szerintem) TOP10 kicker, illetve kikerül D-Law, esetleg Dez a következő meccsre.Neki is hátsérülése van.Az megvan, hogy Dan Bailey is sérült?Most olvastam épp Fisher kissé enigmatikus tvítjét. WTF?! Van még kulcsember aki meg tudna sérülni? Ja van, kussolok is... 😐
Charlie Firpo
gyeek
Idén ez a sláger, bassza meg.
Charlie Firpo
#1 wide receiver (Dez)
SBalázs
beltazor
több mint 9 éve
Idei salary cap kb 30%-ka sérült :SFőleg akkor brutális, amikor az ember egyben látja, kik is hiányoznak. Ehhez ugye jön egy (szerintem) TOP10 kicker, illetve kikerül D-Law, esetleg Dez a következő meccsre.Neki is hátsérülése van.Az megvan, hogy Dan Bailey is sérült?Most olvastam épp Fisher kissé enigmatikus tvítjét. WTF?! Van még kulcsember aki meg tudna sérülni? Ja van, kussolok is... 😐
Charlie Firpo
gyeek
Idén ez a sláger, bassza meg.
Charlie Firpo
#1 wide receiver (Dez)
SBalázs

több mint 9 éve
Giants 2-2re romlott, és a Vikings minden egyes győzelme eggyel rosszabb draft cetlit jelent az Eaglesnek. Szép... 😊Ahhoz képest, hogy 0 darabunk volt, a 29-30. helyen is jó lesz húzni 😊 | azt, hogy ne 31-32 legyen azt mi akadályozzuk meg 😉 |
gyeek
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Giants 2-2re romlott, és a Vikings minden egyes győzelme eggyel rosszabb draft cetlit jelent az Eaglesnek. Szép... 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass