Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Tapper - IRAhogy (ha jól) olvastam, gerincproblémái vannak és visszaesett.
Lehet, hogy sosem fogjuk pályán látni - ez már az én véleményem.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
természetes, hogy nem adunk ingyen információt a 49ersnekKicsit zavaros a történet. Ez egy tegnapi cikk, amit betettem meg mintha ma nyilatkozta volna az öreg. Kicsit zavaros az egész. Elég összevissza beszélnek. Garett is valami olyasmit mondott tegnap hogy volt, de még értékelni kell az eredmény. Nem nagyon értem, nem szokták ezt még különösebben értékelni. Vagy látják hogy van sérülés vagy nem.És Bryant-el akkor mi van? Hétfőn volt MRI-n ő is nem?www.nfl.com/news/story/0ap3000000710061/article/cowboys-waiting-for-test-results-on-dez-bryants-knee
Amare
Elvileg volt varjak az eredményeket.
Blevi
Az öreg meg mintha nem is tudná hogy volt-e, meg talán ma megy.
Hát eléggé megy a ködösítés.
100yard
amíg nem kötelező megmondani mi va, addig fogják is csinálni.
twitteren azt írják, hogy low level MCL sprain, azaz kicsit megnyúlt a szalag, amit térd kötéssel "gyógyítanak" kérdés Bryant tud-e majd azzal a kötéssel játszani rendesen.
hétfőn visszanéztem a meccset, és örülök, hogy tudtuk dominálni a liga valószínűleg leggyengébb csapatát. ja nem.. ennek a Bears-nek kétszer ennyi pontot kellett volna rajzolni. sack? interception? futás védekezés?
mondjuk Maliek Collins-t és Claiborne-t én is kiemelném, mindketten a várakozáson felül teljesítettek szerintem, annak ellenére is, hogy Claiborne-on volt elkapás azért, de Hoyer folyamatosan tesztelte és túl sok babér nem termett. nem shutdown szint, de szemre szép.
több mint 9 éve
Azt amúgy vágjátok hogy Dunbarnak ez volt az első karrier TDje? 2013 óta itt van... Neki is teljesen más lehetne a karrierje ha nem lenne ennyire injury prone....vagy balfék. Volt egy 100 yardos meccse tavaly, de ezen kívül édes keveset adott hozzá a csapat teljesítményéhez. Hiába látnak benne bármit, vagy nem tudják hasznosítani a képességeit, vagy ő betlizik valahogy.
Amare
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Azt amúgy vágjátok hogy Dunbarnak ez volt az első karrier TDje? 2013 óta itt van... Neki is teljesen más lehetne a karrierje ha nem lenne ennyire injury prone.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kicsit zavaros a történet. Ez egy tegnapi cikk, amit betettem meg mintha ma nyilatkozta volna az öreg. Kicsit zavaros az egész. Elég összevissza beszélnek. Garett is valami olyasmit mondott tegnap hogy volt, de még értékelni kell az eredmény. Nem nagyon értem, nem szokták ezt még különösebben értékelni. Vagy látják hogy van sérülés vagy nem.És Bryant-el akkor mi van? Hétfőn volt MRI-n ő is nem?www.nfl.com/news/story/0ap3000000710061/article/cowboys-waiting-for-test-results-on-dez-bryants-knee
Amare
Blevi
Az öreg meg mintha nem is tudná hogy volt-e, meg talán ma megy.
Hát eléggé megy a ködösítés.
több mint 9 éve
És Bryant-el akkor mi van? Hétfőn volt MRI-n ő is nem?
Amare
több mint 9 éve
Jerry Jones via @1053thefan says @DezBryant has not taken MRI yet, may take one later today. Jones is “encouraged” by return to game.
több mint 9 éve
És Bryant-el akkor mi van? Hétfőn volt MRI-n ő is nem?
több mint 9 éve
Itt van Leary most megmutathatja. Hajra2 sárgát kaptunk róla, de nekem ettől függetlenül tetszett.
Green h játszott hétvégén látta vki?
Kroos
több mint 9 éve
Negativ. Leary kipróbált játékos, ráadásul a mi rendszerünkben. A liga 80 százalékánál kezdő lenne. Itt a sérülésig nem fért be, bőven jó lesz még ettől a bal oldal ha Smith vissza tud térni.La'ell sérült meg, de sztem ez a rosszabbCollins-t csak elvesztettük. Műtét, 8-10 hét.Nyugtass meg hogy La'ell nem Maliek.
Charlie Firpo
Amare
beltazor
Maliek Collins mögött nem hogy kezdő szintü, de cserejátékosnak is maximum közepes emberkék vannak. Az ujfajta Dline ami igazábol pont Collinsnak köszönhető, mert igy Crawfordot ki tudták tenni szélre, végre valamiféle passrushoz hasonlót mutatot. Ha ő kidőlne, ez megint oda lenne...
több mint 9 éve
Meg ami még fontos tud lenni, hogy 3rd pct-ben vezetjük a ligát. Ami nyilván mutatja az edzői munka minőségét, mutatja hogy DAK nyomás alatt jól teljesít, meg nyilván mutatja a futójáték és az Offense fal potensségét.
több mint 9 éve
Az viszont tetszik hogy hogyan építik fel DAK-ot szép lassan. Ahhoz képest, hogy az első meccsen csak 10-20 yardos passzokat adott, most már azért próbálkoztak jó néhányszor hosszabb 30-40 yardos játékokkal. Beasley hosszú játéka is ült amiből majdnem TD lett és Butler felé is ment az end zone-ba egy hosszabb passz ami ugyan nem lett elkapás de a kinti szakértők szerint is zászlót ért volna mert a corner kitolta a labda alól.szerintem az mindenki szerint az volt, mert a corner meg sem fordult, de akadályozta a karja mozgását az elkapásnál.
100yard
viszont láttunk már nyilvánvalóbb eseteket is megtorlatlanul hagyni, amíg ezektől függetlenül is sikerül pontot szerezni, addig nincs baj.
több mint 9 éve
Az viszont tetszik hogy hogyan építik fel DAK-ot szép lassan. Ahhoz képest, hogy az első meccsen csak 10-20 yardos passzokat adott, most már azért próbálkoztak jó néhányszor hosszabb 30-40 yardos játékokkal. Beasley hosszú játéka is ült amiből majdnem TD lett és Butler felé is ment az end zone-ba egy hosszabb passz ami ugyan nem lett elkapás de a kinti szakértők szerint is zászlót ért volna mert a corner kitolta a labda alól.
több mint 9 éve
persze. még jó, hogy volt pár illusztris hiányzója a Chicago front sevennek.Itt van Leary most megmutathatja. HajraMély analizist nem tudok adni, de nem sack-kelték DAK-ot és futottunk majd 200 yardot. Egyáltalán nem volt rossz ahhoz képest hogy az első meccse kezdőként. Olyan nagy hibájára nem emlékszem, illetve egy penalty-t gyűjtöttünk be róla ( azt hiszem térden alul blokkolt ).
Kroos
100yard
több mint 9 éve
Itt van Leary most megmutathatja. HajraMély analizist nem tudok adni, de nem sack-kelték DAK-ot és futottunk majd 200 yardot. Egyáltalán nem volt rossz ahhoz képest hogy az első meccse kezdőként. Olyan nagy hibájára nem emlékszem, illetve egy penalty-t gyűjtöttünk be róla ( azt hiszem térden alul blokkolt ).
Kroos
több mint 9 éve
Itt van Leary most megmutathatja. HajraGreen h játszott hétvégén látta vki?
több mint 9 éve
La'ell sérült meg, de sztem ez a rosszabbCollins-t csak elvesztettük. Műtét, 8-10 hét.Nyugtass meg hogy La'ell nem Maliek.
Charlie Firpo
Amare

több mint 9 éve
Collins-t csak elvesztettük. Műtét, 8-10 hét.Nyugtass meg hogy La'ell nem Maliek.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Collins-t csak elvesztettük. Műtét, 8-10 hét.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem is azért írtam, hogy elemezzek, nem volt ugyanis mit. Én a Terrence fumblitól néztem, és ott már - kis megingás után - eldőlt a meccs.Neked is jobban tettszik a Rayne mint a Dakota? 😊 Na de evan, Prescott az utóbbit használja 😊
De mégis zavaró volt, hogy a DL nem érezte a ritmust, a meccs nagy büdös 0 sack-kel ment le, nem gondolom, hogy 10-et tolunk átlagban, de azért, no. ÉS ha a nyomás nagyobb lenne, akkor a def back-eknek sem kellene gyilkolódniuk, bár így (ezt se gondoltam volna pár éve) azt kell leírjam: Morris Claiborne veszett formában van, nagyon érezte a ritmust, bár így is szívatták néha, de ez benne van. Carr is jó volt, Wilcox pedig megint villantott.
Rayne-ra pedig nincsenek szavak: nem tolja túl, de marha megbízhatónak tűnik, és most ez kell. Szezon előtt én a boom-boom 2 INT 4 td-s Rookie-t vártam, meg szerettem volna, de így is jó! Mit jó, 19/24-es passzstat nekem májer!
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Nem is azért írtam, hogy elemezzek, nem volt ugyanis mit. Én a Terrence fumblitól néztem, és ott már - kis megingás után - eldőlt a meccs.De mégis zavaró volt, hogy a DL nem érezte a ritmust, a meccs nagy büdös 0 sack-kel ment le, nem gondolom, hogy 10-et tolunk átlagban, de azért, no. ÉS ha a nyomás nagyobb lenne, akkor a def back-eknek sem kellene gyilkolódniuk, bár így (ezt se gondoltam volna pár éve) azt kell leírjam: Morris Claiborne veszett formában van, nagyon érezte a ritmust, bár így is szívatták néha, de ez benne van. Carr is jó volt, Wilcox pedig megint villantott.
Rayne-ra pedig nincsenek szavak: nem tolja túl, de marha megbízhatónak tűnik, és most ez kell. Szezon előtt én a boom-boom 2 INT 4 td-s Rookie-t vártam, meg szerettem volna, de így is jó! Mit jó, 19/24-es passzstat nekem májer!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mig Twill el nem dobta a labdat addig olyan 200 yard korul tudtak csak csinalni ellenunk, es ez mar a harmadik negyed vege fele volt. Aztan kicsit kiengedett mind az O mind a D.ja még annyit:első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
két 3rd down nem lett meg, az egyikből megcsináltuk a negyediket, a másodikból FG-t rúgtunk. punt nuku, advance at will.
slowmotion
Prescottnak megvan az első passzolt TDje 😊 Amugy a szokásos higgadtfejű veterán volt ő is? 😊
Amare
a D által benyelt yardok nagy része az utolsó két-három drive-ban történt, legalább 14 pontos különbségnél, folyamatos cover 2 mellett, ahol igazából arra figyeltünk, hogy ne legyen nagy play. pár így is sikerült, de ha közelebb került volna az ellenfél, akkor meg nem a 100% futással támadunk, úgy meg sikerült volna még pontot feltenni a táblára, ezzel tovább növelve a különbséget.
pass rush persze kéne, még egy hetet ki kell húzni így, aztán meglátjuk. meg azért talán máskor nem csak ellenünk fújják be a teljesen nyilvánvaló holdingokat, hanem mellettünk is.
nem világverő ez a D, de az utóbbi két meccsen pont annyit tett fel az asztalra, hogy az elég legyen - és igazából ha az első héten kicsit jobban pörög az O, akkor oda is elég lett volna a védelem teljesítménye.
az egyetlen wtf az Bailey kihagyott mezőnygólja, de egyrészt nem negyvenen belülről hagyta ki, másrészt nem meccsdöntő szituban, harmadszor így a tökéletes szezon nem fogja külön nyomasztani.
slowmotion
több mint 9 éve
Dez MRi-re megy a térdével. Remek...Allitolag csak precauson. Persze Romo is igy ment MRI-re.
Blevi
Ami miatt jobban aggodnak az Collins nagylabaujja.
több mint 9 éve
Dez MRi-re megy a térdével. Remek...Amíg csak oda megy és nem IR-re, addig nincs akkora gond.
Blevi
több mint 9 éve
Dez MRi-re megy a térdével. Remek...