Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
ja még annyit:első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
két 3rd down nem lett meg, az egyikből megcsináltuk a negyediket, a másodikból FG-t rúgtunk. punt nuku, advance at will.
slowmotion
Prescottnak megvan az első passzolt TDje 😊 Amugy a szokásos higgadtfejű veterán volt ő is? 😊
Amare
a D által benyelt yardok nagy része az utolsó két-három drive-ban történt, legalább 14 pontos különbségnél, folyamatos cover 2 mellett, ahol igazából arra figyeltünk, hogy ne legyen nagy play. pár így is sikerült, de ha közelebb került volna az ellenfél, akkor meg nem a 100% futással támadunk, úgy meg sikerült volna még pontot feltenni a táblára, ezzel tovább növelve a különbséget.
pass rush persze kéne, még egy hetet ki kell húzni így, aztán meglátjuk. meg azért talán máskor nem csak ellenünk fújják be a teljesen nyilvánvaló holdingokat, hanem mellettünk is.
nem világverő ez a D, de az utóbbi két meccsen pont annyit tett fel az asztalra, hogy az elég legyen - és igazából ha az első héten kicsit jobban pörög az O, akkor oda is elég lett volna a védelem teljesítménye.
az egyetlen wtf az Bailey kihagyott mezőnygólja, de egyrészt nem negyvenen belülről hagyta ki, másrészt nem meccsdöntő szituban, harmadszor így a tökéletes szezon nem fogja külön nyomasztani.
több mint 9 éve
félidő 24-3 volt, a Chicago 114 yardot csinált (43 futás + 71 passz), két értelmes drive-juk volt, egy FG lett belőle meg egy 40 másodperces prevent védekezéses ponttalan.első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
két 3rd down nem lett meg, az egyikből megcsináltuk a negyediket, a másodikból FG-t rúgtunk. punt nuku, advance at will.
slowmotion
Prescottnak megvan az első passzolt TDje 😊 Amugy a szokásos higgadtfejű veterán volt ő is? 😊
Amare
a teljes kiütéstől (meg a saját szerződéshosszabbításától) T-Will mentette meg őket, amikor 24-3-nál a maci 20-ason csinált egy teljesen óvodás fumble-t, mert már megint befelé kell vágnia az okosnak.
több mint 9 éve
első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
több mint 9 éve
Elnézve a Bears mecset, azért kéne a védelembe egy kis pass rush, nem tudom, DeMarcus visszatérése önmagában elég lesz-e az előrelépéshez.Nekem továbbra is a futás megfogása a kulcs és ezen nem tudom mennyit segít Dlaw. Aki igazán tudna segíteni az valószínűleg nem fog ( Rolando McClain ). 😕
Charlie Firpo
Ha fognánk a futást akkor a passzjáték is egysíkúbb és kiszámíthatóbb lenne.
több mint 9 éve
Esélyeshez illően lehoztuk ezt a meccset, végig kézben tartva. Vélhetőleg ez volt/lesz a leggyengébb ellenfelünk a szezonban ( talán a Cleveland kivételével ).Az első három meccsből úgy tűnik kőkeménnyé vált ez a csoport. Nagyon oda kell figyelni a csoporton kívüli ellenfelek legyőzésére, mert lehet a playoff-ba csak a wildcardon keresztül vezet az út. A csoportot vinni bárkinek nagyon kemény lesz és lehet még a szerencsefaktor is befigyel.
több mint 9 éve
Elnézve a Bears mecset, azért kéne a védelembe egy kis pass rush, nem tudom, DeMarcus visszatérése önmagában elég lesz-e az előrelépéshez.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
T. Smith inactive , remélem azért nem komoly a baj

több mint 9 éve
Így három forduló után lassan kezd körvonalazódni az NFCE erősorrend, az Eagles úgy tűnik a legerősebb a csoportban, második helyen pedig a többi három csapat: nincs túl sok különbség jelenleg teljesítményben és roster állapotban. Az Eagles viszont most bizonyította, hogy komolyan kell venni őket. Nagyon kiszolgálja az edzői stáb Wentzet, aki pedig jól veszi a lapot -- ahogy számítottam erre. A Schwartz féle védelem is eléggé odatszi magát, AB nélkül katasztrófa lenne az egész Stealers O. Szerencsére a bye week után fog csak a Cowboys találkozni az Eaglesszel, de az eddig látottak alapján könnyen becsúszhat egy oda-vissza zakó egy csúnya 2008at idéző szezonzárással. Az NFCE úgy tűnik feltámadott, nagyon fel kell kötnie a Cowboysnak a gatyáját ha idén bármit is el akarnak érni...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
'Skins fontos meccset hozott a Giants ellen, körbeverés van. Kellett Eli két 4th qtr INTje nagyon mondjuk, mert Gruden amikor tehette volna nem ment 2 pontra és egy field goal kellett volna csak a Giantsnek. A kommentátorok épp elkezdték fényezni no10-t, mire meg is hálálta a bizalmat egy INTtel. Az Eagles most játssza a Pennsylvania derbijét, most érdemes megnézni milyen jó is Wentz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Free és Smith is Questionable.Jó felvetés, már volt róla szó kint. Nem tudom ki írta, de Free helyett Martin megy ki a szélre, ha kell. Leary sem egészséges, viszont Tyron játszik, úgy írták még tegnap.
Na szoval, ha hirtelen nem tudnának játszani, hogy állna fel a fal?
Green - Leary - Frederick - Martin - Collins ?
vagy
Collins - - Leary - Frederick - Looney - Martin ?
/ ez inkább játszadozás a gondolattal, nem gondolom véresen komolyan, hogy vlamelyik is hiányozna 😊 /
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Free és Smith is Questionable.Na szoval, ha hirtelen nem tudnának játszani, hogy állna fel a fal?
Green - Leary - Frederick - Martin - Collins ?
vagy
Collins - - Leary - Frederick - Looney - Martin ?
/ ez inkább játszadozás a gondolattal, nem gondolom véresen komolyan, hogy vlamelyik is hiányozna 😊 /

több mint 9 éve
Nem is gondoltam, de kicsit túl van tolva ez a rossz-medve imágó, majd ha nyerünk, akkor lehettek underdog-ok, addig ne, mert elkényelmesít minket.Az alap, hogy mi szarok leszünk, nem arcoskodásból mondtam😀Sziasztok!Mivel erős a csoportunk, ezért nincsenek leadós meccseink, bocs.
Nagyjából mit vártok a meccstől?
Én egy szoros meccsre számítók, de nem azért mert bármi reális okom lenne rá, csupán valami féle szerencsefaktorban reménykedek, hogy ti bénáztok, vagy a bíró mindent ide fúj ilyesmi.
hpeter93
Ettől még persze minden lehet, én is szorgos meccset várok, ráadásul a hazai pálya mostanság némi plusz nyomást helyez a játékosokra, de ezt is el kell viselniük.
Bénázunk majd? Lehet. Bírók? Az is. De majd bénáztok ti is, meg a bírók is.
Charlie Firpo
hpeter93
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az alap, hogy mi szarok leszünk, nem arcoskodásból mondtam😀Sziasztok!Mivel erős a csoportunk, ezért nincsenek leadós meccseink, bocs.
Én egy szoros meccsre számítók, de nem azért mert bármi reális okom lenne rá, csupán valami féle szerencsefaktorban reménykedek, hogy ti bénáztok, vagy a bíró mindent ide fúj ilyesmi.
hpeter93
Ettől még persze minden lehet, én is szorgos meccset várok, ráadásul a hazai pálya mostanság némi plusz nyomást helyez a játékosokra, de ezt is el kell viselniük.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Sziasztok!Mivel erős a csoportunk, ezért nincsenek leadós meccseink, bocs.
hpeter93
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sziasztok!Nagyjából mit vártok a meccstől?
több mint 9 éve
Elvileg most a Bears ellen már ez lesz az alap felállás. A két Crawford a széleken, McClain meg Collins középen. Mayowa, Irwing, Thorton meg a rotációs emberek. Kíváncsi vagyok mennyire fog ez bevállni. Nem tudjátok Davis bekerül már a héten a game day active rosterre? Akkor az ugye plusz egy ember.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Collins nagyon jol játszott a pár snap alatt amig fenn volt. Tőle remelem sokat várhatunk rég kellene egy ilyen DT ide. méretéhez képest nagyon gyors volt.Az edzői stábhoz hozz szólva van különbség minden fronton...pl Witten-Swaim/Escobar különbség
több mint 9 éve
pontosítok.Thornton nálunk játszik?Igen, nincs is vele gond. Broaddus szerint hozza amit tud és amiért igazoltuk viszont senki sem számított arra, hogy T. Mclain ennyire jó lesz és persze egészséges 😊 Magyarul, kijátszotta Thorntont.
beltazor
speeedy1
arra számítottak, hogy McClain jó lesz, csak arra nem, hogy egészséges. bár a nagy számok törvénye alapján... 😊
több mint 9 éve
Thornton nálunk játszik?Igen, nincs is vele gond. Broaddus szerint hozza amit tud és amiért igazoltuk viszont senki sem számított arra, hogy T. Mclain ennyire jó lesz és persze egészséges 😊 Magyarul, kijátszotta Thorntont.
beltazor
több mint 9 éve
Hoppá! Maliek Collins annyira meggyőzte a stábot, hogy valószínű kezdeni fog a Bears ellen. Ahhoz képest, hogy törött lábbal kezdte a felkészülést ez nagyon pozitív jel. Elvileg azért is tudják kirakni T. Crawfordot DE-be. Azért 5. héten egy D.Law - Collins(remélem robbant) - T.Mclain - T.Crawford nem tűnik rossznak...
több mint 9 éve
És az O-ról még nem is beszéltük.Hát úgy talán. Bár ha nálunk kevesebb lenne a drogos akkor a mi keretünk legalább olyan jó.egyértelmű.én nem is erre a meccsre mondtam,hanem összességébenÉn nem tekintve hogy Ninkovich,Hightower tegnap nem játszott.Azért ezt a kijelentést túlzásnak érzem 😀 van ott egy all downos Collins(ide még Lee beférne -sérülések),egy super bowlt eldöntő corner,logan ryan is most éldezik továbbá Ninkovich,Hightower McCourty safetybe...egyedül talán fal ami gyengébb,de ott meg látjuk mit hoz ki a gárdából az edzői stáb (Chris Long újraéledése) vagy Jabaal Sheard aktivitása. És erre jön rá az edzői kvalitás.Ahogy néztem a NE keretet az Ő védelmük semmivel nem áll jobb nevekből mint a miénk. Ez az ami néha elgondolkodtat az edzői munkáról.Elnézést, benéztem.A tavalyi évre írtam. Ha jól emlékszem Romo nélkül nem nyertünk tavaly meccset.Belenéztem a NE meccsbe este. Azért egész lenyűgöző amit Amerikának azon a felén csinálnak. Tavaly mi hasonló konstellációban mint most ők ( hiányzott a kezdő irányító Romo/Brady és a legjobb elkapó Bryant/Gronk ) gyakorlatilag meccset sem tudtunk nyerni ők meg 3:0-al állnak.A "meccset sem tudtunk nyerni" részt nem értem. Oké, hogy nem a liga krémje a csapat, de azért ne szégyelljük már a győzelmet... -_-
És még azt sem lehet mondani hogy tele vannak magasan draftolt vagy túlfizetett sztárokkal.
100yard
gyeek
100yard
A tavalyi év a tavaly-előtti pepitája volt, nem csak eredményben. A Cowboys nagyonis Romora és a támadókra épült, a védelemben nincs egyetlen játékos sem D-Ware nélkül aki meccset tudna eldönteni és az olykor-olykor megvillanó játékosok nem nagyon tudnak egy egész meccset remekül lehozni, hogy tényezők legyenek. Tavaly Romo nélkül beszartak a játékosok (erről idén már lehetett hallani) ezért az edzőket éri a felelősség, meg természetesen a teljesen impotens Weeden-gameplanért is. Rossz visszaemlékeznem, hagyom is... 😛
gyeek
100yard
Tehenész
100yard
Tehenész
100yard
több mint 9 éve
Hát úgy talán. Bár ha nálunk kevesebb lenne a drogos akkor a mi keretünk legalább olyan jó.egyértelmű.én nem is erre a meccsre mondtam,hanem összességébenÉn nem tekintve hogy Ninkovich,Hightower tegnap nem játszott.Azért ezt a kijelentést túlzásnak érzem 😀 van ott egy all downos Collins(ide még Lee beférne -sérülések),egy super bowlt eldöntő corner,logan ryan is most éldezik továbbá Ninkovich,Hightower McCourty safetybe...egyedül talán fal ami gyengébb,de ott meg látjuk mit hoz ki a gárdából az edzői stáb (Chris Long újraéledése) vagy Jabaal Sheard aktivitása. És erre jön rá az edzői kvalitás.Ahogy néztem a NE keretet az Ő védelmük semmivel nem áll jobb nevekből mint a miénk. Ez az ami néha elgondolkodtat az edzői munkáról.Elnézést, benéztem.A tavalyi évre írtam. Ha jól emlékszem Romo nélkül nem nyertünk tavaly meccset.Belenéztem a NE meccsbe este. Azért egész lenyűgöző amit Amerikának azon a felén csinálnak. Tavaly mi hasonló konstellációban mint most ők ( hiányzott a kezdő irányító Romo/Brady és a legjobb elkapó Bryant/Gronk ) gyakorlatilag meccset sem tudtunk nyerni ők meg 3:0-al állnak.A "meccset sem tudtunk nyerni" részt nem értem. Oké, hogy nem a liga krémje a csapat, de azért ne szégyelljük már a győzelmet... -_-
És még azt sem lehet mondani hogy tele vannak magasan draftolt vagy túlfizetett sztárokkal.
100yard
gyeek
100yard
A tavalyi év a tavaly-előtti pepitája volt, nem csak eredményben. A Cowboys nagyonis Romora és a támadókra épült, a védelemben nincs egyetlen játékos sem D-Ware nélkül aki meccset tudna eldönteni és az olykor-olykor megvillanó játékosok nem nagyon tudnak egy egész meccset remekül lehozni, hogy tényezők legyenek. Tavaly Romo nélkül beszartak a játékosok (erről idén már lehetett hallani) ezért az edzőket éri a felelősség, meg természetesen a teljesen impotens Weeden-gameplanért is. Rossz visszaemlékeznem, hagyom is... 😛
gyeek
100yard
Tehenész
100yard
Tehenész
több mint 9 éve
egyértelmű.én nem is erre a meccsre mondtam,hanem összességébenÉn nem tekintve hogy Ninkovich,Hightower tegnap nem játszott.Azért ezt a kijelentést túlzásnak érzem 😀 van ott egy all downos Collins(ide még Lee beférne -sérülések),egy super bowlt eldöntő corner,logan ryan is most éldezik továbbá Ninkovich,Hightower McCourty safetybe...egyedül talán fal ami gyengébb,de ott meg látjuk mit hoz ki a gárdából az edzői stáb (Chris Long újraéledése) vagy Jabaal Sheard aktivitása. És erre jön rá az edzői kvalitás.Ahogy néztem a NE keretet az Ő védelmük semmivel nem áll jobb nevekből mint a miénk. Ez az ami néha elgondolkodtat az edzői munkáról.Elnézést, benéztem.A tavalyi évre írtam. Ha jól emlékszem Romo nélkül nem nyertünk tavaly meccset.Belenéztem a NE meccsbe este. Azért egész lenyűgöző amit Amerikának azon a felén csinálnak. Tavaly mi hasonló konstellációban mint most ők ( hiányzott a kezdő irányító Romo/Brady és a legjobb elkapó Bryant/Gronk ) gyakorlatilag meccset sem tudtunk nyerni ők meg 3:0-al állnak.A "meccset sem tudtunk nyerni" részt nem értem. Oké, hogy nem a liga krémje a csapat, de azért ne szégyelljük már a győzelmet... -_-
100yard
gyeek
100yard
gyeek
100yard
Tehenész
100yard