Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
első félidő megnézve, oda-vissza töröltük a padlót a macikkal.
az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
két 3rd down nem lett meg, az egyikből megcsináltuk a negyediket, a másodikból FG-t rúgtunk. punt nuku, advance at will.
slowmotion
Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
Prescottnak megvan az első passzolt TDje 😊 Amugy a szokásos higgadtfejű veterán volt ő is? 😊
Amare
ja még annyit:
a D által benyelt yardok nagy része az utolsó két-három drive-ban történt, legalább 14 pontos különbségnél, folyamatos cover 2 mellett, ahol igazából arra figyeltünk, hogy ne legyen nagy play. pár így is sikerült, de ha közelebb került volna az ellenfél, akkor meg nem a 100% futással támadunk, úgy meg sikerült volna még pontot feltenni a táblára, ezzel tovább növelve a különbséget.
pass rush persze kéne, még egy hetet ki kell húzni így, aztán meglátjuk. meg azért talán máskor nem csak ellenünk fújják be a teljesen nyilvánvaló holdingokat, hanem mellettünk is.

nem világverő ez a D, de az utóbbi két meccsen pont annyit tett fel az asztalra, hogy az elég legyen - és igazából ha az első héten kicsit jobban pörög az O, akkor oda is elég lett volna a védelem teljesítménye.

az egyetlen wtf az Bailey kihagyott mezőnygólja, de egyrészt nem negyvenen belülről hagyta ki, másrészt nem meccsdöntő szituban, harmadszor így a tökéletes szezon nem fogja külön nyomasztani.
több mint 9 éve
az egyetlen mezőnygóljuk is úgy jött, hogy egy hosszú futást benyeltünk, aztán 2&9-re benéztek a bírók egy illegal block downfield-et (screen passnál akkor blokkolta meg Jeffery emberét a slot receiver, amikor a passz még nem haladt át a line of scrimmage-en), ami ugye mínusz 10 helyett plus 22 yard lett, utána ment is a 3&out.
két 3rd down nem lett meg, az egyikből megcsináltuk a negyediket, a másodikból FG-t rúgtunk. punt nuku, advance at will.
slowmotion
Nekem csak a highlight volt meg. A D milyen volt? Egész szép számai lettek Hoyernak meg AJnek. Vagy garbage time-ban kozmetikáztak rajta?
Prescottnak megvan az első passzolt TDje 😊 Amugy a szokásos higgadtfejű veterán volt ő is? 😊
Amare
félidő 24-3 volt, a Chicago 114 yardot csinált (43 futás + 71 passz), két értelmes drive-juk volt, egy FG lett belőle meg egy 40 másodperces prevent védekezéses ponttalan.

a teljes kiütéstől (meg a saját szerződéshosszabbításától) T-Will mentette meg őket, amikor 24-3-nál a maci 20-ason csinált egy teljesen óvodás fumble-t, mert már megint befelé kell vágnia az okosnak.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
slowmotion

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Elnézve a Bears mecset, azért kéne a védelembe egy kis pass rush, nem tudom, DeMarcus visszatérése önmagában elég lesz-e az előrelépéshez.
Charlie Firpo
Nekem továbbra is a futás megfogása a kulcs és ezen nem tudom mennyit segít Dlaw. Aki igazán tudna segíteni az valószínűleg nem fog ( Rolando McClain ). 😕
Ha fognánk a futást akkor a passzjáték is egysíkúbb és kiszámíthatóbb lenne.
több mint 9 éve
Esélyeshez illően lehoztuk ezt a meccset, végig kézben tartva. Vélhetőleg ez volt/lesz a leggyengébb ellenfelünk a szezonban ( talán a Cleveland kivételével ).
Az első három meccsből úgy tűnik kőkeménnyé vált ez a csoport. Nagyon oda kell figyelni a csoporton kívüli ellenfelek legyőzésére, mert lehet a playoff-ba csak a wildcardon keresztül vezet az út. A csoportot vinni bárkinek nagyon kemény lesz és lehet még a szerencsefaktor is befigyel.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Elnézve a Bears mecset, azért kéne a védelembe egy kis pass rush, nem tudom, DeMarcus visszatérése önmagában elég lesz-e az előrelépéshez.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
T. Smith inactive , remélem azért nem komoly a baj

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Így három forduló után lassan kezd körvonalazódni az NFCE erősorrend, az Eagles úgy tűnik a legerősebb a csoportban, második helyen pedig a többi három csapat: nincs túl sok különbség jelenleg teljesítményben és roster állapotban. Az Eagles viszont most bizonyította, hogy komolyan kell venni őket. Nagyon kiszolgálja az edzői stáb Wentzet, aki pedig jól veszi a lapot -- ahogy számítottam erre. A Schwartz féle védelem is eléggé odatszi magát, AB nélkül katasztrófa lenne az egész Stealers O. Szerencsére a bye week után fog csak a Cowboys találkozni az Eaglesszel, de az eddig látottak alapján könnyen becsúszhat egy oda-vissza zakó egy csúnya 2008at idéző szezonzárással. Az NFCE úgy tűnik feltámadott, nagyon fel kell kötnie a Cowboysnak a gatyáját ha idén bármit is el akarnak érni...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
'Skins fontos meccset hozott a Giants ellen, körbeverés van. Kellett Eli két 4th qtr INTje nagyon mondjuk, mert Gruden amikor tehette volna nem ment 2 pontra és egy field goal kellett volna csak a Giantsnek. A kommentátorok épp elkezdték fényezni no10-t, mire meg is hálálta a bizalmat egy INTtel.

Az Eagles most játssza a Pennsylvania derbijét, most érdemes megnézni milyen jó is Wentz.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Free és Smith is Questionable.
Na szoval, ha hirtelen nem tudnának játszani, hogy állna fel a fal?
Green - Leary - Frederick - Martin - Collins ?
vagy
Collins - - Leary - Frederick - Looney - Martin ?
/ ez inkább játszadozás a gondolattal, nem gondolom véresen komolyan, hogy vlamelyik is hiányozna 😊 /
beltazor
Jó felvetés, már volt róla szó kint. Nem tudom ki írta, de Free helyett Martin megy ki a szélre, ha kell. Leary sem egészséges, viszont Tyron játszik, úgy írták még tegnap.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Free és Smith is Questionable.
Na szoval, ha hirtelen nem tudnának játszani, hogy állna fel a fal?
Green - Leary - Frederick - Martin - Collins ?
vagy
Collins - - Leary - Frederick - Looney - Martin ?
/ ez inkább játszadozás a gondolattal, nem gondolom véresen komolyan, hogy vlamelyik is hiányozna 😊 /

több mint 9 éve
Sziasztok!

Nagyjából mit vártok a meccstől?

Én egy szoros meccsre számítók, de nem azért mert bármi reális okom lenne rá, csupán valami féle szerencsefaktorban reménykedek, hogy ti bénáztok, vagy a bíró mindent ide fúj ilyesmi.
hpeter93
Mivel erős a csoportunk, ezért nincsenek leadós meccseink, bocs.
Ettől még persze minden lehet, én is szorgos meccset várok, ráadásul a hazai pálya mostanság némi plusz nyomást helyez a játékosokra, de ezt is el kell viselniük.
Bénázunk majd? Lehet. Bírók? Az is. De majd bénáztok ti is, meg a bírók is.
Charlie Firpo
Az alap, hogy mi szarok leszünk, nem arcoskodásból mondtam😀
hpeter93
Nem is gondoltam, de kicsit túl van tolva ez a rossz-medve imágó, majd ha nyerünk, akkor lehettek underdog-ok, addig ne, mert elkényelmesít minket.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Sziasztok!

Én egy szoros meccsre számítók, de nem azért mert bármi reális okom lenne rá, csupán valami féle szerencsefaktorban reménykedek, hogy ti bénáztok, vagy a bíró mindent ide fúj ilyesmi.
hpeter93
Ettől még persze minden lehet, én is szorgos meccset várok, ráadásul a hazai pálya mostanság némi plusz nyomást helyez a játékosokra, de ezt is el kell viselniük.
Charlie Firpo
Az alap, hogy mi szarok leszünk, nem arcoskodásból mondtam😀

több mint 9 éve
Sziasztok!

hpeter93

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Sziasztok!

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Elvileg most a Bears ellen már ez lesz az alap felállás. A két Crawford a széleken, McClain meg Collins középen. Mayowa, Irwing, Thorton meg a rotációs emberek. Kíváncsi vagyok mennyire fog ez bevállni. Nem tudjátok Davis bekerül már a héten a game day active rosterre? Akkor az ugye plusz egy ember.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Collins nagyon jol játszott a pár snap alatt amig fenn volt. Tőle remelem sokat várhatunk rég kellene egy ilyen DT ide. méretéhez képest nagyon gyors volt.

Az edzői stábhoz hozz szólva van különbség minden fronton...pl Witten-Swaim/Escobar különbség

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Thornton nálunk játszik?
beltazor
Igen, nincs is vele gond. Broaddus szerint hozza amit tud és amiért igazoltuk viszont senki sem számított arra, hogy T. Mclain ennyire jó lesz és persze egészséges 😊 Magyarul, kijátszotta Thorntont.
speeedy1
pontosítok.
arra számítottak, hogy McClain jó lesz, csak arra nem, hogy egészséges. bár a nagy számok törvénye alapján... 😊
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Thornton nálunk játszik?
beltazor
Igen, nincs is vele gond. Broaddus szerint hozza amit tud és amiért igazoltuk viszont senki sem számított arra, hogy T. Mclain ennyire jó lesz és persze egészséges 😊 Magyarul, kijátszotta Thorntont.
több mint 9 éve
Thornton nálunk játszik?

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Hoppá! Maliek Collins annyira meggyőzte a stábot, hogy valószínű kezdeni fog a Bears ellen. Ahhoz képest, hogy törött lábbal kezdte a felkészülést ez nagyon pozitív jel. Elvileg azért is tudják kirakni T. Crawfordot DE-be. Azért 5. héten egy D.Law - Collins(remélem robbant) - T.Mclain - T.Crawford nem tűnik rossznak...
több mint 9 éve
Belenéztem a NE meccsbe este. Azért egész lenyűgöző amit Amerikának azon a felén csinálnak. Tavaly mi hasonló konstellációban mint most ők ( hiányzott a kezdő irányító Romo/Brady és a legjobb elkapó Bryant/Gronk ) gyakorlatilag meccset sem tudtunk nyerni ők meg 3:0-al állnak.
És még azt sem lehet mondani hogy tele vannak magasan draftolt vagy túlfizetett sztárokkal.
100yard
A "meccset sem tudtunk nyerni" részt nem értem. Oké, hogy nem a liga krémje a csapat, de azért ne szégyelljük már a győzelmet... -_-
gyeek
A tavalyi évre írtam. Ha jól emlékszem Romo nélkül nem nyertünk tavaly meccset.
100yard
Elnézést, benéztem.

A tavalyi év a tavaly-előtti pepitája volt, nem csak eredményben. A Cowboys nagyonis Romora és a támadókra épült, a védelemben nincs egyetlen játékos sem D-Ware nélkül aki meccset tudna eldönteni és az olykor-olykor megvillanó játékosok nem nagyon tudnak egy egész meccset remekül lehozni, hogy tényezők legyenek. Tavaly Romo nélkül beszartak a játékosok (erről idén már lehetett hallani) ezért az edzőket éri a felelősség, meg természetesen a teljesen impotens Weeden-gameplanért is. Rossz visszaemlékeznem, hagyom is... 😛
gyeek
Ahogy néztem a NE keretet az Ő védelmük semmivel nem áll jobb nevekből mint a miénk. Ez az ami néha elgondolkodtat az edzői munkáról.
100yard
Azért ezt a kijelentést túlzásnak érzem 😀 van ott egy all downos Collins(ide még Lee beférne -sérülések),egy super bowlt eldöntő corner,logan ryan is most éldezik továbbá Ninkovich,Hightower McCourty safetybe...egyedül talán fal ami gyengébb,de ott meg látjuk mit hoz ki a gárdából az edzői stáb (Chris Long újraéledése) vagy Jabaal Sheard aktivitása. És erre jön rá az edzői kvalitás.
Tehenész
Én nem tekintve hogy Ninkovich,Hightower tegnap nem játszott.
100yard
egyértelmű.én nem is erre a meccsre mondtam,hanem összességében
Tehenész
Hát úgy talán. Bár ha nálunk kevesebb lenne a drogos akkor a mi keretünk legalább olyan jó.
100yard
És az O-ról még nem is beszéltük.
több mint 9 éve
Belenéztem a NE meccsbe este. Azért egész lenyűgöző amit Amerikának azon a felén csinálnak. Tavaly mi hasonló konstellációban mint most ők ( hiányzott a kezdő irányító Romo/Brady és a legjobb elkapó Bryant/Gronk ) gyakorlatilag meccset sem tudtunk nyerni ők meg 3:0-al állnak.
És még azt sem lehet mondani hogy tele vannak magasan draftolt vagy túlfizetett sztárokkal.
100yard
A "meccset sem tudtunk nyerni" részt nem értem. Oké, hogy nem a liga krémje a csapat, de azért ne szégyelljük már a győzelmet... -_-
gyeek
100yard
Elnézést, benéztem.

A tavalyi év a tavaly-előtti pepitája volt, nem csak eredményben. A Cowboys nagyonis Romora és a támadókra épült, a védelemben nincs egyetlen játékos sem D-Ware nélkül aki meccset tudna eldönteni és az olykor-olykor megvillanó játékosok nem nagyon tudnak egy egész meccset remekül lehozni, hogy tényezők legyenek. Tavaly Romo nélkül beszartak a játékosok (erről idén már lehetett hallani) ezért az edzőket éri a felelősség, meg természetesen a teljesen impotens Weeden-gameplanért is. Rossz visszaemlékeznem, hagyom is... 😛
gyeek
Ahogy néztem a NE keretet az Ő védelmük semmivel nem áll jobb nevekből mint a miénk. Ez az ami néha elgondolkodtat az edzői munkáról.
100yard
Azért ezt a kijelentést túlzásnak érzem 😀 van ott egy all downos Collins(ide még Lee beférne -sérülések),egy super bowlt eldöntő corner,logan ryan is most éldezik továbbá Ninkovich,Hightower McCourty safetybe...egyedül talán fal ami gyengébb,de ott meg látjuk mit hoz ki a gárdából az edzői stáb (Chris Long újraéledése) vagy Jabaal Sheard aktivitása. És erre jön rá az edzői kvalitás.
Tehenész
100yard
Tehenész
Hát úgy talán. Bár ha nálunk kevesebb lenne a drogos akkor a mi keretünk legalább olyan jó.
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
100yard
gyeek
100yard
Elnézést, benéztem.

gyeek
100yard
Tehenész
100yard