Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.szerintem Tonyval se lenne nagyon másképp. a kezdő D-ből nagyrészt cserék, visszatérők vagy átlagos játékosok vannak. csak Lee és Jones az, aki kiemelkedik, meg elvileg Tyrone Crawfordnak kéne (bár neki is volt offseason operációja).
Ezen kívül amit eddig látunk tőle az jó. Rövid passzokkal pontos, jól kezeli a nyomás és mozgékony is. Amit a végén láttam mikor beleállt a sack-be az kifejezetten tetszett, nem kezdett el hősködni hanem bevállalta a sack-et hogy ezzel is menjen az óra. Szóval szerintem amennyi mozgásteret hagytak neki azt megoldotta jól.
100yard
a tavalyi védelmet sokan ekézik, pedig ők tényleg a seggükön vették a levegőt a végére, annyit voltak fent a pályán. ez így nem jó. kell az, hogy úgy szerezzünk pontokat, hogy közben égetjük az időt. ezért volt Zeke a választás, és ezért nem Bosa.
több mint 9 éve
DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.Ezen kívül amit eddig látunk tőle az jó. Rövid passzokkal pontos, jól kezeli a nyomás és mozgékony is. Amit a végén láttam mikor beleállt a sack-be az kifejezetten tetszett, nem kezdett el hősködni hanem bevállalta a sack-et hogy ezzel is menjen az óra. Szóval szerintem amennyi mozgásteret hagytak neki azt megoldotta jól.
több mint 9 éve
láttam sajnos azt is. 😕az megvan, hogy tavaly ugyanez az irányító szétszopatott minket? és ott sikerült megdobnia ugyanezeket a passzokat...örülünk is,de azért ha ezt mind megdobja akkor perfect irányító mutatója lett volna. és miért mindig ellenünk fussa élete formáját egy irányító ?Én azért nem látom, hogy annyira szerencsétlenkedett volna a Redskins. Cousins azért összehozott 364 passzolt yardot 60 %-os pontossággal. Az hogy néhány hosszú passza nem sikerült az minden irányítónak benne van. Meg minden meccsben benn van egy giveaway is legalább minden csapatnak. Nagyon ritka, hogy egy csapat e nélkül hoz le egy meccset. Szóval én nem láttam a Washingtoni teljesítmény olyan tragikusnak tegnap.két olyan passz volt minimum, ami befutós, és túldobta, meg egy olyan, ami szintén befutós, de nagyon aluldobta. ez legalább 10 pont mínusz.
100yard
ha ehhez hozzávesszük a két-három 3rd down passzt, amit elrontott Kuzin...
szóval örüljünk az ajándéknak.
slowmotion
úgy ahogy a múlt héten nem volt szerencsénk most valamit visszaadott a sors.
100yard
slowmotion
több mint 9 éve
az megvan, hogy tavaly ugyanez az irányító szétszopatott minket? és ott sikerült megdobnia ugyanezeket a passzokat...örülünk is,de azért ha ezt mind megdobja akkor perfect irányító mutatója lett volna. és miért mindig ellenünk fussa élete formáját egy irányító ?Én azért nem látom, hogy annyira szerencsétlenkedett volna a Redskins. Cousins azért összehozott 364 passzolt yardot 60 %-os pontossággal. Az hogy néhány hosszú passza nem sikerült az minden irányítónak benne van. Meg minden meccsben benn van egy giveaway is legalább minden csapatnak. Nagyon ritka, hogy egy csapat e nélkül hoz le egy meccset. Szóval én nem láttam a Washingtoni teljesítmény olyan tragikusnak tegnap.két olyan passz volt minimum, ami befutós, és túldobta, meg egy olyan, ami szintén befutós, de nagyon aluldobta. ez legalább 10 pont mínusz.
100yard
slowmotion
100yard
több mint 9 éve
örülünk is,de azért ha ezt mind megdobja akkor perfect irányító mutatója lett volna. és miért mindig ellenünk fussa élete formáját egy irányító ?Én azért nem látom, hogy annyira szerencsétlenkedett volna a Redskins. Cousins azért összehozott 364 passzolt yardot 60 %-os pontossággal. Az hogy néhány hosszú passza nem sikerült az minden irányítónak benne van. Meg minden meccsben benn van egy giveaway is legalább minden csapatnak. Nagyon ritka, hogy egy csapat e nélkül hoz le egy meccset. Szóval én nem láttam a Washingtoni teljesítmény olyan tragikusnak tegnap.két olyan passz volt minimum, ami befutós, és túldobta, meg egy olyan, ami szintén befutós, de nagyon aluldobta. ez legalább 10 pont mínusz.
100yard
slowmotion
több mint 9 éve
Én azért nem látom, hogy annyira szerencsétlenkedett volna a Redskins. Cousins azért összehozott 364 passzolt yardot 60 %-os pontossággal. Az hogy néhány hosszú passza nem sikerült az minden irányítónak benne van. Meg minden meccsben benn van egy giveaway is legalább minden csapatnak. Nagyon ritka, hogy egy csapat e nélkül hoz le egy meccset. Szóval én nem láttam a Washingtoni teljesítmény olyan tragikusnak tegnap.két olyan passz volt minimum, ami befutós, és túldobta, meg egy olyan, ami szintén befutós, de nagyon aluldobta. ez legalább 10 pont mínusz.
100yard
több mint 9 éve
Én azért nem látom, hogy annyira szerencsétlenkedett volna a Redskins. Cousins azért összehozott 364 passzolt yardot 60 %-os pontossággal. Az hogy néhány hosszú passza nem sikerült az minden irányítónak benne van. Meg minden meccsben benn van egy giveaway is legalább minden csapatnak. Nagyon ritka, hogy egy csapat e nélkül hoz le egy meccset. Szóval én nem láttam a Washingtoni teljesítmény olyan tragikusnak tegnap.funny fact: idén két olyan irányító van, akinek 60-nál több passzkísérletére nem jut INT - Dak és Brees 😀 😀 😀Tegnap azt írtam eredménykövetőben hogy kibasznek mindenkit idény végén az edzői karból amolyan own side kick szeru húzás lenne. Ugyanakkor meg is kell dicsérni az offense gameplant. Dak eleg jol tolja de a terv is jol össze van neki rakva, de ez az óvatos játék nem lesz eleg komolyabb csapatok ellen. Btw engem meglepett amikor elolvastam a prospect ismertetőt es Tebowhoz hasonlították fiatal barátunkat, kiváncsi vagyok hol lehet a plafon Dak-nal, de egyenlőre biztato amit mutat.Tebow nem tudott dobni. pont. Dak tud, még ha nem is egy Brees.
Ja es Claiborne kb a legjobb ember a sec-ben. Edzotaborban is voltak biztató jelek de azert meglepően jol jatszik.
Blevi
slowmotion
persze ne szálljunk el ettől a W-től. kellett hozzá a rézbőrűek szerencsétlenkedése (főleg Cousins, de Breeland is égett Dez mellett) is bőven.
értékeljük a helyén: egy olyan W ami 1) idegenben született 2) csoportellenfél ellen 3) egy rookie backup irányítóval valóban okot adna az ünneplésre, főleg mert tavaly nem nagyon volt ilyenre példa, de vannak hibák bőven, főleg a védelem terén.
- Tyrone Crawford a nagy lóvé ellenére is 1 sack-et és 1 tackle-t csinált - igen, nem a belső védőnek kell 10+ sack season-t csinálni, meg igen, ha nincs külső nyomás akkor a belső is nehezebb, de azért na... ezek nem eget rengető számok.
- még mindig nincs középső linebackerünk, Hitch nem képes átvenni RoMac szerepét (ami a játékot illeti) a többiek meg fasorban sincsenek. Nzeocha, akire azt mondták, hogy talán lesz belőle valami szépen pihen az inaktívak között úgy, hogy szinte az egész rookie évét is redshirt-ölte sérülés miatt... nem beszélve a másik reménységről, akit eleve sérülten draftoltunk.
- Claiborne hiába jó, ha Scandrick sem találja a tavaly előtti formáját, meg Carr is csak minden második felé menő passz esetében nem homály
na jó, ahol kell a kredit, ott adjuk meg:
- Lee negatív yardos futás blokkolásai, Byron Jones 5 felé menő targetből 3 elkapás, 20 yard lett összesen, Church red zone interception ami megnyerte a meccset.
rva
több mint 9 éve
funny fact: idén két olyan irányító van, akinek 60-nál több passzkísérletére nem jut INT - Dak és Brees 😀 😀 😀Tegnap azt írtam eredménykövetőben hogy kibasznek mindenkit idény végén az edzői karból amolyan own side kick szeru húzás lenne. Ugyanakkor meg is kell dicsérni az offense gameplant. Dak eleg jol tolja de a terv is jol össze van neki rakva, de ez az óvatos játék nem lesz eleg komolyabb csapatok ellen. Btw engem meglepett amikor elolvastam a prospect ismertetőt es Tebowhoz hasonlították fiatal barátunkat, kiváncsi vagyok hol lehet a plafon Dak-nal, de egyenlőre biztato amit mutat.Tebow nem tudott dobni. pont. Dak tud, még ha nem is egy Brees.
Ja es Claiborne kb a legjobb ember a sec-ben. Edzotaborban is voltak biztató jelek de azert meglepően jol jatszik.
Blevi
slowmotion
persze ne szálljunk el ettől a W-től. kellett hozzá a rézbőrűek szerencsétlenkedése (főleg Cousins, de Breeland is égett Dez mellett) is bőven.
értékeljük a helyén: egy olyan W ami 1) idegenben született 2) csoportellenfél ellen 3) egy rookie backup irányítóval valóban okot adna az ünneplésre, főleg mert tavaly nem nagyon volt ilyenre példa, de vannak hibák bőven, főleg a védelem terén.
- Tyrone Crawford a nagy lóvé ellenére is 1 sack-et és 1 tackle-t csinált - igen, nem a belső védőnek kell 10+ sack season-t csinálni, meg igen, ha nincs külső nyomás akkor a belső is nehezebb, de azért na... ezek nem eget rengető számok.
- még mindig nincs középső linebackerünk, Hitch nem képes átvenni RoMac szerepét (ami a játékot illeti) a többiek meg fasorban sincsenek. Nzeocha, akire azt mondták, hogy talán lesz belőle valami szépen pihen az inaktívak között úgy, hogy szinte az egész rookie évét is redshirt-ölte sérülés miatt... nem beszélve a másik reménységről, akit eleve sérülten draftoltunk.
- Claiborne hiába jó, ha Scandrick sem találja a tavaly előtti formáját, meg Carr is csak minden második felé menő passz esetében nem homály
na jó, ahol kell a kredit, ott adjuk meg:
- Lee negatív yardos futás blokkolásai, Byron Jones 5 felé menő targetből 3 elkapás, 20 yard lett összesen, Church red zone interception ami megnyerte a meccset.
több mint 9 éve
Tegnap azt írtam eredménykövetőben hogy kibasznek mindenkit idény végén az edzői karból amolyan own side kick szeru húzás lenne. Ugyanakkor meg is kell dicsérni az offense gameplant. Dak eleg jol tolja de a terv is jol össze van neki rakva, de ez az óvatos játék nem lesz eleg komolyabb csapatok ellen. Btw engem meglepett amikor elolvastam a prospect ismertetőt es Tebowhoz hasonlították fiatal barátunkat, kiváncsi vagyok hol lehet a plafon Dak-nal, de egyenlőre biztato amit mutat.Tebow nem tudott dobni. pont. Dak tud, még ha nem is egy Brees.
Blevi
több mint 9 éve
Tegnap azt írtam eredménykövetőben hogy kibasznek mindenkit idény végén az edzői karból amolyan own side kick szeru húzás lenne. Ugyanakkor meg is kell dicsérni az offense gameplant. Dak eleg jol tolja de a terv is jol össze van neki rakva, de ez az óvatos játék nem lesz eleg komolyabb csapatok ellen. Btw engem meglepett amikor elolvastam a prospect ismertetőt es Tebowhoz hasonlították fiatal barátunkat, kiváncsi vagyok hol lehet a plafon Dak-nal, de egyenlőre biztato amit mutat.Ja es Claiborne kb a legjobb ember a sec-ben. Edzotaborban is voltak biztató jelek de azert meglepően jol jatszik.
több mint 9 éve
Vannak problémák persze, de azért örüljünk a W-nek. Romo nélkül szerintem ez egy jó eredmény volt idegenben.
több mint 9 éve
én slowmotion-nal értek egyet, nagyon csalóka volt a mai nap, mert nem rajtuk múlott, jó pár play.Az idén csak DeMarcus lesz, Gregory most ébredezik.
vlami még hiányzik a védelemből, a pass rush.
esetleg a tömeg? tudom hogy a rendszer nem arra épül, de középre egy nagyobb állat sztem nem árthat...
reményeim Demarcus és Gregoryban van.
beltazor
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
én slowmotion-nal értek egyet, nagyon csalóka volt a mai nap, mert nem rajtuk múlott, jó pár play.vlami még hiányzik a védelemből, a pass rush.
esetleg a tömeg? tudom hogy a rendszer nem arra épül, de középre egy nagyobb állat sztem nem árthat...
reményeim Demarcus és Gregoryban van.

több mint 9 éve
passrush nélkül nem lesz komoly csapat ellen eredmény.nem csak az első félidőben.
az, hogy Cousins az első félidőben extra homály volt (elé-alá-mellé dobott labdákkal, amik között volt olyan is amivel majdnem be lehetett volna gyalogolni) nem jelenti azt, hogy jó volt a védelem... 😕
rva
volt 3 veszélyes passza, abból lett egy INT, volt két vagy három iszonyat dobása flatbe, és rendszeresen túldobta az embereit. kivétel ugye az, amit nagyon elváltottunk, mert ott meg igencsak aluldobta Doctsont, az egy közepes irányítóval sima TD.
dobott 346 yardot, ami általában sok, de nem egy ilyen védelem ellen.
dobott 28/46-ot (61%), ami általában nem rossz, de egy ilyen védelem ellen igen.
és talán egy dropra nem emlékszem, amit a receiverei csináltak.
több mint 9 éve
A D# clutch volt, és ez a lényeg. A meccs elején nyilván rosszak voltak nagyon, de ez van mikor kellett hozták a stopokat és ez most elég volt. 😊 Így lehet meccset nyerni, még annak ellenére is, hogy a Washington 6 yardot hozott/play, ami pedig rengeteg.Az Offense viszont jó volt, sikerült kijavítani a hibákat a Giants meccs után. Volt végre futás, volt végre hosszúpassz és végre az elkapók se droppoltak annyit. Zekének meg jó tanuló pénz volt ez, NCAA-ben nem voltak rá jellemzőek a labdavesztések, remélem most egy életre megtanulta, hogy a profik között még inkább kell a labdára vigyázni. 😉 Azért örültem volna, ha megcsinálja élete első 100 yardos meccsét, de ami késik nem múlik
Daknek meg jöhetne már egy passzolt TD is, mert bár a mai már nagyon rendbe volt (100 feletti a rateje is), de azért kis hiányérzetem még van, és valszeg neki is. Mindenesetre 85 passz kísérlet INT nélkül elég szépen fest. 😊
több mint 9 éve
passrush nélkül nem lesz komoly csapat ellen eredmény.az, hogy Cousins az első félidőben extra homály volt (elé-alá-mellé dobott labdákkal, amik között volt olyan is amivel majdnem be lehetett volna gyalogolni) nem jelenti azt, hogy jó volt a védelem... 😕
több mint 9 éve
A szerencse amellett áll aki észnél van 😀 😛fuhh. szokásos csoportmeccsbeli körömrágás volt...meg hát a kuzennak sem volt jó meccse, azt se felejtsük el. kell ez még nekünk, amíg gyengusz a pass rush.
DE! Azok után hogy múlthéten a D volt az egyik fő kutyaütő és ezt többen is megjegyeztük itt, most jár nekik az elismerés. Mert az utolsó Skins TD után gyakorlatilag becsukták a boltot. Gyönyörű szép volt 😊 Fegyelmezett, gyors, agresszív, így kéne mindig. Ja és a legfontosabb, jöttek a stop-ok amikor a legjobban kellettek! Lee ha nem nézi be azt a tackle-t az utolsó driveban kb tökéletes meccset hozott volna. Claiborne eddig lights out,maradjon ís így. Durant, is mekkorát villant, Tyrone Crawford, Jones, és persze Church, nálam a meccs embere 😊
Az O is tetszett, kezdtek magukra hasonlítani. Elliott jó lesz, mondjuk ezt a fumble prone-ságot gyorsan felejtse el. Prescott nagyon higgadt és jó volt az utolsó negyedben, most egyáltalán nem látszott rajta a rookie-ság mint multhéten az utolsó drive-ban. Összességében elmondható hogy jobb volt mint múlt vasárnap. Morris kb szerintem az offseason igazolása volt 😊
Bryant még mindig nem az igazi, de azért Norman ellen egy 8 elkapás és 100 yard körüli meccs talán még elfogadható és voltak fontos elkapásai ( a Prescott TD előtt pl).
Persze van még bőven min javítani de látszik valamiféle irány ami nem feltéten olyan borús. Össze se lehet hasonlítani a tavalyi Romo nélküli kilátástalansággal.
Bears a következő? Jó lenne behúzni, ha jol tudom ott most eléggé összekuszáltak a dolgok.
Amare
slowmotion
Ezzel együtt természetesen ez még mindig egy kóros pass rush hiányban szenvedő deffense, de ma már legalább a meccs 60 százalékában hasonlítottak arra a védelemre, amelyik elvileg egy Romoval felállt offense mellé elég kellene hogy legyen. És ami még fontosabb hogy ez a 60% a meccs fontosabbik részében jött ki.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
fuhh. szokásos csoportmeccsbeli körömrágás volt...meg hát a kuzennak sem volt jó meccse, azt se felejtsük el. kell ez még nekünk, amíg gyengusz a pass rush.
DE! Azok után hogy múlthéten a D volt az egyik fő kutyaütő és ezt többen is megjegyeztük itt, most jár nekik az elismerés. Mert az utolsó Skins TD után gyakorlatilag becsukták a boltot. Gyönyörű szép volt 😊 Fegyelmezett, gyors, agresszív, így kéne mindig. Ja és a legfontosabb, jöttek a stop-ok amikor a legjobban kellettek! Lee ha nem nézi be azt a tackle-t az utolsó driveban kb tökéletes meccset hozott volna. Claiborne eddig lights out,maradjon ís így. Durant, is mekkorát villant, Tyrone Crawford, Jones, és persze Church, nálam a meccs embere 😊
Az O is tetszett, kezdtek magukra hasonlítani. Elliott jó lesz, mondjuk ezt a fumble prone-ságot gyorsan felejtse el. Prescott nagyon higgadt és jó volt az utolsó negyedben, most egyáltalán nem látszott rajta a rookie-ság mint multhéten az utolsó drive-ban. Összességében elmondható hogy jobb volt mint múlt vasárnap. Morris kb szerintem az offseason igazolása volt 😊
Bryant még mindig nem az igazi, de azért Norman ellen egy 8 elkapás és 100 yard körüli meccs talán még elfogadható és voltak fontos elkapásai ( a Prescott TD előtt pl).
Persze van még bőven min javítani de látszik valamiféle irány ami nem feltéten olyan borús. Össze se lehet hasonlítani a tavalyi Romo nélküli kilátástalansággal.
Bears a következő? Jó lenne behúzni, ha jol tudom ott most eléggé összekuszáltak a dolgok.
Amare
több mint 9 éve
fuhh. szokásos csoportmeccsbeli körömrágás volt...DE! Azok után hogy múlthéten a D volt az egyik fő kutyaütő és ezt többen is megjegyeztük itt, most jár nekik az elismerés. Mert az utolsó Skins TD után gyakorlatilag becsukták a boltot. Gyönyörű szép volt 😊 Fegyelmezett, gyors, agresszív, így kéne mindig. Ja és a legfontosabb, jöttek a stop-ok amikor a legjobban kellettek! Lee ha nem nézi be azt a tackle-t az utolsó driveban kb tökéletes meccset hozott volna. Claiborne eddig lights out,maradjon ís így. Durant, is mekkorát villant, Tyrone Crawford, Jones, és persze Church, nálam a meccs embere 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/tweet_video_thumb/CsqZlBYXYAA7NKW.jpg
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Questionable: Geoff Swaim, Jack Crawford, Orlando Scandrick.Scandrick azt mondta biztos játszani fog, de szerintem a többiek is
gyeek
akik nem: Romo, Tapper, Nzeocha (mind sérült) meg akit inaktívnak tesznek még
több mint 9 éve
Questionable: Geoff Swaim, Jack Crawford, Orlando Scandrick.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
na, zalaphangulat megvan.Pool ütötte a Dinamot, most már a tehenészek is keretbe foglalhatnák a hétvégét azzal, hogy ütik a zindiánokat.