Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Nógrádi Györgyösen; Önnek teljesen igaza van! Három dolog:
1. Futójáték: Nem tudni hogy a Gman Dline fog karcolni ennyire egész évben, vagy Fredbeard és csapata volt most gyenge, vagy mindkettő egyszerre. Az tény hogy a running game el volt folytva, Morris egy két szép megmozdulásán meg Elliott TDjén kivül momentuma sem nagyon volt.
2. A védelem. Mondjuk ez volt a legkevésbé meglepő. A harmadik negyed közepét-végét leszámitva nulla nyomás Manningen, az első két TD előtt kulcs big playek benézése. Amit az utolsó New York-i driveban csináltak, két first down engedése ugy hogy tudni lehetett hogy a Giants futni fog. Nagyon hiányoztak a végén az ott elégetett időkérések, meg persze az elhasznált idő.
3. Bryant. Teljesen egyet értek az őt kritizálókkal. Ez tőle nagyon kevés, volt legaláb három 50-50es labdája, neki ezekből minimum 1 hozni kellett volna. Ha megnézzük a játék képét, lehet az fordìtotta volna a mérleg nyelvét felénk.

Prescottot én se bántom, egy negyedik körös ujonc irányìtótól, aki a terv szerint legjobb esetben is maximum mint egy game manager QB kerül pályára idén, soha rosszabb meccset. Igen a végén látszott a tapasztalatlanság, voltak pontatlan labdái is, nem Romo, unfair egyáltalán hozzá hasonlìtani.
Ha potitivan akarjuk nêzni, azért abban lehet bìzni hogy a liga nagyobb részével szemben azért még mindig menni fog a futás, azt is lehet mantrázni hogy Bryant találja meg végre a régi formáját.
A védelem az ami aggasztó mert ott legjobb esetben is majd csak az ötödik héttől jöhet valami javulás. Addig meg még le kell játszani három meccset.
Amare
Azért ez a védelem statisztikailag pont annyi yardot engedett, mint az általunk most erősnek mondott Giants védelem. Szerintem a védelem megtette amit kellett, az elkapókban maradt két TD.
100yard
A megtett illetve engedett yardok statisztikája szerintem kb a legkevésbé releváns mutató. Egy védelem sem azért lesz jó mert kevés yardot enged, mint ahogy egy offense se ér még önmagában semmit azzal hogy gyártja a yardokat.
Amare
Csak hogy egy kis vitát provokáljak. 😊

Engedet pass NYG : 227 Dallas : 201
Engedett rush NGY : 102 Dallas 113
Turnover NYG : 0 Dallas : 1
Sack NYG : 0 Dallas : 2
PD NYG : 3 Dallas : 2
QB hits NYG : 3 Dallas : 2
TFL NYG : 2 Dallas : 4
Engedett pont NYG : 19 Dallas : 20
3rd pct NYG : 50 Dallas : 58 % ( ez is nekünk kedvez )

Ezekben a mutatókban nagyon hasonlóak vagyunk azért a NYG-vel. Az érzésben persze nem hogy a mi deffensünk harmat gyenge volt. 😊
több mint 9 éve
Nem reagálom túl, de tegnap szerintem simán kikaptunk. Nekem egy pillanatig se volt sajnos olyan érzésem hogy nyerhetjük ezt a meccset.
100yard
Pontosan azt értem eltúlzott reakcióként amit leírtál. Első két drive után nem érezted, hogy meglehet a meccs? Vagy turnover és a TD után? Ha igen a válaszod, akkor nem való neked az élő meccs, mert nem mersz hinni a csapatnak akinek off seasonben szurkolsz. Vagy megkérdezhetsz pár Giants drukkert, ők mit éreztek meccs közben...

Azért ez a védelem statisztikailag pont annyi yardot engedett, mint az általunk most erősnek mondott Giants védelem. Szerintem a védelem megtette amit kellett, az elkapókban maradt két TD.
100yard
A számokat összehasonlítani nem célravezető ebben az esetben. A legjobb védőteljesítményt a Cowboys mutatta a turnover és az azt követő két driveban, egyébként meg simán gyengék voltak. Ez kevés. A meccs végére Jennings vörös szőnyegen robogott át rajtuk, égő volt. Pedig rohadtul nem lett volna szabad fáradtnak lenniük! A Giants védelme fokozatosan jobb játékot mutatott. Ezek után azt mondani, hogy hasonlóak voltak nem igaz. Az elkapók felelősségében viszont egyetértünk.
gyeek
Persze az elején még mindig úgy érzem, hogy meglehet, de tegnap valahogy nem éreztem később az átütő erőt. És még sajnos az INT után se. Valamiért ez így jött ki tegnap.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
1. Futójáték: Nem tudni hogy a Gman Dline fog karcolni ennyire egész évben, vagy Fredbeard és csapata volt most gyenge, vagy mindkettő egyszerre. Az tény hogy a running game el volt folytva, Morris egy két szép megmozdulásán meg Elliott TDjén kivül momentuma sem nagyon volt.
2. A védelem. Mondjuk ez volt a legkevésbé meglepő. A harmadik negyed közepét-végét leszámitva nulla nyomás Manningen, az első két TD előtt kulcs big playek benézése. Amit az utolsó New York-i driveban csináltak, két first down engedése ugy hogy tudni lehetett hogy a Giants futni fog. Nagyon hiányoztak a végén az ott elégetett időkérések, meg persze az elhasznált idő.
3. Bryant. Teljesen egyet értek az őt kritizálókkal. Ez tőle nagyon kevés, volt legaláb három 50-50es labdája, neki ezekből minimum 1 hozni kellett volna. Ha megnézzük a játék képét, lehet az fordìtotta volna a mérleg nyelvét felénk.

Prescottot én se bántom, egy negyedik körös ujonc irányìtótól, aki a terv szerint legjobb esetben is maximum mint egy game manager QB kerül pályára idén, soha rosszabb meccset. Igen a végén látszott a tapasztalatlanság, voltak pontatlan labdái is, nem Romo, unfair egyáltalán hozzá hasonlìtani.
Ha potitivan akarjuk nêzni, azért abban lehet bìzni hogy a liga nagyobb részével szemben azért még mindig menni fog a futás, azt is lehet mantrázni hogy Bryant találja meg végre a régi formáját.
A védelem az ami aggasztó mert ott legjobb esetben is majd csak az ötödik héttől jöhet valami javulás. Addig meg még le kell játszani három meccset.
Amare
100yard
A megtett illetve engedett yardok statisztikája szerintem kb a legkevésbé releváns mutató. Egy védelem sem azért lesz jó mert kevés yardot enged, mint ahogy egy offense se ér még önmagában semmit azzal hogy gyártja a yardokat.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Nem reagálom túl, de tegnap szerintem simán kikaptunk. Nekem egy pillanatig se volt sajnos olyan érzésem hogy nyerhetjük ezt a meccset.
100yard
Pontosan azt értem eltúlzott reakcióként amit leírtál. Első két drive után nem érezted, hogy meglehet a meccs? Vagy turnover és a TD után? Ha igen a válaszod, akkor nem való neked az élő meccs, mert nem mersz hinni a csapatnak akinek off seasonben szurkolsz. Vagy megkérdezhetsz pár Giants drukkert, ők mit éreztek meccs közben...

100yard
A számokat összehasonlítani nem célravezető ebben az esetben. A legjobb védőteljesítményt a Cowboys mutatta a turnover és az azt követő két driveban, egyébként meg simán gyengék voltak. Ez kevés. A meccs végére Jennings vörös szőnyegen robogott át rajtuk, égő volt. Pedig rohadtul nem lett volna szabad fáradtnak lenniük! A Giants védelme fokozatosan jobb játékot mutatott. Ezek után azt mondani, hogy hasonlóak voltak nem igaz. Az elkapók felelősségében viszont egyetértünk.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

Amare
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Aki jobban ért hozzá talán látott valamit, hogy mi miatt történt ?
100yard
Ennek elég prózai oka van: volt rajta nyomás. Az első félidőben 4-5 másodperceket is állhatott a zsebben, persze ha kellett, ki is mozgott onnan, mert ő ezt tudja. Az Óriások láthatólag a futást védték, jól megpakolták a boxot, ez meg is látszott (főleg Zeke-en, Morris többnyire át tudott traktorolni).
A másodikra aztán ezen változtattak McAdoo-ék, feléledt a Giants pass rush, folyamatosan az arcában voltak.

A Dez kérdést örülök, hogy nem csak én látom így. Sokan panaszkodtak, hogy miért nem ment felé több labda. 5 target, 1 catch, 8 yard. Ezért. Nem mondom, hogy ezek wide open droppok voltak, de egy olyan játékosnak, aki magát az NFL legjobb elkapójának, de a szakma is top 5-nek tart, ezeket az 1v1-ben ugrunk a labdáért helyzeteket meg kell oldania.
gorbel
Azért akkor jól állunk. A csili-vili és méregdrága offens falunk nem tud futást blokkolni, meg nem tud pass protectiont mert odaérnek DAK.hoz. Azért ez elég nagy probléma.
100yard
Ne reagáljuk túl a dolgot. Ez egy szoros vereség volt egy újonc irányítóval. Óvatos volt, jól tette. A fal végig meccsben tartotta a támadóegységet. A futók az alacsony átlag ellenére kitartóan daráltak. Az elkapóknál voltak a gondok, ha valahol.

És csak mellékesen jegyezném meg, hogy a stadionok Taj Mahaljának a tájolása akkor se lehetett volna rosszabb, ha akarják. Az se jó, ha az ellenfelet zavarja, az meg érthetően még bosszantóbb ha a hazai csapat játékosait hátráltatja, mint történt ez két kulcs szituációban is a meccs végén.
gyeek
Egy kicsit olyan tavalyi feelingem van. Weeden is elég jó volt az első meccsen ezekkel a rövid passzos játékokkal, majd simán ledaráltuk négy meccs alatt. Remélem Dak-kal nem járunk így.
Persze ettől még szurkolunk ezerrel. 😊
több mint 9 éve
100yard
Ennek elég prózai oka van: volt rajta nyomás. Az első félidőben 4-5 másodperceket is állhatott a zsebben, persze ha kellett, ki is mozgott onnan, mert ő ezt tudja. Az Óriások láthatólag a futást védték, jól megpakolták a boxot, ez meg is látszott (főleg Zeke-en, Morris többnyire át tudott traktorolni).
A másodikra aztán ezen változtattak McAdoo-ék, feléledt a Giants pass rush, folyamatosan az arcában voltak.

A Dez kérdést örülök, hogy nem csak én látom így. Sokan panaszkodtak, hogy miért nem ment felé több labda. 5 target, 1 catch, 8 yard. Ezért. Nem mondom, hogy ezek wide open droppok voltak, de egy olyan játékosnak, aki magát az NFL legjobb elkapójának, de a szakma is top 5-nek tart, ezeket az 1v1-ben ugrunk a labdáért helyzeteket meg kell oldania.
gorbel
Azért akkor jól állunk. A csili-vili és méregdrága offens falunk nem tud futást blokkolni, meg nem tud pass protectiont mert odaérnek DAK.hoz. Azért ez elég nagy probléma.
100yard
Ne reagáljuk túl a dolgot. Ez egy szoros vereség volt egy újonc irányítóval. Óvatos volt, jól tette. A fal végig meccsben tartotta a támadóegységet. A futók az alacsony átlag ellenére kitartóan daráltak. Az elkapóknál voltak a gondok, ha valahol.

És csak mellékesen jegyezném meg, hogy a stadionok Taj Mahaljának a tájolása akkor se lehetett volna rosszabb, ha akarják. Az se jó, ha az ellenfelet zavarja, az meg érthetően még bosszantóbb ha a hazai csapat játékosait hátráltatja, mint történt ez két kulcs szituációban is a meccs végén.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Az Óriások láthatólag a futást védték, jól megpakolták a boxot, ez meg is látszott (főleg Zeke-en, Morris többnyire át tudott traktorolni).
gorbel
Én nem látom ilyen vészesnek a dolgot. Azt nem veszitek figyelembe, hogy a Giants fal nagyon megerősödött, folyamatosan töltöttük a box-ot és csak a futásokra koncentráltunk.
Awesome88
Szerintem figyelembe vettük 😀
Jó a falatok, Harrison brutális, mit leművelt középen, nálunk gyengébb O-falak nagyon fognak szenvedni ellenetek.
Valóban nem ez volt Freddyék legjobb meccse, viszont Smith láthatólag még nyögi a preseason alatt is meglévő stinger sérülését.
Zeke első meccse volt, idáig játszott kb 16 snappet a Hawks ellen, ő még azért ebbe bele fog tanulni. Dak meg továbbra is egy 4. körös újonc, az már most látszik, hogy egy minőségi backup szintre valószínűleg legalább jó lesz, az, hogy a plafonja hol van, idővel kiderül.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
100yard

gorbel
100yard
Én nem látom ilyen vészesnek a dolgot. Azt nem veszitek figyelembe, hogy a Giants fal nagyon megerősödött, folyamatosan töltöttük a box-ot és csak a futásokra koncentráltunk. Rámentünk arra, hogy majd Dak megnyeri a meccset ha tudja, de a secondary is elég erős volt ahhoz, hogy nagy játékokat ne engedjen. A rövid passzokkal viszont relatíve simán tudtatok haladni. Offens-ben szerintem nem lesz gond, inkább a védelem volt gázos.
több mint 9 éve
100yard

gorbel
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Van valami különösebb oka, hogy Byron Jones alig volt pályán? Amikor fent volt viszont, nem lehetett mellette élni.

több mint 9 éve
100yard

több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Így elsőre semmi extra, középszar semmi.
Passzjáték és futás se volt már a 2. félidőben. Túl biztosra mentünk alibi hívások, Futásokat engedtük, tudtak az lesz es semmi... Garrett a végén ugy nezte a meccset mint aki azt se tudja hol van...

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Nekem azért annyira nem jött be ez a meccs, illetve a csapat teljesítménye.
A védelem még csak megtette a magáét, mert ezt a NYG-t nem sok csapat fogja 20 ponton tartani. A védelemnek egy negatívuma volt az hogy a futást nem tudtuk megfogni ( a meccs is ezen ment el többé-kevésbé ). Ha ezt nem tudjuk feljavítani akkor a szezonban elég harmatosak leszünk.
Az offense viszont elég érdekes volt hogy szépen fogalmazzak. Futás szinte nulla. Zeke 3 yardos átlaga nem lesz elég semmire, hiába blokkol jól.
Dak az első félidőben jó volt, kivéve az elmaradt TD-k de az végül is nem teljesen az Ő hibája volt. Amit viszont nem értek, hogy az első félidő 70-80 %-os pass pontossága hogy tudott lemenni olyan 20 %-ra a második félidőre. Mintha elfáradt volna fejben. Igaz nagyobb volt rajta a nyomás is,de azért annyira nem ami indokolná ezt a teljesítmény esést.Emiatt nekem kicsit kérdéses az Ő teljesítménye is. Igaz elsőre elfogadható, viszont az látszik neki még tanulnia kell sokat.
több mint 9 éve
Blevi 8 906 — Lions & Cowboys fan
Nem volt ez rossz elsőre. Jövő heten nyerni kell mert bajban leszünk a csoportban.
Dez kérdés mar sokkal érdekesebb. Mióta megvan a nagy le nem sok nagy meccse volt. Tudom hogy előző idényben sérült volt de na...

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Nem volt ez rossz azért, bár dühítő a vereség. 😕

A védelem hozta magát, persze rosszak voltak nagyon, de párszor megállították a Giantset, ennél többet nem tudnak egy ilyen kaliberű offense ellen.

Amin elment a meccs az sokkal inkább az offense.

Egyrészt két darab passzolt TD-je lehetett volna Prescottnak, ám helyette jött egy-egy drop Bryanttől és Beasleytől. Egyik se volt könnyű, de azért az egyiket (főleg Beasleyét) 6 pontra kellett volna váltani és akkor megvan a W. Egyébként is elmondható, hogy Wittenen kívül egyik célpont se volt igazán megbízható.

A másik a támadó fal, akik bár Prescottot többnyire nagyon jól megvédték, de futásnál semmire se jutottak, márpedig rookie QB-val azért óriási szükség lenne egy 100 yard körüli Elliotra.

Ja és a végén T-Will hülye volt, de egyébként hülyeségnek gondolom azt, hogy a védelem miatt nem lehet ilyenkor spikeolni, mert oké hogy nem álltak fel, de az offense ahogy láttam kész volt.

Jövő héten Washingtonban javítani kell, mert utána két könnyebbnek ígérkező meccs jön. 😊
Jughead
a védelem miatt lehet spike-olni, amint a bíró leteszi a labdát, már mehet is.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Dakota gyerek jól tolta. Ennyi. Egyszer a Giants-nak, egyszer nekünk.
Viszont a védelem fejetlenségei..ahhoz képest olcsón megúsztuk.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
 twitter.com/jjones9/status/775113889247748096
baggio
And I didn't give a fuck about a single one of them.

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Nem volt ez rossz azért, bár dühítő a vereség. 😕

A védelem hozta magát, persze rosszak voltak nagyon, de párszor megállították a Giantset, ennél többet nem tudnak egy ilyen kaliberű offense ellen.

Amin elment a meccs az sokkal inkább az offense.

Egyrészt két darab passzolt TD-je lehetett volna Prescottnak, ám helyette jött egy-egy drop Bryanttől és Beasleytől. Egyik se volt könnyű, de azért az egyiket (főleg Beasleyét) 6 pontra kellett volna váltani és akkor megvan a W. Egyébként is elmondható, hogy Wittenen kívül egyik célpont se volt igazán megbízható.

A másik a támadó fal, akik bár Prescottot többnyire nagyon jól megvédték, de futásnál semmire se jutottak, márpedig rookie QB-val azért óriási szükség lenne egy 100 yard körüli Elliotra.

Ja és a végén T-Will hülye volt, de egyébként hülyeségnek gondolom azt, hogy a védelem miatt nem lehet ilyenkor spikeolni, mert oké hogy nem álltak fel, de az offense ahogy láttam kész volt.

Jövő héten Washingtonban javítani kell, mert utána két könnyebbnek ígérkező meccs jön. 😊
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 397 — no es importante
 twitter.com/jjones9/status/775113889247748096

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát... Dak ügyes volt, de sajnos nem Tony. T-Willnek és Dunbarnak is nagy pacsi, 3 yardra a partvonaltól egyik inkább szándékosan hasra vágja magát, a másik meg befelé indul. Bravó fiúk, jövőre más színű mezeitek lesznek. Deznek meg kell fognia a labdákat, DPI szagú vagy sem. A D nem reménytelen, de elég közel van hozzá. Kritikus driveban Rashad Jennings úgy futott át rajtuk mintha szupersztár volna. A Giants a Cowboys játékát szátszva bedarálta a védelmet.

Gondolom Romot jobban eszi a fene mint engem, meg is érdemli!

több mint 9 éve
Deztől azért kaphatna több segítséget.
gorbel
Itt van a kutya elásva. Hosszú játékok nélkül csak teletömik a boxot és heló. Ha a védelem nem tér magához, akkor ez egy nagyon kínos félidő lesz.

több mint 9 éve
Fogja szépen a futást a Giants sajnos, a védelem meg mindig be be néz egy big playt. Kevés lesz igy. A kettő közül legalább az egyiket meg kéne oldani.
Ja meg nem ártana csinálni TD-t is.

több mint 9 éve
Valaki, aki okosabb nálam, árulja már el, mi a véreres csaptelepet keres még a rosteren? A második TD-nél Brownt akarta leütközni, de akkora gyökér, hogy még azt is elrontotta 😀
A védelem bántóan gyenge sajnos, eddig Dak a pozitívum, de Deztől azért kaphatna több segítséget. Zeke-re nagyon felkészültek, a földön nem sok keresnivalónk van.
Nagyon lelkesen kezdtem el nézni a meccset, de ez mostanra leapadt.