Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Látjátok, pont hasonló miatt írtam be a dzsájenc fórumra de nem talált értő fülekre.Bocs! Awesome...... na mindegy a meccsrol a lenyeg amit irtam.????Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak.Ha elég messziről nézzük persze így van. Ti erősödtetek papíron az offseasonban mi meg a legjobb esetben is stagnáltunk.
Most én is valami hasonlót tippelek. 26-24 oda, egy GW drive-val Eli-tól. A tavalyi szezon nyitós győzelem után olyan sorsszerű is lenne.
Amare
Nálunk irányító ( offense ) függő lesz a játék. Ez lehet 12-4-es vagy akár 2-14 szezon is.
Az a szép ebben a játékban viszont hogy a gyakorlatban nem minden úgy működik ahogy papíron működik. Még az öreg Jerry mondta ezt a nagy igazságot a Philly dream team játékára.
Ma meglátjuk !
100yard
Mivel Te is régebbi motoros vagy már itt a fórumon, most ezt nem veszem sértésnek Tőled, hogy Giants drukkernek néztél 😉 😛 Ott a csillag is a nevem mellett 😊
Esetleg az azonos kezdő betű miatt Asbeeval kevertél össze? 😀
Amare
100yard
(Awesome88 pedig maga Dez Bryant, már ha)
Szerintem azért óvatosak meg pesszimisták a writer-ek, mert sok a bizonytalan faktor mind a támadóknál, mind pedig a védelemben.
Este kiderül. 'Harcra fel, győzni kell!'
A tavalyi szezon alapján, ha jól irányítják ezt a fiatal csapatot, akkor szárnyalhat, ha nem, akkor viszont hamar beletörődő lesz, tehát Rayne-en a világ szeme!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nem probléma 😊Bocs! Awesome...... na mindegy a meccsrol a lenyeg amit irtam.????Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak.Ha elég messziről nézzük persze így van. Ti erősödtetek papíron az offseasonban mi meg a legjobb esetben is stagnáltunk.
Most én is valami hasonlót tippelek. 26-24 oda, egy GW drive-val Eli-tól. A tavalyi szezon nyitós győzelem után olyan sorsszerű is lenne.
Amare
Nálunk irányító ( offense ) függő lesz a játék. Ez lehet 12-4-es vagy akár 2-14 szezon is.
Az a szép ebben a játékban viszont hogy a gyakorlatban nem minden úgy működik ahogy papíron működik. Még az öreg Jerry mondta ezt a nagy igazságot a Philly dream team játékára.
Ma meglátjuk !
100yard
Mivel Te is régebbi motoros vagy már itt a fórumon, most ezt nem veszem sértésnek Tőled, hogy Giants drukkernek néztél 😉 😛 Ott a csillag is a nevem mellett 😊
Amare
100yard
És persze este Go Cowboys!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Bocs! Awesome...... na mindegy a meccsrol a lenyeg amit irtam.????Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak.Ha elég messziről nézzük persze így van. Ti erősödtetek papíron az offseasonban mi meg a legjobb esetben is stagnáltunk.
Amare
Ma meglátjuk !
100yard
Amare
több mint 9 éve
????Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak.Ha elég messziről nézzük persze így van. Ti erősödtetek papíron az offseasonban mi meg a legjobb esetben is stagnáltunk.
Amare
Ma meglátjuk !
100yard
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak.Ha elég messziről nézzük persze így van. Ti erősödtetek papíron az offseasonban mi meg a legjobb esetben is stagnáltunk.
Amare
Ma meglátjuk !
több mint 9 éve
azért milyen komoly már, hogy nem is nagy sztár, de második évében már egy nemszar Jaguarral furikázik...Lucky got Lucky. Emberünk lezúzta az autóját egy közúti balesetben T-Will szülinapi zsúrjáról hazafelé jövet. Megúszta egy légzsák-okozta vágással a kezén.Csórikám tud élni. Na de most már a pályán robogjon.
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article100847972.html
gyeek
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Négyből három dc.com-os writer szoros meccsen Giants győzelmet vìzionál. Mindhárman a pass rush hiányát plusz Manning játékát látják a döntő faktornak. Most én is valami hasonlót tippelek. 26-24 oda, egy GW drive-val Eli-tól. A tavalyi szezon nyitós győzelem után olyan sorsszerű is lenne.
több mint 9 éve
Lucky got Lucky. Emberünk lezúzta az autóját egy közúti balesetben T-Will szülinapi zsúrjáról hazafelé jövet. Megúszta egy légzsák-okozta vágással a kezén.Csórikám tud élni. Na de most már a pályán robogjon.
www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article100847972.html
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Lucky got Lucky. Emberünk lezúzta az autóját egy közúti balesetben T-Will szülinapi zsúrjáról hazafelé jövet. Megúszta egy légzsák-okozta vágással a kezén.www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article100847972.html
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
A secondaryt én is erősebbnek érzem, Mo a preseasonben mutatott életjeleket, Scandrick jelentőségét ugye nem kell taglalnom, hátul meg a Church-Jones kombó jónak tűnik, csak Wilcoxot ne kelljen a pályán látni.Hitch jó lesz, tavaly nem igazán fért oda, most belül nagyon jó lehet.
A D-line olyan, amilyen, de a fal közepe nagy erősség lehet Thorntonnal, Crawforddal, McClainnel és Malik Johnsonnal. A széle rázósabb, Tappert nem tudom, látjuk-e egyáltalán idén (elég rejtélyes a sérülése), Mayowa számomra továbbra is túl könnyű, futás ellen nem tudom, mennyire használható. DE poszton tele vagyunk perememberekkel, akiktől azt várjuk, hogy legalább egy kinövi magát, de erre már D-Ware óta várunk, Lawrence még felnőhet, de nála is van eltiltás-faktor, Gregory szerintem kuka.
Ellenben az LB sor. Azért ott Lee után nagy szarban vagyunk, Hitchens erős kezdés után tavaly megrekedt a fejlődésben, a többiek közül még a backup szintet sem sokan érik el.
Az a jó az első forduló előtt, hogy mindenki vár mindent, aztán az ellenkezője lesz. A Giants ellen a prioritás az, hogy az elég jól kinéző faluk ne verje össze Daket, fussunk, uraljuk az órát, a védelemtől meg a 2014-es bend but not break jöhetne.
gorbel
Jones meg rendben van, várom, hogy vajon külön rárakják-e őt is Odell-fiúra, akkor viszont passz ellen is jónak kell lennie Hitch-nek. Vagy nem.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem az igazi kérdés a D line esetén hogy a futást mennyire tudjuk megfogni. Ha az megy akkor a red zone-ban a passzokat talán levédekezzük, ott már elég sűrű a mezőny, és ha három pontokon tudjuk tartani az ellenfelet akkor már csak az O-n múlik hogy nyerünk-e ? Azt meg talán már meg tudjuk oldani, bár itt is van egy igazi kérdés, Dak ? Azért mégis egy újonc. Nem tudom mit várhatunk tőle. Holnap kiderül.Hát, a Giants ellen nem a futásoktól kell félni...
De ha a futást nem tudjuk fogni akkor nagy bajban leszünk, mert akkor a red zone-ban át fogják rajtunk préselni a labdát.
100yard
több mint 9 éve
Nekem az igazi kérdés a D line esetén hogy a futást mennyire tudjuk megfogni. Ha az megy akkor a red zone-ban a passzokat talán levédekezzük, ott már elég sűrű a mezőny, és ha három pontokon tudjuk tartani az ellenfelet akkor már csak az O-n múlik hogy nyerünk-e ? Azt meg talán már meg tudjuk oldani, bár itt is van egy igazi kérdés, Dak ? Azért mégis egy újonc. Nem tudom mit várhatunk tőle. Holnap kiderül.De ha a futást nem tudjuk fogni akkor nagy bajban leszünk, mert akkor a red zone-ban át fogják rajtunk préselni a labdát.
több mint 9 éve
A secondaryt én is erősebbnek érzem, Mo a preseasonben mutatott életjeleket, Scandrick jelentőségét ugye nem kell taglalnom, hátul meg a Church-Jones kombó jónak tűnik, csak Wilcoxot ne kelljen a pályán látni.A D-line olyan, amilyen, de a fal közepe nagy erősség lehet Thorntonnal, Crawforddal, McClainnel és Malik Johnsonnal. A széle rázósabb, Tappert nem tudom, látjuk-e egyáltalán idén (elég rejtélyes a sérülése), Mayowa számomra továbbra is túl könnyű, futás ellen nem tudom, mennyire használható. DE poszton tele vagyunk perememberekkel, akiktől azt várjuk, hogy legalább egy kinövi magát, de erre már D-Ware óta várunk, Lawrence még felnőhet, de nála is van eltiltás-faktor, Gregory szerintem kuka.
Ellenben az LB sor. Azért ott Lee után nagy szarban vagyunk, Hitchens erős kezdés után tavaly megrekedt a fejlődésben, a többiek közül még a backup szintet sem sokan érik el.
Az a jó az első forduló előtt, hogy mindenki vár mindent, aztán az ellenkezője lesz. A Giants ellen a prioritás az, hogy az elég jól kinéző faluk ne verje össze Daket, fussunk, uraljuk az órát, a védelemtől meg a 2014-es bend but not break jöhetne.
több mint 9 éve
Nekem csak DeMarcus hiányzik a D-oldalról (meg egy harapós Rolando, de az már bőven a múlt), ha 'Lee van, akkor minden van' alapon idén régi kedvencemtől, Hitch-től várok nagyon sokat.Szinte nyerítek az izgalomtól, hogy ezt az O-t élesben lássam. A D-től viszont nagyon fázom. Nem lesz pontszegény meccs, egy 35-31-et várok nekünk.Ennek a D-nek a két eltiltott tett be csúnyán. Ha az nincs... Egyébként összehasonlítva a tavalyi első hetet és hogy akkor milyen formában voltak a játékosok, szerintem rózsásabb a helyzet. A pass rush se teljesen reménytelen eset, ha a DTknek sikerül nyomást gyakorolni belül akkor teremhet nekik némi babér. Külön bízok a secondary javult teljesítményében. Lehet már írtam korábban, de Byron Jones hatalmasat dobhat önmagában az egységen, de ha lehet hinni mindannak a hypenak ami Mo-t övezte a felkészülés során végig, akkor lehet pár embernek elkeredekik a szeme. Ha ez bejön, akkor remélhetőleg Carr a WR2-k ellen talán kicsit jobb eséllyel fog szerepelni és nem csinál belőlük sztárt.
Bojz!
gorbel
gyeek
Meglátjuk, Dak-on sok fog múlni, főleg fejben hogy fogja bírni.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szinte nyerítek az izgalomtól, hogy ezt az O-t élesben lássam. A D-től viszont nagyon fázom. Nem lesz pontszegény meccs, egy 35-31-et várok nekünk.Ennek a D-nek a két eltiltott tett be csúnyán. Ha az nincs... Egyébként összehasonlítva a tavalyi első hetet és hogy akkor milyen formában voltak a játékosok, szerintem rózsásabb a helyzet. A pass rush se teljesen reménytelen eset, ha a DTknek sikerül nyomást gyakorolni belül akkor teremhet nekik némi babér. Külön bízok a secondary javult teljesítményében. Lehet már írtam korábban, de Byron Jones hatalmasat dobhat önmagában az egységen, de ha lehet hinni mindannak a hypenak ami Mo-t övezte a felkészülés során végig, akkor lehet pár embernek elkeredekik a szeme. Ha ez bejön, akkor remélhetőleg Carr a WR2-k ellen talán kicsit jobb eséllyel fog szerepelni és nem csinál belőlük sztárt.
Bojz!
gorbel
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Szinte nyerítek az izgalomtól, hogy ezt az O-t élesben lássam. A D-től viszont nagyon fázom. Nem lesz pontszegény meccs, egy 35-31-et várok nekünk.Bojz!
több mint 9 éve
Nem lehetett nem iderakni:- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy tipikus Ed Werder "hír" reakciója: twitter.com/Guitarzhan/status/774627589432287232
Rég volt mikor Brad Johnson spionkodott neki a csapatról...
több mint 9 éve
Az ez évi csapat kapitányok; Witten, Lee, Church, Bailey, Frederick. Romo ha visszatér? Valaki vissza adja a cimet vagy mi?
több mint 9 éve
Witten szerződéséhez hozzá csapnak egy évet és szétosztják a jövő évi 7,4 base salary-ját is bonus-nak amit elhúznak 2 évre
több mint 9 éve
A szagirodalmárok és szagértők és az a "kevés" Cowboys hater folyamatosan ezt küldik évek óta de nem veszik észre, hogy Jonesék mindig megoldják, sőt mióta Stephen átvette a stafétát már dead money-nk sincs lassan 😊 Nem gondolom, hogy Witten utolsó éve lesz jövőre, biztos egy új csapatbarát szerződés. Addig is haterek... Romo mindig sérült, szar a cap, szar a védelem, JJ hülye... bla bla blaaaa XD XD Go Cowboys!!!!
több mint 9 éve
Igazad van. 😊 Maradjunk annyiban hogy az első kör utolsó helyén választunk, is így miénk lesz a legkisebb rookiekra költött összeg 😊 Legyen így. 😊Hát, hogy jövőre mi lesz, például Carr utáni idő is meg Church is végzős - csak a nagy összegeket nézve.Nem értek hozzá, még csak most olvasgatom a "szakirodalmat", de jövőre már most 6 M a mínusz (overthecap, és spotrac szerint), és mivel idén sok mindent nem viszünk át a capből, így 6 M-t pluszban csak a két falember szerződésének módosításával tudunk kb. felmutatni. Witten utolsó éves lesz, az ő 12 millióját már nem lehet átcsoportosítani. A rookie pool azt a keveset elviszi, így kb. 0-n leszünk a free agency előtt. Ha már capet akartak felszabadítani, miért nem boltoljuk el McFaddent (gondolom a sérülése aggasztja a csapatokat) és rakjuk ki Wilcoxot? Ez pont annyi amit most nyertünk ezzel a húzással... Mondjuk idén nincs dead money szinte semmi, és nem tudom ez mennyit számít...Na látod, az utolsó mondatodban ott van a válasz. Kell a hely most is, jövőre is. Szerintem 6 milla pluszban vagyunk, abból kb. 4 tartalék, tehát egy játékost tudunk még hozni vígan.Érti valaki ezt miért kell folyamatosan átstrukturálni a szerződéseket? Ezzel ha jól olvastam csináltak 3 M szabad helyet, cserébe Witten jövőre 12 M cap-et foglal el, és már most 6 M mínuszban vagyunk 10 M-s cap növekedéssel számolva. Sanchez így is úgy is befért volna. Ha Frederick és Tyron szerződését módosítják is jövőre, akkor is kb. 8 M szabad hely lesz az újoncokat nem is számolva. Oké, hogy nem akarunk nagynevű szabadügynököket, de a fél!!! védelemnek lejár a szerződése...Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
Amare
www.bloggingtheboys.com/2016/9/7/12805136/dallas-cowboys-strengths-and-weaknesses-of-roster-part-2-defense-and-special-teams-rod-marinelli
SBalázs
Pont már akartam beírni, hogy kissé hátrább lépve 'nagyjából' helyrepofozta a FO a csapat szerződéseit, kevés dead money-val (1 milla, hol vagy már RAT) de sok lejáró szerződéssel jövőre. Nekem tetszik, hogy szinte minden adódó lehetőséget kihasználnak, ha lehet faragni. Hol van ez a korábbi masszív mínuszhoz képest.
Charlie Firpo
SBalázs
Na de hová szaladsz? Még az idei szezon sem kezdődött el! 😊
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Hát, hogy jövőre mi lesz, például Carr utáni idő is meg Church is végzős - csak a nagy összegeket nézve.Nem értek hozzá, még csak most olvasgatom a "szakirodalmat", de jövőre már most 6 M a mínusz (overthecap, és spotrac szerint), és mivel idén sok mindent nem viszünk át a capből, így 6 M-t pluszban csak a két falember szerződésének módosításával tudunk kb. felmutatni. Witten utolsó éves lesz, az ő 12 millióját már nem lehet átcsoportosítani. A rookie pool azt a keveset elviszi, így kb. 0-n leszünk a free agency előtt. Ha már capet akartak felszabadítani, miért nem boltoljuk el McFaddent (gondolom a sérülése aggasztja a csapatokat) és rakjuk ki Wilcoxot? Ez pont annyi amit most nyertünk ezzel a húzással... Mondjuk idén nincs dead money szinte semmi, és nem tudom ez mennyit számít...Na látod, az utolsó mondatodban ott van a válasz. Kell a hely most is, jövőre is. Szerintem 6 milla pluszban vagyunk, abból kb. 4 tartalék, tehát egy játékost tudunk még hozni vígan.Érti valaki ezt miért kell folyamatosan átstrukturálni a szerződéseket? Ezzel ha jól olvastam csináltak 3 M szabad helyet, cserébe Witten jövőre 12 M cap-et foglal el, és már most 6 M mínuszban vagyunk 10 M-s cap növekedéssel számolva. Sanchez így is úgy is befért volna. Ha Frederick és Tyron szerződését módosítják is jövőre, akkor is kb. 8 M szabad hely lesz az újoncokat nem is számolva. Oké, hogy nem akarunk nagynevű szabadügynököket, de a fél!!! védelemnek lejár a szerződése...Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
Amare
www.bloggingtheboys.com/2016/9/7/12805136/dallas-cowboys-strengths-and-weaknesses-of-roster-part-2-defense-and-special-teams-rod-marinelli
SBalázs
Pont már akartam beírni, hogy kissé hátrább lépve 'nagyjából' helyrepofozta a FO a csapat szerződéseit, kevés dead money-val (1 milla, hol vagy már RAT) de sok lejáró szerződéssel jövőre. Nekem tetszik, hogy szinte minden adódó lehetőséget kihasználnak, ha lehet faragni. Hol van ez a korábbi masszív mínuszhoz képest.
Charlie Firpo
SBalázs
Na de hová szaladsz? Még az idei szezon sem kezdődött el! 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem értek hozzá, még csak most olvasgatom a "szakirodalmat", de jövőre már most 6 M a mínusz (overthecap, és spotrac szerint), és mivel idén sok mindent nem viszünk át a capből, így 6 M-t pluszban csak a két falember szerződésének módosításával tudunk kb. felmutatni. Witten utolsó éves lesz, az ő 12 millióját már nem lehet átcsoportosítani. A rookie pool azt a keveset elviszi, így kb. 0-n leszünk a free agency előtt. Ha már capet akartak felszabadítani, miért nem boltoljuk el McFaddent (gondolom a sérülése aggasztja a csapatokat) és rakjuk ki Wilcoxot? Ez pont annyi amit most nyertünk ezzel a húzással... Mondjuk idén nincs dead money szinte semmi, és nem tudom ez mennyit számít...Na látod, az utolsó mondatodban ott van a válasz. Kell a hely most is, jövőre is. Szerintem 6 milla pluszban vagyunk, abból kb. 4 tartalék, tehát egy játékost tudunk még hozni vígan.Érti valaki ezt miért kell folyamatosan átstrukturálni a szerződéseket? Ezzel ha jól olvastam csináltak 3 M szabad helyet, cserébe Witten jövőre 12 M cap-et foglal el, és már most 6 M mínuszban vagyunk 10 M-s cap növekedéssel számolva. Sanchez így is úgy is befért volna. Ha Frederick és Tyron szerződését módosítják is jövőre, akkor is kb. 8 M szabad hely lesz az újoncokat nem is számolva. Oké, hogy nem akarunk nagynevű szabadügynököket, de a fél!!! védelemnek lejár a szerződése...Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
Amare
SBalázs
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Na látod, az utolsó mondatodban ott van a válasz. Kell a hely most is, jövőre is. Szerintem 6 milla pluszban vagyunk, abból kb. 4 tartalék, tehát egy játékost tudunk még hozni vígan.Érti valaki ezt miért kell folyamatosan átstrukturálni a szerződéseket? Ezzel ha jól olvastam csináltak 3 M szabad helyet, cserébe Witten jövőre 12 M cap-et foglal el, és már most 6 M mínuszban vagyunk 10 M-s cap növekedéssel számolva. Sanchez így is úgy is befért volna. Ha Frederick és Tyron szerződését módosítják is jövőre, akkor is kb. 8 M szabad hely lesz az újoncokat nem is számolva. Oké, hogy nem akarunk nagynevű szabadügynököket, de a fél!!! védelemnek lejár a szerződése...Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
Amare
SBalázs
- Gyíkká?
- De már elmúlt.