Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Érti valaki ezt miért kell folyamatosan átstrukturálni a szerződéseket? Ezzel ha jól olvastam csináltak 3 M szabad helyet, cserébe Witten jövőre 12 M cap-et foglal el, és már most 6 M mínuszban vagyunk 10 M-s cap növekedéssel számolva. Sanchez így is úgy is befért volna. Ha Frederick és Tyron szerződését módosítják is jövőre, akkor is kb. 8 M szabad hely lesz az újoncokat nem is számolva. Oké, hogy nem akarunk nagynevű szabadügynököket, de a fél!!! védelemnek lejár a szerződése...Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
Amare
www.bloggingtheboys.com/2016/9/7/12805136/dallas-cowboys-strengths-and-weaknesses-of-roster-part-2-defense-and-special-teams-rod-marinelli
több mint 9 éve
Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕És vajon ki jönne? Gondolom valami low profile arc, de én nem hallottam semmi pletykát.
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Witten szerződését megberhelték kicsit. DE trade szagot érzek... bár az allergia kinyír, lehet nem az igazi most a szaglóérzékem. 😕
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Mintha láttam volna ezt a nevet btb-n említve...Itt a tizedik.Ez a matematika megint. 😊A hivatalos oldal még nem regisztrálta a mostani mozgást, ott 8 van plusz 1 most. Ki a 10?Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...Nincs. Tízen vannak most.
gyeek
100yard
gyeek
Bocs csak kilenc van. 8-ról indultunk ami az oldalon van, abból ment kettő ( Russel és Deon ), majd jött három. Az valóban kilenc.
100yard
The Cowboys filled their final practice squad spot with California DE Chris McCain.
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Itt a tizedik.Ez a matematika megint. 😊A hivatalos oldal még nem regisztrálta a mostani mozgást, ott 8 van plusz 1 most. Ki a 10?Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...Nincs. Tízen vannak most.
gyeek
100yard
gyeek
Bocs csak kilenc van. 8-ról indultunk ami az oldalon van, abból ment kettő ( Russel és Deon ), majd jött három. Az valóban kilenc.
100yard
The Cowboys filled their final practice squad spot with California DE Chris McCain.
több mint 9 éve
Ez a matematika megint. 😊A hivatalos oldal még nem regisztrálta a mostani mozgást, ott 8 van plusz 1 most. Ki a 10?Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...Nincs. Tízen vannak most.
gyeek
100yard
gyeek
több mint 9 éve
A hivatalos oldal még nem regisztrálta a mostani mozgást, ott 8 van plusz 1 most. Ki a 10?Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...Nincs. Tízen vannak most.
gyeek
100yard
több mint 9 éve
Sőt, nálunk szokott lenni olyan, hogy direkt a meccs előtt szerzünk PS-re olyan felépítésű, stílusú emberkét, aki az ellenfélnél van, hogy könnyebben készüljünk a meccsre. Se előtte, se utána nem volt nálunk, a meccsnapi roster közelében sem volt, csak a készülésre hoztuk.a PS erről szól. bármikor jöhet valaki, aki - ha csak marginálisan is, de - jobb nálad. a PS-et addig célszerű cserélgetni, amíg a lehető legerősebb nem lesz. nekik még ez sem lesz elég az 53-as kerethez, de legalább pótlás esetén kisebb a drop-off a tudásban.practice squad változásokNa én például ezeket a cseréket nem értem. Deon King nagyot játszott az utolsó meccsen. Volt 11 szerelése, mindenhol ott volt a pályán. Végig dolgozta velünk a felkészülést, és erre helyette hozunk valakit akit nem ismer a csapat mert nem velünk készült fel, és már vagy három csapatból kirakták. Nyilván nem azért mert annyira jó volt.
távozik:
- DE Ryan Russell (ex dallasi 5. kör)
- LB Deon King (UDFA 2016)
érkezik:
- LB Jeremiah George (2014-es Jets 5. kör)
- DE Zach Moore (2014-es Patriots 6. kör)
- T Keavon Milton (2013 Saints UDFA, azóta Browns, Seahawks, Patriots)
rva
100yard
lehet, hogy ha George nálunk lett volna edzőtáborban, akkor egyből ő került volna PS-be, és George ment volna.
ezen nem éri meg problémázni.
slowmotion

több mint 9 éve
Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...Nincs. Tízen vannak most.
gyeek
több mint 9 éve
Amúgy tegnap esti / éjjeli hír, de Elliottot tisztázták, nem fogják perbe.
több mint 9 éve
Nincs még egy hely a practice squadban? Vagy csak lemaradtam Showersen kívül valakiről...
több mint 9 éve
Róla is szól ez a szösszenet: mmqb.si.com/mmqb/2016/08/31/nfl-53rd-man-nfl-roster-spots-jeremiah-george-hayes-pullard-scooby-wrighta PS erről szól. bármikor jöhet valaki, aki - ha csak marginálisan is, de - jobb nálad. a PS-et addig célszerű cserélgetni, amíg a lehető legerősebb nem lesz. nekik még ez sem lesz elég az 53-as kerethez, de legalább pótlás esetén kisebb a drop-off a tudásban.practice squad változásokNa én például ezeket a cseréket nem értem. Deon King nagyot játszott az utolsó meccsen. Volt 11 szerelése, mindenhol ott volt a pályán. Végig dolgozta velünk a felkészülést, és erre helyette hozunk valakit akit nem ismer a csapat mert nem velünk készült fel, és már vagy három csapatból kirakták. Nyilván nem azért mert annyira jó volt.
távozik:
érkezik:
rva
100yard
lehet, hogy ha George nálunk lett volna edzőtáborban, akkor egyből ő került volna PS-be, és George ment volna.
slowmotion
Nem mellesleg qrva jó special teamer + mivel Lovie Smith csapatánál játszott tavaly, így gondolom Marinéni rendszere se lehet számára full ismeretlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a PS erről szól. bármikor jöhet valaki, aki - ha csak marginálisan is, de - jobb nálad. a PS-et addig célszerű cserélgetni, amíg a lehető legerősebb nem lesz. nekik még ez sem lesz elég az 53-as kerethez, de legalább pótlás esetén kisebb a drop-off a tudásban.practice squad változásokNa én például ezeket a cseréket nem értem. Deon King nagyot játszott az utolsó meccsen. Volt 11 szerelése, mindenhol ott volt a pályán. Végig dolgozta velünk a felkészülést, és erre helyette hozunk valakit akit nem ismer a csapat mert nem velünk készült fel, és már vagy három csapatból kirakták. Nyilván nem azért mert annyira jó volt.
távozik:
érkezik:
rva
100yard
több mint 9 éve
practice squad változásokNa én például ezeket a cseréket nem értem. Deon King nagyot játszott az utolsó meccsen. Volt 11 szerelése, mindenhol ott volt a pályán. Végig dolgozta velünk a felkészülést, és erre helyette hozunk valakit akit nem ismer a csapat mert nem velünk készült fel, és már vagy három csapatból kirakták. Nyilván nem azért mert annyira jó volt.
távozik:
érkezik:
rva
több mint 9 éve
practice squad változásoktávozik:
érkezik:
több mint 9 éve
valaki nem érdeklődik az esemény iránt? www.facebook.com/events/1183601518367370/
mióta digis vagyok és nincs Sport2-m HD-ban otthon nem vicces a meccs nézés 😕
több mint 9 éve
Off: Valakinek lenne kedve fantasyhez? egy hely még van a ligámba,ma este 11kor lenne draft.Ha érdekelne valakit dobjon meg email címmel,oda küldöm infokat!írtam 😊
Tehenész
tavaly játszottam nyitott ESPN ligában és egészen jó voltam, végül negyedik lettem, de nagyon nem vágom a fantasy-t. vannak itt olyanok köztünk, akik komolyan tolják?
több mint 9 éve
Off: Valakinek lenne kedve fantasyhez? egy hely még van a ligámba,ma este 11kor lenne draft.Ha érdekelne valakit dobjon meg email címmel,oda küldöm infokat!
több mint 9 éve
Tapper a hátfájásáról:twitter.com/clarencehilljr/status/772861188921102336
“It’s just a back fracture, I fractured my back,” Tapper said. “It’s called a pars defect in my L5. I fractured back. They said I’ve had it since I was a little boy. When you look at my spine, it’s like it’s not attached in there. This was the first time it was diagnosed.”
2. vagy 3. hétre szerinte visszajöhet. Magyarul még egy DE az első négy hétre, aki kiesik.
Charlie Firpo
rossz hír:
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/09/05/cowboys-rb-darren-mcfadden-says-fully-extend-right-arm-sure-ever-able
McFadden nem biztos aban, hogy valaha ki tudja nyújtani a jobb karját teljesen a törés után. durva.
több mint 9 éve
Tapper a hátfájásáról:“It’s just a back fracture, I fractured my back,” Tapper said. “It’s called a pars defect in my L5. I fractured back. They said I’ve had it since I was a little boy. When you look at my spine, it’s like it’s not attached in there. This was the first time it was diagnosed.”
2. vagy 3. hétre szerinte visszajöhet. Magyarul még egy DE az első négy hétre, aki kiesik.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szerintem a legnagyobb kérdés nem is a védelem lesz, hanem az hogy a támadóegység le tudja e valóban rakni azt a produkciót a pályára, amit az edzői stábtól kezdve a szurkolókon át mindenki elvár. Ha igen, szerintem elég kell hogy legyen ez a védelem is egy hosszabb rövidebb PO run-ra. Ott meg bármi megtörténhet. Irták már itt sokan, a Dallas akkor lesz igazán bajba ha majd a védelemnek kell nyerni a meccseket.A hengerlő run game még fontosabb lenne idén, mint '14ben volt, mert most a defense-en kívül a rookie QBt is segíteni kéne. Bizakodásra adhat okot hogy egyelőre úgy tűnik ehhez adott minden. Meglátjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Azért elég furcsa ez az offseason, beleértve a draftot is. Nagyon Offense heavy minden amit tesz a FO. Nem tudom, hogy akarják megoldani ezt a szezont védelem nélkül. A futók mégse állhatnak be DE-nek.Az nem opció, hogy a védelem mégis jó lesz? Nem a tavalyi produkcióra (vagy a korábbiakra) alapozva, hanem arra, hogy egy fiatal, jól tanítható, szerencsére jó edzővel megáldott alakulatról van szó (vezérelve egy 29 éves, okos és jó játékossal - Lee). A tavalyi teljesítmény azért lehet csalóka, mert Tony sérülése után kompletten lefagyott a csapat, erről írták a bennfentesek, hogy sajnos a fiatal játékosok berogytak, súlyosbítva Hardy áldásos tevékenységével (rombolta a morált rendesen). Ezen idén már túl vagyunk 😊.
Azért egy újonc irányítóra ekkora terhet rakni, hogy ha az offense nem szerez 30+ pontot akkor sok esélyünk nem nagyon van. Jó tudom hogy ez valamelyest kényszer helyzet Romo miatt de mióta ez kiderült azóta se mozdult semmi a védelem irányába. Elgondolkodtató.
100yard
Meg a belük is kilógott a sok 3/out után, örök hála Weeden barátunknak...
Ettől persze nem feltétlenül lesznek idén jobbak (egy Thortonnal és Maliekkel (?) megnyomva), de ha nem hozunk senki pótlást, nem selvie-zünk, akkor ez is lehet mögötte. Ja és Wilber tán DE lesz idén már inkább, főleg az első 4 héten.
Meg persze fejnehéz a csapat, az O felé billen, de ez 14-ben bevált.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
igen, állítólag anno Brown nem volt rajta sem a dallasiak draft board-ján? (mintha ezt olvastam volna twitteren)
több mint 9 éve
Nálunk van az NFL legjobb DL edzője, ha látott (láttak) volna bármelyikben pluszt már itt lenne. Én bízom Marinelliben és a fiataljaiban 😉